Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
axe10
CITAT(Dumbo @ 29-10-2007, 10:06 PM) *

Buna seara,
intrebare din seria: cat de mare e un ou mare? Adica intrebare pentru experte: cate puncte are o perisoara?

Depinde de carne nu numai de marime...e de porc, de vita, de pui....?

CITAT(buretel @ 29-10-2007, 11:31 PM) *

Am incheiat ziua cu chiu cu vai )).gif
Meniu final pt astazi:
kefir 250ml 1.5
para 175gr 0
cafea 1 ceasca 0
varza rosie 275gr 1
morcov 62gr 0
otet balsamic 13ml 0.2
ton 112gr 1.1
rodie 207gr 1
struguri 250gr 1
campari 50ml 0.5 blushing.gif blushing.gif
martini rosso 50ml 1.5 blushing.gif blushing.gif
------------------------------
Total 7.8 puncte doh.gif

"Ieftin" campari ala...puteai sa cazi sub masa si tot in puncte erai... lol.gif lol.gif ..
Rodia era cu coaja cu tot cantitatea?

Dar, vad ca nimeni nu-ti spune...struguri 250g=2.5p...

CITAT(Pisik @ 30-10-2007, 09:13 AM) *

O sa imi schimb si eu tickerul sa ma incurajez, dar sunt suparata ca nu am dat jos decat 700gr, ceea ce mi se pare f putin sad.gif

Nu stiu, poate trebuie sa schimb ceva, habar nu am, dar sigur nu fac targetul ala de 3 kile pana pe 12 cand am vizita la nutritionist sad.gif

In fine, nu asta este cel mai important acuma, sunt destul de trista, pt ca rezultatele sotului la analize sunt mult mai proaste (mai exact de 10 ori mai proaste) decat la ultimele analize, trebuie sa faca operatie, dar nu garanteaza nimeni ca se va schimba ceva, iar daca se va schimba vor fi tot valori f mici....in fine, nu vreai sa mai dau detalii, dar sunt f amarata si incerc din rasputeri sa nu imi pierd optimismul....

1. 700g e super pt o saptamana...
2.da-l in p..ma-sii de target...tine-o tot asa nu te descuraja numai din atata
3.colesteroale, trigliceride?..sau de-ale copilului.?...daca vrei sa spui bine, daca nu, nu-i bai. Eu sunt oricum aici pt moralul tau. hug.gif

CITAT(michelle @ 30-10-2007, 09:37 AM) *

Lavi, mie personal nu imi place acea frizura (daca e cea la care ma gandesc).. stai ca pun indata o poza.

Pai nu prea e ca eu nici macar nu am breton!!...deci o sa fie numai la spate,la ceafa...si ceva mult mai deschis...nu m-am hotarat inca!

Azi a fost o zi relaxata...am avut o vizita dragutza de la Alexia Deei si mi-am amintit de a mea cand era asa...a venit cu bona!
Apoi am mers sa-mi mai cumpar pt dimineata cate ceva si la piata sa luam cateva legume...fi-mea e in boala salatei de varza..
Am mers in parc pana ne-au inghetat mainile pe leagan si am venit acasa.

Am facut niste rulouri de pui cu cascaval si ciuperci la 2.7p bucata, am terminat salata care o incepusem dimineata:carne vita,castraveti acri,gogsar, ciuperci, putina maioneza light si putina smantana-toata cantitatea 9.4p toata cantitatea.

Azi am mancat asa:

Exquista perle branza(96g) 1.6
ou+albush fiert 2.5
toast(25g) 1.25
rosie 0
ardei kapia 0
papricas de pui 4.5
gogosar 0
paine(83g) 4.3
salata de vita(1/4 din cantitate) 2.4
piure cartofi (3 linguri) 3
pruna(100g) 0

Nu am gasit piureul in lista mea...poate ma corectati!
daconst
Axe,cu ce era piureul?Eu as pune max 1p,ca doar n-a fost mai mult de un cartof in alea 3 linguri.
daconst
Votati-l si pe Lucas, aici ,va rog. pupic.gif
axe10
CITAT(daconst @ 30-10-2007, 07:27 PM) *

Axe,cu ce era piureul?Eu as pune max 1p,ca doar n-a fost mai mult de un cartof in alea 3 linguri.

