Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
peach
ia uite Buretel au si pt tine ceva

Lavinia noi il folosim in prajituri pentru ca pt familia lui trebuie sa gatim fara ou, fara lapte..fara fara iar gustul lasa mult de dorit.

Albusul de ou nu contine grasimi doar galbenusul, eu una nu inlocuesc zaharul, untul sau oul..doar maninc moderat

ps. la zahar nu-i valabil..devorez dulcele
buretel
CITAT(axe10 @ 29-10-2007, 07:40 PM) *

Stai tu calma ca maine o sa-ti fie foame dis de dimineata...chiar daca azi esti sub puncte..Am patit-o eu a doua zi de ww reluat;am visat catering-uri, mancare si alte alea...si cica ma culcasem plina. )).gif )).gif

Sper sa nu am "cosmaruri" gastronomice devil.gif am mai mancat 207 gr de fructe
Ps: daca beau un pahar de vin, raman in puncte? lol.gif lol.gif

CITAT(peach @ 29-10-2007, 08:04 PM) *

lol.gif lol.gif Sorina pupic.gif Stii de cand imi doresc asa un tort aniversar? Dar n-am reusit sa-mi conving consortul inca )).gif
axe10
CITAT(peach @ 29-10-2007, 07:04 PM) *

Lavinia noi il folosim in prajituri pentru ca pt familia lui trebuie sa gatim fara ou, fara lapte..fara fara iar gustul lasa mult de dorit.

Albusul de ou nu contine grasimi doar galbenusul, eu una nu inlocuesc zaharul, untul sau oul..doar maninc moderat

ps. la zahar nu-i valabil..devorez dulcele

Fara ,fara?...dar de ce mai mananca astia draga?!..
Stiu iubire ca albushul nu are grasimi...am atletul langa mine....dar intrebam si eu ca sa stiu cam cum e treaba!
De la retetele americanesti ww am ajuns aici...multe cu "substitute"...

CITAT(buretel @ 29-10-2007, 07:34 PM) *

CITAT(axe10 @ 29-10-2007, 07:40 PM) *

Stai tu calma ca maine o sa-ti fie foame dis de dimineata...chiar daca azi esti sub puncte..Am patit-o eu a doua zi de ww reluat;am visat catering-uri, mancare si alte alea...si cica ma culcasem plina. )).gif )).gif

Sper sa nu am "cosmaruri" gastronomice devil.gif am mai mancat 207 gr de fructe
Ps: daca beau un pahar de vin, raman in puncte? lol.gif lol.gif

CITAT(peach @ 29-10-2007, 08:04 PM) *

lol.gif lol.gif Sorina pupic.gif Stii de cand imi doresc asa un tort aniversar? Dar n-am reusit sa-mi conving consortul inca )).gif

Nu garantez ramanerea in puncte ci numai o buna dispozitie de legat "discutii" in pat!! lol.gif lol.gif lol.gif
Auzi...vezi ca doua linguritze sunt gratis!!!.. blum.gif blum.gif blum.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Adaug in final si in punctele de azi: un quark fittline de 2 p si o portocala cu care am depasit cantitatea...asa ca inca un pct la socoteala. Dupa ce am recalculat si pulpa de mai devreme tot am iesit la 18.5p din 20.

Monic
acum am terminat de citit ce ati scris in we...
Vad ca nu doar eu am probleme cu Luna Noua blum.gif ca mai sunt si altele )).gif
Dana nu stiu de ce te mai miri ca gandim la fel, ca doar suntem amandoaua capricoarne cu coarne wink1.gif doar ca eu sunt mai lenesa si mai inactiva pe forum. Dar ca fire cred ca seaman mult cu tine floare.gif
Miha, hai ca m-am gandit mult la tine si la faptul ca mai ai 13 zile pana la merele eveniment. Sper ca esti pregatita si ca stai bine cu pregatirile de nunta. Sfatul meu: incearca sa nu faci prea multe in ultima saptamana, sa te destinzi, iar la nunta... ia-le pe toate asa cum vin, si nu te stresa daca ceva nu iese chiar asa cum ti-ai imaginat hug.gif
Dany, tu ce mai faci, cum v-ati obisnuit cu noua casuta? este cald la voi acum ca a venit frigul? Ai mult de lucru prin curte si in gradina?
Ma bucur tare ca a aparut din nou Himere, Tulip, Ramona, Ella, am vazut-o si pe Alice intr-o zi, mai nou scrie si Peach rolleyes.gif
se aduna gasca cheer.gif

