Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Nessie
CITAT(anca veselie @ 01-11-2007, 03:06 PM) *

CITAT(michelle @ 01-11-2007, 02:44 PM) *

CITAT(anca veselie @ 01-11-2007, 02:36 PM) *

te cred, miha, si eu am impresia ca timpul fuge... cat costa abonamentul de 12?

75 ron
La voi cat e?

nu mai stiu exact daca 75 sau 80 ron. m-am senilizat blushing.gif
Bai, frate, numai la mine e 125? doh.gif
michelle
CITAT(Nessie @ 01-11-2007, 03:16 PM) *

8 sau 12 sedinte? La Anca de 8 era vorba..
May
Intr-un prun sunt prune. Scutur prunul. Jos nu cad prune, sus nu raman prune.
Cate prune au fost in prun? naughty.gif

Preluare de pe culinar, ca sa nu avem probleme smile.gif
Pisik
Eu m-am obisnuit destul de greu. ma semnam si ma prezentam cu vechiul nume, dar treptat m-am acomodat...cam in doua luni cred, cam asa
Nessie
CITAT(michelle @ 01-11-2007, 03:18 PM) *

12 sedinte si nu e diferenta intre aerobic si fitness.

CITAT(Maybeline @ 01-11-2007, 03:20 PM) *

In prun sunt prune. Scutur prunul. Jos nu sunt prune, sus nu sunt prune. Cate prune erau in prun? naughty.gif

2 eusa_think.gif
May
CITAT(Nessie @ 01-11-2007, 02:25 PM) *

2 eusa_think.gif

Desteapto clap.gif

Va mai pun daca vreti, le-am gasit pe culinar... sper ca nu sunt probleme unsure.gif
anca veselie
CITAT(michelle @ 01-11-2007, 03:18 PM) *

nunu, eu tot de 12 sedinte vorbeam.
nessie, tu la ce sala mergi?
Monic
rolleyes.gif Michele, la noi nimic nu s-a schimbat, poate doar in bine. Prima saptamana a fost taaare greu pt ca eram acasa la parinti, si fiecare parinte tragea de noi, fiecare ne astepta cu masa pusa si cu pretentii gen `azi mancati de amiaza la noi`; `am facut paturile si am incuiat poarta, deci dormiti la noi` chiar daca la celalalt capat mama ne astepta cu mancarea gatita wacko.gif A fost aiurea rau sad.gif Apoi dupa ce am ramas noi doi totul a reintrat in normal, suntem foarte bine, chiar mai bine decat inainte. Acum avem planuri comune, buget comun, ne-am cumparat diverse lucruri si ne simtim ca o familie. rolleyes.gif
Eu am ramas cu numele de fata(ca sa nu trebuiasca sa imi schimb toate actele) dar incet-incet ma obisnuiesc cu gandul ca acum apartin de Paul si ca copii mei vor purta numele lui, poate si eu intr-o zi. Stiu ca suna cam aiurea, dar eu sunt o familista convinsa si am o personalitate f puternica, pur si simplu nu am putut renunta la numele meu de familie din niste considerente poate nu chiar curate... insa lucrurile se mai schimba si in capul meu...
michelle
Stiu, eu am ales sa imi schimb numele, desi imi place mai mult al meu..
In legatura cu schimabarea dupa nunta.. te inteleg cu parintii. Cam asa sunt si ai nostri. Mergem destul de rar pe acasa (adica 1-2 ori pe luna) si cand ne prind normal ca vor sa stam mai mult cu ei. Dar pana la urma noi ne sacrificam si lasam loc sa mancam la amandoi, chiar daca apoi regret ca bag atat in mine si incep cu triferment si ceaiuri..
Cu dormitul o sa fie problema intr-adevar lol.gif Pana acum dormea fiecare la mama lui cand mergeam acasa )).gif
Slava Domnului ca stam la 2 blocuri distanta si putem ajunge in max. 5 minute la cealalta mama grin.gif

CITAT(Maybeline @ 01-11-2007, 03:27 PM) *

Va mai pun daca vreti, le-am gasit pe culinar... sper ca nu sunt probleme unsure.gif

Testeaza-ne )).gif
May
De ce un pitic care sta la etajul 30 coboara mereu cu liftul, dar, cind e sa ajunga acasa, merge numai pina la etajul 20 si apoi urca scarile pina la etajul 30? )).gif
michelle
CITAT(Maybeline @ 01-11-2007, 03:38 PM) *

