Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Monic
Sexy, pey tu nu ti-ai dat seama pana acum ca noi pacatuim doar cu gandul, nu cu gura/fapta(referitor la bunatati, inclusiv babuinii altora) wub.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 15-11-2007, 02:46 PM) *

CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 01:21 PM) *

Eu am o mare problema:de luni sunt la un curs la care zice ca ne da coffe break si lunch...si cred ca o iau razna cu pranzul lor de la catering...ce ziceti sa ma pregatesc dinainte(sandwich de acasa) sau sa incerc prima zi sa vad ce s-a intampla...dar nu prea imi place sa mananc sandwich la pranz...

Ai putea incerca o zi sa vezi cum e si apoi hotarasti ce faci hug.gif

Probabil ca asa o sa fac...vezi Dany despre ce vorbeam....?

CITAT(Pisik @ 15-11-2007, 03:18 PM) *

Lavi, eu zic ca si Dany, sa vezi in prima zi cum iti merge. Din experienta mea, catering este fie bufet suedez din care iti poti alege salate, legume sote, carnite, etc. , fie daca e servire "la portie" este tot ceva carnita cu salata si eventual desert. Eu cred ca merge, nu o sa va dea cine stie ce sarmale sau specialitati.

Un cataif excelent se gaseste la cofetaria Vatra Ardealului din Brasov, este cea mai buna cofe pe care am vazut-o eu vreodata, yumyyyyyyyyyyyyyyyyy, merita sa nu o ocoliti cand aveti drum pe acolo

Sigur va fi ceva la cutie...nu cred ca au aia bufet ceva, cu toate ca la preturile care le au la cursuri ar trebui!

Cataiful nu a fost prajitura mea de capatai...dar imi place...din Brasov si Dany nu stie?!

Bine ca nu e Uka pe aici sa afle de prajituri...ca poate nu ar mai sta in dilema si maine ar fi prima acolo...la deschidere.... )).gif ...Uka nu te superi,nu?

CITAT(Monic @ 15-11-2007, 05:10 PM) *

May, in USA am fost intrebata lucruri asemanatoare )).gif despre electricitate, daca avem drumuri, etc. Eu zic ca asta NU este problema nostra, este problema ca ei sunt inculti

Auzi dar tu de ce nu i-ai intrebat daca stiu ce e ala curcubeu,ca ai vazut cum se uita Bush crucis la Bucuresti cand a venit....

Niste idioti...si americanii si italienii si spaniolii...tiganii dracului!

CITAT(buretel @ 15-11-2007, 05:26 PM) *

CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 12:35 PM) *

Tot e bine burete...promit o prajitura buna cand o sa ne vedem...peste un an, doi...zece...sa-mi notez!!
Cand o sa fii baba batrana si nu o sa mai ai dinti blum.gif ..cu placa in gura si tot iti dau o savarina!
Multumita?

Da laugh.gif Sa nu ma uiti blum.gif pupic.gif

Am vrut sa zic savarina...dar acum am vazut ca am zis doar prajitura....de ce crezi ca am sa uit?

CITAT(Sexymom @ 15-11-2007, 07:02 PM) *

Fetelor, citesc si ma crucesc, de 4 pagini vb. numai de amandine, savarine, cataif...etc. etc...voi sunteti la regim de ingrasare? pana si eu mananc mai sanatos si mai echilibrat ca voi lol.gif lol.gif

Oricum va pup pe toate ca imi sunteti dragi rau pupic.gif hug.gif

Cand mananci sanatos? In vise? Sau erau fetele pe langa tine si nu vroiai sa vada ce ai basculat cat au lipsit.... lol.gif
axe10
Am ramas datoare cu meniurile de saptamana asta:

Luni:

toast(50g) 2.5
unt degresat(15g) 1.7
sunca porc(2 felii) 0.8
lapte 0.1%(180ml) 0.9
crap prajit(122g) 7.2
crackeri sarati(5buc) 1
pepsi (150ml) 1.1
almette(17g) 1
piept pui+rosie+br.fitness 1.9
orez fiert (100g) 2.3
salata varza 0
portocala 0
para 0