Pai cu putin unt si lapte, evident. Am facut pt fi-mea si mi s-a facut pofta!!!

CITAT(daconst @ 30-10-2007, 07:46 PM) *

Votat dar nu stiu daca corect!
luchi
Pentru Monik si nu numai -uite un forum in romana (mai arunc un ochi pe acolo din cand in cand TRICOTAJE
Monic
Dana, Votat Lucas(cam greu am priceput unde trebuie votat, dar cred ca se da click pe stelute, da?)
Luchi cheer.gif vai ce bineee, multumesc pt site hug.gif

Dana, pune linkul la semnatura
daconst
Monic am pus linkul. pupic.gif
Trebuie apasat pe maximul de stelutze,adica 10! grin.gif
Sa apasati ultima steluta,ca atunci are nota maxima.

Axe,mersi! give_rose.gif

O data pe zi se poate vota! cheer.gif

Luchi nu mi-as fi imaginat ca exista un forum si pentru tricotat! w00t.gif
Super,multumim! give_rose.gif
buretel
CITAT(axe10 @ 30-10-2007, 07:10 PM) *
"Ieftin" campari ala...puteai sa cazi sub masa si tot in puncte erai... lol.gif lol.gif ..
Rodia era cu coaja cu tot cantitatea?

pupic.gif Multam Axe, eu am gresit ca nu m-am uitat in lista la struguri, credeam ca toate fructele sunt cu 0, si ce depasesti pui 1 )).gif
Daaa, bine ca am ramas in puncte lol.gif
Rodia era fara coaja, deci fructul efectiv cantarit.

Meniu final de astazi, m-am incadrat in puncte, la limita grin.gif

kefir 250ml 1.5
cereale 50gr 2.3
cafea 1 ceasca 0
varza rosie 218gr 0
morcov 43gr 0
ton 131gr 2.4
masline negre 4buc 2
otet balsamic 30ml 0.46
lipie 58gr 2.32
rondele orez 44.8gr 2.9
pere 189gr 0
prune 85gr 0.85
piept pui gratar 90gr 1.8
bere 330ml 2.5 doh.gif
------------------------------
Total 19.03 yahoo.gif

E bine cum am calculat? Daca ambele mele fructe depasesc 200gr (pere+prune), mai punctez 1 punct? unsure.gif Oricum am punctat prunele separat, conform listei.
La cereale nu-s sigura, ca am aruncat cutia, si s-ar putea sa fie chiar 2 puncte.
Totusi, eu am o nelamurire cu maslinele, asa de mult sa fie una? blink.gif

Siteul acesta il stiati? http://www.peertrainer.com/dfcaloriecountera.aspx In functie de nutrienti, se pot calcula si puncte WW, unele alimente au deja calculat wink1.gif

Daconst, l-am votat si eu pe Lucas pupic.gif
danyhoney
CITAT(axe10 @ 30-10-2007, 06:10 PM) *

Am facut niste rulouri de pui cu cascaval si ciuperci la 2.7p bucata,

Pot avea si eu reteta ???? plssss hug.gif
CITAT(daconst @ 30-10-2007, 06:46 PM) *

Il voi vota cand ies de aici hug.gif

CITAT(buretel @ 30-10-2007, 09:29 PM) *

l
E bine cum am calculat? Daca ambele mele fructe depasesc 200gr (pere+prune), mai punctez 1 punct? unsure.gif Oricum am punctat prunele separat, conform listei.
La cereale nu-s sigura, ca am aruncat cutia, si s-ar putea sa fie chiar 2 puncte.
Totusi, eu am o nelamurire cu maslinele, asa de mult sa fie una? blink.gif

Buretel ...la fructe ....eu nu am punctat niciodata extra puncte ( nici la legume ) si a mers super . Incearca o saptamana fara sa punctezi si vezi cum merge ....Merge rau , punctezi saptamana urmatoare ( e in functie de organism ) .
Prunele NU AU PUNCTE conform ultimei liste WW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Masline ...am scris punctajul acum cateva pagini ....il reiau :
- masline verzi , 5 buc , 25 gr = 1 p
- masline negre , 1 buc , 5 gr = 0,5 p

Danutza , nu ma lasa sa intru pe aceea pagina doh.gif sad.gif ... Mai incerc !!!

