Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
axe10
Dany, da' tu p'asta ai vazut-o?

CITAT(axe10 @ 27-10-2007, 11:16 PM) *

Nu ca m-as omora dupa site.... wink1.gif ...aviz amatorilor!

blum.gif blum.gif blum.gif

CITAT(danyhoney @ 28-10-2007, 01:07 AM) *

Aaaaaaa, mi-am amintit !!! Probabil asta e seara mea de rautati lol.gif .
Himere ...ai citit tot de acum cateva saptamani dar ai uitat sa ma feliciti pentru cantar blum.gif tease.gif lol.gif Si ce daca !! Eu merg inainte !

Go to bed girl...
Ma bag in pat ca pic pe aici...sa nu uitati de ceasuri ca va treziti prea devreme!!
Noapte buna.
dany
CITAT(axe10 @ 28-10-2007, 12:11 AM) *

Dany, da' tu p'asta ai vazut-o?

CITAT(axe10 @ 27-10-2007, 11:16 PM) *

Nu ca m-as omora dupa site.... wink1.gif ...aviz amatorilor!

blum.gif blum.gif blum.gif

pupic.gif fata !!!!! Ce daca lumea nu ne place ? Joke lol.gif lol.gif
axe10
Buna diminata!

Azi am program de iesit afara cu copilul. Astept sa se ridice ceata, sa se intrezareasca soarele cat de cat si ...pe cai! Caii de la masina... biggrin.gif )).gif

Ieri am cumparat de la Auchan, pentru ca mirosea de ma ametea la raion, cafea Irish Cream (50g) macinata pe loc. Mirosea asa bine ...am facut-o turceste,adica la ibric..dar am fost dezamagita de gust!!!
Numai mirosul era de ea ...gustul slabutz rau...si mai putin prajita. Stiam eu de ce am luat numai atata...

Veste buna: Alexia dupa ce ieri m-a intrebat ce inseamna "ajutor"(intalnise la un joculetz de-al ei) a vrut sa invete sa-l scrie...si l-a scris. Nu-l stia pe J...i l-am arata cum se face (ca il cunostea sa-l citeasca) si m-a imitat intocmai....
Si cand te gandesti ca ma-sa si tac-su erau niste tantalai in clasa intai cand au mers la scoala.....
Va urez o zi buna si fara evenimente neplacute!!!
Numarat cu spor.
axe10
Nu stiu de ce aparuse de 2 ori mesajul....ca nu am dat dublu click....poate se mai intereseaza proprietarii cam cum merge site-ul.... tease.gif
Dumbo
Buna dimineata,
azi am program de cumparaturi.
Mi-am schimbat ochelarii si sunt disperata ca inca nu ma obisnuiesc cu cei noi.
Asa ca azi, pentru ca nu am mare lucru de facut o sa ii port numai pe cei noi, sa vad maine, poate e mai bine. Daca nu, nu stiu ce ma fac.
Ella79
CITAT(danyhoney @ 28-10-2007, 12:52 AM) *

Mda..... nu am copii ...inghit asta ! As avea multe de spus dar ....pentru ca voi o idolatrizati pe Ella ...ma abtin !!! Am facut un calcul si .....Ella spunea ca o cunoaste pe Liana de peste 10 ani ....asta ar insemna ca o cunoaste de la varsta de 13 ani )).gif Se poate !!!

Nu vreau sa fac decat o singura precizare: am 28 de ani, in aprilie 29. O cunosc pe Liana de 10 ani, adica de la varsta de 18 ani cand m-am angajat la Radio Contact. Dar nu vad nici care era problema daca o cunosteam de la 13 ani. O puteam cunoaste si de la 5 ani, poate am fost vecine de gradinita, mai stii?

In rest nu as vrea sa mai comentez nimic pe marginea acestui subiect pentru ca, evident, a degenerat.
Fiecare e liber sa creada si sa spuna ce considera de cuviinta. Politicos ar fi sa incercam sa nu ne jignim unii pe altii. Eu prefer sa imi calizez energia facand ceva, nu comentand malitios peisajul.
Eu personal sunt foarte departe de a fi vreo vedeta si ma indoiesc sincer ca cineva ma "idolatrizeaza" pe mine. Multe dintre voi nici macar nu ati vrea sa fiti in pielea mea, va asigur de asta.
Eu sunt doar un om normal care munceste si traieste pe acest pamant. Atat. Pentru ca am lucrat o perioada in presa (radio si televiziune) am cunoscut si am legat prietenii cu oameni care, in decursul timpului, au devenit cunoscuti. Eu cred ca fiecare dintre noi se imprieteneste cu cei de la serviciu, exact asa a fost si in cazul meu. Asa am ajuns eu sa "cunosc vedete". Dar asta nu e nici vreun titlu de glorie, nici vreun merit.

