Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
dany
CITAT(buretel @ 09-11-2007, 10:08 AM) *

Multu' Dany pupic.gif Deci luni, dau contorul la 0 smile.gif
Degeaba economisesc puncte in timpul saptamanii, daca nu le consum in we, sa zicem, imi iau adio de la ele devil.gif

Eu ma cantaresc sambata dimineata , apoi imi consum punctele economisite in timpul saptamanii si de duminica o iau de la 0 . Asa am facut si in trecut si am fost multumita .
nusarich
'neata!

Dana, ziceai de pc-uri. De-ai sti cat m-as bucura sa fie deja instalate... Dar inca mai dureaza. Asta e, la 5 oameni cati sunt in "paine" la chestia asta si la cele suplimentare legate tot de ea ...
Dumbo
:cheer:
E VINEERRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIII!!!
Abia astept sa vina week-end-ul.
May
buretel in prima poza postata de tine in care ne aratai ce infatisare ai azi, zici ca s-a spalat cu tine un arici )).gif. Din a doua poza reiese ca ai picioare de gazela, deci probabil esti fotomodel si ne prostesti pe fata )).gif pupic.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 01:11 PM) *

buretel in prima poza postata de tine in care ne aratai ce infatisare ai azi, zici ca s-a spalat cu tine un arici )).gif. Din a doua poza reiese ca ai picioare de gazela, deci probabil esti fotomodel si ne prostesti pe fata )).gif pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif O gazela impuscata, poate. Sau cu posterior de hipo laugh.gif
May
CITAT(buretel @ 09-11-2007, 12:18 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif O gazela impuscata, poate. Sau cu posterior de hipo laugh.gif

Mi te imaginez legata pe capota unui vanator lol.gif
stardust
Salut, punctuoaselor!

Incep prin a saluta peach-ul salut.gif Momentan sunt la aceeasi greutate ca si tine dar stiu ca mi-o iei inainte ca tu ai mai multi cai putere la slabit )).gif

Burete, tu de la sosetele alea slabesti asa de repede? Mama cata eficienta )).gif

Anunt cu mainile pe tastatura ca ieri am fost cuminte, am stat in puncte si-n reguli (mai putin sportul dar vine si randul lui... candva). Acum mananc o supa tailandeza la conserva, buuuna rau si picanta. Apoi am sa mananc niste oua fierte tari cu rosii, fara sare ca nu gasesc in bucatarie sare.

Azi am planuri mari: vreau sa-mi cumpar o stropitoare frumoasa pentru plantele din casa. Asa ma tuna pe mine cate-o idee din asta geniala cateodata si nu ma lasa pana n-o bifez pe lista. wink1.gif

P.S. , sa nu uit, de maine Miha-i duamna!
axe10
Burete, ce sexy-sosete ai....

Azi am pierdut o jumate de zi libera stand dupa barbatul meu sa schimbe caucioacele de vara cu alea de iarna ca se anunta vreme rea(oricum se pun de cand scade temperatura sub 7 grade). Aaaaa, sa nu credeti ca a facut chiar el operatiunea...a,nu, el le-a incarcat din balcon de la ma-sa ca la noi e loc neam..si pt ca se murdarea pe maini m-a luat pe post de sofer. Si uite asa, am pierdut eu timp de studiu, de gatit si de altele ce se mai iveau....
Noroc ca ieri am gatit nitel...aveam continuare azi mancaruri mai ieftine pt mine...

Monic
Miha cheer.gif cheer.gif cheer.gif tinem pumnii sa iasa totul bine cheer.gif
Dana... ma enerveaza deja concursul ala, tot votam si abia suntem la 500, iar copilul ala uratel (scuze) e pe primul loc mad.gif
Peach, azi ma citesti sau ma sari? tata.gif
May vad ca azi iar o motrosesti pe Buretel lol.gif lol.gif
Noi azi sarbatorim 2 luni de la nunta lol.gif
Aseara i-am facut la al meu morala(a se intelege glumit cu el si luat peste picior) pana la 1 noaptea, adica pana s-a sarturat si m-a intrebat cand am si eu de gand sa dorm. I-am spus ca daca nu se ocupa `cica` de mine lol.gif bag la divort lol.gif , ca mai stau pana primim aia 200 euro si pe urma divortam, ca parca se ocupa mai mult de mine pe vremea cind nu eram cu acte lol.gif . Noroc ca al meu intelege de gluma, ca tare bine ne-am distrat aseara.
Nu stiu daca se intelege ceva din ce am scris mai sus... dar eu v-am zis-o totusi lol.gif
buretel
lol.gif lol.gif Am praf magic pe sosetele alea, si ma ajuta la slabit )).gif )).gif Sic grin.gif

May, vezi ca de la burete->lufa, nu mai stiu ce urmeaza in lantul trofic lol.gif Nu ma stoarce de tot pray.gif pray.gif laugh.gif
Si auzi, eu nu stau pe capota, sa fie clar nono.gif Doar transata, in portbagaj haha.gif haha.gif

Monic, ce m-am amuzat laugh.gif Ti-ai facut planuri pt cei 200 euro? lol.gif
daconst
Monic,nu mai spun nimic de concurs,ca deja a picat pe locul 4. sad.gif
Asta e,altii sunt votat mai mult.

