Buna dimineata intr-adevar!
Dupa 5 zile de boala azi m-am trezit mult mai bine. Durerea in gat s-a ameliorat mult, aproape a disparut, durerile de cap nu le mai simt, aseara am facut doar 37 temperatura. Ma simt mult mai energica, de aceea mi-am facut deja programul pe ziua de azi:dupa ce citesc pe aici o sa calc putin, bag o masina de rufe dupa care fug sa-i cumpar Alexiei vreo 2 tricouri cu maneca lunga pentru ca am vazut ca are lipsuri prin partea asta. Azi dimineata s-a trezit cam maraita, nu stiu de ce, am imbracat-o si am trimis-o cu frate-miu la gradi tot smiorcaind....lasa ca-i trece.
Sper ca pana diseara sa pot si eu sa citesc ceva , ca am de rezumat pana luni cand incep cursul o gramada de materie. A, si am de facut niste snitele de vita si o budinca de paste cu br. de vaci. Ce ziceti le termin pe toate?
CITAT(nusarich @ 22-10-2007, 03:52 PM)

Axe, draga mea, am mai zis, s-au cam adunat multe brusc si deodata. Si stiu si de gluma.
Sfaturi... nu prea am. Si ma cam feresc. Mai povestesc din experienta mea, dar de aici pana la a da sfaturi...
Sper ca nu s-au adunat din cauza noastra....inca odata scuze!
Ma refeream la sfaturi
doftoricesti...
Oti, e bestial ala micu'....mai ales cu puiul (am vazut oare bine?) la ros....normal ca o ajuta pe mami la "curatenie"...
Dana, l-am vazut si eu pe dansator....immmmmmmmmm......ce miscari de bazin.....
Tulip, astept si poze cu mandra ta....si cu tine.....chiar si cu Mediasul ca nu l-am vazut niciodata...
Daca tot sunteti hotarate toate asa deodata sa va tineti de treaba si sa va apucati sa numarati , anunt ca revin si eu la ww...fie ce fi, daca doar ma mentin o sa vad eu cam care e treaba....succes tuturor. Nu uitati de meniuri, vreau sa le vad aici sa ne putem urmari si inspira una de la alta.
Si pt ca ziua a inceput zic si ce am mancat:
30g cascaval slab
30g paine
margarina in strat super-subtire
lapte la ness+1 lingurita zaharDe numarat o sa numar dupa pranz ca trebuie sa-mi fac si tabelul...
Hai la lupta cea mare....
Pisi, sa nu uit...am vazut pozele de la munte...wow ce culori, dar nu pot vedea alea cu ziua ta....verifici te rog ca sa ma delectez si eu?
Pupici tuturor.