Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Otilici,si eu cam mananc,desi eram hotarata sa ma tin de puncte.La mine e clar gastrita,ca mananc si apoi simt foame in stomac. sad.gif
Cred ca las si eu saptamana asta de acomodare...vorba lui Deea. lol.gif
michelle
Dragele mele, va multumesc ca ati fost alaturi de mine cu gandul. A fost o nunta cu mult peste asteptarile mele, totul a fost la superlativ, m-am simtit extraordinar, am dansat toata noaptea, la sfarsit aveam ciorapii rupti de tot in varf, toata lumea ne-a laudat, s-au simtit foarte bine, ne-au admirat..

Drept dovada, cateva pozici, aici
Va pup pupic.gif
otilici
Woooow Miha,putin spus ca ai fost superba w00t.gif .Nu m-am uitat decat la primele pozici,fug sa ma uit si la restul,dar ai fost minunata!Inca odata Casa de piatra si multa fericire va doresc! give_rose.gif
daconst
Miha,doar un cuvant am de spus :SUPERB!!!!!

Felicitari!!!! pupic.gif
ganesha
Wow, Miha, cit de repede ai pus pozeleeee, mie cred ca nu mi-ar fi ars de asta blushing.gif lol.gif Sinteti superbi!!! Sa fitit mereu asa fericiti, sa va aveti unul pe altul pina la adinci batrineti, sa ramineti frumosi si tineri la suflet! Felicitari inca o data! floare.gif
nusarich
Superb! atat am de zis, Miha.
peach
CITAT(michelle @ 11-11-2007, 07:04 PM) *

Dragele mele, va multumesc ca ati fost alaturi de mine cu gandul. A fost o nunta cu mult peste asteptarile mele, totul a fost la superlativ, m-am simtit extraordinar, am dansat toata noaptea, la sfarsit aveam ciorapii rupti de tot in varf, toata lumea ne-a laudat, s-au simtit foarte bine, ne-au admirat..

Drept dovada, cateva pozici, aici
Va pup pupic.gif

wau Miha ..arati ca o printesa floare.gif

SUPER!!!
May
miha... fara cuvinte give_rose.gif

dana ce-ai buey? )).gif nu m-am suparat, de unde ai scos-o si pe asta? asa ma stii tu pe mine? )).gif pe mine trebuie sa ma stii asa: yeah.gif crazy.gif give_heart.gif
daconst
May,am vazut ca ai tacut cumva...si na,paranoia mi-a luat-o inainte. pupic.gif

Miha,stiu ca plecati in lsaptamana de miere,asa ca va doresc sa aveti o casnicie de miere! give_rose.gif
Sper sa tina vremea cu voi si sa va bucurati din plin de saptamana asta!
May
Am tacut ca nu aveam nimic de spus, m-a epuizat germana asta lol.gif apropo, citeste la dany in jurnal ca altfel ramai cu o impresie gresita despre mine laugh.gif
daconst
Am citit ca ma miram eu sa fii asa perfecta. lol.gif

Bai sa va spun ca nu ma mai pot uita la tv de asta micu ca daca vede lumea ca aplauda,se pune si el.Rad de numa,ca-i destul sa vada pe cineva ca hop si el. )).gif
Azi ma uitam la Duminica in familie si al meu era in rand cu lumea de pe margine.Cred ca i-am gasit deja meserie:figurant il fac. lol.gif
Pisik
Miha, superb absolut! Va doresc o saptamana de vis hug.gif
Tulip
Miha, w00t.gif ,ati fost fff. frumosi! floare.gif
Deea
lol.gif lol.gif lol.gif Dana...pai Alexia cum e muzica la TV ridica mainele si danseaza, mai si zice hop, hop ... muzica populara ii place cel mai mult.....asa ca m-am gandit, o fac artista lol.gif , Alexia danseaza si Lucas apaluda. pupic.gif
daconst
CITAT(Deea @ 12-11-2007, 01:05 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Dana...pai Alexia cum e muzica la TV ridica mainele si danseaza, mai si zice hop, hop ... muzica populara ii place cel mai mult.....asa ca m-am gandit, o fac artista lol.gif , Alexia danseaza si Lucas apaluda. pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Super tare!Ce pereche am facut! wink1.gif
stardust
Mihaaaaaaaaaaaa, ca o printesa ai fost!!!! pupic.gif Superb, superb, superb!!! give_rose.gif
daconst
Neatza!
Nu-i nimeni pe aici???
Hai repede la raport,care cu ce ati pacatuit? naughty.gif
peach
CITAT(stardust @ 11-11-2007, 10:28 PM) *

Mihaaaaaaaaaaaa, ca o printesa ai fost!!!! pupic.gif Superb, superb, superb!!! give_rose.gif

Soranutza cum merge cu noua slujba?

