Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
May
buretel... ma uit la savarina ta ( la prajitura, da?! lol.gif ) si imi canta pe fundal trupa de pitici: da mama cu biciu-n mine )).gif
Anna
biggrin.gif Buna fetelor! Va era dor de mine? )).gif
Am trecut si eu sa va salut si sa va urez toate cele bune pupic.gif hug.gif
Sunt in urma cu vreo 50 de pag, asa ca vreau si eu un rezumat smile.gif
Am vazut pe aici meniuri si diete, f frumso ca v-ati reapucat.
O seara buna! give_rose.gif
May
Sa vezi ce rezumat iti trag eu dupa coada, pe undi umbli? ia zii, ai fost cuminte? naughty.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 14-11-2007, 10:12 PM) *

Sa vezi ce rezumat iti trag eu dupa coada, pe undi umbli? ia zii, ai fost cuminte? naughty.gif

Da-i si de la mine cateva dupa ceafa , May , ca prea a umblat aiurea )).gif
May
Eh aiurea n-a umblat dar sa mai treaca si pe la noi biggrin.gif
bubbles
Neata.Pe unde umblati?Haideti la cafea blum.gif
antonia05
Salutare fetele.Am revenit si eu dupa o perioada destul de agitata.am nishte probleme pe care sper in timp sa le rezolv si plus de asta am ramas si fara job, dar sper sa se rezolve n curand si asta.Am trecut sa va salut si sa va spun ca sunt bine(din pdvd al sanatatii---ceea ce este minunat).De citit v am mai citit insa sper sa reusesc sa citesc mai mult despre voi.M as bucura daca ar face cineva un mic rezumat cu evenimentele din ultimele 3 luni.V am pupat pe toate si o sa revin cand situatia mea se va indrepta cat de cat.Trec printr o perioada mai nasoala.Nu v am uitat si sper sa ne reintalnim cat mai curand si mai des.V am pupat pe toate si v a imbratishez cu drag. floare.gif hug.gif
Dumbo
Buna dimineata,
bang.gif am niste oscilatii de greutate infernale. Saptamana trecuta cantarul se incapatanase sa ramana fix la 65.6kg. A venit ziua lui taica'miu, apoi ziua mea, am facut tot soiul de excese am ajuns in week-end la 66.9kg. Am reinceput de luni ww, am scazut la 66.4kg. Azi de dimineata aveam 67.2kg. Uf, simt ca inebunesc.
nusarich
Bine ai revenit Antonia! Ma bucur ca ai trecut pe aici dar ma si intristez sa aud ca ai probleme. Sper sa treaca repede si sa vii mai des la noi. pupic.gif
peach
Bine ai revenit Antonia pupic.gif te asteptam cu vesti..oricum ar fi ele

Burete esti mort orc.gif ai pus poza cu savarina sa ne dai motiv de slabit nu-i asa? blum.gif

Dumbo posibil sa fie rusii, sau retinere de apa. Nu ai cum sa te ingrasi intr-o saptamina 2 kg ..mai mult ca sigur nu pot fi 2 kg de grasime .. au nevoie de timp sa se formeze
axe10
CITAT(antonia05 @ 15-11-2007, 09:30 AM) *

Salutare fetele.Am revenit si eu dupa o perioada destul de agitata.am nishte probleme pe care sper in timp sa le rezolv si plus de asta am ramas si fara job, dar sper sa se rezolve n curand si asta.Am trecut sa va salut si sa va spun ca sunt bine(din pdvd al sanatatii---ceea ce este minunat).De citit v am mai citit insa sper sa reusesc sa citesc mai mult despre voi.M as bucura daca ar face cineva un mic rezumat cu evenimentele din ultimele 3 luni.V am pupat pe toate si o sa revin cand situatia mea se va indrepta cat de cat.Trec printr o perioada mai nasoala.Nu v am uitat si sper sa ne reintalnim cat mai curand si mai des.V am pupat pe toate si v a imbratishez cu drag. floare.gif hug.gif

Cel mai bun rezumat e ca devreo 3-4 saptamani ne-am trecut o gramada pe dieta, pe bune!!

