Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
anaoi
Neata...

1. pozele sunt superbe.fetele frumoase foc...Deea, ai o frumusete de fata. sa-ti traiasca!
2. Sexy, imi pare rau ca nu am reusit sa ajung. poate data viitoare.
3. sa aveti o zi super si un we excelent
4. dylly da azi cafeaua

Imagine
Tulip
Buna dimineata! smile.gif

Dylly, pupic.gif pt. cafea.....
Ai scapat de nemti?Esti mai libera?
michelle
Neata!
Imi place sa deschid compul dimineata si sa am cu ce sa ma delectez. Mi-ati inseninat ziua (ca aici ploua si e urat). Frumoase foc fetele noastre give_heart.gif

Si eu voiam parul lasat la nunta, cum a avut Bub, dar inca nu stiu sigur. Toti imi zic sa imi fac coc. unsure.gif Oricum un lucru stiu sigur: o sa am flori naturale in par.

Dany, super poza! give_rose.gif
dany
Neata !

Am vazut pozele si spun , ce am spus de fiecare data : sunteti minunate , fetelor !!! Frumoase foc !! Dar ...Alexia e number 1 blum.gif

Dylly , hug.gif si multumesc pentru cafea !

Miha , sunt convinsa ca iti va sta foarte bine si cu parul lasat liber si cu coc hug.gif

Nu ma asteptam sa reactionati asa la poza mea de la avatar blushing.gif Multumesc !! E facuta luna trecuta cand am fost in acel safari .
otilici
Dany,iti multumesc pt.punctajul la carnea de miel,am papat pulpa si am punctat-o ca pe file,sper ca e ok asa.Oricum nu mai fac pana la Paste,mi se pare prea grasa pt.WW blushing.gif
dany
Sa-ti fie de bine , Oti hug.gif
Anna
Neatza fetelor!

Iar la work...bleah biggrin.gif
mi-a mai trecut raceala, acu ma cam daore stomacu sad.gif nus ce am de ma ia una dupa alta sad.gif sad.gif
Sunt happy ca diseara ma vad cu o buna prietena din liceu pe care nu am mai vz de ceva vreme. yahoo.gif

Va pup si o zi buna! pupic.gif hug.gif
otilici
Dylly,acum am ajuns si eu la cafeaua ta,yammy ce buna e smile.gif .
Nu-mi vine sa cred ca e WE deja,a trecut in zbor saptamana asta,chiar daca a fost cu ploi si destul de maohorata.Macar am scapat de canicula.

Fetelor,nu stiti cum va fi vremea in septembrie?Noi abia din 22 vom merge in concediu si sper sa nu fie atunci prea racoare sad.gif ...Initial se spusese ca va fi canicula o parte si din septembrie...dar nu am sperante foarte mari unsure.gif
dany
M-am uitat aici sa vad cum e vremea la tine , Oti si am observat ca e exact ca si la mine )).gif . Pana si prognoza pe urmatoarele 5 zile e la fel ...cu diferenta ca la mine sunt vreo 7 ° mai putin doh.gif Asa ca ...distractie placuta cu ploaie in WE tease.gif
otilici
Merci Dany pupic.gif .Misto site-ul,pacat ca nu stiu germana deloc blushing.gif )).gif .Dar m-am prins la esential blum.gif .Uita-te repede pe harta sa vezi cum iti fac cu mana din balcon lol.gif
michelle
Oti, eu folosesc site-ul asta pt progonza de 15 zile.

