Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Fetelor, ma preocupa si pe mine o chestie... parul cazut se mai regenereaza sau ...? sorry.gif
dany
Neata !

Cica e normal sa ne cada pana la 100 fire de par / zi in perioada de toamna - iarna .

Dar asta nu inseamna ca vom ramane chele ....se regenereaza .
michelle
Mi-a cazut si continua sa imi cada parul f f f tare. Vitamine iau, am luat si Revalid, Spirulina - degeaba.
O sa mai incerc niste masti de par.
Sper sa nu trebuiasca sa imi caut si o peruca pentru nunta doh.gif
Sexymom
Buna dimineata la toata lume si o zi minunata. pupic.gif

Mie parul mi se regenereaza ( chiar prea mult) daca imi cad 100 de fire pe zi imi cresc la loc 200.Si nu reusesc sa il stapanesc, asa ca merg cu el prins in coada de cal. )).gif
axe10
CITAT(michelle @ 18-10-2007, 11:30 AM) *

Mi-a cazut si continua sa imi cada parul f f f tare. Vitamine iau, am luat si Revalid, Spirulina - degeaba.

Si eu astept raspuns la intrebarea asta...

Mi-am comandat niste masti de par...cu toate ca deja folosesc una dar nu se cunoaste nimic.
daconst
Miha,stai linistita,ca se regenereaza.Mie dupa ce am nascut imi cade intr-una,dar mai am inca de-un dush. lol.gif

Daca tot am dat-o pe barfe si mondene,hai sa va spun una ca uitasem de ea.Cind am fost la mare in vara,am fost o zi in Mamaia sa ma intalnesc cu Mirela din München,fetele o stiu.Si ea era cazata la Majestic acolo,asa ca am mers la plaja la Rex.Pe cine credeti c-am vazut? w00t.gif
Madam Columbita cu fata si bona.Sa va spun ca 2 ore ea nici nu s-a atins de fata,doar bona o schimba si umbla dupa fundul ei.dar pina aici nimic neobisnuit,doar e bona fetei.La un moment dat o vad pe bona ca incepe sa o piaptane pe madam si sa-i faca coada.Am crezut ca mor de ras.De fapt bona era si Monicai,nu doar a fetei. lol.gif

Ma mir de Bahmuteanca asta ca la cita era nici un copil de 3kg n-a facut.Pe mine ma distreaza grozav cuplul asta,el imi e tare simpatic si mi se pare un tip tare destept in ciuda fazelor care le face pentru presa. huh.gif
dany
Cine e , de fapt, Bahmuteanca asta ???
nusarich
CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 12:16 PM) *

CITAT(michelle @ 18-10-2007, 11:30 AM) *

Si eu astept raspuns la intrebarea asta...

Mi-am comandat niste masti de par...cu toate ca deja folosesc una dar nu se cunoaste nimic.

Fetelor, mie mi-a recomandat cineva un medicament "Alopexy", un soi de solutie pe care trebuie s-o pui la radacina parului in fiecare seara cam 1ml. Pe perioada tratamentului parul se spala cu Foltene impotriva caderii parului. Tratamentul asta mi l-a recomandat si o farmacista si o tipa care chiar a facut tratamentul si are un par... cam ca Sexy hug.gif
michelle
Multumesc pentru pont pupic.gif Si cam cat timp dureaza tratamentul? O sa incerc sa il incep, si dupa nunta sa ma tund..

O melodie care mie imi place )).gif
http://www.esnips.com/doc/fe23bcc3-8745-48...s-New-Pussycat2
nusarich
CITAT(michelle @ 18-10-2007, 01:06 PM) *

Multumesc pentru pont pupic.gif Si cam cat timp dureaza tratamentul? O sa incerc sa il incep, si dupa nunta sa ma tund..