De ce un pitic care sta la etajul 30 coboara mereu cu liftul, dar, cind e sa ajunga acasa, merge numai pina la etajul 20 si apoi urca scarile pina la etajul 30? )).gif

Nu ajunge la butoane? lol.gif
nusarich
La mine abonamentul de 8 sedinte e 55 ron, cel de 12 cred ca e 70, nu stiu sigur. Mai e si unul nelimitat parca, dar cum eu abia ajung de 2 ori pe saptamana, nu m-a preocupat foarte tare. La fitness nici mie nu-mi place, am facut fitness vreun an, dar mergeam cu o amica, iar ei nu-i placea aerobicul. Acum merg singura, amica e cu bb la purtator si e si in state...
May
CITAT(michelle @ 01-11-2007, 02:42 PM) *

Nu ajunge la butoane? lol.gif

da lol.gif

O gaina si jumatate face un ou si jumatate intr-o zi si jumatate. Cate oua fac cinci gaini in trei zile?
axe10
Buna ziua gagicile...
Pisi, Buretel,Nusa,Miha,May...merci dragele...poate asta va imbarbateaza si pe voi cele care inca nu suntezi in directia "in jos" cu kg....

CITAT(Deea @ 01-11-2007, 03:09 PM) *

Miha eu in primul an dupa casatorie am stat acasa asa ca nu am fost nevoita sa ma prezint prea des cu tot numele.....abia cand m-am angajat am constatat ca am o problema )).gif ...acum e ok, nu ma mai incurc in nume.

Ai sta acasa un an?...sau a fost cu copilul/...ca nu inteleg!

Eu cu greu m-am obisnuit...am trecut de la 4 litere la 10!! blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
May
Eu de abia astept sa ii iau numele lui Remy ca imi place cum suna pe langa prenumele meu naughty.gif
nusarich
Eu daca e sa ma gandesc, as avea acelasi nume cu o colega de serviciu. Adica exact acelasi nume (si daca ma gandesc, nu-s multe AmElii...), macar pana s-ar marita ea si si-ar schimba numele. )).gif
buretel
Eu nu m-am obisnuit cu noul nume, si oricum abia anul trecut mi l-am schimbat si in acte (dar tot cu fostul nume ma prezint si semnez lol.gif ) dry.gif Imi placea mai mult al meu, dar acum imi place si cel nou, pt ca ne leaga wink1.gif
Axe, multumesc pupic.gif
Acum ma duc sa-mi notez din carnetel ce am mancat pe ziua de azi grin.gif

Michelle, deci pe 10 e evenimentul? give_rose.gif

CITAT(Maybeline @ 01-11-2007, 01:40 PM) *
buretel indecenta, eu? blush.gif
Glumeeeaaam lol.gif Ma refeream la poze, stii tu care naughty.gif )).gif
CITAT(nusarich @ 01-11-2007, 01:48 PM) *
Dupa primele sedinte eram ca impaiata, abia urcam scarile spre iesire. Dar acum... zburd. Mi-e un pic mai greu la inceput ca trebuie sa ma incalzesc super bine inainte de sedinta din cauza scoliozei mele, dar trece si asta si sedinta merge unsa. Doar la mancare sa ma mobilizez mai bine, ca sa am rezultate pe toate planurile. Eu mi-am facut abonament de 8 sedinte pe luna, ca la mai mult nu am cum sa ajung. Cu circulatia din Bucuresti eu ajung acasa cel mai devreme pe la 6 si ca sa merg la sala nu pot decat fie de la 7 sau 8 fie in we. Asta e, s-or termina si strazile noastre de asfaltat...
Eu cred ca 8 sedinte pe luna, adica 2 pe saptamana sunt suficiente. Bravo! cheer.gif Eu nu ma pot urni inca sa merg la sala blushing.gif
Deea
Axe eu mi-am dat demisia cu 1 zi inainte sa aflu ca sunt insarcinata asa ca am stat acasa toata perioada sarcinii si apoi cand a facut Alexia 6 luni m-am angajat. Pe 28 ianuarie 2006 m-am casatorit si pe 29 ianuarie 2007 m-am angajat....asa ca fix 1 an trecuse smile.gif
michelle
CITAT(buretel @ 01-11-2007, 04:11 PM) *

Da acus acus..
Dar cand vad ce vreme e afara .... doh.gif
buretel
CITAT(michelle @ 01-11-2007, 04:14 PM) *

Da acus acus..

