Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
danyhoney
Intrebare -intrebatoare , buretel : regula cu grasimile bune si portia de calciu ( adica regula celor 6 ), etc sper ca le stii si tii cont de ele , da ????????? Miha le-a pus in lista ei !

Stii ce fac eu cand am ceva ambalat ? Daca e la felie ....calculez punctele / felie si scriu pe ambalaj : asa nu trebuie sa calculez de fiecare data cand vreau sa pap din acel aliment naughty.gif
buretel
blushing.gif Acum am citit cele 6 reguli, erau la sfarsitul listei.

Eu cred ca m-am incadrat cat de cat. Am mancat lactate degresate, legume cat cuprinde (si chiar si crude-morcov, varza, sau doar facute la mw, fara alte adaosuri), fructe la fel ( doh.gif as manca intr-una, tone), paste integrale, chiar si oleaca de ulei de masline. E bine? unsure.gif

Asa am inceput sa fac si eu, sau mi-am notat pe postit-uri alimentele pe care le consum des, acelasi fel, ca sa nu mai stau sa calculez (am notat kcal si val. lipidelor la 100 gr, si doar bag repede in calculator, si gata punctele smile.gif )
danyhoney
Acea oleaca de ulei de masline intra in categoria grasimilor bune ( 2 portii / zi ...adica cel putin 2 p .... asta inseamna , dupa noul regulament , 2 lingurite ) .
buretel
CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 11:00 PM) *

Acea oleaca de ulei de masline intra in categoria grasimilor bune ( 2 portii / zi ...adica cel putin 2 p .... asta inseamna , dupa noul regulament , 2 lingurite ) .

Voi incerca sa-l folosesc mai des, in salate, stiu ca e sanatos. Poate nu 2 lingurite, dar macar 1. Multumesc de sfat smile.gif
danyhoney
Pentru calciu baga broccoli ....ca tot iti place !
buretel
CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 11:02 PM) *
Cand fac aprovizionarea, in we )).gif Ca azi am vrut si spanac, si eram lipsa la apel, am vrut si salata de cruditati si nici mere nu aveam sad.gif Halal gospodina sunt lol.gif
daconst
Dany,pe Darius n-a vrut sa-l bage matusa lui in concurs,ca si eu am intrebat.N-am inteles nici eu exact de ce.Spunea ca n-a vrut sa fie dezamagita ca nu-l va vota lumea. sorry.gif
Si daca participa atunci lumea vota cazul,nu copilul...ca si la Dansez pentru tine! sad.gif
May
CITAT(buretel @ 01-11-2007, 10:06 PM) *

CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 11:02 PM) *
Cand fac aprovizionarea, in we )).gif Ca azi am vrut si spanac, si eram lipsa la apel, am vrut si salata de cruditati si nici mere nu aveam sad.gif Halal gospodina sunt lol.gif

Noi cred ca suntem 2 nuci cazute de pe aceeasi craca si izbite de perete lol.gif. Azi dimineata stateam cu remy in fata frigiderului si ne uitam cum bate vantul prin el in timp ce, pe fundal, se auzea cantecul matelor noastre )).gif. Am zis: e randul tau sa gatesti si am plecat lol.gif. Dupa 20 de min se intoarce cu o amestecatura de oua, ceva ciuperci scoase din oale de la maica-sa, niste resturi de carnat cu urme de varza ( de la varza mea cu carnati de ieri care nu prea a fost comestibila ca am pus multa sare, asa ca am aruncat-o si am pastrat carnatul), cateva firicele de praz tot de la ai lui si a fost asa de bun ca m-am lins pe degete lol.gif. Seara am mancat un kebab si am facut planuri mari sa mergem maine la cumparaturi )).gif

Deea
Buna dimineata!

