Neatza sau buna ziua mai degraba!
Iulia, ma bucur asa tare ca te-am auzit! Esti o fata extraordinara, nu ai deloc voce de copil, cum te "lauzi" tu pe aici, degaji energie pozitiva din modul in care vorbesti, chiar mi-a placut ca ne-am auzit si te asigur ca nu va fi ultima data

. Multumesc pt complimentul cu perdelele, am portocalie in camera cu calculatorul si verde in dormitor, dar am doua in fiecare camera si de un an stau doar cu una, pt ca nu mai am carlige de prins perdeaua si nu se mai fabrica modelul pt galeria asta de pe vremea bunicii

. Trebuie sa imi gasec timp sa scotocesc pe balcon ca sotul sustine ca "sigur mai avem carlige", ca v-am zis ca el nu arunca nimic
Am vazut polemica de aici referitoare la copiii de vedeta si restul copiilor si sustin parerea lui
Dany si a celor care au fost de acord cu ea.
Ok, sunt de acord ca ai fost un pic dura
Dany (fara suparare, stii ca si eu zic ce cred

), nu e vina
Ellei ca asta este situatia la noi (dar nu numai, si Ganesha vad ca ne confirma asta).
Si eu comentam ieri cu mama (care ii cunoaste si ea prin natura meseriei pe Mitza si multi ca el (bine, nu in relatii de prietenie, dar ii stie) ca nu e corect ca unii copii sa fie ajutati instant pt ca poarta un nume si altii sa zaca prin spitale, orfelinate, etc. cu lunile si anii si sa nu ii gaseasca/ajute nimeni....
Cred pur si simplu ca acest tip de nedreptate se inscrie in categoria nedreptatilor multiple cu care ne confruntam zilnic: copii care invata bine si au numai note de zece abia au cu ce se imbraca, in schimb chiulangiii apar la scoala cu BMW, Audi, Mercedes, etc.; profesorii se imbraca modest, elevele vin in Guci si Prada, oamenii cu nspe facultati sunt scuipati de anafalbeti plini de ghiuluri si lanturi din masini traznet si lista ar putea continua....
Cred ca acelsi lucru se intampla si cu oamenii maturi, de exemplu daca o vedeta ar fi bolnava si ar avea nevoie de donarea unui organ, s-ar gasi cu siguranta mult mai repede un donator decat s-ar gasi pt o persoana care poate asteapta de ani de zile pe liste....
Cred insa ca sunt lucruri date, pe care nu avem cum sa le facem sa inceteze, putem insa sa ajutam, cu putin, pe cei aflati in suferinta, iar aici
Dana ne sta exemplu tuturor! Bravo
Dana!!!!
Hai ca m-am lungit. Mai vreau doar sa le felicit pe
Dany si pe
Lavi pt cantar! Eu din pacate nu ma pot lauda, nu stiu ce are la mine cantarul, ca iarasi nu vrea sa se miste

. Ieri am dat-o in bara, o sa scriu la mine in jurnal, dar nu cred sa fie asta cauza....eu insa perseverez ce pot sa fac? Ca acuma a facut cat de cat si la mine click, dar sper totusi sa apara si rezultatele ca altfel ma "deckickuiesc"
Va pup si va doresc o duminica placuta