Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
dany
Mda , chestia e ca nu se stie cum vor fii programate meciurile ....dar poate aveti bafta si prindeti un meci de-al RO la voi . Aveti deja biletele sau le primiti dupa stabilirea grupelor ?
peach
le-am cistigat la "follow your team" ..am pariat pe romania cheer.gif

Vin dupa stabilirea grupelor cu locatiile respective..a jucat marcel anul trecut de craciun. Nici macar nu stiu la cite jocuri avem sau cit or sa coste. Daca sunt doar pt calificarile din grupa sau daca trecem de grupa..
dany
Aha , deci suspans maxim )).gif Multa bafta !!!!!!

Stai :daca le-ati castigat de ce te intrebi cat or sa coste ?? Normal ar fii sa nu coste nimic .....zic eu .
peach
CITAT(danyhoney @ 15-10-2007, 10:52 AM) *

Stai :daca le-ati castigat de ce te intrebi cat or sa coste ?? Normal ar fii sa nu coste nimic .....zic eu .

)).gif )).gif unde ai vazut tu ceva gratis in elvetia

biletele nu s-au vindut direct, la fel ca in germania acum 2 ani. Exista o loterie la care poti sa-ti cistigi dreptul de a cumpara un bilet.
dany
Ohhhhh, acum am inteles cum merge treaba ...
daconst
Nu conteaza,Sorina,macar cumparam direct la meciurile Romaniei.Poate va juca exact cu Germania si atunci impusc doi iepuri deodata. lol.gif

Otilici,cum mai doarme Norbi?Se mai trezeste?ca noi tot cu asta ne luptam. sad.gif

Deea,se intelege Alexia cu bona?Spuneau fetele de la noi de pe forum ca au pus camere web sau reportofoane sa inregistreze bonele.Au fost citeva fete care au patit-o urat.Adica de fata cu parintii erau de treaba femeile si cind plecau ele cica urlau alea ca dementele.Nu vreau sa te sperii,dar stii cum e mai bine sa verifici ce si cum.

Bai sunt in pom cu dieta.In we am fost la expozitii de case si ne-a luat foamea pe drum.Normal ca am intrat la un BK si am halit ca nesimtita. blushing.gif
Nici nu am curaj sa ma urc pe cintar,poate maine totusi sa o fac. sorry.gif
otilici
Eu m-am reapucat de dieta miercuri si se pare ca are de gand sa miste ceva cantarul,dar daca misca abia ajung iar la greutatea de la ticker blushing.gif .Asta e,dar saptamana viitoare sper sa se miste si tickerul smile.gif
Dana,Norbi nu se mai trezeste decat rar mai nou,in schimb are febra de aseara sad.gif.Nu e mare 37,5-38,dar nu a cedat decat dimineata vreo 2 ore,acum l-am culcat si iar era caldut.Sper ca e doar o raceala,e vremea asta asa schimbatoare.
Deea
Pup fetele pupic.gif

Dana nu mi-am pus problema asa, am vazut cu a reactionat Alexia ( nu a mea, a Laviniei) cand a vazut-o pe tanti si mi-a fost suficient.

Sanatate multa tuturor puiutilor!
peach
CITAT(daconst @ 15-10-2007, 11:40 AM) *

Nu conteaza,Sorina,macar cumparam direct la meciurile Romaniei.Poate va juca exact cu Germania si atunci impusc doi iepuri deodata. lol.gif

Aaaaa pai le luam pe toate oricum. Sunt 4 bilete la fiecare meci wink1.gif Vezi sa-i faca Mihai lui Marcel o descriere a ce inseamna fotbal )).gif )).gif oricum e bun sa-l trimimitem dupa seminte si l invatam sa injure in romana )).gif

Auzi da cu cine tii daca joaca Romania-Germania?

