Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Paula, pupic.gif
Azi e ziua 2 fara dulce,sper sa ma tina. doh.gif

In seara asa e meci,asa ca ma bag la niste semnite,ca de bericioaica nu mai am puncte. )).gif
bpaula
CITAT(daconst @ 06-11-2007, 08:11 PM) *

Paula, pupic.gif
Azi e ziua 2 fara dulce,sper sa ma tina. doh.gif

In seara asa e meci,asa ca ma bag la niste semnite,ca de bericioaica nu mai am puncte. )).gif

Daca tot suntem in aceeasi zi la fara dulce hai sa numaram impreuna zilele...poate asa ne-om tine mai tare de treaba hug.gif . Eu in fiecare zi care trece cu brio pun cativa roni la pusculita...ultima data am folosit banii cand am mers la Viena ( a nu se intelege ca am adunat atatia bani cat sa merg la Viena ci ca am avut acolo cativa euro in buzunar sa imi cumpar cioco de la ei biggrin.gif si sa am pentru ce munci din nou)

Eu la meci n-am cosumat nicioadata bere si seminte...oi fi defecta din punctul asta de vedere? (nu ca m-ar deranja ca nu mai am si asta pe cap biggrin.gif )
crissy
Axe, Deea, multumesc pt retete. Ia ghicici ce am scos eu de curand din cuptor drool.gif ? Dar am facut pt maine ca azi mi-am terminat punctele.
Monic
Eu vreau sa raportez ca azi atat m-am laudat ca nu mananc seara incat a trebuit sa bag salata de cartofi cu ou si smantana.
Sunt buna rrrau lol.gif ce mai...
Ma alatur si eu corului care canta `gimme the food` lol.gif
daconst
Paula,eu ma tin tare sa stii! cheer.gif
La noi cu semintele e asa un moft,ca aici nu le gasim si cind e meci vrem sa simtim atmosfera. blushing.gif
Le fac in cuptorul cu microunde si mai sunt si grasimi bune,asa ca sunt un rau necesar.

Monic,nu mai esti normala. lol.gif
axe10
CITAT(crissy @ 06-11-2007, 09:02 PM) *

Axe, Deea, multumesc pt retete. Ia ghicici ce am scos eu de curand din cuptor drool.gif ? Dar am facut pt maine ca azi mi-am terminat punctele.

Cartofi frantzuzesti?
naughty.gif

Nu trece seara fara raport:

Sana 3.5% grasime(200g) 2.8
cascaval(20g) 1.5
sunca porc 0.8
panite crocante(4 buc) 1.6
lapte 0.1%(170ml) 0.85
ceai zmeura cu lamaie si miere 0
paste integrale nefierte(75g) 4.4
ciuperci(125g) 0
rosii pasate Cirio 0.6
ulei(1liguritza) 1
dovlecel (100g) 0
chiftea(1buc) 1.5
salata boeuf(87g) 2.5

Total:17.55p din 20p

Noapte buna...ma duc sa fac "sexy cada" cu fi-mea....
michelle
Lavi, arata bine meniurile tale. Cand ai zi de cantar?
Blue, bine te-am regasit! hug.gif

Votat flacaul nostru baby.gif

Si eu am balotat la ora asta, rusinik!! blushing.gif
otilici
Buna seara!
Tocmai ce am terminat si eu cina,pai cum altfel se putea? )).gif Eu si Norbi toata ziua suntem plecati la strabunica sotului sa avem grija de ea timp de 2 saptamani pana se intorc socrii in tara.Asa ca dimineata si seara facem cate o plimbare luuunga cu caruciorul,dintr-un capat pana in celalalt al orasului,asta fiind motivul pt care am tare putin timp pt.forum smile.gif
Pun si eu meniul meu de azi,nu ma certati ca am mancat cam aiurea,dar asa va fi inca cateva zile pana ne mai linistim un pic doh.gif
Cafea-0p
Paine-2p
Ciuperci cu maioneza-1p
3sarmalute(de fapt 2 jumate)-8p
paine-2p
vinete cu maioneza-2p
paine-4p doh.gif
pui la cuptor-2,5p
*depasire 1,5p pe ziua de azi. Asta nu ar fi o problema,dar trebuie sa incerc sa mananc mai sanatos incet-incet.
Tulip,imi pare nespus de rau pt. Timea sad.gif .Sa ne mai tii la curent cu evolutia ei pupic.gif
Danuta,eu il votez pe Lucas de 2ori/zi de 3 zile si mi se iau in considerara ambele voturi,pt. ca vad ca se schimba nr de voturi inainte si dupa ce votez. Votez o data dimineata devreme si o data seara tarziu wink1.gif
Miha mai ai putin-putin pana la nunta smile.gif Precis va fi foarte frumoasa nunta ta,dupa ce pregatiri faci smile.gif
Blue,iti sta super noua tunsoare w00t.gif .Te prinde ff bine hug.gif
axe10
CITAT(michelle @ 06-11-2007, 10:22 PM) *