Intrebare: stie cineva cum va fi vremea in noiembrie? grin.gif grin.gif
otilici
Merci mult Miha, site-ul asta tare-mi place,uitasem de el pupic.gif
May
Neatza smile.gif

Spre deosebire de oti, la mine a trecut saptamana asta cat un mileniu de post, am zis ca nu se mai face odata WE. Daca ma laudam ca mi-am facut bagajul de duminica, acum ma laud ca am fost in stare sa il mai desfac si sa-l fac iar de cateva ori si tot parca nu e bine )).gif. Parca sunt bolnava, nu mai am chef de nimic... am vazut pozele voastre, avatarul lui dany sau alte chestii la care as fi comentat dar eram prea varza sa scriu ceva, oricum mi-au placut mult toate hug.gif

Ma intorc in carapacea mea ca mai am multe lucruri de facut si astept sa treaca timpul )).gif pupic.gif

Aaaaa si sper sa fie cald ca eu am numai haine de vara.... ca altfel vin cu cersitul pe la voi lol.gif
otilici
Pai May,la tine e de inteles de ce a trecut greu saptamana smile.gif .Maine plecati? Sper sa aveti parte de timp frumos. pupic.gif
In sfarsit iese soarele si la noi! cheer.gif
May
Da, maine biggrin.gif si sper sa fie cald )).gif
Anna
cheer.gif Pe tine te asteptam mandro pupic.gif hug.gif May
dany
Iti doresc drum bun , fara peripetii si sa ajungeti cu bine acasa , May !!!! Si sa ai un concediu super-fain !!! hug.gif
dany
Week-end excelent va doresc , neuroni !!
May
Multumesc la fel cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

ana vezi ca daca e frig, iau de la tine haine, cusute 2 cate 2 si tot ma incap lol.gif
Pisik
Pa Dany, week-end placut!
Drum bun May!

Week-end placut tuturor!
Anna
CITAT(Maybeline @ 31-08-2007, 01:06 PM) *

Multumesc la fel cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

ana vezi ca daca e frig, iau de la tine haine, cusute 2 cate 2 si tot ma incap lol.gif

blushing.gif blushing.gif cred ca te incap si fara sa le cos
abia astept sa vii pupic.gif hug.gif
Monic
Bubule, chiar ca ai fost frumusica si naturala, mi-a placut tare mult de tine, mi-a placut buchetul ff mult de-abia astept sa vad si restul
Pisik, eu tare as vrea sa mai vad o data pozele de la nunta ta. Tin minte ca ai fost tare frumoasa rolleyes.gif Nu mai pui te rooog linkul cu pozele?
michelle
Monic, cum merg pregatirile?
Monic
CITAT(michelle @ 31-08-2007, 03:04 PM) *

Monic, cum merg pregatirile?

Miha, maine mergem din nou in tara si stam pana la nunta.
Cu pregatirile stau bine, am fost acasa in fiecare we in ultimele saptamani, si am reusit sa rezolv aproape tot. Azi am fost dupa voal, a trebuit sa fac unul la comanda ca nu aveau asa cum am vrut eu; mi-au facut acum unul care este exact atat de lung cum am vrut eu, dar parca tot nu e asa cum mi-am dorit dry.gif Pe rochita nu am mai adaugat nimic, ramane asa de simplu cum a fost proiectat... Mi-am luat si pantofi de schimb, foarte dragalasi si comozi, fara toc blushing.gif
Sala va fi decorata in grena sau rosu(ramane sa ma decid luni)... In rest toate bune si frumoase, ca nu am stat acasa sa ma enerveze tot neamul meu cu mofturile lor...
michelle
Abia astept poze, nu mai e mult grin.gif give_rose.gif

Si noi mergem we asta la Botosani sa ne rezervam biserica, fiindca fara ea nu putem comanda invitatiile.. Sa vorbim si cu firma care ne va decora sala si de unde vom lua cocardele si care ne va face buchetele.

