Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Pisik
CITAT(michelle @ 23-10-2007, 09:38 AM) *

CITAT(danyhoney @ 23-10-2007, 12:11 AM) *

Ce de cadouri ! Sa le porti / folosesti cu placere ! Tare sexy esti AICI w00t.gif

Uuuuu ce sexy esti aici

Unde ziceai ca ai fost la munte? w00t.gif

Later edit: m-am uitat in urma, la Rasnov ai fost. Absolut superbe peisajele!!!

Neatza! Si mie imi place rau poza asta. Intr-adevar, sunt superbe peisajele, m-as uita non-stop la ele.....
Mi-e somn sad.gif rau sad.gif si sunt f nervoasa de dimineata, nu stiu exact de ce, m-am certat cu sotul, m-am certat cu astia in service ca mi-am adus masina la revizie si cica sa o aduc maine ca azi e full, etc......
Dar imi revin eu!

Va pup si o zi frumoasa!
daconst
Pisik,nu vad pozele de la ziua ta,doar cele de la munte,care sunt SUPERBE!
Si ce sexoasa esti,mama,mama! w00t.gif

Emu,felicitari inca o data pentru ambitie! give_rose.gif
Eu,iarna,nu am ambitie de nici o culoare...ca ma pot acoperi cu gecile groase. blushing.gif
otilici
Pisik,si eu tocmai m-am uitat la poze,tare frumoase mai sunt.In cele de la ziua ta se vede cat de bine v-ati distrat!Si ce de cadouase! Sa le folosesti cu sanatate pupic.gif
axe10
Buna dimineata intr-adevar!

Dupa 5 zile de boala azi m-am trezit mult mai bine. Durerea in gat s-a ameliorat mult, aproape a disparut, durerile de cap nu le mai simt, aseara am facut doar 37 temperatura. Ma simt mult mai energica, de aceea mi-am facut deja programul pe ziua de azi:dupa ce citesc pe aici o sa calc putin, bag o masina de rufe dupa care fug sa-i cumpar Alexiei vreo 2 tricouri cu maneca lunga pentru ca am vazut ca are lipsuri prin partea asta. Azi dimineata s-a trezit cam maraita, nu stiu de ce, am imbracat-o si am trimis-o cu frate-miu la gradi tot smiorcaind....lasa ca-i trece.
Sper ca pana diseara sa pot si eu sa citesc ceva , ca am de rezumat pana luni cand incep cursul o gramada de materie. A, si am de facut niste snitele de vita si o budinca de paste cu br. de vaci. Ce ziceti le termin pe toate?

CITAT(nusarich @ 22-10-2007, 03:52 PM) *

Axe, draga mea, am mai zis, s-au cam adunat multe brusc si deodata. Si stiu si de gluma.

Sfaturi... nu prea am. Si ma cam feresc. Mai povestesc din experienta mea, dar de aici pana la a da sfaturi...

Sper ca nu s-au adunat din cauza noastra....inca odata scuze!

Ma refeream la sfaturi doftoricesti...

Oti, e bestial ala micu'....mai ales cu puiul (am vazut oare bine?) la ros....normal ca o ajuta pe mami la "curatenie"...

Dana, l-am vazut si eu pe dansator....immmmmmmmmm......ce miscari de bazin.....

Tulip, astept si poze cu mandra ta....si cu tine.....chiar si cu Mediasul ca nu l-am vazut niciodata...

Daca tot sunteti hotarate toate asa deodata sa va tineti de treaba si sa va apucati sa numarati , anunt ca revin si eu la ww...fie ce fi, daca doar ma mentin o sa vad eu cam care e treaba....succes tuturor. Nu uitati de meniuri, vreau sa le vad aici sa ne putem urmari si inspira una de la alta.
Si pt ca ziua a inceput zic si ce am mancat:
30g cascaval slab
30g paine
margarina in strat super-subtire
lapte la ness+1 lingurita zahar

De numarat o sa numar dupa pranz ca trebuie sa-mi fac si tabelul...

