Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Anna
CITAT(iulikutza @ 19-10-2007, 03:21 PM) *

CITAT(iulikutza @ 19-10-2007, 03:19 PM) *

si no comment???? grin.gif

hai ca ma simt caraghioasa... am cautat ca o cotzofana in urma cateva pagini bune sa vad si io daca in dialogul vostru e vreo legatura cu poza asta protiptilica ... ce fraiera ma simt bang.gif bang.gif bang.gif

poza asta protiptilica blink.gif blink.gif ce inseamna protiptilica ? biggrin.gif

am cautat si nimic biggrin.gif
http://www.google.com/search?hl=ro&q=protiptilic&lr=
http://dexonline.ro/search.php?cuv=protiptilic

nu am ce face la work lol.gif
Monic
Miha, cunostinte, neamuri, ceva? grin.gif
Super poza lol.gif Pe mine personal m-ai dat pe spate laugh.gif
wub.gif Cred ca m-am indragostit de cel din dreapa extrema...
May
CITAT(Monic @ 19-10-2007, 03:54 PM) *

wub.gif Cred ca m-am indragostit de cel din dreapa extrema...

Bine ma, ia-l tu pe ala mai frumos dry.gif
emu
CITAT(michelle @ 19-10-2007, 06:25 AM) *
Si eu sunt ametita wacko.gif Ieri m-am spalat la dush cu samponul in loc de gel de dus grin.gif Mi-am dat seama cand ma clateam )).gif
hahaha nu esti singura; mie mi s-a intamplat de vreo 2 ori sa uit sa-mi spal parul, desi asta era scopul pt care facusem dus (deci nu incurcat sticle de sampon cu gel de dus sau invers) )).gif

Axe, felicitari, la cat mai multa slabeala.

Miha ai avut dreptate, uite ca s-a vazut la cantar, am cu aproape 1kg mai putin ca vinerea trecuta. Si imi pun si ticker imediat, doar ca o sa fie in lbs in loc de kg, ca-mi place cum arata; pe celelalte le stiu toate smile.gif

Monic, tickerul tau mai e de actualitate? Parca ajunsesei la target... sau imi joaca memoria feste?

CITAT(Maybeline @ 19-10-2007, 11:17 AM) *
Bine ma, ia-l tu pe ala mai frumos dry.gif
Si eu fur mireasa. Se mai baga cineva? )).gif
Monic
May daca-l vrei ma sacrific si ti-l las tie. Il iau pe ala de langa baiatu`
Emu la mine e inca valabil tickerul, inca nu am ajuns la target pt ca m-am oprit cu cura inainte de nunta din cauza ca falfaia rochia de mireasa pe mine lol.gif , iar pe urma a venit toamna si m-a luat iarasi cu durerile de stomac cauzate de gastrita dry.gif Noroc ca nu m-am ingrasat pt ca chiar mananc destul de mult, cam in limita maxima a punctelor...(19p)
Meniul meu de azi:
Porumb fiert 5p
Gulas cu putin carnat(stiti voi, cat o putza de papagal grin.gif ) 4p
Paine alba blushing.gif 3p
Cioco cool.gif 2p
Gem de capsuni 1p
Laptic cu zahar si cacao 4p

Buei, daca voua nu va trebuie baietii ii iau eu pe toti trei, ca trebuie sapata gradina lol.gif
emu
w00t.gif Monic, eu daca as manca asa cred c-as innebuni de foame )).gif Ce gramaj are gulasul ala? Ar trebui sa fie si salate in lista de mai sus si nu le-ai mai mentionat tu aici? smile.gif

O sa pun si eu meniul de azi peste cateva ore.
emu
Ok, tura a doua de sala azi am ratat-o din motive personale blum.gif

Meniu azi, vineri:
150grOrez 3.8
100grVitaSlaba 2
20grCheddar 2.1
spanac 0
ardei gras 0
2Tortilla 1.6
100grPilaf 2.6
5MaslineVerzi 0.5
50grVitaSlaba 1
salata 0
1Morcov50gr 0
60grPaste nepreparate 3.4
1ltaParmezan 0.25
2Mere-gustari 0
50grTon in apa 0.8
10grTelina 0
1ltaSmantana Light 0
-----------------------------------
Total 18.05 puncte )).gif ce numere finale zilnice mi-au iesit saptamana asta )).gif

Va urez weekend placut; n-o sa intru astea 2 zile ca plecam pe la prieteni, sa mai stam si pe capul lor nu numa' pe-al nostru biggrin.gif
danyhoney
Felicitari pentru ticker si pentru acel aproape 1 kg dus , Emi ! Ce ma distreaza cum punctezi tu ce papi )).gif . Cu ,1 sau ,4 ..... Eu am mai spus ca se rotunjeste totul de aceea rad la punctajul tau )).gif
Tulip
Salutare,fetelor!!!!!!