Tulip, mi-ai facut pofta de galuste cu prune eat.gif . Chiar am in congelator o portie rolleyes.gif
Tulip
Bravo,Axe,mai si economisesti!!!! wink1.gif

bag si eu meniul:

*1 mar,2 portocale,e kiwi 1 P
*morcovi 0 P
*cartofi la cuptor cu piept de pui 4P
*supa de rosii 2 P
*paine graham 2 P
*margarina 0.5 P
*mortadella 1.5 P
*telemea 2.5 P
*jaurt cu cereale 2.5 P
*nectar 1P
*biscuiti 2 P
Tulip

Monic,te mai tii de vreo dieta? smile.gif
Sexymom
Tulip am vazut poza cu tine si Timeea. Sunteti superbe, vb serios, aveti niste fete tare expresive.

Acum intreb si eu : Unde este Deea , nu mai stiu nimic de ea.
Himere imi e dor de tineeeee pupic.gif

CITAT(Tulip @ 29-10-2007, 10:47 PM) *

Monic,te mai tii de vreo dieta? smile.gif

Probabiul ca da )).gif ca si mine blum.gif
Monic
Tulip, pai eu am dat jos 6 kg, acum sunt la 67 si m-am oprit pt ca a inceput toamna si sezonul de gastrita. Dar nu mananc dupa ora 5, iar in rest maninc moderat, cam in jur de 17 p floare.gif
Sexy nu ne dai ceva amanunte mai picante despre May grin.gif ? Ca eu in poze o vad tare timida si la locul ei, nu o vad sa scoata un bueeey pe gura lol.gif
axe10
CITAT(Tulip @ 29-10-2007, 08:25 PM) *

Bravo,Axe,mai si economisesti!!!! wink1.gif

blum.gif wink1.gif ...pt zile negre!!

Pt maine mi-am fiert 150g carne vita (sau manzat )...sa vad cu ce o combin intr-o salata!!
Tulip
Sexy,multumesc! floare.gif

Vai,Monicule,si rezist fara papa dupa ora 17?Bravooo!!Atunci clar ca nu s-a pus la loc nici un kg!te chinuie gastrita f. tare? hug.gif

Cred ca mie mi-ar fi mai usor sa rezist pana la 17 fara mancare,iar seara sa sparg frigiderul.... dry.gif
Dumbo
Buna seara,
intrebare din seria: cat de mare e un ou mare? Adica intrebare pentru experte: cate puncte are o perisoara?
cri
Buna seara!
Desi n-am mai scris de ceva vreme sunt cu ochii pe voi smile.gif si ca de obicei am intrebari biggrin.gif
In primul rand stie cineva cate puncte are o lipie din aceea pentru shaorma?
In al doilea rand am o problema, ajunsesem la 48 kg, si neavand nicio varianta, am continuat sa mananc de 17 puncte pe zi, dar am ajuns acum la 50kg sorry.gif ce ma fac, ce metoda sa mai aplic?
buretel
Am incheiat ziua cu chiu cu vai )).gif
Meniu final pt astazi:
kefir 250ml 1.5
para 175gr 0
cafea 1 ceasca 0
varza rosie 275gr 1
morcov 62gr 0
otet balsamic 13ml 0.2
ton 112gr 1.1
rodie 207gr 1
struguri 250gr 1
campari 50ml 0.5 blushing.gif blushing.gif
martini rosso 50ml 1.5 blushing.gif blushing.gif
------------------------------
Total 7.8 puncte doh.gif
otilici
CITAT(Tulip @ 29-10-2007, 10:44 PM) *

Cred ca mie mi-ar fi mai usor sa rezist pana la 17 fara mancare,iar seara sa sparg frigiderul.... dry.gif

Vai Tulip,parca din gura mi-ai luat vorba lol.gif lol.gif
daconst
Monic,ce am mai ras cind mi te imaginam facand goblenuri. lol.gif
Dar hai sa vezi ca iar ne asemanam...eu m-am apucat de tricotat,de cind cu fi-miu.I-am facut pina acum caciuli,fular, manusi si piesa de rezistenta:vesta cu romburi! naughty.gif
M-am tzacanit,dar vroiam sa-l stiu la moda cu romburile. lol.gif

