Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Ramy
Am plecat de la 53 kg si..deja am depasit 60 sorry.gif
bubbles
Lasa ca macar stii ca ai adus e lume o minunatie de copilas si fiecare kg a meritat efortul hug.gif .Nu mai ai atat de mult si "rastorni caruta" (o vorba populara de pe la noi ) wink1.gif
Ramy
Am gresit, nu 60 am depasit, ci 65 kg huh.gif
bubbles
Avem si noi 2 gravidute pe forum .. Honey si Noni smile.gif .Iar startul la bebei nu se stie cine il va da .Eu una nu vreau inca 2 -3 ani un bebe.
Ella79

Bueeeey, hai ca rad de una singura in casa. lol.gif lol.gif lol.gif Care va sa zica asa, Danuta? Nu ma vedeai mancand din conserva? lol.gif
Buey, sunt si eu un om ca toti oamenii, nu m-am nascut cu lingurita de argint in gura. Evident ca in public ma comport si eu civilizat, n-o sa ma apuc acum sa sorb ciorba chit ca mor de foame. Dar acasa.... de foame.... mai sar peste etape. Din lipsa de timp am constatat ca tonul natural are acelasi gust si din farfurie si din cutie, asa ca....
Sexy, ma recunosc in poza aia cu mancatul direct din cratita cu lingura de lemn, stand in picioare langa aragaz. blushing.gif
Va iubesc pe toate, pentru ca stiu ca si voi ma iubiti pe mine asa cum sunt. pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Cat despre fetita Lianei Stanciu... din nefericire sunt foarte la curent. sad.gif sad.gif sad.gif Am fost colega cu Liana atat la Radio Contact, cat si la Antena 1. Suntem prietene de mai bine de 10 ani. Acum ea e la Viena cu fetita.
Tot ce pot sa va spun e ca, din fericire, banii s-au strans. In rest.... speram cu totii ca Dumnezeu o va ajuta pe Teodora. Eu am fost astazi la biserica si m-am rugat pentru ea si va rog si pe voi, daca puteti, sa spuneti o rugaciune pentru micuta Teo.

bubbles
S-a mai dus un genial al Romaniei .Gica Dobrin.Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!!!!!!
ramonavlas
CITAT(Maybeline @ 26-10-2007, 05:01 PM) *

ramona cum merge cu dieta? functioneaza? cate kg ai acum si cate mai vrei sa dai jos?

Oooo, nu ati vrea sa stiti cate kg am...dar tot pe acolo ma invart sad.gif (cat am avut ultima data pe ticker, ca de rusine, l-am scos si pe asta). Dieta asta merge bine, imi place dar nu m-am cantarit inca.
Maine merg la Cluj la o tura de shopping ca in orasul asta nimik frumos....abia astept sa imi reinnoiesc garderoba.
axe10
CITAT(Ella79 @ 26-10-2007, 06:50 PM) *

Cat despre fetita Lianei Stanciu... din nefericire sunt foarte la curent. sad.gif sad.gif sad.gif Am fost colega cu Liana atat la Radio Contact, cat si la Antena 1. Suntem prietene de mai bine de 10 ani. Acum ea e la Viena cu fetita.
Tot ce pot sa va spun e ca, din fericire, banii s-au strans. In rest.... speram cu totii ca Dumnezeu o va ajuta pe Teodora. Eu am fost astazi la biserica si m-am rugat pentru ea si va rog si pe voi, daca puteti, sa spuneti o rugaciune pentru micuta Teo.

Bine ca s-a rezolvat...azi am aflat si eu...imi pare teribil de rau cand aud de copilasi chinuiti de boala...
Stii ceva amanunte Ella...ce fel de cancer, cum a fost depistat?...sa fim si noi atente la copii nostri!!!