Lavi, arata bine meniurile tale. Cand ai zi de cantar?
Blue, bine te-am regasit! hug.gif

Votat flacaul nostru baby.gif

Si eu am balotat la ora asta, rusinik!! blushing.gif

Miercurea este...dar azi sar ca m-am destrabalat sambata(sau duminica?) din motivele care le-am spus....

CITAT(otilici @ 06-11-2007, 10:46 PM) *

Buna seara!
Tocmai ce am terminat si eu cina,pai cum altfel se putea? )).gif Eu si Norbi toata ziua suntem plecati la strabunica sotului sa avem grija de ea timp de 2 saptamani pana se intorc socrii in tara.Asa ca dimineata si seara facem cate o plimbare luuunga cu caruciorul,dintr-un capat pana in celalalt al orasului,asta fiind motivul pt care am tare putin timp pt.forum smile.gif

Ei, nu te chestionam de ce nu intri pe aici ca stiu cum e cu copil mic...doar pt lipsa totala de timp. Oricum plimbarile fac bine la picioare, ai vazut Dana ce bine s-a descurcat....

Spor sa ai.
Incetul cu incetul iti intri tu in ritm.

Deea
Buna dimineata!

Deci dupa ziua dezastruoasa de ieri dpdv culinar, azi cand m-am suit pe cantar am crezut ca mi se face rau. Nu-mi explic cum ieri aveam cu 1.7 kg mai putin decat azi ca totusi n-am mancat un vitel. ... in fine, azi o iau de la capat si sa vedem miercurea viitoare ce-o fi.

otilici
Am mobilizat lumea sa-l voteze pe Lucas cheer.gif
buretel
Buna dimineata give_rose.gif
cheer.gif Am schimbat tickerul!
Am trecut in fuga sa votez, si revin si cu meniuri.
pupic.gif pt toata lumea.

Blue, bine ai revenit, fug sa-mi iau cafea de la tine de "acasa" hug.gif
Poooool pupic.gif Ce ma bucur sa te vad pe aici wink1.gif
Michelle, ce putin mai ai cheer.gif
Tulip, sanatate multa Timeei hug.gif
buretel
Am uitat sa va scriu ce am descoperit:

1) http://www.calorieking.com/software/ckdietdiarywin.php un jurnal cu o imensa baza de date pt mancaruri (in fact, eu de aici imi calculez punctele, pe lista WW ma uit pur orientativ - ma refer la alimente care nu-s bine evidentiate acolo, diverse carnuri, feluri de paine, fructe etc). Se poate descarca pt o perioada de 7 zile, free. Eu azi mi-l cumpar, l-am batut pe Buretoi la cap, si acum rade si ma intreaba din 5 in 5 minute, hai, cand iti cumperi programul de puncte? lol.gif lol.gif Iar aici http://www.calorieking.com/foods/ este baza de date, care cred ca e free de accesat. Eu as vrea sa-mi cumpar jurnalul ca sa incerc sa-mi trec mesele zilnice, sa vad ce si cum mananc. Ce parere aveti? unsure.gif

2) http://www.kelpiesoft.com/applib/foodfile/index.htm baza de date pt mancaruri, info nutritionale, si e free. Evident, l-am descarcat si pe asta )).gif

Sper sa va fie de folos, mie imi sunt wink1.gif
axe10
CITAT(Deea @ 07-11-2007, 08:56 AM) *

Buna dimineata!

Deci dupa ziua dezastruoasa de ieri dpdv culinar, azi cand m-am suit pe cantar am crezut ca mi se face rau. Nu-mi explic cum ieri aveam cu 1.7 kg mai putin decat azi ca totusi n-am mancat un vitel. ... in fine, azi o iau de la capat si sa vedem miercurea viitoare ce-o fi.