Crissy,mersi de ideile de torturi...chiar ma gindeam ce forma de tort sa-i fac la un an lui Lucas! give_rose.gif

Bravo fetele de la dieta,poate asa sa ma mobilizez si eu ca sunt pe aratura rau tare. sorry.gif
buretel
CITAT(daconst @ 30-10-2007, 01:17 AM) *
Monic,ce am mai ras cind mi te imaginam facand goblenuri. lol.gif
Dar hai sa vezi ca iar ne asemanam...eu m-am apucat de tricotat,de cind cu fi-miu.I-am facut pina acum caciuli,fular, manusi si piesa de rezistenta:vesta cu romburi! naughty.gif lol.gif
M-am tzacanit,dar vroiam sa-l stiu la moda cu romburile. lol.gif

Deci eu una va invidiez blushing.gif Nu stiu nici sa tricotez, nici sa fac goblenuri sad.gif Soacra mea in schimb are o colectie de goblenuri superbe, chiar arata a tablouri.
Mie una mi se pare un hobby foarte frumos pupic.gif
daconst
Dumbo,eu as pune perisoara 1p,depinde de marime.

Buretel,da nu mananci cam putin,draguto? huh.gif
Cu tricotatul e fain ca eu ma uit la tv si mana imi merge,ma relaxeaza pur si simplu.Asta daca nu-i fi-miu in zona sa-mi desire tot ghemul. lol.gif

Oti,cite kg mai are Norbi?De fapt vroiam sa te intreb ce numar mai are la pampers si o luam pe ocolite. lol.gif
buretel
CITAT(daconst @ 30-10-2007, 01:27 AM) *
Buretel,da nu mananci cam putin,draguto? huh.gif

Azi da, dar ieri blushing.gif blushing.gif Am facut puncte cat pentru toata saptamana lol.gif lol.gif Asheaaa, pe la 60 )).gif )).gif
May
CITAT(Monic @ 29-10-2007, 08:08 PM) *

Sexy nu ne dai ceva amanunte mai picante despre May grin.gif ? Ca eu in poze o vad tare timida si la locul ei, nu o vad sa scoata un bueeey pe gura lol.gif

Bueeeeey nu ii ridica mingea la fileu sa zica din casa, ca daca ma paraste, o parasc si eu )).gif. Mai nou nu ma mai iubeste pe mine, il iubeste pe Remy sorry.gif

P.S.: maica-mea si-a facut singura toate mileurile din casa si, acum multi ani, cand ma creadeam mare daca faceam ce facea si ea, printre a ma farda pe ascuns si a testa absorbantele la chiuveta, am facut un mileu micutz, o floricica blushing.gif

Mama ce mobilizare pe forum, sper sa ne tina mult cheer.gif

Si, ca sa ma laud, azi am biciclit de 1000 de calorii, adica 77 de minute continuu... am suferit toata ziua apoi, dar tare mandra eram atunci )).gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 30-10-2007, 01:22 AM) *

P.S.: maica-mea si-a facut singura toate mileurile din casa si, acum multi ani, cand ma creadeam mare daca faceam ce facea si ea, printre a ma farda pe ascuns si a testa absorbantele la chiuveta, am facut un mileu micutz, o floricica blushing.gif

Mama ce mobilizare pe forum, sper sa ne tina mult cheer.gif

Si, ca sa ma laud, azi am biciclit de 1000 de calorii, adica 77 de minute continuu... am suferit toata ziua apoi, dar tare mandra eram atunci )).gif

Eu credeam ca glumesti, da' tu chiar ai comis-o intre timp naughty.gif No iote ca poti imbina utilu' cu placutu': ca sa nu te plictisesti daca mai maratonesti asa pe bicicleta, ia-ti de crosetat tease.gif
Tulip
Buna dimineata!!!!

May,what,77 minute? w00t.gif Bravo....dar cum ai mai putut umbla in ziua respectiva?De altceva nu te intreb... tease.gif

Si eu stiu sa crosetez si sa tricotez(un pic),dar nu am luat acul in mana de cativa ani buni....si nici nu ma tenteaza,di pacate blushing.gif ,sunt o lenesa.

