Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
axe10
CITAT(danyhoney @ 26-10-2007, 02:32 AM) *

CITAT(axe10 @ 25-10-2007, 09:55 PM) *

Si intrebare pt voi ca nu gasesc pe nicaieri in hartiile mele...cate pct are muschiul file?...de porc evident!!

150 gr , negatit = 3 P

Merci Dany, al meu e afumat pt dimineata pe paine...eu de ce nu am asta in tabel?!...sau ai bagat capul in cartile tale de pe birou....

CITAT(emu @ 26-10-2007, 02:45 AM) *

CITAT(axe10 @ 25-10-2007, 03:05 PM) *
Auzi Emu dar acolo zice ca "Chinese vegetables,with chicken 1 cup 7p"!!!...wow mie cum mi-a iesit oare mai putin?

Probabil de la uleiul si zaharul adaugat a scris 7 puncte. Nu stiu, e prea general "chinese vegetables", sunt toate la fel?! Ca eu n-am idee...
E posibil sa fie toate socotite dupa formula americana care include si fibrele la punctaj... asta-i formula, pt o portie sau pt totalul mancarii gatite, daca stii valorile:
POINTS® = (calories/50) + (fat grams/12) - (fiber grams/5)
Am calculat de exemplu rice pilaf de la uncle ben's si mi-a iesit acelasi rezultat cu ambele calculatoare, probabil nu e suficient un singur exemplu.. o sa ma mai uit peste asta...

Da, ma gandeam eu ca e cu schepsis!!
Eu la orez am folosit tot uncle Ben's dar am cantarit cat mi-am pus in farfurie..si am luat din tabel valoarea la gramaj...ma duc acasa si fac calculul si de pe cutie sa vad daca imi iese la fel!!

CITAT(danyhoney @ 26-10-2007, 02:47 AM) *

In legatura cu legumele chinezesti ma puteti intreba ce punctaj au ....am si asa ceva in carte ....dar luate fiecare pe rand ... nu stiu ce puneti voi in mancare .

Dany-honey...nu am zis nimic de vegetale ca erau numai din alea fara puncte:ardei, fasole verde in cantitati infime, morcovei, germeni soia, muguri bambus (la astia nu m-am gandit ca ar avea puncte blink.gif ) si de aia nu am mai zis nimica....si eu iau tot combinate...

CITAT(ina_ceva @ 26-10-2007, 10:20 AM) *

Neatza!

Astazi mi-am luat concediu yahoo.gif si mai sunt 27 de ore pana vine babuinul.

Am facut alergie la nu-stiu-ce si ieri m-am dus cu fatza toata rosie la serviciu. Azi dimineatza era umflata de abia puteam tine ochii deschisi si vorbeam numai din varful buzelor. Mi-am facut programare diseara la dermato, sper sa-mi treaca cat de repede, sa nu-mi sperii babuinul grin.gif

Imi pare rau....ma rog sa-ti treaca!!
hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ina era bine daca ai fi stiut de la ce ai facut .. ca sa te pazesti sa nu mai faci si a doua oara wink1.gif
Trebuie sa ma duc sa iau banii de la primarie pt nunta blink.gif , sa imi fac raza, sa legalizez certificatul de casatorie si sa imi platesc scoala pentru primul semestru doh.gif asa ca ne vedem la amiaza wink1.gif
michelle
CITAT(Ella79 @ 26-10-2007, 10:21 AM) *

Neata
Abia astept sa ma duc acasa si sa dorm. Probabil pana duminica.

La mine week-end-ul asta se anunta cu alergatura...
Uhh inca 2 saptamani..

Bub, ce slaba esti!!!!
Dumbo, bafta cu masina! Cand ai zi de cantar?
danyhoney
CITAT(axe10 @ 26-10-2007, 09:24 AM) *

CITAT(danyhoney @ 26-10-2007, 02:32 AM) *

CITAT(axe10 @ 25-10-2007, 09:55 PM) *

Si intrebare pt voi ca nu gasesc pe nicaieri in hartiile mele...cate pct are muschiul file?...de porc evident!!

