Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
dany
CITAT(daconst @ 12-11-2007, 09:46 PM) *

Pai Dany,hai sa ne gindim.Scriu ce-mi vine acum in minte:
-masline,ulei,carne ai zis ca ai modificat,paste, cartofi sa fie si alea in lista,fructe care nu mai au puncte:prunele,painea parca e altfel:cea integrala are mai putin parca.Orezul e la fel?
Hai ca ma mai gindesc si scriu.Poate-si mai amintesc si fetele.

Fac acum paine de casa ca am ramas fara.Stiu ca tu ai calculat punctajul,cit are vollkornbrot?

maslinele erau modificate deja , carne am scris , cartofi , paste nu le-am trecut in lista ca nu m-am gandit , la fructe , paine si orez nu m-am uitat doh.gif Cam multe am uitat sad.gif
Ma uit zilele urmatoare si daca e ceva modific si sper ca Nessie va putea pune lista din nou pe site .

Vollkornbrot , 60 gr = 2 p
daconst
Dany,ma refeream la painea facuta de tine in masina.Stiu ca parca ai calculat valorile de pe punga de faina si iti dadea f putin.Sau ai taiat feliile subtiri tare,ca nu mai retin? blushing.gif
dany
Eu fac mehrkornbrot si am calculat ca in lista ...Dar , asa e , taiam feliile foarte subtiri .....aproape te uitai prin ele )).gif

Am calculat acum de pe punga si ies 5,5 p / 100 gr doh.gif doh.gif Noroc ca de cand am reluat WW am mancat doar mehrkorntoast care are 1 p / felie .
daconst
CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 01:03 AM) *

Eu fac mehrkornbrot si am calculat ca in lista ...Dar , asa e , taiam feliile foarte subtiri .....aproape te uitai prin ele )).gif

Am calculat acum de pe punga si ies 5,5 p / 100 gr doh.gif doh.gif Noroc ca de cand am reluat WW am mancat doar mehrkorntoast care are 1 p / felie .

Cred ca punctez dupa lista ca nu-mi convine de pe punga. lol.gif
May
CITAT(daconst @ 12-11-2007, 10:07 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
dany

Normal ar fii sa punctam dupa ambalaj . Acum 2 ani am punctat si eu dupa lista si a fost ok .Nu m-am uitat niciodata pe ambalaj ... pana in seara asta .
daconst
CITAT(Maybeline @ 13-11-2007, 01:08 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Asta e WW adaptat dupa nevoi speciale. lol.gif lol.gif
May
CITAT(daconst @ 12-11-2007, 10:11 PM) *

Lasa ca te aplauda Lucas lol.gif

Care vrea puncte ca eu in 3 zile am economisit 13 puncte cool.gif
daconst
CITAT(Maybeline @ 13-11-2007, 01:15 AM) *

CITAT(daconst @ 12-11-2007, 10:11 PM) *

Lasa ca te aplauda Lucas lol.gif

Care vrea puncte ca eu in 3 zile am economisit 13 puncte cool.gif

Le vreau io pi tati. )).gif

Vezi ca ai incalcat regula,aveai voie doar 12 sa economisesti in 3 zile,adica 4 pe zi. grin.gif
May
Stiu, dar asta e WW-ul meu adaptat, ceeee numai tu sa ai? lol.gif Am o onomastica sambata si gazda e recunoscuta pt platourile ei cu mezeluri si branzeturi alese drool.gif
daconst
CITAT(Maybeline @ 13-11-2007, 01:26 AM) *

Stiu, dar asta e WW-ul meu adaptat, ceeee numai tu sa ai? lol.gif Am o onomastica sambata si gazda e recunoscuta pt platourile ei cu mezeluri si branzeturi alese drool.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Credeam ca numai eu am idei asa bune... lol.gif

May
Pai... se pare ca atunci cand faceam telepatie cu Dirk ca sa vorbesc germana, am prins ceva semnale si de la tine si mi-a rasarit ideea geniala )).gif
May
Sunt sigura ca am mai citit pe undeva dieta asta ca imi amintesc perfect de acel motto... cred ca pe idioata unsure.gif
daconst
Neatza! cheer.gif

May,Cu dieta asta au slabit majoritatea mamicilor din gashca noastra.A avut mare succes si de aia v-am pus-o si voua aici.Nu stiu de unde e luata,dar mi s-a parut ok.

Nessie,dupa ce o citesc fetele poti sa o muti daca vrei la alt subiect sa o vada toata lumea care mai cauta diete! give_rose.gif
Pisik
Neatza!