N-am vazut , sryyyyyyy sad.gif doh.gif
daconst
Dany,a picat serverul acolo,dar se rezolva problema.Multumim! pupic.gif

Buretel,senchiu! lol.gif give_rose.gif
danyhoney
Tot nu reusesc , Dana !!! Nu mi se deschide acel site .... Mai incerc maine !! hug.gif

CITAT(daconst @ 30-10-2007, 11:21 PM) *

Dany,a picat serverul acolo,dar se rezolva problema.Multumim! pupic.gif

OK !!!!!! Nu ma mai agit )).gif Acum !!!!
May
Votat! smile.gif
danyhoney
Daca am dat click pe poza inseamna ca am votat ???? N-am vazut alte optiuni pe acolo ....

P.S. Danutza , de ce nu ai pus alta poza cu bb-le tau ???? E super faina poza ...dar aveai altele mult mai smecheroase )).gif . Sau e cu tema concursul ??
Tulip
Buna dimineata!!!!

Dana,votat! smile.gif Cat tine concursul,cand se va desemna castigatorul?
buretel
CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 12:03 AM) *
Buretel ...la fructe ....eu nu am punctat niciodata extra puncte ( nici la legume ) si a mers super . Incearca o saptamana fara sa punctezi si vezi cum merge ....Merge rau , punctezi saptamana urmatoare ( e in functie de organism ) .
Prunele NU AU PUNCTE conform ultimei liste WW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Masline ...am scris punctajul acum cateva pagini ....il reiau :
- masline verzi , 5 buc , 25 gr = 1 p
- masline negre , 1 buc , 5 gr = 0,5 p

Multumesc pupic.gif Dar acum, daca totusi as vrea sa punctez fructele, desi prunele au 0, pot pune 1 pct pt depasire? unsure.gif
Da, deci am pus punctajul corect la masline sorry.gif 4 buc=2pct Dar nu inteleg de ce cele negre au punctaj mai mare sad.gif Ca cele verzi sunt mult mai sarate sad.gif

PS: Dany, crezi ca ai putea pune lista actualizata aici pe site, ca sa fie la dispozitia tuturor? Eu am descarcat ce am gasit la Diete, si deja am introdus 3 modificari (tot de la tine blum.gif ). Poate mai sunt si altele, si as vrea ca toata lumea sa aiba acces la informatia corecta. Multumesc hug.gif

CITAT(daconst @ 31-10-2007, 12:21 AM) *
Buretel,senchiu! lol.gif give_rose.gif

pupic.gif Hai ca l-am votat de doua ori azi, o data de acasa (dimineata) si acum cheer.gif cheer.gif
daconst
Neatza! cheer.gif

Dany,sub poza sunt 10 stelutze.Trebuie sa apesi pe ultima steluta astfel incat sa primeasca punctaj maxim la fiecare vot.
Poza de pe primul loc are 36 de voturi si noi avem 24,dar suntem cu o zi in urma,ca nu l-am bagat din prima zi.
Premiul nu e cine stie ce,doar jucarii,dar eu vreau sa le cistig sa i le fac cadou lui Darius! floare.gif

Nu era cu o tema anume concursul,dar asta mi-a fost inspiratia atunci cu poza...nu mi-a picat alta sa o bag.
Sper sa cistigam tostu si asa. wink1.gif

Am plecat la cumparaturi ca maine e tot inchis si am o gramada de facut pe ziua de azi.

Va pup si va multumesc ca ne votati! pupic.gif
Deea
Buna dimineata!

De azi incerc si eu timid sa ma reapuc de WW...am avut o tentativa si ieri dar am depasit cu 3-4 puncte asa ca nu le mai contorizez.... 2 saptamani am zis ca sunt de proba, sa vedem ce iese.