Hai la lupta cea mare....

Pisi, sa nu uit...am vazut pozele de la munte...wow ce culori, dar nu pot vedea alea cu ziua ta....verifici te rog ca sa ma delectez si eu?

Pupici tuturor.
michelle
CITAT(axe10 @ 23-10-2007, 10:41 AM) *

Pisi, sa nu uit...am vazut pozele de la munte...wow ce culori, dar nu pot vedea alea cu ziua ta....verifici te rog ca sa ma delectez si eu?

Aici se vad..

Bafta multa fetelor la WW cheer.gif
Astept meniuri tease.gif
axe10
Merci Miha, am reusit acum....nu stiu de ce linkul celalalt nu mergea....

Shrek, prietenul nostru a intrat si-n casa ta...., parfumul ala Naomi l-am testat si eu, m-am mirat ce bine miroase...iar bluza galbuie tare sexoasa. Frumosi prietenii tai care fac petrecri surpriza....
Am vazut intr-un colt un aparat de facut ceva miscare...nu mi-am dat seama exact ce e...ia sa te vedem la munca!!!
Pisik
CITAT(axe10 @ 23-10-2007, 11:01 AM) *

Merci Miha, am reusit acum....nu stiu de ce linkul celalalt nu mergea....

Shrek, prietenul nostru a intrat si-n casa ta...., parfumul ala Naomi l-am testat si eu, m-am mirat ce bine miroase...iar bluza galbuie tare sexoasa. Frumosi prietenii tai care fac petrecri surpriza....
Am vazut intr-un colt un aparat de facut ceva miscare...nu mi-am dat seama exact ce e...ia sa te vedem la munca!!!

Aparatul de facut miscare e bicicleta mea pe care chiar am facut constiincioasa, doar ca este stricata si nu mai ajungem sa o reparam, ca service-ul e la mama naibii si are doar pana la 18.00, deci ne este imposibil sa ajungem.... sad.gif dar vad eu cum fac sa o repun in functii, ca tare bine era cu ea
dany
Neata !

CITAT(Pisik @ 22-10-2007, 11:27 PM) *

Si o alta datorie, pozele din week-end de la munte http://www.flickr.com/photos/9462424@N07/s...57602618357526/

Superbe pozele !!!!! mai ales cele cu zapada ..... si cele cu toamna ...adica toate )).gif
CITAT(daconst @ 23-10-2007, 09:11 AM) *

Eu,iarna,nu am ambitie de nici o culoare...ca ma pot acoperi cu gecile groase. blushing.gif

Ce zici tu acolo ???? N-ai ambitie ???? Ia vezi ca vin peste tine )).gif Oricum nu cred ca mai ai mult de slabit ca si asa arati deja tareeeeee bine . dar macar ne tragi pe noi de urechi , ok ? hug.gif
CITAT(axe10 @ 23-10-2007, 09:41 AM) *

Daca tot sunteti hotarate toate asa deodata sa va tineti de treaba si sa va apucati sa numarati , anunt ca revin si eu la ww...fie ce fi, daca doar ma mentin o sa vad eu cam care e treaba....succes tuturor. Nu uitati de meniuri, vreau sa le vad aici sa ne putem urmari si inspira una de la alta.
Si pt ca ziua a inceput zic si ce am mancat:
30g cascaval slab
30g paine
margarina in strat super-subtire
lapte la ness+1 lingurita zahar

Ma bucur ca esti mai bine !!! Asa deci revii la WW ? Super !!!!!! hug.gif
limpmind
Sal am dat si eu linkul (pe messenger) de pe pagina mea si vad ca a ajuns aici pe forum ... interesant smile.gif. Remmeber poza este la http://www.bradutz.ro/fun/cununie_civila_VIP.jpg