Uitasem de meniul de azi, asemanator cu cel de ieri dar cu mici adaugiri:
cascaval(33g) 2.8
muschi file (20g) 0.4-calculat dupa punctajul gasit de Dany....
salam Zimbo cu piper 0.7
iaurt 0.1grasime(200ml) 1
chifla neagra(1 buc-50g) 3
para (150g) 0
struguri (100g) 1
orez fiert (100g) 2.9
sos soia 1
sos picant iute 1
piept pui cu legume(100g) 2.6
Milka alba (7g) 0.9

total:17.3 din 20..

May
Aveti ideea ce pot sa fac cu un blat de pizza in afara de pizza? )).gif

ramy esti f frumoasa rolleyes.gif
emu
Ina, refacere rapida. Nasol cu alergiile...

CITAT(bubbles @ 26-10-2007, 03:38 AM) *
Trebuie sa ma duc sa iau banii de la primarie pt nunta blink.gif
Nu inteleg, pt ce se dau banii aia? )).gif Uite ca nici pe asta n-o mai auzisem smile.gif

May noi n-avem decat strictul necesar in casa.. nici haine multe (in general clasice, sa nu fie nevoie sa le schimb la sezon), nici vesela care sa n-o folosim, nici asternuturi in plus.. la capitolul asta stam cam prost )).gif In schimb avem carti peste tot... ce-mi place cand fac bibliotecile vanzari la 50 centi-1 dolar cartea smile.gif
La aranjatul mancarii ma pricep oarecum, imi place si mie cand arata diferit de mancarea pur si simplu aruncata in farfurie smile.gif
Am avut noroc cu maica-mea (ca taica-meu oricum nu-i genul strangator) ca m-a invatat sa arunc ce nu-mi trebuie cand se strangeau prea multe; vad ca nu-i functioneza metoda si la sora-mea (inca) )).gif

grr.. ma opresc aici, trebuie sa ies din casa.. revin smile.gif va pup

p.s. a stagnat acul la cantar azi.. oh well... sapt viitoare o sa fie mai bine blum.gif
bubbles
nu-mi merge site`ul.Imi apare ceva ciudat blink.gif
May
emu sa stii ca toata viata am criticat-o pe maica-mea pt ca strangea toate rahaturile ca ``poate ii trebuiesc vreodata`` si vad ca ii calc pe urme... bine ca m-am trezit la timp ca nu vreau sa ajung sa imi tin cestile de cafea in vitrina doh.gif
Pisik
Pup fetele!

Poze cu freza mea. Urmatoarea schimbare, dupa inca un vopsit, suvite blonde, de Sarbatori biggrin.gif . Ca tare mi-e dor de blondul meu.....
Imagine
daconst
Ramy,ce ma bucur ca ai mai venit pe la noi! cheer.gif Esti asa frumoasa!!! pupic.gif
Fata,tu chiar ma enervezi.Auzi la ea cite kg a pus...pai vrei sa ma simt si mai prost?Eu am pus 35kg si 30 le-am dat in 6 luni jos,asa ca sa nu te aud.Pune mana si mananca daca vrei sa-ti pape beblina.Iti spun din experienta de pe forumul mamicilor ca cele care am mancat mult in sarcina,am avut si bb-ii mancaciosi,iar cele care au avut treaba cu citarul,trag si acum cu copii ca sunt tare mofturosi.Eu ma bucur ca am avut viata usoara si in sarcina si dupa. blum.gif

Ella,ce ma bucur ca nu te-ai suparat. pupic.gif
Vroiam sa te intreb si eu acelasi lucru ca si Axe,daca stii amanunte despre fetita,ce fel de cancer si cum e posibil asa ceva la o varsta atat de frageda.Doamne ce-o fi in sufletul parintilor! sad.gif

Monic,oare de ce nu ma surprinde,ca gindim la fel. tease.gif

May,eu tin cestile de cafea in vitrina... lol.gif
Nu de alta dar n-am loc in alta parte,deci le si folosesc,doar ca acolo le tin. lol.gif
Pisik
si din spate