Ba, fetele...nu v-am mai zis sa nu va mai urcati pe cantar dupa dezastre culinare?!

Asteapta si tu....

Burete sa-mi zici cum merge progamul....frumos se vede la ticker...bravo!!
buretel
Programul merge ok, ca acum sunt in trialul de 7 zile.
Cel mai mult imi place ca iau info nutritionale despre un aliment, si imediat ii calculez punctele WW wink1.gif
give_rose.gif Multu Axe, si eu sunt bucuroasa de ticker, sper sa se duca in jos cat mai repede biggrin.gif
Dumbo
Multumim, Buretel!!! Foarte interesante paginile.

Si eu am avut ieri zi "relaxata" la puncte. Din pacate, sau din fericire la mine nu se vede decat cu o zi intarziere la cantar.
Asa ca azi tot 65.6kg atata afurisitul de cantar.
Deea
Axe ce sa fac...miercurea e zi de cantar...m-am suit, m-am oripilat, am coborat, l-am bagat frumusel sub pat si il mai scot miercurea viitoare....pana atunci sper sa nu mai ajung in balarii.

Buretel multumim pentru informatii, aia astept sa ajung acasa sa studiez. Felicitari pentru ticker! cheer.gif
buretel
Cu placere, Dumbo smile.gif
A, cred ca iti eram datoare cu un raspuns WII Sports wink1.gif

Deea pupic.gif
Ascunde cantarul ala buclucas, si mergi mai departe! cheer.gif Haide, nu te intrista pt azi, iarta-i "toana" wink1.gif
daconst
Neatza si de la noi!
Se pare ca desi votam toate,altii au mai multi prieteni sau cunoscuti,ca Lucas e pe locul 3 acum. sad.gif
Asta e,facem ce putem si gata,eu va multumesc la toate din suflet! pupic.gif

Deea,imi pare rau de asa dezamagire,dar cum spunea si Axe,nu te urca pe cintar dupa ce ai o zi cu mai multa haleala.
Hai ca maine dispar la loc,ca nu are cum sa fie asa rau. pupic.gif
daconst
Deea,ce frumos avatar ai!!!E o frumoasa Alexia si are niste ochisori de mori!!! pupic.gif
crissy
Tulip, sanatate Timeei sorry.gif . E greu cand ai puiutul bolnavior. floare.gif
Daconst, se poate vota de doua ori pe zi de pe acelasi IP?
daconst
Crissy,doar o data pe zi se poate vota de la un calculator,din pacate! sad.gif
Multumesc,esti o draguta,oricum! pupic.gif

Pentru viitoarele mamici,o veste proasta aici sad.gif
otilici
Deea super avatarul! Parca e o papusica din vitrina give_rose.gif pupic.gif
La noi de dimineata ninge intruna,pe la ora 8 ningea cu niste fulgi pufosi si uriasi,nu am mai vazut niciodata asa ninsoare.Superb peisajul,am facut cateva poze ca tare m-a incantat rolleyes.gif .Azi stam acasa,nu mergem la bunica din motiv de drumuri ude si noroiase sad.gif .

Dana,chiar ca veste proasta sad.gif ne piere cheful sa mai facem bb2 sorry.gif
Tulip
CITAT(daconst @ 07-11-2007, 01:25 PM) *

[Pentru viitoarele mamici,o veste proasta aici sad.gif

Uff,ce veste proasta...... sad.gif sad.gif

A aparut Irinush!! cheer.gif
stardust
Salut fetele,

Am reaparut printre voi, cu un ochi la forum si cu altul la munca de la servici. Sunt in urma rau cu intamplarile de pe aici dar nu am cum sa recuperez.

Eu cu kilogramele am luat-o in sus rau de tot, nici macar nu stiu cate am. De maine insa m-am decis sa ma reapuc de numarat. Vreau sa imi cumpar un nou cantar, am unul electronic de la Tefal care imi masoara si grasimea din corp dar am impresia ca e ceva neinregula cu el, asa ca vreau altul drept cadou de reinceput. Aveti vreo recomandare?

Axe, pastele integrale pana la saturatie au 3p din cate stiu eu.