Am vazut dimineata cazul lui Darius la tv, pe Kanal D; am inteles ca s-au strans cam jumatate din bani.....sper ca daca tot a inceput sa fie mediatizat cazul sa se stranga banutii cat mai repede!
Pisik
Neatza! Se pare ca avem ghinion: aseara (azi noapte mai exact) ne-a luat foc tabloul electric, a facut flama puternica si a ars un pic, noroc ca a suflat iubi si s-a stins, azi am decuplat curentul de la tabloul scarii si dupa amiaza vine un electrician, asa ca voi sta f putin la serviciu, ca ma duc la cununie la 12....
Sper doar sa se rezolve, sa nu stau fara curent, ca si asa am scos frigiderul si ma gandesc cata carne si peste am in el doh.gif

Aseara am dat-o in bara tare la sora mea in vizita, dar gatise ea cu manuta ei si mama ei si era si inaugurare de casa noua...in fine, a fost totul f bun oricum )).gif
Deea
Of mai Pisik...bine ca nu s-au intamplat alte minuni. Si eu am dat-o in bara aseara, dupa ce ma laudam ca am fost la petrecere de copii la Mc si nu am mancat decat 1 Mc Nuggets am mancat aseara crema de branza si am baut Pepsi....in total 6 puncte depasire..... sad.gif

Axe, Danny....eu as manca mamaliga cu branza si smantana de 20p zilnic, ce daca ma costa mai mult la puncte, macar imi fac pofta si ma si satur pe juma de zi. Na ca iar mi s-a facut pofta smile.gif .... as comanda si azi o portie smile.gif
buretel
CITAT(Deea @ 02-11-2007, 09:02 AM) *
eu as manca mamaliga cu branza si smantana de 20p zilnic, ce daca ma costa mai mult la puncte, macar imi fac pofta si ma si satur pe juma de zi. Na ca iar mi s-a facut pofta smile.gif .... as comanda si azi o portie smile.gif

drool.gif drool.gif Eu cred ca n-am mai mancat de mai bine de 1 an, mi-ai facut pofta smile.gif

Neata lumeeeee, rise and shine! cheer.gif
michelle
Neata, e vineri!! cheer.gif

He he aseara am bagat si noi branza cu smantana si mamaliguta )).gif
daconst
Neatza!

Deea,asa e a fost Darius pe Canal D si de data asta a durat ceva mai mult emisiunea ca la Antena a fost tare rapida stirea cu el.Sa speram ca se vor strange banutii aia odata.Nu de alta dar pe 3dec e operatia si le mai trebuie vreo 10mii pentru operatie,ca transportul e separat 10mii.Dar cu asta ne ajuta fundatia de aici,ca norocul. cheer.gif

Pisik,mi-a stat inima pina am citit tot mesajul tau...cu tabloul.Bine ca nu s-a intamplat nimic. yahoo.gif

Azi am zi de umblaturi,asa ca v-am pupit! pupic.gif
axe10
Buna dimineata fete cucuiete!

Ieri am iesit repede de pe aici si nu am postat meniul zilei:
lapte 0.1%(50ml) 0.25
toast seminte(23g) 1.1
cascaval(18g) 1.3
unt degresat(6g) 0.7
Salam Zimbo "4 anotimpuri" 1.4
dulceata afine dietetic(51g)-2linguritze 0.7
painita crocanta (3 felii) 1.2
paine cu marar(40g) 2
rulou pui(2 buc mici) 5
gogosar 0
salata carne vita 1.5
banana(130g) 1.5
para 0
mar 0
Quark exquista, 0.2% grasime,kiwi+mere 2
turta dulce cu nuci (23g) 1.9

Depasire 0.55p

CITAT(buretel @ 01-11-2007, 10:38 PM) *

Ca o nota de generala de cand respect WW, am incercat, pe cat a fost posibil, sa calculez totul conform ambalajelor, iar acolo unde n-am avut, m-am uitat pe lista, orientativ. Ca sa nu trisez blum.gif

Asa e si cel mai bine, mai ales daca si scrie...ca la noi, mai subtire cu scrisul pe ambalaje.

