CITAT(danyhoney @ 15-11-2007, 02:46 PM)

CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 01:21 PM)

Eu am o mare problema:de luni sunt la un curs la care zice ca ne da coffe break si lunch...si cred ca o iau razna cu pranzul lor de la catering...ce ziceti sa ma pregatesc dinainte(sandwich de acasa) sau sa incerc prima zi sa vad ce s-a intampla...dar nu prea imi place sa mananc sandwich la pranz...
Ai putea incerca o zi sa vezi cum e si apoi hotarasti ce faci

Probabil ca asa o sa fac...vezi Dany despre ce vorbeam....?
CITAT(Pisik @ 15-11-2007, 03:18 PM)

Lavi, eu zic ca si Dany, sa vezi in prima zi cum iti merge. Din experienta mea, catering este fie bufet suedez din care iti poti alege salate, legume sote, carnite, etc. , fie daca e servire "la portie" este tot ceva carnita cu salata si eventual desert. Eu cred ca merge, nu o sa va dea cine stie ce sarmale sau specialitati.
Un cataif excelent se gaseste la cofetaria Vatra Ardealului din Brasov, este cea mai buna cofe pe care am vazut-o eu vreodata, yumyyyyyyyyyyyyyyyyy, merita sa nu o ocoliti cand aveti drum pe acolo
Sigur va fi ceva la cutie...nu cred ca au aia bufet ceva, cu toate ca la preturile care le au la cursuri ar trebui!
Cataiful nu a fost prajitura mea de capatai...dar imi place...din Brasov si Dany nu stie?!
Bine ca nu e Uka pe aici sa afle de prajituri...ca poate nu ar mai sta in dilema si maine ar fi prima acolo...la deschidere....
).gif)
...Uka nu te superi,nu?
CITAT(Monic @ 15-11-2007, 05:10 PM)

May, in USA am fost intrebata lucruri asemanatoare
).gif)
despre electricitate, daca avem drumuri, etc. Eu zic ca asta NU este problema nostra, este problema ca ei sunt inculti
Auzi dar tu de ce nu i-ai intrebat daca stiu ce e ala curcubeu,ca ai vazut cum se uita Bush crucis la Bucuresti cand a venit....
Niste idioti...si americanii si italienii si spaniolii...tiganii dracului!
CITAT(buretel @ 15-11-2007, 05:26 PM)

CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 12:35 PM)

Tot e bine burete...promit o prajitura buna cand o sa ne vedem...peste un an, doi...zece...sa-mi notez!!
Cand o sa fii baba batrana si nu o sa mai ai dinti

..cu placa in gura si tot iti dau o savarina!
Multumita?
Da

Sa nu ma uiti

Am vrut sa zic savarina...dar acum am vazut ca am zis doar prajitura....de ce crezi ca am sa uit?
CITAT(Sexymom @ 15-11-2007, 07:02 PM)

Fetelor, citesc si ma
crucesc, de 4 pagini vb. numai de amandine, savarine, cataif...etc. etc...voi sunteti la regim de
ingrasare? pana si eu mananc mai sanatos si mai echilibrat ca voi
Oricum va pup pe toate ca imi sunteti dragi rau

Cand mananci sanatos? In vise? Sau erau fetele pe langa tine si nu vroiai sa vada ce ai basculat cat au lipsit....