Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
nusarich
Soranutza, de mult vreau eu sa... ceva, fie una, fie cealalta, dar din pacate de vreo 9 ani tot degeaba sper... eh, asta e, or veni vreodata si vremuri mai bune...
Pisik
CITAT(stardust @ 13-11-2007, 04:24 PM) *

CITAT(nusarich @ 13-11-2007, 12:46 PM) *

Dana, bravo pentru casuta! Cine zicea ca asta a fost un an bun pentru cariera? Sa-mi dea si mie un pic de noroc...

Bubbles, nu ai voie sa iei anticonceptionale doar daca ai deja o operatie (ca mine), daca inca nu te-ai operat nu cred ca sunt aceleasi complicatii. Este foarte adevarat ca iti trebuie antic. de un anumit tip, dar nu e interzis total. Cel putin eu nu stiu sa fie. Intreaba medicul ginecolog, parerea mea, in mod sigur stie mult mai multe.

Nusha, eu ziceam... dar inca anul nu s-a terminat!! Eu iti tin pumnii in caz ca vrei sa iti cauti alt loc de munca.

Vrei sa iti schimbi locul de munca sau speri sa avansezi la firma actuala?

Eu inca astept avansarea promisa pt Pisik sad.gif

Si eu o astept. Iar ieri tocmai am aflat ca vom avea o directoare doh.gif , adica exact de ce ma temeam.

Acum am aflat ca una din prietenele mele bune e insarcinata yahoo.gif ; si ma duce la dr ea care e specializata pe probl de "ale noastre", ca oricum demult mai vroiam o parere dar nu stiam unde sa o apuc

ramonavlas
Miha, Casa de piatra inca o data. Ati fost superbi.........
Dany, felicitari, e foarte frumoasa casuta. Sa va ajute DD sa va mutati cat de repede vreti in ea....
Pisik, Doamne ajuta!
peach
am uita sa va spun am fost ieri la doctor cu ochiul care se zbate de juma de an aproape..nu o sa ghiciti nici in 100 de ani ce trebuie sa fac ...SPORT

Mi-a dat un magnezium puternic si mi-a zis sa fac zilnic sport sau imi face injectie in musculatura ochiului valea.gif
May
CITAT(peach @ 13-11-2007, 02:43 PM) *

am uita sa va spun am fost ieri la doctor cu ochiul care se zbate de juma de an aproape..nu o sa ghiciti nici in 100 de ani ce trebuie sa fac ...SPORT
Mi-a dat un magnezium puternic si mi-a zis sa fac zilnic sport sau imi face injectie in musculatura ochiului valea.gif

pope.gif
peach
CITAT(Maybeline @ 13-11-2007, 02:57 PM) *

pope.gif

ce faci May, exorcism? )).gif
Tulip
Dana,felicitari pt. casuta!!!!! cheer.gif

Sa va mutati cat mai curand in ea si s-o populat cat mai repede!!! blum.gif
daconst
Fetele,multumesc tare mult de urari si va doresc la toate sa aveti parte de tot ce va doriti in viata! pupic.gif

Nusha,daca ma crezi,eu de 8-9 ani nu am mai avut un an asa bun ca asta.Asa ca niciodata nu e prea tarziu!
Oricum eu am invatat o chestie anul asta,ca poti astepta cu toate,cu cariera,cu copilul, sa ai impresia ca le planifici sa iasa bine,dar nu ies.Si uite ca atunci cind las putin ca lucrurile sa mearga de la sine,le aranjeaza DD cu trebuie si cum nici nu se poate mai bine.

Ramona,Dany sta deja in casuta visurilor ei de ceva vreme.Acum a venit si randul nostru. wink1.gif

May,si aici sunt mai mari chiriile,dar cind ne-am mutat erau 2 camere locuibile si una arata ca o pivnita,adica avea doar tencuiala.Era pe post de camara.A facut-o Mihai,cu rigips,mocheta si tot ce trebuie,iar acum e birou.Proprietara a fost tare draguta ca nu ne-a marit chiria dupa faza asta si ne-a dat si banii de pe materialele folosite.Mai rar asa.
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 13-11-2007, 02:27 PM) *

Dany, felicitari, e foarte frumoasa casuta. Sa va ajute DD sa va mutati cat de repede vreti in ea....