Danuta, gestul tau, de a-l ajuta pe Darius, este cu adevarat extraordinar. Esti un exemplu pentru fiecare dintre noi pentru ca daca fiecare dintre noi am face ceea ce faci tu poate ca am trai intr-o lume mai buna.
De fapt, la asta cred ca se reduce tot, la a fi, sau a incerca macar, sa fim mai buni. Pentru ca de judecat numai Dumnezeu ne poate judeca.
Pisik
Neatza sau buna ziua mai degraba!

Iulia, ma bucur asa tare ca te-am auzit! Esti o fata extraordinara, nu ai deloc voce de copil, cum te "lauzi" tu pe aici, degaji energie pozitiva din modul in care vorbesti, chiar mi-a placut ca ne-am auzit si te asigur ca nu va fi ultima data hug.gif . Multumesc pt complimentul cu perdelele, am portocalie in camera cu calculatorul si verde in dormitor, dar am doua in fiecare camera si de un an stau doar cu una, pt ca nu mai am carlige de prins perdeaua si nu se mai fabrica modelul pt galeria asta de pe vremea bunicii doh.gif . Trebuie sa imi gasec timp sa scotocesc pe balcon ca sotul sustine ca "sigur mai avem carlige", ca v-am zis ca el nu arunca nimic doh.gif

Am vazut polemica de aici referitoare la copiii de vedeta si restul copiilor si sustin parerea lui Dany si a celor care au fost de acord cu ea.
Ok, sunt de acord ca ai fost un pic dura Dany (fara suparare, stii ca si eu zic ce cred pupic.gif ), nu e vina Ellei ca asta este situatia la noi (dar nu numai, si Ganesha vad ca ne confirma asta).
Si eu comentam ieri cu mama (care ii cunoaste si ea prin natura meseriei pe Mitza si multi ca el (bine, nu in relatii de prietenie, dar ii stie) ca nu e corect ca unii copii sa fie ajutati instant pt ca poarta un nume si altii sa zaca prin spitale, orfelinate, etc. cu lunile si anii si sa nu ii gaseasca/ajute nimeni....
Cred pur si simplu ca acest tip de nedreptate se inscrie in categoria nedreptatilor multiple cu care ne confruntam zilnic: copii care invata bine si au numai note de zece abia au cu ce se imbraca, in schimb chiulangiii apar la scoala cu BMW, Audi, Mercedes, etc.; profesorii se imbraca modest, elevele vin in Guci si Prada, oamenii cu nspe facultati sunt scuipati de anafalbeti plini de ghiuluri si lanturi din masini traznet si lista ar putea continua....
Cred ca acelsi lucru se intampla si cu oamenii maturi, de exemplu daca o vedeta ar fi bolnava si ar avea nevoie de donarea unui organ, s-ar gasi cu siguranta mult mai repede un donator decat s-ar gasi pt o persoana care poate asteapta de ani de zile pe liste....
Cred insa ca sunt lucruri date, pe care nu avem cum sa le facem sa inceteze, putem insa sa ajutam, cu putin, pe cei aflati in suferinta, iar aici Dana ne sta exemplu tuturor! Bravo Dana!!!! pupic.gif

Hai ca m-am lungit. Mai vreau doar sa le felicit pe Dany si pe Lavi pt cantar! Eu din pacate nu ma pot lauda, nu stiu ce are la mine cantarul, ca iarasi nu vrea sa se miste doh.gif . Ieri am dat-o in bara, o sa scriu la mine in jurnal, dar nu cred sa fie asta cauza....eu insa perseverez ce pot sa fac? Ca acuma a facut cat de cat si la mine click, dar sper totusi sa apara si rezultatele ca altfel ma "deckickuiesc" tease.gif

Va pup si va doresc o duminica placuta
axe10
Fetele ati vazut cumva pe la noi substituent de ou?(probabil ca e un praf)...am vazut multe retete de la americani in care se foloseste...cred ca mult mai ieftin la pcte...mai ales daca e fat free...

