Salutare,salutare!
Am aparut si eu prin zona.
Nu am citit decit capitolul asta,asa ca sa nu ma luati de urechi daca cumva fac gafe.
Vad ca sunteti toate bine si in mare gasca noastra e aici.
Concediul la noi a fost frumos,mai ales datorita faptului ca am avut 2 bunici si o nepoata de 15 ani la dispozitie care abia astepta sa-l scoata pe Lucas afara.Parca nici nu am avut copil,in toata perioada asta.Iar bb a fost un scump ca statea cu toata lumea.Cit am fost la mare ne-am topit de dorul lui si eram mereu cu mana pe telefon sa-i auzim glasul.
Am facut de toate in concediul asta,adica cam tot ce ne-am propus.Am fost la mare o saptamana,la Moneasa,la Geoagiu iar in we am bantuit prin cluburi ca in vremurile bune.
Lucas a crescut si s-a dezvoltat tare in perioada asta.Merge de-a busilea,se ridica in picioruse...ce mai,nu are stare deloc.
Eu cu kg stau prost ca de obicei dupa concediu.Am pus la loc vreo 3-4 kg,dar m-am apúcat de pilule si am si scapat la dulciuri.Acum e socrela in vizita la noi si mai trebuie sa gatesc,dar dupa ce pleaca ma cumintesc si trec la numarat.Acum astept si rushii si as manca doar dulce.
Atat despre noi,o sa pun si poze cu mine cind voi fi mai libera.Deocamdata am pus citeva cu Lucas la semnatura,ca el e mai important.
Dany,tare bine aratati,va invidiez,sa stii.
Bubbles,super ai aratat la nunta.Mi-a placut mult voalul si buchetul tau.
Sexy si fetele de la intalnire,sunteti niste frumoase.Ma bucur pentru voi.
Deea,ce mare e Alexia...dar nu ma mai mir ca si al meu creste ca Fat Frumos.
May,concediu placut!Sper sa aveti vreme buna.
Ma ia somnul,dar de acum nu mai scapati de mine.
We placut...ce-a mai ramas din el.