Ce bine ca e we!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Si ce bine-i ca azi e sambata si nu duminica! )).gif )).gif )).gif

M-am hotarat,de luni ma apuc iar de numarat....luni,marti 2 zile de proba iar miercuri imi incep oficial
saptamana ww...

Timea e la socrii azi si iesim cu prietenii la o pizza,iar de sapt. viitoare gata cu tentatiile...... blum.gif blum.gif

Otilici
,cu fata nu am probleme cu trezitul dimineata devreme,la 6.45 se trezeste singura,e incantata ca merge la gradi.....Ii plac copiii fff. mult,e bucuroasa cand ajungem in sala de grupa si se poate juca....insa e foarte mica inca.....nu prea are rabdare,face ce vrea numai,mai bate si copiiii(copii de 3-4 ani blink.gif ),asa ca trebuie sa fiu cu ochii-n patru cand e si ea la gradi.....

Ella,cum merge dieta?Ai pomenit saptamana trecuta ceva de un ticker? naughty.gif naughty.gif
axe10
Merci Emu, sper sa raman pe loc, deocamdata.
Eu nu ma simt bine deloc, nu mai scap de raceala asta, aseara am ajuns acasa de la piata si nici macar nu am putut sa gatesc. Alexia urla ca ei nu-i da nimeni nimic de mancare, barbatul meu se uita la mine ca un...[*****] ca altfel nu am ce sa-i zic. Il intreb:ai pregatit ceva pt copil sa sunteti de ceva timp acasa?...normal ca astepta sa vin eu ca sunt mama ranitilor....l-am trimis sa cumpere o pizza sa o potoleasca. M-am bagat in pat dar nu am putut sa atipesc si eu nici macar 10 min, intrau ba unul , ba altul peste mine....sunt nervoasa rau pe chestia asta!!!

Acum sunt la munca ....
daconst
Sara buna fetili!
Azi e ziua sotului si am scapat la toate alea.Nici nu vreau sa ma urc pe cintar saptamana viitoare.ca sigur va fi dezastru. sorry.gif
Dar o data in an imi sarbatoresc sotul.Daca totul iese cum ne dorim sper sa va arat si cadoul lui saptamana asta. naughty.gif

Tulip,poze cu Timea nu ne mai pui???Nici pe tine nu te-am mai vazut de un car de ani. unsure.gif

Oti,felicitari pentru examen si nota foarte buna! give_rose.gif
Dar rusinica ca nu ai scris si la neuroni despre frumoasa realizare si a trebuit sa te citesc la Dany in jurnal. tease.gif
axe10
CITAT(daconst @ 20-10-2007, 07:18 PM) *

Sara buna fetili!
Azi e ziua sotului si am scapat la toate alea.Nici nu vreau sa ma urc pe cintar saptamana viitoare.ca sigur va fi dezastru. sorry.gif
Dar o data in an imi sarbatoresc sotul.Daca totul iese cum ne dorim sper sa va arat si cadoul lui saptamana asta. naughty.gif

Tulip,poze cu Timea nu ne mai pui???Nici pe tine nu te-am mai vazut de un car de ani. unsure.gif

Oti,felicitari pentru examen si nota foarte buna! give_rose.gif
Dar rusinica ca nu ai scris si la neuroni despre frumoasa realizare si a trebuit sa te citesc la Dany in jurnal. tease.gif

Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
La multi ani!

