Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Ella79
Imi plac culorile de la tine din casa. smile.gif

Cat despre budinca, eu am in liste asa
Smintina, 24% Grasime, lingura = 15g, 1 Points
Asta inseamna 0,06p/gr inmultit cu 100 de grame = 6,66 p cheer.gif

In schimb la branza, daca avea cam 35 - 40% grasime iti ies 16,6p pentru 250 gr.
Monic
Si eu mananc regulat biscuit integrali, dar sunt cam fara gust, adica nici dulci nici sarati... nu stiu cum se numesc, dar sunt in ambalaj galbui si am vazut si la noi in tara...
Vroiam de mult timp sa va spun de Activia... care mie chiar mi-a reglat tranzitul intestinal, si nu mai sunt constipata
Bine, dupa o activia nu se poate sta vreo ora pe langa mine blushing.gif (imi produce gaze wacko.gif ) dar pe mine chiar m-a ajutat grin.gif
emu
Imi plac mult. De unde spuneai ca le-ai luat? Oi fi eu prea pretentioasa, dar n-am vazut mai nimic dragut in magazinele din zona... sau la ce-mi place ma da pretul pe spate )).gif

Referitor la branza si punctaj, eu zic branza s-o pui la 10p si smantana la 6.5p (asta cu rotunjire in jos blum.gif)

Azi am mancat o salata de 9 puncte, facuta din:
200grPasteFierte 3.5
5MaslineVerzi 0.5
100grVitaSlaba 2
1Ou 2
10grCheddar 1
1ltaParmezan 0
salata verde, 1 rosie mica, 20gr castravete, 1/2 ciuperca, 1/4 castravecior murat 0

Nota pt Dany smile.gif Am inceput sa le rotunjesc blum.gif
Dana, apropo de slabit - la mine a clickuit cand am vazut-o acum ceva timp pe cumnata-mea, insarcinata in luna a 4-a fara pic de burta huh.gif Bine, nu vreau sa urmez exemplul ei, doar sa dau cu furculita in farfurie sa para ca am mancat )).gif, dar m-am suparat atat de tare pe mine ca am zis ca n-am nici o scuza sa iau proportii smile.gif sa ma las pe o ureche ca poate s-o intampla odata si-odata sa arat si eu bine...

Revin peste cateva ore smile.gif
axe10
CITAT(Ella79 @ 23-10-2007, 09:20 PM) *

Imi plac culorile de la tine din casa. smile.gif

Cat despre budinca, eu am in liste asa
Smintina, 24% Grasime, lingura = 15g, 1 Points
Asta inseamna 0,06p/gr inmultit cu 100 de grame = 6,66 p cheer.gif

In schimb la branza, daca avea cam 35 - 40% grasime iti ies 16,6p pentru 250 gr.

Eu tot pe acolo am fost....iesisem la br+smantana cam pe la 25p...dar mai am oua, zahar...lasa ca oricum maine nu mai mananc. Merci.
Culorile mele erau mai la moda acum 3 ani cand le-am facut:caisa, piersica, pe acolo....dar merci inca odata.

CITAT(emu @ 23-10-2007, 09:26 PM) *

Imi plac mult. De unde spuneai ca le-ai luat? Oi fi eu prea pretentioasa, dar n-am vazut mai nimic dragut in magazinele din zona... sau la ce-mi place ma da pretul pe spate )).gif

Referitor la branza si punctaj, eu zic branza s-o pui la 10p si smantana la 6.5p (asta cu rotunjire in jos blum.gif)

200grPasteFierte 3.5
5MaslineVerzi 0.5
100grVitaSlaba 2
1Ou 2
10grCheddar 1
1ltaParmezan 0
salata verde, 1 rosie mica, 20gr castravete, 1/2 ciuperca, 1/4 castravecior murat 0

Gentile mi le-am cumparat de la magazinul benvenutti...www.benvenutti.ro. In ultimii 2 ani numai de acolo ma incalt ca am inceput sa ma satur de leonardo....cu toate ofertele lor eu cu picioarele mele dificile umblu de nebuna pana imi gasesc ceva comod.