Mi s-a pus pata pe orhidee verzi cu trandafiri grena si ceva nuante de crem pe acolo.. Am niste modele acasa salvate, sper sa vi le arat diseara daca nu uit blushing.gif
michelle
Un buchet in genul asta as vrea.. Ce ziceti?
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Imagine
nusarich
Miha, mie personal imi plac buchetele "rotunde", in genul primului buchet postat de tine. Cu flori (de oricare ar fi ele) grena si crem/albe arata absolut superb! In vara asta am fost la o nunta la care mireasa si mirele au mers pe verde (verde crud de altfel) si portocaliu. Buchetul a fost cu trandafirasi portocalii (si in par a avut mireasa tot trandafirasi portocalii). A iesit absolut demential si i-a deschis foarte mult la fata combinatia respectiva. Mai ales pe mire, care este brunet de la natura. Daca nu uit si am pe la serviciu, am sa atasez o poza, ca sa vezi.
Monic
sunt foarte frumoase Miha, chiar foarte frumoase, iar orhideea rezista foarte mult
eu m-am hotarat la un buchet alb, simplu, din trandafiri sau garoafe, sau vad eu ce gasesc pe alb
mie imi place foarte mult felul simplu si elegant in care sunt legate, cum coada buchetului este groasa si legata simplu cu o panglica, fara nimic care sa atarne...superb!!! w00t.gif

si mie primul buchet imi place smile.gif
nusarich
CITAT(Monic @ 31-08-2007, 07:53 PM) *

sunt foarte frumoase Miha, chiar foarte frumoase, iar orhideea rezista foarte mult
eu m-am hotarat la un buchet alb, simplu, din trandafiri sau garoafe, sau vad eu ce gasesc pe alb
mie imi place foarte mult felul simplu si elegant in care sunt legate, cum coada buchetului este groasa si legata simplu cu o panglica, fara nimic care sa atarne...superb!!! w00t.gif

Monic, cred ca si mie tot din cauza cozii grin.gif imi plac cele "rotunde"...
ina_ceva
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=3193
nusarich
CITAT(ina_ceva @ 31-08-2007, 10:17 PM) *

absolut superb!
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Si mie imi plac buchetzelele rotunde, mi se par mai de efect wink1.gif
bubbles
Neata .Weekend placut va doresc pupic.gif

Deea ai o fetita absolut seperba hug.gif si frumoasa ca mama ei
dany
Imagine

Imagine
himere2005
neata fete frumoase si destepte
mai dany, vad eu bine sau anestezia de la stomatolog imi da halucinatii? wacko.gif w00t.gif super tare frate cheer.gif ati reusit sa tineti secret. spuneti tot cheer.gif cred ca esti tare fericita blum.gif
am vazut pozele cu gagicile din we, tare mi-as fi dorit sa va vad, sper sa va mai intalniti si in continuare ca poate apuc sa va cunosc personal
bubbles, ai fost o miresica frumusica tare, de abia astept restul pozelor
miha, tu cred ca vrei o nunta de vis ...tot ce prezinti e la superlativ
concediu placut may si monic floare.gif
mai am o saptamana si termin cu dintii din fata, dupa aia va fac o poza in oglinda cu dintii mei, bine? lol.gif lol.gif
himere2005
dany, vrem poze cu voi si cu dirk in gradina, dirk cu antena in mana si voi la distractie grin.gif
emu
w00t.gif Bai... secretoaselor!!! Am crezut ca nu citesc bine la Anca in jurnal... cand a zis Axe ca e in deplasare la tine, Dany )).gif Ce frumos. Distractie placuta in continuare smile.gif Cat stati, fetele, acolo?
otilici
Suuper Dany,Dylly si Axe!!! cheer.gif Mai vrem pooooze!!! hug.gif
emu
Hai sa va povesteasca Emi intamplare intamplatoare )).gif

Era intr-una din zilele trecute, cand, dupa o zi de lucru intensiv, se hotaraste al meu pe la 7 seara ca vrea sa mearga pe munte blink.gif Eu ma uit la ceas, ma uit afara... nu-mi venea sa merg, deh, frica de animale si ce se poate intampla... detalii de-astea (minte creativa cand nu e cazul) )).gif Dar, decizia e deja luata - mergem pe munte.