Imagine
daconst
Pisik,super iti sta! wink1.gif
Acelasi lucru am vrut sa spun si eu,ca ti-ar sta bine mai blonduta.
Asa s-a tuns si Sorina,dar n-a spus o vorba.Na ca o parasc aici. tease.gif
Dumbo
Wow, ce animatie pe forum.
Auci, s-a atins un subiect sensibil aici, hainele. Eu am un sifonier ticsit, in general blugi, tricouri, camasi si cam genul asta de hainute. Pentru ca nu port altceva, la lucru nu are rost sa ma imbrac altfel. Imi plac hainele mele, le port, cand nu le mai port le fac pachet si le las langa gunoi sa le adune vre-un nefericit.
In schimb maica'mea se simte datoare de fiecare data sa imi aduca ceva de imbracat, cate o hainuta pe care nu as purta-o nici sa fiu nevoita. Intr-o perioada imi tot aducea pijamale (din seria moartea pasiunii) probabil ca vazuze ca nu prea am pijamale, si mie imi era greu sa ii explic ca eu nu port pijamale decat cand avem musafiri, ca sa nu se socheze.
Dupa pijamale a venit perioada cu papucii de casa. Asortati cu pijamalele.
Acum e in faza: am gasit pe acasa hainutele astea, sunt ale tale. Eu: dar mami, sunt de acum mult ani cand eram in scoala generala. Ea: lasa ca poate le mai porti prin casa. Si uite asa ma procopsesc si cu chestii pe care poate le port prin casa.
bubbles
Pisik iti sta foarte bine hug.gif si cred ca te-ar prinde mai bine blondul wink1.gif .Dana tu oricum esti un model de urmat pt toate gravidutele .. mai ales pt rabdarea pe care ai avut`o dupa sarcina ca sa revii la greutatea ta pupic.gif
May
dana tu le folosesti, ea nici la musafiri nu le scoate lol.gif

pisik iti sta super naughty.gif

emu
CITAT(Dumbo @ 26-10-2007, 09:37 AM) *
Ceau,
eu ma cantaresc zilnic, chiar de 2-3 ori pe zi, cred ca e un fel de step-aerobic pe cantar.
acum am cam 65.3-65.5, dar am o scuza ca mi-am schimbat cantarul si asta nu indica de nici un fel ca si cel vechi.
Vreau sa ajung sa ma incapa pantalonii cu care am fost la prima intalnire cu sotul meu, asta fiind acum 4 ani si nu stiu cate kilograme.
Ce-o sa faci cand o sa stagnezi la aceeasi greutate pt o perioada de timp? Mancand asa de putin (sunt curioasa daca depasesti 1000cal pe zi) o sa renunti si te arunci in ce gasesti mai repede la indemana?
CITAT(Ramy @ 26-10-2007, 11:30 AM) *
Am plecat de la 53 kg si..deja am depasit 65 sorry.gif
Mie personal mi se pare normal, plus ca in poza nu arati deloc grasuta, ci cu burtica smile.gif

Pisik, ca de obicei o draguta wink1.gif

Azi am facut aprovizionarea cu dulciuri pt copii in weekend, sa vad daca ne ajung )).gif Stiu ca anul trecut am spus ca vreau sa ma costumez si sa ornamentez casa... dar n-am timp, imediat dupa 31 o sa plec cu jobul... si pana la Craciun nu stiu cat de mult o sa fiu pe-acasa.
ina_ceva
Pisik, iti sta super! Mi se pare ca te prinde mult mai bine parul blond unsure.gif

Emu, unde pleci cu jobul?

CITAT(daconst @ 26-10-2007, 11:00 PM) *

Crezi ca-ti iei bataita.gif ca ai parat-o?
emu
In mai multe locuri - Chicago, New York, LA si in Ro... asta-i ce stiu pana acum.

Plec la sala, sper sa apuc sa fac mai mult de o ora de cardio (ieri n-am mai avut timp de greutati sad.gif) S-a vazut ca n-am lucrat intensiv sapt asta...

