CITAT(Pisik @ 13-11-2007, 12:49 PM)

Oau Dana!
Sa o stapaniti sanatosi, e de vis! Vrem detalii....
Pai toata nebunia a inceput dupa ce am vizitat o expozitie de case.Am stat de vorba cu tipul care vindea casele si ne-a deschis ochii ca acum ar fi momentul de luat credit,dobanzile fiind mici.
De fapt noi aveam in plan sa ne facem casuta,dar ne gindeam sa mai strangem inca citiva ani banuti si apoi s-o luam.
Chestia cu dobanzile a fost impulsul,de fapt am realizat ca daca cresc iar noi de fapt nu economisim atat pe cit am putea economisi daca facem creditul acum.
Asa ca de atunci am inceput sa facem planuri,sa intrebam la altii care au facut o astfel de casa,sa vizitam case de genul asta si asa mai departe.
Noi vom primi casa asa cum arata in poza,dar...va trebui sa facem totul inauntru singuri!!!
Nu va imaginati ca e ca in Ro cu santier si faze de genul asta.Se lucreaza curat si desi va dura,speram sa iasa la fel de bine ca ce am vazut pina acum la altii.
Avantajul la noi e ca nu ne preseaza timpul,adica avem chirie mica aici,250€,asa ca ne permitem sa stam inca aici si sa lucram la casa pina o terminam.
Daca pina in septembrie va fi gata sa ne mutam,o sa fiu super multumita.
Cam asta ar fi povestea.Ma bucur tare ca va place.Nu imensa,adica are 3 dormitoare sus si baie iar jos bucatarie,living,camera de oaspeti si baie.In total avem cam 150mp pe 2 nivele.Suficient,zic eu.