Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Deea
May eu daca as manca ce mananci tu sincer as muri de foame, eu am nevoie sa mananc destul de multe chestii si des.
Nu prea sunt de acord din principiu cu prajeli (omleta e tot prajeala pana la urma), carnati... Asta e ideea ca mananci putine mese de multe puncte fiecare.

Aaaa...si sa nu uit ceva, eu prefer mancarurile nepreparate f. mult termic, eventual facut la cuptor sau fiert daca tot e sa mananc gatit.

stardust
CITAT(daconst @ 08-11-2007, 11:44 AM) *

Vai,Sorina cit ai stat inclinata...ca ma gindeam ca scrii un mesaj super lung.Si cind colo... lol.gif

Sorana,cum mai sunteti cu casa?Poze cind vedem si noi?

Poze cu casa nu am dar trebuie sa fac, chiar acu' m-a sunat si mama sa ma-ntrebe daca am uitat cum se foloseste aparatul foto, ca ei saracii nici n-au vazut cum arata smile.gif

Am vreo doua poze cu mine dar nu stiu sa le pun pe imageshack. blushing.gif
daconst
May,unde e meniul tau ca l-am ratat?

Eu trebuie sa mananc mult la o masa,altfel nu rezist.Putin si des,nu reusesc. blushing.gif

Meniul de ieri(stiu ca nu e exact dupa WW):

Dimineata: 2 chifle cu sunca si cascaval
Pranz: 1 chifla si 2 farfurii de ciorba
Seara: 2 mere si 2 nectarine.

Azi pina acum am 2 chifle cu sunca si branza topita,iar la pranz paste cu branza ma asteapta.
May
CITAT(Deea @ 08-11-2007, 12:05 PM) *

May eu daca as manca ce mananci tu sincer as muri de foame, eu am nevoie sa mananc destul de multe chestii si des.
Nu prea sunt de acord din principiu cu prajeli (omleta e tot prajeala pana la urma), carnati... Asta e ideea ca mananci putine mese de multe puncte fiecare.

Aaaa...si sa nu uit ceva, eu prefer mancarurile nepreparate f. mult termic, eventual facut la cuptor sau fiert daca tot e sa mananc gatit.

AAaaa acum inteleg la ce te referi. Mie nu mi se pare ca mananc putin, am 3 mese principale si o gustare, formate din mancaruri consistente. Cu prajelile e ceva relativ, depinde de fiecare ce considera prajeala, caci la mine 80% din mancarurile gatite incep prin calirea legumelor si totusi nu mi se par prajeli. Oricum, mersi pt observatii floare.gif. Ma pusesem sa rasfoiesc caietul meu cu meniuri sa vad unde gresesc domne` )).gif
May
CITAT(daconst @ 08-11-2007, 12:21 PM) *

May,unde e meniul tau ca l-am ratat?

Asta e cel de ieri, nu excelent dar nici gresit nu mi se pare

Meniu 7 noiembrie 2007

* kebab - 6 p

* omleta cu de toate, o felie de paine - 7 p

* 2 felii de paine, philadelphia, mortadella, rosie - 5,5 p

* cola light - 0 p

* o patratica cioco neagra - 1 p

Total: 19,5 p din 21 permise

Poate ca daca le scriu desfasurate par mai multe si mai consistente )).gif

kebabul : consta intr-o chifla, carnita de miel, salata, ceapa, rosie, ketchup si sos de iaurt cu usturoi

omleta: un carnacior cat un deget, ardei, ceapa, rosie, 1 ou intreg si 2 albusuri

2 sandwich.uri: 2 felii paine integrala, crema de branza philadelphia light, 2 felii de mortadella si felii de rosie

Nu am mai luat gustarea pt ca prima masa a fost la 2 dupa amiaza ca pana la ora aia am fost plecata dupa acte. Cola am baut-o in oras, cioco nu mananc mai mult de 2 patratele pe saptamana.