Daca vreti sa va distrati putin http://thebigview.com/pastlife/
Mie mi-a iesit ca am fost un barbat nascut in sud-estul SUA prin 1575 si ca scopul meu in viata asta e sa gasesc conectia dintre lumea materiala si cea spirituala unsure.gif lol.gif
Tulip
Buna dimineata!!!!

Pisik, w00t.gif ,ce bine iti sta!!!!
emu
'neata smile.gif

Tulip cum a mers saptamana asta? Ai inceput sa te acomodezi cu regimul?

Sa spun ce-am mancat ieri
fructe 1
paste 4
rosii 0
1bucCiocoWW 1
150ml supa de rosii cu taitei 4
paste iar 4
1cartof copt 2
250gr varza rosie 1
3lte smantana light 0
---------------------------------
Total de 17 puncte

Am reusit sa fac toate exercitiile vineri seara si-n plus m-am chinuit vreo 10 minute pe stair climber. E super masinaria aia...

Va urez un weekend placut tuturor.
Tulip
Emu,am numarat sapt. asta dar nu f. serios,de azi insa ma apuc de ww ca la carte naughty.gif

Ella79
Neataaaaaaa
Azi m-am trezit de la 8 si m-am apucat de gatit pentru ca asta e o activitate care ma relaxeaza foarte tare. O sa fac pui cu legume la cuptor (pentru mine) si un tort (pentru el).
Dupa-amiaza as iesi putin cu rolele in parc ca sa ma mai bucur de soare care vad ca e vreme buna azi.

Pisik iti sta super bine. Si eu sunt tunsa tot ceva de genul asta, doar ca acum mi-a crescut si as vrea sa il las din nou lung. Din pacate nu prea stiu ce freza sa-mi fac asa... de tranzitie, pana ajunge iarasi cat vreau eu de lung.

May, ce ma distrezi cu subiectul asta cu lucrurile inutile adunate prin casa "ca poate mai trebuie". lol.gif Mama a avut multa vreme obiceiul de a insira prin casa mileuri. wacko.gif Am reusit sa o conving sa le adune ca nu le suport, numai ca nu le-a aruncat. Le-a pus bine.... la pastrare. Ce-o mai vrea sa faca cu ele nu stiu...
axe10
Buna dimineata!

Sunt liberaaaaaa ...gradinita are vacanta o saptamana si asa ca stam acasa.. cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif
Asa ca o sa ma trezesc mai tarzior si eu ca m-am saturat de ora 6.30.

CITAT(daconst @ 26-10-2007, 10:58 PM) *

May,eu tin cestile de cafea in vitrina... lol.gif

Asta dovedeste ca ai vitrina....eu nu am! blum.gif

CITAT(daconst @ 26-10-2007, 11:00 PM) *

Dovada, vreau dovada!

CITAT(emu @ 27-10-2007, 02:13 AM) *

In mai multe locuri - Chicago, New York, LA si in Ro... asta-i ce stiu pana acum.
Daca vreti sa va distrati putin http://thebigview.com/pastlife/
Mie mi-a iesit ca am fost un barbat nascut in sud-estul SUA prin 1575 si ca scopul meu in viata asta e sa gasesc conectia dintre lumea materiala si cea spirituala unsure.gif lol.gif

Ia uitati-va ce mi-a zis mie... lol.gif

I don't know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern North India around the year 1850. Your profession was that of a medic, surgeon or herbalist.

De aia m-a pus mama sa dau la liceul sanitar.... huh.gif ...o fi simtit ea ceva...

Frumos itinerara ai Emu....deci ajungi si pe aici...