CITAT(otilici @ 15-10-2007, 12:32 PM) *

Eu m-am reapucat de dieta miercuri si se pare ca are de gand sa miste ceva cantarul,dar daca misca abia ajung iar la greutatea de la ticker blushing.gif .Asta e,dar saptamana viitoare sper sa se miste si tickerul smile.gif

deci n sunt singura grin.gif
iulikutza
Otilici, felicitari ptr vointa de a tine regim dar sfatul meu e .... nu fortza nota prea tare...... arati super asha... ai farmecul tau aparte... eu am avut 80 kg am slabit 18 kg in 6 luni si de atunci stau numai prin doctori si nu ma mai fac bine cu stomacul..... si te intreb... oare ce am castigat???? kg au inceput usor ,usor sa se puna la loc si.... sanatatea mea e oricum compromisa forever....
May
iuli bine ai venit, in primul rand floare.gif

Cat despre Oti, nu forteaza nota deloc si nici pe la doctori nu o sa ajunga pt ca mananca sanatos si nu priveaza corpul de nimic, slabeste incet si sigur, ca toate cele care tinem WW smile.gif
daconst
Iuli,de asta tinem toate WW sa nu avem probleme de sanatate mai tarziu.Noi nu ne infometam deloc,ci mancam din toate cu masura. wink1.gif
Sanatate multa iti doresc! give_rose.gif

Deea,ai dreptate,un copil stie mai bine cine-i e prieten si cine nu.Iar Axe a testat-o sigur pe tanti asta,altfel nu ti-o recomanda.Doar ca eu m-am infiorat cind am auzit povestile fetelor despre bone.Sa nu spun de alea care dadeau pastile la copii sa doarma si ele sa poate sa stea la telenovele. devil.gif

Oti,hai ca asa ne merge la toate ca si tie cu dieta.Bine ca n-a urcat acul in sus.Macar stim ca trebuie sa fim cuminti saptamana asta. salut.gif
axe10
CITAT(daconst @ 14-10-2007, 09:42 PM) *

Axe,of si cu copii ce baiuri multe sunt.Bine ca ai avut ,medic care sa-ti vina acasa ca altfel e naspa sa umbli in we pe la spitaluri.

Da, avem o doctoritza, culmea nu a Alexiei, dar care sta mult mai aproape de noi si care lucreaza la Budimex (ma rog, Marie Curie...) si care am mai chemat-o si alta data. E dragutza si vine ca-i place copilul...am luat-o de acasa (ca incepuse si o ploaie de nu se poate) a venit, a vazut, a constatat, reteta si am dus-o acasa!
Ma costa dar pt mine e ok asa.

CITAT(michelle @ 15-10-2007, 10:13 AM) *

Fetelor, am lichidat creditul pentru masina! Yuhuuuu!! cheer.gif
De acum speram ca urmatorul credit sa fie pt locuinta wink1.gif

Se mai intampla si din astea?!...aoleu ..poate ajung si eu vreodata sa inchei niste credite-casa , masini...ce-o fi...numai sa vad unul terminat!!

Bravo voua!!

CITAT(peach @ 15-10-2007, 11:23 AM) *

sau poate ne trimite cineva din ro wink1.gif

Promit ca daca gasesc va cumpar la toate 3....daca nu o sa ma apuc sa caut material si va confectionez cate unul ca prea sunteti patrioate!...(.nu zic la misto!)

CITAT(peach @ 15-10-2007, 11:59 AM) *

CITAT(danyhoney @ 15-10-2007, 10:52 AM) *

)).gif )).gif unde ai vazut tu ceva gratis in elvetia

biletele nu s-au vindut direct, la fel ca in germania acum 2 ani. Exista o loterie la care poti sa-ti cistigi dreptul de a cumpara un bilet.

lol.gif lol.gif lol.gif ...dreptul de a cumpara bilet....cool....

CITAT(otilici @ 15-10-2007, 01:32 PM) *

Dana,Norbi nu se mai trezeste decat rar mai nou,in schimb are febra de aseara sad.gif.Nu e mare 37,5-38,dar nu a cedat decat dimineata vreo 2 ore,acum l-am culcat si iar era caldut.Sper ca e doar o raceala,e vremea asta asa schimbatoare.

