vroiam sa felicit toate fetele care se tin de dieta, inclusiv pe
dany 
as vrea sa am ambitia voastra, sper incet incet sa ma tin si eu de numarat....doar vine revelionul, nu?
la servici am impresia ca recunosc in fiecare persoana pe cineva de pe site, ca stil. in birou cu mine am o colega care seamana cu dana si monic, alaturi parca e deea sau ramona, secretara este anca
).gif)
sunt duuusa...rau....mai glumesc cu aceasta colega de birou si-i zic: eu am impresia ca sunt sisi
).gif)
(nu's ce naiba intru uneori in panica, desi stiu perfect ca trebuie facut

)
ea:asta nu-i o noutate

tu o sa mori de inima fata
ne-am luat ieri cuptor cu microunde de la flanco. s-a deschis si la noi realul saptama trecuta si era o buluceala, statea lumea la coada ca sa intre in magazin

in ce hal am ajuns....noroc ca noi ieseam ca am prins mai "liber"
am sa pun cateva poze, numai ca sunt casnice cu biuta mea, eu inca astept sa-mi schimb lookul si sa-mi dispara cosurile. am vazut ca voi aratati care mai de care mai bine, imi place
imi pare rau ca nu mai am timp sa intru pe net, imi lipseste timpul liber, mi se pare ca we trece prea repede
dana, merg sa-l votez pe pitic, dar voi nu stati in baza mea, mergeti si votati toata saptamana, da,fetelor ??
jos palaria in fata ta ca te implici atat de mult, o sa vezi ca o sa ti se intoarca binele care il faci. poate asta e vocatia ta....ar fi ok daca o sa gasesti un job la o fundatie
monic, ce mai faceti voi? as vrea sa mai vorbesc si cu tine la tel, dar nu mai am numarul
tulip, tare bine aratati impreuna...cum de este vacanta inaintea Craciunului?parca pe vremea noastra nu era
axe, buretel, voi mai scrieti idei aici ca maine-poimaine vine ziua biancai
).gif)
de pregatit deocamdata niste ornamente din real, nici nu stiu ce o sa fac anul asta, mi-e teama sa nu interpreteze lumea gresit. chestia e ca mie imi place sa fac bufeturi, parca imi creste inima de bucurie cand le vad asa frumos ornate
).gif)
, dar sunt persoane care comenteaza cum ca as vrea sa ies in evidenta, deoarece ele fac tot timpul ceva simplu....o sa ma mai gandesc daca se merita
si acum poze

aici parca seamana cu deea