150 gr , negatit = 3 P

Merci Dany, al meu e afumat pt dimineata pe paine...eu de ce nu am asta in tabel?!...sau ai bagat capul in cartile tale de pe birou....

Aha , ma gandeam ca e bucata . Nu ai valorile pe pachet ? Am jdemii de mezeluri &co in carte dar nu pot stii exact care e muschiul ala . Mai ales ca e si afumat .... Eu calculez dupa valorile de pe pachet la tot ce cumpar in tipla .
bubbles
Gata umblatul.Miha multumesc blush.gif .Cum stai cu pregatirile? hug.gif
Fetelor .. am si eu intrebare .. mi-am cumparat niste surimi - betisoare de crabi si nu stiu .. habar nu am cum sa le pregatesc.Aveti vreo idee?
May
Am vazut acum cateva zile, la Oprah, un tip care ne invata cum sa traim bine. Am avut multe de corectat la modul nostru de viata, si eu si Remy, dupa acea emisiune... parca ceva ne-a facut click in cap, desi stiam toate cele, dar ne-a trebuit un impuls. Ma refer la faptul ca noi, si multi altii ca noi, pastram tot ce avem mai bun in loc sa ne bucuram de acel ceva. Parfumuri scumpe, lenjerii de pat noi, cuvelturi de satin si multe alte lucruri mai importante sau mai marunte, pe care le tinem acolo la pastrare, Dumnezeu stie pt ce... poate pt zilele cand o sa avem apartamentul nostru. A trebuit sa imi spuna un strain, la tv, sa nu ma mai multumesc cu lucrurile mediocre, ci sa ma inconjor in fiecare zi cu ce am eu mai bun, si tare bine mai e, ma simt rasfatata in fiecare zi. Camera mea a devenit ca un sanctuar, cu asternuturi noi, cu betisoare parfumate si altele... ne-am gandit chiar sa o mai decoram putin, poate sa cumparam niste tablori caci avem peretii goi. Mereu am fost de parere ca suntem doar in tranzit in acest apartament si nu am vrut sa investim mai deloc, dar uite ca si acest tranzit merita trait la maxim.

La fel de importanta e si servirea mancarii, aranjarea ei in farfurie mai ales. Inainte o puneam cum apucam, acum rezerv 5 min aranjarii mai estetice si parca mancam cu alta pofta.

Sper ca voi nu faceti cum faceam eu pana acum, si daca faceti, sper sa luati in considerare cele de mai sus si sa faceti schimbarea, sa vedeti cat de bine este apoi smile.gif

bubule surimi se mananca in salate asa cum le-ai cumparat, nu trebuie sa le mai faci nimic floare.gif
bubbles
Multumesc May give_rose.gif .Am sa incerc sa vad daca imi place .. daca nu i le pasez babuinului grin.gif
May
Eu am mancat numai in salate, dar cred ca poti sa le mananci si altcumva, doar ca nu stiu eu.... cauta pe net ca e imposibil sa nu gasesti o mie de retete... ideea era ca se consuma ca atare, nu trebuie sa le prajesti sau ceva.... cred ca si in omleta sunt beton blum.gif
bubbles
Sper sa imi placa dry.gif .Oricum nu le incerc azi .. diseara incerc sa imi fac peste la tava grin.gif .Spun incerc fiindca conteaza daca mi-e lene sau nu sa imi fac de mancare lol.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 26-10-2007, 12:54 PM) *

Aha , ma gandeam ca e bucata . Nu ai valorile pe pachet ? Am jdemii de mezeluri &co in carte dar nu pot stii exact care e muschiul ala . Mai ales ca e si afumat .... Eu calculez dupa valorile de pe pachet la tot ce cumpar in tipla .

Pai daca era in tipla cu valori era usor...dar l-am luat de la o "alimentara".Mi-a placut, am pus-o pe vanzatoare sa-mi felieze 200g si gata...Se pare ca ai uitat fetitzo cum se face comertul nostru comunist!!! tease.gif

Asa ca nema valori....

CITAT(bubbles @ 26-10-2007, 01:34 PM) *

Gata umblatul.Miha multumesc blush.gif .Cum stai cu pregatirile? hug.gif
Fetelor .. am si eu intrebare .. mi-am cumparat niste surimi - betisoare de crabi si nu stiu .. habar nu am cum sa le pregatesc.Aveti vreo idee?