Te iertam pt abuzurile ingrasacioase. pupic.gif
otilici
blushing.gif Iertati-ma fetelor ca nu am scris si aici,da sincer eram tare obosita si am scris pe unde am apucat grin.gif . A nu se intelege ca am cu cineva ceva,toate imi sunteti tare dragi.Promit sa am grija sa nu mai fac de-astea give_rose.gif ,intru mai intai pe la voi hug.gif pupic.gif
Dana,La Multi Ani sotului ! Lasa ,nu te stresa pt. o zi,si asa ai fost cuminte atata vreme,meriti si tu o zi de relaxare culinara wink1.gif
Al meu pui e tare bolnavior,e racit si e musai pt prima data sa ia antibiotic,noroc ca e unul usurel.Nu am dormit azi-noapte aproape deloc,l-am vegheat ca respira f greu si a facut si febra.Azi a fost mai bine,e tare activ,dar parca vad ca la noapte iar am show...evident ca la dieta nici nu ma gandesc zilele astea sorry.gif
Tulip
Dana,sa-ti traiasca sotiorul!!!!!Ce cadou primeste????hai,ca eu am o idee..... naughty.gif

Oti,multa sanatate lui Norbi pupic.gif .....Ca sa respire mai usor,incearca sa-i pui Karvol pe o batistuta langa capsorul lui in patut.....

Noi ne pregatim sa iesim in oras,o seara frumoasa va doresc! smile.gif
otilici
Distractie placuta Tulip!Pupici tie si Timeei pupic.gif pupic.gif
Deea
Sa-ti traiasca sotul Danuta!!! Sa petreceti cat mai multe sarbatori impreuna!....cam care ar fi cadoul??? ...un test de sarcina pozitiv? blum.gif

Oti felicitari pentru examen si multa sanatate lui Norbi!....cam bantuie raceala zilele astea, pana acum si eu si Dan am fost raciti dar de Alexia nu s-a prins si sper sa nici nu se prinda

Axe felicitari pt. slabeala . Daca nu lucrezi we viitor poate ne vedem...ce zici?

Eu azi sunt singura, sotul la servici si fata la ai mei si in loc sa stau si sa lenevesc am facut si fac inca curatenie...maine la o nunta si luni la servici doh.gif cu o gramada de treaba toata saptamana...vineri e ziua sefei mele si da petrecere mare...prezenta obligatorie.
danyhoney
Sa-ti traiasca sotul , Danutza , si sa te ajute in continuare la schimbat bb-le pupic.gif . Chiar azi ma gandeam cand e ziua lui ...stiam ca e in octombrie dar nu mai stiam data exacta doh.gif .Oare e cadoul la care ma gandesc eu naughty.gif
axe10
CITAT(Deea @ 20-10-2007, 08:04 PM) *

Axe felicitari pt. slabeala . Daca nu lucrezi we viitor poate ne vedem...ce zici?

Merci Deea, fac si eu ce pot....Da, sunt libera asa ca putem sa ne vedem, sotul e la munci...trai pe vatrai...
De ce suntem asa [*****] noi, in loc sa ne relaxam, in fiece moment liber facem smotru?//

CITAT(danyhoney @ 20-10-2007, 08:07 PM) *

Sa-ti traiasca sotul , Danutza , si sa te ajute in continuare la schimbat bb-le pupic.gif . Chiar azi ma gandeam cand e ziua lui ...stiam ca e in octombrie dar nu mai stiam data exacta doh.gif .Oare e cadoul la care ma gandesc eu naughty.gif

Ce stiti voi ma de cadou?
Poate ne anunta ca a cumparat o masina noua pt el.... lol.gif lol.gif ....auzi, teste de sarcina...a zis ca mai asteapta nitel!!

Dana, nu ne tine in suspans....
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 08:07 AM) *

Buna dimineata!
Blu...lucrez la aia care au Dolce-ul...deci sunt mandra de aprecieri!!!

Am intrat aseara pe aici cu teama ca poate nu pot face fata la cate pagini s-au scris....si nimic...probabil ca a fost lumea ocupata cu meciul!!

Azi, zi de infrumusetare dureroasa.
Revin.