CITAT(daconst @ 12-11-2007, 08:46 AM) *

Neatza!
Nu-i nimeni pe aici???

da ce, vrei sa ma bagi in cazanul cu smoala ..sau ce? blum.gif
danyhoney
Frumos totul , Miha ! Sa aveti o saptamana plina de miere si vremea sa tina cu voi ! give_rose.gif
May
Neatzaa cow.gif

Eu nu am ce sa raportez, am fost f cuminte in WE. Ptiuuu ptiuuu sa nu ma deochi )).gif
peach
De cite ori scriu eu se face o liniste pe site de nu-ti vine sa crezi ...buh

Danny am vazut ca fetele tot fac greseli la puncte si sunt confuze, daca ai putin timp poate corectezi lista mea.. asa nu va mai trebui sa repeti de ficare data pupic.gif
May
CITAT(peach @ 12-11-2007, 11:24 AM) *

De cite ori scriu eu se face o liniste pe site de nu-ti vine sa crezi ...buh

Pai nu ai mai scris de atata timp si acum scrii in fiecare zi... ramanem mute de surprindere )).gif pupic.gif
stardust
CITAT(peach @ 12-11-2007, 08:48 AM) *

CITAT(stardust @ 11-11-2007, 10:28 PM) *

Soranutza cum merge cu noua slujba?

CITAT(daconst @ 12-11-2007, 08:46 AM) *

Neatza!
Nu-i nimeni pe aici???

da ce, vrei sa ma bagi in cazanul cu smoala ..sau ce? blum.gif

Merge dar sunt in domeniul telecomunicatiilor. Si culmea, cele mai mari probleme le am cu romanii tease.gif La tine?

Axe, tot am vrut sa te intreb ce lucrezi la Romtelecom. Sigur ai mai spus pe aici dar eu n-am nimerit atunci.
peach
CITAT(Maybeline @ 12-11-2007, 11:25 AM) *

Pai nu ai mai scris de atata timp si acum scrii in fiecare zi... ramanem mute de surprindere )).gif pupic.gif

)).gif )).gif )).gif blum.gif blum.gif

Cum mai Soranutza tocmai cu romanii nu te pricepi tu? )).gif )).gif
eu incep de la 1 ian la alta firma maimare dar pe caelasi profil
danyhoney
CITAT(peach @ 12-11-2007, 11:24 AM) *

Danny am vazut ca fetele tot fac greseli la puncte si sunt confuze, daca ai putin timp poate corectezi lista mea.. asa nu va mai trebui sa repeti de ficare data pupic.gif

Sorina , mi-a trimis si Miha ultima lista pe mail si m-a rugat sa modific , mai ales la carne . DAR eu am , de ex, :carne de porc grasa si carne de porc slaba . In lista aceea e doar " carne de porc " ....Nu pot modifica pentru ca nu pot adauga ceva acolo si daca modific acel punctaj ( care nu stiu la ce se refera ca nu e bun ) voi tot aiurea veti puncta . Oare ai inteles ce am vrut sa spun ?? eusa_think.gif
Care e lista ta ? Unde o gasesc ?
CITAT(peach @ 12-11-2007, 11:32 AM) *

Felicitari !!!!
Dumbo
Foarte frumoasa si diafana miresuca noastra.

Nessie
CITAT(danyhoney @ 12-11-2007, 12:45 PM) *
Sorina , mi-a trimis si Miha ultima lista pe mail si m-a rugat sa modific , mai ales la carne . DAR eu am , de ex, :carne de porc grasa si carne de porc slaba . In lista aceea e doar " carne de porc " ....Nu pot modifica pentru ca nu pot adauga ceva acolo si daca modific acel punctaj ( care nu stiu la ce se refera ca nu e bun ) voi tot aiurea veti puncta . Oare ai inteles ce am vrut sa spun ?? eusa_think.gif
Nu poti modifica lista din mesajul asta?
stardust

CITAT(Maybeline @ 12-11-2007, 11:25 AM) *

)).gif )).gif )).gif blum.gif blum.gif

Mi-au facut capul triunghi romanasii nostri!!