Si eu sarbatoresc pe cineva pe 11 wink1.gif
pupic.gif Sa importam niste soare? biggrin.gif
michelle
CITAT(buretel @ 01-11-2007, 04:19 PM) *

Si eu sarbatoresc pe cineva pe 11 wink1.gif
pupic.gif Sa importam niste soare? biggrin.gif

La multi ani give_rose.gif

Da da soareeeeeeeeee cheer.gif Vrem o raza de soare yahoo.gif
buretel
Multumesc pupic.gif Sa-mi traiasca )).gif

Ti-am adus laugh.gif
Imagine
May
buretel e ziua lui buretoi? naughty.gif La multi ani ! pupic.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 01-11-2007, 04:25 PM) *

buretel e ziua lui buretoi? naughty.gif La multi ani ! pupic.gif

lol.gif lol.gif Daaaa. Buretoi laugh.gif laugh.gif Nu esti sanatoasa lol.gif lol.gif
May
Acum ti-ai dat seama ca nu sunt sanatoasa? lol.gif Sau de dimineata? lol.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 01-11-2007, 04:30 PM) *
Acum ti-ai dat seama ca nu sunt sanatoasa? lol.gif Sau de dimineata? lol.gif
De acum am certitudinea lol.gif lol.gif lol.gif tease.gif
Dar nici cu mine nu mi-e rusine crazy.gif
michelle
Sa-ti traiasca buretoiul si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! give_rose.gif
May
CITAT(michelle @ 01-11-2007, 03:39 PM) *

Sa-ti traiasca buretoiul si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! give_rose.gif

Si sa faceti multi buretei si buretici )).gif
anca veselie
la multi ani pt buretoi!!!!! floare.gif cheer.gif

si la multi ani pt norbi!
axe10
CITAT(Deea @ 01-11-2007, 04:11 PM) *

Axe eu mi-am dat demisia cu 1 zi inainte sa aflu ca sunt insarcinata asa ca am stat acasa toata perioada sarcinii si apoi cand a facut Alexia 6 luni m-am angajat. Pe 28 ianuarie 2006 m-am casatorit si pe 29 ianuarie 2007 m-am angajat....asa ca fix 1 an trecuse smile.gif

Mama ce la fix....acum inteleg si kg-mele.... lol.gif blink.gif tease.gif

CITAT(michelle @ 01-11-2007, 04:14 PM) *

CITAT(buretel @ 01-11-2007, 04:11 PM) *

Da acus acus..

Nu ti-am spus sa-ti iei cizme de cauciuc?!
Ups, am uitat....da-i un tel lui Dany sa iti achizitioneze unele...poate gaseste chiar albe...daca ai picioarele mici mici...ti le imprumut pe ale Alexiei roz cu "frumoasa adormita" cum zice ea... blum.gif ...
Glumesc sa stii...dar e nasol rau afara. Ma uit pe geam si-mi vine sa plang!!! sorry.gif
Poate vine vreun soare din...Bali?

Daca va intereseaza cu ce m-am indeletnicit azi...mergeti la "bucatarie"...

Si pt ca fetele plecate pe afara sa nu regrete cel putin Bucurestiul va prezint imagini ce se vad din balconul meu, poze de alaltaieri dimineata cand iesise putin soarele...
Imagine

Frumos, nu?
Si inca una ca sa vedeti sos Oltenitei in lucru permanent!!
Imagine

Revin cu meniul de pana acum dupa ce ajung la zi cu cititul....
daconst
Gata am citit tot,dar mai pe fuga. grin.gif

Otilici, La multi ani lui Norbi!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Axe,felicitari pentru ticker! floare.gif

Buretel,La multi ani babuinului! give_rose.gif

Deea bravo tie pentru mobilizare!

Sa stiti ca dupa ce-mi pleaca prietena,ma pun pe numarat,ca mi-ati facut pofta! lol.gif

Multumim de votare la toata lumea! floare.gif floare.gif floare.gif

M-a intrebat cineva cum de cineva cu mai putine voturi ca Lucas,are nota mai mare si e mai in fata ca el.
Faza ce am observat e ca daca la ceilalti copii se voteaza cu 1 stelutza,atunci ii scade punctajul foarte mult,adica nota.
Se pare ca si la noi au fost citiva care au votat cu minim,doar sa ne scada noua nota. sorry.gif
Ca la orice concurs sunt si din astia rau intentionati,asta e.Eu tot sper sa cistigam! wink1.gif
May
Cretini, idioti! mad.gif Cum ar fi sa ne punem sa dau 1 steluta la copiii din fata lui Lucas? dry.gif
Deea
Danuta noi votam in continuare, de la 2 calculatoare pe zi smile.gif cu 10 stelute de fiecare data
Monic
CITAT(Deea @ 01-11-2007, 05:28 PM) *

