CITAT(axe10 @ 27-10-2007, 08:55 PM)

Aici dau si raportul:
omleta cu cascaval ras (19g) fara ulei 3.9
toast (48g) 2.5
margarina 0.5
rosie 0
ardei kapia 0
sunca porc (2 felii) 0.8
cartofi copti (1buc) 1
smantana (2 linguritze) 1
castraveti acri 0
piept pui+aripioara la rotisor (150g) 3.5
sos de usturoi cu iaurt 0.1% (4-5 linguritze) 0.25
rosii (2buc) 0
paine (30g) 1.5
icre din comertz(3 linguritze) 1.5
cola light (500ml) 0
turta dulce cu nuci (23g) 1.9
Adaug si o para la meniu...
CITAT(Tulip @ 27-10-2007, 09:29 PM)

Lavi,felicitari...se pare ca functioneaza Ww la tine
Timea e bine....acum 10 minute am culcat-o........poze o sa pun,dar mai incolo,trebuie sa ma familiarizez cu picassa ca nu-mi place flickr deloc

Sa vedem cat il tine, eu sunt dupa Monti acum si chiar ma mir ca am reusit sa dau un kg intr-o saptamana. Nu ma grabesc....oricum viata mea de vreo 10 ani incoace e o continua dieta si o continua abtinere....cel mai bine este sa pot sa ma mentin la o greutate cat mai mult timp, corpul sa se obisnuiasca, sa zica "asta e" ca apoi cand il bag din nou la "munci" sa nu-mi faca figuri...
S-a culcat si Alexia acum, azi nici nu a dormit dupa masa ca am plimbat-o...maine i-am promis ca stam jumatate de zi afara daca e frumos...parc scrie pemine!
CITAT(Dumbo @ 27-10-2007, 10:03 PM)

Cica pune un kilogram de zahar la 5 kile de gogosari... deci am mancat de fapt compot de gogosari. Uf... Si erau asa de buni...
Se pune sa potoleasca si din acreala otetului care de la o vreme rupe tot...nu cred, vorba Ganeshei ca ai de ce te teme....numai daca nu ai baut si zeama!!!
CITAT(michelle @ 27-10-2007, 10:50 PM)

Lavi, icrele din comert s-ar putea sa aiba mai mult de 0.5p/ lgta. Eu am gasit cu aprox 1-1.5p/ lgta
Dana, ma bucur sa aud ca s-au strans bani pt copii, sa dea DD multa sanatate micutilor
Eu sunt acasa la mama, am venit sa rezolvam vreo 1000 de treburi, asa ca zilele astea am de umblat, wish me luck
Dany,
Lavi, felicitari pt ticker!

Parca asa imi aminteam ca-mi spusesei chiar tu...poate am confundat

. Oricum nu au fost chiar 3 linguritze ca am mancat o felie subtirica de paine si un mini-coltzishor...
Uite ce scrie ca contine:
Salata icre crap cu ceapa:ulei vegetal,apa carbogazoasa,icre tarama sarate(12.5%),ceapa(5%), agenti de ingrosare:E412,E415,sare,acidifiant,acid citric,arome,antioxidant:E316,conservanti:E202,E211,colorant:E120
Nu are valori de nici un fel!!!
CITAT(emu @ 27-10-2007, 10:51 PM)

Dany si
Lavi, felicitari!!! Tot cu avant inainte

Da, ajung si-n Ro, 2 zile voi fi in Buc
La noapte se schimba ora, eu credeam ca duminica... ok ,o sa urmaresc stirile la noapte

Da, multumesc....eu tot inainte ca pionierii...nu ma las, nu ma las...daca ma invita astia de la servici la petrecerea de sf. de an la cine stie ce fitze de club si eu nu intru in rochia fara spate?!
Cand esti in zona sau cand stii cam cand apari da-mi un beep...iti las tel meu pe privat...poate cine stie avem 5 minute libere sa ne vedem la fata!!
CITAT(daconst @ 27-10-2007, 10:51 PM)

...ma bucur nespus de asta!!
Sa-l faca sanatos si voios.
Normal ca ai plans ca doar esti mama...
CITAT(buretel @ 27-10-2007, 11:10 PM)

Buna seara
Tot citesc, citesc si iar ma bate gandul sa ma apuc si eu de numarat cu voi, ca nu se mai poate
Am ajuns la o greutate la care nu "visam"

Asa ca e musai sa fiu determinata sa actionez.
Sper sa ma documentez corect despre WW, si sa scap de ceva kg pana la Craciun

tuturor copilasilor, si felicitari fetelor care au slabit

Ma bucur ca va vine si voua pofta...hai sa reinviem forumul asta cu schimburi de date despre diete...si sa ne tinem una pe alta, ca prea a fost delasare totala!!!
Nu ca m-as omora dupa site....

...aviz amatorilor!