CITAT(Pisik @ 05-11-2007, 10:11 PM)

aveti idee cum pot muta toate albumele de pe flickr pe altceva? ca pe picassa nu am gasit nici o optiune de felul asta. mi-au pus limitare pe flickr si ma enerveaza
No ideea...dar e mai bun picassa. Asa am patit eu si mi s-a taiat pe flickr ca trebuiau mai intai micsorate si apoi una cate una puse acolo!
CITAT(Deea @ 05-11-2007, 10:49 PM)

Aaaaa...si de la unul din acesti potentiali clienti am primit laude pentru buna colaborare de pana acum ....un
mail catre sefa mea
Vesti bune rau!
Bravo. Eu habar nu am ce lucrezi tu dar un mail catre sef e sigur de bine. Felicitari.
Vad ca te stradui si cu dieta...take it easy girl ca nu e bai...te tzuc si pe tine si pe Alexuca mica!
CITAT(daconst @ 05-11-2007, 10:55 PM)

Fetele,Lucas e pe locul doi acum.
Tocmai mi-a spus mamica baietelului de pe primul loc ca ea are
500 de persoane in lista de mess si ca acum le-a dat la toti mesaj sa-l voteze pe baietel.
Asta e,nu am atatia cunoscuti.

Eu nu inteleg cum poti sta cu atatea persoane in lista...mi se pare ca atunci cand deschid mess-ul ar trebui sa-i salut macar pe toti ca sa nu se supere....prostie frate!
Tu chiar o crezi?
CITAT(Pisik @ 06-11-2007, 09:21 AM)

Neatza fetele! Am schimbat tickerul

, sper sa nu fie o greutate falsa si maine sa ma sperii
Mi-e frig si nu imi place vremea asta deloc, cred ca incep sa si racesc...

....ia-o asa cum a "cazut".Asta nu inseamna ca maine te urci iar pe cantar...da?
Spor in continuare si cat mai putine devieri de la ritm..
CITAT(Dumbo @ 06-11-2007, 10:18 AM)

Fetelor, cam cate puncte are o felie de tort?
Ti-am zis si la chiftele, nu stiu daca ai bagat de seama...dar depinde ce tort:cu frisca si fructe, cu ciocolata...nu mai enumar ca sa nu fac pofta pe aici....e o intrebare prea generala...si cam cate grame are. Dar, vorba Mihaelei...e scump rau!
CITAT(otilici @ 06-11-2007, 10:37 AM)

De azi si eu la dieta.Sper sa ma tina

.Pana la Craciun daca s-ar putea sa dau jos 10 kile Doamne ce frumos ar fi

Meniuri nu stiu cat voi apuca sa pun,ca toata ziua sunt plecata de acasa,ajung abia seara si atunci sunt franta,dar promit sa notez in carnetel si sa tin evidenta fiecarui puncticel.Doar de dulciuri sa ma pot lasa

si de paine,ca si de asta bag la greu cand sunt in lipsa de timp

inca una convinsa....wow..deja suntem la avansati!
Ma bucur ca te-ai hotarat si hai ca nu e asa de greu...
Dar unde umbli toata ziua? Ca stiu ca ai copil micutz...la un moment dat trebuie sa stai mai mult pe acasa ca vine frigul...la noi e frig rau!