Marti:

omleta(ou+albush) 2.5
ciuperci 0
castravete 0
gogosar 0
sana Tnuva(200g) 3.2
cracker sarat(2buc) 0.4
mar 0
piept pui+rosie+br.fitness(2buc) 3.8
rosii 0
paine(23g) 1.1
ulei(2 linguritze) 2
alune pamant crude(50g) 7
almette(11g) 0.8
paine finlandeza(2 felii-22g) 1.2
pastrama vita(32g) 0.6
bomboana simpla 0.5

Miercuri:

paine finlandeza(3 felii) 1.8
branza topita fitness(1 felie) 1
pastrama vita(50g) 1
spanac(250g) 3
snitel pui 4.5
lapte 0.1% la cafea 0.5
cola zero 0
ceai plante cu lamaie 0
cartofi ww 2
smantana(1 linguritza) 0
perle branza Equista(4.3% grasime) 3.2

Joi:

paine finlandeza(2 felii) 1.2
sunca porc(2 felii) 0.8
sana Napolact(200g) 2.8
mar 0
covrigei vanilinati 1.5
piept pui+rosie+br.fitness 1.5
castravete 0
crackeri sarati(3buc) 0.6
shaorma 5
lipie 0.5
cola light 0
struguri(150g) 1.5

Deci:luni am avut 20.4p,marti 23.1p,miercuri 17p, joi pana acum 15.4p
danyhoney
CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 06:44 PM) *

CITAT(Pisik @ 15-11-2007, 03:18 PM) *

Un cataif excelent se gaseste la cofetaria Vatra Ardealului din Brasov, este cea mai buna cofe pe care am vazut-o eu vreodata, yumyyyyyyyyyyyyyyyyy, merita sa nu o ocoliti cand aveti drum pe acolo

Sigur va fi ceva la cutie...nu cred ca au aia bufet ceva, cu toate ca la preturile care le au la cursuri ar trebui!

Cataiful nu a fost prajitura mea de capatai...dar imi place...din Brasov si Dany nu stie?!

Dany stie de cofetarie dar cataif n-a mancat niciodata acolo ... Mi se pare ca e mult prea dulce . Exact ca si baclavaua sad.gif
axe10
Mie mi-a placut ala care l-am mancat la turci si la greci...am vazut la o emisiune despre mancare ca cica fac si bulgarii paste din alea de cataif....
daconst
Ancutule mersi de urari! pupic.gif

Dany
,cite puncte avea vinul fiert ca am uitat? give_rose.gif
3,5p oare??? huh.gif

CITAT(Maybeline @ 15-11-2007, 06:26 PM) *

Ca o replica la link-ul asta ia uitati aici:

http://www.youtube.com/watch?v=isSD7bmt-IM...limitstart,180/

floare.gif
Sexymom
Axe chiar mananc putin, de asta am ajuns si la 66 de kile, cu ciocolata cu tot )).gif
danyhoney
Da , Dana , asa e : 3,5 ( fara alcool adaugat ...atunci e 4,5 p )

Multumim pentru link ... eu asa vad Ro in continuare . Si asa au vazut-o si toti din familia mea de aici cand au fost acolo . Exista si parti urate dar ... in care tara nu exista ???

CITAT(Sexymom @ 15-11-2007, 09:08 PM) *

Axe chiar mananc putin, de asta am ajuns si la 66 de kile, cu ciocolata cu tot )).gif

Adevarat dar ... in ultimul timp ai mancat putin si prost ( bere , etc ) . Eu cred ca miscarea face mult si stress-ul pe care il ai acum cu job-ul .

hug.gif
axe10
CITAT(daconst @ 15-11-2007, 10:06 PM) *

Ca o replica la link-ul asta ia uitati aici:

http://www.youtube.com/watch?v=isSD7bmt-IM...limitstart,180/

floare.gif

Nu e nici chiar ca acolo...dar no way ca la boii aia...ca iar ma enervez.

daconst
Saru mana Dany!Sper ca e cana de 200g atat,nu?ca deja am topit-o. wink1.gif

Oare ce mai face Miha?ca in Paris e tot greva la mijloacele de transport. huh.gif

Sexy,super ca te mentii la 66.ca eu tot oscilez,cind in sus cind in jos.Of,ca nici nu mai am asa rabdare ca alte dati.Si cedez si repede cind ma arunc in ciocolata. sad.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 15-11-2007, 10:04 PM) *