Daca sunt surimii sticks din alea congelate si ambalate individual in cate o foitza...atunci neaparat trebuie prajiti in ulei...nu mult daor sa prinda o nuanta de prajit!!
Si vezi val de pe pachet daca exista....au si amidon si ceva zahar in ele...nu stiu cum poti puncta!

May, eu nu tin nimic de bun...ce e vechi arunc ca nu-mi place vederii si folosesc tot...barbatul meu era si inca e pe principiul asta dar eu trag de el sa-l schimb in fiecare zi. Nu ai folosit un sezon o haina gata...se da la altii care au nevoie, nu-mi mai plac vasele in care mananci le duc la tara la mama si le iau pe cele "bune" la "purtat"...pai nu-i corect? Dupa ce ca ma plang permanent de spatiu de depozitare sa le tin acolo?...no way!
May
CITAT(axe10 @ 26-10-2007, 01:07 PM) *

Daca sunt surimii sticks din alea congelate si ambalate individual in cate o foitza...atunci neaparat trebuie prajiti in ulei...nu mult daor sa prinda o nuanta de prajit!!
Si vezi val de pe pachet daca exista....au si amidon si ceva zahar in ele...nu stiu cum poti puncta!

De ce trebuie neaparat daca ei deja sunt pregatiti? Si noi tot d-alea luam si le folosesc asa cum sunt... or fi altfel in tara? unsure.gif Si sexy tot asa, direct in salata le pune
Ella79
May, eu nu pastrez nimic "de bun", in schimb la faza cu asezatul mancarii... sunt varza. De multe ori, din graba, manac direct din cutie / conserva sau ce-o fi. Pe vremuri imi faceam si eu salata de ton aranjata frumos. Acum.... il mananc direct din cutia de tabla. Sunt jalnica. doh.gif
Eu mai am si alta problema... daca sunt singura acasa nu pot sa mananc in bucatarie. Ma duc cu mancarea in sufragerie si mananc cu ochii la televizor. De cand eram mica nu pot sa mananc singura.
May
Eu, de cand ma stiu, nu mananc in bucatarie asa ca nu esti singura... si eu mananc cu ochii beliti in TV sau la calculator. Cred ca am mancat in bucatarie numai acasa cand eram mica si ma obliga mama )).gif
michelle
Eu am mancat doar o sg data surimi, in salata.. si nu m-au dat pe spate. Tot negatiti i-am mancat. Poate de aia lol.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 26-10-2007, 01:30 PM) *

Eu, de cand ma stiu, nu mananc in bucatarie asa ca nu esti singura... si eu mananc cu ochii beliti in TV sau la calculator. Cred ca am mancat in bucatarie numai acasa cand eram mica si ma obliga mama )).gif

Eu mananc in bucatarie dar cu ochii pe televizor )).gif )).gif Cica nu e bine sa ne atraga ceva atentia in timp ce mancam doh.gif dar chiar in liniste totala parca nu intra pe gat )).gif
michelle
Eu mananc in bucatarie, si gingura.. blum.gif
Pisik
Eu din pacate nu pot face nimic cu vechiturile si porcariile care sufoca toata casa. Pe langa ca sotul este un mare strangator de vechituri, ca "poate ne mai trebuie la ceva", acum are argumentul suprem ca "sunt ale lu mama/tata, etc. si nu poti sa le arunci munca de o viata" doh.gif
Va dati seama pt mine care arunc orice imi pica in mana si nu imi mai place e un chin....dar sper sa avem si noi casa noastra candva (sau macar bucata de casa, daca o sa ne facem casa cu socrii) si sa nu mai duc cu mine nimic, decat hainele....vise, taica, vise, pana tunci, vorba lui May, suntem intr-o vesnica tranzitie...