CITAT(Deea @ 02-11-2007, 09:02 AM) *

Axe, Danny....eu as manca mamaliga cu branza si smantana de 20p zilnic, ce daca ma costa mai mult la puncte, macar imi fac pofta si ma si satur pe juma de zi. Na ca iar mi s-a facut pofta smile.gif .... as comanda si azi o portie smile.gif

Si eu am pofta, azi poate gasesc niste br. din aia degresata si bag cu smantana 15% grasime....dar am frigiderul plin de mancare....

Pisi, bine ca nu te-am vazut la stirile de la ora 17....adica nu dormeati si sa arda casa...Doamne fereste!

Azi am ramas din nou singura cu copilul deoarece cumnata s-a dus cu frate-miu la munca, sa se mai dragaleasca si ei ...i-am zis barbatului aseara ca m-as duce sa dau o raita prin mall sa ma zgaiesc la magazine ca poate imi mai cumpar cate ceva, dar parca vad ca nu ajung sau ajung, stau putin si Alexia vrea acasa!!

Trebuie doar sa calc...ma impinge cineva de la spate?
daconst
Fetele nu uitati sa ne votati!!!

Scuze ca insist! blushing.gif
michelle
Axe, ce paine crocanta ai mancat de era asa ieftina la puncte? SI aia cu marar cum e?
Cred ca banana ai punctat-o cam mult..
ina_ceva
CITAT(nusarich @ 01-11-2007, 12:20 PM) *

Ne asteapta niste reorganizari (pe colegii mei mai mult, pe mine mai putin, doar la ajutor de mutat). Asa ca vor fi niste saptamani mai "sportive".

E bine ca mai pui puncte deoparte wink1.gif
danyhoney
Neata !

CITAT(daconst @ 01-11-2007, 10:58 PM) *

Dany,pe Darius n-a vrut sa-l bage matusa lui in concurs,ca si eu am intrebat.N-am inteles nici eu exact de ce.Spunea ca n-a vrut sa fie dezamagita ca nu-l va vota lumea. sorry.gif
Si daca participa atunci lumea vota cazul,nu copilul...ca si la Dansez pentru tine! sad.gif

Aha , am priceput .
CITAT(Pisik @ 02-11-2007, 07:56 AM) *

Neatza! Se pare ca avem ghinion: aseara (azi noapte mai exact) ne-a luat foc tabloul electric, a facut flama puternica si a ars un pic, noroc ca a suflat iubi si s-a stins, azi am decuplat curentul de la tabloul scarii si dupa amiaza vine un electrician, asa ca voi sta f putin la serviciu, ca ma duc la cununie la 12....
Sper doar sa se rezolve, sa nu stau fara curent, ca si asa am scos frigiderul si ma gandesc cata carne si peste am in el doh.gif

Bine ca nu s-a intamplat mai rau ! Distractie placuta la cununie !
CITAT(Deea @ 02-11-2007, 08:02 AM) *

Cred ca sambata viitoare asta scrie pe mine : mamaliga cu branza si smantana )).gif
CITAT(michelle @ 02-11-2007, 08:30 AM) *

Neata, e vineri!! cheer.gif

He he aseara am bagat si noi branza cu smantana si mamaliguta )).gif

A intrat boala cu mamaliga in noi , se pare )).gif )).gif

Miha , tu ne-ai pus odata o chestie cu " itīs friday " pe aici ....Il mai pui o data , te rog ? L-am salvat atunci dar al meu a facut curat in calculator si a disparut sad.gif Multumesc !

Lavi , si eu zic : cam mult banana aia ! Doar daca nu era una mare de tot .
peach
CITAT(daconst @ 02-11-2007, 09:47 AM) *

Fetele nu uitati sa ne votati!!!