Ne-ai incurcat un pic , Ramona )).gif . Eu m-am mutat deja in casutza noastra , acum e Dana la rand .

biggrin.gif
CITAT(daconst @ 13-11-2007, 03:44 PM) *

Ramona,Dany sta deja in casuta visurilor ei de ceva vreme.Acum a venit si randul nostru. wink1.gif

Parca ne-am fii vorbit sa raspundem in acelasi timp si sa scriem la fel lol.gif lol.gif
stardust
CITAT(peach @ 13-11-2007, 03:15 PM) *

CITAT(Maybeline @ 13-11-2007, 02:57 PM) *

pope.gif

ohmy.gif Sa tragi cu ochiul cat mai des? tease.gif
daconst
Moama Sorina,nu m-as fi gandit la asta veci.Deci lipsa de magneziu spui?
E cred ca se drege si cu ciocolata. lol.gif
peach
CITAT(daconst @ 13-11-2007, 03:58 PM) *

Moama Sorina,nu m-as fi gandit la asta veci.Deci lipsa de magneziu spui?
E cred ca se drege si cu ciocolata. lol.gif

si vin rosu lol.gif lol.gif

da dar eu tot iau magnezium de mult si nu ajuta..sa vedem daca ajuta sportul + magnezium
ramonavlas
Daconst, Danyhoney, pentru mine, de cand "va cunosc" sunteti uns si aceeasi persoana. Nicicum nu pot sa fac diferenta. Scuze, dar ati inteles urarile, nu?? give_rose.gif
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 13-11-2007, 04:03 PM) *

Daconst, Danyhoney, pentru mine, de cand "va cunosc" sunteti uns si aceeasi persoana. Nicicum nu pot sa fac diferenta. Scuze, dar ati inteles urarile, nu?? give_rose.gif

Multumim ( daca tot suntem una singura raspund eu si pentru Dana )).gif ) !!! hug.gif give_rose.gif
ramonavlas
Multumesc pt intelegere............ pupic.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 07:04 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 13-11-2007, 04:03 PM) *

Multumim ( daca tot suntem una singura raspund eu si pentru Dana )).gif ) !!! hug.gif give_rose.gif

lol.gif pupic.gif
stardust
Ma tot gandesc la Miha. A plecat deja in honey-week? Daca da, vremea e tare urata aici: ploua nonstop si e si destul de frig sad.gif Maine la Paris sunt ceva demonstratii sociale....
bpaula
a mai trecut o zi cu bine, acum se frige un piept de pui pe gratar...

azi am mancat o patratica cioco cu 99% cacao, deci nu o bag la categorie dulce nicicum, avea sefa si mi-a dat sa guts...parerea mea: imi place ciocolata, imi place ciocolata amaruie dar asta e echivalenta cu cacao pura, ori mananci o lingurita de cacao ori cioco e totuna(doar la pret o fi diferenta ) grin.gif

va pupez

dana casa ta arata cum arata si a mea in visurile mele pupic.gif
dany, nusa sper sa rezolvati cu serviciul in viitorul apropiat
sorana ma bucur ca ai revenit cu vesti bune
peach spor la sport ca sa se rezolve problema
May
CITAT(peach @ 13-11-2007, 03:15 PM) *

Iti descantam sa nu cumva sa te fi blestemat bufnita sa tii se zbata ochii )).gif

CITAT(bpaula @ 13-11-2007, 04:47 PM) *

azi am mancat o patratica cioco cu 99% cacao

Mi s-a facut gura punga, parca am si simtit amaraciunea w00t.gif
bpaula
may te salut si pe tine...ti-am zis ca mie imi place amaruie dar asta nu era mancabila
bpaula
daca o sa va zic dupa ce mor de pofta o sa ziceti ca nu sunt normala

dupa o cana de lapte fierbinte cu musli sorry.gif sorry.gif ...dar din vara asta am inceput sa fac alergii la alimente ce contin faina integrala, taratze sorry.gif deci nu mai pot manca cereale, Wasa, paine neagra sad.gif
abia astept sa ajung la medic sa imi zica ce si cum s-a intamplat
peach
CITAT(stardust @ 13-11-2007, 04:42 PM) *

Ma tot gandesc la Miha. A plecat deja in honey-week? Daca da, vremea e tare urata aici: ploua nonstop si e si destul de frig sad.gif Maine la Paris sunt ceva demonstratii sociale....