Am studiat si eu dieta asta la un mom dat, dar nu imi pot imagina sa pap numai legume 2 sapt
daconst
Pai nu doua,dar una pot fara probleme. wink1.gif
Oricum seamana cu regimul dat de nutritionisti,stiu ca ne spunea o fata de la mamici.
Doar ca mi-e greu dupa ce am slabit cu WW,mancand de toate sa ma apuc acum de diete de genul asta.Dar daca nu as slabi cu WW as incerca-o pe asta,mi se pare tentanta,mai ales ca alimentele care sunt permise se pot manca in orice cantitate.Si eu diete din astea caut.Sa fiu mereu cu burta plina. lol.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Gata am si eu net acasa grin.gif asa ca stau pe capul vostru blum.gif daca ma mai primiti.Sa pun si eu meniul de ieri )).gif
lapte 0.1% 200ml 1
cereale 30g 2
actimel 1.4
cartofi 2
carne curcan 180g 4.5
iaurt de baut 1% 350g 4.2
frisca 1.5
total:16.6p
Sport 30 minute bicicleta (am facut cum am putut la o viteza mai mica ca inca sunt la recuperare)
daconst
Daca tot e marti 13,hai sa sparg eu ghinionul. grin.gif

Va pun poza cu surpriza,adica cadoul care si l-a dorit al meu si cu ajutorul lui DD il vom avea in aprilie-mai. naughty.gif

Imagine
otilici
Wow Dana,am ramas muta swoon.gif Sa dea DD sa aveti ceea ce va doriti pupic.gif

Ma gandesc si eu la super dieta,mai ales ca incepe si postul,pe mine ma tine sa mananc numai verdeturi blum.gif .
dany
De cand astept sa ne spui ca , in sfarsit , ati reusit , Dana !! Felicitari !!! O sa ai la geamuri de spalat , mama-mama )).gif
Pisik
Oau Dana!

Sa o stapaniti sanatosi, e de vis! Vrem detalii....
peach
imi cresc urechi si coada daca tin regimul asta
daconst
CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 12:49 PM) *

De cand astept sa ne spui ca , in sfarsit , ati reusit , Dana !! Felicitari !!! O sa ai la geamuri de spalat , mama-mama )).gif

Hihihi,macar tu stiai despre ce e vorba. grin.gif
Spal si geamuri(noroc ca aici nu se murdaresc asa des ca in Ro lol.gif ) numai sa ma vad o data mutata in ea.Oricum anul viitor va fi unul greu pentru noi.dar cum au resit si altii,vom reusi si noi. wink1.gif
otilici
Peach,esti mortala )).gif
peach
CITAT(daconst @ 13-11-2007, 09:34 AM) *

Daca tot e marti 13,hai sa sparg eu ghinionul. grin.gif

Va pun poza cu surpriza,adica cadoul care si l-a dorit al meu si cu ajutorul lui DD il vom avea in aprilie-mai. naughty.gif

Imagine

wou SUPER DANA ..a-ti reusit YUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUU (chiar ma gindeam azi dimineatea ca am uitat sa te intreb cum merge cu actele) cheer.gif cheer.gif cheer.gif FELICITARI!!!!!!!!!!!
dany
CITAT(daconst @ 13-11-2007, 09:51 AM) *

Hihihi,macar tu stiai despre ce e vorba. grin.gif
Spal si geamuri(noroc ca aici nu se murdaresc asa des ca in Ro lol.gif ) numai sa ma vad o data mutata in ea.Oricum anul viitor va fi unul greu pentru noi.dar cum au resit si altii,vom reusi si noi. wink1.gif

Sa nu ai multi copaci in gradina ca vei spala la geamuri din cauza lor de-ti va veni rau .....Eu le spal 1 data / saptamana . Trebuie !!!
Crezi ca pentru noi a fost un an usor anul asta ???
Pana la urma cum v-ati hotarat : piatra , eco .....? Cand incepeti constructia sau e fertighaus ?
bubbles
Felicitari Dana cheer.gif .
daconst
CITAT(Pisik @ 13-11-2007, 12:49 PM) *

Oau Dana!

Sa o stapaniti sanatosi, e de vis! Vrem detalii....

Pai toata nebunia a inceput dupa ce am vizitat o expozitie de case.Am stat de vorba cu tipul care vindea casele si ne-a deschis ochii ca acum ar fi momentul de luat credit,dobanzile fiind mici.
De fapt noi aveam in plan sa ne facem casuta,dar ne gindeam sa mai strangem inca citiva ani banuti si apoi s-o luam.
Chestia cu dobanzile a fost impulsul,de fapt am realizat ca daca cresc iar noi de fapt nu economisim atat pe cit am putea economisi daca facem creditul acum.
Asa ca de atunci am inceput sa facem planuri,sa intrebam la altii care au facut o astfel de casa,sa vizitam case de genul asta si asa mai departe.
Noi vom primi casa asa cum arata in poza,dar...va trebui sa facem totul inauntru singuri!!! huh.gif
Nu va imaginati ca e ca in Ro cu santier si faze de genul asta.Se lucreaza curat si desi va dura,speram sa iasa la fel de bine ca ce am vazut pina acum la altii.
Avantajul la noi e ca nu ne preseaza timpul,adica avem chirie mica aici,250€,asa ca ne permitem sa stam inca aici si sa lucram la casa pina o terminam.
Daca pina in septembrie va fi gata sa ne mutam,o sa fiu super multumita.
Cam asta ar fi povestea.Ma bucur tare ca va place.Nu imensa,adica are 3 dormitoare sus si baie iar jos bucatarie,living,camera de oaspeti si baie.In total avem cam 150mp pe 2 nivele.Suficient,zic eu.
dany
Suna bine .... 3 dormitoare sus , jos inca 2 camere .....super !!!!!! Aveti o firma care face totul in interior sau ( ca noi ) faceti singuri cu prieteni , cunostinte ?
peach
CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 09:56 AM) *