Normal ca sunt zile in care nu iau gustarea, sau sar peste micul dejun ca ma scol tarziu, dar cred ca ni se intampla tuturor

Oricum, e bine sa iti mai atraga cineva atentia pt ca, fiind implicat, nu vezi la fel de bine ca altul care priveste din afara asa ca sunt bine venite comentariile floare.gif
Pisik
Danuta mama, n-ai murit de foame cu fructe seara? Ca mie imi fac gauri in stomac de cele mai multe ori dry.gif
stardust
Nu stiu daca am reusit dar am facut ceva:

Imagine

Imagine
May
Meniul de azi care asteapta comentarii daca simtiti nevoia biggrin.gif

* nectar de piersici - 2,5 p ( asta in loc de micul dejun pe care il sar azi pt ca nu mi-e foame)

* ciorba de os, o lingura de smantana, o felie de paine, ardei iute - 7p

* carne de pui (pescuita dintr-o supa care nu s-a mancat), o felie de paine, ardei iute - 5p

* toast cu crema de branza si rosie, para, orez expandat - 2p

Total: 16,5 puncte din 21 permise in principiu, daca nu mai apare altceva

sorana ce bine arati naughty.gif
Tulip
Wow,Sorana,ce frumoasa esti!!!! floare.gif
_noni_
CITAT(Deea @ 07-11-2007, 04:11 PM) *

Noni la ce dr. mergi la elias? tot acolo am nascut si eu. Ce e cu nasterea prematura?????? ce-ti veni?

Cred ca Noni se referea la cezariana cand a zis nasteri premature.

nu ma refeream la cezariana ci la eventuale probleme de sanatate care pot sa apara si care pot duce la o nastere in 7 luni.................offf sper sa nu ni se intample nimic rau!! Doamne ajuta!

azi am mers si mi-am facut programare la cosmetica. abia astept sa merg luni ca mi s-a luat sa nu mai pot avea grija de mine in niciun fel!

Sorana, bine ai revenit! unde sunt kg ale care ti s-au urcat la cap? ca la poze nu se vede nimic!!! w00t.gif arati superb!

}{
Pisik
Soranutza, frumoasa foc asa cum te stiu pupic.gif Nu stiu unde vezi tu kg in plus, dar ma rog... dry.gif
May cam subtire meniul de azi dry.gif
Monic
CITAT(daconst @ 08-11-2007, 01:05 PM) *

Pai sa faca cu macar 100 de voturi pe zi,sa nu bata la ochi. grin.gif
Eu nu ma supar,iar de descalificat nu poate fi vorba,cred.

grin.gif exact
e enervant ca il votam zilnic(eu de pe 3 calculatoare) si altii sa ne-o ia asa inainte mad.gif

Ce-o fi cu Dany ca nu am mai vazut-o pe-aici sorry.gif
nusarich
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!

Soranuta, bine ai revenit! Esti tare frumoasa pupic.gif !
N-am fugit, dar am super mult de lucru, marti au venit numai vreo 230 de calculatoare (cate 2 colete fiecare) si imprimante cu gramada. Norocul nostru ca am reusit sa le "parcam" in vreo 3 ore, dar mainile mele nu mai pteau sa se miste nicicum. Ca na, cine poate sa ridice cutiile pana la al patrulea strat? Aia de-s mai inalti, si cum nu ma pot plange din punctul asta de vedere... Ce mai, acum stau si verific serii si numere de mi-au sarit ochii din cap. Sper sa termin azi-maine, ca s-au strans alte facturi si chestii de rezolvat, trebuie sa mai verific niste chestii in inventarul de anul asta ca am ramas singura si... uite-asa incerc sa supravietuiesc. E bine ca sunt ocupata, dar nu e bine ca n-am timp sa mai citesc nimic. Si imi mai iau si acasa de lucru. Imi pare rau ca nu am ajuns deloc la sala saptamana asta, dar vineri seara asta ma asteapta. Poate merg si in we, sa vad.

peach
CITAT(daconst @ 08-11-2007, 11:44 AM) *

Vai,Sorina cit ai stat inclinata...ca ma gindeam ca scrii un mesaj super lung.Si cind colo... lol.gif