Ti-am mai spus ca nu ai toate tiglele pe casa. lol.gif pupic.gif
Monic
Buretel, planuri prea mari nu ne-am facut, ca casa nu ne putem lua cu ei )).gif Doar planuri mici, ca de 200 de euro laugh.gif
Dana, multumesc de compliment grin.gif
buretel
CITAT(Monic @ 09-11-2007, 02:47 PM) *

Acum am vazut propozitia asta )).gif La Multi Ani give_rose.gif si la cat mai multe luni impreuna wink1.gif
luchi
CITAT(daconst @ 09-11-2007, 03:13 PM) *

Monic,nu mai spun nimic de concurs,ca deja a picat pe locul 4. sad.gif
Asta e,altii sunt votat mai mult.

Ma uitam ca numa' io votez de cateva ori pe zi, si am impresia ca se modifica foarte putin numarul de voturi sad.gif
buretel
Si fam. Burete voteaza sad.gif Nu stiu ce se intampla unsure.gif
May
burete dar stii ca esti planta cucurbitacee agatatoare la origine? haha.gif

monic la cat mai multe luni, ani, decenii impreuna )).gif give_rose.gif
bpaula
raportez ziua numarul 5 fara dulce..si faptul ca am terminat cu un training foarte foarte interesant dar obositor, sa vedem acum cum aplic informatiile grin.gif

intrebare: se poate vota de mai multe ori pe zi pentru Lucas? ca eu am inteles ca se poate un singur vot pe zi de la acelasi IP...daca se poate de la acelasi calculator sa ma anuntati sa bag si eu mai multe voturi, altfel mai multe de 2/zi nu pot..

va urez o seara si un week-end fain

pupic.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 04:15 PM) *

Huh? dry.gif Was? )).gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(Monic @ 09-11-2007, 01:47 PM) *

La multi ani impreuna ! give_rose.gif
buretel
Bravo Pol! cheer.gif Eu sunt a 12-a zi cheer.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 04:15 PM) *
Buretoiul a desfacut azi o conserva, la pranz, cu patentul si surubelnita, din lipsa de obiecte trebuincioase dry.gif lol.gif lol.gif Deci cu ce truda dom'le, dar ce indemanare laugh.gif
Acum in ce familie ma mai incadrez? devil.gif Mesterii-stie-tot? tease.gif
daconst
Paula,eu am avut o zi stresanta si am cedat la un Snickers Crunch(cum s-o scrie) si habar n-am cite puncte are. blushing.gif

Monic,la cit mai multe lunite si ani impreuna!!!! give_rose.gif
dany
CITAT(daconst @ 09-11-2007, 04:45 PM) *

Paula,eu am avut o zi stresanta si am cedat la un Snickers Crunch(cum s-o scrie) si habar n-am cite puncte are. blushing.gif

1 buc , 40 gr = 4,5 p
Dumbo
Azi raportez:
- 3 banane - 6 pct
- iaurt zuzu 0.1 grasime - 6.25 pct

la cina... nu stiu inca. Mai am numai 5 puncte asa ca probabil ceva cu legume.
May
CITAT(buretel @ 09-11-2007, 04:25 PM) *

Buretoiul a desfacut azi o conserva, la pranz, cu patentul si surubelnita, din lipsa de obiecte trebuincioase dry.gif lol.gif lol.gif Deci cu ce truda dom'le, dar ce indemanare laugh.gif
Acum in ce familie ma mai incadrez? devil.gif Mesterii-stie-tot? tease.gif

lol.gif cucurbitaceea-sapiens lol.gif
dany
CITAT(Dumbo @ 09-11-2007, 05:17 PM) *

Azi raportez:
- 3 banane - 6 pct

3 banane - 6 p ????? Fiecare banana a avut 200 gr fara coaja ?? Iaurt de 6 p ??

Da-mi voie sa-ti spun ca ai mancat dezastruos pana acum .... Parerea mea !
May
Poate erau banane mutant laugh.gif

dumbo nu ai stiut ca se cantaresc fara coaja, sau ai aproximat tu? smile.gif
bubbles
Buna seara .Sunt bolnavioara asa ca intru numai sa va salut si sa va spun ca nu am putut tine WW ieri si azi ca abia pot inghiti si nici nu am pedalat sorry.gif
daconst
pupic.gif
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 07:56 PM) *

CITAT(daconst @ 09-11-2007, 04:45 PM) *

1 buc , 40 gr = 4,5 p

Saru mana! give_rose.gif

Hai ca nu are atat de multe puncte. wink1.gif

Bubule,sanatate multa! pupic.gif
dany
Te-ai speriat degeaba )).gif
bubbles
Multumesc Daconst pupic.gif .
Monic la cat mai multi ani impreuna hug.gif
May
Mi-e pofta de pufarine doh.gif
ramonavlas
CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 08:00 PM) *