Cred ca a plecat deja, poate are inspiratia sa vada versailles miine sau poate ii trimite cineva un sms.
May da cu acid daca tot vrei sa faci un lucru bun inocentul.gif

Pai da Paula fac sport sa nu mi se mai zbata ochiul lol.gif lol.gif lol.gif dar daca functioneaza w00t.gif

CITAT(bpaula @ 13-11-2007, 05:39 PM) *

daca o sa va zic dupa ce mor de pofta o sa ziceti ca nu sunt normala

dupa o cana de lapte fierbinte cu musli sorry.gif sorry.gif ...dar din vara asta am inceput sa fac alergii la alimente ce contin faina integrala, taratze sorry.gif deci nu mai pot manca cereale, Wasa, paine neagra sad.gif
abia astept sa ajung la medic sa imi zica ce si cum s-a intamplat

nu stiu unde stai dar la noi sunt produse "Gluten frei" pt cei alergici la cereale http://www.coop.ch/freefrom/sortiment_glutenfrei-de.htm ..nu stiu cum sa traduc gluten in romana nu cred ca este glutamat ..help fetele care stiu germna
Tulip
Tot gluten e si in lb. romana..... smile.gif Insa daca are intoleranta la gluten,ar trebui sa fie alergica si la faina alba wacko.gif
May
CITAT(Tulip @ 13-11-2007, 06:02 PM) *

Tot gluten e si in lb. romana..... smile.gif Insa daca are intoleranta la gluten,ar trebui sa fie alergica si la faina alba wacko.gif

In special la faina alba wacko.gif
peach

mda corect http://stiri.acasa.ro/stiri/Painea_si_pate...n_--s37713.html e alergiala faina alba
Tulip
CITAT(peach @ 13-11-2007, 07:03 PM) *

mda corect http://stiri.acasa.ro/stiri/Painea_si_pate...n_--s37713.html e alergiala faina alba

...si nu numai...cerealele contin gluten sad.gif .....mai putin orezul si porumbul
bpaula
mersi fetele de lamuriri, asta suspectez si eu ca e intoleranta la gluten....ma enerveaza ca asa deodata nu mai pot manca dar sa nu fie altele mai grave...oricum saptamana viitoare merg la medic sa ma testeze si vad ce e unsure.gif

e posibil sa fac si la faina alba dar sa nu fie la fel de grav, marturisesc ca am redus si portia de fainoase de orice fel ca sa nu ma risc...

acum o luna jumatate eram la Viena si am mancat o felie mare mare si groasa de paine neagra si apoi am simtit cum ies bubulitele (care la inceput treceau foarte repede si nu se vedeau, acum tin si o saptamana dar sunt mici, mici si nu se vad si se fac mai ales pe picioare) si ca intra mai putin aer decat ar trebui sorry.gif asa ca acum fac pauza la orice contine faina integrala

citeam pe site ca scrie ca si cauza excesul de paine si pateuri, cornuri, chifle...dar la mine nu a fost asta cauza ca de 2 ani jumate nu mai mananc decat rar chestii din astea

plus ca se manifesta cu diaree, iar la mine nu e cazul...hmmmm
nusarich
Intr-adevar, intoleranta la gluten se manifesta la copiii mici cu diaree si scadere in greutate. Dar depinde foarte mult de gradul la care s-a ajuns (sunt 5 grade). La copiii mici nerespectarea regimului alimentar poate conduce la chestii foarte uratele. Si eu am intoleranta la gluten si se manifesta cu balonare si indispozitie destul de urata. Nu cu diaree. Dar eu am 33, na, nu cativa anisori... A, si intr-o faza avansata poate conduce la cancer de colon.
Bpaula, mergi neaparat la medic, macar vezi de la ce e alergia. Sanatate multa!
bpaula
maine incerc sa ajung ca am vorbit cu cineva, ca nu prea ai unde merge in Timisoara...cica sunt programari facute pana la anul...si nu e nici o clinica privata care sa aiba medic alergolog sad.gif .