Tulip, imi pare nespus de rau pentru Timea, sper sa se faca bine cat mai repede. I-ai facut vaccinul antigripal?
Deea
pupic.gif Multumesc! Poza e facuta in vara...acum e domnisoara si are parul carliontat smile.gif

Tulip
Stardust,nu am vaccinat-o....urma sa-i fac vaccinul si s-a imbolnavit..... sad.gif

Totusi ma bucur ca e vesela,nu prea se lasa doborata de boala....si de cand am inceput injectiile,nici febra nu mai face..... cheer.gif

Deea,alte poze nu ne pui? smile.gif
Nessie
CITAT(stardust @ 07-11-2007, 02:25 PM) *
Vreau sa imi cumpar un nou cantar, am unul electronic de la Tefal care imi masoara si grasimea din corp dar am impresia ca e ceva neinregula cu el, asa ca vreau altul drept cadou de reinceput. Aveti vreo recomandare?
Din asta am si eu, dar daca te-ai purtat "frumos" cu el, nu cred ca se strica de la sine. Schimba-i bateriile ca arata aiurea cand sunt pe terminate.
daconst
Stardust,deci tu esti Irinush?Ca sunt in ceata.
Bine ai revenit! give_rose.gif
_noni_
Deea, Alexia e superba! floare.gif

Dana si eu votez! poate fac si eu o fetita si stam la rand la "domnul"! pupic.gif

Tulip, multa sanatate Timeei! hug.gif

}{
Tulip
CITAT(daconst @ 07-11-2007, 02:46 PM) *

Stardust,deci tu esti Irinush?Ca sunt in ceata.
Bine ai revenit! give_rose.gif

Nu stiu...nu cred...am vazut-o si pe Irinush nu de mult pe aici.....
daconst
Noni,multumim. pupic.gif
Iti doresti fetita?Ca cica e cam pe invers de ce-ti doresti. grin.gif
_noni_
Nu stiu exact ce imi doresc, bb sanatos sa fie! Dar la inceput am avut un feeling ca e baiat, insa mi-a scos medicul din cap gandul la sexul copilului. mi-a zis ca e mai bine sa astept si sa vedem ce va fi, decat sa-mi fac impresii gresite si sa fiu surprinsa.

chiar, cam pe la cat se vede la ecografie sexul bb-ului?

}{
axe10
CITAT(stardust @ 07-11-2007, 02:25 PM) *

Axe, pastele integrale pana la saturatie au 3p din cate stiu eu.

Calculat punctele conform indicatii eticheta....asa am auzit, cand ai valorile sa le calculezi de acolo, daca nu le ai te orientezi din liste...

Miha...putin a mai ramas....
Tulip
Am reusit sa incarc cateva poze
Deea
Noni pupic.gif , pe la 4 luni - 4 luni jumatate se vede bebele....doar daca nu e fasnet ca Alexia, care pana la 32 de saptamani nu a vrut sa stea sa vedem si noi ce si cum. Sarcina usoara! La ce spital nasti? Cu ce doctor?

Tulip poze avem...pe diverse telefoane si camere foto...descaracte nu smile.gif
otilici
Tulip,sunt tare frumoase pozele w00t.gif Doamne ce repede creste Timea,ochisorii ei sunt numai ai mamicii wink1.gif .Imi place deosebit de mult cum ai amenajat camera ei,e o idee buna pt.mine floare.gif
_noni_
si mie mi se pare ca a crescut Timea foarte mult! si e o frumusete! hug.gif

Deea, multumesc! suntem la 2 doctori blushing.gif si nu prea sunt hotarata cu cine sa merg. una e la elias, dar nu face nasteri premature devil.gif , cand am auzit-o am crezut ca innebunesc!si cealalta e la cfr2, dar e cam...nuj ce sa zic, sper sa fie bine!

}{
daconst
Noni,la mine s-a vazut la 18 saptamani,parca.Dar depinde de pozitia lui,daca are chef sa va arate ce are intre picioare! grin.gif

Axe,vezi ca la paste si cartofi nu sunt valabile valorile de pe eticheta.Aici au facut cei de la WW experimente si au decis ca la paste punctam 4p pina la saturatie si la cartofi 2.Pastele integrale au 3p.
Daca ar fi sa calculam dupa valori,atunci sigur vor iesi mai mult de 3p.Asa ca mai bine luam de buna regula si profitam de ea. wink1.gif
Eu astept sa se dea verde si la orez,ca-mi place mult mai mult decit pastele.