Urcam rapid, in panta abrupta, intr-un sfert de ora, ajungem la jumatatea traseului si intoarcem pe o poteca sa ne relaxam. Dupa nici 5 metri de mers aud fosnet de frunze pe munte-n sus si ma panichez. Ne oprim sa ascultam si numai bine ca vedem ursul oprindu-se la nici 4-5 metri de noi swoon.gif Ma gandeam, in jumatatea aia de minut in care ursul se uita la noi si noi la el, ca-si face planul de atac )).gif si s-a zis cu noi. In copac ce sa ma urc, ca ar fi venit dupa noi, s-o luam la fuga nici nu se punea problema... si inima mea saraca o luase la galop si al meu, nebun, ca altfel nu pot sa-i zic, imi zice sa ma dau mai intr-o parte sa-l vad mai bine (pe urs) )).gif Dupa o miscare strategica am facut animalul sa plece!!! Si dus a fost.

Sa mai spun ca la intoarcere aveam ditamai creanga de copac in mana - macar de data asta sa fiu pregatita )).gif
Deea
pupic.gif Dany super surpriza. Sper sa petreceti de minune si asteptam poze si povesti...mai bine puneti o camera web si va urmarim live blum.gif
otilici
Sunt de acord cu Deea tease.gif
daconst
Salutare,salutare!
Am aparut si eu prin zona. cheer.gif
Nu am citit decit capitolul asta,asa ca sa nu ma luati de urechi daca cumva fac gafe.
Vad ca sunteti toate bine si in mare gasca noastra e aici. hug.gif
Concediul la noi a fost frumos,mai ales datorita faptului ca am avut 2 bunici si o nepoata de 15 ani la dispozitie care abia astepta sa-l scoata pe Lucas afara.Parca nici nu am avut copil,in toata perioada asta.Iar bb a fost un scump ca statea cu toata lumea.Cit am fost la mare ne-am topit de dorul lui si eram mereu cu mana pe telefon sa-i auzim glasul.
Am facut de toate in concediul asta,adica cam tot ce ne-am propus.Am fost la mare o saptamana,la Moneasa,la Geoagiu iar in we am bantuit prin cluburi ca in vremurile bune.
Lucas a crescut si s-a dezvoltat tare in perioada asta.Merge de-a busilea,se ridica in picioruse...ce mai,nu are stare deloc.
Eu cu kg stau prost ca de obicei dupa concediu.Am pus la loc vreo 3-4 kg,dar m-am apúcat de pilule si am si scapat la dulciuri.Acum e socrela in vizita la noi si mai trebuie sa gatesc,dar dupa ce pleaca ma cumintesc si trec la numarat.Acum astept si rushii si as manca doar dulce. sorry.gif
Atat despre noi,o sa pun si poze cu mine cind voi fi mai libera.Deocamdata am pus citeva cu Lucas la semnatura,ca el e mai important. tease.gif

Dany,tare bine aratati,va invidiez,sa stii. )).gif

Bubbles,super ai aratat la nunta.Mi-a placut mult voalul si buchetul tau. blum.gif

Sexy si fetele de la intalnire,sunteti niste frumoase.Ma bucur pentru voi.

Deea,ce mare e Alexia...dar nu ma mai mir ca si al meu creste ca Fat Frumos. lol.gif

May,concediu placut!Sper sa aveti vreme buna.

Ma ia somnul,dar de acum nu mai scapati de mine. tease.gif

We placut...ce-a mai ramas din el. grin.gif
dany
Bine ai revenit , Danutza !!! give_rose.gif Inca nu am vazut pozele noi dar ma duc imediat la ele smile.gif

Va mai pun 2 poze si fug la nani ( fetele si Dirk sunt deja la somn ) ...