la mine se manifeste cu bubulite mici, si din cand in cand ma apuca o tuse din senin, tusesc de cateva ori si trece unsure.gif dar si eu am 27 ani deci nu mai sunt mica

tu de cand ai intoleranta?
nusarich
CITAT(bpaula @ 13-11-2007, 10:42 PM) *

maine incerc sa ajung ca am vorbit cu cineva, ca nu prea ai unde merge in Timisoara...cica sunt programari facute pana la anul...si nu e nici o clinica privata care sa aiba medic alergolog sad.gif .

la mine se manifeste cu bubulite mici, si din cand in cand ma apuca o tuse din senin, tusesc de cateva ori si trece unsure.gif dar si eu am 27 ani deci nu mai sunt mica

tu de cand ai intoleranta?

Am descoperit-o acum vreo 1 an si jumatate, absolut intamplator. Colega mea de birou are o nepotica de 3 ani si ei i s-a descoperit anul trecut (are gradul 4) si au fost extrem de ingrijorati, pana cand au descoperit in Bucuresti o firma care are produse pe baza de orez si fara gluten. Si acum copila este bine, dar va urma acest regim toata viata. Este o mostenire genetica si nu are ce sa faca, doar sa se protejeze. De la ea stiu ca exista o mare gramada de analize pe care trebuie sa le faci sa-ti depisteze gradul de intoleranta. Eu inca nu le-am facut, am avut ceva de rezolvat cu dintii, apoi de "recuperat" gaura din buget si am amanat. Darin mod sigur le voi face pe toate.
bubbles
Meniu final azi:
lapte 0.1% 200ml 1
cereale 30g 2
actimel 1.4
cartofi 2
pulpa curcan 110g 2.75
cod 120g proaspat 1.6
mamaliga din 40g malai 2
salata fructe 1
gogosari 0.5
iaurt danone delicios 200g 3.4
total:17.65p yahoo.gif .De acum daca oi mai avea putere sa biciclesc 30 minute doh.gif
daconst
Vai ce probleme de la glutenul asta.Acum inteleg de ce la copii mici nu se dau produse cu gluten pina la 8 luni,cel putin.Un an ar fi mai bine sa se astepte.
Nu m-am gindit ca e asa serios. sad.gif
Ma gindesc ca noua ne-au dat parintii bucata de paine de la 4 luni in mana si gata,nu se mai gindea nimeni ca ce contine.La fel si cu laptele de vaca,care e interzis pina la un an si pe vremea noastra cauta mama vaca a mai buna. doh.gif
Si uite asa ne descoperim alergiile. sad.gif
bubbles
Si eu cunosc o gramada de oameni care au intoleranta la gluten si care au copii care ii mostenesc sad.gif
ramonavlas
Cica si eu sunt alergica la Iod. Stie cineva ce alimente contin iod? Sau sunt alimente care contin iod???
Stupid question, dar chiar nu stiu asta.
daconst
CITAT(ramonavlas @ 13-11-2007, 11:02 PM) *

Cica si eu sunt alergica la Iod. Stie cineva ce alimente contin iod? Sau sunt alimente care contin iod???
Stupid question, dar chiar nu stiu asta.

Pai eu stiu ca sarea contine iod.Deci logica mea spune ca tot ce are sare ar cam avea si iod.Asta in cazul in care nu s-a folosit sare neiodata.
Culmea ca eu cu tiroida trebuie sa iau zilnic pastiluta de iod.Hmmm... unsure.gif
bubbles
Cu mare durere in suflet trebuie sa va spun noapte buna cry.gif ca ma striga babuinul disperat ca de..e si el acasa 2 zile si maine lucreaza si cred ca seara asta se anunta cu muuuulte fursecuri sex.gif si cine stie poate facem si vreun baby.gif .Va pup si va urez noapte buna.
bpaula
ramona la noi in magazine aproape ca nu mai gasesti sa cumperi sare fara iod...deci daca toata sarea are iod si mancarea care o contine are...cred, desi la ora asta poate vorbesc prostii
ramonavlas
Mda, asta ar insemna sa mananc fructe, legume si...cam atat. Ce bine ar fi daca as si putea........
Acum vreo 3 ani parca, am fost sa imi fac o rezonanta magnetica la cap. Acolo mi-au dat o injectie pe baza de iod (cica sa se vada mai bine) si atunci mi-au spus ca sunt alergica la iod. Am ametit, m-am invinetit si mi s-a facut rau.
Acum, ma gandesc ca nu am chiar asa probleme, pt ca folosesc sare in mancare...nu prea multa, dar folosesc si nu am mai patit asa ceva.
A! si mai sunt alergica....atunci cand nu pot manca ce vreau eu devil.gif