Sorana,cum mai sunteti cu casa?Poze cind vedem si noi?

blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif l-am deschis dar am uitat sa scriu )).gif

ma gindeam si eu ca nu-l mai votez pe Lucas daca asa sta treaba il votez doar pe celalat cu cite o stea sa vedem daca le place asta..ca-i magarie curata sa ai 100 de voturi in plus peste noapte mad.gif

Ce faci Soranutza?? chiar ma gindeam la tine zilelel trecute...cum eu citesc mesajele din 2 in 2 abea acum am vazut cine esti sorry.gif give_rose.gif
Monic
Peach, pe al meu l-ai citit sau l-ai sarit? drag.gif fingers.gif

Pisik, mie imi pare rau intr-un fel ca nu mai aflu noutati de la tine, chiar m-ar interesa cum stati cu sanatatea, ce v-au mai spus medicii, daca faci ceva tratament, daca v-ati gandit la alte alternative, ce sanse aveti pe cale naturala... oooof
Chiar daca nu imi raspunzi eu nu ma supar, vreau doar sa stii ca ma gandesc des la tine(si Paul mai intreaba de Tine ca i-am povestit prin ce treceti) si ca va tinem pumnii amandoi hug.gif
peach
CITAT(Monic @ 08-11-2007, 02:10 PM) *

Peach, pe al meu l-ai citit sau l-ai sarit? drag.gif fingers.gif

nuuuuuuuuuuu floare.gif dar eu trec la fapte ca se pare pe cai cinstite nu se mai poate

Monic
deci nu l-ai citit batista.gif
bineee nana.gif
lol.gif
peach
CITAT(Monic @ 08-11-2007, 02:47 PM) *

deci nu l-ai citit batista.gif
bineee nana.gif
lol.gif

care? care? care? care? care?... bang.gif cry.gif
buretel
Ia sa pun si eu un meniu pana acum:
kefir 250ml 1.5
cereale 50gr 2.6
cafea 1 ceasca 0
para 0
paste integrale 100gr 5.8
parmezan 50gr 3.4
rosii, patrunjel 1
----------------------------------
Total 14.3

Mai vad pana diseara dry.gif

May, io am de comentat lol.gif lol.gif Vreau sa stiu daca ciorba si supa (din care s-a pescuit puiul) erau una si aceeasi laugh.gif Iar pt faza cu ardei iute, give me 5 yahoo.gif
Pol pupic.gif Ce bine ca mai treci si tu pe aici.
dany
CITAT(buretel @ 08-11-2007, 03:17 PM) *

paste integrale 100gr 5.8

buretelu` , s-a spus acum cateva pagini ca pastele integrale pana la saturatie au 3 p !!!
May
buretel iti dau 5 dar 5 pt atentie! )).gif ciorba era de os... exista ciorba de os de pui? lol.gif Deci nu era aceeasi mancare de peste. Esti fan ardei iute? Eu il mananc cu tot ce se poate, l-as manca si cu iaurt )).gif. Te pup pana te storc pupic.gif
Monic
Peach, am glumit doar(daca cumva reusesti sa nu sari peste postul meu wink1.gif )
May w00t.gif ce patimasa esti wacko.gif O lasi pe buretelu` fara suflare
May
CITAT(Monic @ 08-11-2007, 03:27 PM) *

Pai numai cand te uiti la ea iti vina sa ii dai 2 pupici peste ceafa de simpatica ce e )).gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 08-11-2007, 04:23 PM) *

buretel iti dau 5 dar 5 pt atentie! )).gif ciorba era de os... exista ciorba de os de pui? lol.gif Deci nu era aceeasi mancare de peste. Esti fan ardei iute? Eu il mananc cu tot ce se poate, l-as manca si cu iaurt )).gif. Te pup pana te storc pupic.gif

doh.gif Is cu pluta pe Bistrita )).gif Dar acu' mai stii ce pui mutant era si ala? lol.gif Deci io m-am tuns ieri, si cre' ca odata cu peru' s-a dus si bruma de minte, asa ca nu ma solicita lol.gif lol.gif
Nu ca-s fan ardei iute, eu il mananc cu orice, mai putin cu dulciuri (nu mai e mult pana acolo )).gif ) Cu iaurt am incercat, si merge ca uns )).gif

pupic.gif Hai ca m-ai lasat fara vlaga devil.gif Tre' sa ma transform in lufa tease.gif