Ajutam " copilu`" sa coboare )).gif

Imagine

Gasca vesela la mancat chifle calde cu peste smile.gif

Imagine

emu
Dana, bine ai revenit floare.gif E super dulce Lucas!!! Cred ca o sa-ti dea de furca cu fetele cand va creste )).gif

Mie tot nu-mi vine sa cred ca au pus-o fetele de intalnire asa, in secret )).gif Ce surpriza!
Apropo - aratati tare bine in poze wink1.gif
Sexymom
Dany super pozele, ce ma bucur ca ai avut parte de asa o surpriza, pe bune. cheer.gif
Se simte de aici ca v-ati distrat pe cinste. pupic.gif
michelle
Neata fetelor!
Monic, Nusa, si mie tot buchetele rotunde imi plac grin.gif Ma refeream la combinatia de culori cum vi se pare...

Danuta, bine ai revenit, ma duc acus sa vad pozele cu bb! pupic.gif

Dany, Dylly, Axe, ce surpriza w00t.gif Sejur placut la Dany, asteptam mai multe poze! cheer.gif

PS: Emu, cum ati reusit sa alungati ursuletul?

We placut tuturor pupic.gif
Sexymom
Michelle mie mi se par cam inchise la culoare florile din buchet. sad.gif
Buchetele sunt superbe, fiecare in parte, dar eu as opta pt. galben, crem, alb si un verde crud.
Acum tie trebuie sa iti placa cel mai mult.
Eu am avut buchetul de mireasa facut din trandafiri galbeni.
Pisik
CITAT(Monic @ 31-08-2007, 02:47 PM) *

Bubule, chiar ca ai fost frumusica si naturala, mi-a placut tare mult de tine, mi-a placut buchetul ff mult de-abia astept sa vad si restul
Pisik, eu tare as vrea sa mai vad o data pozele de la nunta ta. Tin minte ca ai fost tare frumoasa rolleyes.gif Nu mai pui te rooog linkul cu pozele?

http://www.flickr.com/photos/9462424@N07/s...57600558292543/

UIte Monic
MagdaC
Va salut, neuroni!
Ma mai tineti minte?
Stiu ca nu v-am mai vizitat de mult, dar chiar nu am mai apucat sa intru pe net.
Mi-e tare dor de voi, si ma bucur mult ca ati ramas la fel de unite smile.gif
O sa incerc sa mai intru.
Eu nu am fost cuminte cu dietele, chiar am pus mult pe mine (am vreo 62 acuma sad.gif( ). Am oarece circumstante atenunate, de vreo 3 luni am niste probleme de sanatate...Dar tot ar trebui sa ma cumintesc..
Va pup...si sper sa mai intru..
axe10
CITAT(michelle @ 02-09-2007, 09:26 AM) *

Neata fetelor!
Monic, Nusa, si mie tot buchetele rotunde imi plac grin.gif Ma refeream la combinatia de culori cum vi se pare...

Danuta, bine ai revenit, ma duc acus sa vad pozele cu bb! pupic.gif

Dany, Dylly, Axe, ce surpriza w00t.gif Sejur placut la Dany, asteptam mai multe poze! cheer.gif

PS: Emu, cum ati reusit sa alungati ursuletul?

We placut tuturor pupic.gif

Parerea mea: culorile alea merg daca si sala e aranjata in aceleasi nuante!
Mie imi plac si buchetele rotunde si cele curgatoare dar sa nu fie incomode sau prea mari.
Desi vremea nu tine neaparat cu noi,adica mai ploua, mai bate vantul....ne facemplanuri si le si ducem la indeplinire-pana acum am mers la Marea Nordului(care 'disparuse' din cauza de maree) , in oraselul vecin la o sarbatoare pe care o las pe Dany sa va explice despre ce e era vorba, azi singure cu masina..la plimbare ....zilele urmatoare facem o Danemarca,Westerland,un Flesburg si mai vedem ce....duminica la plecare(avionul e seara)
ne preumblam prin Hamburg...
Pupici
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.