Bubbles, noapte buna sau....have sex blushing.gif
nusarich
Ramo, exista sare fara iod, cel putin in Bucuresti se gaseste la Plafar sau la aprozarurile de cartier (de cele mai multe ori este grunjoasa, pentru muraturi, dar o poti macina). Iod mai au si nucile, ai grija! Si eu tot sare fara iod consum (de la Plafar), pentru ca am constatat ca iodul imi face rau.

Dana, da, ar trebui ca pana la 1 an sa nu se dea copiilor nimic pe baza de cereale/fainuri. Dar nu toate mamicile stiu asta, din cauza asta se si dezvolta atatea boli si sunt asa de multe cazuri extreme. Si mai e o chestie. Eu cred ca suntem victimele combinarii factorilor nocivi din jurul nostru. Poate ca daca nu ar fi toti gramada pe noi nu ar fi atatea boli, dar combinati cred ca duc la mult mai multe decat ar duce fiecare in parte. Parerea mea.
daconst
Asa e Nusha si eu cred la fel,ca toate impreuna dau nastere la atatea boli cumplite la varste inimaginabile. sad.gif

Vroiam sa va spun ca zi mi-am facut conopida cu smantana.Super tare combinatia!N-am stiut ca e asa buna si tot bagam cremele si maionezele de aici care-i stricau gustul de fapt.
O sa incerc si vinete cu smantana,desi alea merg si fara. blum.gif
cri
Buna seara!
N-am mai scris de mult, dar sunt cu ochii pe voi, acum sa ma bag si eu putin in seama blushing.gif
Intoleranta la gluten sau celiachia apare datorita unui defect genetic, de obicei se manifesta la copii si rar la adulti, bubitele care apar pot fi catalogate drept dermatita herpetiforma, un simptom al celiachiei, sau pot fi doar o alergie de alta natura, alte simptome ale celiachiei sunt: diareea grasoasa; astenie, oboseala, scadere in greutate; pierderea apetitului alimentar; dureri si balonari abdominale; greata, voma; dureri osoase; edeme; pigmenatre cutanata; glosita(inflamatia limbii) si afte bucale; sindrom hemoragic; anemie. Din pacate tratamentul este doar unul singur, in cazul diagnosticarii bolii si anume regimul, singurele cereale permise fiind orezul si meiul, sau cerealele fara gluten. Pentru un diagnostic corect trebuie sa mers la alergolog, sunt o serie de teste care se fac pentru a evidentia alergiile alimentare

Alimentele care contin iod sunt salata verde, nucile, algele, pestele de apa sarata, sarea de mare fructe de mare, ficat de vita, broccoli, ceapa, si bineinteles apa. Sare fara iod gasesti in magazinele naturiste si mai poti folosi sarea gema, care se poate macina sau cerne, dar daca excluzi iodul din alimentatie trebuie sa supraveghezi tiroida, Oricum poti folosi cu incredere asa zisa sare iodata, deoarece o mare parte din cantitatea de iod se evaporain cateva zile de la producerea sarii

No si acum ca v-am deranjat destul ma retrag la somnic
Noapte buna!

ramonavlas
Cri, multumim de informatii.
Ma retrag si eu. Merg la nani ca maine dupa o zi la munca, merg la manichiura, pedichiura, epilat......iar ajung seara acasa mad.gif
Noapte buna ........
nusarich
Cri, multumim pentru informatii.
Somn usor si de la mine, ma duc la dus si la somn.
michelle
CITAT(stardust @ 13-11-2007, 05:42 PM) *

