Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
otilici
Tulip,daca te ajuta cu ceva,si eu cand mancam galuste cu prune punctam 2-2,5p/bucata smile.gif .Acum depinde cat e de gros aluatul si daca se pune ulei,gris si altele in compozitie,atunci pot fi si mai mult.
Ella79
Tulip, smantana Napolact cu 15% grasime are 663 kcal si 15 gr lipide pentru 100 de grame. Deci 12,7 puncte / 100 grame.
Tulip
CITAT(danyhoney @ 27-10-2007, 02:07 PM) *

Tulip sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif Am calculat la cantitatile din reteta data de tine si .... imi da 3,5 p /bucata doh.gif doh.gif

Uite asa se poate insela omu` la aproximari sad.gif

What?

Intr-un final m-am hotarat sa le punctez 2.5P/bucata(ca Otilici)
Am vb. cu mama,nu a pus zahar deloc in compozitie iar aluatul de pe prune era chiar subtire....

Cred ca nu mai pap chestii ingrasacioase pe care la urma nu le pot puncta dry.gif

CITAT(Ella79 @ 27-10-2007, 04:32 PM) *

Tulip, smantana Napolact cu 15% grasime are 663 kcal si 15 gr lipide pentru 100 de grame. Deci 12,7 puncte / 100 grame.

intr-un final m-am descurcat,merci mult! pupic.gif
Ella79
Eu n-am mancat in viata mea galuste cu prune, nici macar n-am vazut vreodata cum arata. Dar lamuriti-ma si pe mine ca nu pricep, din ce e aluatul ala, din catofi cu faina? Si cum se "leaga"?
Tulip
CITAT(Ella79 @ 27-10-2007, 04:37 PM) *

Eu n-am mancat in viata mea galuste cu prune, nici macar n-am vazut vreodata cum arata. Dar lamuriti-ma si pe mine ca nu pricep, din ce e aluatul ala, din catofi cu faina? Si cum se "leaga"?

cartofi,faina,ulei,ou...din cate stiu eu....sunt bestiale,cel putin mie imi plac ff. mult....

cica se gasesc si congelate naughty.gif
Ella79
CITAT(Tulip @ 27-10-2007, 04:39 PM) *

cica se gasesc si congelate naughty.gif

ntzo, ntzo, ntzo, rolleyes.gif la vreo 100 de puncte punga, cum zice Bubbles.... mai bine ma lipsesc de curiozitati din astea.
daconst
Fetele tocmai am vazut emisiunea de pe Realitatea cu Raduleasca,despre fetita Lianei. sad.gif
Uitati aici amanunte:
http://www.expres.ro/article.php?artid=328367
sad.gif
dany
Intr-o zi s-au strans 100.000 € !!!! Pentru Darius se chinuie lumea de luni de zile ....Sa ii ajute D-zeu pe amandoi , si nu numai pe ei , sa se faca bine .
ganesha
CITAT(danyhoney @ 27-10-2007, 04:44 PM) *

Intr-o zi s-au strans 100.000 € !!!! Pentru Darius se chinuie lumea de luni de zile ....Sa ii ajute D-zeu pe amandoi , si nu numai pe ei , sa se faca bine .

Din pacate asa e... pentru ca in cazul fetitei e vorba de nume mari, care, de voie de nevoie, au donat, si au donat sume fabuloase... (chiar daca unii doar ca sa nu le crape obrazu' sau sa nu fie aratati cu degetu'). La Darius... lumea asculta/citeste... ridica din umeri, eventual zice mai departe si daca doneaza, doneaza cit poate, pentru ca e lume obisnuita. Ce conteaza ca am impinzit tirgu' pe unde am trecut cu povestea lui... anonimatul da posibilitatea sa NU se actioneze...si sa se uite repede. sorry.gif
Ella79
CITAT(ganesha @ 27-10-2007, 05:49 PM) *

Din pacate asa e... pentru ca in cazul fetitei e vorba de nume mari, care, de voie de nevoie, au donat, si au donat sume fabuloase... (chiar daca unii doar ca sa nu le crape obrazu' sau sa nu fie aratati cu degetu'). La Darius... lumea asculta/citeste... ridica din umeri, eventual zice mai departe si daca doneaza, doneaza cit poate, pentru ca e lume obisnuita. Ce conteaza ca am impinzit tirgu' pe unde am trecut cu povestea lui... anonimatul da posibilitatea sa NU se actioneze...si sa se uite repede. sorry.gif

Te asigur ca nimeni nu a donat "de nevoie" sau doar ca sa nu fie aratat cu degetul.
Imi pare rau pentru Darius, asa cum imi pare rau pentru fiecare copil bolnav ai caror parinti poate ca nu au nici macar acces la internet ca sa sensibilizeze pe cineva.
Si da, ma bucur sincer ca s-au strans banii necesari Teodorei si ma rog la Dumnezeu ca banii astia sa ii fie de folos, sa o ajute sa se faca bine. Fara a fi practicanta, sunt totusi un om credincios. Si am ales sa ma bucur ca viata unui copil ar putea fi salvata in loc sa ma apuce invidiile ca banii pentru un copil s-au strans mai repede decat banii pentru alt copil.
ganesha
CITAT(Ella79 @ 27-10-2007, 05:12 PM) *

CITAT(ganesha @ 27-10-2007, 05:49 PM) *

Te asigur ca nimeni nu a donat "de nevoie" sau doar ca sa nu fie aratat cu degetul.
Imi pare rau pentru Darius, asa cum imi pare rau pentru fiecare copil bolnav ai caror parinti poate ca nu au nici macar acces la internet ca sa sensibilizeze pe cineva.
Si da, ma bucur sincer ca s-au strans banii necesari Teodorei si ma rog la Dumnezeu ca banii astia sa ii fie de folos, sa o ajute sa se faca bine. Fara a fi practicanta, sunt totusi un om credincios. Si am ales sa ma bucur ca viata unui copil ar putea fi salvata in loc sa ma apuce invidiile ca banii pentru un copil s-au strans mai repede decat banii pentru alt copil.