Scuze ca insist! blushing.gif

fetele cind votati apasati pe maximul de stelute se pare ca asa se face clasamentul.
peach
CITAT(Pisik @ 02-11-2007, 07:56 AM) *

Neatza! Se pare ca avem ghinion: aseara (azi noapte mai exact) ne-a luat foc tabloul electric, a facut flama puternica si a ars un pic, noroc ca a suflat iubi si s-a stins

dar are plamani sotul nu gluma )).gif grin.gif

Ca tot a aparut un subiect ca acesta vroiam sa spun ca marea majoritate a decesurilor in caz de incendiu se face datorita fumului nu a flacarilor. Exista pe piata detectoare de fum nu costa foarte mult si va poate salva viata. il instalati pe hol si in dormitor..da alarama la un procent relativ mic de fum.
buretel
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 03:00 AM) *
Noi cred ca suntem 2 nuci cazute de pe aceeasi craca si izbite de perete lol.gif. Azi dimineata stateam cu remy in fata frigiderului si ne uitam cum bate vantul prin el in timp ce, pe fundal, se auzea cantecul matelor noastre )).gif. Am zis: e randul tau sa gatesti si am plecat lol.gif. Dupa 20 de min se intoarce cu o amestecatura de oua, ceva ciuperci scoase din oale de la maica-sa, niste resturi de carnat cu urme de varza ( de la varza mea cu carnati de ieri care nu prea a fost comestibila ca am pus multa sare, asa ca am aruncat-o si am pastrat carnatul), cateva firicele de praz tot de la ai lui si a fost asa de bun ca m-am lins pe degete lol.gif. Seara am mancat un kebab si am facut planuri mari sa mergem maine la cumparaturi )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif Sora mea roll2.gif
Sa vad cum ies la liman azi shucks.gif Azi vreau o salata de rosii, castravete, ardei gras, ou fiert, branza si masline (putine batista.gif batista.gif ). Ma duc sa-mi anticipez dezmatul laugh.gif

Vad ca toata lumea vrea mamaliga cu branza, Deea, ce ne-ai facut? )).gif
Axe, cum e painica cu marar? Dar toastul de seminte? blum.gif Ca suna tare bine drool.gif

Danuta, votat puiutul! smile.gif Si ii mai dau un vot de acasa, ca dimineata n-am avut timp.
michelle
Dar de cate ori se poate vota? baby.gif
buretel
CITAT(michelle @ 02-11-2007, 12:24 PM) *
Dar de cate ori se poate vota? baby.gif
O data, dar eu votez de pe doua calculatoare, de la birou si de acasa blum.gif
May
Neatza smile.gif

Se pare ca cineva chiar il voteaza cu stelute putine pe Lucas pt ca azi dimineata eu m-am culcat la 3 si m-am uitat la clasament: era lucas cu notare 8.5 si apoi copilasul care acum e pe locul 1 si lucas are acum 8.3... nu mai inteleg nimic mad.gif
Deea
May, din pacate orgoliile oamenilor mari si "rautatile" lor se vad si la concursurile pentru bebei/copii, asa cum s-a intamplat si cu Timeea. Asta e, eu il votez in continuare pe Lucas si n-o sa votez alti copii cu stelute mai putine pt. ca nu mi se pare corect.
michelle
Un tip agata o femeie extrem de grasa si o duce acasa; ajung ei
in pat si tipul se suie pe ea...
- Dupa cateva momente o intreaba:
- Auzi draga, ai ceva impotriva sa sting lampa asta din tavan?
- Nu, de ce, esti pudic?
- A, nu, dar ma cam arde la fund!...
ina_ceva
CITAT(Pisik @ 02-11-2007, 08:56 AM) *

Neatza! Se pare ca avem ghinion: aseara (azi noapte mai exact) ne-a luat foc tabloul electric, a facut flama puternica si a ars un pic, noroc ca a suflat iubi si s-a stins

Bine ca nu s-a intamplat asta in timp ce dormeati pupic.gif

CITAT(michelle @ 02-11-2007, 02:12 PM) *

Un tip agata o femeie extrem de grasa si o duce acasa; ajung ei
in pat si tipul se suie pe ea...
- Dupa cateva momente o intreaba:
- Auzi draga, ai ceva impotriva sa sting lampa asta din tavan?
- Nu, de ce, esti pudic?
- A, nu, dar ma cam arde la fund!...

