Neatza!
La mine ieri a fost o zi dezastruoasa dpd vedere al mancatului, dimineata am papat 1,5 felii paine cu mozarella si rosie, dupa amiaza ananas, pe la 17,30 1/2 sandvis cu crema feta si paine neagra si un jeleu pe bat (mi-a luat sotul jeleu cu Shrek

), iar in vizita a urmat potopul: in afara de salata cu de toate care a fost regulamentara am bagat alune, fistic, pepene cu inghetata si prajituri, ce mai, haos. Mi-a fost rusine numai gandindu-ma la voi (functioneaza f bine la mine motivarea in grup), dar asta este, raul a fost facut. Dimineata era relativ ok cantarul (nu ma astept sa mai slabesc sapt asta, va dati seama, si tare ciuda mi-e

), astazi am zi restrictiva, pt ca maine la ziua oficiala de cantar sa nu imi joace feste.
In rest a fost ok, ne-am vazut cu niste prieteni f dragi, cu care ne intalnim periodic si ne simtim bine, chiar daca nu iesim in cine stie ce loc, ne intalnim prin rotatie acasa la cate unul din noi (suntem 3 cupluri), am stat la povesti, la glume, relaxant.
Miha, spre rusinea mea nu stiu unde mergeti in honey week
Sexy, nu suna bine deloc ce spui tu acolo, chiar nu imi imaginam ca si afara sa se umble cu astfel de magarii. Imi pare tare rau ca nu este "the job", eram tare entuziasta pt tine. Dar cum tu esti o luptatoare sunt sigura ca vei trece si peste asta
Deea, felicitari ca te tii de treaba, bravo!
Va pup, sa aveti o saptamana frumoasa in ciuda vremii de afara