Saru mana Dany!Sper ca e cana de 200g atat,nu?ca deja am topit-o. wink1.gif

Da , mey , 200 ml . Sa-ti fie de bine )).gif
Pe mine ma asteapta asa ceva sambata .... si duminica doh.gif doh.gif Vai de punctele mele !!! Dar ..... slabesc sau nu cat am in plan ( pana la Craciun ) raman aceeasi si macar ma bucur ca ma pot bucura de atmosfera asta care ma innebuneste )).gif Ufffff !!! Iubesc Craciunul si ..... iubesc stollen ( am scris corect ? ) si in 2 saptamani va trebui sa fac asa ceva .... Mamaaaa, ce imi place !!!!
daconst
Dany,sa nu-mi spui ca faci si plätzchen ca dau pe spate.Eu n-am rabdare de asa chestii migaloase.
Parca era o reteta de stollen WW,o ai?parca m-ar tenta si pe mine.
Pisik
Ce e ala stolen? blink.gif

Axe, am citit la tine in meniu sana Tnuva, si sotulica al meu e lesinat dupa ea )).gif

Mie imi pare ca papi putinetel, dar bine ca ai rezultate pupic.gif
daconst
Neatza!

Pisik,stollen e cozonacul nemtesc,care se face in perioada Craciunului.Nu stiu eu semnificatia lui,poate stie Dany mai multe. huh.gif
Eu stiu doar ca e bun rau. lol.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Am aterizat si eu inapoi grin.gif .Pisik si eu sunt innebunita dupa Sana Tnuva drool.gif Cred ca e singura care imi place de acest gen )).gif

Am primit deja de la babuin cadoul de Sf Andrei grin.gif .Tot pt dieta ca a zis ca l-am si innebunit grin.gif Cadou
Pisik
F misto cadoul Bubble, si eu imi doresc asa ceva. Sa ne spui ce gatesti la el
buretel
Buna dimineata wave.gif

Danutza, suna bine cozonacul ala, desi eu nu ma dau in vant dupa el, dar al meu ar manca si tava lol.gif doh.gif Bine ca nu fac biggrin.gif
Axe, ziceam sa nu ma uiti cand o sa fiu baba si cu placa, nu asa ai zis? lol.gif lol.gif

Wow, Bubule, ce fain cadou w00t.gif Si eu imi doresc o masinarie din asta, dar ma jur ca nu mai am loc in bucatarie nici pt o scobitoare lol.gif Sa ne spui ce pregatesti in el wink1.gif

Am o dilema la carnea de vita. In lista nu e, iar pe net am gasit ceva, dar nu da prea bine la puncte devil.gif , asa ca mai vreau pareri. E vorba de file de vita, muschi, fara grasime, care a fost facut in cuptor, cu apa, putin vin rosu si putin ulei (vegetal). Are cineva idee ce si cum? smile.gif
bubbles
Burete eu am gasit asa
Carne de vaca, proaspata 1 bucata, 125g negatita 2 Points
Si cred ca tb sa punctezi si uleiul si vinul wink1.gif

Nici eu nu mai am loc in bucatarie dar o tin in camara pana o folosesc grin.gif .Azi am de gand sa o incerc .. sa aburesc niste carne lol.gif
buretel
Multu' Bubule, dar eu nu stiu cat avea nepregatita doh.gif Ca a gatit-o sotul grin.gif Si el mi-a si cantarit ingredientele, dar dupa preparare laugh.gif Asa ca tot in ceata sunt wacko.gif
Ulei o sa pun f putin, 1 lg, pt ca nu era acolo biggrin.gif Iar vinul il punctez pt cativa ml, care s-au absorbit, ca restul au ramas in cratita.
nusarich
'Neata!

Frumos cadou, Bubbles, si al meu iubi vroia sa luam tot asa ceva de Craciun, dar amanam pe anul asta, pentru ca nu avem loc. Poate vom avea vreodata loc sa punem toate aparatele (in acelasi timp) in bucatarie. Am vazut ca au si prin Metro / Selgros.

bubbles
Nici noi nu avem loc pt toate electrocasnicele doh.gif .E plina camara .. friteusa (pe care nu o folosesc decat cand ii prajesc lui babu cartofi sau daca tb sa prajesc carne rapid - pt mine nu ca e prea grasa mancarea care iese blink.gif ) ,robot de bucatarie,prjaitor de paine, acum si aparatul asta si mai avem inca de adus bang.gif .Macar de le-as folosi pe toate dar .. nu am cand smile.gif

Mie mi-ar place o bucatarie mareeeee unde sa am in fiecare coltisor cate un aparat din astea dar .. dreaaaaams grin.gif
buretel
Nusha, neatza floare.gif

Uff, si mie mi-ar placea un loc pt display, dar deocamdata stau cu ele inghesuite (gratarul electric si fierbatorul le tin in dulap, si le scot la nevoie). Asa ca si eu tot dream on )).gif
peach
neata

Stollen ..de obicei e umpluta cu marzpan ..da tot mai bun e cozonacul lui mama
Imagine

Dana 200 ml vin fiert 3.5p sau 100 ml?