Merci Pisi...te astept in clubul celor care deocamdata au succes....
Peach...nu zici nimicutza?...nici macar de noua freza...?
peach
CITAT(axe10 @ 28-10-2007, 11:44 AM) *

Peach...nu zici nimicutza?...nici macar de noua freza...?

pai nu am cu ce sa ma laud doar cu plus de kg si o durere de spate cumplita..desi am o banuiala ca sunt plamanii

de frezura eu nu sunt asa de incintata..nu pot sa-i dau volum cum a fost prima data si-mi pare tare rau ca m-am tuns. o sa pun poze sa vedeti.
peach
Imagine inainte cu o zi sa a tund

Imagine

Imagine
Pisik
Mie imi place!
dany
Si mie imi place , Sorina !
axe10
Peach, mie imi place, really!
Era bine si cu parul lung, dar din cand in cand merge si o shimbare!!
Ai incercat sa te usuci cu foenul cu capul in jos?...eu asa mai obtin nitzel volum..pt o zi evident...
Coafeza cum ti-a dat volumul?..a dat cu ceva ?...

Referitor la schimbari de look...vreau sa ma fac 1/2 castanie (la ceafa) si deasupra tot blonda....ce ziceti?
Asta inseamna insa sa ma vopsesc un timp numai la coafor!!

peach
ba da si aratam ca un arici )).gif e filat cumva mai scurt deasupra..si eu sunt paralela oricum cu a-ti aranja parul.

Pisik tu cum il aranjezi?
axe10
CITAT(peach @ 28-10-2007, 03:37 PM) *

ba da si aratam ca un arici )).gif e filat cumva mai scurt deasupra..si eu sunt paralela oricum cu a-ti aranja parul.

lol.gif lol.gif lol.gif ...esti cumva sora mea de departe?..ca mai am una in Canada dar poate nu e ea...ca e o aranjata... lol.gif ....cand eram mica imi impleteam degetele si parul nu reuseam.... rolleyes.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Dumbo
Multi inainte, Ella. Cam asa se deduce varsta si din nick-ul tau.

Ma bucur ca s-au stans banii pentru copilashi. Pacat ca sunt atat de greu incercati la varste atat de fragede. Nu e usor nici pentru noi, ca adulti dar pentru ei, saracutii.

Super frezele!
Pacat ca am parul prea scurt ca sa imi fac si eu freza asa.
axe10
Buna dupa amiaza....
Sunt umflata ca un butoiash...
Am mancat si eu de pranz si ma simt super plina....am inteles acum ce inseamna cartofi pana la saturatie....ha...la mine au fost 2,5 cartofi fierti.
Iata meniul zilei de azi:

rosie, kapia (130g) 0
cascaval(37g) 2.7
toast(47g) 2.4
margarina(7g) 0.7
sunca porc (1 felie) 0.4
zahar(2 lingurite) 1
lapte 0.1%(50ml) 0.25
ciocolata Schogetten (6g) 0.7
pulpa pui cu piele la rotisor(98g) 2.75
cartofi fierti 2
ciuperci umplute (2buc) 3
salata varza+ulei masline+suc lamaie 1.5
extra-legume 1

Total:18.4p din 20p
Am rezerva vreo 3 pcte daca mi se mai face foame rau pana ma culc diseara...
Am pregatit 100 g struguri (ca nu-i mananca nimeni si altii nu mai cumpar)...si 2 mere.
Iaurt pe seara, sau mai vad eu!
Dumbo
Axe, 1 felie toast = 47 gr?
Sexymom
Peach iti sta bine de tot noua coafura, e in voga la noi.
Ella besitos multi de la mine si sper sa te odihnesti in week-end. pupic.gif
Dumbo sa stapanesti sanatoasa ochelarii, sper sa ma molipsesc si eu de la tine si sa ii port.Nu am facut-o de mult timp si deja ma doare capul cand stau mult la pc. sad.gif
buretel
blushing.gif doh.gif Am demarat perfect cu stangul astazi lol.gif
Mi s-a facut rau cand, punand pe hartie ce am mancat, imi ies peste 30 de pcte shock.gif shock.gif
Si asta e o zi normala )).gif
Nu vrea cineva de aici sa ia cu imprumut frigiderul meu? grin.gif
blushing.gif

Peach, foarte faina tunsoarea, mie imi place smile.gif
Pisik
CITAT(peach @ 28-10-2007, 05:37 PM) *

Pai si eu am probleme, tot din cauza de lungimi diferite. Vineri m-a aranjat coafeza, acuma o sa vad cum ma descurc ca si neu sunt cam paralela. Daca gasesc vreun secret minune te anunt.
Oricum, m-am hotarat sa il las sa creasca, nu il mai tund si ma refac blonda blum.gif
axe10
CITAT(Dumbo @ 28-10-2007, 04:21 PM) *

Axe, 1 felie toast = 47 gr?

Doua "capace"..stii tu..colturile cum s-ar zice...nu le mananca al meu sotz....deci au fost 2...eu cantaresc si margarine de o pun pe paine mai nou!!

