CITAT(BLUELIFE @ 20-10-2007, 10:35 PM)

CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 08:07 AM)

Buna dimineata!
Blu...lucrez la aia care au Dolce-ul...deci sunt mandra de aprecieri!!!
Ei ,bine,
Axe de acum incolo daca apare vreo problema la dolce te caut pe tine sa ma plang

desi nu prea cred ca va fi cazul

chiar e super dolce

Nici sa nu te gandesti...ca nu am nici o legatura...eu sunt pe partea de telefonie nu de televiziune a companiei....eu sper sa am antena pusa saptamana asta....
CITAT(daconst @ 20-10-2007, 11:05 PM)

Dar ca indiciu,e ceva pentru toata familia...ca asa e la noi,cadoul meu e pentru mine si al lui si pentru mine.

Oare ati inteles ceva?
Axe,bravo pentru cantar...asa poate ma apuca si pe mine rusinile,ca m-am pus pe facut prajituri,pe care tot eu trebuie sa le halesc pe urma.
Bine gandit...si la mine se intampla de multe ori asa....
CITAT(Deea @ 20-10-2007, 11:42 PM)

Dana poze cu Alexia ...hmm..spre rusinea mea nu i-am mai facut in ultimul timp...dar s-a ingrasat...am o problema majora ca mananca extrem de mult, stiu, am innebunit

dar seara mananca cot la cot cu Dan si supa/ciorba si felul doi, degeaba incerc sa-i dau iaurt cu cereale sau altceva ca imi da castronul pe jos de nervi ca nu-i dau ce mananca ta-su....Cred ca n-am toate tiglele pe casa dar stiu cat m-am chinuit si ma chinui eu sa fiu slaba sau macar sa nu ma ingras.
Stai calma ca asa ma gandeam si eu...chiar pana anul trecut cand era plinutza la mare fata de altii...dupa 2 luni cand a inceput sa se lungeasca a devenit slaba..iar in toamna la gradi ii numaram coastele...
CITAT(Tulip @ 21-10-2007, 09:06 AM)

Ninge?....
In Sibiu stai?...ca habar nu am...
Eu sunt la fel, am inceput antibiotice ca nu mai tine, azinoapte am facut temperatura din aia periculoasa (37, x) asa ca am zis sa incerc si asa. Ma ia cand cu cald cand cu frig...ma doare capul, ma racaie in gat....meniu complet , ce mai!!
Sunt din nou la servici dar o sa fiu libera luni si marti si poate imi revin.
Himere..bine ca ai mai aparut si tu, Biei sa-i fie bine ca in rest le duceti voi pe toate.
Dany....o cafea cu lamaie i-ai dat?...lasa ca-si revine el...cum te mai simti tu?
Ina, sunt sanse sa stai cat mai mult cu Cristi?...sau esti la servici cat sat el acasa....?