Imagine
peach
CITAT(limpmind @ 23-10-2007, 10:29 AM) *

Sal am dat si eu linkul (pe messenger) de pe pagina mea si vad ca a ajuns aici pe forum ... interesant smile.gif. Remmeber poza este la http://www.bradutz.ro/fun/cununie_civila_VIP.jpg

Imagine

rude ceva?

daconst
Pisik,am vazut acum si pozele de la ziua ta.Super petrecere...vreau si io. blum.gif
Ce ma enervezi ca vorbesti atata de sunci si n-ai pic de burta.Pai sa ma vezi pe mine ce burta am si tac din gura,ca stiu ca se putea si mai rau...adica fata de cum am fost. doh.gif
limpmind
Da si sunt foarte mandru de familia mea ce aveti cu ea

lol.gif

Glumesc, din greseala mam uitat peste statisticile de la siteul meu si ma vazut o referinta catre acest forum si na am vrut sa postez si eu un mesaj blum.gif
michelle
Bine ai venit printre noi! wink1.gif
peach
CITAT(daconst @ 23-10-2007, 10:42 AM) *

Pisik,am vazut acum si pozele de la ziua ta.Super petrecere...vreau si io. blum.gif
Ce ma enervezi ca vorbesti atata de sunci si n-ai pic de burta.Pai sa ma vezi pe mine ce burta am si tac din gura,ca stiu ca se putea si mai rau...adica fata de cum am fost. doh.gif

mai unde vedeti voi poze cu petrecerea ca eu mi-am prins urechile si vad dor poze cu cadouri ..btw ai prieteni cu gusturi wink1.gif
axe10
Sunt in pauza de tigara, am batut si 3 felii de carne vita slaba si am obtinut vreo 9 snitele pana in 45g bucata....

Am calcat copilului, urmeaza parintii....

Masina mea de spalat scoate un zgomot in surdina cand e in pauza, adica atunci cand nu invarte....sper sa nu se strice acum ca sunt la limita cu investitiile mari pe anul asta....

Pupici si apa multa!!!
dany
Lavi , daca se strica , numai bine :iti iei una cu storcator integrat si ai rezolvat-o si pe asta )).gif .
Glumesc ....sa dea DD sa nu se strice !
May
Super poze pisik, mama ce de cadouri ai primit si toate frumoase w00t.gif. Nu am putut sa nu observ ca al tai sotior are crocsi in picioare )).gif
Pisik
Mi-am facut si eu ticker cu greutatea aratata de cantarul meu dimineata pe nemancate si fara haine, ca aia de la nutritionist este 76,5 blushing.gif

CITAT(Maybeline @ 23-10-2007, 01:01 PM) *

Super poze pisik, mama ce de cadouri ai primit si toate frumoase w00t.gif. Nu am putut sa nu observ ca al tai sotior are crocsi in picioare )).gif

si io am, eu am albi si el verzi. ni i-a luat soacra-mea si asa nu ne-au placut, pana am vazut cat sunt de comozi....
May
Si parintii mei tot din Italia si-i i-au luat, mama albi si tata albastri... mi s-au parut tare urati pana am vazut si eu cat de comozi sunt si as fi facut un compromis, dar nu a vrut mama sa mi-i dea, a zis ca imi da orice altceva, parca innebunise cu crocsii astia lol.gif. Am auzit ca au aparut si in tara pupic.gif

ella tu nu mai zici nimic? hug.gif
michelle
CITAT(Maybeline @ 23-10-2007, 01:55 PM) *

parca innebunise cu crocsii astia lol.gif

Care sunt crocsii? grin.gif
dany
Intrebare : de cate ori isi mareste orezul volumul la fierbere ? Am nevoie de 320 gr orez fiert , cat pun in oala ? 80 gr e ok ?
May
Crocsi

Imagine Imagine
nusarich
CITAT(danyhoney @ 23-10-2007, 02:07 PM) *

Intrebare : de cate ori isi mareste orezul volumul la fierbere ? Am nevoie de 320 gr orez fiert , cat pun in oala ? 80 gr e ok ?