Scumpa mea, nu trebuie sa ma asiguri de nimic, ma bucur din suflet ca s-au strins banii, si tot din suflet mi-as dori sa se stringa banii si pentru Darius si pentru toti care au nevoie de ei. Pe mine personal nu ma intereseaza CUM, ci ma intereseaza CA SE. Dar asta nu inseamna ca nu pot comenta LA RECE ce se intimpla.

Sint bagata de ani de zile in tot felul de chestii din astea, fundraisinig, copii cu nevoi, animale, drepturile omuluio, etc si ma bucur din suflet cind cazurile se rezolva, si string din dinti sa se rezolve si celelalte care merg mai greu. DAR, e vorba de un pattern care se repeta - cazurile celebre se rezolva mai repede. E o observatie bazata pe o experienta de ani de zile. Atita tot. O observatie. floare.gif
dany
CITAT(Ella79 @ 27-10-2007, 05:12 PM) *

Tu asta ai inteles ? Ca e invidie ??? Era vorba de nedreptatea care exista in general pe lumea asta . Darius se chinuie de peste 1 an de zile prin spital si inca nu s-a strans toata suma , chiar daca si povestea lui a fost data la ziar . Si cati copii or mai fii in situatia lui si nu au sanse de vindecare pentru ca nimeni nu se " uita " la ei .Copiii nu au nici o vina ca parintii nu sunt vedete sau ca sunt . In naivitatea mea as vrea ca toti sa aiba aceleasi sanse de vindecare .
Daca vedetele au destui bani si sunt bucuroase sa ajute ...de ce nu se implica si in ajutorarea altor copii ??

Ma rog , fiecare intelege ce vrea si cum vrea .

Eu vorbesc din punctul de vedere al unui om obisnuit care nu a avut si nici nu are legatura cu vedetele , om care tot timpul s-a chinuit pentru a strange un ban . De aceea parerile sunt diferite ....
himere2005
buna seara fetelor
tocmai am vorbit cu pisik cheer.gif
am sa intru maine mai mult, ca azi sunt cam pe fuga
ce de vesti triste aud pe aici sad.gif sa dea DD sa fie bine pentru toti copilasii
Dana, daca ai mai ai vesti importante de la tv mai scrie pe aici ca doar asa sa mai fiu la curent cu stirile, eu efectiv sunt cam rupta de lume, cand vin acasa urmaresc doar desenele animate )).gif Lucas e un scump si jumatate. eu sincer va spun ca sunt mult mai bine acum, nu regret ca am iesit din concediu de crestere a copilului ca acasa eram depresiva, efectiv imi zice lumea ca m-am schimbat, ca rad mai mult, am mai multa incredere in mine, reusesc sa-i inveselesc si pe altii, acasa o luam razna si nu faceam decat sa-mi amintesc lucrurile negative, decat pozitive, ma simteam inutila. singura chestie care nu-mi prea convine ca nu am timp suficient sa ma bucur de bia, era suficient daca lucram 8 ore pe zi, insa e greu sa gasesti in galati un job platit binisor si cu program ok....asa ca.....nu ma plang blum.gif
Emu, am citit si despre suferinta ta dar tu esti o persoana puternica de la care toate avem ce invata, sincer floare.gif
Imi pare tare bine ca am inceput sa ne adunam incet incet si atmosfera a fost degajata si plina de optimism. a revenit si ramona pupic.gif

bubbles
Seara .M-am intors de la curs .. care pana la urma s-a dovedit a fi foarte misto si am invatat despre multe lucruri uluitoare si fascinante grin.gif .Psihologie transpersonala _ cu divinitatea si spirite etc )).gif
himere2005
multumesc mult de mesaje luchi hug.gif
ella, tare imi pare bine ca ai mai scris cheer.gif si mie imi plac noutatile despre vedete, imi pare rau ca unele sunt asa de dureroase
tulip, cum te-ai integrat in noul colectiv?
pisik, mie pe langa coafura si petrecere (care a fost bestiala) mi-a placut.....perdeaua )).gif din fundal
imi doresc sa vorbesc cu fiecare dintre voi la telefon macar, nu m-am gandit pana acum ca pot lua legatura cu voi atat de usor...asa ca astept numerele voastre de telefon pe privat. nu stiu daca o sa reusesc sa sun pe toata lumea acum, dar prin rotatie as vrea sa va aud vocea hug.gif
oti, ai slabit si baiatul tau creste in fiecare zi....parca-i fat frumos din povesti grin.gif
anca, am o colega care imi aminteste de tine in fiecare zi grin.gif
miha, numarul tau il vreau neaparat . de abia astept vesti de la nunta
axe, mie imi place camera si pustoaica ta la nebunie...si posetele
sexy, ai poze cu tine si may? de abia astept sa va mai vad , macar in poze

bubbles tu esti foarte slaba....arati foarte bine floare.gif
Sexymom
Himere cat ma bucur sa aud vesti despre tine, succes in continuare, sper sa ma loveasca si pe mine un job sa ies din rutina zilnica care ma omoara si ma oboseste teribil. Eu cred ca la serviciu o sa ma odihnesc mai mult ca acasa.
Nu am poze cu Maybeline, nu am facut nici una, dar e important ca ne-am vazut si ca s-a legat o prietenie la 3600 de km de casa.
Besitos atat tie cat si Biancai. pupic.gif