Vezi ca se pare ca e viroza in aer....noi inca suntem pe antibiotic!!

CITAT(daconst @ 15-10-2007, 04:25 PM) *

Deea,ai dreptate,un copil stie mai bine cine-i e prieten si cine nu.Iar Axe a testat-o sigur pe tanti asta,altfel nu ti-o recomanda.Doar ca eu m-am infiorat cind am auzit povestile fetelor despre bone.Sa nu spun de alea care dadeau pastile la copii sa doarma si ele sa poate sa stea la telenovele. devil.gif

Eu am avut-o aproape 2 ani cu o intrerupere de 3-4 luni in care am schimbat vreo 3 bone. ....am tras si eu destule numai ca nu stau la discutii...le trimit cat colo daca mi se pare suspect ceva. Deea am sunat si eu la tine sambata dar nu ai raspuns pe mobil ca sa vad cum sunteti dupa o saptamana....daca e ceva care nu-ti place nu ezita sa spui ca eu nu ma bag in discutii. Fiecare are dreptul sa doreasca ceva anume pt copilul lui....
michelle
CITAT(axe10 @ 15-10-2007, 05:56 PM) *

CITAT(michelle @ 15-10-2007, 10:13 AM) *

Fetelor, am lichidat creditul pentru masina! Yuhuuuu!! cheer.gif
De acum speram ca urmatorul credit sa fie pt locuinta wink1.gif

Se mai intampla si din astea?!...aoleu ..poate ajung si eu vreodata sa inchei niste credite-casa , masini...ce-o fi...numai sa vad unul terminat!!

Bravo voua!!

Se pare ca se mai intampla si din astea grin.gif Saru'mana!! pupic.gif
daconst
Miha,va uitati dupa apartament?Cam ce va doriti?
Bafta multa sa vi se indeplineasca dorintele!

Monic,voi cum stati cu casuta?Ati inceput constructia? naughty.gif

Axe,mersi ca te gindesti la noi cu steagurile. pupic.gif
axe10
CITAT(daconst @ 15-10-2007, 07:29 PM) *

Axe,mersi ca te gindesti la noi cu steagurile. pupic.gif

Macar voi sa va mandriti ca sunteti de ale noastre....am gasit ceva magazine, am intrebat in stg si in dreapta....zilele astea voi viziona ...si tu ai nevoie tot de exterior?...ca la Dany stiu de ce are nevoie...ca cica sunt draga si de interior si de exterior!!

Pt ca am vazut pe la Dany prin jurnal ca lumea adulmeca sarbatorile...ia sa-mi ziceti voi mie cam ce doriti de la mosu'!!!
crissy
CITAT(axe10 @ 15-10-2007, 08:49 PM) *

Pt ca am vazut pe la Dany prin jurnal ca lumea adulmeca sarbatorile...ia sa-mi ziceti voi mie cam ce doriti de la mosu'!!!

Care? Craciun sau Nic(i)olae? grin.gif
michelle
CITAT(daconst @ 15-10-2007, 07:29 PM) *

Miha,va uitati dupa apartament?Cam ce va doriti?
Bafta multa sa vi se indeplineasca dorintele!

Sar'na
Pai sa fie de 2-3 camere, jalnic, ca sa il facem cum vrem noi, eventual la ultimul etaj ca sa ne facem mansarda - si acolo sa imi fac sala de fitness si atelier pt Cata grin.gif Vise maica, vise doh.gif

