Bai plictiseala mare pe aici.La mine cu soacra ce sa mai zic.
Noroc ca avem mai multe camere si Lucas are grija sa ne tina ocupate pe amandoua.Cu vremea asta de afara nici sa iesi nu poti,asa ca traiasca Digi ca avem la ce ne uita.Soacra s-a pus pe tricotat si ii face caciuli si fular la nepotu-sau.Trebuie sa vad ce mai gasesc de stricat pe aici sa o pun la treaba ca altfel se plictiseste.
Emu,wow ce povestesti tu acolo cu ursul...zici ca merge faza cu mersul in spate si inainte?Doar sa mai ai curaj s-o faci cind vezi namila,ca eu ma pierdeam sigur.
Super cu sala,sa te tina!La sala unde mergeam cindva cica au adus aparate noi cu cartele cu chip si in momentul cind iti bagi cartela ta se seteaza in functie de datele tale,greutate,inaltime.Foarte fain,dar sunt cam scumpi si acum iarna nu prea ma omor eu.Mai am 3 luni de abonament la sala mea,ca mi-au acceptat o luna pauza cit am fost in Ro.
Ghemotoc,felicitari pt kg!Unde se gaseste Omega 2?Nu trebuie reteta?
Ina,distractie faina la Amsterdam si sa nu ratezi Strada Rosie!
Otilici,ce mai face Norbi?Adica sa stiu ce ma asteapta dupa perioada asta de mers de-a busilea si catarat pe ce apuca.Bea din canita lichidele sau tot cu bibe?Ca cica pina la un an trebuie sa renunte la sticla.
Himere,de ce nu mai zici nimic?Ca am venit io?
Dany,asteptam poze,ca nu va credem pe cuvant.
Pisik,cum mai esti cu psihicul?Ai mai fost la doctor?Hai mai scrie-ne de tine!
Bai ce stiti de
Ella?E plecata sau nu ne mai iubeste?
Incarc acum poze de prin Ro si revin.