Bine ai revenit!
Imi place noul look...cel putin cred ca e nou, de la avatar.

CITAT(Dumbo @ 15-11-2007, 09:45 AM) *

Buna dimineata,
bang.gif am niste oscilatii de greutate infernale. Saptamana trecuta cantarul se incapatanase sa ramana fix la 65.6kg. A venit ziua lui taica'miu, apoi ziua mea, am facut tot soiul de excese am ajuns in week-end la 66.9kg. Am reinceput de luni ww, am scazut la 66.4kg. Azi de dimineata aveam 67.2kg. Uf, simt ca inebunesc.

Cine te pune sa te cantaresti in fiecare zi?
Pisik
Bine ai revenit Antonia, te asteptam alaturi de noi la dieta, daca ai chef, daca nu, la vorba, barfa, etc. pupic.gif
daconst
Neatza,vad ca iar ati scapt la savarine si babuini aici. lol.gif
Aveti grija ca savarina ingrasa si babuinul slabeste. grin.gif

Sexy,pai fumeie serioasa esti tu? w00t.gif

Antonia,bine ai revenit! huh.gif
Esti in Ro inca? unsure.gif

Annais,treci la raport! naughty.gif
buretel
CITAT(peach @ 15-11-2007, 10:03 AM) *
Burete esti mort orc.gif ai pus poza cu savarina sa ne dai motiv de slabit nu-i asa? blum.gif
pope.gif Aleluia! Indurare plecaciune.gif Sau mai bine... valea.gif lol.gif lol.gif

Deci tot cu gandul la savarine m-am trezit. Am sa mor de inima rea ca nu mananc crying.gif sorry.gif doh.gif
Bine ai revenit Antonia! floare.gif
Anaaa, pe unde ai umblat? blum.gif
Dumbo
Cantaritul e un fel de ritual in fiecare dimineata si nu as putea sa renunt la el. Simt ca daca nu o fac zilnic o iau pe aratura cu mancatul si pierd controlul. Asa ca in fiecare dimineata cu precizie de ceas ma cantaresc.
peach
CITAT(buretel @ 15-11-2007, 10:03 AM) *

pope.gif Aleluia! Indurare plecaciune.gif Sau mai bine... valea.gif lol.gif lol.gif

Deci tot cu gandul la savarine m-am trezit. Am sa mor de inima rea ca nu mananc crying.gif sorry.gif doh.gif

Azi la prinz ia-ti o savarina sa termini cu pofta asta. Ideal ar fi sa o tai pe jumatate si sa maninci jumatate azi si cealata jumatate maine. Propune-ti in schimb sa faci sport diseara. maninca ceva inainte ..o salata mare de legume sau ce vrei tu si ca desert savarina..iti mai taie din pofta.
buretel
Nu am de unde sa iau savarina, de asta plang )).gif Dar intr-un fel sunt mai fericita, ca nu m-as fi oprit la una lol.gif
axe10
CITAT(buretel @ 15-11-2007, 11:03 AM) *

Ce ti-o place la painea aia inmuiata in zahar si cu frisca...chiar nu pot s-o suport. Daca e prajitura atunci sa fie ciocolata, creca caramel, crema de ciocolata....cat mai grele adica!

CITAT(Dumbo @ 15-11-2007, 11:13 AM) *

Cantaritul e un fel de ritual in fiecare dimineata si nu as putea sa renunt la el. Simt ca daca nu o fac zilnic o iau pe aratura cu mancatul si pierd controlul. Asa ca in fiecare dimineata cu precizie de ceas ma cantaresc.

Si de aia te tii de dieta...ca te cantaresti in fiecare zi...aha...inteleg...

CITAT(peach @ 15-11-2007, 11:28 AM) *

Azi la prinz ia-ti o savarina sa termini cu pofta asta. Ideal ar fi sa o tai pe jumatate si sa maninci jumatate azi si cealata jumatate maine. Propune-ti in schimb sa faci sport diseara. maninca ceva inainte ..o salata mare de legume sau ce vrei tu si ca desert savarina..iti mai taie din pofta.

Absolut corect!
Mananca...dar vad ca nu ai de unde...asa ca e mai bine.

