Si intrebare pt voi ca nu gasesc pe nicaieri in hartiile mele...cate pct are muschiul file?...de porc evident!!
150 gr , negatit = 3 P
Merci Dany, al meu e afumat pt dimineata pe paine...eu de ce nu am asta in tabel?!...sau ai bagat capul in cartile tale de pe birou....
Auzi Emu dar acolo zice ca "Chinese vegetables,with chicken 1 cup 7p"!!!...wow mie cum mi-a iesit oare mai putin?
Probabil de la uleiul si zaharul adaugat a scris 7 puncte. Nu stiu, e prea general "chinese vegetables", sunt toate la fel?! Ca eu n-am idee...
E posibil sa fie toate socotite dupa formula americana care include si fibrele la punctaj... asta-i formula, pt o portie sau pt totalul mancarii gatite, daca stii valorile:
POINTS® = (calories/50) + (fat grams/12) - (fiber grams/5)
Am calculat de exemplu rice pilaf de la uncle ben's si mi-a iesit acelasi rezultat cu ambele calculatoare, probabil nu e suficient un singur exemplu.. o sa ma mai uit peste asta...
Da, ma gandeam eu ca e cu schepsis!!
Eu la orez am folosit tot uncle Ben's dar am cantarit cat mi-am pus in farfurie..si am luat din tabel valoarea la gramaj...ma duc acasa si fac calculul si de pe cutie sa vad daca imi iese la fel!!
In legatura cu legumele chinezesti ma puteti intreba ce punctaj au ....am si asa ceva in carte ....dar luate fiecare pe rand ... nu stiu ce puneti voi in mancare .
Dany-honey...nu am zis nimic de vegetale ca erau numai din alea fara puncte:ardei, fasole verde in cantitati infime, morcovei, germeni soia, muguri bambus (la astia nu m-am gandit ca ar avea puncte
Neatza!
Astazi mi-am luat concediu
Am facut alergie la nu-stiu-ce si ieri m-am dus cu fatza toata rosie la serviciu. Azi dimineatza era umflata de abia puteam tine ochii deschisi si vorbeam numai din varful buzelor. Mi-am facut programare diseara la dermato, sper sa-mi treaca cat de repede, sa nu-mi sperii babuinul
Imi pare rau....ma rog sa-ti treaca!!