Azi e vreme frumoasa si as vrea sa ies sa colind un pic magazinele......trebuie sa ajung si la dr. ca tuseste fata un pic si as vrea s-o vada.....

Ce parere aveti de vaccinul antigripal?V-ati vaccinat?Ma bate gandul sa ne vaccinam toti 3,sa vad ce zice medicul cool.gif
Pisik
Neatza!

Buretel, nu imi place meniul tau, papi prea putin si inconsistent dry.gif
Tulip, eu m-am vaccinat antigripal in fiecare an (si anum asta) si a fost ok, nu am mai racit, sa speram ca o sa ma tina in continuare...

O sa imi schimb si eu tickerul sa ma incurajez, dar sunt suparata ca nu am dat jos decat 700gr, ceea ce mi se pare f putin sad.gif

Nu stiu, poate trebuie sa schimb ceva, habar nu am, dar sigur nu fac targetul ala de 3 kile pana pe 12 cand am vizita la nutritionist sad.gif

In fine, nu asta este cel mai important acuma, sunt destul de trista, pt ca rezultatele sotului la analize sunt mult mai proaste (mai exact de 10 ori mai proaste) decat la ultimele analize, trebuie sa faca operatie, dar nu garanteaza nimeni ca se va schimba ceva, iar daca se va schimba vor fi tot valori f mici....in fine, nu vreai sa mai dau detalii, dar sunt f amarata si incerc din rasputeri sa nu imi pierd optimismul....
buretel
Buna dimineata floare.gif
Pisik, astazi voi manca mai bine, dar crede-ma, dupa ziua de duminica de mii de puncte, pur si simplu ieri n-am putut manca mai mult doh.gif
Ce operatie trebuie sa faca sotul tau? unsure.gif Te rog nu-ti pierde optimismul, noi suntem aici hug.gif Ii doresc multa, multa sanatate, si speram sa vii cu vesti bune cat de curand.

Tulip, eu nu m-am mai vaccinat de 4 ani, dar nu vad nici o diferenta sad.gif Cred ca depinde de imunitatea fiecaruia, eu raceam cu tot cu vaccin, ba chiar mai rau )).gif Acum am vazut ca vei merge la medic, e mai bine sa faci cum te va sfatui el.

Sa aveti o zi frumoasa, si fara tentatii! blum.gif
michelle
Buretel, daca ai consumat prea multe puncte intr-o zi, cand incepi o noua saptamana punctele se reseteaza grin.gif
Lavi, mie personal nu imi place acea frizura (daca e cea la care ma gandesc).. stai ca pun indata o poza.
Monic, multumesc pentru sfaturi, chiar asta o sa si intentionez sa fac. hug.gif
Tulip, sunteti niste frumoase give_rose.gif
Dumbo, bravo pt cantar, lasa ca isi revine repede la varianta de dinainte

CITAT(cri @ 29-10-2007, 10:42 PM) *

Buna seara!
Desi n-am mai scris de ceva vreme sunt cu ochii pe voi smile.gif si ca de obicei am intrebari biggrin.gif
In primul rand stie cineva cate puncte are o lipie din aceea pentru shaorma?
In al doilea rand am o problema, ajunsesem la 48 kg, si neavand nicio varianta, am continuat sa mananc de 17 puncte pe zi, dar am ajuns acum la 50kg sorry.gif ce ma fac, ce metoda sa mai aplic?

Cri.. Cred ca pe la 2-2.5 puncte, dar nu bag mana in foc. Cate grame are? Cred ca pot sa o punctezi ca pe chifla (2p/50g)
Cate puncte trebuie sa consumi conform regulilor?
buretel
CITAT(michelle @ 30-10-2007, 10:26 AM) *

Buretel, daca ai consumat prea multe puncte intr-o zi, cand incepi o noua saptamana punctele se reseteaza grin.gif

Dap, dar eu de ieri am inceput dieta, oficial grin.gif
Mai ai cateva zileeeeeeeeee naughty.gif Cum esti? pupic.gif
michelle
CITAT(michelle @ 30-10-2007, 09:27 AM) *

Lavi, mie personal nu imi place acea frizura (daca e cea la care ma gandesc).. stai ca pun indata o poza.

la ceva in genul asta te referi?

