Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
May
LA MULTI ANI DUMBISOR!! cheer.gif
stardust
La multi, multi ani, Dumbo! Sa ai o zi superba, sa te bucuri alaturi de cei dragi, chiar si daca asta include multa mancare ingrasacioasa )).gif O data-n an e ziua ta floare.gif

Monic, cu intarziere va doresc si eu la cat mai multe luni si-apoi la cati mai multi ani ... si-apoi la cat mai multe sute de ani impreuna. Si dac-oi mai fi prin zona dupa ce sarbatoriti sutele de ani, o sa va urez si la cat mai multe mii de ani impreuna )).gif Cum n-am fost prin zona, trebuie sa-ntreb: planuri pentru un bebel mic exista deja? blushing.gif
crissy
floare.gif Cu intarziere, urez si eu La multi ani celor care joi si-au sarbatorit onomastica.
Dumbo, LMA!
Miha, Casa de piatra si o zi de neuitat.

Offtopic, pt mamici. Uitati-va si pregatiti-va pentru ce va asteapta cand or incepe piticii sa vorbeasca )).gif Filmulet.
Sexymom
Azi ne imbatam de 2 ori cheer.gif odata pt. Michelle si odata pt. Dumbo.

LA MULTI ANI DUMBO, sa fii sanatoasa si fericita. pupic.gif floare.gif
CASA DE PIATRA MICHELLE pupic.gif floare.gif
Tulip
Miha,casa de piatra!!!!! give_rose.gif give_rose.gif

Dumbo,la multi ani!
floare.gif
stardust
Tulip, cum se simte Timea? A inceput injectiile? sad.gif
otilici
Crissy,cum accesez sa pot vedea filmuletul?Vad doar poza smile.gif
Tulip
CITAT(stardust @ 10-11-2007, 01:13 PM) *

Tulip, cum se simte Timea? A inceput injectiile? sad.gif

Daaaa,i-au mai ramas 2....e mai bine,un pic palida si fara pofta de mancare,dar isi va reveni smile.gif

Maine va veni dr. s-o vada,sa vedem,ce va zice ea.....
otilici
Dar cu mancatul cum stati Tulip?Mananca cate putin Timea? Norbi cand e racit mananca cat un soricel.Nu ca ar manca mult in rest... blum.gif
Dumbo
CASA DE PIATRA, MIHA!!!
La noi la nunta preotul ne-a zis ca se spune casa pe piatra - adica sa aiba o baza durabila si solida. Aia cu casa de kk am auzit-o si eu, dar nu prea imi vine sa fac asa urari.

Multumesc pentru urari!
Azi nu mai numar punctele, oricum aveam nevoie de un soc. De o saptamana nu se mai misca deloc cantarul, in nici o directie.
ramonavlas
Dumbo, la multi ani!
Miha, felicitari si CASA DE PIATRA. Sa ai o zi asa cum ai visat. Te pup si te asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Tulip
CITAT(otilici @ 10-11-2007, 01:19 PM) *

Dar cu mancatul cum stati Tulip?Mananca cate putin Timea? Norbi cand e racit mananca cat un soricel.Nu ca ar manca mult in rest... blum.gif

Stam fff. prost...nu vrea sa manance nimic,abia o pot prosti cumva sad.gif
otilici
CITAT(Tulip @ 10-11-2007, 02:05 PM) *

Nici daca-i faci ceva ce-i place mult?Grisulet sau ceva dulce,sau o budinca la cuptor...bietul pui...
Tulip
CITAT(otilici @ 10-11-2007, 02:10 PM) *

CITAT(Tulip @ 10-11-2007, 02:05 PM) *

Nici daca-i faci ceva ce-i place mult?Grisulet sau ceva dulce,sau o budinca la cuptor...bietul pui...

What??Timea nici cand e sanatoasa nu papa gris,orez cu lapte doh.gif :doh:Numai carne vrea,pulpe mai ales grin.gif grin.gif

otilici
Pai da-i pulpe )).gif .Norbi cand fac gris mananca o portie mai mare decat mine lol.gif Si nu-i indulcesc aproape deloc.
buretel
Miha, Casa de Piatra! give_rose.gif Sai ai parte de cea mai frumoasa zi astazi, si toate cele ce urmeaza sa fie cel putin la fel wink1.gif
Dumbo draguto, La Multi Ani! give_rose.gif

Danuta & Dany, multumesc pt ajutor pupic.gif
Oti, Tulip, va pupic.gif scumpeii (Norbi si Timeea)

Stie cineva punctajul pt mancarea de la Ikea? unsure.gif Mai ales pt prajituri grin.gif
May
CITAT(buretel @ 10-11-2007, 01:40 PM) *

Stie cineva punctajul pt mancarea de la Ikea? unsure.gif Mai ales pt prajituri grin.gif

Punctajul este: bataita.gif bataita.gif bataita.gif
nusarich
Dumbo, La multi ani!

