Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
May
ramona, dieta sigur o sa mearga, ceea ce o sa fie mai greu o sa fie partea cu mentinerea, dar daca introduci usor alimentele interzise in alimentatie, nu cred ca o sa ai probleme. Bafta si mai da pe la noi pupic.gif

Nunta pe neve? No way! w00t.gif
dany
Aha , asta era chestia cu nunta pe neve ..... N-am stiut sad.gif

Oricum eu nu m-as incumeta la asa ceva !!!

Multa bafta , Ramo !! Eu ma cam feresc de orez ( chiar daca e sanatos ) pentru ca ma constip de la el doh.gif
peach
CITAT(Deea @ 18-10-2007, 04:42 PM) *

Danuta sa-ti traiasca feciorul! Ce cool e blum.gif

Nunta pe neve a fost un concurs facut la radio si azi s-au casatorit cei doi care au ajuns in finala....nu stiu prea multe detalii decat ca s-au vazut pentru prima oara in fata ofiterului starii civile.

si divortul pe ve

CITAT(Maybeline @ 18-10-2007, 04:46 PM) *

Nunta pe neve? No way! w00t.gif

cum mai May impartim banii si divortam a 2 zi..doar nu crezi ca ..
daconst
Ramo,tocmai am vazut pa stiri ca pe fiul lui Prigoana il cheama Mihai Maximus. lol.gif
Deci nu s-a lasat Prigonius pina la urma. w00t.gif

Deea,multumim. pupic.gif
Cind ne-o mai arati pe Alexia?Tot am vrut sa te intreb daca ea doarme noaptea,ca daca eu pina acum nu am simtit ca am copil noaptea,acum s-a sucit fi-miu.Cred ca-i place viata de noapte ca la ma-sa. lol.gif

Faza tare cu Prigoana: cica cu cine seamana copilul? si el:la prima vedere cu Basescu si daca ma uit mai bine si cu Geoana!!! lol.gif lol.gif lol.gif
axe10
Pt cei din afara tarii.....

nunta pa neve

deocamdata sunt doar poze de la cununia civila...

axe10
Am atins pragul de 50 mesaje azi....sa mai zica lumea ca nu contribui la bunastarea siteului....
emu
argh de-abia se incarca siteul ala cu nunta pe neve... virgina si teologul?? w00t.gif Vasile si Vasiliu )).gif In afara de apt cu chirie ce au mai castigat? Ca n-am rabdare sa rasfoiesc, sa astept sa se incarce fiecare pagina in parte...

Maine cred ca ma cantaresc iar, parca vinerea trecuta am avut placuta surpriza sa constat ca se cunoaste si la cantar, nu numai la haine, ca m-am mai ingustat.

Dana, frumos, o asteptam si pe Ella sa spuna cum ii merge cu slabitul... mentionase ceva de un ticker, parca smile.gif

Otilici la tine cum e?
dany
CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 06:52 PM) *

Am atins pragul de 50 mesaje azi....sa mai zica lumea ca nu contribui la bunastarea siteului....

clap.gif clap.gif clap.gif

N-am timp acum sa intru pe nunta pe neve ca am altceva de facut ..... vedeti imediat in jurnalul meu grin.gif Mai dureaza un pic .... sa vedeti ce a facut al meu sot cu mine azi wacko.gif

Emi , ne spui maine ce a zis cantarul , da ????

Pun una si aici )).gif )).gif

Imagine
dany
Intrebare -intrebatoare pentru May si Milka : cum de nu mai sunteti prezente pe aici la ora asta ?????? tease.gif
axe10
La nunta pe neve au castigat si o luna de miere de 10 zile in Bali....si nu mai stiu ce altceva...eu stiam de casa ca e platita chiria pe un an intr-un apartament luxos...
Sa fiu sincera nu am stat sa ascult decat in masina la radio, acasa nu ascult deloc iar la servici nu detinem radio....

Noapte buna, ma duc la dush si poate mai vad si eu ceva la TV...
Nota pt Dany: nu am reusit nici azi sa termin ce mi-am propus....

wave.gif
emu
)).gif Dany, se vede ca n-aveti somn )).gif Intru maine sigur sa anunt cate kg am dat sau n-am dat jos sapt asta.