CITAT(buretel @ 30-10-2007, 09:28 AM) *

Mai ai cateva zileeeeeeeeee naughty.gif Cum esti? pupic.gif

Bine abia asteeeept!!! cheer.gif Inaintez cu pregatirile, mai am cate ceva pe lista, dintre care cel mai important e costumul mirelui lol.gif
Zilele astea am strans confirmarile, am luat panglici pentru ornat masini (o sa avem panglici crem cu grena la oglinzile laterale.. fara funde sau alte chestii pompoase), am facut rezervare la hotel pt invitatii care vin de departe, am depus actele pentru civila si am obtinut ora pe care o voiam noi, am stabilit meniul la local, am dat detaliile la firma de decoratiuni, am dat comanda de tort si praji la cofetarie si mi-am facut rezervare la coafor pentru proba si pentru ziua nuntii. grin.gif
Na ca ti-am dat raportul )).gif
Pisik
Miha, stai perfect! Bravo, imi place ca esti organizata cum am fost si eu, nu are cum sa nu iasa bine, bafta!
buretel
salut.gif Super Miha!! Totul e f bine pus la punct wink1.gif Hai ca pt mire nu e asa greu de gasit costum grin.gif
dany
Neata !

CITAT(Monic @ 29-10-2007, 07:23 PM) *

Dany, tu ce mai faci, cum v-ati obisnuit cu noua casuta? este cald la voi acum ca a venit frigul? Ai mult de lucru prin curte si in gradina?

Este cald , Monic , dar doar in casa ... afara sunt cam pe la 5-6 ° C . In gradina mai am de strans frunzele care cad de la copaci ( la fiecare 2-3 zile ) in rest am cam terminat treaba pe anul asta .
CITAT(daconst @ 29-10-2007, 11:17 PM) *

.eu m-am apucat de tricotat

Hihihi , eu am vreo nspe mii de feluri de lana dar nu stiu cand imi reiau activitatea de tricotat ...poate cand da frigul mai mare si ma voi baga sub patura la tv ...
CITAT(Maybeline @ 30-10-2007, 12:22 AM) *

Felicitari , esti tare . Eu daca fac 10 min sunt terminata ... fac o pauza de 2 min si o iau de la capat doh.gif
CITAT(Pisik @ 30-10-2007, 08:13 AM) *

O sa imi schimb si eu tickerul sa ma incurajez, dar sunt suparata ca nu am dat jos decat 700gr, ceea ce mi se pare f putin sad.gif
In fine, nu asta este cel mai important acuma, sunt destul de trista, pt ca rezultatele sotului la analize sunt mult mai proaste (mai exact de 10 ori mai proaste) decat la ultimele analize, trebuie sa faca operatie, dar nu garanteaza nimeni ca se va schimba ceva, iar daca se va schimba vor fi tot valori f mici....in fine, nu vreai sa mai dau detalii, dar sunt f amarata si incerc din rasputeri sa nu imi pierd optimismul....

Eu zic ca 700 gr e foarte bine , Pisi !
Sanatate multa sotului tau !! Va fii totul bine , sa vezi ! hug.gif

CITAT(buretel @ 30-10-2007, 08:28 AM) *

CITAT(michelle @ 30-10-2007, 10:26 AM) *

Dap, dar eu de ieri am inceput dieta, oficial grin.gif

Eu as zice sa uiti de ziua aia cu 60 p si de cea de ieri ( pentru ca ai mancat fff prost ) si sa o iei de azi de la capat cum trebuie .

Stai foarte bine cu pregatirile , Miha !
cri
[quote name='michelle' date='30-10-2007, 09:27 AM' post='97986']

[/quote]
Cri.. Cred ca pe la 2-2.5 puncte, dar nu bag mana in foc. Cate grame are? Cred ca pot sa o punctezi ca pe chifla (2p/50g)
Cate puncte trebuie sa consumi conform regulilor?
[/quote]