Mama, in zona in Usa dupa cate imi amintesc?...probabil ca sunt ca la noi si din alea de "2 lei 50" cum s-ar spune...dar si din alea de 1/4 de salariu. Ca avem si din alea. Nu sunt o impatimita a gentilor, acum chiar eram in lipsa totala de ceva nou, imi cumpar cam la 2 ani. Nu mi le schimb zilnic...asta e clar, ca ar trebui sa perd timp...mai bine imi adaptez imbracamintea...

Wow, ce salata....toate astea le-ai amestecat sau nu inteleg eu?

Mi-am pregatit si eu pachetelul pt maine la servici ca sa stiu ce bag in gura...uffff, ma omoara cantaritul pe mine, asta ma omoara....al alimentelor, ce credeati?

Emu...am si eu o rugaminte, poti sa-mi dai vreun link sau sa-mi calculezi si mie in unitatile alea americane inaltimea:177cm? Pleaseeee....ca ma uit cateodata pe la vreun magazin online si aia ma intreaba inaltimea si eu nu stiu cum...am incercat dar nu prea imi iese corect, zic eu. Ca la greutate gasisem un link...sper sa nu mi-l fi sters aia de la servici de la favorites...
dany
Faine gentile , Lavi !!!!!! Vreau si eu )).gif Lasa ca ajung eu iar in Danemarca si imi iau geanta aia pe care mi se pusese pata )).gif
Dumbo
Azi am fost cumintica. Adica am exagerat acum seara.
Azi am mancat asa:
- 2 mere (unul la ora 10 si unul pe la 16)
- la pranz legume cu 150 de grame de friptura
- seara o consera de peste (cu sos tomat, dar fara ulei, sosul l-am dat la pisica, impreuna cu vre-o 2 bucatele de peste) si bineinteles ca a trebuit sa calc stramb pe la 22 cand am bagat restul de pomelo de ieri (adica vre-o 1/3).

Pentru maine mi-am facut iar 2 sandwich-uri cu carnitza slaba, ca sa manac la pranz cu o rosie si pe seara cred ca o sa mananc o tona jumatate de fructe.

Am descoperit ca am devenit o maniaca, citesc toate in magazin mai mult decat intr-o librarie. Al meu sot e disperat cand merge cu mine la cumparaturi. Cred ca daca m-ar urmari cineva s-ar cruci. Dar deja sunt atat de multe capcane si pe rafturile magazinelor noastre incat ma apuca groaza.

In alta ordine de idei azi am mai comis una nefacuta de mult. M-am vopsit. Cica roscat inchis. Mie nu stiu de ce mi-a iesit roscat deschis. Desi avea parul aproape negru. Sper maine sa nu ii sperii prea tare pe colegii mei,
Ultima oara cand m-am vopsit a fost acum vre-o 4 ani de zile. M-am vopsit blonda. Dupa ce m-au "admirat" colegii m-am dus acasa si am revenit la culoarea mea naturala. Mult timp dupa aveam colegi care inca ma intrebau daca nu cumva eram blonda, si eu raspundeam senin ca li s-a parut.
Ma duc ca ma trimite mitza la culcare.

emu
CITAT(axe10 @ 23-10-2007, 04:05 PM) *

Mama, in zona in Usa dupa cate imi amintesc?...probabil ca sunt ca la noi si din alea de "2 lei 50" cum s-ar spune...dar si din alea de 1/4 de salariu. Ca avem si din alea. Nu sunt o impatimita a gentilor, acum chiar eram in lipsa totala de ceva nou, imi cumpar cam la 2 ani. Nu mi le schimb zilnic...asta e clar, ca ar trebui sa perd timp...mai bine imi adaptez imbracamintea...

Cam asa sunt si eu, am gasit una anul trecut si numai cu aia umblu peste tot... asta in cazul in care n-am nevoie de rucsac )).gif
Wow, ce salata....toate astea le-ai amestecat sau nu inteleg eu?
Da, amestecatura... ditamai salata sa-mi tina de foame pt cateva ore smile.gif
Emu...am si eu o rugaminte, poti sa-mi dai vreun link sau sa-mi calculezi si mie in unitatile alea americane inaltimea:177cm?