Nusa, tu mai tii dieta sau esti la mentinere? Tin minte de ultima data cand ai pus poze ca erai destul de slabuta smile.gif
michelle
Cica se face o echipa guvrnamentala mixta cu Japonia. Acestia se pare ca vor fi viitorii titulari:
1. Nimika Nuymoka
2. Yaspaga Shidute
3. Wreypostu Daybanu
4. Undeypliku Katesparg
5. Skimbaley Inparay
6. Winoakuma Kosuma
7. Furatzara Kutotu
8. Bagabany Labayatu
9. Totkumita Madeskurk
10. Nufurytu Furyo
11.Latrukata Wikushpaga
12. Yopapnumay Kiolanu
emu
CITAT(michelle @ 18-10-2007, 03:50 PM) *

Cica se face o echipa guvrnamentala mixta cu Japonia. Acestia se pare ca vor fi viitorii titulari:
1. Nimika Nuymoka
2. Yaspaga Shidute
3. Wreypostu Daybanu
4. Undeypliku Katesparg
5. Skimbaley Inparay
6. Winoakuma Kosuma
7. Furatzara Kutotu
8. Bagabany Labayatu
9. Totkumita Madeskurk
10. Nufurytu Furyo
11.Latrukata Wikushpaga
12. Yopapnumay Kiolanu

lol.gif unde ai gasit-o pe asta? lol.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 09:56 PM) *

Intrebare -intrebatoare pentru May si Milka : cum de nu mai sunteti prezente pe aici la ora asta ?????? tease.gif

uite-ma....eu apar si mai tarziu blum.gif

Haideti sa va mai povestesc ce am facut in ultima vreme.
Nu prea am mai dat pe aici, de citit v-am citit, insa nu am scris, pentru ca am inceput facultatea, ma streseaza deja cu proiecte, teste pluuus marea licenta.
In rest nimic nou, la munca parca e mai putin stres si suntem cat de cat in pas cu treburile zilnice.
cu dieta...nici nu am slabit, nici nu m-am ingrasat. Dieta e la mine juma de zi....de dim mananc f santatos, sunca, iaurturi, fructe si seara o fac lata. si asa de ceva muuulta vreme.
m-am reapucat de citit, ca am primit cartea de ziua mea si am devorat-o intr-o noapte.."Colectionarul" de John Fowles, e misto rau biggrin.gif

Acestea fiind spuse blum.gif, va pup pe toate si va urez noapte buna! pupic.gif
May
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 08:56 PM) *

Ghici! smile.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 18-10-2007, 11:16 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 08:56 PM) *

Ghici! smile.gif

Te dai cu crema si nu ai timp tease.gif )).gif
May
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 11:28 PM) *

Mama Omida! w00t.gif
dany
Ma asteptam sa ai timp si pentru mine ....doar ziceai ca ma sustii la dieta sad.gif

CITAT(Maybeline @ 18-10-2007, 11:31 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 11:28 PM) *

Mama Omida! w00t.gif

?????? nu cunosc termenul......sunt chiar atat de batrana ??? sad.gif sad.gif
May
CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 11:31 PM) *

Ma asteptam sa ai timp si pentru mine ....doar ziceai ca ma sustii la dieta sad.gif

Doar daca iti pui nume de crema )).gif. Am timp pt toata lumea, dar lumea nu mai are timp pt mine smile.gif, bineinteles ca esti fata desteapta si stii ca tu nu esti ``lumea`` pupic.gif

Te sustin cu dieta dar nu vad meniuri, nu vad sport, vad doar puncte in plus de la oua )).gif

CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 11:33 PM) *

?????? nu cunosc termenul......sunt chiar atat de batrana ??? sad.gif sad.gif

E o mare ghicitoare grin.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 18-10-2007, 11:35 PM) *

Doar daca iti pui nume de crema )).gif. Am timp pt toata lumea, dar lumea nu mai are timp pt mine smile.gif, bineinteles ca esti fata desteapta si stii ca tu nu esti ``lumea`` pupic.gif

Te sustin cu dieta dar nu vad meniuri, nu vad sport, vad doar puncte in plus de la oua )).gif

hmmmm...despre meniuri & co ....vorbim la mine in jurnal .....daca nu intri pe acolo sa ma sustii ...e egal cu zero ...sryyyy
May
Am intrat mereu, altfel nu stiam de oua biggrin.gif trebuie doar sa imi mai fac curaj sa si zic ceva
emu
M-am intors de la sala - azi doar 40 minute mers rapid combinat cu alergat, pe o distanta de 4.5km.

