CITAT(Ella79 @ 23-10-2007, 09:20 PM)

Imi plac culorile de la tine din casa.

Cat despre budinca, eu am in liste asa
Smintina, 24% Grasime, lingura = 15g, 1 Points
Asta inseamna 0,06p/gr inmultit cu 100 de grame = 6,66 p
In schimb la branza, daca avea cam 35 - 40% grasime iti ies 16,6p pentru 250 gr.
Eu tot pe acolo am fost....iesisem la br+smantana cam pe la 25p...dar mai am oua, zahar...lasa ca oricum maine nu mai mananc. Merci.
Culorile mele erau mai la moda acum 3 ani cand le-am facut:caisa, piersica, pe acolo....dar merci inca odata.
CITAT(emu @ 23-10-2007, 09:26 PM)

Imi plac mult. De unde spuneai ca le-ai luat? Oi fi eu prea pretentioasa, dar n-am vazut mai nimic dragut in magazinele din zona... sau la ce-mi place ma da pretul pe spate
).gif)
Referitor la branza si punctaj, eu zic branza s-o pui la 10p si smantana la 6.5p (asta cu rotunjire in jos

)
Azi am mancat o salata de 9 puncte, facuta din:
200grPasteFierte 3.5
5MaslineVerzi 0.5
100grVitaSlaba 2
1Ou 2
10grCheddar 1
1ltaParmezan 0
salata verde, 1 rosie mica, 20gr castravete, 1/2 ciuperca, 1/4 castravecior murat 0
Gentile mi le-am cumparat de la magazinul benvenutti...www.benvenutti.ro. In ultimii 2 ani numai de acolo ma incalt ca am inceput sa ma satur de leonardo....cu toate ofertele lor eu cu picioarele mele dificile umblu de nebuna pana imi gasesc ceva comod.
Mama, in zona in Usa dupa cate imi amintesc?...probabil ca sunt ca la noi si din alea de "2 lei 50" cum s-ar spune...dar si din alea de 1/4 de salariu. Ca avem si din alea. Nu sunt o impatimita a gentilor, acum chiar eram in lipsa totala de ceva nou, imi cumpar cam la 2 ani. Nu mi le schimb zilnic...asta e clar, ca ar trebui sa perd timp...mai bine imi adaptez imbracamintea...
Wow, ce salata....toate astea le-ai amestecat sau nu inteleg eu?
Mi-am pregatit si eu pachetelul pt maine la servici ca sa stiu ce bag in gura...uffff, ma omoara cantaritul pe mine, asta ma omoara....al alimentelor, ce credeati?
Emu...am si eu o rugaminte, poti sa-mi dai vreun link sau sa-mi calculezi si mie in unitatile alea americane inaltimea:177cm? Pleaseeee....ca ma uit cateodata pe la vreun magazin online si aia ma intreaba inaltimea si eu nu stiu cum...am incercat dar nu prea imi iese corect, zic eu. Ca la greutate gasisem un link...sper sa nu mi-l fi sters aia de la servici de la favorites...