Am revenit....un coleg al meu de dimineata zice: trebuie sa ne dea astia 2 zile libere pt sarbatorirea evenimentelor importante de ieri- a nascut Bahmuteanca un baiat si a zis aia mica a lu' Iri "tata".... lol.gif lol.gif lol.gif ....suntem stresati rau! lol.gif lol.gif lol.gif

Bine v-am gasit,sau ma rog nu prea va gasesc ,ca intru numai tarziu mai nou dar va programez cafetiera pe dimineata )).gif Ei ,bine,Axe de acum incolo daca apare vreo problema la dolce te caut pe tine sa ma plang naughty.gif desi nu prea cred ca va fi cazul blum.gif chiar e super dolce pupic.gif
daconst
Fetele,multam de urari,dragute ca intotdeauna! pupic.gif give_rose.gif
cadoul,inca nu pot sa va spun ca poate nu se indeplineste si atunci...tre sa caut altul. lol.gif
Dar ca indiciu,e ceva pentru toata familia...ca asa e la noi,cadoul meu e pentru mine si al lui si pentru mine. lol.gif Oare ati inteles ceva? blushing.gif

Oti,sanatate lui Norbi!Si noi am avut parte de raceala,a fost un virus si a trecut.Daca are mucisori sa iei neaparat Batista bebelusului,daca cumva nu o ai.Face minuni,fara ea nu stiu ce ma faceam cu un asa mucos. doh.gif
Eu nu te certam ca nu ai scris la noi,dar era pacat sa nu ne bucuram toate pentru tine. hug.gif

Axe,bravo pentru cantar...asa poate ma apuca si pe mine rusinile,ca m-am pus pe facut prajituri,pe care tot eu trebuie sa le halesc pe urma. sorry.gif

Deea,wow nunta!Asa mi-e de dor sa ma mai batzai si eu...sa dansezi si pentru mine. blum.gif
Deci pe Alexia n-o mai vedem? naughty.gif

Tulip,la fel si cu tine...va tot cert cu pozele,ca asa am impresia ca doar copilul meu creste ca prin minune. lol.gif

Blue,tu cum mai esti cu dieta? unsure.gif

Dany,la Formula1 te uiti?Nu mi-ai zis daca merge Digi?Azi dimineata m-am trezit la 4 sa vad boxul,dar a meritat.Super meci,mai avem un campion mondial! cheer.gif
Deea
Dana poze cu Alexia ...hmm..spre rusinea mea nu i-am mai facut in ultimul timp...dar s-a ingrasat...am o problema majora ca mananca extrem de mult, stiu, am innebunit tease.gif dar seara mananca cot la cot cu Dan si supa/ciorba si felul doi, degeaba incerc sa-i dau iaurt cu cereale sau altceva ca imi da castronul pe jos de nervi ca nu-i dau ce mananca ta-su....Cred ca n-am toate tiglele pe casa dar stiu cat m-am chinuit si ma chinui eu sa fiu slaba sau macar sa nu ma ingras.

Gata, am terminat curatenia....pana la Craciun nu mai fac decat strictul necesar. Acum m-am vopsit, astept sa treaca timpul sa ma spal si dupa la nani ca imi ajunge pe ziua de azi.
himere2005
neata
n-am apucat sa citesc chiar tot, dar ma bucur ca am reusit macar atat smile.gif
am vazut si poze cu lucas piticul laugh.gif mor dupa el. imi era frica sa nu fi pierdut nunta mihai, nasterile (honey si noni )).gif ). am vazut-o pe pisik la stiri cheer.gif sanatate multa micutilor, felicitari pentru slabeala, eu inca nu blum.gif
nu stiu cum sa ma impart, am inceput sa ma comport ca un robot, doar in we ce am mai mult timp, dar atunci toata lumea pe calculator biggrin.gif . incep sa cred ca mai avem nevoie de unul naughty.gif la job e ok, numai ca unele situatii sunt ciudate rau, sefele au comportamente cam comuniste, una dintre ele are un amant si il trimite pe unul dintre colegii nostri sa-l urmareasca peste tot, ca cica are si el la randul lui o "prospaciune" lol.gif
imi lipseste tare mult statul pe net si sper sa mai revin in cursul zilei de azi
himere2005
am ajuns vineri in bucuresti ca sa preluam o arhiva. atat de rau mi-a parut ca nu am avut timp deloc sa ne vedem. am carat si inventariat de-a dosare de m-au apucat toti nervii, aveam impresia ca nu se mai termina. daca nu erau si momente comice de genul ca printre dosare am mai gasit niste izmene, scoici si alte ciurucuri nu stiu ce faceam. foarte frumos sediul central al firmei, winmarkt (iancului colt cu piere du cardin pentru cunoscatori), dotari cu laptopuri la greu, baia baie, civilizat rau laugh.gif din pacate noi am fost in cladirea de alaturi, in arhiva lol.gif era plin de praf, nu era apa potabila curenta. eu mi-am pus margelele la gat, am inceput sa rad cand am ajuns acolo unde trebuia sa ma "tavalesc" prin praf laugh.gif eu macar eram imbracata in negru, dar colegul meu din alb se facuse negru )).gif
Tulip
Buna dimineata!!!