Mmm, mie de pufuleti....as manca toata ziua pufuleti si eugenii. N-am mai mancat...de cand eram tinerica studenta la Cluj. Ce vremuri.......... )).gif
daconst
CITAT(ramonavlas @ 09-11-2007, 09:35 PM) *

CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 08:00 PM) *

Mmm, mie de pufuleti....as manca toata ziua pufuleti si eugenii. N-am mai mancat...de cand eram tinerica studenta la Cluj. Ce vremuri.......... )).gif

Buey nu vorbiti de lucruri sfinte aici.Ca voi macar le gasiti in Ro,daca e sa va faceti poftele,dar noi suntem doar cu gindul.
Eugenii as manca si eu cit incape. blum.gif

CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 08:53 PM) *

Te-ai speriat degeaba )).gif

Dany,in poza de la avatar parca esti o profesoara. give_rose.gif
Profa de WW... lol.gif
nusarich
Multe luni si ani inainte, Monic!
otilici
Danuta ai PM smile.gif
axe10
CITAT(Dumbo @ 09-11-2007, 06:17 PM) *

Azi raportez:
- 3 banane - 6 pct

Cee?
Zuzu ala are 1p la 100g....mama ce de iaurt....
Cu bananele...mult rau...
Concluzia:dezastru!

Sa nu uit de meniul pe azi:

paine(52g) 3
sana Tnuva(135g) 2.2
lapte 0.1%(80ml) 0.4
unt degresat(8g) 0.9
muschi file(20g) 0.4
sunca porc(1 felie) 0.4
cracker sarat(1 buc) 0.2
crema de brinza Miree cu gorgonzola(4g) 0.2
mancarica de cartofi cu o pulpa inferioara(fara piele) 4.8
ceai de zmeura cu o lingurita miere 0
ciulama a la Dany 3.5
castravete 0
cola zero (un pahar) 0
mar 0
salata varza cu o lingurita ulei masline 1.5

Total:17.5p

buretel
Iar va stresez cu o intrebare blushing.gif
Am gasit in lista branza Brie, 30gr=1.5pt. Of course, pe pachet alte valori, imi ies 5.2 la 55gr, cat am mancat eu. Sa punctez ca in lista? Asa imi ies 2.75 grin.gif
Mai precis, cand e bine, ca in cazul cartofilor si pastelor, sa ma folosesc de lista, si cand de ambalaje? unsure.gif
floare.gif
daconst
Buretel,la branza ta punctezi dupa ambalaj,ca e mai sigur.Dar la exceptii cum ar fi paste,cartofi,fructe legume te iei dupa lista,adica astea sunt reguli fixe.

Otilici, pupic.gif

dany
CITAT(daconst @ 09-11-2007, 06:55 PM) *

Dany,in poza de la avatar parca esti o profesoara. give_rose.gif
Profa de WW... lol.gif

Si eu zic ca arat ca o profesoara ....dar nu ca o profesoara WW !!!!! In nici un caz !!
May
Profa de sexologie naughty.gif
dany
CITAT(buretel @ 09-11-2007, 08:28 PM) *

Mai precis, cand e bine, ca in cazul cartofilor si pastelor, sa ma folosesc de lista, si cand de ambalaje? unsure.gif
floare.gif

Deci......cartofi , paste ....te iei dupa reguli !!!!!!! In rest calculezi ce scrie pe pachet !!!

CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 10:59 PM) *

Profa de sexologie naughty.gif

iar incepi ...dracusor doh.gif lol.gif
otilici
De botanica lol.gif
May
CITAT(daconst @ 09-11-2007, 10:13 PM) *

Miha,eu ti-o spun ca la noi in Ardeal:Casa de kkt,ca sa nu-si bage nimeni nasul in ea! pupic.gif

Vai, am fost la o nunta acum cateva saptamani si, cand ne-am luat la revedere de la miri, remy scoate fraza de mai sus. Am ramas incremenita, nu stiam pe unde sa ma mai bag, imi doream sa ma fac mica, mica sau sa le spun celorlalti ca nu-l cunosc pe remy, n-am venit cu el )).gif. Era prima data cand am auzit de zicala asta si m-am calmat cand am vazut cat de bine au primit-o mirii...

Ti-am scris aici ca sa nu fiu off topic dincolo )).gif

dany devil.gif intotdeauna devil.gif pupic.gif
Tulip
Buna dimineata!!!

E weekend! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Se pare ca va trebui sa mai scad un punct din cele 19 fiindca cantarul mi-a aratat azi 59.9kg bang.gif .E prima oara cand nu ma bucur pt ca stiu ca nu e pe munca mea . doh.gif .Asa ca de acum am de consumat 18 p shock.gif
Miha Casa De Piatra!!!!!!!!!!!!!!Distractie placuta si o nunta ca in povestile cu zane pupic.gif
axe10
La multi ani Dumbo!!!

Sanatate si fericire.
bubbles
La Multi Ani Dumbo!!!
otilici
Casa de Piatra Miha!!! cheer.gif
La Multi Ani Dumbo! floare.gif
dany
La multi ani , Dumbo !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.