De 3-4 ori isi mareste volumul, depinde de orez. Cel cu bobul rotund isi mareste volumul de 4 ori, asa stiam eu, cel mai lunguiet de 3 ori. Eu de obicei pun apa mai putina si pe percurs mai adaug apa fierbinte, daca nu e fiert.
michelle
CITAT(nusarich @ 23-10-2007, 02:17 PM) *

CITAT(danyhoney @ 23-10-2007, 02:07 PM) *

De 3-4 ori isi mareste volumul, depinde de orez. Cel cu bobul rotund isi mareste volumul de 4 ori, asa stiam eu, cel mai lunguiet de 3 ori. Eu de obicei pun apa mai putina si pe percurs mai adaug apa fierbinte, daca nu e fiert.

da, asa stiam si eu
dany
Multumesc , Nusa !
nusarich
CITAT(danyhoney @ 23-10-2007, 02:29 PM) *

Multumesc , Nusa !

Pentru prea putin!
Ella79
May, nu prea mai zic nimic pt ca nu mai apuc.
Mai citesc si eu printre picaturi sa vad ce mai faceti, dar nu prea mai apuc sa si scriu.
Ca de obicei, la mine la birou s-a dezlantuit balamucul. wacko.gif
May
De aceea nici nu te-am mai apelat pe mess pt ca stiu ca esti ocupata hug.gif
May
Ne-au venit scrisorile de rezidenta la amandoi, pe 7 noiembrie mergem sa ridicam certificatul cheer.gif
michelle
CITAT(Maybeline @ 23-10-2007, 04:59 PM) *

Ne-au venit scrisorile de rezidenta la amandoi, pe 7 noiembrie mergem sa ridicam certificatul cheer.gif

Felicitari May! cheer.gif Ce veste buna!!! hug.gif
Inseamna ca desfacem sampania, nu?
May
Eu sunt Toma Necredinciosul, sa ma vad intai cu actul in mana lol.gif Dar suntem tare happy, maine merg la avocata sa imi spuna ce trebuie sa fac incontinuare rolleyes.gif trebuie sa mai vina dreptul de munca al lui remy
axe10
CITAT(danyhoney @ 23-10-2007, 12:29 PM) *

Lavi , daca se strica , numai bine :iti iei una cu storcator integrat si ai rezolvat-o si pe asta )).gif .
Glumesc ....sa dea DD sa nu se strice !

Exact asta zicea barbatul meu acum....am zis ca nici de-a naibii nu o schimb pana nu se strica....

CITAT(Pisik @ 23-10-2007, 01:13 PM) *

Mi-am facut si eu ticker cu greutatea aratata de cantarul meu dimineata pe nemancate si fara haine, ca aia de la nutritionist este 76,5 blushing.gif

CITAT(Maybeline @ 23-10-2007, 01:01 PM) *

si io am, eu am albi si el verzi. ni i-a luat soacra-mea si asa nu ne-au placut, pana am vazut cat sunt de comozi....

Deci ai sta mai bine decat zice la doctor....poate o sa ajung si eu la greutatea ta vreodata...
Si mie imi plac papucii aia...bine, la noi au inceput "vedetele" cu fitze de parca ar purta cine stie ce nu niste papuci de cauciuc...sa vad daca gasesc in "Ciao" articolul si va spun si cine....

CITAT(Maybeline @ 23-10-2007, 04:59 PM) *

Bravo, May...cred ca e de bine asta...asta inseamna ca intri in legalitate, nu?