Google te rezolva imediat - doar scrii in casuta de cautare de exp 1.77m in feet si-ti da raspuns; la fel se aplica si pt L/mL in ounces, kg in lbs/pounds si invers...
ina_ceva
Oti, Dana, nu v-ati gandit sa va lansati flacaii in industria muzicala wink1.gif ? Super trupa ar iesi, vor muri fetele dupa ei naughty.gif
Felicitari May! Trebuie sa dai de baut wink1.gif

Lavinia, sa le porti cu placere. Imi place materialul din care sunt facute; cea maro ma atrage mai mult wink1.gif De parfum cu numele ei am auzit si eu, dar de genti pas.
axe10
In primul rand, buna dimineata!!

CITAT(danyhoney @ 23-10-2007, 11:09 PM) *

Faine gentile , Lavi !!!!!! Vreau si eu )).gif Lasa ca ajung eu iar in Danemarca si imi iau geanta aia pe care mi se pusese pata )).gif

Daca o mai gasesti....iti tin pumnii ca era dragutza foc.

CITAT(Dumbo @ 24-10-2007, 12:21 AM) *

In alta ordine de idei azi am mai comis una nefacuta de mult. M-am vopsit. Cica roscat inchis. Mie nu stiu de ce mi-a iesit roscat deschis. Desi avea parul aproape negru. Sper maine sa nu ii sperii prea tare pe colegii mei,
Ultima oara cand m-am vopsit a fost acum vre-o 4 ani de zile. M-am vopsit blonda. Dupa ce m-au "admirat" colegii m-am dus acasa si am revenit la culoarea mea naturala. Mult timp dupa aveam colegi care inca ma intrebau daca nu cumva eram blonda, si eu raspundeam senin ca li s-a parut.
Ma duc ca ma trimite mitza la culcare.

Tie iti pasa ce zic colegii despre look-ul tau?...tie si barbatului tau trebuie sa placa, nu lor!
Eu cand m-am decolorat prima oara pt blond aveam parul pana la fund si era si putin facut permanent...mi-a iesit culoarea morcovului, asa am fost si la nunta unei bune pritene si nici ca mi-a pasat. A durat ceva pana mi-a iesit culoarea cum trebuie. De fiecare data cand fac baie la cap sunt intrebata daca m-am vopsit pt ca mai curge ceva vopsea...si mereu sunt "noua"...acum sunt in pauza de vopsit.
Pe tine te trimite mitza, pe mine ma cheama copilul la culcare.... lol.gif lol.gif

CITAT(emu @ 24-10-2007, 01:20 AM) *

Emu...am si eu o rugaminte, poti sa-mi dai vreun link sau sa-mi calculezi si mie in unitatile alea americane inaltimea:177cm?

Google te rezolva imediat - doar scrii in casuta de cautare de exp 1.77m in feet si-ti da raspuns; la fel se aplica si pt L/mL in ounces, kg in lbs/pounds si invers...

Merci, chiar o sa incerc. floare.gif

Ina, mama ce matinala esti!!!
Ai fost de noapte?
Du-te in City mall, la etajul unu...acolo e magazinul...cred ca e si in Unirea... rolleyes.gif
Pisik
Neatza! Mi-e somn! sad.gif

Lavi. imi plac gentile, si eu tot de la Benvenuti ma incalt, imi plac si mi se potrivesc produsele lor.
Dumbo, cam slabut meniul tau de ieri
Ella, mi se pare ca papi f putin dimineata, eu as lesina de foame doar cu un mar si un biscuit blum.gif

Am scris la mine in jurnal, ca am fost cuminitica )).gif Sa vedem cat ma tine dry.gif

Pupici si o zi suuper!

michelle
Neata!
Mai fetelor, voi nu muriti de foame? Pai nu cred ca acumulati nici 600 de calorii pe zi...
Bine ca nu imi pun si eu meniul, nu de alta dar va speriati cat mananc..

Emu, ce salata!! grin.gif Cat ti-a tinut de foame?