Dimineata am mancat binishor, adica:

omleta cu cascaval ras (19g) fara ulei 3.9
toast (48g) 2.5
margarina 0.5
rosie 0
ardei kapia 0
sunca porc (2 felii) 0.8

Si un ness...ma duc sa vad iar alimentele alea gratis ca am mancat prea putina margarina s-o punctez...poate mai gasesc ceva "ieftin de vanzare"..
w00t.gif wink1.gif
May
Neatza floare.gif

ella mama este o persoana moderna la comportament si la felul in care se imbracata, se poarta.... DAR sa nu te iei de mileurile ei sau de bibelouri ca se transforma in strabunica lol.gif. Noroc ca tata nu le suporta si ca vor sa renoveze cat de curand apartamentul, asa ca sper sa zboare naughty.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Azi sunt mai putin pe aici ca am curs de la 3 la 8 si cred ca voi muri de plictiseala yawn.gif .Nu cred ca voi sta tot cursul .. Vin ai mei si nu stiu daca diseara mai apuc sa intru asa ca ... nu stiu cand mai vorbim pe sapt viitoare sorry.gif .
danyhoney
Ma laud si aici : schimbat ticker !!! cheer.gif cheer.gif

Asa ca azi vin fiert scrie pe mine lol.gif
Tulip
Fetelor,helppp...nu stiu cum sa punctez niste galuste cu prune(2 buc),le-am papat la mama....aveau aluatul destul de subtire si doar un strop de zahar am pus peste(zaharul merge la cele 3 alimente gratis pe zi).Oare 4 P pt cele 2 doua buc. ar fi prea putin? huh.gif huh.gif

CITAT(danyhoney @ 27-10-2007, 12:54 PM) *

Ma laud si aici : schimbat ticker !!! cheer.gif cheer.gif

Asa ca azi vin fiert scrie pe mine lol.gif

Wow,Dany,deci 1.5 kg s-au dus intr-o saptamana si cateva zile?

felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! floare.gif
danyhoney
Saru-mana ! Se pare ca a facut click de-adevaratelea de data asta )).gif

Mie nu mi-au placut niciodata galustele cu prune asa ca nu stiu cum se fac si ce contin ....Imi pare rau .
May
Eu nu am mancat niciodata, asa ca habar nu am unsure.gif
bubbles
Eu stiu cum arata .. dar nu am gustat niciodata .. ca mi-a fost frica )).gif .Cand e de gustat o mancare mai cu multe puncte .. WW face click si la mine in creier ...
Dany inca o data felicitari!!!! give_rose.gif
danyhoney
Mersi , Andreea !

Daca stii cum sunt ... spune-ne ce contin ( sau tu ,Tulip ) ...poate reusim sa calculam cumva ...
bubbles
Uhh eu am vazut la cineva .. si mi-a zis ca sunt facute din aluat .. in mijloc se pune pruna si de obicei se prajesc in putin ulei.Acum depinde Tulip tu de care ai mancat?Timeea ce afce?

In Gheorgheni sunt considerate delicatese blink.gif desi sunt foarte ieftine.O punga de galuste cu prune inghetate ,gata de pus la prajit ,ajung undeva la 7 lei .Si sunt o gramada in punga .. daca mananci ce e a colo ajungi la 100p lol.gif lol.gif
Tulip
Hai ca va dau de lucru )).gif ...nu stiu exact cum le-a facut mama,am cautat pe net o reteta,cred ca asta-i compozitia....galuste cu prune

galustele se fierb,nu se prajesc...si ies destul de multe dintr-o portie....eu am papat doar 2 buc,si deja mi-e groaza cate puncte or avea sad.gif
danyhoney
Cam cate grame aveau , Tulip ? Cu toate ca e o intrebare cam aiurita ... in mijloc au prune deci ar trebui sa stim si cate grame avea o pruna doh.gif )).gif

Nu pot deschide adresa data de tine .....mai incerc ....