CITAT(Maybeline @ 08-11-2007, 04:29 PM) *

Pai numai cand te uiti la ea iti vina sa ii dai 2 pupici peste ceafa de simpatica ce e )).gif

lol.gif lol.gif Iar iau un 5, ca io am citit palme lol.gif Cum de fapt era normal )).gif
Monic pupic.gif
May
Fata, hai pune o poza cu tine repede, ca eu nu te-am vazut niciodata, mai ales acum ca nu mai ai minte, sa vedem cum iti sade. Sau vrei sa iti pun eu poze cu tine de pe net? lol.gif

CITAT(buretel @ 08-11-2007, 03:31 PM) *

lol.gif lol.gif Iar iau un 5, ca io am citit palme lol.gif Cum de fapt era normal )).gif

Vaiiiiii w00t.gif cum poti crede asa ceva despre mine? Nici cu o floare nu te-as atinge.... as da cu ghiveciul )).gif pupic.gif
luchi
CITAT(Maybeline @ 08-11-2007, 04:33 PM) *

Fata, hai pune o poza cu tine repede, ca eu nu te-am vazut niciodata, mai ales acum ca nu mai ai minte, sa vedem cum iti sade.

Poza, Buretel? Nu i-am vazut ochisorii decat dupa un an de conversat pe forum si inca unu pe mess si dupa ce i-am dat adresa din buletin si CNPu' lol.gif Iti doresc succes! lol.gif
buretel
Fata, hai pune o poza cu tine repede, ca eu nu te-am vazut niciodata, mai ales acum ca nu mai ai minte, sa vedem cum iti sade. Sau vrei sa iti pun eu poze cu tine de pe net? lol.gif

Vrei sa-mi sara pipota din piept iarasi? )).gif )).gif
Io-s rusinoasa blushing.gif blushing.gif Is baba batrana si nebuna lol.gif lol.gif

Vaiiiiii w00t.gif cum poti crede asa ceva despre mine? Nici cu o floare nu te-as atinge.... as da cu ghiveciul )).gif pupic.gif

Eu cred ca m-ai sadi in ghiveci, de pretioasa ce sunt lol.gif
May
CITAT(luchi @ 08-11-2007, 03:40 PM) *

Poza, Buretel? Nu i-am vazut ochisorii decat dupa un an de conversat pe forum si inca unu pe mess si dupa ce i-am dat adresa din buletin si CNPu' lol.gif Iti doresc succes! lol.gif

E clar atunci lol.gif
buretel
CITAT(luchi @ 08-11-2007, 04:40 PM) *
lol.gif lol.gif lol.gif Parca te-am intrebat si de grupa de sange dry.gif lol.gif
May
Uh, ce infect a mers site-ul sad.gif

buretel deci nici o sansa sa iti vedem ochisorii.... mai bine, ca daca dadeai poza iti faceam fan-club )).gif
daconst
Sorina,cred ca nici posturile mele nu le mai citesti. mad.gif
Nu vota fata la altii ca nu mai conteaza nota ci numarul de voturi.Asa ca lasa-i in pace decit sa le cresti si tu voturile. lol.gif

Pisik,eu am mancat masa de pranz pe la 17 cind a venit al meu acasa,asa ca seara chiar nu mi-a fost foame.Iar merele le curat de coaja si nu mai am probleme cu stomacul. blum.gif

Soranutza,esti o frumoasa sexoasa! naughty.gif

Nusha,cind ai spus de 250 de calculatoare deja ma gindem ca-s montate si se poate vota de pe ele. lol.gif