Acum imi dau si eu cu parerea referitor la banii stransi pt. fetita Lianei Stanciu.
Sper din tot sufletul sa se faca bine fetita, numai o mama poate intelege ce inseamna sa ai un copil bolnav, eu cand tuseste o fetita din ale mele mi se face pielea gaina si simt cum sira spinarii mi se strange.
Dar....dar faptul ca parintii sunt vedete a contat mult. Asa cum spun si celelalte fete , sunt copii in agonie de ani de zile si nu se uita nimeni la ei, din pacate. Totii copii ar trebui tratati la fel, dar nedrepatatea, pilosenia si numele unor vedete are mai mare trecere la noi in tara.
Dumbo
himere m-ai facut sa ma uit cu cateva pagini in urma sa vad si eu perdeaua. lol.gif Intr-adevar, e frumoasa si perdeaua. Dar freza m-a dat pe spate.
Tulip
Meniul meu:

*paine graham cu zacusca 1.5 P
*galuste cu prune 5 P
*spanac cu ochiuri(1 1/2) 5 P
*conopida cu ou,smantana la cuptor 3 P
*iaurt cu cereale 4 P
*2 mere,1 portocala 0 P

Total: 18.5 din 19 wink1.gif
axe10
CITAT(Tulip @ 27-10-2007, 12:58 PM) *

Fetelor,helppp...nu stiu cum sa punctez niste galuste cu prune(2 buc),le-am papat la mama....aveau aluatul destul de subtire si doar un strop de zahar am pus peste(zaharul merge la cele 3 alimente gratis pe zi).Oare 4 P pt cele 2 doua buc. ar fi prea putin? huh.gif huh.gif

Te asigur si eu ca din cantitatile alea descrise de Andreea mai jos ies mai multe galuste, eu doar acopar pruna (asta din an in Paste cand fac) asa ca zic sa nu pui 3.5/buc ca e prea mult. Bine ca mama ta face ca un fel de aluat...s-ar putea sa intre mai multa faina atunci...mie mi se lipeau de degete ca naiba si deci mai erau si pierderi!!
Ce face fetita ta?...nu ne mai arati si tu nici o poza?...sau vrei sa ne dai pe spate cand apari..!? naughty.gif

CITAT(bubbles @ 27-10-2007, 07:08 PM) *

Seara .M-am intors de la curs .. care pana la urma s-a dovedit a fi foarte misto si am invatat despre multe lucruri uluitoare si fascinante grin.gif .Psihologie transpersonala _ cu divinitatea si spirite etc )).gif

Nu era pana la ora 20?...ca asa retinusem...

Si sa va zic de ziua de azi la mine: pe la 13.30 asa cum spuneam am plecat sa vedem minunea...numai ca pana am ajuns acolo ca a fost o coloana de vreo ora ne-a cam trecut cheful, iar dupa ce am gasit si noi un locshor de parcat vedem ca trebuie sa STAI LA COADA ca sa intri...atata puhoi era..
Ne-am urcat frumos in masina si am mers la altul...normal ca mai departe. Cand am ajuns fi-mea se trezise ca ei ii este foame.Asa ca l-a apucat si pe Fl si ne-am gandit sa mancam inainte de cumparaturi. Ei au mancat gratar cu cartofi prajiti, Fl cica si un fel de carnat elvetian iar eu mi-am luat un cartof copt pe care am pus un strop de margarina, o umbra de cascaval, castraveti acri, smantana (era smantana cum sunt eu maicutza!!) si atata. Si am baut cola light. Am facut cumparaturile si am venit acasa. Am mancat de seara si am incercat sa castig o licitatie pe conquiztador dar nu am avut noroc.
Aici dau si raportul:

omleta cu cascaval ras (19g) fara ulei 3.9
toast (48g) 2.5
margarina 0.5
rosie 0
ardei kapia 0
sunca porc (2 felii) 0.8
cartofi copti (1buc) 1
smantana (2 linguritze) 1
castraveti acri 0
piept pui+aripioara la rotisor (150g) 3.5
sos de usturoi cu iaurt 0.1% (4-5 linguritze) 0.25
rosii (2buc) 0
paine (30g) 1.5
icre din comertz(3 linguritze) 1.5
cola light (500ml) 0
turta dulce cu nuci (23g) 1.9

axe10
Am uitat sa ma laud si eu...sunt din nou la greutatea din tiker.... blum.gif
Tulip
Lavi,felicitari...se pare ca functioneaza Ww la tine blum.gif

Timea e bine....acum 10 minute am culcat-o........poze o sa pun,dar mai incolo,trebuie sa ma familiarizez cu picassa ca nu-mi place flickr deloc dry.gif dry.gif
Dumbo
Cred ca de luni ma reapuc si eu de numarat puncte... Prea imi faceti pofta. Momentan raman la metoda mea care se pare ca da totusi ceva rezultate.
Desi in seara asta a venit maica'mea, responsabila cu indopatul si mi-a cam dat planurile peste cap.
Cireasa de pe tort a fost cand a zis ca a adus muraturi si am mancat muraturi de am zapacit si dupa ce am terminat de mancat mi-a dat si reteta. Cica pune un kilogram de zahar la 5 kile de gogosari... deci am mancat de fapt compot de gogosari. Uf... Si erau asa de buni...

ganesha
CITAT(Dumbo @ 27-10-2007, 09:03 PM) *

Cred ca de luni ma reapuc si eu de numarat puncte... Prea imi faceti pofta. Momentan raman la metoda mea care se pare ca da totusi ceva rezultate.
Desi in seara asta a venit maica'mea, responsabila cu indopatul si mi-a cam dat planurile peste cap.
Cireasa de pe tort a fost cand a zis ca a adus muraturi si am mancat muraturi de am zapacit si dupa ce am terminat de mancat mi-a dat si reteta. Cica pune un kilogram de zahar la 5 kile de gogosari... deci am mancat de fapt compot de gogosari. Uf... Si erau asa de buni...