O casutza naughty.gif
daconst
Hihi,Axe,vrei sa fii Mosul nostru anul asta? w00t.gif
Eu steag,vreau doar pentru meciul cu Ro,ca in rest nu am unde sa-l pun.Dar daca-i iei la Sorina i-al mai mare si-l tinem amandoua.Poate cu steag o sa ne vedeti si pe noi la meci in tribune. yahoo.gif
Deea
Axe nu am avut nici un apel pierdut de la tine sambata....mai face tel meu figuri. Chiar imi place de ea si Alexia e cumintica cand e doar cu ea, cu noi ii ies coarnele si face fitze. Ma "enerveaza" ca ma rog de ea sa manance in rest nu avem ce sa-i reprosam. Am stat si eu vineri acasa cam juma de zi si am vazut ca n-o lasa sa faca tot ce vrea ea si chiar reuseste sa o tina in frau....noi nu reusim smile.gif...chiar in seara asta s-a suit pe spatarul de la canapea si n-a fost chip s-o dam jos fara scandal.
emu
Hey hey hey... vad ca nu prea merge dieta zilele astea, ce faceti?! Si eu care venisem sa ma laud iar )).gif

Am reinceput lucrul cu greutati la sala (picioare si brate doar) de duminica si am crescut viteza la cardio... am si alergat duminica; azi doar am lucrat la nivel mai mare, maine imi propun iar alergat... stat in puncte in weekend, iar azi mai am 2p de consumat, sa vad pe ce smile.gif

Miha, vreau si eu sa lichidez cat mai multe credite asa rapid )).gif... bravo, sa va gasiti apartament cum va doriti wink1.gif

CITAT(axe10 @ 15-10-2007, 01:49 PM) *
Un raspuns bun/final de la irs smile.gif

Ceva de buna dimineata )).gif

Imagine
michelle
Neata!
Tare faza, Emu )).gif

Si eu ma laud ca mi-am reinnoit abonamentul la aerobic aseara. naughty.gif
Cu dieta stau binisor, adica e cat de cat echilibrata.
dany
Neata !

CITAT(axe10 @ 15-10-2007, 07:49 PM) *

Macar voi sa va mandriti ca sunteti de ale noastre....am gasit ceva magazine, am intrebat in stg si in dreapta....zilele astea voi viziona ...si tu ai nevoie tot de exterior?...ca la Dany stiu de ce are nevoie...ca cica sunt draga si de interior si de exterior!!

Ca sa ai o idee....steagurile mele pe care le-ai vazut sunt 90/120 ca marime ... naughty.gif

Miha , felicitari pentru achitarea creditului si bafta la gasit apartament !
michelle
CITAT(danyhoney @ 16-10-2007, 12:02 PM) *

Miha , felicitari pentru achitarea creditului si bafta la gasit apartament !

Sarumana, sa fie! Dupa nunta o sa incepem sa cautam..
Monic
http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg
axe10
CITAT(Deea @ 15-10-2007, 10:28 PM) *

Axe nu am avut nici un apel pierdut de la tine sambata....mai face tel meu figuri. Chiar imi place de ea si Alexia e cumintica cand e doar cu ea, cu noi ii ies coarnele si face fitze. Ma "enerveaza" ca ma rog de ea sa manance in rest nu avem ce sa-i reprosam. Am stat si eu vineri acasa cam juma de zi si am vazut ca n-o lasa sa faca tot ce vrea ea si chiar reuseste sa o tina in frau....noi nu reusim smile.gif...chiar in seara asta s-a suit pe spatarul de la canapea si n-a fost chip s-o dam jos fara scandal.

Cine stie...bine ca va intelegeti!!...vezi ca are diabet asa ca trebuie sa manance des, nu asculta la ea...Asa e nu-i lasa chiar de capul lor. Sunasem si la ea numai ca si-a schimbat nr si il informase pe Fl dar uitase sa-mi spuna...asa ca sunam cand la ea cand la tine si nimic...mai sa fie!
Pupici Alexiei.

CITAT(emu @ 16-10-2007, 04:38 AM) *

CITAT(axe10 @ 15-10-2007, 01:49 PM) *
Un raspuns bun/final de la irs smile.gif

Adica de la fisc sa inteleg ce am auzit si eu prin filme....banuti sa-ti dea inapoi...asta da cadou!!

CITAT(danyhoney @ 16-10-2007, 12:02 PM) *

Neata !
Ca sa ai o idee....steagurile mele pe care le-ai vazut sunt 90/120 ca marime ... naughty.gif

Eu vazusem ceva 90/135...ma rog mai studiez...