In ceea ce priveste mancatul, desi stiu ca nu e bine, cand mananc singura si eu trebuie sa am o activitate: TV, citit reviste, orice...
nusarich
Si eu arunc cam tot ce nu mai folosim. Triez aproape in fiecare anotimp. Anul asta inainte de Pasti s-a organizat la noi la job o strangere de hainute / lucrusoare pentru fete intre 5 si 20 de ani, pentru o scoala de copii si am adus vreo 4 sacose pline cu diverse, de la pantaloni / bluze / tricouri / pijamale pana la jucarele. Am inteles ca a fost foarte bine primita donatia si am hotarat atunci sa mai facem asemenea actiuni si pentru baieti sau pentru case de copii mixte.

Cu mancarea, eu am toane. Cand mananc in bucatarie (chiar si singura sau cu pisanul), cand mananc in sufragerie, depinde. Dar de cele mai multe ori, daca mancam cand venim de la job si in we, mancam impreuna in bucatarie. Mie imi place, pentru ca incerc sa ma izolez de TV-ul din sufragerie ca sa fiu un pic mai constienta de ceea ce mananc.
otilici
Si sotului ii place sa manance in camera la Tv,eu tot incerc sa-l obisnuiesc sa mancam in bucatarie.Asa cum zice nusa,parca suntem mai constienti de ce bagam in gura si de gustul mancarii.
daconst
Anca,pup fata draga. pupic.gif
Ce poze artistice ai si ce bine-ti sta cu palarie!!! w00t.gif Culoarea la par e super!
Peisjele de toamna sunt superbe!Ce aparat foto ai ca-mi place cum scoate pozele noaptea?
Sa o pupi pe Noni si pe bubu mic din partea mea!

May,ce subiect super ai gasit!Sa stii ca sunt o multime de oameni care fac asa,pastreaza lucrurile o viata.Eu abia am reusit sa o dezvat pe maica-mea de chestia asta.Tinea serviciul de masa ala bun in dulap si noua ne dadea de mancare in farfurii desperecheate sau primite cine stie de unde.I le-am aruncat pe toate alea ciurucuri si le-am scos pe alea bune la purtat.Acum asa face si ea cu toate.
Eu din contra sunt genul care nu pastrez nimic,nici haine macar.Le port 1-2 sezoane cit sunt la moda si apoi gata le cadorisesc in Ro la prietene.Ma gindeam ca eu nici n-as avea ce sa pun intr-un dresing la cit de putine haine am. lol.gif
Cu mancatul suntem si noi imprastiati rau ca nu mancam la aceeasi ora decit in we.Si atunci stam la masa,mai ales ca e mancare gatita.In rest tot asa,infulecam ce apucam.

Bubu,foarte frumos apartamentul,sa-l stapaniti sanatosi!Si tu nu esti slaba ci foarte slaba! unsure.gif

Vai,Ella,mananci din conserva?aveam alta impresie despre tine... lol.gif lol.gif lol.gif Stii,ma distrez ca nu se potriveste deloc cu stilul tau,dar imi esti mai draga asa,decit sa fi povestit ca mananci intotdeauna la masa cu tacamurile de argint. lol.gif lol.gif
Sexymom
CITAT(otilici @ 26-10-2007, 04:36 PM) *

Si sotului ii place sa manance in camera la Tv,eu tot incerc sa-l obisnuiesc sa mancam in bucatarie.Asa cum zice nusa,parca suntem mai constienti de ce bagam in gura si de gustul mancarii.

Eu am mancat toata viata mea pe tava , cu picioarele pe masa din sufragerie. Acum trag ponoasele. Parca ii vad fata maica-mi lol.gif tipa la mine, dar urechile mele destepte triau trilul vocei mamei mele ( ati inteles ceva?)