Ninge!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ok,se vede doar un pic si doar pe acoperisuri si masini,ca in rest se topeste,dar totusi.... )).gif )).gif )).gif

Himere,ce bine ca ai aparut!Chia azi ma gandeam la tine!!!!
Ce face Bia?Cum se impaca cu bona?Si cum te impaci tu cu ea?(bona)?Ce program ai la servici?

Trebuie sa recunosc ca sunt tare norocoasa ca am un program mai lejer(7.30-12-30) si ca am timp pentru familie...plus ca o pot lua si pe Timea cu mine....

Noi azi plecam la Bazna,la socrii,deci nu gatesc nimic yahoo.gif ,papam acolo si o aducem pe domnisoara acasa,ca maine incepe gradi again naughty.gif .
A,ieri am fost destul de cumintica,am papat doar 1/2 pizza si o salata.....si acasa visam si la desert doh.gif ...
himere2005
o zi arata cam asa la mine: trezit cu noaptea-n cap, gatit, prezenta la servici intre 8.00 si 18.00, ajung cel mai devreme la 18.30, asta daca nu am programare la stomatolog sau alta treaba. luat copil si plimbat un pic, apoi spalat copil, calcat ce mai e pe sarma, eventual gatit daca nu mai este mancare gatita. bia se culca in jur de 10. ma spal un pic si ma culc. in we facem cumparaturi, spalam grosul si facem curatenie, stam cu bia. duminica e putin mai libera ca o ia mama cateva ore si atunci nu stim ce sa facem mai intai. mai facem si o parte din piata, de obicei carne, legume si fructe, ca din supermaket le cam evitam pe astea, gatim, ne facem timp pentru noi 2 si dupa-amaiaza mai invitam niste prieteni pe la noi. cam asta e...oricum, prefer asa, sa cad lata decat sa ma gandesc ca daca cumpar ceva mai mult de mancare nu am bani de altceva. nu...am ajuns la un nivel in care nu mai am frustrari financiare puternice. pot sa spun ca sunt fericita biggrin.gif

cu bona ma vad din ani in paste ca eu ajung de multe ori dupa ce pleaca ea, adica dupa 19.00, dar e ok, imi lasa bucataria curata, strange jucariile, bia e fericita.
ina_ceva
CITAT(michelle @ 18-10-2007, 11:23 AM) *

Fetelor, ma preocupa si pe mine o chestie... parul cazut se mai regenereaza sau ...? sorry.gif

Depinde de persoana pupic.gif

Imi cad multe fire de par, dar la mine nu se regenereaza (mi-a spus un dermatolog); nu stiu ce sa-i mai fac, il vad in fiecare saptaman cum devine din ce in ce mai rar sorry.gif . Desi am folosit o multime de variante de tratament aflate pe piata, nu si-au facut efectul
himere2005
legat de caderea parului, e si perioada de vina....toamna si primavara multa lume are probleme cu caderea parului. eu cred ca si stresul este de vina...se apropie si nunta. eu zic ca se regenereaza el....iar daca nu se intampla pan' la nunta poti sa-ti pui parul pe bigudiuri ca sa para mai bogat blum.gif
ina_ceva
La multi ani sotului, Dana! Eu nu m-am prins de cadou unsure.gif

Himere, daca Bia e fericita atunci bona e buna smile.gif .Ar trebui sa va faceti si voi un program de stat la calculator, ca sa ajungi si tu sa te dai putin pe net grin.gif