Miha, Casa de piatra si multa multa fericire!
buretel
CITAT(Maybeline @ 10-11-2007, 02:47 PM) *
tata.gif tata.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Dumbo

Toata lumea calca stamb azi?
:tease:
nusarich
CITAT(Dumbo @ 10-11-2007, 05:09 PM) *

Toata lumea calca stamb azi?
tease.gif

Eu inca nu. Mai e timp pana diseara )).gif
dany
Eu da ..... doar e ziua mea fara numarat )).gif
stardust
Burete, ce ai mancat mai iegzact? naughty.gif
May
CITAT(stardust @ 10-11-2007, 02:21 PM) *

Pai dupa ce a trecut ea pe acolo, au trebuit aia sa isi refaca stocul )).gif
Pisik
La Multi Ani, Dumbo!

Miha, multi multi ani fericiti sa va dea Dumnezeu pupic.gif

Si la mine e zi de calcat stramb, si azi si maine tease.gif voreba lui Axe, sa nu ma plang dupa aia. Oricum, cred ca va fi o sapt fara slabeala doh.gif

Am smotruit azi la greu, nu a mai venit femeia, dar am facut noi singurei

Acum vreau sa ma epilez si sa vad daca pot sa ma apuc de ceva pt maine, ca sa nu fiu f aglomerata maine

Pupici pupic.gif
ganesha

Info nutritionale pentru niscaiva dintre mincarurile de la Ikea: http://www.thedailyplate.com/nutrition-calories/food/ikea

Dumbo, LA MULTI ANI!!!! floare.gif

Casa de piatra si fericire multa pentru Miha!!!!!
uka
CASA DE PIATRA MIHA!!!!!!!!!!
MULTI MULTI ANI FERICITI IMPREUNA
axe10

Absolut corect!!

CITAT(Pisik @ 10-11-2007, 04:12 PM) *

Si la mine e zi de calcat stramb, si azi si maine tease.gif voreba lui Axe, sa nu ma plang dupa aia. Oricum, cred ca va fi o sapt fara slabeala doh.gif

Am smotruit azi la greu, nu a mai venit femeia, dar am facut noi singurei

Acum vreau sa ma epilez si sa vad daca pot sa ma apuc de ceva pt maine, ca sa nu fiu f aglomerata maine

Pupici pupic.gif

Deci ti-e frica...bineeeeeeee....

Munca in casa se pune cu minus la calorii....deci e de bine!

Epilat singura...brrrr...esti o eroina!!

Sa va dau binete si eu. In sfarsit am ajuns acasa si am reusit sa mananc de pranz. Fl a adus-o pe Alexia la mine la servici si a plecat mai departe ca era si el de servici dupa masa. Maine cred ca o sa fie la fel. Nu pot sa va zic decat ca fiica mea vroia sa stau pana seara la munca. A facut dezastru in birou....adica si-a bagat nasul peste tot. Cand am plecat si-a dat seama ca vrea pizza. In loc sa fi stat sa comandam la servici a trebuit sa venim pana in apropierea casei, sa fac un ocol din cauza de mari balti in "lucrarile" de pe Oltenitei, sa parchez masina,scoate copilul, ia umbrela, traversez cu ea tarata ca nici nu vedea bine pe unde merge si comandat pizza la Tiptop. Am stat acolo , a mai vrut sa luam si prajituri (mari-de care nu ma ating ca am gustat de prin frigiderul de la servici vreo 4 buc din alea mici-mici) si am venit acasa. I-am pus pizza in farfurie si mi-am incalzit si eu mancarea.
Acum i-am zis sa ma lase putin sa va citesc si sa citesc ultimul sub-capitool care mi-a mai ramas pe saptamana asta. Ma intreaba:de ce?...de ce trebuie sa citesti?....ca asa vreau i-am raspuns. oricum azi am ratat sa-mi dau examenul, noroc ca nu am limita de timp (trebuie sa le dau pe toate 12 pana sf cursului ...iar eu am dat unul singur).