Axe, super gentile, sa le folosesti cu placere! Si mie imi place cum ti-ai amenajat. Si eu tot cu portocaliu visez sa imi fac viitoarea sufragerie.. rolleyes.gif
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 24-10-2007, 07:55 AM) *

Ai fost de noapte?

Nu, am pus ceasul sa sune la 8.30, dar mai mult de ora 6 nu am prins somn dry.gif
nusarich
Neata!
Axe, mie imi plac gentile, ambele. Trebuie sa imi fac si eu aprovizionarea in sensul asta, ca nu mi-am mai luat o geanta de vreo 4 ani ...
daconst
Neatza si de la noi!
Felicitari fetele pentru dieta si ca reusesc sa stea in puncte.Eu sunt inainte de rushi,asa va sunt pe aratura rauuu. blushing.gif

Emu,bravo tie ca te-ai motivat asa.Si oricum inainte de sarcina e bine sa ai cit mai putine kg,ca pe urma tot in sus va merge cintarul.Eu nu am stiut asta si nu m-am gindit ca asa de sus poate urca. doh.gif

Axe,sa-ti porti sanatoasa gentile,sunt frumusele!

Miha,cum stai cu AMR-ul?

Monic,ti-am lasat ceva pe mess,dar n-ai zis o vorbulita. naughty.gif

Ella,cum mai arata cintarul la tine?Planuri de Rev? naughty.gif

Ina,sa stii ca am face un ban cinstit cu baietii nostri...te bagi impresara,ce zici? )).gif
Al meu e bun si de chiuitor la nunti,in caz ca e nevoie...deci ne adaptam dupa client. lol.gif
dany
Neata !

CITAT(emu @ 23-10-2007, 08:26 PM) *

200grPasteFierte 3.5
5MaslineVerzi 0.5
100grVitaSlaba 2
1Ou 2
10grCheddar 1
1ltaParmezan 0

5 masline verzi = 1 p

CITAT(michelle @ 24-10-2007, 08:20 AM) *

Mai fetelor, voi nu muriti de foame? Pai nu cred ca acumulati nici 600 de calorii pe zi...

cam asta am vrut sa zic si eu dar m-am abtinut .
michelle
CITAT(daconst @ 24-10-2007, 10:49 AM) *

Miha,cum stai cu AMR-ul?

Uff s-au adunat cam multe.. Am un termen limita si la facultate, tre sa predau un laborator si inca incerc sa ma dezmeticesc cum se foloseste mediul de lucru doh.gif
Intre timp, sala, de 3 ori/sapt, impartit invitatii... etc
Mi-am mai luat o pereche de pantofi pt nunta, deci pana acum in total am 4 grin.gif
Week-endul asta o sa imi rezolv cea mai mare parte din lista.. M-am hotarat si la coafura, in sfarsit! Sa vedem la proba cum mi-o sta..
michelle
Sa vedeti faza.. socrii au ramas fara aprox. 10 invitatii, ca le aveau intr-o sacosa, in masina, si i le-au furat..
Ce or fi zis hotii cand au gasit in plasa invitatiile? )).gif
Noroc ca am dat comanda in plus...
Oricum au mers sa invite niste persoane fara invitatie, ca tocmai ramasesera fara ele grin.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 24-10-2007, 09:41 AM) *

CITAT(axe10 @ 24-10-2007, 07:55 AM) *

Ai fost de noapte?

Nu, am pus ceasul sa sune la 8.30, dar mai mult de ora 6 nu am prins somn dry.gif

Seara stai tarziu, dimineata devreme te scoli....eeeeeeee.....se vede ca estii in agitatie....te mai gandesti si ca fac eu fursecuri....cam cum iti inchipuiai tu?...shut down la pc, dat jos halatul si ma aruncam in problema....
Draga mea, la noi e cam post in timpul saptamanii ca e si frate-miu la noi...cu copilul dormim...asa ca pauza!!

CITAT(michelle @ 24-10-2007, 11:10 AM) *

Miha,cum stai cu AMR-ul?