Nu am avut deloc timp sa intru pe aici, acum sunt pe fuga.

Sa va dau o veste..m-am inoit cu un nou TV....a sosit aseara...

Asta e....

Eu i-am scris Mosului...Craciun desigur....vreau laptop!!! grin.gif
dany
Super TV -ul , Lavi !!! Sa-l stapaniti sanatosi !!!! hug.gif

Steagul poate fii si asa cum l-ai vazut tu ....va fii mai mare decat ale lui Dirk cheer.gif

I-ai trimis Mosului poza ta cu laptop-ul meu in brate pe canapea ca sa vada ce bine iti sta ?? )).gif
daconst
Axe,super tv-ul,sa-l stapaniti sanatosi.Si noi am luat in vara un Panasonic tot de 42,pentru locuinta din tara, ca aici astia sunt cu Panasonic la tv-uri.
E frumos tare,se vede super,dar sa-ti spun ca faza cu full HD nu prea poti avea parte de ea daca transmisia nu e la fel.Si in Ro nu prea o sa avem noi parte de asta prea repede,cred eu.

Dany,maine e zi de fotbal iar. cheer.gif
La 20.15 Luxemburg-Romania si la 20.45 Germania-Cehia.
Ultimul o sa fie interesant tare,zic eu.
ina_ceva

Multe zile de concediu in prima jumatate a anului wink1.gif

Miha, felicitari pt credit; unul s-a dus grin.gif
Iti cautzi un apartament nou-noutz?

Lavi, sa stapanesti sanatoasa noua achizitie!
emu
In sfarsit, pt prima oara dupa 2 saptamani am lucrat cu greutati la toate aparatele cu care incepusem in septembrie (inca nu ma bag la abdomene). Ma simt atat de bine, plus ca pe seara am facut si 20min sauna... sa am tacamul complet. Abia astept sa merg la inot in weekend (asta pt ca n-am cand in timpul saptamanii).

Ieri am mancat de 17p, azi de 18... am ramas fixata pe pui de cateva zile )).gif si cat mai multe legume. Doar 2 mere mici azi.

Nici o veste buna din partea nimanui? smile.gif

S-aveti o zi buna wink1.gif
axe10
Buna dimineata dietistelor,
In sfarsit am dus copilul la gradinita. Nu mai tuseste, nu mai are muci...asa ca e prescolarita azi. Ieri cat am stat cu ea in casa m-a luat ameteala, spre seara am iesit pe balcon ca simteam ca ma sufoc. Florin a fost dupa-masa de servici asa ca nici macar sa ma aerisesc nu am putut. Nu am facut mai nimic , parca am avut asa o stare de sictir total, doar o masina de rufe am spalat. Spre seara m-am infipt in jucariile fie-mii si le-am mai sortat , le-am aranjat putinel ca am inebunit cand am vazut ca "la vedere" erau vreo 20 buc papusi Barbie. I-am spus sa nu indrazneasca sa ceara Mosului vreo papusa....ca le tine imprastiate peste tot.
Ce sa mai zic...am de gand ca in urmatoarele 2 saptamani, timp in care imi va sosi si noul dulap de hol sa termin cu organizatul casei. Deja barbatul meu nu mai gaseste nimic... lol.gif lol.gif

Pe cai deci!!

CITAT(danyhoney @ 16-10-2007, 10:35 PM) *

Steagul poate fii si asa cum l-ai vazut tu ....va fii mai mare decat ale lui Dirk cheer.gif

I-ai trimis Mosului poza ta cu laptop-ul meu in brate pe canapea ca sa vada ce bine iti sta ?? )).gif

naughty.gif naughty.gif ....

Da, mosul a vazut poza si s-a prins cam ce am de gand sa fac....numai sa-mi cumpar si un router ca sa-mi fac internet wireless in casa!!