Vai de fundu' lui lol.gif
bubbles
Fetele buna ziuaaaaaaa blum.gif .Cat are carnea de curcan - pulpa - ? Ca nu am gasit in lista ... Apropo m-am apucat de WW serios grin.gif
axe10
CITAT(michelle @ 02-11-2007, 10:51 AM) *

Axe, ce paine crocanta ai mancat de era asa ieftina la puncte? SI aia cu marar cum e?
Cred ca banana ai punctat-o cam mult..

Painitze, felii crocante, firma "nutrizzia", cereale extrudate mai scrie pe pachet. Un pachet are 75g, 10 felii,,323kcal,2.2 grasimi.Sunt 3 feluri:integrale, graham si branza!
Banana fara coaja avea 130g....deci mai mult de 100g cat e 1p la banana....nu?

CITAT(buretel @ 02-11-2007, 12:15 PM) *

Axe, cum e painica cu marar? Dar toastul de seminte? blum.gif Ca suna tare bine drool.gif

Paine de la cuptor, care e alba dar are si marar prin ea...buna rau...avea si cu cartofi, cu masline, cu ceapa....ai mei nu mananca niciunul....asa ca o sa ma lupt eu cu ea...noroc ca e rotunda mica!!
Toast-ul cu seminte e ala de la Velpitar....iese la calc dupa eticheta 1.04p la 100g...rotunjit 1p. grin.gif
Revin dupa ce mananc....

May
Am fost la cumparaturi, nu mai suntem in greva foamei cheer.gif lol.gif. Buretel treci la raport... sau ai murit de foame? lol.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 05:57 PM) *

Am fost la cumparaturi, nu mai suntem in greva foamei cheer.gif lol.gif. Buretel treci la raport... sau ai murit de foame? lol.gif

Bine ca ati fost amandoi in fata frigiderului cand l-ati deschis...ca poate faceati un atac de panica vreunul... lol.gif ...asa s-a impartit spaima pe 1/2..

Chiar Burete, ce zici azi?! Hai ,lauda-te.

Buey, ma doare stomacul de nu mai pot...am stat cam mult nemancata ca am fost la shoping cu fi-mea si am mancat de pranz de abia la 17....acum o trag, am luat un triferment si un dicarbocalm.

Raport azi:

painita crocanta (3 felii) 1.2
unt degresat(6g) 0.7
sunca porc(1 felie) 0.4
cascaval(26g) 1.9
banana(130g) 1.5
ciorbitza loboda 2
salata varza+kapia+ridichi 0.75
cartofi fierti 2
icre din comertz(2 linguritze) 3
vrabioara cu sos(100g vita cruda) 3.6
frappe cu inghetata vanilie 2.5

total:19.55p

michelle
Ce inseamna vrabioara cu sos? Ai scris undeva detaliile? eat.gif

Bub, am gasit in fisierul cu calorii valoarea pentru carne de curca in general. Sa vedem ce zice Dany, poate are ea exclusiv pentru pulpa.
axe10
CITAT(michelle @ 02-11-2007, 06:47 PM) *

Ce inseamna vrabioara cu sos? Ai scris undeva detaliile? eat.gif

Bub, am gasit in fisierul cu calorii valoarea pentru carne de curca in general. Sa vedem ce zice Dany, poate are ea exclusiv pentru pulpa.

Da, la "bucatarie"
Pisik
Va pup dragelor!

A venit electricianul si ne- a facut cat sa avem asta seara curent, iar maine vine sa faca ca lumea, ne costa 3 mil doh.gif , asta ne mai lipsea pe langa cheltuieli cu doctori, medicaente, nunta la care mergem maine, etc. Dar lasa, bine ca suntem sanatosi si nu a fost mai rau.