Danuta noi votam in continuare, de la 2 calculatoare pe zi smile.gif cu 10 stelute de fiecare data

si noi cheer.gif
daconst
Pup fetele mele dragi! pupic.gif
Am baut o canoaie mare de vin fiert si...m-am cam imbatat. lol.gif

Ps: As vrea sa nu votati cu stelutze mai putine ceilalti copii...sau nu inca.mai vedem cum merge pe parcurs concursul.Nu de alta,dar se vede ip-ul si poate fi Lucas descalificat. sorry.gif
Deea
Mai nu stiu ce se intampla dar dimineata Lucas avea 9 stelute si jumatate colorate acum are doar 8 si jumatate...deci se voteaza cu stelute mai putine sa inteleg.

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

sunt vesela pt. ca azi cu toate abtaerile nu am depasit mult la puncte...dar nici prea corect nu am mancat blushing.gif

M.d.
1 rosie - 0p
Branzica fagaras 100g - 2.7p
Ou fiert - 2p
cafea cu lapte - 1p

Pranz
Mamaliga - 2p
Branza - 3p
Smantana - 2p

Gustare
1 portocala - 0p
1 cafea cu lapte - 1p

Cina
Pui la cuptor 80g - 3p
1 Mc Nugget - 1p
Sprite - 1.5 p

Total - 20.2 depasire 0.2 p

bpaula
Seara buna

votat si eu si vaz ca acum e pe primul loc smile.gif
axe10
Bravo Deea, asa vreau si eu mamaligutza cu br si smantana....dar are prea multe puncte br care imi place mie...adica telemea....
Dumbo
Axe, stai langa soseaua Oltenitei?
Si ai mei stau prin zona.
Mai pui poze?
axe10
CITAT(Dumbo @ 01-11-2007, 08:55 PM) *

Axe, stai langa soseaua Oltenitei?
Si ai mei stau prin zona.
Mai pui poze?

Da, langa scoala de politie
Din zona nu mai am...
danyhoney
CITAT(daconst @ 01-11-2007, 07:17 PM) *

Pup fetele mele dragi! pupic.gif
Am baut o canoaie mare de vin fiert si...m-am cam imbatat. lol.gif

Ps: As vrea sa nu votati cu stelutze mai putine ceilalti copii...sau nu inca.mai vedem cum merge pe parcurs concursul.Nu de alta,dar se vede ip-ul si poate fi Lucas descalificat. sorry.gif

Hehehe ...te-ai cam betivit lol.gif

As avea o intrebare .... sper sa nu te supere ....spuneai ca vei dona premiul lui Darius( buna idee ) DAR ....de ce nu l-ati bagat pe Darius in concurs ????? Asa castiga el , sunt sigura . Sau asta e doar ideea ta de ai dona premiul ? Inca o data : a fost doar o intrebare sad.gif

Mamaaaa , ce poze ai pus , Lavi !!!! Vezi , mai bine iti luai cizme de cauciuc de aici blum.gif tease.gif

Deea .... te bat !!!! Mamaliga cu branza si cu smantana ..... tastatura mea e dusaaaaa Imagine
axe10
Sa stii ca am nevoie acuma...azi m-a pus naiba sa plec in "adidasi" si i-am facut varza...si m-am deplasat cu masina si pana in piata pe jos, de la masina!! sad.gif
otilici
Multumim tuturor fetelor pentru urari smile.gif .Norbi va pupa si va imbratiseaza pe toate hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif .Am avut ceva musafiri si azi,dar cheful mare il facem duminica drinks.gif haninoroc.gif .De luni,si eu la dieta,sper sa ma tina de data asta fara intrerupere pana la Craciun pray.gif .Va rog sa stati si voi cu bataita.gif si cuplu.gif pe mine sa nu ma las pe tanjala,chiar am nevoie de ajutorul vostru.
Dana,il votez si eu pe Lucas in fiecare zi,vad ca deocamdata e pe locul 1 pupic.gif
Axe,tare mi-au placut pozele grin.gif ,ce sa-i faci,asta e Romanica noastra draga mad.gif
Dumbo
:cheer: Lucas e pe locul 1!!!
:sorry: Nu as putea sa votez cu o steluta nici un copilas. Ori iti place si votezi ori ... nu si atunci nu votei. Mi se pare asa de absurd ca pana si aici apar orgoliile adultilor.
axe10
CITAT(otilici @ 01-11-2007, 10:01 PM) *