CITAT(daconst @ 17-10-2007, 12:24 AM) *

Axe,super tv-ul,sa-l stapaniti sanatosi.Si noi am luat in vara un Panasonic tot de 42,pentru locuinta din tara, ca aici astia sunt cu Panasonic la tv-uri.
E frumos tare,se vede super,dar sa-ti spun ca faza cu full HD nu prea poti avea parte de ea daca transmisia nu e la fel.Si in Ro nu prea o sa avem noi parte de asta prea repede,cred eu.

Am facut cerere sa-mi bag Dolce ca e transmisie digitala ca pe cablu cam scartaie....asta era si planul. Astept cu nerabdare!!

CITAT(ina_ceva @ 17-10-2007, 06:54 AM) *

Concediu...da, sau libere daca muncesti la rand mult, ca mine adica....

Merci, sa treci sa-l vezi!

peach
CITAT(axe10 @ 16-10-2007, 05:20 PM) *

Asta e....

Wou Lavinia e full HD si 42" ..cit a costat? ca ne-am uitat si noi dupa unul de 37" si ne-a cazut fata la pret

pot sa-i scriu si eu mosului tau? floare.gif
axe10
CITAT(peach @ 17-10-2007, 09:52 AM) *

CITAT(axe10 @ 16-10-2007, 05:20 PM) *

Asta e....

Wou Lavinia e full HD si 42" ..cit a costat? ca ne-am uitat si noi dupa unul de 37" si ne-a cazut fata la pret

pot sa-i scriu si eu mosului tau? floare.gif

Mi l-a adus o firma tocmai din Germania ca la noi nu a aparut!
45 mil cu reducere 10%....=circa 1300 euroi
Traiasca overdraftul moshului! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
peach
CITAT(axe10 @ 17-10-2007, 10:01 AM) *

cu transport si vama?
or livra si in elvetia? grin.gif dar la cit sint astia de circotasi parca vad ca pun 1000 euro vama

pe rochia de mireasa mi-au pus vama 25%
axe10
CITAT(peach @ 17-10-2007, 11:12 AM) *

CITAT(axe10 @ 17-10-2007, 10:01 AM) *

cu transport si vama?
or livra si in elvetia? grin.gif dar la cit sint astia de circotasi parca vad ca pun 1000 euro vama

pe rochia de mireasa mi-au pus vama 25%

Asta am platit...deci cu totul. Firma era din Romania, nu stiu de unde comanda aia(adica magazinul). Dar de adus de acolo l-au adus. Initial Fl vroia altul, tot Philips dar nu stiu ce s-a intamplat ca nu s-a mai putut.I-au oferit pe asta, evident mai scump si barbatul meu a zis ca-l ia daca ii da recucere ca-l tin de o luna cu comanda si avansul de 5 mil dat....asa ca am ramas pe asta. E misto. Pe canalele care se vad excelent (deocamdata nu multe, saptamana viitoare sper sa am antena de Dolce pusa) ai impresia ca vezi 3D..din cauza la pixel plus 2 ala...

De ce nu cauti magazine online din Germania, cu cele mai mici preturi ca sa faci comparatie cu preturile de la voi....daca vrei il intreb pe Florin ca el le stie cel mai bine. Si de obicei sunt pe la Munchen...deci pe aproape de tine. Ti-l cumpara Dana si il iei de la ea...poate ii pacalesti asa!!
wink1.gif
dany
CITAT(daconst @ 16-10-2007, 11:24 PM) *

Dany,maine e zi de fotbal iar. cheer.gif
La 20.15 Luxemburg-Romania si la 20.45 Germania-Cehia.
Ultimul o sa fie interesant tare,zic eu.

Iar ocazie de baut bere si mancat seminte , nu ? )).gif

Parerea mea e ca Ro nu are de ce sa-si faca probleme in seara asta . Dar Germania are un meci cam greu doh.gif

Voi vedea Germania si scorul la Ro il voi vedea pe teletext ( daca nu se opreste o data ploaia asta sa vedem ce - si - cum cu digi sad.gif sad.gif ).

daconst
Axe,ce ma distrez,ca noi am luat tv-ul din Ro si voi din Germ.Problema era transportul,ca trebuie adus in picioare si in masina noastra nu incapea asa.Deci am preferat sa dau mai mult pe el in Ro,decit sa se strice pe drum.
La Sorina e aceeasi faza,ca daca mi-ar incapea in masina i l-as duce,dar aici la vama sunt astia mai atenti la masini.