Ma duc la citit....luni dupa-masa chiar vreau sa dau examenul...
buretel
CITAT(stardust @ 10-11-2007, 03:21 PM) *

tata.gif Nu daati, ca zau am fost cuminte )).gif )).gif

Ganesha pupic.gif gasisem si eu linkul, dar ce cautam nu era acolo wink1.gif Am rezolvat, si am gasit in alta parte.
Deci, meniu azi. Astept pareri, sugestii, concesii laugh.gif
Dezmatul laugh.gif
somon 100gr 4
cartofi natur 2
broccoli 2 buchetele 0
cappucino 150ml 1 (nici aici nu-s sigura unsure.gif )
daim cake 40gr 4 drool.gif drool.gif (asta era impricinata pe care cautam blum.gif )
blueberry cheesecake 30gr 2 (aici nu-s sigura, am pus din ochi, din ochii mei albastri lol.gif )
Cina:
prune 2 buc 1
branza 80gr 4
spanac 0
varza rosie 0
----------------------------------------
Total 18

Axe, bafta multa la examen! Hai ca nu mai ai mult de citit floare.gif
May?...
.
.
tata.giftata.giftata.giftata.giftata.gif lol.gif lol.gif
Ama.ro
Dumbo, la multi ani!
Imagine
axe10
Burete am capitulat...nu mai pot. Am ochii cat cepele de atata stat in monitor cu privirea...las pe maine restul. Mai am vreo 7 pag din sub-capitolul asta dar zau ca nu mai poci...

Oricum si la predare mi s-a parut atata informatie ca ziceam ca-mi plezneste capul. La un mom dat profu zice....o sa vedeti ca in curicullum e mult mai simplu decat ce v-am zis io...pe dracu....e la fel. Nu ca sunt lucruri de neinteles, am inteles de fapt cu unele mici neclaritati....dar e muuuuullllltttt rau. Si ca sa ne fie "si mai usor" zice....treaba asta o fac numai adevaratii...adica aia care stiu super bine...adica putinei la numar.
Multumim.

Inchid pc-ul si ma duc sa ma uit cu fiica mea la un desen animat....ca cica pe tv-ul nou din sufragerie nu poate rula altceva decat desene.. doh.gif .ca se vad asa de bine... wacko.gif ...
Ma ustura ochii ce naiba.
Dar sa nu va las cu ochii in soare(unde o fi? ca la noi s-a inoptat si ploaia ne-a murat de tot...) va pun si meniul pe azi...si nu am terminat, dar parca iar ma simt plina:

paine(26g) 1.5
Quark exquista, 0.2% grasime,capsuni 2
sunca porc(1 felie) 0.4
branza fitness(1 triunghi) 0.8
4 miniprajituri cu crema 3
crap la cuptor (150g) 5.7
ciuperci umplute 1
crackeri sarati(3 buc) 0.6

O sa mai vina ceva fructe, o para cel putin...si poate o salata rosii, gogosar ardei si mozzarella....dar nu garantez!

Daca imi revin .... tease.gif revin!

daconst
Dumbo,La multi ani! give_rose.gif pupic.gif

May,eu urarea aia am auzit-o la mine la nunta si tare mi-a placut. )).gif
Eu cind aud de casa de piatra ma gindesc la altceva mai naspa,sorry. blushing.gif

Tulip,sanatate Timeei.Hai ca putin mai e si isi revine. pupic.gif

Am pacatuit si eu azi cu o ciorba de fasole cu afumatura...asa ca nu stiu daca mai scot camesa pina marti. sorry.gif
buretel
CITAT(daconst @ 10-11-2007, 06:56 PM) *
Am pacatuit si eu azi cu o ciorba de fasole cu afumatura...asa ca nu stiu daca mai scot camesa pina marti. sorry.gif

Stiu eu pe cineva, nu spun cine blum.gif , care indata vine cu batul, ca mi l-a adus si mie dimineata )).gif )).gif
otilici
Mi l-a promis si mie aseara (pe batz blum.gif ).Na,ca parasc tease.gif
axe10
Adaugire: am uitat sa va mentionez ca azi dimineata m-am cantarit(desi nu e zi de cantar!!)...desi la kile nu m-am schimbat s-a schimbat din nou in bine raportul grasime/muschi....
daconst
Oare ce vreme e in Ro?Adica la nunta Mihai cum o fi fost?
Ca aici ninge si e tare frig. sad.gif

