Neata !
CITAT(Monic @ 29-10-2007, 07:23 PM)

Dany, tu ce mai faci, cum v-ati obisnuit cu noua casuta? este cald la voi acum ca a venit frigul? Ai mult de lucru prin curte si in gradina?
Este cald ,
Monic , dar doar in casa ... afara sunt cam pe la 5-6 ° C . In gradina mai am de strans frunzele care cad de la copaci ( la fiecare 2-3 zile ) in rest am cam terminat treaba pe anul asta .
CITAT(daconst @ 29-10-2007, 11:17 PM)

.eu m-am apucat de tricotat
Hihihi , eu am vreo nspe mii de feluri de lana dar nu stiu cand imi reiau activitatea de tricotat ...poate cand da frigul mai mare si ma voi baga sub patura la tv ...
CITAT(Maybeline @ 30-10-2007, 12:22 AM)

Si, ca sa ma laud, azi am biciclit de 1000 de calorii, adica 77 de minute continuu... am suferit toata ziua apoi, dar tare mandra eram atunci
).gif)
Felicitari , esti tare . Eu daca fac 10 min sunt terminata ... fac o pauza de 2 min si o iau de la capat
CITAT(Pisik @ 30-10-2007, 08:13 AM)

O sa imi schimb si eu tickerul sa ma incurajez, dar sunt suparata ca nu am dat jos decat
700gr, ceea ce mi se pare f putin
In fine, nu asta este cel mai important acuma, sunt destul de trista, pt ca rezultatele sotului la analize sunt mult mai proaste (mai exact de 10 ori mai proaste) decat la ultimele analize, trebuie sa faca operatie, dar nu garanteaza nimeni ca se va schimba ceva, iar daca se va schimba vor fi tot valori f mici....in fine, nu vreai sa mai dau detalii, dar sunt f amarata si incerc din rasputeri sa nu imi pierd optimismul....
Eu zic ca 700 gr e foarte bine , Pisi !
Sanatate multa sotului tau !! Va fii totul bine , sa vezi !
CITAT(buretel @ 30-10-2007, 08:28 AM)

CITAT(michelle @ 30-10-2007, 10:26 AM)

Buretel, daca ai consumat prea multe puncte intr-o zi, cand incepi o noua saptamana punctele se reseteaza
Dap, dar
eu de ieri am inceput dieta, oficial
Eu as zice sa uiti de ziua aia cu 60 p si de cea de ieri ( pentru ca ai mancat fff prost ) si sa o iei de azi de la capat cum trebuie .
Stai foarte bine cu pregatirile ,
Miha !