Uff s-au adunat cam multe.. Am un termen limita si la facultate, tre sa predau un laborator si inca incerc sa ma dezmeticesc cum se foloseste mediul de lucru doh.gif
Intre timp, sala, de 3 ori/sapt, impartit invitatii... etc
Mi-am mai luat o pereche de pantofi pt nunta, deci pana acum in total am 4 grin.gif
Week-endul asta o sa imi rezolv cea mai mare parte din lista.. M-am hotarat si la coafura, in sfarsit! Sa vedem la proba cum mi-o sta..

Asa se intampla, se acumuleaza multe care trebuie rezolvate aproape de termen...spor la munca.

CITAT(michelle @ 24-10-2007, 11:31 AM) *

Sa vedeti faza.. socrii au ramas fara aprox. 10 invitatii, ca le aveau intr-o sacosa, in masina, si i le-au furat..

Poate te trezesti ca vin hotii la nunta, ca au si invitatii... lol.gif lol.gif lol.gif ...sa te fure!

Am avut un somn tare prost azi noapte:am mers in pat pe la 23, m-am mai uitat la tv vreo ora dupa care hai sa dorm. Parca mi-era nitel frig dar am zis ca lasa ca ma incalzesc (lenea mare sa ma duc sa dau caldura mai tare)...buuuunnnn....pe la 00.35 m-am uitat la ceas, nu adormisem. Cred ca am reusit dupa ora 1 sa adorm si am inceput sa visez rauri cu pesti, acvarii cu pesti...cica mi-ar fi fost frig...
Spre dimineata alte vise...printre care si un catering....de foame cred...

michelle
CITAT(axe10 @ 24-10-2007, 12:37 PM) *

Poate te trezesti ca vin hotii la nunta, ca au si invitatii... lol.gif lol.gif lol.gif ...sa te fure!

M-am gandit si eu la asta.. Si sincer poa' sa vina ca nu stim fiecare invitat )).gif
Ella79
Pisik, eu mananc putin dimineata pt ca nu am timp sa mananc. Ma trezesc la 6 si la 6:30 trebuie sa ies pe usa daca vreau sa gasesc si loc de parcare. Mi-ar placea sa pot sa mananc dimineata cereale cu lapte cald sau macar un sandwich, dar inca nu sunt suficient de organizata ca sa mi le pregatesc de seara. Din pacate traiesc intr-o agitatie continua... stii si tu cum e.
Danuta, cantarul arata groaznic pt ca uneori mananc foarte putin, alteori foarte mult. Mai bine nu mai zic nimic, ca mi-e ca ma luati la bataie. sad.gif
De revelion nu stiu unde voi merge. Tare mi-e ca la starea nasoala in care sunt o sa ma multumesc sa ma duc la ai mei si atat. Momentan nu-mi doresc sa fac nimic. sad.gif
M-am gandit la tine ieri ca m-am intalnit la dentist cu tipa aia bruneta care prezinta stirile sportive la Pro TV. Si stiu ca tu erai amatoare de stiri despre vedeta. Ei bine, tipa avea o carie. lol.gif

axe10
CITAT(michelle @ 24-10-2007, 12:49 PM) *

M-am gandit si eu la asta.. Si sincer poa' sa vina ca nu stim fiecare invitat )).gif

Cum nu-i stiti...? blink.gif blink.gif ..cineva din familie trebuie sa-i cunoasca!

Ai vazut "wedding crashers"?...
michelle
CITAT(axe10 @ 24-10-2007, 01:00 PM) *

Cum nu-i stiti...? blink.gif blink.gif ..cineva din familie trebuie sa-i cunoasca!

Ai vazut "wedding crashers"?...

Da lol.gif
Pai eu sincer nu-i stiu pe toti, decat pe cei din partea familiei mele. Din partea socrilor .. nici o sansa (doar rudele)
michelle
Presedintele SUA se intalneste cu cel din China pe un varf de munte. La sfarsitul intalnirii care viza printre altele si tema drepturilor omului, presedintele SUA adreseaza o intrebare omologului sau: - Do you have elections? Raspuns: - Yes, evely molning!
axe10
lol.gif lol.gif lol.gif ...uffff...r-ul asta!!
May
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Neatza floare.gif
Sexymom
Axe, gand la gand. Uite ce mi-am luat eu ieri )).gif )).gif
Imagine
Numai eu pot lua 2 genti la fel, dar m-a innebunit modelul , vb de cea maro si cea neagra )).gif
emu
CITAT(michelle @ 24-10-2007, 02:20 AM) *
Emu, ce salata!! grin.gif Cat ti-a tinut de foame?

