Neata !
In primul rand am aflat
de ce am in liste pulpa gatita , carne gatita : sunt punctele pentru mancarea preagatita la
cantina , pentru cei care nu mananca acasa de pranz sau cina .
CITAT(Deea @ 31-10-2007, 03:58 PM)

[
Dany si mie mi se pare mult, am comandat la catering si nu cred ca fac aia piureul super consistent...dar vreo 4 linguri erau asa ca am punctat ca in liste...tu ce zici?
La piure gata preparat am gasit
2 linguri = 0,5 pCITAT(crissy @ 31-10-2007, 08:28 PM)

fetele.
Spuneti-mi, va rog, cum punctez puiul grill? Eu am punctajele pt pulpe si piept, dar pentru restul?
Multumesc.
Pui la rotisor :
1/2 pui , cu piele , gatit , 370 gr = 15 p
1/2 pui , fara piele , gatit 320 gr = 7,5 p
CITAT(axe10 @ 31-10-2007, 08:45 PM)

Piept de pui batut ca la snitzele(subtire-subtire in cazul meu) pe care am pus sare, piper, cascaval ras si cate 2 buc. ciuperci intregi(erau mici) ;le-am rulat, le-am prins cu scobitori si le-am pus la cuptor...si le-am dat cu pensula cu putin ulei. Problema a fost ca fiind date cu cascaval ras pe dinauntru a mai curs...dar nu-i problema...am mai pus cera mirodenii pe deasupra si neaparat pe folie de aluminiu. A, sa nu uit (le-am tinut in cuptor acoperite cu o alta folie vreo 25 min si de abia pe urma le-am descoperit!!
Saru-mana !!!
CITAT(axe10 @ 01-11-2007, 08:59 AM)

Si o veste buna...schimb tikerul...
Si o veste si mai buna..am scazut de la grasime:din 76.1kg cat am acum...doar 28.4kg sunt grasime (fata de 30+ care le aveam).
Felicitari !!!!!!!!!!!
La multi ani , Norbi ! Sa cresti mare si sanatos !!