Tulip, Timea e inscrisa la grupa ta de poti sa o iei cu tine?
himere2005
ina, mai are mult prietenul tau pana se intoarce?
in magazine deja au aparut globurile si accesoriile pentru Craciun, dar parca mi se pare prea devreme sa ma apuc sa iau cadouri )).gif , ca nici noiembrie nu este grin.gif ....nu stiu ce o sa apuc sa fac de ziua biancai si de Craciun, anul trecut am avut o groaza de timp liber, anul asta nu prea, cred ca o sa fiu in suferinta daca nu o sa am timp sa-mi fac platourile mele )).gif si oualele umplute pentru Ella grin.gif
ina_ceva
Se va intoarce sambata pentru doua saptamani. In total mai sunt 10luni sorry.gif

Cum sa nu ai timp, nu se poate sa nu pregatesti tu ceva deosebit wink1.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 20-10-2007, 10:05 PM) *

...ca asa e la noi,cadoul meu e pentru mine si al lui si pentru mine. lol.gif Oare ati inteles ceva? blushing.gif

Dany,la Formula1 te uiti?Nu mi-ai zis daca merge Digi?Azi dimineata m-am trezit la 4 sa vad boxul,dar a meritat.Super meci,mai avem un campion mondial! cheer.gif

Fain mod de a face cadouri : tu nu iesi niciodata in pierdere blum.gif

Sigur ca ma uit la Formula 1 !!!
Auzi la ea ...se trezeste la ora 4 pentru box doh.gif )).gif .Asa e daca iti place . Eu nu ma omor dupa box .
Digi cam face pe nebunul ....mai incearca Dirk si maine . E ceva cu satelitii , se pare ca trebuie sa cumparam un adaptor pentru a prinde Intelsat-ul .
axe10
CITAT(BLUELIFE @ 20-10-2007, 10:35 PM) *

CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 08:07 AM) *

Buna dimineata!
Blu...lucrez la aia care au Dolce-ul...deci sunt mandra de aprecieri!!!

Ei ,bine,Axe de acum incolo daca apare vreo problema la dolce te caut pe tine sa ma plang naughty.gif desi nu prea cred ca va fi cazul blum.gif chiar e super dolce pupic.gif

Nici sa nu te gandesti...ca nu am nici o legatura...eu sunt pe partea de telefonie nu de televiziune a companiei....eu sper sa am antena pusa saptamana asta....

CITAT(daconst @ 20-10-2007, 11:05 PM) *

Dar ca indiciu,e ceva pentru toata familia...ca asa e la noi,cadoul meu e pentru mine si al lui si pentru mine. lol.gif Oare ati inteles ceva? blushing.gif

Axe,bravo pentru cantar...asa poate ma apuca si pe mine rusinile,ca m-am pus pe facut prajituri,pe care tot eu trebuie sa le halesc pe urma. sorry.gif

Bine gandit...si la mine se intampla de multe ori asa....

CITAT(Deea @ 20-10-2007, 11:42 PM) *

Dana poze cu Alexia ...hmm..spre rusinea mea nu i-am mai facut in ultimul timp...dar s-a ingrasat...am o problema majora ca mananca extrem de mult, stiu, am innebunit tease.gif dar seara mananca cot la cot cu Dan si supa/ciorba si felul doi, degeaba incerc sa-i dau iaurt cu cereale sau altceva ca imi da castronul pe jos de nervi ca nu-i dau ce mananca ta-su....Cred ca n-am toate tiglele pe casa dar stiu cat m-am chinuit si ma chinui eu sa fiu slaba sau macar sa nu ma ingras.

Stai calma ca asa ma gandeam si eu...chiar pana anul trecut cand era plinutza la mare fata de altii...dupa 2 luni cand a inceput sa se lungeasca a devenit slaba..iar in toamna la gradi ii numaram coastele...

CITAT(Tulip @ 21-10-2007, 09:06 AM) *

Buna dimineata!!!

Ninge!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ok,se vede doar un pic si doar pe acoperisuri si masini,ca in rest se topeste,dar totusi.... )).gif )).gif )).gif

Ninge?....

In Sibiu stai?...ca habar nu am...

Eu sunt la fel, am inceput antibiotice ca nu mai tine, azinoapte am facut temperatura din aia periculoasa (37, x) asa ca am zis sa incerc si asa. Ma ia cand cu cald cand cu frig...ma doare capul, ma racaie in gat....meniu complet , ce mai!!