Nu-ti fa procese de constiinta ( prea mari naughty.gif ), ca zaharul nu intra IN muraturi in proportie prea mare, el e acolo ca sa se hraneasca bacteriile responsabile cu muratul...
michelle
Himere, bine ai revenit printre noi!
Pisik, esti f frumoasa give_rose.gif
Lavi, icrele din comert s-ar putea sa aiba mai mult de 0.5p/ lgta. Eu am gasit cu aprox 1-1.5p/ lgta
Dana, ma bucur sa aud ca s-au strans bani pt copii, sa dea DD multa sanatate micutilor

Eu sunt acasa la mama, am venit sa rezolvam vreo 1000 de treburi, asa ca zilele astea am de umblat, wish me luck grin.gif

Dany, Lavi, felicitari pt ticker! cheer.gif

PS: NU UITATI CA LA NOAPTE SE SCHIMBA ORA!
emu
Dany si Lavi, felicitari!!! Tot cu avant inainte smile.gif Da, ajung si-n Ro, 2 zile voi fi in Buc wacko.gif
Bafta multa, Miha.
Himere, nu ma pune pe piedestal )).gif Ca am si eu defectele mele hug.gif
La noapte se schimba ora, eu credeam ca duminica... ok ,o sa urmaresc stirile la noapte smile.gif
daconst
Of,imi pare rau ca am iscat dispute pe aici.Nu asta a fost intentia mea! blushing.gif

Ella,te inteleg si pe tine si stiu ce simti pentru Liana si ca nu ai donat banuti(pentru ca sunt sigura ca ai facut-o) din obligatie sau alt motiv.Te-ai gindit la fetita si asta e destul,parerea mea. pupic.gif
Doar ca azi la Realitatea fusese Raduleasca invitata si chiar ea a spus ca a trebuit sa refuze citeva oferte foarte tentate.Cica a avut si oferta de la cineva care ar fi donat toata suma(parca-l si vad pe Becali),dar a refuzat-o.Pentru simplul motiv ca suntem in campanie electorala la europarlamentari si na,se folosesc si ei de orice prilej sa-si faca reclama.Pe astia cica i-ar fi refuzat.Frumos din partea ei!
Oricum cica asta e inceputul unei campanii si restul banilor ce se vor strange vor fi dati altor copii cu probleme. floare.gif

Si acum ca sa vedeti ca DD e mare si are grija de toti copii,vin si eu cu o veste foarte,foarte buna.
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Am facut rost de banutii pentru transportul lui Darius! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Nu stiu daca v-am mai spus ca am scris mai multor spitale si fundatii de aici.Ei bine,azi m-a sunat directoarea unei fundatii ca ea ne va da banii de transport,10mii€ si poate si ceva pe linga. yahoo.gif
Cica are in spate vreo 90 de oameni cu care colaboreaza si anul trecut au mai strans 30mii pentru un baietel din Kosovo,tot cu probleme la inimioara.
Nu va spun ce fericita am fost,am plins de bucurie de parca era copilul meu!
buretel
Buna seara give_rose.gif
Tot citesc, citesc si iar ma bate gandul sa ma apuc si eu de numarat cu voi, ca nu se mai poate doh.gif
Am ajuns la o greutate la care nu "visam" sad.gif Asa ca e musai sa fiu determinata sa actionez.
Sper sa ma documentez corect despre WW, si sa scap de ceva kg pana la Craciun blushing.gif

pupic.gif tuturor copilasilor, si felicitari fetelor care au slabit hug.gif
axe10
CITAT(axe10 @ 27-10-2007, 08:55 PM) *

Aici dau si raportul:

omleta cu cascaval ras (19g) fara ulei 3.9
toast (48g) 2.5
margarina 0.5
rosie 0
ardei kapia 0
sunca porc (2 felii) 0.8
cartofi copti (1buc) 1
smantana (2 linguritze) 1
castraveti acri 0
piept pui+aripioara la rotisor (150g) 3.5
sos de usturoi cu iaurt 0.1% (4-5 linguritze) 0.25
rosii (2buc) 0
paine (30g) 1.5
icre din comertz(3 linguritze) 1.5
cola light (500ml) 0
turta dulce cu nuci (23g) 1.9

Adaug si o para la meniu...

CITAT(Tulip @ 27-10-2007, 09:29 PM) *

Lavi,felicitari...se pare ca functioneaza Ww la tine blum.gif

Timea e bine....acum 10 minute am culcat-o........poze o sa pun,dar mai incolo,trebuie sa ma familiarizez cu picassa ca nu-mi place flickr deloc dry.gif dry.gif

Sa vedem cat il tine, eu sunt dupa Monti acum si chiar ma mir ca am reusit sa dau un kg intr-o saptamana. Nu ma grabesc....oricum viata mea de vreo 10 ani incoace e o continua dieta si o continua abtinere....cel mai bine este sa pot sa ma mentin la o greutate cat mai mult timp, corpul sa se obisnuiasca, sa zica "asta e" ca apoi cand il bag din nou la "munci" sa nu-mi faca figuri...
S-a culcat si Alexia acum, azi nici nu a dormit dupa masa ca am plimbat-o...maine i-am promis ca stam jumatate de zi afara daca e frumos...parc scrie pemine!

CITAT(Dumbo @ 27-10-2007, 10:03 PM) *

Cica pune un kilogram de zahar la 5 kile de gogosari... deci am mancat de fapt compot de gogosari. Uf... Si erau asa de buni...