Multumesc pentru urari, dragelor hug.gif

Asa e, azi a fost un pic cam frig si a plouat in vreo 2 transe, dar ne-am plimbat si am respirat din plin aerul Parisului. Culmea e ca maine seara incepe greva mijloacelor de transport in comun.. Tocmai acum!!
Avem net gratuit la hotel, asa ca mi-am permis sa intru nitel sa va citesc cat e Cata la dus blum.gif
Partea buna e ca se pare ca vremea isi va reveni.
Oare merita sa mergem maine la Versailles? Adica avem ce vedea avand in vedere ca e aproape iarna? Vrem sa ne facem un museum pass pentru 2 zile si sa facem un maraton prin muzee..

Va pup, o seara excelenta! pupic.gif

Dana, felicitari pentru casuta!!! cheer.gif
daconst
Miha,eu zic ca merita.Dar la cit e de imens,sa aveti rabdare insa.
Distractie placuta si te mai asteptam si cu poze. naughty.gif

Cris,multam tare fain! give_rose.gif

Monic si tu huhureaza pe aici? w00t.gif
Dumbo
salut.gif
Ma duc si eu la culcare.
Azi am fost cuminte si nu prea. Iar am pacatuit la cina.
Recunosc, sunt stresata, nu e o scuza dar totusi... poate tine.
buretel
Buna dimineata floare.gif
N-am mai trecut de ceva zile pe aici, totul merge ok cu dieta, inca nu-mi vine sa cred cat de bine functioneaza. Am mai slabit 900gr de saptamana trecuta yahoo.gif

Cred ca am racit, am o durere de cap insuportabila, am luat 2 Panadol si nu simt nici un efect de ameliorare; Buretoiul e racit copt, gat inflamat, voce lipsa, si sta acasa bolnavior sad.gif Sper sa nu va contaminez si pe voi hug.gif

Miha pupic.gif, distractie placuta la Paris...Memories cool.gif Mie mi-a placut f mult Muzeul D'Orsay (si bistrourile din spatele strazii principale devil.gif ). Versailles e departe, tb sa luati un tren pana acolo, dar se merita. Doar sa nu patesti ca mine si sa ai nevoie la toaleta, pt ca sunt cozi de sute de metri swoon.gif swoon.gif A trebuit sa mituiesc pe cineva lol.gif
Danutza w00t.gif w00t.gif w00t.gif Superba casuta visurilor voastre!! Sa va bucurati de ea, abia astept sa ne povestesti cum progresati pupic.gif
Dany, multumim pt updatarea listei pupic.gif

Apropo de discutia despre sarea fara/cu iod. Eu folosesc sare de mare din magazinele naturiste, dar acum vad din ce a scris Cri, ca si aceasta ar contine iod dry.gif Atunci de care sa consum, nu am vazut sare gema sau neiodata sad.gif

pupic.gif fetilii give_rose.gif
cri
Buna dimineata! cheer.gif

Sarea gema e sarea mare, grunjoasa, care se foloseste la muraturi, se mai gaseste pe la magazinasele de cartier, eu cel putin de acolo mi-am luat, dar sarea fina fara iod intr-adevar este mai scumpa la vedere, poate ai noroc sa gasesti prin market-uri

Cat pentru durerea de cap incearca Saridon, e bun, in 15 minute esti fresh
buretel
pupic.gif Cri, multumesc. O sa caut sa vad daca gasesc. Si-asa eu consum f multa sare blushing.gif deci macar sa fie cea corecta.
Nu am Saridon sad.gif Raman la Panadol doh.gif
peach
pt Dana : http://www.antena3.ro/Statul-tine-in-maini..._41771_ext.html

Ramona cel mai bine ar fi sa mergi la doctor si sa intrebi. Tu poti minca orice ..mai putin mezeluri asta daca nu scrie pe ambalaj ce fel de sare a fost folosita. Mare atentie la mdicamente..multe sunt contraindicate daca ai alergie la iod.

Eu tot de la un MRI am aflat ca sunt alergica la nichel ..la mine au folosit substanta contrastanta pe baza de nichel..3 luni corpul mi-a fost o rana..fata, in cap ..pe talpa..brrrrr
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.