Hai sa va zic de pranzul meu. Astept sa dati cu toatele raportul pana diseara...am calculat si am vazut ca am 20p/zi...asa ca pranzul meu a fost :
salata rosii+kapia-0p
ciorba coasta afumata-3p (numai morcovi, ceapa, patrujel,ceva urme de cartofi ca i-a mancat Alexia si 2 costitze afumate pe care nu era mai mult de 30g carne)
snitel vaca (50g) cu pesmet-2.4p
telemea oaie (12g)-0.8
biscuit crema-1p

Am deja 13.6p.
Am facut eu o budinca cu paste si br. de vaca dulce....dar pt ca nu am gasit br. impachetata si am luat la kg, la care nu stiu nici un fel de informatii calorice, grasimi pt ea, dar oricum are si o gramada de apa, am calculat tot vasul si a iesit ceva enorm la pcte...cam 4.8p la portie. Ma mai gandesc daca merita sa mananc din ea sau cinez ceva mai usor...la puncte!!!

bubbles
Buna ziua.Trec si eu ca fiica ratacitoare pe aici .La raport ... mi-am adus bicla si m-am apucat de pedalat.aseara 20 min la greu iar cantarul a aratat azi dimineata 60.9kg.Imi vine sa plang de fericire sorry.gif .Nu am crezut ca voi vedea vreodata 60 la cantar lol.gif .De acum vine partea grea .. mentinerea doh.gif
May
axe asta inseamna ca o sa am toate drepturile pe care le au si spaniolii, in afara de dreptul de lucru, dar vine si ala la timpul lui
axe10
CITAT(Maybeline @ 23-10-2007, 05:45 PM) *

axe asta inseamna ca o sa am toate drepturile pe care le au si spaniolii, in afara de dreptul de lucru, dar vine si ala la timpul lui

Aha, am inteles.... salut.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 23-10-2007, 03:59 PM) *

Felicitari !!!!!! cheer.gif cheer.gif
CITAT(axe10 @ 23-10-2007, 04:42 PM) *

Si mie imi plac papucii aia...bine, la noi au inceput "vedetele" cu fitze de parca ar purta cine stie ce nu niste papuci de cauciuc...sa vad daca gasesc in "Ciao" articolul si va spun si cine....

De ce nu ti-ai luat cand ai fost la mine ??? Nu stiam ca-ti plac ...
bubbles
Axe cred ca vorbesti de Nicoleta nu mai stiu cum din HI-Q care purta papuci galbeni de cauciuc wink1.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 23-10-2007, 05:59 PM) *

De ce nu ti-ai luat cand ai fost la mine ??? Nu stiam ca-ti plac ...

Erau pe undeva?...nici ca am observat,probabil ca nu erau o culoare care sa-mi sara in ochi.

CITAT(bubbles @ 23-10-2007, 06:06 PM) *

Axe cred ca vorbesti de Nicoleta nu mai stiu cum din HI-Q care purta papuci galbeni de cauciuc wink1.gif

Da, cred ca ea era...Da , am gasit, intr-adevar ea era.
Ma duc sa imi fac o limonada si ma apuc sa-mi consult documentele pt retete nemaipomenite WW...sic!!!
michelle
Felicitari, Bubule! give_rose.gif
dany
CITAT(axe10 @ 23-10-2007, 05:09 PM) *

Erau pe undeva?...nici ca am observat,probabil ca nu erau o culoare care sa-mi sara in ochi.

Sigur ca erau dar nu in magazinele in care am fost noi ....adica in Flensburg erau dar noi ne-am uitat doar pentru Alexia )).gif
axe10
Pai normal ...ca ma-sa poate sa mearga si cu ce are....nu trebuie sa fie neaparat la moda.... lol.gif

Am uitat sa va zic ..ieri cand am fost cu copilul in plimbari mi-am gasit 2 genti Laura Biagiotti, nu stiu daca va spune ceva numele (promit ca o sa caut ceva in leg cu asta) , una rosu-bordo...ca nu aveam la niste cizme si una maro-cafea cu lapte. Nu va faceti idei ca nu sunt de piele...nu stiu ce material, parca ceva ca un impermeabil dar mult mai misto, iar toate brizbrizurile (fermoare, curele...) sunt cu piele din aia misto. Frumos finisate, asta mi-a placut la ele. O sa fac si ceva poze cand am timp sau poate gasesc modelele pe net.
Si nu am cheltuit decat 288 ron pe amandoua.
May
Merci dany floare.gif