Hmmmmm..... eu as zice sa pui ..... 3 p pentru amandoua . Parerea mea ...Prunele nu se puncteaza si nu cred ca e foarte mult aluat intr-o bucata . Poate mai vin si alte fete si stiu mai bine .
bubbles
Ingrediente
400 g cartofi fainosi
100 g faina
5 linguri de zahar
8 prune
50 ml ulei
un pahar de 200 ml cu pesmet
scortisoara (optional)
Dany astea sunt ingredientele de la galuste wink1.gif pentru 8 galusti.
Tulip
Off,Dany,ce bine ar fi 3P cheer.gif Eu am pus 4 puncte,dar mi-ar conveni 3,pt. ca mi s-a facut pofta de vin fiert blum.gif

CITAT(bubbles @ 27-10-2007, 01:51 PM) *

Ingrediente
400 g cartofi fainosi
100 g faina
5 linguri de zahar
8 prune
50 ml ulei
un pahar de 200 ml cu pesmet
scortisoara (optional)
Dany astea sunt ingredientele de la galuste wink1.gif pentru 8 galusti.

eu cred ca ies mai multe bucati,pt. ca mama a intins aluatul destul de subtire.......off,si nu e acasa s-o sun si s-o interogez....

eh,pun 4puncte pt. 2 bucati.....
danyhoney
Stati asa ca ma pun pe calculat pentru cantitatile de mai sus ( 8 galuste ) si vedem ce iese )).gif
bubbles
Ia uitati ce e aici grin.gif http://www.sanatate.org/slabire/index.php
Ella79
CITAT(Maybeline @ 27-10-2007, 11:47 AM) *

Neatza floare.gif

ella mama este o persoana moderna la comportament si la felul in care se imbracata, se poarta.... DAR sa nu te iei de mileurile ei sau de bibelouri ca se transforma in strabunica lol.gif. Noroc ca tata nu le suporta si ca vor sa renoveze cat de curand apartamentul, asa ca sper sa zboare naughty.gif

Nu stiu ce-or avea mileurile alea de au marcat existenta unei intregi generatii. lol.gif Nu vor sa scape de ele si pace!
Sunt curioasa sa vad noi, cand om ajunge la varsta parintilor nostrii, ce fixatii decorative om avea. )).gif
danyhoney
Tulip sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif Am calculat la cantitatile din reteta data de tine si .... imi da 3,5 p /bucata doh.gif doh.gif

Uite asa se poate insela omu` la aproximari sad.gif
May
CITAT(Ella79 @ 27-10-2007, 01:06 PM) *

Sunt curioasa sa vad noi, cand om ajunge la varsta parintilor nostrii, ce fixatii decorative om avea. )).gif

Stii, sunt sigura ca mileurile au fost ceva super la moda, un must pt mult timp... asa ca poate, peste 20 de ani, tv-urile cu plasma or sa fie noile mileuri sau te miri ce )).gif
Tulip
se pare ca azi va bombardezi cu intrebari,sper ca nu va suparati blum.gif

so....in lista am gasit smantana 24% grasime.....15 gr...1P Cum sa punctez cea cu 15% grasime?

si dovleacul chiar e 0P?Daca pap o felie de dovleac copt punctez doar depasirea de legume/fructe cu 1P? smile.gif
May
Dar nu ai valorile pe smantana? Daca nu le ai, calculeaza cu regula de trri simpla )).gif. Dovlecul copt 0 puncte blum.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 27-10-2007, 03:31 PM) *

Dar nu ai valorile pe smantana? Daca nu le ai, calculeaza cu regula de trri simpla )).gif. Dovlecul copt 0 puncte blum.gif

stai sa caut in gunoi....poate e inca in galeata cutia wacko.gif
May
Cauta-ti smantana pe net, trebuie sa gasesti si valorile pupic.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 27-10-2007, 03:50 PM) *

Cauta-ti smantana pe net, trebuie sa gasesti si valorile pupic.gif

gata,m-am descurcat!!!! pupic.gif

normal ca nu era trecuta nici o valoare pe cutie....asa ca am calculat cu regula trei simpl....se pare ca nici acum nu scap de matematica doh.gif doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.