Mi-e foame, pofta, nu stiu si am si eu ca si Axe arsuri la stomac sad.gif

O sa scriu la mine in jurnal meniul final pe ziua de azi
axe10
Liniste totala pe aici....nu inteleg ce se intampla.... mad.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 05:57 PM) *

CITAT(axe10 @ 02-11-2007, 06:30 PM) *
Chiar Burete, ce zici azi?! Hai ,lauda-te.

Am aparut cheer.gif
N-am murit inca de foame lol.gif Dar daca mai aveam o zi lucratoare, cu siguranta da, ca bate alizeul prin frigiderul meu laugh.gif Aa, ca tot ziceam ca ti-l donez, Axe, e un LG Electrocool, dar nu e al meu )).gif

Deci am avut o zi plina de alergaturi doh.gif Dar s-a sfarsit frumos rolleyes.gif
Pana una alta, sa pun meniul.
Dar inainte de a face asta, vreau sa va multumesc tuturor pt ajutor si sustinere! Am reusit sa trec de a 5-a zi cu WW, fara abateri give_rose.gif Va hug.gif pe toate!

MD
kefir 250ml 1.5
cereale 50gr 2.6
Gustare:
para 200gr 0
Pranz:
rosii+castraveti+ardei 325gr 1
ou fiert 1buc 50gr 2
feta 55gr 3.67
masline negre 6buc 3
otet balsamic 15ml 0.23
Gustare:
para 200gr 0
suc portocale fresh 0
Cina:
rosii+castraveti+ardei 225gr 0
ton 56gr 1.1
porumb 95gr 1.6
masline negre 2buc 1
otet balsamic 15ml 0.23
------------------------------------------
Total 18 grin.gif

Astazi cosmeticiana mi-a facut un cadou util, fara sa stie )).gif Primise niste oferte de la Sothys, si mi-a dat si mie. Ce credeti ca e? Un calculator mic, in forma de pudriera lol.gif lol.gif I-am spus ca imi prinde numai bine, ca de acum trebuie sa fiu echipata in permanenta cu liste si calculator la mine tease.gif

Uff...si n-am mai rezistat si i-am luat cadoul Buretoiului inainte (ca imi rodeam unghiile, i-am cerut parerea, si a fost asa de incantat ca m-a si trimis sa i-l cumpar, a venit special mai devreme acasa )).gif ), si acum il testeaza lol.gif lol.gif

Am uitat sa intreb: am 7 puncte economisite de luni, as putea sa le folosesc maine? )).gif Ca se anunta un gratar dezastruos, si daca pun la socoteala si berile as fi numai bine lol.gif
Deea
Sa dau si eu raportul blushing.gif . Nu dati cu pietre...inca...am zis ca 2 saptamani incerc sa ma acomodez si cu mancatul in puncte si in primul si in primul rand sa ma obisnuiesc sa mananc sanatos, conform piramidei alimentelor....inca nu-mi iese prea bine.

Meniu 2.11.2007

M.d
Banana 1p
cafea cu lapte -1p

Gustare
1 mar - 0p

Pranz
- rosii - 0p
- ulei - 1p
- branza - 1.5p
- 3 felii paine - 3p
- 100g sunca de praga - 2.3p

Cina
- 15 masline verzi - 1.5p
- 100 g sunca de praga - 2.3p
- 1 chifla - 2p
- 50g snitel - 1.5p
- mar copt cu miere - 2p
- pepsi 300ml - 2.25p

Total - 21.35; depasire 1.35p
ina_ceva
CITAT(buretel @ 02-11-2007, 10:07 PM) *

Dar inainte de a face asta, vreau sa va multumesc tuturor pt ajutor si sustinere! Am reusit sa trec de a 5-a zi cu WW, fara abateri give_rose.gif Va hug.gif pe toate!