Sa nu ai multi copaci in gradina ca vei spala la geamuri din cauza lor de-ti va veni rau .....Eu le spal 1 data / saptamana . Trebuie !!!

blink.gif la mine le spala mama cind vine )).gif o data de doua ori pe an grin.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 01:05 PM) *

Suna bine .... 3 dormitoare sus , jos inca 2 camere .....super !!!!!! Aveti o firma care face totul in interior sau ( ca noi ) faceti singuri cu prieteni , cunostinte ?

Singuri,Dany! w00t.gif
Eventual ceva colegi de-a lui Mihai cind va fi ceva mai greu,dar in rest Mihai e baza.El a lucrat in constructii cind a ajuns aici,deci se cam pricepe la toate.O sa vedem insa ce apare pe parcurs. unsure.gif
dany
Daca le vezi pe ale mele cum arata dupa o sptamana ( mai ales daca ploua intre timp ) te iei cu mainile de cap doh.gif

CITAT(daconst @ 13-11-2007, 10:08 AM) *

Singuri,Dany! w00t.gif
Eventual ceva colegi de-a lui Mihai cind va fi ceva mai greu,dar in rest Mihai e baza.El a lucrat in constructii cind a ajuns aici,deci se cam pricepe la toate.O sa vedem insa ce apare pe parcurs. unsure.gif

Si la noi tot Dirk a fost baza dar la electricitate , tras tevile de calorifere a zis pas

O sa aveti mult de munca dar ... va fii a voastra !
peach
CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 10:08 AM) *

Daca le vezi pe ale mele cum arata dupa o sptamana ( mai ales daca ploua intre timp ) te iei cu mainile de cap doh.gif

da ce nu ai perdele? )).gif )).gif grin.gif

dany
CITAT(peach @ 13-11-2007, 10:12 AM) *

CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 10:08 AM) *

da ce nu ai perdele? )).gif )).gif grin.gif

Normal ca am ......Crezi ca nu se vad geamurile murdare prin ele ? Sau sa le pun pe dinafara sa nu vada lumea ca sunt murdare ? lol.gif
stardust
Bravo, Dana!! Ma bucur ca e oficial! cheer.gif
daconst
Deocamdata nu avem nici un copac,dar cica ne obliga primaria sa plantam unul.N-am inteles-o pe asta. unsure.gif
Dany,oare daca n-am copaci,n-o sa am geamuri murdare? w00t.gif
dany
CITAT(daconst @ 13-11-2007, 10:25 AM) *

Deocamdata nu avem nici un copac,dar cica ne obliga primaria sa plantam unul.N-am inteles-o pe asta. unsure.gif

)).gif )).gif

Depinde de cat ploua acolo , din ce directie vine ploaia , daca ai copaci care stau in calea vantului si a ploii )).gif )).gif Te-am lamurit bustean , asa-i ? )).gif
peach
CITAT(daconst @ 13-11-2007, 10:25 AM) *

DA grin.gif mare parte praf si polen

aici nu sta nimeni sa spele geamurile mai mult de 2 ori pe an..cei care stau cu chirie nu o fac cu anii ..binenteles ca la prima ploaie geamurile sunt la fel de murdare..dar cu timpul te obisnuiesti blum.gif
plus am si un catel care le murdereste pe interior ca-si lipeste nasul ud de ferestre in cautarea pisicilor
bubbles
Peach trebuie sa fie atat de dragut cu nasucul lui umed lipit de geam ... uff asa dor imi e de catelul meu cry.gif
Deea
Wow Dana ce veste, ..... ma bucur tare mult pentru voi, acum chiar ca se cere o surioara pentru Lucas...cu cine sa se joace si el in casa si in curte?? baby.gif
Sa o stapaniti sanatosi, sa petrecti numai clipe fericite in ea!