Am incercat sa postez ce-am mancat pana azi, inlcusiv, dar le-am ametit de tot; pana acum am asa:

Luni 17puncte
Marti 18.25p
Miercuri 17.4puncte

Joi 18.7puncte:
5MaslineVerzi 0.5
120grPasteFierte 2
1Ou 2
50grVitaSlaba 1
salata 0
20grCheddar 2.1
210mlLapte0% 1.2
30grHiLoCereale 1.6
75grPaine 3.5
3felTurkeyBreast 0.3
1ltaAvocado 1
1ltaMustar 0.5
2lteSmantanaLight 0
1 Mar 0
120grPilaf 3
1Mar+1ltaMiere 0

- am acum aproape 1p economie pt restul saptamanii )).gif Maine va anunt ce-mi arata cantarul smile.gif
axe10
'Neata!

It's friday.................... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif ............si lucrez in we wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif ..............

O zi buna!
nusarich
CITAT(emu @ 18-10-2007, 10:14 PM) *

)).gif Dany, se vede ca n-aveti somn )).gif Intru maine sigur sa anunt cate kg am dat sau n-am dat jos sapt asta.

Nusa, tu mai tii dieta sau esti la mentinere? Tin minte de ultima data cand ai pus poze ca erai destul de slabuta smile.gif

Emi, eu sunt vesnic la dieta. Pentru ca nu am rabdare, dau iama in dulciuri din cand in cand. Ca atare, probabil ca n-o sa termin niciodata o dieta. Asa sunt eu, pofticioasa... ca atare nu, nu sunt la mentinere, incerc numai sa dau jos niste kilograme puse asta-vara, cand nu mi-a ars de nimic legat de dieta.
michelle
Emu give_rose.gif ce cuminte esti... Bravo! Trebuie sa ai rezultate vineri la cantar
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faceti?
Miha mai sunt doar 3 saptamani cheer.gif cheer.gif .
Am inceput si facultatea cica )).gif ca numai chef de asta nu am si trebuie sa ma informez pt lucrarea de licenta dar cred ca de sapt viitoare grin.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 19-10-2007, 10:03 AM) *

Miha mai sunt doar 3 saptamani cheer.gif cheer.gif .

Dap cheer.gif
Si eu am inceput facultatea, ar trebui sa imi aleg tema pentru dizertatie si profesorul, dar parca nu am nici o tragere de inima.
bubbles
Cum te simti?Nu ai emotii?Mie imi era frica sa nu care cumva sa nu imi mai vina rochia lol.gif .
michelle
CITAT(bubbles @ 19-10-2007, 10:33 AM) *

Cum te simti?Nu ai emotii?Mie imi era frica sa nu care cumva sa nu imi mai vina rochia lol.gif .

Incerc sa nu am.. Rochia sigur imi vine, nu imi fac probleme cu ea grin.gif Rochia m-ar fi incaput si daca as avea burtik (a se intelege daca eram in 3-4 luni )).gif )

Sotia, suparata ca sotul ei isi lua in fiecare zi de lucru si acasa, ii spune acestuia:
-Draga, nu iti ajunge cat muncesti la serviciu? Chiar trebuie sa mai lucezi si acasa?
-Draga mea, dar multa lume isi continua munca de la serviciu si acasa...
-Da, dar nu toti sunt medici legisti ca tine!!!
axe10
CITAT(michelle @ 19-10-2007, 10:37 AM) *

Sotia, suparata ca sotul ei isi lua in fiecare zi de lucru si acasa, ii spune acestuia:
-Draga, nu iti ajunge cat muncesti la serviciu? Chiar trebuie sa mai lucezi si acasa?
-Draga mea, dar multa lume isi continua munca de la serviciu si acasa...
-Da, dar nu toti sunt medici legisti ca tine!!!

shock.gif pope.gif

Am scris si la sexy asta , dar m-am gandit sa zic la toata lumea...