Se pune sa potoleasca si din acreala otetului care de la o vreme rupe tot...nu cred, vorba Ganeshei ca ai de ce te teme....numai daca nu ai baut si zeama!!! w00t.gif w00t.gif

CITAT(michelle @ 27-10-2007, 10:50 PM) *

Lavi, icrele din comert s-ar putea sa aiba mai mult de 0.5p/ lgta. Eu am gasit cu aprox 1-1.5p/ lgta
Dana, ma bucur sa aud ca s-au strans bani pt copii, sa dea DD multa sanatate micutilor

Eu sunt acasa la mama, am venit sa rezolvam vreo 1000 de treburi, asa ca zilele astea am de umblat, wish me luck grin.gif

Dany, Lavi, felicitari pt ticker! cheer.gif

Parca asa imi aminteam ca-mi spusesei chiar tu...poate am confundat blink.gif . Oricum nu au fost chiar 3 linguritze ca am mancat o felie subtirica de paine si un mini-coltzishor...
Uite ce scrie ca contine:
Salata icre crap cu ceapa:ulei vegetal,apa carbogazoasa,icre tarama sarate(12.5%),ceapa(5%), agenti de ingrosare:E412,E415,sare,acidifiant,acid citric,arome,antioxidant:E316,conservanti:E202,E211,colorant:E120
Nu are valori de nici un fel!!!

CITAT(emu @ 27-10-2007, 10:51 PM) *

Dany si Lavi, felicitari!!! Tot cu avant inainte smile.gif Da, ajung si-n Ro, 2 zile voi fi in Buc wacko.gif
La noapte se schimba ora, eu credeam ca duminica... ok ,o sa urmaresc stirile la noapte smile.gif

Da, multumesc....eu tot inainte ca pionierii...nu ma las, nu ma las...daca ma invita astia de la servici la petrecerea de sf. de an la cine stie ce fitze de club si eu nu intru in rochia fara spate?! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Cand esti in zona sau cand stii cam cand apari da-mi un beep...iti las tel meu pe privat...poate cine stie avem 5 minute libere sa ne vedem la fata!!

CITAT(daconst @ 27-10-2007, 10:51 PM) *

Si acum ca sa vedeti ca DD e mare si are grija de toti copii,vin si eu cu o veste foarte,foarte buna.
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Am facut rost de banutii pentru transportul lui Darius! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Nu va spun ce fericita am fost,am plins de bucurie de parca era copilul meu!

yahoo.gif yahoo.gif ...ma bucur nespus de asta!!
Sa-l faca sanatos si voios.
Normal ca ai plans ca doar esti mama... hug.gif

CITAT(buretel @ 27-10-2007, 11:10 PM) *

Buna seara give_rose.gif
Tot citesc, citesc si iar ma bate gandul sa ma apuc si eu de numarat cu voi, ca nu se mai poate doh.gif
Am ajuns la o greutate la care nu "visam" sad.gif Asa ca e musai sa fiu determinata sa actionez.
Sper sa ma documentez corect despre WW, si sa scap de ceva kg pana la Craciun blushing.gif

pupic.gif tuturor copilasilor, si felicitari fetelor care au slabit hug.gif

Ma bucur ca va vine si voua pofta...hai sa reinviem forumul asta cu schimburi de date despre diete...si sa ne tinem una pe alta, ca prea a fost delasare totala!!!

Nu ca m-as omora dupa site.... wink1.gif ...aviz amatorilor!
buretel
pupic.gif Axe, si multumesc de incurajare!
Sa stii ca ai dreptate, desi citesc zilnic, n-am prea scris blushing.gif E drept, nu aveam cu ce sa ma laud ref. la dieta sad.gif
Pe vremea de "trista amintire" )).gif stateam f bine cu kg, de fapt eu eram la mentinere, aveam 52-53 kg. Acum am 61 sad.gif Asa ca...no comment doh.gif Trebuie sa fac ceva.
Am sa incerc sa iau materialele WW si sper sa reusesc. E destul de dificil totusi, ca nu apuc sa vin intotdeauna la pranz acasa, si daca imi iau ceva gatit, e mai greu sa aproximez. Dar sper sa reusesc.

Oricum, la mine md-ul e cam acelasi in fiecare zi. Niste cereale cu 0% si fara zahar, cu lapte 1.5% sau iaurt 0% sau chefir light.
Problema mea majora se refera la dimensiunea portiilor. Aici e baiul meu. Zici ca n-am vazut mancare de 7 ani )).gif Portiile mele sunt mai mari decat ale sotului lol.gif Bine totusi ca ritmul n-a fost alarmant, ca la cat mananc, ar fi trebuit sa am mai multe kg.
michelle
CITAT(buretel @ 27-10-2007, 11:27 PM) *

Sa stii ca ai dreptate, desi citesc zilnic, n-am prea scris blushing.gif E drept, nu aveam cu ce sa ma laud ref. la dieta sad.gif

Pai nici eu nu scriu despre dieta, as putea spune dimpotriva.. wacko.gif

Lavi, uite descoperirea mea cu vreo 2 luni in urma.. referitor la icre

CITAT(emu @ 27-10-2007, 10:51 PM) *

Bafta multa, Miha.

Multu hug.gif
axe10
CITAT(buretel @ 27-10-2007, 11:27 PM) *

pupic.gif Axe, si multumesc de incurajare!
Pe vremea de "trista amintire" )).gif stateam f bine cu kg, de fapt eu eram la mentinere, aveam 52-53 kg. Acum am 61 sad.gif Asa ca...no comment doh.gif Trebuie sa fac ceva.
Am sa incerc sa iau materialele WW si sper sa reusesc. E destul de dificil totusi, ca nu apuc sa vin intotdeauna la pranz acasa, si daca imi iau ceva gatit, e mai greu sa aproximez. Dar sper sa reusesc.

Oricum, la mine md-ul e cam acelasi in fiecare zi. Niste cereale cu 0% si fara zahar, cu lapte 1.5% sau iaurt 0% sau chefir light.
Problema mea majora se refera la dimensiunea portiilor. Aici e baiul meu. Zici ca n-am vazut mancare de 7 ani )).gif Portiile mele sunt mai mari decat ale sotului lol.gif Bine totusi ca ritmul n-a fost alarmant, ca la cat mananc, ar fi trebuit sa am mai multe kg.