Felicitari, si tu ai fost cumintzica wink1.gif !
CITAT(buretel @ 02-11-2007, 10:07 PM) *

Am uitat sa intreb: am 7 puncte economisite de luni, as putea sa le folosesc maine? )).gif Ca se anunta un gratar dezastruos, si daca pun la socoteala si berile as fi numai bine lol.gif

De la mine ai dezlegare tease.gif

Va urez un WE placut, plin de veselie si sa ne auzim cu bine luni wink1.gif !!
buretel
Deea, mie imi place meniul tau, eu zic ca ti-a iesit bine, ai mancat din toate pupic.gif

Apropo de asta, isi da cineva cu parerea si despre meniul meu? Mie mi se pare ca mananc f mult, cantitativ vorbind blushing.gif Muuulte legume si fructe. E ok asa? Dar nu ma pot lipsi de ele unsure.gif

Ina pupic.gif Atunci bere sa curga cheers.gif Weekend placut si tie wink1.gif
ina_ceva
CITAT(buretel @ 02-11-2007, 10:27 PM) *

Ina pupic.gif Atunci bere sa curga cheers.gif Weekend placut si tie wink1.gif

Vezi ca o bere are 2.5p la 330ml grin.gif .
Merci!
buretel
CITAT(ina_ceva @ 02-11-2007, 10:29 PM) *

Daaa, dar am 25 de puncte maine lol.gif lol.gif
ina_ceva
CITAT(buretel @ 02-11-2007, 10:32 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 02-11-2007, 10:29 PM) *

Daaa, dar am 25 de puncte maine lol.gif lol.gif

cheer.gif fix 10 beri wink1.gif
danyhoney
Sara buna !

CITAT(bubbles @ 02-11-2007, 03:12 PM) *

Fetele buna ziuaaaaaaa blum.gif .Cat are carnea de curcan - pulpa - ? Ca nu am gasit in lista ... Apropo m-am apucat de WW serios grin.gif

Eu am 120 gr = 3 p ( nu e specificat daca e pulpa sau nu .......carne de curcan )
CITAT(axe10 @ 02-11-2007, 05:30 PM) *

salata varza+kapia+ridichi 0.75

De ce ai punctat .....toate au o = p !!!
CITAT(axe10 @ 02-11-2007, 08:48 PM) *

Liniste totala pe aici....nu inteleg ce se intampla.... mad.gif

Heyyyy, nu te mai intreba de ce .... )).gif
CITAT(buretel @ 02-11-2007, 09:07 PM) *

masline negre 6buc 3

Da , le poti folosi maine lol.gif DAR nu ca mine , da ????

CITAT(Deea @ 02-11-2007, 09:21 PM) *

- 15 masline verzi - 1.5p

daca 5 masline verzi au 1 p .... atunci 15 masline verzi au ...3 p
May
Cred ca si deea are in lista 5 masline verzi la 0.5 puncte cum aveam noi unsure.gif

buretel esti vegetariana mama? )).gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 10:45 PM) *
buretel esti vegetariana mama? )).gif

Da, daaa, poti sa zici si asa, hic haninoroc.gif )).gif
May
Atunci meniul tau e super... hai sa-i tragem cu pasta de linte )).gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 10:45 PM) *
Cred ca si deea are in lista 5 masline verzi la 0.5 puncte cum aveam noi unsure.gif

Da, asa apare in lista de pe site, acum modific si eu wink1.gif

CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 10:51 PM) *
Atunci meniul tau e super... hai sa-i tragem cu pasta de linte )).gif
Mai bine pasta de...hamei lol.gif lol.gif lol.gif Ca sa fie tematic )).gif
May
Nu stiu ce e hameiul dar suna a mancare de pasari... mai, tu ma faci papagal asa pe fata? mad.gif lol.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 10:53 PM) *

Nu stiu ce e hameiul dar suna a mancare de pasari... mai, tu ma faci papagal asa pe fata? mad.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Nu maaa, hameiul se foloseste la fabricarea berii. Cum sa te fac papagal, te-as fi facut privighetoare, cel putin tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.