Dany,ca bine zici,sa-mi las puncte de seminte...ca de bere sigur am. lol.gif
Vroiam sa-ti spun ca s-au cam adunat banutii pentru Darius si in noiembrie cred ca vin in München pentru operatie.Abia astep sa-i cunosc pe toti! cheer.gif

Emu,la mine s-a dus jumate de kg,daca la realizarile astea te referi. naughty.gif
dany
CITAT(daconst @ 17-10-2007, 01:25 PM) *

Dany,ca bine zici,sa-mi las puncte de seminte...ca de bere sigur am. lol.gif
Vroiam sa-ti spun ca s-au cam adunat banutii pentru Darius si in noiembrie cred ca vin in München pentru operatie.Abia astep sa-i cunosc pe toti! cheer.gif

Asta da veste !!!!! Super !!!!!!! give_rose.gif cheer.gif
daconst
Sotul si sotia in pat...momente toride...EA: ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat !?EL: DA! DA! DA!?EA: Spune-mi lucruri murdare !?EL: Baia, bucataria, covorul din sufragerie...???

lol.gif lol.gif lol.gif
peach
CITAT(daconst @ 17-10-2007, 01:54 PM) *

Sotul si sotia in pat...momente toride...EA: ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat !?EL: DA! DA! DA!?EA: Spune-mi lucruri murdare !?EL: Baia, bucataria, covorul din sufragerie...???

lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif tare

noi nici masinile nu le putem aduce din germania..pun atita vama pe ele si controale tehnice de te scoate mai mult decit sa cumperi una de aici.
ALICE
CITAT(axe10 @ 16-10-2007, 06:20 PM) *

Asta e....

Moama yahoo.gif ce teveu!Ce ?A murit matusa Tamara?Cat a fost???????????!!!!!!!!! doh.gif
axe10
CITAT(peach @ 17-10-2007, 03:11 PM) *

noi nici masinile nu le putem aduce din germania..pun atita vama pe ele si controale tehnice de te scoate mai mult decit sa cumperi una de aici.

Nasol. Ce ai draqu sunt elvetienii astia...sa nu cumva sa traiesti cu bani mai putini....si sa faci mai multe economii....!! ohmy.gif

CITAT(ALICE @ 17-10-2007, 04:11 PM) *

Moama yahoo.gif ce teveu!Ce ?A murit matusa Tamara?Cat a fost???????????!!!!!!!!! doh.gif

Nope...vezi ca am scris 2-3 pagini in urma....
michelle
O piesa care mi-a placut din prima:
http://www.youtube.com/watch?v=6HHGk_ETUpU
BLUELIFE
CITAT(ALICE @ 17-10-2007, 04:11 PM) *

CITAT(axe10 @ 16-10-2007, 06:20 PM) *

Asta e....

Buna seara !ma mai primiti pe la voi?recunosc nu am fost demult.Felicitari pentru tv e super sa-l folosesti sanatoasa cheer.gif

CITAT(axe10 @ 17-10-2007, 08:35 AM) *

Buna dimineata dietistelor,
In sfarsit am dus copilul la gradinita. Nu mai tuseste, nu mai are muci...asa ca e prescolarita azi. Ieri cat am stat cu ea in casa m-a luat ameteala, spre seara am iesit pe balcon ca simteam ca ma sufoc. Florin a fost dupa-masa de servici asa ca nici macar sa ma aerisesc nu am putut. Nu am facut mai nimic , parca am avut asa o stare de sictir total, doar o masina de rufe am spalat. Spre seara m-am infipt in jucariile fie-mii si le-am mai sortat , le-am aranjat putinel ca am inebunit cand am vazut ca "la vedere" erau vreo 20 buc papusi Barbie. I-am spus sa nu indrazneasca sa ceara Mosului vreo papusa....ca le tine imprastiate peste tot.
Ce sa mai zic...am de gand ca in urmatoarele 2 saptamani, timp in care imi va sosi si noul dulap de hol sa termin cu organizatul casei. Deja barbatul meu nu mai gaseste nimic... lol.gif lol.gif

Pe cai deci!!