Ai, ma ca nu cred ca mananci asa mult!! O fi sotul mai sclifosit la mancare si de aia ti se pare....
Diferenta e mare la kg asa ca ia matalutza masuri si nu mai sta cu ochii in soare ca nu te "topeste"...
Si eu evit de la un timp iaurtul dimineatacu chifle negre sau cu cereale de alea chioare, pe langa ca a inceput sa ma doara stomacul, daca nu gasesc si-l inlocuiesc cu kefir (Napolact ca ala imi place) sar la puncte ca nu ma pot opri sa nu-l beau pe tot...ca tare imi place...asa ca am dat-o pe doua sandwich-uri...

CITAT(michelle @ 27-10-2007, 11:32 PM) *

Lavi, uite descoperirea mea cu vreo 2 luni in urma.. referitor la icre

Ok, atunci ramane sa recalculez pe azi...am zis eu ca am mintea scurta si daca nu-mi scriu undeva nu tin minte...
Respect! salut.gif

Gata , am recalculat..am depasit cu 1.35p (hihihi)cele 20p zilnice.. dar aveam oricum de zilele trecute provizii...
Buey, eu am zis ca am o saptamana....dar nu am...am inceput de marti ww conform trakerului meu... yahoo.gif
buretel
CITAT(axe10 @ 27-10-2007, 11:38 PM) *

Ai, ma ca nu cred ca mananci asa mult!! O fi sotul mai sclifosit la mancare si de aia ti se pare....
Diferenta e mare la kg asa ca ia matalutza masuri si nu mai sta cu ochii in soare ca nu te "topeste"...
Si eu evit de la un timp iaurtul dimineatacu chifle negre sau cu cereale de alea chioare, pe langa ca a inceput sa ma doara stomacul, daca nu gasesc si-l inlocuiesc cu kefir (Napolact ca ala imi place) sar la puncte ca nu ma pot opri sa nu-l beau pe tot...ca tare imi place...asa ca am dat-o pe doua sandwich-uri...

Crede si nu cerceta )).gif )).gif Am prietene care pot depune marturie lol.gif
Nuuu, sotul nu e sclifosit la mancare deloc. Si e chiar de mare ajutor in bucatarie, ca gateste mai mult ca mine naughty.gif Noi ne-am impartit treburile casnice astfel: eu ma ocup de casa, curatenie, calcat, el gateste mai mult si uda florile, si impreuna mergem la cumparaturi. Destul de avantajos wink1.gif

Asa e , e mare diferenta. Ok, la 53 eram cam slaba (nu cred ca m-as mentine f mult timp), dar la 55 ar fi perfect. Kefirul imi place si mie f mult, e mai bun ca iaurtul rolleyes.gif
axe10
CITAT(buretel @ 27-10-2007, 11:42 PM) *

Noi ne-am impartit treburile casnice astfel: eu ma ocup de casa, curatenie, calcat, el gateste mai mult si uda florile, si impreuna mergem la cumparaturi. Destul de avantajos wink1.gif

Asa e , e mare diferenta. Ok, la 53 eram cam slaba (nu cred ca m-as mentine f mult timp), dar la 55 ar fi perfect. Kefirul imi place si mie f mult, e mai bun ca iaurtul rolleyes.gif

Cum l-ai dresat?...ca eu imping de la spate de ani....

Eu nu stiu ce inaltime ai ca sa comentez....
michelle
Ce inaltime ai?

Acum am realizat ca de azi in 2 saptamani o sa dansez la nunta mea cheer.gif
buretel
Am 1.69 sau 1.70, depinde de metru lol.gif lol.gif
Axe, nu l-am dresat, pur si simplu eu eram 0 la capitolul gospodarie cand ne-am casatorit, si ce era sa faca omul, sa moara de foame? lol.gif Plus ca are niste idei de mancaruri si de decorat de invidiat! Si ce face el iese intotdeauna mai gustos si mai apetisant. Asa ca asta e, s-a procopsit cu sarcina asta )).gif

Michelle, 2 saptamani? w00t.gif Ai emotii? Ai pregatit tot? pupic.gif

Hai ca m-am masurat din nou, deci 1.69 )).gif
axe10
CITAT(michelle @ 27-10-2007, 11:47 PM) *

Acum am realizat ca de azi in 2 saptamani o sa dansez la nunta mea cheer.gif

O sa dansam si noi pe aici...apropos ce melodie ati ales de inceput?...ramane vals?

CITAT(buretel @ 27-10-2007, 11:51 PM) *

Axe, nu l-am dresat, pur si simplu eu eram 0 la capitolul gospodarie cand ne-am casatorit, si ce era sa faca omul, sa moara de foame? lol.gif Plus ca are niste idei de mancaruri si de decorat de invidiat! Si ce face el iese intotdeauna mai gustos si mai apetisant. Asa ca asta e, s-a procopsit cu sarcina asta )).gif

Metru liniar? lol.gif lol.gif lol.gif

Cool girl!!
Al meu l-am luat de la tzatza ma-sii.....
buretel
CITAT(axe10 @ 28-10-2007, 12:01 AM) *

Cool girl!!

Nuu, din ala de croitorie, care se ruleaza. lol.gif Hai ca nu stiu sa explic, dar intelegi tu, din ala care se gaseste la mercerii.

doh.gif Pai si ce, nu mai e timp sa-l educi? blum.gif Ia nu mai gati tu vreo saptamana, vezi ce se intampla! grin.gif
dany
CITAT(Sexymom @ 27-10-2007, 06:21 PM) *

Asa cum spun si celelalte fete , sunt copii in agonie de ani de zile si nu se uita nimeni la ei, din pacate. Totii copii ar trebui tratati la fel, dar nedrepatatea, pilosenia si numele unor vedete are mai mare trecere la noi in tara.