CITAT(buretel @ 28-10-2007, 06:11 PM) *

blushing.gif doh.gif Am demarat perfect cu stangul astazi lol.gif
Mi s-a facut rau cand, punand pe hartie ce am mancat, imi ies peste 30 de pcte shock.gif shock.gif
Si asta e o zi normala )).gif
Nu vrea cineva de aici sa ia cu imprumut frigiderul meu? grin.gif

30p...da' ce ai bagat la ghiozdan , soro?! blink.gif
E Indesit din ala ca inoxul?...daca e..il iau eu... grin.gif grin.gif grin.gif

Gata, inchid calculatorul ca ma tine de multicel pe aici...poate mai revin. Ma duc sa-mi arunc un ochi pe niste materiale pt maine la curs sa nu ma bata baba Reta cum ii zic colegii mei profei!!

Poate ma lasa si copilul sa fac asta!

Pup you all, dulce-dulce!
Pisik
He, he, Lavi, stii ce usor e sa faci 30p? eu daca calculez ce mananc intr-o zi normala, cand nu tin dieta, depasesc 50 nu 30 blink.gif sorry.gif
daconst
Fetele o sa spuneti ca am luat-o razna cu actiunile astea,dar cind aud de ele,pur si simplu simt ca trebuie sa fac ceva...atat cit pot si eu. sad.gif

As vrea sa va mai prezint un caz,in speranta ca poate puteti ajuta fiecare cu cite ceva,in special fetele din Bucuresti.
E vorba de o mamica singura pe nume Oana cu o fetita de 4 ani,care au ramas fara nimic in urma unui incendiu.ma gindeam ca acum in prag de iarna le-ar prinde bine orice hainuta care poate voi n-o mai folositi sau obiecte de mobilier,care vreti sa-l aruncati sau orice credeti ca nu mai aveti voi nevoie.
Poate si hainute de copii,cele care aveti de la copii vostri si nu le mai poarta.

O sa postez mesajul de pe celalalt forum,sa vedeti cum s-a intamplat si cum poate fiecare dintre noi ne putem trezi peste noapte fara nimic. sad.gif

Acum doua simbete, afara frig, inauntru frig si caldura zero in calorifere. Intr-o camera dormea Oana, in cealalta vecina de apartament. In ambele camere ardeau dispozitive de incalzire: un calorifer electric si un resou. Reteaua electrica s-a supraincarcat, contorul a ars mocnit, s-a topit pur si simplu, iar Oana s-a trezit dupa ce un picior al patului arsese, iar patul s-a dezechilibrat!!! Mi s-a facut rau pur si simplu cind am auzit... Din fericire, fetita dormea la bunica ei. Oana a ramas doar cu hainele in care dormea, iar fetita cu un rind de haine si o pijamaluta. Momentan au primit o canapea, eu o sa le dau un dulap... ideea e ca cei de la Electrica vor veni luni sa refaca instalatia de curent, dupa care se vor pune pe treaba, mai ales ca Oana va putea sa stea doar la fratele si cumnata ei, iar fetita la cresa cu program saptaminal.

Daca cineva vrea sa doneze ceva,o sa va dau si adresa din Bucuresti unde puteti duce lucrusoarele sau o sa pun si contul unde se pot dona si banutii pentru ele. sad.gif
Tulip
Incerc sa pun o poza recenta,sa vad daca reusesc huh.gif
daconst
Ehei,Tulip,bine ca te mai arati si tu! pupic.gif
Doua frumoase sunteti!Si ce par lung aveti amandoua...de cind nu v-am mai vazut! naughty.gif

Himere,tot am uitat sa-ti scriu.ma bucur mult pentru tine ca esti asa incantata de noua ta viata...desi imi cam pare rau ca scrii asa de rar. sorry.gif
Sa ne mai pui poze cu tine si cu Bia,cind ai timp.In decembrie parca e si ziua lui Bia,nu faci pregatiri inca?Ca stiu ca tu incepeai devreme. lol.gif
otilici
Ce frumoase sunteti,Tulip!! w00t.gif pupic.gif Si ce mare e deja Timea! Speram sa ne mai pui poze,ca la asa frumuseti ne-am tot uita wink1.gif
ganesha
CITAT(daconst @ 28-10-2007, 07:15 PM) *

Fetele o sa spuneti ca am luat-o razna cu actiunile astea,dar cind aud de ele,pur si simplu simt ca trebuie sa fac ceva...atat cit pot si eu. sad.gif

N-ai idee cit te inteleg, n-ai luat-o razna, eu te sustin si te admir floare.gif Mai ales ca stiu cum e sa n-ai stare si sa te doara sufletul pentru toate relele pamintului. floare.gif

Tulip e tare frumoasa... iar copila... nici nu mai zic floare.gif
Tulip
Buna dimineata!!!!!