Prefer savarina aia data pe gratis de peach... naughty.gif
Pisik
Lavi, gand la gand cu bucurie lol.gif
Cat de moarta sunt eu dupa dulciuri, savarina cred ca e singura pe care nu o suport huh.gif
buretel
Mie imi aminteste de copilarie blum.gif Altfel, sigur ca poftesc la cele cu cioco mai mult, dar asa imi casunase acum )).gif
Oricum, am mancat o para si m-am linistit doh.gif
axe10
Tot e bine burete...promit o prajitura buna cand o sa ne vedem...peste un an, doi...zece...sa-mi notez!!
Cand o sa fii baba batrana si nu o sa mai ai dinti blum.gif ..cu placa in gura si tot iti dau o savarina!
Multumita?
nusarich
Nici eu nu pot pofti la savarina (in general la prajiturile cu frisca de fapt - imi face rau frisca). Prefer ciocolati cat mai multe.
axe10
Mie de copilarie mi-ar aminti un tort Richard cu inghetata deasupra cum se vindea la cofetaria Ambasador...de unde de multe ori am plecat neplatind(eram vreo 3 ) ca nu venea sa ne ia banii....moamaaaaa cum era ala....demential!!
peach
CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 10:54 AM) *

Ce ti-o place la painea aia inmuiata in zahar si cu frisca...chiar nu pot s-o suport. Daca e prajitura atunci sa fie ciocolata, creca caramel, crema de ciocolata....cat mai grele adica!

corect uite de ai salivez eu la amandina ..siropoasa si cremoasa cu glazura si muturoi de crema

si aici nu se gsesc parajturi cu crema decit uscate si nedulci mad.gif ..am o prietena si ma rog de ea de mult sa-mi faca amandina dar cica-i prea complicat si eu o sa maninc toata tava inocentul.gif ..ete na..a gasit-o grija de silueta mea )).gif

v-am pupat pe portofel ma duc acasa ca nu ma lasa gripa asta nici cum
daconst
Of,ca acum ma gindesc numai la amandine.Dupa ce am terminat cu savarina. lol.gif
Si eu prefer alea grele,dar cind sunt la cura ma multumesc si cu cele light. doh.gif

Sorina,ma gindeam cind vine mama sa o pun sa aduca amandine si sa le congelez pina la Craciun! w00t.gif
May
Neatza cow.gif

peach eu am facut amandine in casa si nu e asa complicat... dar pot sa iti spun ca am mancat amandina in tara de la cea mai buna cofetarie din orasul meu si era foarte sintetica... nu am mai simtit gustul copilariei batista.gif

antonia ce bine arati, te mai asteptam cu povesti despre tine floare.gif

Mie mi-a picat rau pe pufarine doh.gif
dany
Bine ai revenit , Antonia
give_rose.gif

CITAT(peach @ 15-11-2007, 11:46 AM) *

corect uite de ai salivez eu la amandina ..siropoasa si cremoasa cu glazura si muturoi de crema

Uitati-va AICI si poate va faceti acasa .

Sanatate , Sorina !
May
Aici puteti vedea o alta reteta de amandine preluata tot de pe culinar si rezultatul meu blum.gif
Dumbo
sorry.gif mie mi-e pofta de un cataif.

Am fost la masa. Pe ziua de azi raportez:
- cafea cu 1 lingurita fructoza - 0p
- iaurt cu fructe 0.1%grasime -1p
- 2 sandwich-uri cu sunca slaba - 2*5p

axe10
CITAT(danyhoney @ 15-11-2007, 01:23 PM) *

Uitati-va AICI si poate va faceti acasa .

Sanatate , Sorina !

Na, ca v-a tras-o....sa salivati acu'.....Dany sadica forumului..... blum.gif naughty.gif

Cataif e subtire la puncte!