Ohhh...bine ca mai apare cineva care gandeste la fel . I-am povestit si sotului meu toata povestea si .... a avut aceeasi gandire : de ce copiii vedetelor au parte de un mai mare ajutor decat copiii normali , cu parinti care lucreaza normal , in schimburi si care nu au bani destui ??

CITAT(axe10 @ 27-10-2007, 08:18 PM) *

Am uitat sa ma laud si eu...sunt din nou la greutatea din tiker.... blum.gif

Heyyyyyy, felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pupic.gif

CITAT(daconst @ 27-10-2007, 09:51 PM) *

[b]Ella
,te inteleg si pe tine si stiu ce simti pentru Liana si ca nu ai donat banuti(pentru ca sunt sigura ca ai facut-o) din obligatie sau alt motiv.[/b]

Eeeeee, exact asta era chestia pe care o asteptam !!!! Stiam ca Ella a donat ( bravo ei ) dar ...nu ma asteptam sa sara asa de repede la postarile noastre referitoare la alti copii care au nevoie de ajutor !!!! Nu toata lumea are imprejur vedete !!!!! Copii nevinovati , din parinti saraci ( sau modesti ) au nevoie de ajutor !!!!! Si ...cer fac vedetele ?????? NIMIC !!!! Nu ma intereeseaza ca intru pe lista voastra neagra ( sunt , de fapt , de mult ) ....spun ce cred !!!
CITAT(buretel @ 27-10-2007, 10:51 PM) *

Michelle, 2 saptamani? w00t.gif Ai emotii? Ai pregatit tot? pupic.gif

Buretel ..pe unde mama naibii ai umblat pana acum ????????? Pe cai , da ??????
axe10
CITAT(buretel @ 28-10-2007, 12:04 AM) *

CITAT(axe10 @ 28-10-2007, 12:01 AM) *

Cool girl!!

Nuu, din ala de croitorie, care se ruleaza. lol.gif Hai ca nu stiu sa explic, dar intelegi tu, din ala care se gaseste la mercerii.

doh.gif Pai si ce, nu mai e timp sa-l educi? blum.gif Ia nu mai gati tu vreo saptamana, vezi ce se intampla! grin.gif

Mc Donalds scrie pe el si copil, shaorma de la colt, pizza de la tip top sau o suna pe ma-sa sa-i faca de mancare....
buretel
CITAT(danyhoney @ 28-10-2007, 12:10 AM) *

Buretel ..pe unde mama naibii ai umblat pana acum ????????? Pe cai , da ??????

salut.gif Sa traiti am inteles! pupic.gif

CITAT(axe10 @ 28-10-2007, 12:11 AM) *

Mc Donalds scrie pe el si copil, shaorma de la colt, pizza de la tip top sau o suna pe ma-sa sa-i faca de mancare....

lol.gif lol.gif Uite la "solutia" asta nu ma gandisem )).gif
daconst
Hai mai Dany,de ce esti rea acum? sad.gif
Ce vina are Liana,la o adica ca e persoana publica???Cred ca in primul rand e mama si apoi vip.E clar ca numele ei a avut un mai mare impact la public,dar asta e mentalitatea in Ro,nu e vina nimanui.
Hai sa nu ne certam aiurea aici,pentru un motiv care ar trebui sa ne faca mai unite de fapt! pupic.gif

Si lista neagra cine are???ca pe asta n-am inteles-o?
Chiar daca o are cineva sau o face,pe mine nu ma intereseaza!
Eu am parerile mele si convingerile mele,indiferent de ce rautati se spun pe la colturi sau in particular! mad.gif
dany
CITAT(daconst @ 27-10-2007, 09:51 PM) *

Of,imi pare rau ca am iscat dispute pe aici.Nu asta a fost intentia mea! blushing.gif

Ella,te inteleg si pe tine si stiu ce simti pentru Liana si ca nu ai donat banuti(pentru ca sunt sigura ca ai facut-o) din obligatie sau alt motiv.

Sunt rautacioasa dar nu-mi pasa : Ella , ai donat si pentru Darius ? Daca da ....la fel de mult ca si poentru Teodora ? Daca da .., respect !

Super vesti , Danutza !!!!!!!!!! Sa-ti dea D-zeu sanatate ca te-ai implicat atat de mult in aceasta poveste !!!!
otilici
Danuta,esti extraordinara! give_rose.gif Ai un suflet minunat si nu-ti doresc nimic mai mult decat sa ai un copil sanatos si fericit,stii cat de mult inseamna asta wink1.gif .Tot respectul din partea mea! floare.gif Mi-au dat lacrimile de bucurie canda am citit ultimele vesti despre Darius smile.gif ,sa-i dea Dumnezeu multa sanatate.
dany
CITAT(daconst @ 27-10-2007, 11:22 PM) *

Hai mai Dany,de ce esti rea acum? sad.gif
Ce vina are Liana,la o adica ca e persoana publica???Cred ca in primul rand e mama si apoi vip.E clar ca numele ei a avut un mai mare impact la public,dar asta e mentalitatea in Ro,nu e vina nimanui.
Hai sa nu ne certam aiurea aici,pentru un motiv care ar trebui sa ne faca mai unite de fapt! pupic.gif

Si lista neagra cine are???ca pe asta n-am inteles-o?
Chiar daca o are cineva sau o face,pe mine nu ma intereseaza!
Eu am parerile mele si convingerile mele,indiferent de ce rautati se spun pe la colturi sau in particular! mad.gif

Eu sunt rea spunand ce gandesc ??? Ok ...Eu ma gandeam doar la copiii care nu au parinti vedete si care asteapta ani de zile sa se stranga suma de bani necesara vindecarii lor si care nu au nici o vina ca sunt bolnavi !!! Ar trebui sa aiba parte de acelasi tratament ca si copii Vip-urilor !! Oare am gresit cu asta ??? Daca da....scuze ! Va aparea cineva pe aici care sa-mi spuna ce sa fac ca sa am proprii copii dar .....nu ma intereseaza !!! NU TREBUIE sa am copii ca sa gandesc cata durere pot aduce parintilor asemeanea vesti .
Cine intelege , bine .....cine nu ...asta e....