Azi:

M.d - 1 felie graham 18g - 1p
- 1 felia sunca de pui 22g - 0.5p
- crema de branza - 10g - 0.5p
- cafea cu lapte - 1 p

nu mai am listele actualizate asa ca am punctat din amitiri...daca nu e ok la cafea sa-mi spuneti sa modific

Axe nu le-ai facut nici o poza la fete? Ce-a facut Alexia (mea), am inteles ca a cotrobait peste tot

Dana votez Lucas de acasa si de aici. Sa ne mai aduci aminte ca unele suntem mai uituce.

Sexy am vazut ca intrebai de mine ieri....sunt bine, nebuneala maxima la servici si asta e doar inceputul, pana la sfarsitul anului tot asa o sa fie.
buretel
cheer.gif cheer.gif Mi-am pus ticker grin.gif
michelle
Bravo Buretel! cheer.gif Arata bine ce zice tickerul acolo

Dana cat de des se poate vota?
ina_ceva
Sotul vine acasa din delegatie si sotia are trei barbati in casa.
Nu stie unde sa-i piteasca asa ca ii baga repede in trei saci si ii pune pe balcon.
Sotul vrea sa-si aprinda o tigara si vede sacii astia si intreaba:
-Ce e cu sacii astia?
-A fost mama ta in vizita si ne-a adus cate ceva...
Sotul da un picior la primul sac si dinauntru se aude:
-Kvik,kvik,kvik!
Sotul zice:
-A, un purcelus...e bine!
Da un picior la al doilea sac si aude:
-MUU,MUUUUUU
-A, un vitelus...
Da un picior la al treilea sac si nimic. Mai da inca un picior si mai tare si nimic.Ia o lopata si incepe sa dea in sac cu ea.
Deodata sacul se deschide si iese un tip revoltat rau:
-La dracu, DACA TAC...INSEAMNA CA TI-A ADUS MA- TA CARTOFI!
danyhoney
CITAT(buretel @ 31-10-2007, 08:44 AM) *

PS: Dany, crezi ca ai putea pune lista actualizata aici pe site, ca sa fie la dispozitia tuturor? Eu am descarcat ce am gasit la Diete, si deja am introdus 3 modificari (tot de la tine blum.gif ). Poate mai sunt si altele, si as vrea ca toata lumea sa aiba acces la informatia corecta. Multumesc hug.gif

Lista mea e o carte cu vreo 400 pagini .
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 27-10-2007, 08:18 PM) *

Am uitat sa ma laud si eu...sunt din nou la greutatea din tiker.... blum.gif

yahoo.gif Bravo Lavinia. Cu tunsul cum a ramas?

CITAT(michelle @ 27-10-2007, 09:50 PM) *

Eu sunt acasa la mama, am venit sa rezolvam vreo 1000 de treburi, asa ca zilele astea am de umblat, wish me luck grin.gif

Bafta! Se apropie marele WE wink1.gif . Cravata sau papion grin.gif ?

CITAT(peach @ 28-10-2007, 12:55 PM) *

de frezura eu nu sunt asa de incintata..nu pot sa-i dau volum cum a fost prima data si-mi pare tare rau ca m-am tuns. o sa pun poze sa vedeti.

Imi place cum iti sta wink1.gif , sa-ti fie de bine. Nici eu nu pot da volum la al meu, desi m-am tuns special pt asta. dry.gif

Tulip, sunteti frumusele amandoua. Imi place mica ta carliontzata, ultima data cand am vazut-o era tunsa prea scurt blum.gif

Deea, spor la numarat! Vad ca vointa s-a transmis la greu pe aici grin.gif
michelle
Dany, ai putea sa faci parcurgi documentul si sa ii faci un update daca ai mai multe detalii.. pupic.gif
Eu am mai actualizat din cand in cand dar se pare ca am pierdut firul wacko.gif

Ina, ori papion, ori lavaliera, nicidecum cravata. Mergem sambata si probam si vedem ce vine mai bine naughty.gif
peach
Votat finutul dar eu tot cred ca in poza asta e mai cool

Lucas e pe locul 3 cheer.gif http://babycafe.ro/component/option,com_ho...156/task,top10/

ma intreb cum au facut topul deoarece locul 4 are mai multe voturi decit Lucas eusa_think.gif
peach
CITAT(Deea @ 31-10-2007, 09:06 AM) *

Buna dimineata!