E vacanta si mi-am luat concediu,in sfarsit pot sa-mi savurez cafeaua linistita!!! yahoo.gif Pacat ca se trezeste Timea pe la 6.30,dar asta e smile.gif

Fetelor,multumesc pt. complimente, pupic.gif ,intr-adevar a crescut f. mult,ma uit la pozele ei de cand era bb mic-mic si nu-mi vine sa cred ca am un copil asa mare si a trecut timpul asa repede.....si tot mai mult ne bate gandul sa ne apucam de bb2 smile.gif

Zilele astea incerc sa mai pun niste poze....
nusarich
'Neata!

Pisi, super bine iti vine tunsoarea!
Tulip, sunteti niste frumoase amandoua!
peach
CITAT(Pisik @ 28-10-2007, 05:17 PM) *

CITAT(peach @ 28-10-2007, 05:37 PM) *

Pai si eu am probleme, tot din cauza de lungimi diferite. Vineri m-a aranjat coafeza, acuma o sa vad cum ma descurc ca si neu sunt cam paralela. Daca gasesc vreun secret minune te anunt.
Oricum, m-am hotarat sa il las sa creasca, nu il mai tund si ma refac blonda blum.gif

de ce ne hotarim noi intodeauna dupa ce ne tundem sa ne lasam parul lung? )).gif )).gif
daca gasesti solutia miraculoasa alta decit o terta mana ..spune-mi si mie give_rose.gif (eu ma gindeam la o perie rotativa de faceau reclama la tv)

Tulip nu ma pot hotari cine-i mai frumoasa mama sau fica!? smile.gif
Tulip
fetelor, floare.gif

Peach,imi place la nebunie freza ta...si a lui Pisik...si eu asa ceva imi doresc,dar din pacate am parul ondulat si nu prea merge sad.gif
axe10
CITAT(Tulip @ 28-10-2007, 08:52 PM) *

Incerc sa pun o poza recenta,sa vad daca reusesc huh.gif

Frumoase, frumoase...
Concediu placut...si noi, draga suntem in vacanta de la gradi!!

Am venit la 13 de la curs...din pacate sau din fericire nu mai facem cu "baba Reta" cum spuneam aseara (multumesc de urari, by the way!) si am scapat de rusine...adica cu totii am scapat ca nu ne-a pus niste intrebari la materia care am invatat-o acum 1 an si jumatate si care vag-vag mi-o aduc aminte...totusi am realizat ca stiu mai multe decat credeam...

A inceput o ploaie teribila (pt cele care nu sunt din zona), benzina era pe final si ma gandeam ce frumos ar fi, fara umbrela fiind, sa fac pana prostului... doh.gif

Acum astept ca sotul meu, care e si el liber azi sa termine de facut gratarul....a pus pe el niste mici de caprioara cu mistret (presupun ca pot puncta ca vanat!!) si vreo 3 carnaciori din care nu gust ca ma latesc la puncte!!
Ma duc sa fac salata de varza si vin mai tarziu cu raportul jumatatii de zile.
axe10
[quote name='axe10' date='28-10-2007, 12:44 PM' post='97681']
Fetele ati vazut cumva pe la noi substituent de ou?(probabil ca e un praf)...am vazut multe retete de la americani in care se foloseste...cred ca mult mai ieftin la pcte...mai ales daca e fat free...

Intrebasem si eu pe aici ceva....

[quote name='axe10' date='28-10-2007, 01:57 PM' post='97691']
Referitor la schimbari de look...vreau sa ma fac 1/2 castanie (la ceafa) si deasupra tot blonda....ce ziceti?
[/quote]

Si mai ceream si eu o parere....daca nu deranjez....
buretel
pupic.gif tuturor!

Axe, cu ce bunataturi te rasfeti smile.gif

Deci gata, sunt pe cai! Pe caii WW, de azi )).gif
Dupa cele 50-60 pt (who's counting lol.gif ), de ieri, azi am fost prea cuminte.
Am mancat asa:
MD
kefir 250ml 1.5
para 175gr 0
cafea 1 ceasca 0
Pranz:
varza rosie 275gr 1
morcov 62gr 0
otet balsamic 13ml 0.2
ton 112gr 1.1

Pana acum 3.8 puncte. E bine cum am calculat? Am pus 1p extra la legume, ca am depasit cele 300gr zilnice. Pt celelalte, am calculat de pe ambalaje.
Ce sa mai mananc pana la cele 19 pt?

