Buna seara,
intrebare din seria: cat de mare e un ou mare? Adica intrebare pentru experte: cate puncte are o perisoara?
Depinde de carne nu numai de marime...e de porc, de vita, de pui....?
Am incheiat ziua cu chiu cu vai
Meniu final pt astazi:
kefir 250ml 1.5
para 175gr 0
cafea 1 ceasca 0
varza rosie 275gr 1
morcov 62gr 0
otet balsamic 13ml 0.2
ton 112gr 1.1
rodie 207gr 1
struguri 250gr 1
campari 50ml 0.5
martini rosso 50ml 1.5
------------------------------
Total 7.8 puncte
"Ieftin" campari ala...puteai sa cazi sub masa si tot in puncte erai...
Rodia era cu coaja cu tot cantitatea?
Dar, vad ca nimeni nu-ti spune...struguri 250g=2.5p...
O sa imi schimb si eu tickerul sa ma incurajez, dar sunt suparata ca nu am dat jos decat 700gr, ceea ce mi se pare f putin
Nu stiu, poate trebuie sa schimb ceva, habar nu am, dar sigur nu fac targetul ala de 3 kile pana pe 12 cand am vizita la nutritionist
In fine, nu asta este cel mai important acuma, sunt destul de trista, pt ca rezultatele sotului la analize sunt mult mai proaste (mai exact de 10 ori mai proaste) decat la ultimele analize, trebuie sa faca operatie, dar nu garanteaza nimeni ca se va schimba ceva, iar daca se va schimba vor fi tot valori f mici....in fine, nu vreai sa mai dau detalii, dar sunt f amarata si incerc din rasputeri sa nu imi pierd optimismul....
1. 700g e super pt o saptamana...
2.da-l in p..ma-sii de target...tine-o tot asa nu te descuraja numai din atata
3.colesteroale, trigliceride?..sau de-ale copilului.?...daca vrei sa spui bine, daca nu, nu-i bai. Eu sunt oricum aici pt moralul tau.
Lavi, mie personal nu imi place acea frizura (daca e cea la care ma gandesc).. stai ca pun indata o poza.
Pai nu prea e ca eu nici macar nu am breton!!...deci o sa fie numai la spate,la ceafa...si ceva mult mai deschis...nu m-am hotarat inca!
Azi a fost o zi relaxata...am avut o vizita dragutza de la Alexia Deei si mi-am amintit de a mea cand era asa...a venit cu bona!
Apoi am mers sa-mi mai cumpar pt dimineata cate ceva si la piata sa luam cateva legume...fi-mea e in boala salatei de varza..
Am mers in parc pana ne-au inghetat mainile pe leagan si am venit acasa.
Am facut niste rulouri de pui cu cascaval si ciuperci la 2.7p bucata, am terminat salata care o incepusem dimineata:carne vita,castraveti acri,gogsar, ciuperci, putina maioneza light si putina smantana-toata cantitatea 9.4p toata cantitatea.
Azi am mancat asa:
Exquista perle branza(96g) 1.6
ou+albush fiert 2.5
toast(25g) 1.25
rosie 0
ardei kapia 0
papricas de pui 4.5
gogosar 0
paine(83g) 4.3
salata de vita(1/4 din cantitate) 2.4
piure cartofi (3 linguri) 3
pruna(100g) 0
Nu am gasit piureul in lista mea...poate ma corectati!