Mai mult de 5 ore )).gif, ceea ce-i record la mine, ca mananc cam la 3-4 ore de obicei.
CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 03:57 AM) *
5 masline verzi = 1 p
Ok, am folosit la 0.5p de cand m-am apucat serios de regim huh.gif
S-a schimbat cumva punctajul si la cele negre? In lista am trecut asa:
Masline verzi - 5 Bucati - 0.5 Points
Masline verzi - 2 Bucati - 0 Points
Masline negre - 2 Bucati - 0.5 Points

Cu gramajul maxim permis la fructe si legume cum a ramas? La ultima modificare erau 400gr legume si 300gr fructe.

dany
La mine scrie asa , Emi :

- masline negre , 1 buc = 0,5 p
- masline verzi , 5 buc = 1 p

Legume - 300 gr
Fructe - 200 gr ...eu asa am avut mereu . Voi aveati alta regula ...
axe10
CITAT(Sexymom @ 24-10-2007, 04:54 PM) *

Axe, gand la gand. Uite ce mi-am luat eu ieri )).gif )).gif
Imagine
Numai eu pot lua 2 genti la fel, dar m-a innebunit modelul , vb de cea maro si cea neagra )).gif

Moama...vreau si eu o geanta de-asta...ca o traista dar de piele nu?...numai eu puteam sa fac o asemenea apreciere doh.gif ...imi plac, zau!

CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 06:32 PM) *

Legume - 300 gr

Si la mine la fel....dar eu sunt numai de un an cunoscatoare de ww....

Pt cele care vor sa-si clateasca ochii, am descoperit si eu acum ce usor se pun pozele pe picasa....il dau naibii de flickr ca ti se taie cheful...
Masini la Siab 2007
emu
CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 11:32 AM) *

Legume - 300 gr
Ok, am modificat la masline...

Cu gramajul asta la fructe si legume e clar ca o sa mor de foame )).gif Sa stii ca nu am luat cantitati de pe vreun forum american (daca la asta te referi cand zici "voi" smile.gif ), ca am explicatiile in romana... acum sigur nu-mi amintesc pe unde si cand m-oi fi impiedicat de informatia asta smile.gif ca a trecut atata timp de cand nu m-am mai uitat pe materiale.

In concluzie, punctajul de sapt asta e total dat peste cap (sapt trecute nu se pun blum.gif)... o sa incerc sa salvez ce e de salvat, daca reusesc, daca nu, de saptamana viitoare sper sa nu mai fac greseli de-astea )).gif

May, cred ca-i o lista noua. Apropo, felicitari pt rezidenta... imi cer scuze ca am uitat ieri, dar ma bucur pt voi smile.gif La cat mai multe vesti bune floare.gif
May
Care-i faza cu maslinele ca si eu am:

Masline verzi 2 Bucati 0 Points
Masline verzi 5 Bucati 0,5 Points
Masline negre 2 Bucati 0,5 Points

S-a schimbat ceva sau aveam eu gresit de la inceput? huh.gif
axe10
Hai sa ne batem in tabele:

Masline negre 1 Bucata 0,5 Points
Masline verzi 5 Bucati 0,5 Points
...de 2 buc nu am auzit... )).gif )).gif )).gif )).gif blum.gif blum.gif blum.gif tease.gif tease.gif

May
Eu am materialul de la miha, cel care e pus la down si la diete unsure.gif
emu
Am incercat sa caut in urma, dar nu-mi intoarce decat 2 rezultate blink.gif , nici nu-mi arata raspunsul lui May )).gif
axe10
S-a intamplat si aseara asa...cel putin mie....