Anunt sus si tare ca azi mi-am luat fusta de piele gri shoarec in care m-a cerut barbatul meu de nevasta...adica acum 5 ani!!

Si joaca pe mine...

Dar de ce totusi nu imi pot inchide blugii pe care nu i-am purtat cand eram in 3 luni gravida!!!???

michelle
Felicitari, Axe! Asta da veste buna! hug.gif

Stiti reclama aia de la Logan "Tati, ai trecut de scoala!"
Exact asa am patit si eu azi cu Cata.. A trecut de serviciul meu, a uitat sa opreasca lol.gif
michelle
Asa.. si ca sa imi continui monologul..
Si eu sunt ametita wacko.gif Ieri m-am spalat la dush cu samponul in loc de gel de dus grin.gif Mi-am dat seama cand ma clateam )).gif
Anna
CITAT(michelle @ 19-10-2007, 01:25 PM) *

Asa.. si ca sa imi continui monologul..
Si eu sunt ametita wacko.gif Ieri m-am spalat la dush cu samponul in loc de gel de dus grin.gif Mi-am dat seama cand ma clateam )).gif

Eheee...daca ai stii tu de cate ori am patit asta )).gif )).gif

Salutare lume! pupic.gif
otilici
Felicitari Axe! cheer.gif
Faza cu pantalonii care nu te incap eu cred ca e in modul urmator:probabil au materialul mai tare si nu prea cedeaza, de aia nu te-or fi incapand asa bine,zic eu smile.gif

Miha,asteptam sa zici partea a doua:si m-am spalat pe cap cu gelul de dus in loc de sampon lol.gif

Hey Ana floare.gif ,esti cam scumpa la vedere,cam rarut pe aici blum.gif .Da daca esti fata harnica si te ocupi de scoala,se intelege wink1.gif

Ce mai faci Tulip?ce face Timea?nu se trezeste greu dimineata sa mearga la gradi?(oare te-am mai intrebat asta?dar ma gandesc cum va fi cu pustiul meu cand va veni vremea grin.gif )
May
Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biggrin.gif

axe si cand te-a vazut Fl in fusta, nu te-a mai cerut o data? naughty.gif Vorbesti de fusta de la avatar sau alta? ca seamana la descriere

miha inca esti bine, socra-meu se spala cu crema de corp in loc de gel de dus si nu si-a dat seama pana nu i-a spus cineva )).gif
otilici
May,eu daca as sta in casa cu socrul tau l-as filma tot timpul si as trimite mereu filmulete la emisiunea aia cu camera ascunsa lol.gif lol.gif .Cica se dau premii destul de mari lol.gif Oricum ma delectez de numa cu ce ne spui despre el )).gif
May
Crede-ma ca eu nu trebuie sa ma mai duc la teatru ca am teatru in casa, comedii penibile lol.gif. Oh, face si spune atatea idiotenii incat acum trebuie sa faca lucruri marete ca sa ma mai surprinda )).gif
michelle
Un american viziteaza Bucureștiul cu un taximetrist. Trec pe lângă guvern:
-Ce este cladirea asta asa mare?
- Este palatul guvernului, domnule!
- Si in cat timp a fost construita?
- Cam în 10 ani!
- Mult timp! La noi era gata in 2 ani! Stiti ca noi avem o tehnologie
mai avansata!!!
Taximetristul nu zice nimic. Mai merg ei ce mai merg si americanul iar
intreaba:
- Cladirea asta ce e?
- Este sediul primăriei, domnule!
- Si in cat timp a fost construita?
- Cam in juma' de an!
- Mult....la noi era gata in 2-3 luni!
Taximetristul nu mai poate de nervi. Ajung și la Casa Poporului:
- Ooooooo, dar ce e cladirea asta?
La care taximetristul:
- Nu stiu, ca azi dimineata nu era aici!!!
axe10
CITAT(otilici @ 19-10-2007, 01:53 PM) *

Felicitari Axe! cheer.gif
Faza cu pantalonii care nu te incap eu cred ca e in modul urmator:probabil au materialul mai tare si nu prea cedeaza, de aia nu te-or fi incapand asa bine,zic eu smile.gif

Da, asta e adevarat ca sunt din aia mai scortosi...mai de toamna spre iarna...nu cred ca cedeaza....