axe asteptam poze, mie nu imi spune nimic numele dar nici nu ma pricep )).gif
dany
Pozeeeeee , Lavi !!!! Numele imi spune ceva ...parca e si un parfum cu numele ei , nu ?
axe10
Am cautat, am gasit cate ceva dar nu modelele mele. Zic, lasa ca fac poze, dar ia aparatul de unde nu-i...ne-am adus aminte ca de la Siab nu l-am luat din masina. Acum e la incarcat bateria, ca e si el batraior si apoi o pozez pe fi-mea facand prezentare de genti!!

Da, Dany, face si parfumuri...am vazut si eu acuma ca habar nu aveam!!
Ramo
Emu, nu am fost la nutritionost. Mi-am facut eu un regim personalizat. Adica toate alimentele ce le mananc imi plac chiar mult, asa ca nici nu simt ca sunt la dieta. Am zis ca am ceva restricrii (impuse tot de mine) la orez pt ca "sufar" de constipatie.....
May, felicitari pupic.gif
Bubbles, felicitari si tie pt noua greutate...... pupic.gif

Ok, acum sa pun si meniul pe ziua de azi:
- 150 gr sunca;
- rosii, castraveti, ardei gras;
- ciorba de legume;
- tocanita de orez cu piept de pui (fara ulei).
- mere si compot de fructe exotice.
Ella79
May, abordeaza-ma pe mess ori de cate ori ai tu chef. In general sunt la birou, dar daca nu pot vorbi iti zic. pupic.gif
Si meniul meu de azi, ca de mult nu m-am mai spovedit:
MD: 3p
- o cafea mar cu lapte si 1 plic zahar
- 1 biscuite integral

pranz: 7p
- o chiftea
- o felie silfida de paine
- supa crema de legume (de la Snack Attack, nu va ganditi ca m-am apucat eu de gatit )).gif )
- crutoane

cina: 7p
- un bol de cereale cu lapte 1,5%

Ramo
Ella, si eu caut de mult biscuiti integrali si nu am gasit. Imi spui te rog cum sunt la gust (dulci, sarati), cum arata ambalajul sau o firma ceva, si cam ce gramaj are o bucata?
Mersi mult....
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 23-10-2007, 08:01 PM) *

Ella, si eu caut de mult biscuiti integrali si nu am gasit. Imi spui te rog cum sunt la gust (dulci, sarati), cum arata ambalajul sau o firma ceva, si cam ce gramaj are o bucata?
Mersi mult....

Ramona, eu ii cumpar varsati (ultima oara de la Cora, dar se gasesc si la Auchan si cred ca si la Gima), sunt rotunzi, cam 3 - 4 cm diametru, dulci. Nu stiu cat cantareste unul.

Ramo
CITAT(Ella79 @ 23-10-2007, 08:11 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 23-10-2007, 08:01 PM) *

Mersi mult....

Ramona, eu ii cumpar varsati (ultima oara de la Cora, dar se gasesc si la Auchan si cred ca si la Gima), sunt rotunzi, cam 3 - 4 cm diametru, dulci. Nu stiu cat cantareste unul.

Multumesc, o sa caut si eu prin Auchan (Cora si Gima inca nu au aparut la noi in oras). pupic.gif
axe10
Am incheiat seara totusi cu o portie si un pic de budinca, adica de 6 p.
Total azi-19.6p
Credeti ca am calculat bine la branza care habar nu am ce cantitate de grasime avea, dar cica ar fi fost si cu smantana...din 250g cata am pus in total-150 branza (15p)+100g smantana(10p)? De aici si punctajul monstruos de care va vorbeam.

Astept impresii:

Imagine

Imagine

Mai urmeaza.

Imagine

Imagine

Si daca o tin pe umar se pliaza ca un capac:
Imagine

Am uitat sa mentionez ca inainte de a ma marita si eu am fost o LB (ca Laura Biagiotti)...cool,nu?

Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.