Pisik sotul meu spune mereu sa aruncam hangaralele din casa ( cand e vb de ceva al meu sau al fetelor) cand am vrut sa arunc un schelet de bicicleta de-al lui era [b]patrimoniu national. lol.gif

Ella cum sa mananci din conserva? eu te asociez mereu cu sotul meu ( ca aveti multe responsablitati, sunteti super inteligenti si munciti si in somn), dar sa mananci din conserva nu te imaginam lol.gif sper ca nu e fasole cu carnati lol.gif , si nu ai nici Libertatea deschisa la pagina 5 lol.gif lol.gif hai ca rad ca proasta.Din cauza imaginatiei.
danyhoney
Si eu am facut curatenie cand ne-am mutat . Am lasat multe lucruri care stiam ca nu le vom mai folosi acolo , am facut saci cu imbracaminte si incaltaminte si le-am dus la punctele de colectare . La vesela inca mai sunt in stadiul de a folosi cele obisnuite si cele bune stau in dulap ( mostenire de la bunica lui Dirk si le scoatem doar la ocazii speciale ) . As mai face cativa saci cu haine dar ar insemna sa le dau pe toate ( sau vreo 90 % din ele ) dar ... nu-mi permit sa-mi cumpar in fiecare an altele noi asa ca inca mai am tricouri de acum 6 ani doh.gif )).gif

Nici eu nu mi-o pot imagina pe Ella mancand din conserva dar asta denota ca e un om normal , nu ? )).gif
May
Buei, dar ce are ella de nu poate sa manance din conserva? E si ea un om normal ca si noi. Tocmai persoanele cu functii importante si care sunt stresati toata ziua recurg mult mai des la a manca din conserva decat un om care e mai ``liber``. M-as fi mirat si eu daca manca din conserva la restaurant sau cand are musafiri, dar in intimitatea ei, cand vine rupta in gura de la lucru, mi se pare normal smile.gif
Sexymom
salut.gif , dar direct din cratita se poate? cand vine rupt de la lucru? cu lingura mare ? si zice : gust numai sa vad ce bunatati avem la cine...si termita trei sferturoi dintr-o gustare? tease.gif
May
Pai vad ca se poate... el macar are cine sa ii gateasca )).gif
daconst
Aidi,mey,acum vorbim de Ella,sper sa nu se supere pe noi. blushing.gif
N-o cunosc personal,dar eu o aseman cu vipurile,na ca am zis-o si pe asta,adica e mereu atenta cu imaginea ei si arata mereu impecabil de la coafura la pedichiura...si parca m-am bucurat cind a spus ca mananca din conserva,ca asa e mai de-a noastra. pupic.gif
May
Pai ea e o divina, asta se stie, dar e normala grin.gif

Sigur nu se supara pe noi, doar ne injura ca sughite laugh.gif
Sexymom
E suficient de isteata incat sa nu se supere. Mai ales pe mine floare.gif eu o invidiez de multe ori, as vrea sa am taria ei de caracter si sa fiu asa de desteapta.
Dumbo
Ceau,
eu ma cantaresc zilnic, chiar de 2-3 ori pe zi, cred ca e un fel de step-aerobic pe cantar.
acum am cam 65.3-65.5, dar am o scuza ca mi-am schimbat cantarul si asta nu indica de nici un fel ca si cel vechi.
Vreau sa ajung sa ma incapa pantalonii cu care am fost la prima intalnire cu sotul meu, asta fiind acum 4 ani si nu stiu cate kilograme.
bubbles
M-am trezit si eu dupa o scurta atipeala de pranz grin.gif yawn.gif .Nu stiu daca sa bag niste cod la fiert sau la cuptor .. asa lene am doh.gif si acush e 6 iar dupa 6 incerc sa nu mai pun nimic in gura blum.gif

Dana ce face Lucas?Multumesc pt urari si .. nu .. nu sunt foarte slaba )).gif .Au iesit bine pozele blum.gif .Mai am pana ajung la o greutate normala pentru inaltimea mea de 1.65 smile.gif
daconst
Bai ce zi naspa,aud numai vesti rele in jurul meu si m-am cam saturat. sad.gif
Ultima,m-a dat peste cap putin.Cica fetita Lianei Stanciu si a lui Mitza de la Bere Gratis are cancer la nici 2 ani de zile.Acum e internata intr-o clinica din Viena si are nevoie de 125mii€ pentru operatie,iar Raduleasca se ocupa de strangerea banutilor.
M-a dat pe spate cum un copil atat de mic trebuie sa indure o suferinta atat de mare. sad.gif
May
w00t.gif Sa ii ajute Dumnezeu sa se faca bine sorry.gif