De azi incerc si eu timid sa ma reapuc de WW...am avut o tentativa si ieri dar am depasit cu 3-4 puncte asa ca nu le mai contorizez.... 2 saptamani am zis ca sunt de proba, sa vedem ce iese.

Azi:

- cafea cu lapte - 1 p

nu mai am listele actualizate asa ca am punctat din amitiri...daca nu e ok la cafea sa-mi spuneti sa modific

Super Deea bine ai revenit cheer.gif cheer.gif
danyhoney
CITAT(michelle @ 31-10-2007, 11:17 AM) *

Dany, ai putea sa faci parcurgi documentul si sa ii faci un update daca ai mai multe detalii.. pupic.gif

Miha ....1. n-am documentul ( am salvat doar lista cu alimentele gratis ).... 2. nu cred ca stiu sa updatez doh.gif bang.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 12:47 PM) *

CITAT(michelle @ 31-10-2007, 11:17 AM) *

Miha ....1. n-am documentul ( am salvat doar lista cu alimentele gratis ).... 2. nu cred ca stiu sa updatez doh.gif bang.gif

Ok, o sa incerc sa il updatez eu zilele astea..

Pana atunci mai asteptam meniuri, corectii grin.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 29-10-2007, 04:14 PM) *

pulpa de pui :
- cu piele , gatita , 100 gr = 5 p
- fara piele , negatita , 100 gr = 2,5 p
- cu piele , negatita , 100 gr = 4 p

De ce e mai mult pulpa gatita? Daca nu pui ulei nu ar trebui sa fie la fel? Poate se considera ca e prajit in ulei?..
Punctajul pentru pulpa de pui fara piele gatita este?
danyhoney
Nu am pentru pulpa de pui fara piele gatita .

Si eu cred ca se presupune ca e gatita cu ulei . Alta explicatie nu am ...

Sau s-au gandit la pulpa de pui gatita de cumparat ( aici sunt multe feluri de mancare pe care le poti cumpara gata preparate ) .......Eu cantaresc totul in stare cruda .
Deea
Ina, Peach multumesc pentru primire! Sper sa nu capitulez pana nu ajung macar la 70kg! Spor la treaba smile.gif

Sa continuam meniul:

Gustare: 1 mar - 0p

Pranz: 1/2 snitel ` 75g - 2.25p
piure - 1/2 porite - 4p

Total pana la ora 15.00 - 9.25 din 20
danyhoney
Deea , mi se pare prea mult punctat piure-ul . Cum l-ai facut ?

Bine ai revenit in randurile WW-istelor si multa bafta !
Pisik
Deea, te saturi doar cu juma de portie?
michelle
Cum incepe o reteta de prajitura tiganeasca: "se fura patru oua.."
michelle
ia uitati ce veselie la iasi )).gif
ina_ceva
CITAT(michelle @ 31-10-2007, 04:18 PM) *

ia uitati ce veselie la iasi )).gif

lol.gif tineretile mama, tineretile...
Deea
CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 04:47 PM) *

Deea , mi se pare prea mult punctat piure-ul . Cum l-ai facut ?

Bine ai revenit in randurile WW-istelor si multa bafta !

Dany si mie mi se pare mult, am comandat la catering si nu cred ca fac aia piureul super consistent...dar vreo 4 linguri erau asa ca am punctat ca in liste...tu ce zici?

Multumesc de urare! Sa fie! la fel si tie!

Pisik eu ziua nu am mari probleme cu foamea, ma iau cu treaba si mananc pranzul si pe la ora 3....la mine seara e greu ca ma ia o foame de numa.

As putea sa mananc seara fructe dar am citit ca nu sunt bune fructele seara si nu stiu cu ce sa umplu golul.
buretel
CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 11:56 AM) *
Lista mea e o carte cu vreo 400 pagini .