Bravo, ma bucur mult, vad ca in sfarsit am avut amandoua noroc. O fi fost 2007 an cu noroc pentru cariera. Nu stiu, ca nu le am cu horoscopul tease.gif

O astept si pe Dana-n clubul norocoaselor din 2007 blum.gif
danyhoney
CITAT(Nessie @ 12-11-2007, 11:51 AM) *

incerc acum sa vad ce iese )).gif

Mi-ati dat de lucru pe ziua de azi tease.gif
Nessie
CITAT(danyhoney @ 12-11-2007, 01:13 PM) *

Ti-am trimis lista in Excel. Vezi daca merge mai repede asa.
nusarich
CITAT(stardust @ 12-11-2007, 02:55 PM) *

[

Mi-au facut capul triunghi romanasii nostri!!

Bravo, ma bucur mult, vad ca in sfarsit am avut amandoua noroc. O fi fost 2007 an cu noroc pentru cariera. Nu stiu, ca nu le am cu horoscopul tease.gif

O astept si pe Dana-n clubul norocoaselor din 2007 blum.gif

Sa stii ca pentru multi a fost un an cu noroc in cariera sad.gif . Nu pentru toti, dar in marea majoritate a fost.
Dumbo
Vreau si eu noroc in carieraaaaaaaaaaa ...
caramida.gif cate puncte are un Red Bull? Sa stiu daca mai pap ceva pe ziua de azi sau raman la chestii cu punctaj 0...
peach
CITAT(danyhoney @ 12-11-2007, 12:13 PM) *

CITAT(Nessie @ 12-11-2007, 11:51 AM) *

Super Danny pupic.gif pupic.gif pupic.gif Scrie te rog undeva cit sunt pastele /cartofii /orezul pina la saturatie ca nu mai stiu
danyhoney
Sorina , am facut cateva modificari si adaugiri in lista de la Miha si i-am trimis documentul lui Nessie . sa vedem unde il va pune ca sa il vada toata lumea .

Chestia cu pastele , cartofii s-a discutat acum cateva zile ....cum sa nu mai stii ??? Mai scriu aici o data si poate asa iti aduci aminte blum.gif :

- cartofi pana la saturatie ( pana te saturi , nu pana simti ca pleznesti ) = 2 p
- paste integrale pana la saturatie = 3 p
- paste normale pana la saturatie = 4 p

La orez nu a aparut , inca , un punctaj pana la saturatie !
danyhoney
AICI lista WW cu unele modificari si adaugiri
peach
CITAT(danyhoney @ 12-11-2007, 03:22 PM) *

Sorina , am facut cateva modificari si adaugiri in lista de la Miha si i-am trimis documentul lui Nessie . sa vedem unde il va pune ca sa il vada toata lumea .

Chestia cu pastele , cartofii s-a discutat acum cateva zile ....cum sa nu mai stii ??? Mai scriu aici o data si poate asa iti aduci aminte blum.gif :

- cartofi pana la saturatie ( pana te saturi , nu pana simti ca pleznesti ) = 2 p
- paste integrale pana la saturatie = 3 p
- paste normale pana la saturatie = 4 p

La orez nu a aparut , inca , un punctaj pana la saturatie !

Merci mult pupic.gif ce ma faceam eu fara tine floare.gif
peach
CITAT(Dumbo @ 12-11-2007, 02:32 PM) *

Vreau si eu noroc in carieraaaaaaaaaaa ...
caramida.gif cate puncte are un Red Bull? Sa stiu daca mai pap ceva pe ziua de azi sau raman la chestii cu punctaj 0...

Redbull are 45 kcal pro 100ml = 0,9 Punkte
intr-o doza sunt 250ml = 2,3 Punkte.
Dumbo
cheer.gif super... nu sunt chiar asa de multe puncte.
Oricum azi am mancat din nou haotic. De maine nu mai am nici un motiv si ma fac cuminte.

bpaula
seara buna fetili si felicitari pentru regimuri, slabeli si sport pupic.gif

eu raportez ziua 8 fara dulce, deja incepe parca sa fie mai usor...aseara am fost in vizita la niste prieteni si aveau niste prajituri foarte apetisante dar m-am jucat cu bebele lor, am mancat un mar si m-am facut ca nu le vad cool.gif ochelari de cal imi trebuie grin.gif

seara buna si zi usoara maine floare.gif

miha ai ati fost superbi amandoi give_rose.gif
danyhoney
CITAT(peach @ 12-11-2007, 03:42 PM) *