Am cantarit, si o lipie are 50g, cred ca o sa o punctez cu 2 puncte

Pana acum eu am mancat de 17 puncte, pentru ca nu am punctat activitatea, nu am stiut cum, la spital sunt tot timpul in miscare, dar acasa, in afara de micile treburi prin casa, stau in pat sau la calculator, si de slabit am slabit, dar acum mentinand acelasi ritm, cantarul a luat-o in sus sad.gif
michelle
CITAT(cri @ 30-10-2007, 10:24 AM) *

Pana acum eu am mancat de 17 puncte, pentru ca nu am punctat activitatea, nu am stiut cum, la spital sunt tot timpul in miscare, dar acasa, in afara de micile treburi prin casa, stau in pat sau la calculator, si de slabit am slabit, dar acum mentinand acelasi ritm, cantarul a luat-o in sus sad.gif

Hmm poate nu e greutate reala.. Poate ai retinut apa in organism. Daca esti cu rusii cantarul arata cu pana la 2 kg mai mult.

Da, sunt inca in grafic cu pregatirile. Mai am cateva cumparaturi de facut si gata!
Trebuie sa fac cardurile de masa si sa asamblez marturiile grin.gif
peach
CITAT(michelle @ 30-10-2007, 08:37 AM) *

la ceva in genul asta te referi?

hi hi asta-mi aduce aminte de Cruella DeVil
cri
Nu sunt cu rusii, iar de cantarit m-am cantarit pe 3 cantare diferite si tot 50 imi arata, nu ma las, pana la urma tot o sa reusesc sa-i dau de cap smile.gif
May
Neatza smile.gif

Dupa faza de ieri cu bicicleta... sa zicem ca am trecut in inventar toate injuraturile pe care le stiam cand era vorba sa imi parchez dorsalul si inventarul continua si azi.... doh.gif

axe daca e coafura ce a aratat-o miha, nici mie nu imi place unsure.gif
Monic
CITAT(Maybeline @ 30-10-2007, 11:31 AM) *

axe daca e coafura ce a aratat-o miha, nici mie nu imi place unsure.gif

nici mie dry.gif blushing.gif
lol.gif ma bucur ca exista pe aici mai multe amatoare intr-ale tricotatului si nu sunt singura cheer.gif Am putea deschide o călacă, prima călacă online pt serile friguroase de iarna rolleyes.gif
Eu aduc vinul si țuica, se ofera cineva sa aduca voia buna, ca eu sunt cam aiurea la capitolul asta wink1.gif
Pisik, este vorba despre analizele legate de bebe, sau despre altceva? Sa stii ca suntem alaturi de tine give_rose.gif
dany
CITAT(Monic @ 30-10-2007, 12:57 PM) *

lol.gif ma bucur ca exista pe aici mai multe amatoare intr-ale tricotatului si nu sunt singura cheer.gif Am putea deschide o călacă, prima călacă online pt serile friguroase de iarna rolleyes.gif
Eu aduc vinul si țuica, se ofera cineva sa aduca voia buna, ca eu sunt cam aiurea la capitolul asta wink1.gif

N-o sa mai vedem ce tricotam daca ne punem pe baut )).gif
Monic
blushing.gif am uitat de babuini blushing.gif Aduceti careva babuini sau doar stam si tricotam cu ochii in ... televizor? Sau in babuin? rolleyes.gif
lol.gif lol.gif
daconst
Hai ca-mi dau si eu cu parerea la freza...nu-mi place. tease.gif
Si in plus a fost la moda,acum citiva ani.Eu am avut ceva de genul asta in 2002,doar ca nu era negru ci ciocolatiu cu blond si arata mult mai bine,parerea mea.

Pisik,eu te felicit si pentru alea 700g ca eu n-am reusit nici atat macar. sorry.gif

Miha,imi place cum te pregatesti...sigur va iesi totul perfect! wink1.gif

Tulip,si eu as vaccina toata familia,dar pe Lucas inca nu pot.Deci sunt pro! give_rose.gif

Dany,hai baga-te la impletit ciorapi ca eu din aia nu stiu. lol.gif

Azi am fost la dentist cu odrasla dupa mine si sa nu va spun ce m-a urlat ca era obosit si nu putea adormi de aparatele alea.Jumate de ora a urlat intr-una,dar si pe urma a dormit 2 ore.
Gata va las ca am musafiri in we si o gramada de treburi! salut.gif
dany
Nici eu nu stiu sa fac ciorapi , Danutza . Musafiri in WE si te pregatesti de azi deja ? spor !