Buey fata, in concluzie, ai mancat kilu de masline negre (ca alea sunt mai pacatoase....)??
Daca nu...stai calma ca nu te ingrasi din 5 masline....
emu
Ok, am gasit in mesajul Inei... se pare ca sursa era Sorana smile.gif Iar dupa ce-am aflat am modificat... am adaptat dieta dupa cum mi-a convenit mie lol.gif

Ce sau cum sunt maslinele light?

CITAT(axe10 @ 24-10-2007, 12:20 PM) *
S-a intamplat si aseara asa...cel putin mie....

Buey fata, in concluzie, ai mancat kilu de masline negre (ca alea sunt mai pacatoase....)??
Daca nu...stai calma ca nu te ingrasi din 5 masline....

N-am treaba cu maslinele negre, nu-mi plac... si nu mananc multe verzi... cand mananc, ca mi se par prea sarate smile.gif
emu
Ei bine, azi trebuie sa-mi fac program de sala prelungit )).gif Cu cele "cel putin" 3p din weekend si 5p extra de luni si marti (din cauza de legume+fructe extra, si masline punctate gresit) se fac cel putin 8p de recuperat w00t.gif Oare sa indraznesc sa ma cantaresc vinerea asta? )).gif
axe10
Meniul meu pe ziua de azi este:

cascaval(32g) 2.7
salam Zimbo cu piper 1.4
ton in apa(56g) 0.9
varza(150g) 0
maioneza(30g) 2.5
toast(55g) 2.75
kiwi (2 buc) 0
snitel vaca (75g) cu pesmet 3.6
mar(1 buc) 0
rosie 0
ardei 0
gris cu lapte si scortisoara 6

Stie careva daca grisul integral are alt punctaj fata de ala normal?...ca pe punga mea nu scrie nici o informatie...

CITAT(emu @ 24-10-2007, 07:55 PM) *

Ei bine, azi trebuie sa-mi fac program de sala prelungit )).gif Cu cele "cel putin" 3p din weekend si 5p extra de luni si marti (din cauza de legume+fructe extra, si masline punctate gresit) se fac cel putin 8p de recuperat w00t.gif Oare sa indraznesc sa ma cantaresc vinerea asta? )).gif

Indrazneste...nu deveni paranoica acu'...ai gresit, ai gresit...lasa ca recuperezi tu!! hug.gif

A, am uitat totalul:19,85...na, ca am inceput eu cu punctajele cu virgulitze...dar asa m-am incadrat!!
ina_ceva

Ina,sa stii ca am face un ban cinstit cu baietii nostri...te bagi impresara,ce zici? )).gif
Al meu e bun si de chiuitor la nunti,in caz ca e nevoie...deci ne adaptam dupa client. lol.gif

Cum sa nu...trebuie sa mai tratam procentul ce-mi revine din incasari blum.gif

...shut down la pc, dat jos halatul si ma aruncam in problema....

lol.gif normal, la o femeie asa hotarata ca tine devil.gif pupic.gif

Lasa ca recuperez si eu naughty.gif

Ultima informatie oficiala in legatura cu maslinele a fost aceasta si Dany-dulce, daca imi amintesc bine, a fost de acord cu ea:

-Masline verzi, 2 bucati, 0 p
- Masline verzi, 5 bucati, 0.5p
- Masline negre, 2 bucati, 0.5p
ina_ceva
Super coregrafie
michelle
CITAT(ina_ceva @ 24-10-2007, 09:04 PM) *

Intr-adevar super!
axe10
Eu auzisem ca e ca un fel de holograma asta...asa am auzit!
Dumbo
Buna seara,
top si eu pe aici.
De freza, ce sa zic? mie imi place, ma simt confortabil, asa ca momentan nu imi pasa prea mult de ce zic altii. A iesit un roscat mai deschis decat voiam eu, dar nah, data viitoare imi iau mai inchis.
Conteaza totusi parerea colegilor pentru ca deh, cu colegii stau 8-9 ore/zi, cu sotul, noroc ca mai recuperez in week-end ca in rest stau maxim 2-3 ore pe zi. Sotul e in deplasare si vine peste o saptamana, asa ca nu stiu parerea lui. Nici nu ii zic inca, vreau sa vad reactia lui cand ma vede la aeroport. Am programata si o intalnire cu frizerul, pardon stilistul ca e din ala de nu ii place sa fie numit frizer.