Multumim tuturor fetelor pentru urari smile.gif .Norbi va pupa si va imbratiseaza pe toate hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif .Am avut ceva musafiri si azi,dar cheful mare il facem duminica drinks.gif haninoroc.gif .De luni,si eu la dieta,sper sa ma tina de data asta fara intrerupere pana la Craciun pray.gif .Va rog sa stati si voi cu bataita.gif si cuplu.gif pe mine sa nu ma las pe tanjala,chiar am nevoie de ajutorul vostru.
Dana,il votez si eu pe Lucas in fiecare zi,vad ca deocamdata e pe locul 1 pupic.gif
Axe,tare mi-au placut pozele grin.gif ,ce sa-i faci,asta e Romanica noastra draga mad.gif

Buey, atata spun...daca te pune naiba sa vii saptamana viitoare pe aici si sa zici ca nu intri la cura...te bat...hai cu toatele acuma ca la hei-rup e mai usor!!
Norbi e un scump...
buretel
Buna seara,

Multumesc tuturor pt urari hug.gif

Axe, ce poze shock.gif
Otilici, te asteptam pupic.gif Sa-ti traiasca flacaul give_rose.gif

Vin si eu meniul pe ziua de azi.
kefir 250ml 1.5
cereale 50gr 2.6
mazare 320gr 3.5
fasole verde 80gr 1
ardei gras+morcov 80gr 0
ton 56gr 1.1
branza 57gr 3.8
rondele orez 64gr 4.4
----------------------------------
Total 18 laugh.gif

M-am incadrat la fix, atata cantaream rondelele de orez, de numa' lol.gif
E corect cum am punctat mazarea? Am calculat cu informatiile de pe ambalaj. La fasole am pus 1 p pt ca am depasit cele 300gr legume admise grin.gif

Azi vroiam sa mananc spanac+ou si salata de cruditati, ma laudasem la Pisik biggrin.gif, si m-am trezit ca nu aveam mere doh.gif

cheer.gif Maine e vineri! Daca reusesc si maine sa ma tin de treaba, ar fi prima data in viata cand pot tine 5 zile consecutiv o dieta, ca la carte sweating.gif
danyhoney
CITAT(buretel @ 01-11-2007, 09:18 PM) *

mazare 320gr 3.5
fasole verde 80gr 1

mazare , conserva , 100 gr = 1p .....deci tu ai 3,2 p ceea ce inseamna ( rotunjit ) 3 p
fasole verde , proaspata = o p ....din conserva = 0,8 p .....rotunjit = 1 p

Tonul a fost proaspat sau in conserva ?
buretel
CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 10:26 PM) *

CITAT(buretel @ 01-11-2007, 09:18 PM) *

mazare 320gr 3.5
fasole verde 80gr 1

mazare , conserva , 100 gr = 1p .....deci tu ai 3,2 p ceea ce inseamna ( rotunjit ) 3 p
fasole verde , proaspata = o p ....din conserva = 0,8 p .....rotunjit = 1 p

Dany, si mazarea si fasolea erau congelate, din punga. Doar le-am pus 9 minute la MW si le-am mancat asa. Deci nu erau din conserva. Pt mazare am calculat de pe ambalajul pungii. Am pus 1 pt in dreptul fasolei, ca s-au adunat peste 300gr pe toata ziua, de legume. E corect? unsure.gif

Tonul era din conserva, in apa, si la fel l-am calculat de pe informatiile de pe cutie.
danyhoney
Gata , m-ai lamurit ( daca ai luat de pe ambalajul de la mazare ) ! Ai punctat bine !!! Eu mai sar cu gura cand mi se pare ceva aiurea .... scuze !
buretel
CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 10:33 PM) *

Gata , m-ai lamurit ( daca ai luat de pe ambalajul de la mazare ) ! Ai punctat bine !!! Eu mai sar cu gura cand mi se pare ceva aiurea .... scuze !

pupic.gif Merci de ajutor! Eu intreb ca sa fiu sigura, n-ai pt ce sa-ti ceri scuze, poate eu, ca va bat la cap blushing.gif )).gif

Ca o nota de generala de cand respect WW, am incercat, pe cat a fost posibil, sa calculez totul conform ambalajelor, iar acolo unde n-am avut, m-am uitat pe lista, orientativ. Ca sa nu trisez blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.