Dar cum de are cancer....?
ramonavlas
Bun subiect.
Cu mancatul...nici eu nu pot singura. Si nici in bucatarie. Ori la TV, ori la PC.
Cu lucrurile......sunt si eu cum A FOST May. Nu prea arunc, cu exceptia a doua perioade din an. Inainte de Pasti si de Craciun, cand fac curatenie super generala, iar a doua zi ma duc cu sacii la un orfelinat. Sper sa ma dezobisnuiesc...am un asternut de pat (l-am cumparat in vara) care imi place f mult...dar am zis ca il pun doar de Craciun.....da de il pun mai repede totusi..........
danyhoney
CITAT(daconst @ 26-10-2007, 03:44 PM) *

Bai ce zi naspa,aud numai vesti rele in jurul meu si m-am cam saturat. sad.gif
Ultima,m-a dat peste cap putin.Cica fetita Lianei Stanciu si a lui Mitza de la Bere Gratis are cancer la nici 2 ani de zile.Acum e internata intr-o clinica din Viena si are nevoie de 125mii€ pentru operatie,iar Raduleasca se ocupa de strangerea banutilor.
M-a dat pe spate cum un copil atat de mic trebuie sa indure o suferinta atat de mare. sad.gif

O, Doamne !!! Sa dea Doamne-doamne sa se stranga banii si sa se faca bine pray.gif

Mai stii ceva de Darius ?

Buey , nu era vorba ca saptamana asta primeste al tau cadoul de ziua lui ? L-a primit ? naughty.gif
daconst
Nu stiu amanunte la cazul fetitei,am citit doar o stire de presa. sad.gif

Dany,cadoul e ca si primit,dar mai avem citeva zile de asteptat. naughty.gif
darius e bine,banii se pare ca se aduna iar pe data de 3 dec au programare aici la München.Pina atunci au fost de acord cei din spitalul din Buc sa-l mai tina acolo internat,pentru ca acasa sunt sanse mari de infectii si alte alea.
Cu ajutorul lui DD poate va avea si el primul Craciun acasa...saracul nici nu-si cunoastea casa. sad.gif
May
ramona cum merge cu dieta? functioneaza? cate kg ai acum si cate mai vrei sa dai jos?
daconst
Asta era stirea pe care am citit-o:

Apel pentru fetita Lianei Stanciu
Aparut in "Cotidianul" editia din 26 Octombrie 2007

Teodora, fetita de nici doi ani a cuplului Liana Stanciu - Mihai Georgescu (solistul trupei Bere Gratis), a fost diagnosticata cu cancer si operata joi-dimineata intr-o clinica din Viena. Tratamentul, costurile operatiei si cele de spitalizare se ridica la 100.000 de euro, bani pe care cei doi parinti trebuie sa-i stringa in scurt timp. Mihaela Radulescu face un apel catre toate vedetele din Romania sa o ajute pe Teodora sa traiasca. „Ce vreau eu e sa mobilizez vedetele, nu oamenii simpli, pentru ca ei au destule probleme. In plus, e vorba despre colegii nostri, asa ca apelul meu e catre vedete de televiziune, oameni de radio, jurnalisti, artisti. Liana si Mita au nevoie de ajutorul nostru si vreau sa le demonstram ca putem sa ne unim eforturile si sufletele pentru ei. Fetita lor, Teodora, are cancer, la nici 2 ani... Donatiile se pot face in conturile de mai jos, iar cei care doresc sa faca donatii in numerar ma pot contacta personal. N-avem vreme de pierdut, asa ca, dragi vedete, mobilizati-va! Eu am donat primii 10.000 de euro, dar pina la 100.000 mai e cale lunga. Fiti buni si ajutati-i pe colegii vostri“, Mihaela Radulescu. CONT LEI: RO78 BACX 0000 0001 1784 4310 CONT EUR: RO02 BACX 0000 0001 1784 4320 BANCA: UNICREDIT TIRIAC BANK.
Pisik
Foarte trist Danuta sad.gif Sa ii dea Dumnezeu sanatate micutei!
danyhoney
CITAT(daconst @ 26-10-2007, 03:59 PM) *

