CITAT(daconst @ 14-10-2007, 09:42 PM)

Axe,of si cu copii ce baiuri multe sunt.Bine ca ai avut ,medic care sa-ti vina acasa ca altfel e naspa sa umbli in we pe la spitaluri.
Da, avem o doctoritza, culmea nu a Alexiei, dar care sta mult mai aproape de noi si care lucreaza la Budimex (ma rog, Marie Curie...) si care am mai chemat-o si alta data. E dragutza si vine ca-i place copilul...am luat-o de acasa (ca incepuse si o ploaie de nu se poate) a venit, a vazut, a constatat, reteta si am dus-o acasa!
Ma costa dar pt mine e ok asa.
CITAT(michelle @ 15-10-2007, 10:13 AM)

Fetelor, am lichidat creditul pentru masina! Yuhuuuu!!
De acum speram ca urmatorul credit sa fie pt locuinta

Se mai intampla si din astea?!...aoleu ..poate ajung si eu vreodata sa inchei niste credite-casa , masini...ce-o fi...numai sa vad unul terminat!!
Bravo voua!!
CITAT(peach @ 15-10-2007, 11:23 AM)

sau poate ne trimite cineva din ro
Promit ca daca gasesc va cumpar la toate 3....daca nu o sa ma apuc sa caut material si va confectionez cate unul ca prea sunteti patrioate!...(.nu zic la misto!)
CITAT(peach @ 15-10-2007, 11:59 AM)

CITAT(danyhoney @ 15-10-2007, 10:52 AM)

Aha , deci suspans maxim
).gif)
Multa bafta !!!!!!
Stai :daca le-ati castigat de ce te intrebi cat or sa coste ?? Normal ar fii sa nu coste nimic .....zic eu .
).gif)
unde ai vazut tu ceva
gratis in elvetiabiletele nu s-au vindut direct, la fel ca in germania acum 2 ani. Exista o loterie la care poti sa-ti cistigi
dreptul de a cumpara un bilet.

...dreptul de a cumpara bilet....cool....
CITAT(otilici @ 15-10-2007, 01:32 PM)

Eu m-am reapucat de dieta miercuri si se pare ca are de gand sa miste ceva cantarul,dar daca misca abia ajung iar la greutatea de la ticker

.Asta e,dar saptamana viitoare sper sa se miste si tickerul
Dana,Norbi nu se mai trezeste decat rar mai nou,in schimb are febra de aseara

.Nu e mare 37,5-38,dar nu a cedat decat dimineata vreo 2 ore,acum l-am culcat si iar era caldut.Sper ca e doar o raceala,e vremea asta asa schimbatoare.
Vezi ca se pare ca e viroza in aer....noi inca suntem pe antibiotic!!
CITAT(daconst @ 15-10-2007, 04:25 PM)

Deea,ai dreptate,un copil stie mai bine cine-i e prieten si cine nu.Iar Axe a testat-o sigur pe tanti asta,altfel nu ti-o recomanda.Doar ca eu m-am infiorat cind am auzit povestile fetelor despre bone.Sa nu spun de alea care dadeau pastile la copii sa doarma si ele sa poate sa stea la telenovele.
Eu am avut-o aproape 2 ani cu o intrerupere de 3-4 luni in care am schimbat vreo 3 bone. ....am tras si eu destule numai ca nu stau la discutii...le trimit cat colo daca mi se pare suspect ceva.
Deea am sunat si eu la tine sambata dar nu ai raspuns pe mobil ca sa vad cum sunteti dupa o saptamana....daca e ceva care nu-ti place nu ezita sa spui ca eu nu ma bag in discutii. Fiecare are dreptul sa doreasca ceva anume pt copilul lui....