Ufff. asta e sad.gif Las' ca va intreb pe voi aici blum.gif

Meniul de astazi, pana acum.
MD:
kefir 250ml 1.5
cereale 50gr 2.6
PRANZ:
paste integrale 100gr (nefierte) 5.8
sos rosii+ulei masline+ardei 100gr 1.6
CINA:
Mi-am pastrat 7.5 pcte, ca mergem intr-o vizita, si cine stie ce mananc/beau doh.gif

Off-topic grin.gif
Astazi m-am simtit in lumea lui Pacala doh.gif
Am cautat o parcare 25 de min, dand ture in cerc lol.gif
Dimineata mi s-a rupt nasturele de la pantaloni, desi ma giur ca sunt largi in talie )).gif , dar am tras tare de el; cert e ca am alergat asa prin oras, cu treburi blushing.gif
M-au ros pantofii, nimic nou aici biggrin.gif
Stand la o coada, mi-au cazut pe jos, din mana, banii, cheile, ochelarii, actele lol.gif

doh.gif Sper ca asta a fost tot pe ziua de azi laugh.gif

Deea, bine ai revenit! Cand am citit 1/2 in meniul tau, mi s-a facut rau )).gif Nici legata la ochi n-as manca doar jumatate de portie lol.gif

Deea
Buretel, jumatatea cealalta era deja mancata de o colega...am impartit portia cu ea...altfel nu garantez ca nu ma infigeam in toata portia )).gif
buretel
CITAT(Deea @ 31-10-2007, 05:56 PM) *
Buretel, jumatatea cealalta era deja mancata de o colega...am impartit portia cu ea...altfel nu garantez ca nu ma infigeam in toata portia )).gif
grin.gif Atunci m-am linistit biggrin.gif
daconst
Fetele nu am apucat sa va citesc din lipsa de timp,dar am vazut voturile lui Lucas si vreau sa va multumesc la toate! pupic.gif
O sa va cam stresez luna asta sa votati,sper sa nu va suparati pe mine. floare.gif
buretel
CITAT(daconst @ 31-10-2007, 06:06 PM) *

Fetele nu am apucat sa va citesc din lipsa de timp,dar am vazut voturile lui Lucas si vreau sa va multumesc la toate! pupic.gif
O sa va cam stresez luna asta sa votati,sper sa nu va suparati pe mine. floare.gif

pupic.gif Io votez, votez )).gif 2 voturi pe zi wink1.gif
ramonavlas
Votat si eu Lucas. Sa va traiasca, e un barbatel superb.
May
Meniu 31 octombrie 2007

* cacao cu lapte - 5 p

* supa de pui, o felie de paine - 6p

* varza calita cu carnat, 2 felii de paine - 9p

* para- 0p

Total: 20 p din 21 permise

Calorii: 1,079

Fat - 33.6% (43 grams)
Protein - 29.0% (84 grams)
Carbohydrates - 37.4% (108 grams)

ImagineImagineImagine

Sa ma ierte oita noastra ca o copiez )).gif

Deea
Votat Lucas de 2 ori azi!

Am mancat ci cina...cu noduri ca am una bucata copil tipator....nu stiu de ce...dar sunt cu creierii omleta deja.

Meniu 31.10

M.D. Sunca pui - 22 g - 0.5p
Paine graham - 18g - 1p
Crema de barnza - 10g - 0.5p
Cafea cu lapte - 1p

Gustare
1 mar - 0p

Pranz
snitel - 75g - 2.25p
Piure - 4p
cafea cu lapte - 1p

Cina

Tocanita cu ciuperci - 2p
Pui - 1p

total: 13.25 din 20

Voi mai manca ceva ca am niste ameteli de numa....si nici nu am ajuns a minimul de 17 puncte....asta ca sa vedeti ca nu am uitat chiar toate regulile blum.gif
hug.gif
crissy
pupic.gif fetele.
Spuneti-mi, va rog, cum punctez puiul grill? Eu am punctajele pt pulpe si piept, dar pentru restul?
Multumesc.
axe10
CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 12:03 AM) *

Am facut niste rulouri de pui cu cascaval si ciuperci la 2.7p bucata,

Pot avea si eu reteta ???? plssss hug.gif

Piept de pui batut ca la snitzele(subtire-subtire in cazul meu) pe care am pus sare, piper, cascaval ras si cate 2 buc. ciuperci intregi(erau mici) ;le-am rulat, le-am prins cu scobitori si le-am pus la cuptor...si le-am dat cu pensula cu putin ulei. Problema a fost ca fiind date cu cascaval ras pe dinauntru a mai curs...dar nu-i problema...am mai pus cera mirodenii pe deasupra si neaparat pe folie de aluminiu. A, sa nu uit (le-am tinut in cuptor acoperite cu o alta folie vreo 25 min si de abia pe urma le-am descoperit!!