Anna
CITAT(buretel @ 15-11-2007, 01:03 PM) *

cu cortu..hai hui lol.gif
Buretel habar nu am ce am facut, da uite ca n-am mai dat pe aici
dar nu scapati de mine asa usor naughty.gif blum.gif

Dana...io cu dieta sunt o zi da, o zi ba....asa ca fara rapoarte.
Ce-ti face bble? pupa-l bine din partea mea pupic.gif pupic.gif

CITAT(peach @ 15-11-2007, 02:46 PM) *

si aici nu se gsesc parajturi cu crema decit uscate si nedulci mad.gif ..am o prietena si ma rog de ea de mult sa-mi faca amandina dar cica-i prea complicat si eu o sa maninc toata tava inocentul.gif ..ete na..a gasit-o grija de silueta mea )).gif

Peach savarina e si preferata mea doh.gif grin.gif

ce e ala CATAIF>? blink.gif blink.gif Lamuriti-ma si pe mine blum.gif
axe10
Se vede ca esti micutza....adica sub 30 de ani Ana. Cataiful se facea si la noi pe vremuri, acum nu am mai mancat decat in afara tarii.
La noi era un strat de fulgi porumb , un rand frisca..si tot asa.
In schimb am mancat la turci cu niste paste f f subtirele,speciale pt aceasta prajitura, prajite nu stiu cum si tot combinatie cu frisca...turceasca!!

Eu am o mare problema:de luni sunt la un curs la care zice ca ne da coffe break si lunch...si cred ca o iau razna cu pranzul lor de la catering...ce ziceti sa ma pregatesc dinainte(sandwich de acasa) sau sa incerc prima zi sa vad ce s-a intampla...dar nu prea imi place sa mananc sandwich la pranz...
Anna
Ms. de explicatie Axe pupic.gif
nu am auzit de aceasta combinatie, nu imi suna cine stie ce, dar daca as vedea-o si gusta-o...cine stie blum.gif blum.gif
daconst
CITAT(annaiss_derrian @ 15-11-2007, 04:24 PM) *

nu am auzit de aceasta combinatie, nu imi suna cine stie ce, dar daca as vedea-o si gusta-o...cine stie blum.gif blum.gif

Nici eu nu am auzit de el si am peste 30 de ani. tease.gif
Cred ca e din zona Bucurestiului ca la noi nu s-a auzit de el.
Anna
CITAT(daconst @ 15-11-2007, 04:27 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 15-11-2007, 04:24 PM) *

Nici eu nu am auzit de el si am peste 30 de ani. tease.gif
Cred ca e din zona Bucurestiului ca la noi nu s-a auzit de el.

deci nu e regula blum.gif )).gif )).gif
oricum nu i-am auzit nici pe ai mei de asa ceva
Nessie
Apropo de cataif, singurul loc unde am gasit e intr-o cofetarie in Constanta. Era in fata magazinului Tomis, dar nu stiu daca inca mai exista.
dany
CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 01:21 PM) *

Eu am o mare problema:de luni sunt la un curs la care zice ca ne da coffe break si lunch...si cred ca o iau razna cu pranzul lor de la catering...ce ziceti sa ma pregatesc dinainte(sandwich de acasa) sau sa incerc prima zi sa vad ce s-a intampla...dar nu prea imi place sa mananc sandwich la pranz...

Ai putea incerca o zi sa vezi cum e si apoi hotarasti ce faci hug.gif
Dumbo
Pe mine ma fascina in copilarie mai ales ca aveam o carte cu "Domnul Cataif" si atunci prajitura avea un alt sens pentru mine. Oricum e o combinatie interesanta dintre frisca si fulgii de porumb.
Pisik
Lavi, eu zic ca si Dany, sa vezi in prima zi cum iti merge. Din experienta mea, catering este fie bufet suedez din care iti poti alege salate, legume sote, carnite, etc. , fie daca e servire "la portie" este tot ceva carnita cu salata si eventual desert. Eu cred ca merge, nu o sa va dea cine stie ce sarmale sau specialitati.