Lavinia in meniul tau nu prea vad fructe..doar o data la 3 zile. Ce-i aia paine finlandeza?
Pisik
Peach, m-ai distrus!
Eu sunt moarta dupa orice e cu fructe confiate, cine se ofera sa imi trimita si mie un stolen? )).gif Platesc bine
Dumbo
Buna dimineata,
Azi m-am trezit cu o foame in stomac de imi vine sa topesc tot ce gasesc in jur. Noroc ca sunt la lucru si nu am la mine decat 2 mere si 2 pere. Si mi-e prea lene sa urc sus la cantina sa imi iau ceva junk food. Rezist eu cumva pana la 12:00.
Ma streseaza din ce in ce mai tare faptul ca saptamana viitoare e posibil sa ajung la bisturiu... Probabil ca fara voie o sa si slabesc, desi as prefera sa fie prin alta metoda... uf...

Pisik
DUmbo, imi pare rau ca va trebui sa te operezi, ai grija de tine pupic.gif
peach
CITAT(Pisik @ 16-11-2007, 09:18 AM) *

Peach, m-ai distrus!
Eu sunt moarta dupa orice e cu fructe confiate, cine se ofera sa imi trimita si mie un stolen? )).gif Platesc bine

Iti trimit eu, dar sa nu dai vina pe mine ca te-ai ingrasat )).gif )).gif

Dumbo ce fel de operatie?
peach
oare ce face Miha tot transportul din Paris e paralizat..si se crede ca o sa dureze peste weekend..cum o sa ajunga la aeroport?
buretel
Dumbo, sanatate multa! hug.gif
Peach, vreau si io stollen din ala, stoluri sa vina la mine )).gif )).gif Ca arata mai bine decat cozonacul romanesc blushing.gif

Deci, ma ajutati si pe mine cu vita de pe pagina cealalta? pray.gif laugh.gif Am avut 175gr, pregatita cum am descris-o pe verso lol.gif

CITAT(peach @ 16-11-2007, 10:33 AM) *
oare ce face Miha tot transportul din Paris e paralizat..si se crede ca o sa dureze peste weekend..cum o sa ajunga la aeroport?

Si taxiurile? blink.gif sad.gif
daconst
Sorina,200ml glühwein e 3,5p. cheer.gif

Buretel,eu as spune sa lasi 4 p si gata.Si mai faci sport saptamana asta sa se compenseze. lol.gif

Bubu,sa stapanesti sanatoasa cadoul.E super! wink1.gif
peach
iti dai seamea ce sanse ai sa gasesti un taxi

arata bine stollen ..da nu se compara cu cozonacul lui mama plin cu nuca, facut doar cu unt ..vcare miroase de lesini blum.gif

am gasit o reteta pe ww elvetia http://www.weightwatchers.ch/WWI_Controlle...px?Page=1117602
unde carnea de vitel fara grasime 350g are 8 p ar iesi cam 2.3 p / 100g
buretel
CITAT(daconst @ 16-11-2007, 10:49 AM) *
Sorina,200ml glühwein e 3,5p. cheer.gif
Nu-i cam mult? sad.gif Cum l-ai calculat? Daca pun doar vin si 2 lingurite de zahar brun tot asa iese? Eu am vin de 1.1pt la 100 ml )).gif
CITAT(daconst @ 16-11-2007, 10:49 AM) *
Buretel,eu as spune sa lasi 4 p si gata.Si mai faci sport saptamana asta sa se compenseze. lol.gif
pupic.gif Merci Danutza, asa punctasem si eu cheer.gif Cine, io, sport? shock.gif doh.gif swoon.gif )).gif

pupic.gif Multumesc Sorina, am lasat-o asa la 4 puncte, ca sa fie rotund lol.gif

Acum sa dezvalui cu ce am pacatuit blushing.gif Am mancat seminte de floarea soarelui coapte in casa, fara sare, ulei, nika. Nu stiu cat, cred ca ar fi cam 50gr. Sau mai mult? dry.gif doh.gif Am trecut de la savarine la seminte. Incep tot cu S laugh.gif