Oti,ce frumos avatar ai.E tot mai frumos Norbi.Blondut cu ochii albastri,o sa rupa inimile fetelor. wink1.gif
Abia astept sa vina seara... lol.gif Parca mi-e cam greu sa cred. naughty.gif
May
buretel mama ce dezmat ai avut, ai dat-o de pe iarba pe prajituri... 18 puncte...pfffff zau ca eu explodam daca mancam de 18 puncte... nu stiu unde ai bagat atat laugh.gif. Dezmat adevarat era ala pe care trebuia sa il am eu azi, cu lasagna si crochete de jamon si branza... dar nu am mai avut chef doh.gif

Eu sunt cucoana cu batzu? unsure.gif
otilici
Dana,la noi e frig si a si fulguit un pic azi,dar nu mai e zapada decat pe munte.Din cate stiu,in Moldova e ceva mai frig decat la noi de obicei.
In legatura cu stii tu ce,acuma seara am lasat mesaj offline ca nu am putut lua legatura cu persoana pana acum.Te anunt cum stiu ceva wink1.gif
daconst
CITAT(Maybeline @ 10-11-2007, 10:17 PM) *

Eu sunt cucoana cu batzu? unsure.gif

Te simti? naughty.gif

Crisy,am ras de numa de perla fiului tau...dar si voi oameni mari il provocati sa mai spuna. :lol

Oti,m-am gindit,Norbi e Brad Pitt de Romania! w00t.gif
Dumbo
Vai, Otilici ce avatar frumos ai...
Nici cu Lucas al nostru nu mi-e rusine. Zic al nostru ca de cand tot votam a devenit intr-un fel si al nostru. Pacat ca isi baga oamenii mari coada si in concursurile cu pitici...
otilici
Auzi la ele,Brad Pitt cica lol.gif lol.gif Nu sunteti normale tease.gif Sa nu va auda cumva,ca pe urma si-o ia in cap )).gif Nu zice multe Dana,ca nici cu Lucas nu mi-e rusine,doar stau deja la coada la el toate fetitele neuronilor si nu numai naughty.gif
May
CITAT(daconst @ 10-11-2007, 10:08 PM) *

Te simti? naughty.gif

Da blushing.gif .... desi incerc sa devin mai nesimtita smile.gif
otilici
May...stii tu vorba aia :"cine se tachineaza se iubeste" wink1.gif pupic.gif
crissy
CITAT(daconst @ 10-11-2007, 11:08 PM) *

Crisy,am ras de numa de perla fiului tau...dar si voi oameni mari il provocati sa mai spuna. :lol

daconst, nu e fi'miu. As vrea eu, dar Rares e baietelul unei foste colege de facultate si mai are si o sora geamana wink1.gif . Si da, il provocam noi sa spuna cuvantul )).gif .
daconst
May, pupic.gif

Crssy,e un scump.oricum. wink1.gif

Bai eu tot intru pe aici in speranta ca pune Miha o poza. lol.gif
Dar cred ca ea doarme de rupe patul...daca n-a avut noaptea nuntii. lol.gif
Pisik
Vladut de pe locul II e votat de cele de pe idioata. Hai fetelor, sa le aratam ca noi suntem mai tari! cheer.gif devil.gif
Dumbo
Nu stiu ce se intampla cu votatul, parca nu mai cresc deloc voturile astea.
daconst
Eu nu pot sa votez nici macar o data,de pe nici un calculator.La naiba! devil.gif
Pe altii pot sa-i votez,dar pe al meu nu. sorry.gif
daconst
Buey May,sper ca nu te-ai suparat acum?era gluma doar nicidecum tachinare. huh.gif
Chiar e bine sa mai stea cineva cu joarda,ca altfel ne-o luam in cap.Pina acum statea Miha,dar ea e momentan putin ocupata. lol.gif lol.gif

Pisik
,la noi aici est fata cuminte si noroc ca am dat prin jurnalul tau ca te-am prins. )).gif
Bun si jurnalul asta la ceva, lol.gif
otilici
Puteti sa puneti joarda si pe mine sad.gif ,ca de cateva zile numai cuminte nu mai pot sa fiu,as manca non-stop blushing.gif Is super stresata de faza asta,mai ales ca ma tem ca o sa urce cantarul in loc sa coboare sad.gif .Tare ma tem sa nu facut o gastrita si eu,m-oi fi molipsit de la voi blum.gif ,ca am mereu dureri de stomac.E drept ca iau antiinflamatoare,dar nu am luat niciodata pe stomacul gol sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.