CITAT(Deea @ 31-10-2007, 10:06 AM) *

Buna dimineata!

Azi:

- cafea cu lapte - 1 p

Axe nu le-ai facut nici o poza la fete? Ce-a facut Alexia (mea), am inteles ca a cotrobait peste tot

Bravo tie, Deea!!!
Sorry, nu am facut ca tocmai facusem o poza cu "frumosul "peisaj din fata blocului care o sa o pasez pe aici pt cele plecate in departari, ca sa nu duca dorul, si am constatat ca bateria era pe finish la aparat...ca deh e si el batraior si se "termina" repede....

Promit ca data viitoare sigur...poate mai trec vineri pe aici. Acum a venit si cumnata mea, asa ca poate ii vine si ei pofta de facut copii... naughty.gif

CITAT(crissy @ 31-10-2007, 09:28 PM) *

pupic.gif fetele.
Spuneti-mi, va rog, cum punctez puiul grill? Eu am punctajele pt pulpe si piept, dar pentru restul?
Multumesc.

Adica cumparat gata facut?
Eu am punctat ca pulpa cu piele...gatita!!
Adica 5p 100g...ma refer aici la aroipioare...si pulpe...resai vrea sa punctezi, ca ai supt oasele de la spate? rolleyes.gif
ina_ceva
May, sexy mai este avatarul tau wink1.gif

Lavinia, bine ca ai postat si retzeta aceasta, ne mai dai idei biggrin.gif

Dana, mai bag si eu cate un vot pt asa barbatel w00t.gif
axe10
Nu v-am zis de ce am lipsit azi...am fost in fuga pana la mama la tara ca nu am mai vazut-o din septembrie de cand am luat fata de la ea pt gradinita. Si surpriza...a intrat la dieta si ea!!
Asa ca nu a exagerat cu indemnatul la mancare. Noi doua am fost cumintele...restul (Alexia, tatai si cumnata mea...)au spart frigiderul.
A fost soare, chiar placut. Pe la 17.30 am plecat spre casa si am ajuns exact cand venea si frate-miu de la munca. Asa ca am pus masa pt toti mai putin pt mine care trebuia sa calculez ce mancasem.Cum nu depasisem am putut sa mai consum si eu cate ceva...
Ei au mancat mici, pizza, papricas, salata ....eu m-am rezumat la...si aici dau meniul zilei de azi...

painita crocanta (1 felie) 0.4
toast(23g) 1.1
cascaval(29g) 2.1
muschi file(30g) 0.6
sunca porc(1 felie) 0.4
mancare fasole verde+pulpa inf.fara pielita 3.5
paine(30g) 1.5
zacusca(2 lingurite) 0.5
covrigei sarati 2
rosie 0
salata varza 1
icre din comertz(2 linguritze) 3
Exquista perle branza(100g) 1.6
prajitura 3

depasire 0.7p...
Eu zic ca am iesit bine avand in vedere ca o cam iau pe de-alaturi cand merg la mama...

Suntem obositi cu totii, tinerii insuratei deja au plecat la culcare, tati o spala pe fata si va parasesc si eu pana maine.
Noapte buna!

A dat Luchi raportul si eu nu am vazut?
Dar Tulip?
Am vazut May ce cuminte a fost, Deea ca s-a intors printre noi, Anca, Buretel,Crissy...si sa nu uitam de Pisik....am omis pe cineva?...ca Dany e scuzata azi din motive de Hamburg.
Va pup si noapte buna

Da, May...sexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy avatar ti-ai tras!!

May
Vai, multumesc ca mi-ati observat avatarul... sper ca v-ati dat seamna ca sunt eu in poza....EU IN VISELE MELE! lol.gif pupic.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 31-10-2007, 10:45 PM) *

Vai, multumesc ca mi-ati observat avatarul... sper ca v-ati dat seamna ca sunt eu in poza....EU IN VISELE MELE! lol.gif pupic.gif

Avem vise comune cumva? naughty.gif naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.