Buretel,mama cit de batrana esti tu,ca prea nu te cred io? grin.gif

May,nu e prea sanatos meniul de ieri,dar cit timp esti in puncte,zic ca e ok.La mancat sanatos sunt si eu pe aratura,asa ca tac.
buretel
CITAT(Maybeline @ 08-11-2007, 05:11 PM) *

buretel deci nici o sansa sa iti vedem ochisorii.... mai bine, ca daca dadeai poza iti faceam fan-club )).gif

O poza doar cu picioarele e buna? naughty.gif

CITAT(daconst @ 08-11-2007, 05:13 PM) *

Buretel,mama cit de batrana esti tu,ca prea nu te cred io? grin.gif

33, ca la doctor laugh.gif Dar mintea e undeva pe la jumate lol.gif lol.gif
May
CITAT(buretel @ 08-11-2007, 04:32 PM) *

naughty.gif merge naughty.gif
peach
CITAT(daconst @ 08-11-2007, 04:13 PM) *

Sorina,cred ca nici posturile mele nu le mai citesti. mad.gif
Nu vota fata la altii ca nu mai conteaza nota ci numarul de voturi.Asa ca lasa-i in pace decit sa le cresti si tu voturile. lol.gif

cuplu.gif

Peach, am glumit doar(daca cumva reusesti sa nu sari peste postul meu wink1.gif )

blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif

CITAT(Monic @ 08-11-2007, 01:43 PM) *

e enervant ca il votam zilnic(eu de pe 3 calculatoare) si altii sa ne-o ia asa inainte mad.gif

eu am ip fix si nu merge votat de la diferite pc in firma mad.gif
axe10
Burete, ai retinut ca pastele alea au 3p?!!!...sau ai sarit peste postul lui Dany ....ca sa ai rezerve nu de alta!!

Pun meniul si ma duc la invatat:

toast(45g) 2.25
unt degresat(13g) 1.4
mozzarela(30g) 1.8
sunca porc(2 felii) 0.8
mere(2 buc) 0
sunca porc Sisi(25g) 1
cracker sarat(7 buc) 1.4
Exquista perle branza(200g) 3.2
fanta(250ml) 2
supa pui cu o galusca 2.5
crap la cuptor (150g) 5.7
crema de brinza Miree cu gorgonzola(4g) 0.2
rosie 0
kapia 0

total:22.25p...depasire dar zic ca merge la ce am mancat....

pun poza cu pestele?
bpaula
a mai trecut o zi cumplita la munci...nici pauza de pranz n-am avut, dar maine mi-am propus ca la 17 sa fug din firma ca am suficiente ore in plus facute...

raportez ziua numarul 4 fara dulce, am stat deoparte de cornurile cu cioco de la training desi muream de foame...

va pupez pe toate, am citit din urma dar nu ma simt in stare sa raspund la toate pe rand, dar sa stiti ca de gandit m-am gandit la toate pupic.gif

si eu votez de acasa si de la munci, de la mai multe calc. nu pot ca ies pe acelasi IP afara

seara buna si somnic dulce

axe daca ajungi pe aici sa zici cand poate ne vedem
floare.gif
MagdaC
Pup fetele cucuietele,
N-am mai intrat de 5000 de ani, asa ca sigur nu ma mai tineti minte.
Hai sa va zic iute cu ce ma mai laud: am implinit 63 kg (in trecut ma invarteam pe la 57, si voiam sa slabesc blink.gif ), si n-am mai facut sport de cca 1 an (jaaaleeee !). De cateva luni am avut niste probleme de sanatate, asa ca nu mi-a mai ars de kg de pe fund...dar de cateva zile sunt destul de croita pe treaba. Nu m-am apucat de numarat puncte decat orientativ, deocamdata ma lupt cu principii. De genul: lasa naibii ciocolata si ia un mar... Si m-am apucat de facut sport pe langa casa: bicicleta de camera + pilates de pe net.
In continuare nu am net la serviciu, si mi-e ciuda....Dar n-am ce sa fac, o sa mai aterizez pe la voi din an in paste..
Va puuuup
buretel
CITAT(axe10 @ 08-11-2007, 08:17 PM) *
Burete, ai retinut ca pastele alea au 3p?!!!...sau ai sarit peste postul lui Dany ....ca sa ai rezerve nu de alta!!
Axe, eu calculez dupa ambalaj, deci e corect punctajul meu (din pacate grin.gif ), erau 100gr paste, nefierte, si cu indicatiunilii de pe ambalaj, asa a iesit. Oricum, am economii din fiecare zi saptamana asta blushing.gif blushing.gif Ba am mai si recuperat 4.4 puncte de saptamana trecuta lol.gif