Imi doresc tare mult sa va dau si eu asemenea vesti....oricum inca un an de acum inainte nici o sansa sa ne cumparama casa. Tu platesti mai putin la chirire in Germania decat paltesc eu in Ro....e tare faza asta! smile.gif
peach
CITAT(bubbles @ 13-11-2007, 10:37 AM) *

Peach trebuie sa fie atat de dragut cu nasucul lui umed lipit de geam ... uff asa dor imi e de catelul meu cry.gif

hug.gif pacat ca nu pot fi toata viata cu noi sad.gif dar cel putin ne umplu de bucurie cind dupa o zi ingrozitoare vi acasa si se gudura si e atit de fericit ca esti acasa de uiti toate problemele pt un timp..sau cind esti suparat sau bolnav se urca pe canapea fara sa mai ceara voie.. pune capul pe picoarele tale si ofteaza floare.gif
daconst
Deea,vrem si bb 2 neaparat,dar sa mai treaca macar un an si apoi ne punem pe treaba.
Am auzit ca sunt foarte mari chiriile in tara.Neasteptat chiar.
Cu casuta,nu pot sa-ti spun ca iti trebuie o clipa de nebunie sau de noroc si te trezesti ca ai semnat actele...restul,ce urmeaza sper sa fie la fel de simplu. doh.gif

Sorina,dupa cum te aud ca vorbesti de caine,e clar ca va trebuie bb.Macar cind o sa fiu eu cu bb2 sa te vad si eu pe tine cu unul. grin.gif
bubbles
Sorina noi am avut o catelusa care a murit dupa 14 ani ,iar apoi am mai avut un catel pe care a tb sa il dau ca rupea tot din casa doh.gif .Si acum cand vad catei mi se pare ca e el .. ca asa ma mai iubea si cand lil lasam acasa cu bunica si noi veneam la Gh .. imi poveste bunica cum statea in fata usii si plangea si nu dormea noaptea cry.gif
daconst
Nessie,helppp!
Mi-a umblat Lucas la laptop si acum vad scrisul pe forum foarte mic.In rest e ok la alte pagini.Cum fac sa revin la setarile normale,ca habar n-am? give_rose.gif
bubbles
Am uitat sa va spun ca nu mai am voie sa iau anticonceptionale din cauza varicelor doh.gif .Am si eu 3 varice amarate si alea ma supara )).gif .
daconst
CITAT(daconst @ 13-11-2007, 02:01 PM) *

Nessie,helppp!
Mi-a umblat Lucas la laptop si acum vad scrisul pe forum foarte mic.In rest e ok la alte pagini.Cum fac sa revin la setarile normale,ca habar n-am? give_rose.gif

Gata s-a rezolvat.M-am logat din nou si si-a revenit. wink1.gif
peach
CITAT(daconst @ 13-11-2007, 10:57 AM) *

Sorina,dupa cum te aud ca vorbesti de caine,e clar ca va trebuie bb.Macar cind o sa fiu eu cu bb2 sa te vad si eu pe tine cu unul. grin.gif

mai bine faci tu bb2 si mi-l dai mie pe Lucas grin.gif blum.gif
May
dana w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif Sa o stapaniti sanatosi si sa dea Dumnezeu sa nu aveti nicio surpiza. Asta da veste, am ramas cu gura cascata w00t.gif yahoo.gif ( Apropo, cat platiti voi chirie pe tot apartamentul, atat vine doar partea noastra de chirie aici dry.gif )

nusarich
Dana, bravo pentru casuta! Cine zicea ca asta a fost un an bun pentru cariera? Sa-mi dea si mie un pic de noroc...

Bubbles, nu ai voie sa iei anticonceptionale doar daca ai deja o operatie (ca mine), daca inca nu te-ai operat nu cred ca sunt aceleasi complicatii. Este foarte adevarat ca iti trebuie antic. de un anumit tip, dar nu e interzis total. Cel putin eu nu stiu sa fie. Intreaba medicul ginecolog, parerea mea, in mod sigur stie mult mai multe.
stardust
CITAT(nusarich @ 13-11-2007, 12:46 PM) *

Dana, bravo pentru casuta! Cine zicea ca asta a fost un an bun pentru cariera? Sa-mi dea si mie un pic de noroc...

Bubbles, nu ai voie sa iei anticonceptionale doar daca ai deja o operatie (ca mine), daca inca nu te-ai operat nu cred ca sunt aceleasi complicatii. Este foarte adevarat ca iti trebuie antic. de un anumit tip, dar nu e interzis total. Cel putin eu nu stiu sa fie. Intreaba medicul ginecolog, parerea mea, in mod sigur stie mult mai multe.

Nusha, eu ziceam... dar inca anul nu s-a terminat!! Eu iti tin pumnii in caz ca vrei sa iti cauti alt loc de munca.

Vrei sa iti schimbi locul de munca sau speri sa avansezi la firma actuala?

Eu inca astept avansarea promisa pt Pisik sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.