Merci mult pupic.gif ce ma faceam eu fara tine floare.gif

Hai , mai , ca veneau alte fete si te ajutau floare.gif
CITAT(bpaula @ 12-11-2007, 07:23 PM) *

eu raportez ziua 8 fara dulce

clap.gif clap.gif si la cat mai multe !
bpaula
mersi dany...la mine acum se face o prajitura cu branza si e un miros de ma da jos, cred ca am devenit masochista de m-am apucat de facut dulciuri in perioada asta cand eu nu mananc deloc devil.gif
doh.gif
May
CITAT(bpaula @ 12-11-2007, 07:23 PM) *

ochelari de cal imi trebuie grin.gif

Da dar nici cu ochelarii astia nu scapi de tentatii pt ca daca te uiti fix la prajitura, degeaba ai ochelari )).gif. Asa ca bravo pt vointa si sper sa te tina cat mai mult pupic.gif
bpaula
si pe langa ochelarii aia de cal si niste clame de prins nasul sa nu simt mirosul lol.gif
daconst
Sara buna si de la noi!
Azi am fost ocupata de numa.Abia acum am intrat sa va citesc,dar vad ca nici voi nu v-ati omorat cu scrisul. blum.gif
Dany,super treaba cu actualizarea listei,asa nu mai apar contradictii.Multumim! pupic.gif

Paula,bravo tie,eu sigur nu rezistam.Dar cu punctele cum stai? naughty.gif
Eu m-am urcat dimineata pe cintar de curiozitate si aveam cu 600 de grame mai putin.Deci cu tot dezmatul din we,am reusit sa induplec cantarul. wink1.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 12-11-2007, 09:20 PM) *

Dany,super treaba cu actualizarea listei,asa nu mai apar contradictii.Multumim! pupic.gif

Am modificat si adaugat mai mult la "carne" pentru ca asa m-a rugat Miha . Si am adaugat punctajul la uleiul de masline . Poate cand voi avea chef voi lua toata lista la purificat .
daconst
CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 12:24 AM) *

CITAT(daconst @ 12-11-2007, 09:20 PM) *

Am modificat si adaugat mai mult la "carne" pentru ca asa m-a rugat Miha . Si am adaugat punctajul la uleiul de masline . Poate cand voi avea chef voi lua toata lista la purificat .

Eu zic ca nu e asa mult de schimbat.Doar la produsele la care apar contradictii.Daca ma gindesc bine le numar pe degete.
Dar vezi tu,cind ai chef.Nu e graba. wink1.gif
bpaula
CITAT(daconst @ 12-11-2007, 10:20 PM) *

Paula,bravo tie,eu sigur nu rezistam.Dar cu punctele cum stai? naughty.gif
Eu m-am urcat dimineata pe cintar de curiozitate si aveam cu 600 de grame mai putin.Deci cu tot dezmatul din we,am reusit sa induplec cantarul. wink1.gif

sper sa fie bine si la puncte ca sunt atenta si cu mancarea, doar ca eu nu numar puncte, ca nu cantaresc si nici nu calculez, nu ma duce mintea grin.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 12-11-2007, 09:29 PM) *

Eu zic ca nu e asa mult de schimbat.Doar la produsele la care apar contradictii.Daca ma gindesc bine le numar pe degete.
Dar vezi tu,cind ai chef.Nu e graba. wink1.gif

Ia gandeste-te bine si spunemi-le ....Asa imi e mai usor sa le gasesc in lista . In acea lista sunt cateva produse la fiecare categorie de alimente si eu am , cel putin 50 la fiecare .
Pisik
ce ma enerveaza ca Lucas a cazut pe locul 6 sad.gif
daconst
Paula ce tare esti.M-ai facut sa rad. lol.gif

Pai Dany,hai sa ne gindim.Scriu ce-mi vine acum in minte:
-masline,ulei,carne ai zis ca ai modificat,paste, cartofi sa fie si alea in lista,fructe care nu mai au puncte:prunele,painea parca e altfel:cea integrala are mai putin parca.Orezul e la fel?
Hai ca ma mai gindesc si scriu.Poate-si mai amintesc si fetele.

Fac acum paine de casa ca am ramas fara.Stiu ca tu ai calculat punctajul,cit are vollkornbrot?

CITAT(Pisik @ 13-11-2007, 12:41 AM) *

ce ma enerveaza ca Lucas a cazut pe locul 6 sad.gif

Pisik,eu nu ma mai agit.Daca am vazut ca sunt programele si pagini cum sa schimbi ip-ul,iti dai seama cum se fac asa multe voturi.Pacat ca n-am gasit si noi vreo metoda din asta,ca atunci era sigur mai in fata. sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.