PS: Ma primiti si pe mine in club? floare.gif Va avertizez ca s-ar putea sa vin cu o droaie de intrebari )).gif

CITAT(axe10 @ 28-10-2007, 12:44 PM) *

La prima intrebare nu ma pricep unsure.gif

CITAT(axe10 @ 28-10-2007, 01:57 PM) *

Pt a doua intrebare, mie mi se pare interesant. Din cate stiu, genul asta de 'vocseala' da foarte mult volum (adica inchis la radacini, ceafa, si deschis la calota). Deci eu cred ca te-ar prinde bine wink1.gif
anca veselie
eu am fost vopsita o data asa, da foarte bine naughty.gif
Monic
CITAT(Maybeline @ 27-10-2007, 01:12 PM) *

CITAT(Ella79 @ 27-10-2007, 01:06 PM) *

Sunt curioasa sa vad noi, cand om ajunge la varsta parintilor nostrii, ce fixatii decorative om avea. )).gif

Stii, sunt sigura ca mileurile au fost ceva super la moda, un must pt mult timp... asa ca poate, peste 20 de ani, tv-urile cu plasma or sa fie noile mileuri sau te miri ce )).gif

blushing.gif no hai sa va spun ca eu nu am in casa mileuri(mama are blushing.gif ) insa eu am o alta fixatie. Fac goblenuri. Acu vreo 2 ani mi-a dat cineva un goblen si de plictiseala m-am apucat de el... si nu am mai reusit sa las goblenul din mana. Cand am 5 min liber eu cos blushing.gif Nici la TV nu pot sta daca nu cos sau crosetez ceva. blushing.gif cool.gif
axe10
CITAT(buretel @ 29-10-2007, 03:10 PM) *

pupic.gif tuturor!

Axe, cu ce bunataturi te rasfeti smile.gif

Deci gata, sunt pe cai! Pe caii WW, de azi )).gif
Dupa cele 50-60 pt (who's counting lol.gif ), de ieri, azi am fost prea cuminte.
Am mancat asa:
MD
kefir 250ml 1.5
para 175gr 0
cafea 1 ceasca 0
Pranz:
varza rosie 275gr 1
morcov 62gr 0
otet balsamic 13ml 0.2
ton 112gr 1.1

Pana acum 3.8 puncte. E bine cum am calculat? Am pus 1p extra la legume, ca am depasit cele 300gr zilnice. Pt celelalte, am calculat de pe ambalaje.
Ce sa mai mananc pana la cele 19 pt?

PS: Ma primiti si pe mine in club? floare.gif Va avertizez ca s-ar putea sa vin cu o droaie de intrebari )).gif

CITAT(axe10 @ 28-10-2007, 01:57 PM) *

Pt a doua intrebare, mie mi se pare interesant. Din cate stiu, genul asta de 'vocseala' da foarte mult volum (adica inchis la radacini, ceafa, si deschis la calota). Deci eu cred ca te-ar prinde bine wink1.gif

Ce kefir mananci ca ala de-l mananc eu are mai multe puncte....adica firma...ca e de stiut?
Si tonul?

Pai e cam bine pana acum.

Intrebasem poate a auzit cineva....
Eu nu stiu daca ii da volum dar as incerca altceva....

Acum intrebi ce sa mananci pana la 19?...pai ai putea sa mananci multe...niste paste cu sos de ciuperci, carnita la gratar cu orez?...mancare gatita?...

CITAT(Monic @ 29-10-2007, 03:21 PM) *

blushing.gif no hai sa va spun ca eu nu am in casa mileuri(mama are blushing.gif ) insa eu am o alta fixatie. Fac goblenuri. Acu vreo 2 ani mi-a dat cineva un goblen si de plictiseala m-am apucat de el... si nu am mai reusit sa las goblenul din mana. Cand am 5 min liber eu cos blushing.gif Nici la TV nu pot sta daca nu cos sau crosetez ceva. blushing.gif cool.gif

Si eu....dar nu am lucrat de muuuuuuuulllllllllllllllllttttttttttttt...mai am un coltishor la unul...nu ti-l trimit sa mi-l termini si mie?! cheer.gif

Pana acum cam asa stau:

Salam Zimbo "4 anotimpuri" 0.7
cascaval(23g) 1.7
margarina(7g) 0.7
sunca porc (1 felie) 0.4
toast(45g) 2.25
lapte 0.1%(50ml) 0.25
pulpa pui cu piele la gratar(81g) 2.75
ciuperci umplute (2 buc) 3
1 mic de vanat (70g crud) 2
paine (30g) 1.5
salata varza+ulei 0
cola light 0
para (100g) 0