Sunt din nou la servici dar o sa fiu libera luni si marti si poate imi revin.

Himere..bine ca ai mai aparut si tu, Biei sa-i fie bine ca in rest le duceti voi pe toate.

Dany....o cafea cu lamaie i-ai dat?...lasa ca-si revine el...cum te mai simti tu?

Ina, sunt sanse sa stai cat mai mult cu Cristi?...sau esti la servici cat sat el acasa....?
ina_ceva
El va lucra; sper sa-mi pot pune turele in fctie de cat sta el la serviciu.
Din pacate nu vom petrece decat doua zile de WE impreuna (din saptamani diferite), deoarece in WE intreg care-l avea mergem acasa sorry.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 21-10-2007, 03:04 PM) *

El va lucra; sper sa-mi pot pune turele in fctie de cat sta el la serviciu.
Din pacate nu vom petrece decat doua zile de WE impreuna (din saptamani diferite), deoarece in WE intreg care-l avea mergem acasa sorry.gif

Bun si asa...trebuie sa intelegi ca au si parintii rolul lor....

Nu-i asa ca dorul e mai mare cand nu e cu tine?... naughty.gif
ina_ceva
CITAT(nusarich @ 18-10-2007, 01:01 PM) *

Fetelor, mie mi-a recomandat cineva un medicament "Alopexy", un soi de solutie pe care trebuie s-o pui la radacina parului in fiecare seara cam 1ml. Pe perioada tratamentului parul se spala cu Foltene impotriva caderii parului. Tratamentul asta mi l-a recomandat si o farmacista si o tipa care chiar a facut tratamentul si are un par... cam ca Sexy hug.gif

Din cate am citit aceasta solutie e recomandata pt barbati; ei, asta nu ar fi o problma smile.gif

Dar in compozitie are Minoxidil. Aceasta substanta regenereaza firele de par dar, dupa ce nu o mai folosesti, acele fire de par care ti-au crescut cu ajutorul ei vor cadea.
axe10
Am zis eu ca nu-mi suna bine alopexilu' asta...

Ca nu sunt cheala...
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 21-10-2007, 03:33 PM) *

Bun si asa...trebuie sa intelegi ca au si parintii rolul lor....

Ei, stai linistita, inteleg situatia; sigur si-au facut multe griji, mai ales ca-l stiu departe. Oricum voi merge si eu acasa, sa-i vad pe ai mei (mi-e dor de ei); poate mai prind vreo cateva ore asa, din zbor , cu babuinul.
May
ina am vazut ca face reclama la ceva de la Vichy pt par, reclama avand in rolul principal un barbat dar scrie undeva jos ca este si pt femei. Am vazut tratamentul in Carrefour si era undeva la 28 de euro parca dar nu stiu cate ```doze``. De asemenea am auzit ca produsele de la Kerastase dau rezultate f bune pt caderea parului dar nu stiu de regenerare, cu toate ca ar trebui sa aibe.

dana la multi ani sotului si astept cadoul ca nici eu nu m-am prins grin.gif

Noi (eu si Remy) am fost ieri la sexy in vizita si a fost super. Am mers la un restaurant chinezesc si apoi la un bar cubanez si am ramas la ei peste noapte smile.gif
axe10
Pai nu sunteti din aceiasi localitate?...
danyhoney
CITAT(axe10 @ 21-10-2007, 01:45 PM) *

Eu sunt la fel, am inceput antibiotice ca nu mai tine, azinoapte am facut temperatura din aia periculoasa (37, x) asa ca am zis sa incerc si asa. Ma ia cand cu cald cand cu frig...ma doare capul, ma racaie in gat....meniu complet , ce mai!!

Dany....o cafea cu lamaie i-ai dat?...lasa ca-si revine el...cum te mai simti tu?

pupic.gif doamna sa se faca bine !!! Antibioticele alea nu-mi suna a bine dar macar sa te ajute hug.gif

Nu i-am dat cafea cu lamaie ca n-aveam chef de spalat tease.gif . Eu sunt mai bine , mult mai bine . O fii ajutat si vaccinul ala antigripal ?