Tulip
,ce carliontata e Timeea! w00t.gif Si ce frumos ii sta cu sarafan!
Am mai vazut la cineva ca facuse cort in casa...cred ca asta ne asteapta si pe noi. naughty.gif
Cine e in ultima poza?
Tulip
CITAT(daconst @ 07-11-2007, 03:31 PM) *

Cine e in ultima poza?

Eu...si sora mea,care nu prea se vede grin.gif

doh.gif
E innebunita dupa corturile,"casutele" improvizate....ii fac si in bucatarie,sub masa,si in camera ei
May
Neatza cow.gif

buretel felicitari pt slabeala cheer.gif am descarcat si eu trial-ul la jurnal si sunt incantata de el, poate mi-l iau si eu grin.gif

tulip seamana f mult cu tine Timea, e o frumoasa si jumatate, te cucereste cu ochii ei la fel ca si Alexia a lui Deea, au niste ochi copilele voastre de ma innebunesc w00t.gif. Sa nu o mai tunzi!

Noi am fost azi sa ne ridicam rezidentele si sa schimbam datele conturilor de la banca, ca doar avem papeles acum, nu mai suntem imigranti ilegali lol.gif
Monic
Tulip, eu de Timea nu zic nimic pt ca stii tu wink1.gif
dar eu am ramas mirata cat de mult te-ai schimbat w00t.gif era sa nici nu te recunosc! Iti sta tare bine cu ochelari, cu parul drept si tuns asa w00t.gif Wooow give_rose.gif
May
Meniu 6 noiembrie 2007

* 2 felii toast cu philadelphia, mortadela, rosie - 2,5 p

* omleta cu de toate, 1 felie de paine - 6 p

* orez expandat - 0,5 p

* 2 bomboane, una cu cafea, una cu miere - 1 p

*piept de pui si ciuperci la cuptor, piure, maioneza cu usturoi - 10 p

Total: 20 p din 21 permise
Deea
Noni la ce dr. mergi la elias? tot acolo am nascut si eu. Ce e cu nasterea prematura?????? ce-ti veni?
stardust
Scuze de confuzie, sunt soranutza, am mai fost pe aici de mai de mult dar cum n-am prea scris, am zis ca n-are sens sa ma prezint smile.gif

May
E soranutzaaaa cheer.gif pupic.gif pai prezinta-te ca suntem babe uituce, acum mi-am amintit ca ai mai intrat cu nick-ul asta cheer.gif. Ce mai zici, ce mai faci? grin.gif
Monic
Soranutza ce faci? Cum mai e viata ta? Ne-a fost dor de tine, nu ai mai intrat de cateva luni bune pupic.gif
stardust
Multumesc mult de primire, fetele! pupic.gif

Acum sunt mai bine, am trecut printr-o perioada mai grea in viata mea si incerc sa-mi revin. Kilogramele in plus nu ajuta la psihic, asa ca am decis intr-un final sa ma las de prostii si intr-un final sa ma pun din nou pe slabit.

Nu stiu cate kilograme am, maine o sa ma cantaresc, fiindca maine sper eu sa fie prima zi oficiala WW.

Cu serviciul sunt bine, lucrez intr-o firma multinationala care se ocupa de telecomunicatii, mi-e bine.

Felicitari May pentru acte dar si pentru rabdarea si perseveranta de care ati dat dovada! De-acum numai lucruri bune se pot intampla! pupic.gif
daconst
Sorana,ce bine-mi pare ca ai aparut! pupic.gif
Ti-am mai lasat si mesaje pe mess,dar n-ai mai raspuns.ma gindesc cam de ce natura sunt problemele tale si sper sa reusesti sa treci peste.
Mai hai la o poveste cind ai timp,ca am atatea intrebari pentru tine. naughty.gif

May,aveti acte si n spui nimic??? w00t.gif
Felicitari din suflet si ma bucur tare mult pentru voi. yahoo.gif
Deea
cheer.gif May, sa fie intr-un ceas bun!

Soranutza bine ai revenit pupic.gif pupic.gif pupic.gif Imi pare rau sa aud ca ai avut probleme, sper sa se fi rezolvat si altele sa nu mai apara! Asteptam si poze cu tine smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.