Un cataif excelent se gaseste la cofetaria Vatra Ardealului din Brasov, este cea mai buna cofe pe care am vazut-o eu vreodata, yumyyyyyyyyyyyyyyyyy, merita sa nu o ocoliti cand aveti drum pe acolo
May
De la Milka: http://www.ziza.es/2007/09/28/Bienvenidos_...a_39_fotos.html sad.gif

Cititi si comentariile dry.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 15-11-2007, 06:26 PM) *

Trist, trist, trist...comentariile arata de fapt cine suntem sad.gif
Monic
May mi se pare REVOLTATOR
mad.gif ce m-am enervat angry2.gif angry2.gif

Pisik, eu cred ca arata mai mult cat de sovini sunt unii si putin ne cunosc sad.gif
May
Pe mine cel mai tare ma doare cand vad ca s-au obsnuit spaniolii numai cu romani de la coada vacii, de prin sate uitate de lume, care nu au nicio perspectiva in viata decat cum sa traiasca de azi pe maine.... iar cand vad unul mai rasarit care vrea sa faca ceva in viata, se uita la el de parca si-a luat-o in cap si uita de unde a plecat. Nu de putine ori am fost intrebata lucruri penibile, de genul: la voi exista electricitate? dar copaci? w00t.gif . Ma doare cand ii vad ca sunt atat de inculti incat nici macar 1 din 100 nu stie o alta limba in afara de spaniola, nu stiu sa socoteasca nici macar 10+90 ( asistenta de avocat) si multe altele, dar ei sunt spanioli iar noi suntem romani. Despre tiganii lor care se omoara unul pe altul sau dau foc la apartament ( vecini de-ai mei) nu se scrie nicaieri dar despre ai nostrii... sunt luati drept populatia Romaniei.
Monic
May, in USA am fost intrebata lucruri asemanatoare )).gif despre electricitate, daca avem drumuri, etc. Eu zic ca asta NU este problema nostra, este problema ca ei sunt inculti
Pisik
CITAT(Monic @ 15-11-2007, 06:44 PM) *

May mi se pare REVOLTATOR
mad.gif ce m-am enervat angry2.gif angry2.gif

Pisik, eu cred ca arata mai mult cat de sovini sunt unii si putin ne cunosc sad.gif

Da, e adevarat, dar nu e normal sa fie plin de injuraturi si trivialitati din partea romanilor

CITAT(Maybeline @ 15-11-2007, 06:46 PM) *

Pe mine cel mai tare ma doare cand vad ca s-au obsnuit spaniolii numai cu romani de la coada vacii, de prin sate uitate de lume, care nu au nicio perspectiva in viata decat cum sa traiasca de azi pe maine.... iar cand vad unul mai rasarit care vrea sa faca ceva in viata, se uita la el de parca si-a luat-o in cap si uita de unde a plecat. Nu de putine ori am fost intrebata lucruri penibile, de genul: la voi exista electricitate? dar copaci? w00t.gif . Ma doare cand ii vad ca sunt atat de inculti incat nici macar 1 din 100 nu stie o alta limba in afara de spaniola, nu stiu sa socoteasca nici macar 10+90 ( asistenta de avocat) si multe altele, dar ei sunt spanioli iar noi suntem romani. Despre tiganii lor care se omoara unul pe altul sau dau foc la apartament ( vecini de-ai mei) nu se scrie nicaieri dar despre ai nostrii... sunt luati drept populatia Romaniei.

De socrul meu s-au mirat in Italia (acum 7 ani) ca are pielea alba si ochi albastri. Ei credeau ca toti romanii sunt negri sad.gif
buretel
CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 12:35 PM) *

Tot e bine burete...promit o prajitura buna cand o sa ne vedem...peste un an, doi...zece...sa-mi notez!!
Cand o sa fii baba batrana si nu o sa mai ai dinti blum.gif ..cu placa in gura si tot iti dau o savarina!
Multumita?

Da laugh.gif Sa nu ma uiti blum.gif pupic.gif
anca veselie
va pup fetele! ma bucur sa vad atata vointa pe aici!

daconst felicitari pt casutza floare.gif
Pisik
Ce mai faci Ancule, cum iti mai e?
Sexymom
Fetelor, citesc si ma crucesc, de 4 pagini vb. numai de amandine, savarine, cataif...etc. etc...voi sunteti la regim de ingrasare? pana si eu mananc mai sanatos si mai echilibrat ca voi lol.gif lol.gif

Oricum va pup pe toate ca imi sunteti dragi rau pupic.gif hug.gif
May
Nu mancam, doar vorbim grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.