O melodie care mie imi place )).gif
http://www.esnips.com/doc/fe23bcc3-8745-48...s-New-Pussycat2

Din cate am inteles e recomandabil 3 luni. Medicamentul se gaseste pe piata, mai este unul cu aceeasi compozitie dar costa triplu. Asta stiu tot de la farmacie.
daconst
Cum Dany,nu stii cine e Bahmu? w00t.gif N-ai pierdut nimic. lol.gif
E una de-o batea barba-su cu pliciul de muste. lol.gif

Nusha eu stiu de tratamentul asta,l-a facut al meu si a ajutat la vremea aia.Ca acum...mai are suvite ca Basescu,doar. lol.gif
dany
CITAT(daconst @ 18-10-2007, 12:20 PM) *

w00t.gif w00t.gif lol.gif
May
Neatza floare.gif asta da surpriza frumoasa, sa intre omul aici si sa citeasca barfele mondene, nu doar tacere totala )).gif

Pana la urma eu nu am inteles ce s-a intamplat cu Columbenii, si-au terminat contractul cu B1? Eu nu am mai vazut vreo stire cu ei inca de la marele botez huh.gif credeam ca s-au despartit deja )).gif

Bahmuteanca era multa rau, credeam ca face copilul de 5 kile )).gif

Si mie imi pica f rau parul in perioada asta, oricum e normal sa iti pice 100 fire pe zi, dar cred ca acum s-a accentuat caderea din cauza schimbarii de anotimp, se regenereaza si el saracul. Imi astept cu nerabdare femeie care ma tundea, sa vina din tara si sa se infiga in parul meu, sa imi mai taie din el, cel putin varfurile chinuite toata vara si cred ca ma las de blond dry.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 02:30 PM) *

CITAT(daconst @ 18-10-2007, 12:20 PM) *

w00t.gif w00t.gif lol.gif

Nu e gluma,serios. )).gif
dany
Danutza , iar era sa uit dry.gif :Flacaul nostru implineste azi 9 luni !!!!!! cheer.gif cheer.gif Sa ne traiasca !!! hug.gif
michelle
CITAT(Maybeline @ 18-10-2007, 01:34 PM) *

Si mie imi pica f rau parul in perioada asta, oricum e normal sa iti pice 100 fire pe zi, dar cred ca acum s-a accentuat caderea din cauza schimbarii de anotimp, se regenereaza si el saracul.

Si eu ma gandeam ca din cauza anotimpului, dar ma ingrozesc cand vad covor blond pe mocheta albastra de la serviciu blink.gif
May
Prigonius vrea sa ii puna numele lui fii-sau Maximus. Mai are 2 pe care ii cheama Honorius si nu mai stiu cum, a zis Bahmu ca asta vrea toata Roma lol.gif
axe10
CITAT(nusarich @ 18-10-2007, 01:01 PM) *

Fetelor, mie mi-a recomandat cineva un medicament "Alopexy", un soi de solutie pe care trebuie s-o pui la radacina parului in fiecare seara cam 1ml. Pe perioada tratamentului parul se spala cu Foltene impotriva caderii parului. Tratamentul asta mi l-a recomandat si o farmacista si o tipa care chiar a facut tratamentul si are un par... cam ca Sexy hug.gif

Alopexy asta suna ca la cheliosi...nu cred ca am ajuns in stadiul asta....eu am decis sa ma vopsesc mai rar!!

Dany, in viata noastra cea de toate zilele exista 2 familii care ne veselesc:Bahmuteanu-Prigoana(asta e ala cu gunoaiele) si Columbenii (incolori, inodori, insipizi...)...Ambele familii au reality show-uri care ii arata in viata de zi cu zi...ma rog s-au cam terminat...

michelle
Sa creasca voinic bb Lucas! baby.gif cheer.gif pupic.gif
dany
Noroc cu stirile mondene si cu parul lui Miha , asa mai scrie lumea pe aici lol.gif blum.gif

CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 12:36 PM) *

Dany, in viata noastra cea de toate zilele exista 2 familii care ne veselesc:Bahmuteanu-Prigoana(asta e ala cu gunoaiele) si Columbenii (incolori, inodori, insipizi...)...Ambele familii au reality show-uri care ii arata in viata de zi cu zi...ma rog s-au cam terminat...