Stiu:pulpa gatita nu am gasit punctajul la gatita si am pus ca am maincat 100g cruda...deci 81 gatita (aproximativ), salata am pus 0 ca am o lingurita de ulei gratis,nu?
Tulip
din cate stiu eu,uleiul nu intra la cele 3 alimente gratis/zi....dar poate ma insel huh.gif
axe10
CITAT(Tulip @ 29-10-2007, 03:32 PM) *

din cate stiu eu,uleiul nu intra la cele 3 alimente gratis/zi....dar poate ma insel huh.gif

Pai nici eu nu gasesc nici de d.raci lista aia...s-o puna cineva sa nu-mi mai bat capul....de aia am punctat...
dany
1 lingurita miere
1 lingurita marmelada,confiture
2 lingurite marmelada light
1 lingurita cacao
1 lingurita praf cacao de baut-de ex.Nesquik
1 lingurita faina
1 lingurita smantana
1 lingurita sirop(toate sortimentele)
2 lingurite vin-pt.gatit
1 lingurita zahar
1 lingurita ketchup
1/2 pachet Fix pentru dressing la salate
1 lingurita bullion instant
1 lingurita de praf pentru legat sosurile

CITAT(axe10 @ 29-10-2007, 02:29 PM) *

Stiu:pulpa gatita nu am gasit punctajul la gatita si am pus ca am maincat 100g cruda...deci 81 gatita (aproximativ), salata am pus 0 ca am o lingurita de ulei gratis,nu?

pulpa de pui :
- cu piele , gatita , 100 gr = 5 p
- fara piele , negatita , 100 gr = 2,5 p
- cu piele , negatita , 100 gr = 4 p

peach
[quote name='axe10' date='29-10-2007, 02:03 PM' post='97852']
[quote name='axe10' date='28-10-2007, 12:44 PM' post='97681']

[quote name='axe10' date='28-10-2007, 01:57 PM' post='97691']
[/quote]

[/quote]

1. in elvetia exista un praf il am acasa pot sa-ti spun denumirea este folosit pt cei alergici la ou dar se pune o lingura ulei la 2 lingurite praf

2. nu am idee cum o sa arati..pot sa-mi dau cu parerea dupa ce te vopsesti.
Pisik
Lavi, subsitut de ou am vazut eu la mine la plafar. Ma mai uit odata sa vad daca exact asta este si iti spun wink1.gif
Cu vopsitul, eu ma cam feresc de chestii din astea combinate, asa radicale, si pt suvite ma razgandesc de zece ori pe zi, desi am mai avut, asa ca eu sunt un bun sfatuitor la capitolul asta
Dumbo
Buna seara.
pe ziua de azi raportez:
o napolitana din aia fara zahar
o pulpa de pui fara os dar cu piele - la gratar
legume la cuptor
2 pere.
4 panadoale (sa le punctez?)

Stare generala proasta: inca ma doare capul.
Diseara nu stiu ce ma asteapta.. imi calculez punctele sa vad ce mai incape pana la 17 puncte.
Saptamana trecuta am reusit sa ajung de la 66.9 la 65.3kg dar dupa weekend am urcat la loc spre 66.3 kg. Ce nasol e sa ai cantar digital...

Pisik
Dumbo, ai mancat f putin, iar cu pielea aia nu sunt de acord, dar in rest e ok pupic.gif
panadolul nu cred ca trebuie punctat
buretel
CITAT(axe10 @ 29-10-2007, 04:29 PM) *

Ce kefir mananci ca ala de-l mananc eu are mai multe puncte....adica firma...ca e de stiut?
Si tonul?

Pai e cam bine pana acum.

Acum intrebi ce sa mananci pana la 19?...pai ai putea sa mananci multe...niste paste cu sos de ciuperci, carnita la gratar cu orez?...mancare gatita?...

Kefirul e local, am aruncat cutia, nu mai stiu cum se cheama.
Iar tonul era din conserva, Geisha Diet, parca.