Cu mancarea pe ziua de azi creed ca stau binisor. Am mancat un mar, o banana, la pranz doua sandwich-uri cu
carne slaba si acum cica cina formata dintr-o cana de compot de fructe.
Pentru maine la pranz imi programez tot legume cu carne si seara nu stiu inca. poate pomelo.

dany
Vad ca am dat nastere la discutii fara sa vreau .... Eu v-am spus ce scrie in cartea mea WW , cumparata anul trecut in toamna-iarna - deci ultima varianta ) !!!!!!!!! Nimic altceva !
Cand am spus ca " voi aveti " alta varianta m-am referit la varianta cu , care ati inceput WW aici si care a fost de la inceput putin diferita de ce stiu eu - vezi gramaj legume/fructe , vezi cele 12 p dulciuri permise /saptamana .....

CITAT(axe10 @ 24-10-2007, 07:01 PM) *

Stie careva daca grisul integral are alt punctaj fata de ala normal?...ca pe punga mea nu scrie nici o informatie...

Nu gasesc in carte ....E cel cumparat de aici ? Ce scrie pe punga , denumirea exacta ?
michelle
Dumbo, mananci prea putin!!
Poze cu noul look? grin.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 11:00 PM) *

Vad ca am dat nastere la discutii fara sa vreau .... Eu v-am spus ce scrie in cartea mea WW , cumparata anul trecut in toamna-iarna - deci ultima varianta ) !!!!!!!!! Nimic altceva !
Cand am spus ca " voi aveti " alta varianta m-am referit la varianta cu , care ati inceput WW aici si care a fost de la inceput putin diferita de ce stiu eu - vezi gramaj legume/fructe , vezi cele 12 p dulciuri permise /saptamana .....

CITAT(axe10 @ 24-10-2007, 07:01 PM) *

Nu gasesc in carte ....E cel cumparat de aici ? Ce scrie pe punga , denumirea exacta ?

Dany eu credeam ca te referi la ww ala americanesc....
Buey sa-mi zici diferentele frate daca sunt ca nu vreau sa stau in loc....
Da e grisul ala...daca asi avea tastatura nemteasca ti-as scrie toate literele...cred ca e cam asa: firma e davita, pe urma Dinkel-gries(ala ca beta) aus dem vollen Korn; mai scrie si ca e bio...iar pe spate scrie cum se prepara dupa cate inteleg eu..si gramajul...nici un tabel cu valori...daca ma ajuti, macar sa nu mor proasta...te iubesc si mai tare.... blushing.gif

Ce nu e voie dulce la tine in carte....? Nu am mancat decat ieri un mini biscuit, dar vreau sa stiu!!...
Pisik
Mai, Axe, parca te culcai bre, nu striga copchila dupa tine, ce faci pe aici? blum.gif

Eu am plecat la baita si la nani, pupici pupic.gif
axe10
Vezi la tine acasa... naughty.gif
dany
100 gr = 6 p , Lavi

Nu e vorba ca scrie ce dulciuri nu ai voie .... e dat punctajul pentru toate . La dulciuri e chestia de cap ( daca vrei sa-ti pierzi puncte care le-ai putea folosi la o mancare mai sanatoasa ) . Nimeni nu incurajeaza dulciurile .
Fetele stiau de o regula conform careia era voie sa mananci dulciuri de 12 p / saptamana . Aceasta regula nu mai e valabila de vreo 4 ani aici .
daconst
Ella,ce tare esti! lol.gif
Da stii ca ma gindeam care bruneta?Raluca Arvat sau cea cu parul lung,imi scapa numele? lol.gif

Vin sa ma pling si eu,ca am o foame de nu ma mai pot controla. sorry.gif

Pisik,am luat-o pe urmele tale,dar as manca non-stop.E drept ca sunt inainte de rushi,dar e cam rau.E 12 noaptea si eu ma gindesc ce sa mai halesc.Noroc ca nu am mare lucru prin casa. lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.