De Columbeni mai stiam si eu cate ceva ... dar de ceilalti , pauza . Daca nu mi-ai povestit de ei cand ai fost aici .... blum.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 02:35 PM) *

Danutza , iar era sa uit dry.gif : Flacaul nostru implineste azi 9 luni !!!!!! cheer.gif cheer.gif Sa ne traiasca !!! hug.gif

Hihihi,ma asteptam sa-ti amintesti. floare.gif pupic.gif

May,e nebun de legat omu,dar mi-e simpatic foc.Mai ales ca face tot ce nu-si doreste nevasta-sa.
Spunea ca o sa treaca pe la spital sa inmatriculeze copilul si gata ce atata tam-tam. lol.gif

CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 02:39 PM) *

Noroc cu stirile mondene si cu parul lui Miha , asa mai scrie lumea pe aici lol.gif blum.gif

Pai daca v-ati facut toate jurnale,cine sa mai scrie si aici. tease.gif
michelle
CITAT(daconst @ 18-10-2007, 01:42 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 02:39 PM) *

Eu tease.gif
May
Si eu, dar nu sa vorbesc singura tease.gif

La multi ani, curand, Lucas cheer.gif )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 01:39 PM) *

CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 12:36 PM) *

De Columbeni mai stiam si eu cate ceva ... dar de ceilalti , pauza . Daca nu mi-ai povestit de ei cand ai fost aici .... blum.gif

Adica , ce, eu nu scriu?...ma chinui sa scot mesaje din piatra seaca.... lol.gif lol.gif

Pai a inceput acum in toamna cu astia doi, Columbenii cred ca au incheiat contractul dar am auzit ca or sa mai apara....

Bahmu si cu Prigoana sunt nebuni de legat!!!
Dar sunt simpatici.
Buey si eu aveam 93 de kile cand am plecat sa nasc si am facut o mogaldice de 3.050 kg....deci nu conteaza asta!

CITAT(daconst @ 18-10-2007, 01:42 PM) *

Nu recunosc nimica....
daconst
Daca tot ne sarbatorim azi,pun o poza cu geaca noua,calare pe motor...poate va amintiti filmul Top Gun. lol.gif

Imagine
dany
CITAT(daconst @ 18-10-2007, 12:42 PM) *

tocmai de asta mi-am facut eu jurnal : pentru ca aici era liniste mare si nu vroiam sa vorbesc de una singura , vorba lui May blum.gif blum.gif
axe10
CITAT(daconst @ 18-10-2007, 01:56 PM) *

Daca tot ne sarbatorim azi,pun o poza cu geaca noua,calare pe motor...poate va amintiti filmul Top Gun. lol.gif

Imagine

pupic.gif baby.gif
dany
CITAT(daconst @ 18-10-2007, 12:56 PM) *

Imagine

lol.gif lol.gif Intai am vazut poza si apoi am citit ce ai scris si ...deja ma gandisem la Top Gun lol.gif

Smecheroasa tare geaca !!
Ii mai lipseste doar o blonda langa el ... adica una de varsta lui , nu tu tease.gif
May
dana wub.gif eu nu imi amintesc de Top Gun, ci imi pare ca seamana mai mult cu un Pimp Boy de prin videoclipuri, aceia de au geci d-astea si bustul gol cu 6 pachetele la expunere. Bling bling, ce mai )).gif
dany
Auzi , auzi la May lol.gif lol.gif Bust gol , pachetele.....
May
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 01:00 PM) *

Cand o avea Lucas 18 ani, o sa va amintiti de vorbele mele lol.gif
axe10
Colegul meu a gasit niste desene super tari fetele...te termini de ras si va pun si voua o mostra!!
Am pus deja pe dvd sa se distreze si Alexia dupa masa...
Shaun the sheep
dany
CITAT(Maybeline @ 18-10-2007, 01:01 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 01:00 PM) *

Cand o avea Lucas 18 ani, o sa va amintiti de vorbele mele lol.gif

Tu chiar crezi ca Danutza ne va pune poze deocheate cu fi-su ??? Sau ...mai stii ? Macar sa ne mai clatim si noi ochii ... vom fii cam babete atunci ( unele dintre noi ) )).gif tease.gif
daconst
CITAT(Maybeline @ 18-10-2007, 02:58 PM) *

dana wub.gif eu nu imi amintesc de Top Gun, ci imi pare ca seamana mai mult cu un Pimp Boy de prin videoclipuri, aceia de au geci d-astea si bustul gol cu 6 pachetele la expunere. Bling bling, ce mai )).gif

Nu mai esti normala...rad aici de nebuna. lol.gif
Oare sa nu-i cumpar un lantz gros de pus la gat si sa-l dau putin cu crema de papucisau ciocolata lol.gif ),sa para mai bronzat? w00t.gif
axe10
Sunt si femei pedofile?..... lol.gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 01:02 PM) *