pun poza cu pestele?
cheer.gif Daaa, pune.

Am infulecat o salata de fructe rapid, asa ca mai adaug si asta la meniu. De restul punctelor fie niste rondele de orez, fie ceva lichid )).gif Acum am ajuns acasa, si-s prea obosita sa ma ma tarai la frigider devil.gif

A, mi-am cumparat azi programul calorie king de care am zis ieri. Sau alaltaieri. Sau zilele astea )).gif E fain, incerc sa-mi introduc mesele, sa vad cum stau si cu raportul de carbo, alea alea.

Pol pupic.gif Raportez si eu ziua 11 fara dulce cheer.gif
bpaula
buretico daca nu bagi un ochi pe messenger vezi ce patesti bataita.gif
michelle
Pup fetele si multumesc pentru urari pupic.gif

Soranutza, Magda, bine ati revenit! give_rose.gif hug.gif
dany
CITAT(buretel @ 08-11-2007, 08:20 PM) *

Axe, eu calculez dupa ambalaj, deci e corect punctajul meu (din pacate grin.gif ), erau 100gr paste, nefierte, si cu indicatiunilii de pe ambalaj, asa a iesit. Oricum, am economii din fiecare zi saptamana asta blushing.gif blushing.gif Ba am mai si recuperat 4.4 puncte de saptamana trecuta lol.gif

Deci , punctajul la paste si cartofi e ca o regula generala care ne ajuta la punctat !!!! Daca nu vrei sa tii cont de ea , asta e.
Cum adica ai recuperat puncte de saptamana trecuta ? Adica dupa ce ai terminat saptamana de WW sau te referi la saptamana trecuta calendaristica ?
Pisik
Neatza!

Magda, bine ai revenit!

Buretel, esti tare 11 zile fara dulce. Eu nu pot si nici nu ma chinui sa pot, ca mai bine pap din cand in cand, decat sa ma privez o gramada si sa ma frustrez, iar apoi sa dau iama.

Aseara am cam dat-o in bara, de foame, de tristete, de alea alea. Nu f grav, o sa scriu la mine.

Azi tre sa ma duc sa imi fac o analiza si ca desteapta m-am incaltat in pantofi doh.gif Toata sapt cand nu ma dau jos din masina decat ca sa intru la birou sau in casa umblu in cizme si azi cand am de mers cu metrou si pe jos mi-am pus pantofi. Ati mai pomenit desteapta ca mine? wacko.gif

Desi maine am zi de smotru toata ziua, abia astept sa se termine ziua de azi
daconst
Neatza de la noi!
Va anunt ca ninge si aici.N-am chef de nimic. sad.gif

Magda,bine ai revenit!Hai si tu la cura,ca noi suntem hotarate! pupic.gif

Buretel,Dany are dreptate cu regulile! give_rose.gif
buretel
Neatza pupic.gif
Dany, nu prea inteleg blushing.gif give_rose.gif Adica nu e mai corect sa calculezi de oe ambalaje? Pai daca, cf. ambalajelor, mie imi ies mai multe puncte, dar pun mai putine, din lista, nu ma pacalesc singura? dry.gif
Ziceam de recuperat de sapt trecuta 4.44 p biggrin.gif (eu nu aproximez cu rotunjri, dar tot acolo ies-de fapt doar ieri am vazut lista aceea la tine in jurnal), saptamana WW care a coincis si cu cea calendaristica: am inceput WW Luni, 29 octombrie. Oricum, pot spune ca WWul meu e WW a la Buretel lol.gif