Ma gandeam, pt Miha, ca poate ii aranjeaza hotelul un taxi, e obligatia lor sad.gif
peach
CITAT(buretel @ 16-11-2007, 09:58 AM) *

Ma gandeam, pt Miha, ca poate ii aranjeaza hotelul un taxi, e obligatia lor sad.gif

aflam noi luni
Dumbo
Am avut un fractura anul trecut si m-am ales cu o tija si un surub de titan in picior. Acum ma duc la spital sa le scot. Ca m-am saturat de ele.
Sper sa fie ok si sa fiu cat mai repede pe picioare. cheer.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 16-11-2007, 12:54 AM) *

Axe, am citit la tine in meniu sana Tnuva, si sotulica al meu e lesinat dupa ea )).gif

Mie imi pare ca papi putinetel, dar bine ca ai rezultate pupic.gif

Marti am mancat mai putin ca am fost la o prietena si am spart gura targului cu alunele...dar in rest nu fac foamea...ca daca o fac ma apuca a doua zi amocul si dau iama. Azi de ex vreau sa depasesc punctele putin ...sa compensez pt ieri!

CITAT(peach @ 16-11-2007, 10:16 AM) *

neata

Stollen ..de obicei e umpluta cu marzpan ..da tot mai bun e cozonacul lui mama
Imagine

Lavinia in meniul tau nu prea vad fructe..doar o data la 3 zile. Ce-i aia paine finlandeza?

Misto arata, declar ca vreau si eu...noroc ca nu e prin zona...
Da, Peach, daca mananc mancare destula uit de fructe. Alea le bag cand mai vreau sa aman masa.au cate un mar seara!

CITAT(peach @ 16-11-2007, 10:33 AM) *

Sigur are inclus in pretul sejurului si transport aeroport-hotel-aeroport!
Daca nu si-a facut rezervare doar hotel.... huh.gif
Pisik
Exista si la noi chestii asemanatoare cu stollen, gen checuri cu fructe confiate, etc. si sunt buuuune rau sad.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 16-11-2007, 11:15 AM) *

Exista si la noi chestii asemanatoare cu stollen, gen checuri cu fructe confiate, etc. si sunt buuuune rau sad.gif

Ma fac ca nu te aud!!!!

Si ce ziceai?
nusarich
CITAT(Pisik @ 16-11-2007, 01:15 PM) *

Si noi nu mancam, ca NU ne plac... pentru ca dupa, tragem cateva luni sa ii dam jos grin.gif
peach
CITAT(axe10 @ 16-11-2007, 10:13 AM) *

depinde de cite stele are hotelul..doar de la 4 in sus ai servicii din astea..cred
pe mine nu m-a lovit niciodata sa am transpotul inclus )).gif

Dumbo nu-ti face griji, prima operatie a fost mult mai grea decit ce de extragere a materialelor pupic.gif
axe10
CITAT(peach @ 16-11-2007, 11:35 AM) *

CITAT(axe10 @ 16-11-2007, 10:13 AM) *

depinde de cite stele are hotelul..doar de la 4 in sus ai servicii din astea..cred
pe mine nu m-a lovit niciodata sa am transpotul inclus )).gif

Dumbo nu-ti face griji, prima operatie a fost mult mai grea decit ce de extragere a materialelor pupic.gif

Pai d-aia vorbeam si eu...o fi luat sejur sau doar si-a facut rezervare la hotel, a cumparat biletele de avion si gata...nu stiu...dar aflam noi!
peach
YUHUUUUUUUUUUU de maine se deschid pistele se ski.. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

dar tebuie sa-mi reglez iar skiurile ca am cu 5 kg mai mult cry.gif
buretel
cheer.gif Ce faain! La Zermatt mergeti?
bubbles
Lasa Peach ca imediat se duc si alea 5 kg wink1.gif .
Mie mi-e rau de la cozonac .. ma arde pe esofag blum.gif nu glumesc si imi vine sa dau la rate ..Mama zice ca din cauza compozitiei si asa as manca si eu .. dar cand stiu ce arsuri am zic pas smile.gif
daconst
CITAT(peach @ 16-11-2007, 01:53 PM) *