Dany,cadoul e ca si primit,dar mai avem citeva zile de asteptat. naughty.gif
darius e bine,banii se pare ca se aduna iar pe data de 3 dec au programare aici la München.Pina atunci au fost de acord cei din spitalul din Buc sa-l mai tina acolo internat,pentru ca acasa sunt sanse mari de infectii si alte alea.
Cu ajutorul lui DD poate va avea si el primul Craciun acasa...saracul nici nu-si cunoastea casa. sad.gif

Super bune ambele vesti hug.gif
bubbles
Sa ii dea Dumnezeu sanatate si sper sa reuseasca Mihaela sa stranga banii necesari pt operatia ei. sorry.gif
anca veselie
daconst, pozele sunt facute cu un Canon EOS DIGITAL. babuinul meu este pasionat de fotografie si aparatul este al lui. de asta am poze artistice blum.gif
Ramy
Sara buna sirenicilor !!! ??? Ma mai tine minte cineva salut.gif

Dana, ai o minune de flacau pupic.gif

Miha
, s-a casatorit ???

Uoofff, nik nu mai stiu doh.gif

Pupici

p.s. Intru pe un forum de parinti si o fetita a murit datorita unei laringite sorry.gif . Intru aici si aflu de fetita Lianei sorry.gif . Uoofff, numai tragedii sorry.gif sorry.gif sorry.gif
May
miha peste 2 saptamani se casatoreste smile.gif
bubbles
Eu m-am casatorit de 2 luni si deja imi vine sa imi iau lumea in cap lol.gif lol.gif

Tu esti gravi Ramy?
Ramy
CITAT(Maybeline @ 26-10-2007, 06:13 PM) *

Multam pupic.gif Inseamna ca am aterizat la fix ptr a o ura smile.gif

bubbles Felicitari si sa fiti fericiti, dar...nu-i cam devreme ??? blushing.gif
Monic
CITAT(daconst @ 26-10-2007, 03:06 PM) *

Vai,Ella,mananci din conserva?aveam alta impresie despre tine... lol.gif lol.gif lol.gif Stii,ma distrez ca nu se potriveste deloc cu stilul tau,dar imi esti mai draga asa,decit sa fi povestit ca mananci intotdeauna la masa cu tacamurile de argint. lol.gif lol.gif

Dana, din gura mi-ai scos asta sa stii lol.gif lol.gif lol.gif
Ramy
CITAT(Ramy @ 26-10-2007, 06:17 PM) *

CITAT(Maybeline @ 26-10-2007, 06:13 PM) *

Multam pupic.gif Inseamna ca am aterizat la fix ptr a o ura smile.gif

bubbles Felicitari si sa fiti fericiti, dar...nu-i cam devreme ??? blushing.gif
Da, sunt gravi si grasuta wink1.gif

bubbles
Ramy eu glumesc.Ca noi si asa stateam impreuna de 2 ani inaintea casatoriei .. asa ca stiam cum va fi blum.gif .Si Monic e proaspat casatorita grin.gif .Ce faci Monic?

Pai mai da si tu detalii despre tine .. in cate luni esti gravida?Ce greutate aveai cand ai ramas etc.Am si eu o vara de a sotului care e gravi in 3 sapt .. asta inseamna o noua nepoata cheer.gif .
Ramy
Vad ca v-ati casatorit in gasca blushing.gif Sa vedem care da startul la bebei baby.gif blum.gif

bubbles, am 32 de saptamani si...la kile...fara numar, fara numarr blushing.gif sorry.gif Nu am curaj sa ma cantaresc sorry.gif Cand ajung la 60...gata, il urasc sorry.gif

Imagine

Poza facut astazi, asa ca..pana la 9 luni...ocup tot ecranul sorry.gif Si asa..mai mult ma rostogolesc, decat merg blushing.gif Iar bebelina mea are numai 2 kile blushing.gif
bubbles
Ce misto e poza give_rose.gif .Nu prea am inteles ce ai vrut sa zici sorry.gif .Ai plecat de la 60 sau ai ajuns in timpul sarcinii la 60 kg .Sa-ti traiasca fetita si sa iti aduca numai fericire si bucurii hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.