CITAT(Maybeline @ 19-10-2007, 01:55 PM) *

axe si cand te-a vazut Fl in fusta, nu te-a mai cerut o data? naughty.gif Vorbesti de fusta de la avatar sau alta? ca seamana la descriere

Da, aia e...imi vine din cand in cand cand scad sub 78 de kile....si-a adus aminte Fl ca are o memorie.....
Acum vreo 2 zile i-am zis: "mai sterge-te draga si tu cu prosopul ala alb ca nu l-ai mai folosit de mult", are mania sa foloseasca numai prosoapele noi noutze....si-mi zice:"ala in care ai iesit tu din baie cand eram noi prieteni?" ..."mi se intampla chestii d'alea rusinoase" continua el..."ca mi-aduc aminte cum era"... lol.gif lol.gif lol.gif ...memoria e de lunga durata , numai eu uit chestii din astea!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif ...

An fost putin afara ca ieri venise un coleg cu o rochie care i-o cumparase nevesti-sii , din aia de chinezoaica cu croiala aia severa dar crapata pe parti si mi-am zis ca ar merge sa ma duc la "moshu " asa de Craciun...numai ca, bineinteles nu am gasit una sa ma cuprinda peste bidoane (se zice sini respectuos!!) asa ca m-am ales cu o tunica din aceiasi colectie sa zicem....bordo!!
otilici
Axe,chinezoaica te faci!Asteptam poze sa ne exemplifici despre ce e vorba grin.gif Tare Flo al tau,si eu ii mai amintesc babuinului faze din "tinereti" si el numai rade pe sub mustata... )).gif blum.gif
axe10
CITAT(otilici @ 19-10-2007, 02:12 PM) *

Axe,chinezoaica te faci!Asteptam poze sa ne exemplifici despre ce e vorba grin.gif Tare Flo al tau,si eu ii mai amintesc babuinului faze din "tinereti" si el numai rade pe sub mustata... )).gif blum.gif

Avantaj eu....o sa ii pun sa ma pozeze...acasa...

Nu zic ce am mancat azi ca aruncati cu rosii, dar nici nu ma simt prea bine, ma paste o raceala de vreo 3 zile, ma tratez dar imi taie elanul...
ALICE
Pe mine m-a prins deja.Oricat am dat-o la intors cu ceva medicamente de gat.Si uite asa am baut si eu 5 cani de ceai azi.
axe10
CITAT(ALICE @ 19-10-2007, 02:22 PM) *

Pe mine m-a prins deja.Oricat am dat-o la intors cu ceva medicamente de gat.Si uite asa am baut si eu 5 cani de ceai azi.

E buna si raceala la un moment dat, dar nu cand copilul urla de foame, cand urmeaza sa lucrez in we....ca bei mult ceai....eu stau asa...sug tantum verde deocamdata si inghit humex...
Anna
pupic.gif Otilici. Si felicitari pt examenul luat ( va citesc mereu tease.gif )
May
CITAT(annaiss_derrian @ 19-10-2007, 01:29 PM) *

pupic.gif Otilici. Si felicitari pt examenul luat ( va citesc mereu tease.gif )

E Milka undercover, sta in umbra si observa )).gif
otilici
Merci Ana give_rose.gif pupic.gif
michelle
lol.gif lol.gif
Imagine
iulikutza
QUOTE(michelle @ 19-10-2007, 03:09 PM) *

lol.gif lol.gif
IPB Image

si no comment???? grin.gif
michelle
CITAT(iulikutza @ 19-10-2007, 03:19 PM) *

Nu grin.gif
Nu stiu personajele, si nici daca e trucata poza sau nu )).gif
iulikutza
CITAT(iulikutza @ 19-10-2007, 03:19 PM) *

hai ca ma simt caraghioasa... am cautat ca o cotzofana in urma cateva pagini bune sa vad si io daca in dialogul vostru e vreo legatura cu poza asta protiptilica ... ce fraiera ma simt bang.gif bang.gif bang.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.