YUHUUUUUUUUUUU de maine se deschid pistele se ski.. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Na ca la asta nu m-am gandit! doh.gif
Dar nu le putem regla acolo?La fata locului?

peach
CITAT(daconst @ 16-11-2007, 11:12 AM) *

CITAT(peach @ 16-11-2007, 01:53 PM) *

Na ca la asta nu m-am gandit! doh.gif
Dar nu le putem regla acolo?La fata locului?

da dar dureaza si costa cel putin dublu (deh..elvetia + tarif de urgenta) ..nu ai unde sa le duci acum(orice magazin sportiv)? La noi e deja coada de citeva saptamini..si dureaza cel putin o saptamina pina le poti lua inapoi.

de ce nu mi-o fi si mie rau de la dulciuri ...
daconst
Ma mir Sorina,ca eu le-am reglat ultima oara pe partie si a fost moka,dar in Germania. )).gif
Oricum nu ma vad cu schiurile in spate pe la magazine.Las ca or fi bune si asa.In cel mai rau caz nu sar din picioare si mai bine ca nu le pierd. grin.gif
peach
CITAT(buretel @ 16-11-2007, 11:05 AM) *

cheer.gif Ce faain! La Zermatt mergeti?

nu in Sörenberg

CITAT(daconst @ 16-11-2007, 11:25 AM) *

Ma mir Sorina,ca eu le-am reglat ultima oara pe partie si a fost moka,dar in Germania. )).gif
Oricum nu ma vad cu schiurile in spate pe la magazine.Las ca or fi bune si asa.In cel mai rau caz nu sar din picioare si mai bine ca nu le pierd. grin.gif

dar cu mari sanse sa-ti rupi picorul ..daca nu sar la timp blum.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 15-11-2007, 10:25 PM) *

Dany,sa nu-mi spui ca faci si plätzchen ca dau pe spate.Eu n-am rabdare de asa chestii migaloase.
Parca era o reteta de stollen WW,o ai?parca m-ar tenta si pe mine.

Plätzchen nu prea fac ca nu am pentru cine : nici unul dintre noi 2 nu se omoara dupa ele .
Reteta aia o fii ( sigur ) rintr cele 1000 care ti le-am trimis si tie .Dar eu tot stollen normal fac ca e mai bun )).gif
CITAT(bubbles @ 16-11-2007, 08:24 AM) *

Am primit deja de la babuin cadoul de Sf Andrei grin.gif .Tot pt dieta ca a zis ca l-am si innebunit grin.gif Cadou

Sa-l folosesti santosa !! Eu am ceva de genul ata dar cu 3 etaje si nu l-am fooit nicodata doh.gif
CITAT(Pisik @ 16-11-2007, 09:18 AM) *

Peach, m-ai distrus!

Eu pun doar stafide in el ( in al meu , in al lui Dirk nu ca nu-i plac ) dar e o idee cu fructele confiate cheer.gif
CITAT(axe10 @ 16-11-2007, 10:20 AM) *

Ma fac ca nu te aud!!!!

Si ce ziceai?

Sa-ti trimit ?? )).gif tease.gif

Buretel , eu am gasit muchi de vaca , negatita , 125 gr 3 p................gatita raman 100 gr
Semintele sunt grasime buna naughty.gif

Nu stiu ce are tastatura mea ca nu-mi ia toate literele doh.gif doh.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 16-11-2007, 12:32 PM) *

CITAT(axe10 @ 16-11-2007, 10:20 AM) *

Ma fac ca nu te aud!!!!

Si ce ziceai?

Sa-ti trimit ?? )).gif tease.gif

Buretel , eu am gasit muchi de vaca , negatita , 125 gr 3 p................gatita raman 100 gr
Semintele sunt grasime buna naughty.gif

Ii dai apa la moara?... bataita.gif si tie...las-o ca stii ca nu-i trebuie!
Pisik
E o conspiratie condusa de Lavi impotriva mea lol.gif

De cand tin post zilnic am observat ca mi-e mult mai foame si am toane de la stomac, gen arsuri, dureri, etc., desi mananc variat, cu painica, cu paste, cu legume fierte nu numai crude, etc.....

Ieri am vazut niste napolitane de post cu rom si cacao, ieri nu am luat, dar tare mi-e ca in week-end o comit blushing.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.