CITAT(danyhoney @ 16-10-2007, 10:35 PM) *

naughty.gif naughty.gif ....

Da, mosul a vazut poza si s-a prins cam ce am de gand sa fac....numai sa-mi cumpar si un router ca sa-mi fac internet wireless in casa!!

CITAT(daconst @ 17-10-2007, 12:24 AM) *

Am facut cerere sa-mi bag Dolce ca e transmisie digitala ca pe cablu cam scartaie....asta era si planul. Astept cu nerabdare!!

CITAT(ina_ceva @ 17-10-2007, 06:54 AM) *

Concediu...da, sau libere daca muncesti la rand mult, ca mine adica....

Merci, sa treci sa-l vezi!

Eu am dolce de un an si sunt super multumita.Pret acceptabil si calitate super. salut.gif

Michelle referitor l alichidarea ratelor w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif esti buna,respectele mele. give_rose.gif Pentru mine e un vis ca si silueta de alta data lol.gif
axe10
Buna dimineata!
Blu...lucrez la aia care au Dolce-ul...deci sunt mandra de aprecieri!!!

Am intrat aseara pe aici cu teama ca poate nu pot face fata la cate pagini s-au scris....si nimic...probabil ca a fost lumea ocupata cu meciul!!

Azi, zi de infrumusetare dureroasa.
Revin.

Am revenit....un coleg al meu de dimineata zice: trebuie sa ne dea astia 2 zile libere pt sarbatorirea evenimentelor importante de ieri- a nascut Bahmuteanca un baiat si a zis aia mica a lu' Iri "tata".... lol.gif lol.gif lol.gif ....suntem stresati rau! lol.gif lol.gif lol.gif
iulikutza
QUOTE(michelle @ 17-10-2007, 05:46 PM) *

O piesa care mi-a placut din prima:
http://www.youtube.com/watch?v=6HHGk_ETUpU

SUPER SUPER SUPER SUPREMA MELODIA...... pupic.gif
nusarich
Miha, e superba melodia! Am stat aseara s-o ascult de cateva ori. Baietii aia pur si simplu m-au dat pe spate! Asta dupa ce imi trageam sufletul de la aerobic...
daconst
Axe,noroc ca mai intru pe aici si mai aflu stirile mondene. naughty.gif
Sunt curioasa ce nume-i va pune Bahmu la fi-su,ca cica e cearta mare pe tema asta,iar Iri saracu la cit e de batran putea sa-i spuna fi-sa deja bunicu. lol.gif

Miha,nu ne spui nik de apartament? naughty.gif

Iuli,cum mai esti?Cum te mai simti?De unde esti din Ro?
michelle
CITAT(BLUELIFE @ 17-10-2007, 09:35 PM) *

Michelle referitor l alichidarea ratelor w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif esti buna,respectele mele. give_rose.gif Pentru mine e un vis ca si silueta de alta data lol.gif

Sar'na, da sa stii ca nu am avut cine stie ce credit. Am imprumutat doar 4800E si am platit 2 ani rata, 82E/luna, iar acum am platit restul ca sa ne luam de-o grija, 3500E.

Dana, cu apartamentul... dupa nunta, pana atunci nu ne mai uitam.

Nusa, iuli, eu am avut un nod in gat cand am azit-o prima data uitandu-ma la un montaj de nunta w00t.gif

CITAT(nusarich @ 18-10-2007, 08:48 AM) *

Miha, e superba melodia! Am stat aseara s-o ascult de cateva ori. Baietii aia pur si simplu m-au dat pe spate! Asta dupa ce imi trageam sufletul de la aerobic...

aaaaa, cum merge sala? cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.