Colegul meu a gasit niste desene super tari fetele...te termini de ras si va pun si voua o mostra!!
Am pus deja pe dvd sa se distreze si Alexia dupa masa...
Shaun the sheep

Ghici la ce ma uit acum ??? lol.gif lol.gif

CITAT(daconst @ 18-10-2007, 01:05 PM) *

Nu mai esti normala...rad aici de nebuna. lol.gif
Oare sa nu-i cumpar un lantz gros de pus la gat si sa-l dau putin cu crema de papucisau ciocolata lol.gif ),sa para mai bronzat? w00t.gif

Nu de ciocolata ca apoi e bun de lins Imagine
daconst
CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 03:09 PM) *

Se pare ca da... lol.gif lol.gif lol.gif

Fug,ca are fi-miu un cadou mirositor pentru mine,care m-a trezit brusc la realitate. doh.gif lol.gif
May
Eu nu mai am sanse la Lucas sorry.gif , dar poate are fii-mea lol.gif
dany
Nu prea cred ! Lucas e " promis " deja de cand s-a nascut naughty.gif blum.gif
May
Vedem noi daca se conformeaza sau o sa fie un rebel care fuge in Spania naughty.gif lol.gif
axe10
CITAT(daconst @ 18-10-2007, 02:19 PM) *

CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 03:09 PM) *

Se pare ca da... lol.gif lol.gif lol.gif

Fug,ca are fi-miu un cadou mirositor pentru mine,care m-a trezit brusc la realitate. doh.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif ...cine mananca trebuie sa si....

La fi-mea a venit unul dintre pretendenti de a doua zi....
dany
CITAT(Maybeline @ 18-10-2007, 01:37 PM) *

Vedem noi daca se conformeaza sau o sa fie un rebel care fuge in Spania naughty.gif lol.gif

lol.gif lol.gif

CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 01:39 PM) *

Copii precoce , nene , nu ca noi ... lol.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 02:42 PM) *

CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 01:39 PM) *

Copii precoce , nene , nu ca noi ... lol.gif

Ai trait degeaba...pe fimea incerca una mai mare la tara sa o invete sa se pupe cu liba....s-o omor nu alta!!!
dany
OOOOOOPSSSS !!!!!!!! Ai luat ceva masuri ?
axe10
bang.gif bang.gif bang.gif bang.gif
Ramo
Miha, in privinta podoabei capilare, stai linistita. Acum ca vine toamna, este normal sa cada ma mult. Se regenereaza, nu chelesti. Pe tine trebuie sa te preocupe doar nunta......... pupic.gif
Daconst, pe baiatul lui Bahmuteanu cica au sa ii puna totusi un nume mai normal:Mihai (in loc de Maximus).

Fetelor, ce ziceti de nunta pe neve?????????
michelle
CITAT(ramonavlas @ 18-10-2007, 05:16 PM) *

Fetelor, ce ziceti de nunta pe neve?????????

w00t.gif Vrei sa ne dai o veste?
dany
Nunta pe neve ??? Adica pe nevazutelea ???
Ramo nu poate sa ne dea o asemenea veste pentru ca ea l-a vazut smile.gif

Ce mai faci , Ramona ??
Ramo
)).gif
Nu va dau nici o astfel de veste....
Ma refeream la emisiunea de la Radio21. Azi fac nunta 2 care nu s-au vazut pana azi dimineata la 9 cand au spus DA la starea civila.

Eu sunt binisor, multumesc....nu ma laud .
Ma apuc de o dieta in care voi manca doar orez, iaurt light, carne slaba, fructe si legume.
Ce ziceti? Am sanse sa functioneze?
Sper pt ca asta nu ar fi o dieta pt mine. Toate astea imi plac si nu m-as satura. Pot face o gramada de combinatii, fara sa ma gandesc ca sunt la dieta...
Deea
Danuta sa-ti traiasca feciorul! Ce cool e blum.gif

Nunta pe neve a fost un concurs facut la radio si azi s-au casatorit cei doi care au ajuns in finala....nu stiu prea multe detalii decat ca s-au vazut pentru prima oara in fata ofiterului starii civile.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.