Burete am capitulat...nu mai pot. Am ochii cat cepele de atata stat in monitor cu privirea...las pe maine restul. Mai am vreo 7 pag din sub-capitolul asta dar zau ca nu mai poci...
Oricum si la predare mi s-a parut atata informatie ca ziceam ca-mi plezneste capul. La un mom dat profu zice....o sa vedeti ca in curicullum e mult mai simplu decat ce v-am zis io...pe dracu....e la fel. Nu ca sunt lucruri de neinteles, am inteles de fapt cu unele mici neclaritati....dar e muuuuullllltttt rau. Si ca sa ne fie "si mai usor" zice....treaba asta o fac numai adevaratii...adica aia care stiu super bine...adica putinei la numar.
Multumim.
Inchid pc-ul si ma duc sa ma uit cu fiica mea la un desen animat....ca cica pe tv-ul nou din sufragerie nu poate rula altceva decat desene..

.ca se vad asa de bine...

...
Ma ustura ochii ce naiba.
Dar sa nu va las cu ochii in soare(unde o fi? ca la noi s-a inoptat si ploaia ne-a murat de tot...) va pun si meniul pe azi...si nu am terminat, dar parca iar ma simt plina:
paine(26g) 1.5
Quark exquista, 0.2% grasime,capsuni 2
sunca porc(1 felie) 0.4
branza fitness(1 triunghi) 0.8
4 miniprajituri cu crema 3
crap la cuptor (150g) 5.7
ciuperci umplute 1
crackeri sarati(3 buc) 0.6
O sa mai vina ceva fructe, o para cel putin...si poate o salata rosii, gogosar ardei si mozzarella....dar nu garantez!
Daca imi revin ....

revin!