Inca o chestie : de ce sunt eu rea ?????? Ganesha a spus cam acelasi lucru !!! Ati citit doar ce am scris eu ????

O las balta ca nu am chef de polemici pe tema asta !!!!!! Ma gandisem la Darius ( super vesti , Danutza ) si la ceilalti copii sarmani ....si a iesit ce a iesit pentru ca vedetele au sarit - adica cine are legaturi cu VIP-urile in Ro . Asta e !!!
axe10
Dany..nu te mai ambala. Asta e Romania. Ma uit si eu la tot felul de emisiuni pe la Tv...inclusiv Oprah...pai tu stii cum se duceau aia la emisiune sa dea din banuti lor ca sa le faca casa alora din New Orleans?...Bon Jovi a venit cu milionul de dolari.

La noi cand au fost inudatii anul trecut, saracie lucie au lasat in urma...nu s-a gandit nimeni sa-i ajute pe aia cu un ban sa-si faca niste cocioabe...

Dar nici Bush nu s-a gandit la "negri de pe plantatie" ai lui...
Oriunde cred ca pana la urma se gandeste asa...

Reclama e sufletul comertzului....si altii nu au "imagini" de vandut. Avantaj sa te stie lumea. Copii sunt toti la fel, nu sunt mai prosti sau mai destepti , mai frumosi sau mai urati, sunt copii cu parinti care sufera, care plang in pumni ca nu au de unde sa scoata bani ca sa-i ingrijeasca, ca nu au ce sa mai vanda ca sa le mai faca o saptamana tratament!
Asta e si ideea ta cred.

Nu o acuz pe Liana Stanciu...acuz sistemul de sanatate si neomenia unora!!

daconst
Dany,am inteles ideea si poate si eu am gindit asa in primul moment cind stiu ca Darius sta de 1 an dupa o operatie.Dar nu e vina nimanui ca asta e mentalitatea,eu asa zic.
Orice vip in fata bolii e tot om si nu e mai presus de boala.
Mi s-a parut doar ca ai fost cam aspra cu Ella,pentru ca nici ea nu are nici o vina la faza asta.Atat am vrut sa spun doar.
Normal ca avem dreptul fiecare la o parere,dar hai sa nu ne certam pentru ceva care nu poate schimba nimeni in Ro,si anume MENTALITATEA! mad.gif

Otilici,eu nu am nici un merit,cred doar ca Darius este totusi norocos si DD l-a vazut si pe el.Cred ca de cind esti mama simti si tu la fel cind auzi de copiluti bolnaviori,asta a fost si la mine.Am considerat copilul asta ca si cind ar fi al meu. floare.gif
dany
Mda..... nu am copii ...inghit asta ! As avea multe de spus dar ....pentru ca voi o idolatrizati pe Ella ...ma abtin !!! Am facut un calcul si .....Ella spunea ca o cunoaste pe Liana de peste 10 ani ....asta ar insemna ca o cunoaste de la varsta de 13 ani )).gif Se poate !!!

Nu mai am chef de vorbariile astea !!!!! Cine vrea sa ajute un copil ....cum si cu cat poate ...o face ...Ca se ajuta copiii de vedeta mai repede decat copiii normali ni inteleg si basta ! Sunt tot copii , tot fapturi nevinovate ..... La naiba !!!! De ce mi-oi consuma eu nervii pe aici habar nu am .....

Bafta !
ganesha
CITAT
Inca o chestie : de ce sunt eu rea ?????? Ganesha a spus cam acelasi lucru !!! Ati citit doar ce am scris eu ????

Ce am zis eu a fost o observatie obiectiva (cazurile celebritatilor de oricare se rezolva mai repede decit a muritorilor de rind) bazata pe experienta mea de ani de zile de voluntariat si incercat sa-mi aduc aportul spre o lume mai buna. Si ma bucur din suflet pentru toti, fie ei copii, adulti, animale... celebri sau nu, atunci cind se finalizeaza cu bine un caz.

Si nu are legatura numai cu RO.

Si mai zic un lucru, observat tot din experienta: atunci cind se face fundraising cu lista, suma se stringe mai repede de cit atunci cind se face fara. (uneori se face cu lista din anumite motive, persoanele pot ramine anonime daca asta vor, ideea listei nu e de a dezvalui identitatea - si totusi... banii se string mai repede. Supriza? )
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 27-10-2007, 06:11 PM) *

anca, am o colega care imi aminteste de tine in fiecare zi grin.gif

la ce te referi exact? grin.gif
dany
Aaaaaaa, mi-am amintit !!! Probabil asta e seara mea de rautati lol.gif .
Himere ...ai citit tot de acum cateva saptamani ( mult timp ai avut ) dar ai uitat sa ma feliciti pentru cantar ( postare azi ) blum.gif tease.gif lol.gif Si ce daca !! Eu merg inainte !

CITAT(axe10 @ 27-10-2007, 11:39 PM) *

Dany..nu te mai ambala. Asta e Romania. Ma uit si eu la tot felul de emisiuni pe la Tv...inclusiv Oprah...pai tu stii cum se duceau aia la emisiune sa dea din banuti lor ca sa le faca casa alora din New Orleans?...Bon Jovi a venit cu milionul de dolari.

Ce ma doare pe mine de aia ???? Pe mine ma doare de copiii saraci bolnavi din Ro si fara o sansa de ajutor !!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.