Monic , eu as zice fara babuini ca cine stie ce tricotam dupa aia tease.gif
Monic
Dana, ai putea sa imi trimiti niste pagini cu modele pt copii?? blushing.gif . De 6 saptamani sunt matusica unui baietel si as vrea sa ii tricotez cate ceva, dar nu am gasit nici un site de specialitate blushing.gif

Dany, eu tare as vrea sa fiu in locul tau, la casuta mea, cu gradina mea si cu Dirk-ul meu, sa fie toamna si frig si sa stam la gura sobei... eu sa tricotez si el sa stea si sa se uite la telenovela mea preferata lol.gif
dany
CITAT(Monic @ 30-10-2007, 01:16 PM) *

Dany, eu tare as vrea sa fiu in locul tau, la casuta mea, cu gradina mea si cu Dirk-ul meu, sa fie toamna si frig si sa stam la gura sobei... eu sa tricotez si el sa stea si sa se uite la telenovela mea preferata lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Soba n-am ( merge la gura caloriferului ? ) si n-ai sa-l vezi pe al meu uitandu-se la telenovele . Mai bine fuge de-acasa lol.gif

Sa-ti traiasca nepotelul !!!!
otilici
Fetele,ma bag si eu la un tricotat de ciorapi cu voi lol.gif .Nu am mai tricotat de cel putin 5 ani,dar ma pricepeam la de toate:bluzite,veste,ciorapi,caciuli,sa nu mai zic de bentite pt.par,am facut o droaie ca astea se faceau el mai usor.A,si fularele lol.gif .Si crosetam cand eram la scoala floricele din acelea ce se agatau la cheia de la dulap )).gif si papusi pe sticla wink1.gif ,cu rochii pompoase blum.gif
Dana,Norbi are nr4 la pampers,nu stiu cate kile are,ultima data l-am cantarit de mai bine de o luna si avea 9,800kg.Il mai cantaresc saptamana viitoare,ca mergem la vaccinul de un an.Lucas ce nr.are?Tot 4?
peach
bine ca tricotati voi ca eu sunt ocupata cu http://www.youtube.com/watch?v=mbs64GvGgPU
dany
pai daca ai pusca ........ )).gif
peach
CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 01:47 PM) *

pai daca ai pusca ........ )).gif

super originale dount )).gif
Monic
CITAT(peach @ 30-10-2007, 02:43 PM) *

bine ca tricotati voi ca eu sunt ocupata cu http://www.youtube.com/watch?v=mbs64GvGgPU

oare fursecuri stie sa faca? blushing.gif rolleyes.gif
dany
cine ? bucatarul sau pusca ?

O dupa amiaza placuta . Ma duc la frunzele mele doh.gif
peach
CITAT(Monic @ 30-10-2007, 01:55 PM) *

CITAT(peach @ 30-10-2007, 02:43 PM) *

oare fursecuri stie sa faca? blushing.gif rolleyes.gif

spaghetti sigur

http://www.flixxy.com/magic-mirror.htm
daconst
Hihihi,vad ca iar v-ati pornit. cheer.gif
Am plecat de la tricotat si ajungem tot la fursecuri! lol.gif

Monic,eu nu stiu pagini,le fac asa din cap.Adica vad in magazine haine ce-mi plac si acasa inventez,adica le adaptez la ce ma pricep eu sa fac. grin.gif
La baieti e mai simplu ca faci vestute,caciulite,plovere si gata.Daca era fata aveai modele mai complicate.
Sa-ti traiasca nepotelul si sa-i faci repede un verisor. tease.gif

Oti,pai tu esti priceputa tare fata...auzi la ea cite stie?Eu cu croseta-s ghips. blushing.gif
Lucas e grasan,din cite vad ca are 10kg jumate la 9 luni.Sper sa nu ia proportii prea tare. wacko.gif
Intrebam de pampersi ca vazusem la oferta si vroiam sa iau mai multe baxuri si nu stiam ce numar.El e tot cu nr 4 si ma gindeam pe cind o trece la nr 5?Sa nu cumpar prea multe si sa nu-i mai vina.
Tulip
Dana,cred ca poti sa cumperi linistita nr. 4.Timea poarta 4 + la 13 kg wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.