Danutza pupic.gif Ninge? santa2.gif L-am pus si pe Buretoi la votat piticul wink1.gif

Pisik pupic.gif Sincera sa fiu, nici eu nu stiu cum am rezistat blushing.gif Dar in 2 zile am simtit nevoia de dulce, si mi-am ras niste mere, am pus 3 lingurite de miere si le-am calit pe foc, precum umplutura de placinta. A fost fooaarte bun drool.gif

Azi e vineri!! cheer.gif cheer.gif
Mihaaa, emotii? devil.gif naughty.gif
axe10
CITAT(bpaula @ 08-11-2007, 08:56 PM) *

axe daca ajungi pe aici sa zici cand poate ne vedem
floare.gif

Sigur anunt .Nu am fost niciodata pe acolo si asa ca sunt tare curioasa...sa vedem cand se arata cursul...ar trebui luna viitoare cel tarziu!

Burete, am luat-o si eu cu pastele integrale de la fete...d'aia ti-am zis...cica desteptii WW muncesc pt noi (ca si FNI-ul saracul, Dumnezeu sa-l ierte....) si dupa teste indelungate le-a iesit asa....si eu punctasem asa cand am mancat, conform ambalaj dar acum mi-am modifixat in liste si o sa tin cont data viitoare.

O zi de vineri vesela!

Pt Dany ca o cerea ...
buretel
Axe floare.gif Multumesc pt explicatii, acum pricepui si eu )).gif Ca nu intotdeauna tb sa calculezi de pe ambalaj, decat daca vrei si esti crazy.gif ca mine tease.gif Exista undeva postul lui Dany unde a scris despre asta, eu l-am pierdut blushing.gif
axe10
Dana a explicat...Dany ti-a reamintit...acum vreo 3-4 zile cand am facut paste eu....
buretel
CITAT(daconst @ 07-11-2007, 03:31 PM) *
Axe,vezi ca la paste si cartofi nu sunt valabile valorile de pe eticheta.Aici au facut cei de la WW experimente si au decis ca la paste punctam 4p pina la saturatie si la cartofi 2.Pastele integrale au 3p.
Daca ar fi sa calculam dupa valori,atunci sigur vor iesi mai mult de 3p.Asa ca mai bine luam de buna regula si profitam de ea. wink1.gif
cheer.gif Am gasit, multumesc pupic.gif Am sarit postul asta blushing.gif La ce zile am avut saptamana asta doh.gif
dany
CITAT(buretel @ 09-11-2007, 08:50 AM) *

Ziceam de recuperat de sapt trecuta 4.44 p biggrin.gif (eu nu aproximez cu rotunjri, dar tot acolo ies-de fapt doar ieri am vazut lista aceea la tine in jurnal), saptamana WW care a coincis si cu cea calendaristica: am inceput WW Luni, 29 octombrie. Oricum, pot spune ca WWul meu e WW a la Buretel lol.gif

Punctele economisite sau papate peste " portia " ta zilnica NU sunt valabile de pe o saptama pe alta !!!!! Fiecare saptamana WW incepe de la zero !!!
WW a la buretel dar sa fie totusi corect cat de cat blum.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 10:58 AM) *
Punctele economisite sau papate peste " portia " ta zilnica NU sunt valabile de pe o saptama pe alta !!!!! Fiecare saptamana WW incepe de la zero !!!
WW a la buretel dar sa fie totusi corect cat de cat blum.gif

Multu' Dany pupic.gif Deci luni, dau contorul la 0 smile.gif
Degeaba economisesc puncte in timpul saptamanii, daca nu le consum in we, sa zicem, imi iau adio de la ele devil.gif

Cine vrea cafea? Eu asa sunt acum )).gif )).gif
Imagine

CITAT(Maybeline @ 08-11-2007, 06:04 PM) *
CITAT(buretel @ 08-11-2007, 04:32 PM) *
naughty.gif merge naughty.gif
lol.gif lol.gif lol.gif Uite-le naughty.gif

Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.