CITAT(ina_ceva @ 21-10-2007, 09:58 AM) *

La multi ani sotului, Dana! Eu nu m-am prins de cadou unsure.gif

Vezi daca nu bei lapte ? blum.gif
BLUELIFE
CITAT(daconst @ 20-10-2007, 11:05 PM) *

Fetele,multam de urari,dragute ca intotdeauna! pupic.gif give_rose.gif
cadoul,inca nu pot sa va spun ca poate nu se indeplineste si atunci...tre sa caut altul. lol.gif

Oti,sanatate lui Norbi!Si noi am avut parte de raceala,a fost un virus si a trecut.Daca are mucisori sa iei neaparat Batista bebelusului,daca cumva nu o ai.Face minuni,fara ea nu stiu ce ma faceam cu un asa mucos. doh.gif
Eu nu te certam ca nu ai scris la noi,dar era pacat sa nu ne bucuram toate pentru tine. hug.gif

Deea,wow nunta!Asa mi-e de dor sa ma mai batzai si eu...sa dansezi si pentru mine. blum.gif
Deci pe Alexia n-o mai vedem? naughty.gif

Tulip,la fel si cu tine...va tot cert cu pozele,ca asa am impresia ca doar copilul meu creste ca prin minune. lol.gif

Blue,tu cum mai esti cu dieta? unsure.gif

N-am mai tinut dar ma apuc de azi ca bat pasul pe loc bang.gif sad.gif
ina_ceva
Acasa la mine ninge ; imi pare rau ca nu sunt acolo sad.gif
danyhoney
Cica si la Brasov ninge ..... si eu sunt la cuca-macaii sad.gif
axe10
[quote name='danyhoney' date='21-10-2007, 04:05 PM' post='95981']
[quote name='axe10' post='95956' date='21-10-2007, 01:45 PM']

[/quote]

pupic.gif doamna sa se faca bine !!! Antibioticele alea nu-mi suna a bine dar macar sa te ajute hug.gif

Nu i-am dat cafea cu lamaie ca n-aveam chef de spalat tease.gif . Eu sunt mai bine , mult mai bine . O fii ajutat si vaccinul ala antigripal ?

Ce are cafeaua cu spalatul?....nu inteleg...
Nici eu nu vreau antibiotic dar sunt cu temperatura asta tampita si nu pot sta asa...acum de ex mor de cald...mi-e sa nu fac naibii iar vreu pneumonie ca acum 3 ani....ca tot asa eram, temperatura la limita, simptome de raceala si nu mi se imbunatatea starea deloc...cred ca o sa merg maine la medic ca tot sunt libera.
danyhoney
Paiiii.... nu poate bea cafea cu lamaie si ma gandeam ca imi da la rate )).gif

Stai asa : TU N-AI FOST LA MEDIC PANA ACUM ??????? bataita.gif bataita.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 21-10-2007, 04:20 PM) *

Paiiii.... nu poate bea cafea cu lamaie si ma gandeam ca imi da la rate )).gif

Stai asa : TU N-AI FOST LA MEDIC PANA ACUM ??????? bataita.gif bataita.gif

Aoleu...mai bine nu-i da in cazul asta

Nu, nu am fost!!!
E bine?
danyhoney
CITAT(axe10 @ 21-10-2007, 03:24 PM) *

Nu, nu am fost!!!
E bine?

Ce bine, ma ??? Ia sa te duci maine frumusel la doctor , da ????
axe10
CITAT(danyhoney @ 21-10-2007, 04:27 PM) *

CITAT(axe10 @ 21-10-2007, 03:24 PM) *

Nu, nu am fost!!!
E bine?

Ce bine, ma ??? Ia sa te duci maine frumusel la doctor , da ????

Ma duc maine, promit, ca deja ma streseaza ca nu-mi mai trece....
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 21-10-2007, 04:10 PM) *

Cica si la Brasov ninge ..... si eu sunt la cuca-macaii sad.gif

Si la noi la Targu-Mures a fulguit de dimineata. Ai mei stau la iesire din oras si mi-a zis ca mami ca ningea azi dimineata la 9 de s-a depus prin padure (casa lor e langa padure).
Prin oras nici vorba de ninsoare inca. Insa e urat, ploua si e frig.
danyhoney
Bine ca toate aveti zapada .... sau ati vazut deja fulgi sad.gif sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.