Sunt inca cu burta plina de la pranz, si nu stiu ce sa mai mananc. Inca nu mi-e foame. Cred ca totusi ma risc la niste fructe, caci gratar nu am cum sa fac (n-am nici o carne in casa lol.gif ), iar paste am mancat ieri.
Asta inseamna ca punctez doar 1 punct extra, pt fructe?
pupic.gif pt ajutor!
axe10
CITAT(danyhoney @ 29-10-2007, 04:14 PM) *

pulpa de pui :
- cu piele , gatita , 100 gr = 5 p
- fara piele , negatita , 100 gr = 2,5 p
- cu piele , negatita , 100 gr = 4 p

Salvat inca odata lista, merci ,Dany!
Wow...de ce la mine era
Pulpa de pui cu pielita 100 g 2.75 Points?...naspa,ma duc sa recalculez....nu mi-ai atras atentia acum 2 zile cand am mai mancat... blum.gif blum.gif blum.gif

CITAT(peach @ 29-10-2007, 04:21 PM) *

1. in elvetia exista un praf il am acasa pot sa-ti spun denumirea este folosit pt cei alergici la ou dar se pune o lingura ulei la 2 lingurite praf

2. nu am idee cum o sa arati..pot sa-mi dau cu parerea dupa ce te vopsesti.

Eu credeam conform la ce retete erau pe acolo ca, tocmai pt ca e substituent nu mai are grasime...mai ales ca zicea fat free....nu merge atunci!!

lol.gif lol.gif lol.gif ...aaaa, eu intrebam daca stiti ceva? ...daca mai e la moda?.. ca acum mi se puse si mie pata!!

CITAT(Pisik @ 29-10-2007, 04:53 PM) *

Lavi, subsitut de ou am vazut eu la mine la plafar. Ma mai uit odata sa vad daca exact asta este si iti spun wink1.gif
Cu vopsitul, eu ma cam feresc de chestii din astea combinate, asa radicale, si pt suvite ma razgandesc de zece ori pe zi, desi am mai avut, asa ca eu sunt un bun sfatuitor la capitolul asta

La plafar? Ia sa intreb si eu...o fi bun de folosit la ceva?...ca har nu am ce poti face cu el.
Merci, Pisi!

CITAT(buretel @ 29-10-2007, 05:48 PM) *

Kefirul e local, am aruncat cutia, nu mai stiu cum se cheama.
Iar tonul era din conserva, Geisha Diet, parca.

Sunt inca cu burta plina de la pranz, si nu stiu ce sa mai mananc. Inca nu mi-e foame. Cred ca totusi ma risc la niste fructe, caci gratar nu am cum sa fac (n-am nici o carne in casa lol.gif ), iar paste am mancat ieri.
Asta inseamna ca punctez doar 1 punct extra, pt fructe?
pupic.gif pt ajutor!

lol.gif lol.gif lol.gif ...ce ma distreaza...habar nu am ce inseamna local...sunt neatenta, clar. probabil ca nu stai in "zona mea".

Esti cu burta plina de la legumele alea...dar incearca totusi sa nu mananci fructe prea multe seara...cica e mai bine un iaurt sau niste branzica de veci....
Da, in mod normal daca depasesti 200g punctezi un pct extra-fructe!
buretel
CITAT(axe10 @ 29-10-2007, 07:14 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif ...ce ma distreaza...habar nu am ce inseamna local...sunt neatenta, clar. probabil ca nu stai in "zona mea".

Esti cu burta plina de la legumele alea...dar incearca totusi sa nu mananci fructe prea multe seara...cica e mai bine un iaurt sau niste branzica de veci....
Da, in mod normal daca depasesti 200g punctezi un pct extra-fructe!

lol.gif nu esti neatenta, dar da, asta inseamna smile.gif
acum pap niste fructe, si tocmai ma gandeam si la un iaurt. cred ca asa inchei seara wink1.gif
crissy
Pt. mamici, idee de torturi aniversare pt pitici wink1.gif
http://www.thecakefairy.co.uk/pages/cakegallery.html
axe10
CITAT(buretel @ 29-10-2007, 06:25 PM) *

lol.gif nu esti neatenta, dar da, asta inseamna smile.gif
acum pap niste fructe, si tocmai ma gandeam si la un iaurt. cred ca asa inchei seara wink1.gif

uhhhhhh...credeam ca trebuia sa stiu in clipa asta de unde esti....noroc ca nu mi-ai dat vreun test ceva ca-l picam cu brio....deh, daca apari rarutz pe aici... grin.gif

Stai tu calma ca maine o sa-ti fie foame dis de dimineata...chiar daca azi esti sub puncte..Am patit-o eu a doua zi de ww reluat;am visat catering-uri, mancare si alte alea...si cica ma culcasem plina. )).gif )).gif

CITAT(crissy @ 29-10-2007, 06:29 PM) *

Pt. mamici, idee de torturi aniversare pt pitici wink1.gif
http://www.thecakefairy.co.uk/pages/cakegallery.html

Se apropie vreo aniversare la tine?...ca sa stim si noi...sau iarasi zic, ca sa stiu si eu!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.