Neata!
Deocamdata ma indop cu vitamine, am luat si omega 3, masca de par de la kallos pe baza de placenta.
Sunt in cautare de produse care stopeaza, sau micsoreaza nr. de fire care cad.. De regenerat o sa ma ocup dupa ce vin din
honey week..
Am mai taiat vreo 2 chestii de pe lista. Ieri am gustat 4 tipuri de tort. Problema e ca mie imi place un tip, tort "Cristina", iar celorlalti (prieteni apropiati, frati, parinti, socri) le place tort "Padurea Neagra". Ma gandesc sa comand ce le place invitatilor, nu?
CITAT(daconst @ 20-10-2007, 11:05 PM)

Fetele,multam de urari,dragute ca intotdeauna!
cadoul,inca nu pot sa va spun ca poate nu se indeplineste si atunci...tre sa caut altul.
Dar ca indiciu,e ceva pentru toata familia...ca asa e la noi,cadoul meu e pentru mine si al lui si pentru mine.

Oare ati inteles ceva?
Dana, la multi ani lui
Mihai! Tin pumnii sa se indeplineasca mai repede cadoul

CITAT(danyhoney @ 21-10-2007, 12:08 PM)

Digi cam face pe nebunul ....mai incearca Dirk si maine . E ceva cu satelitii , se pare ca trebuie sa cumparam un adaptor pentru a prinde Intelsat-ul .
Asigurati-va ca nu sunt copaci in aria antenei. Mai bine incercati sa o prindeti pe casa..
CITAT(axe10 @ 21-10-2007, 05:45 PM)

Hai nu te oftica, nici eu nu am vazut decat la tv....
E totusi prea devreme pt zapada
Da, da! Zapada - dupa nunta!

CITAT(ina_ceva @ 21-10-2007, 06:10 PM)

...sau nici pe ploaie, sa fie vreme frumoasa.
Corect! Sa vina ploaia dupa 11 noiembrie

CITAT(nusarich @ 22-10-2007, 09:30 AM)

Zau daca nu imi si pare rau ca am deschis gura

...
Nusa

Daca mai afli detalii sa ne tii la curent
CITAT(Pisik @ 22-10-2007, 09:58 AM)

Am plecat pe toamna, sambata a facut iubi niste poze dementiale cu toamna, cu copacii ruginii, etc., iar duminica dimineata ne-am trezit pe cea mai veritabila iarna pe care am vazut-o in ultimii ani.
Pisik, tin pumnii!

Asteptam meniurile tale, o sa te tragem de urechi daca
o iei pe aratura
Asteptam pozele cu peisajele de toamna si iarna