Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
axe10
Pai cozonaci iti trebuie tie...dupa ce ca ma ingrijesc de tine.... hug.gif
dany
CITAT(axe10 @ 16-11-2007, 11:34 AM) *

CITAT(danyhoney @ 16-11-2007, 12:32 PM) *

CITAT(axe10 @ 16-11-2007, 10:20 AM) *

CITAT(Pisik @ 16-11-2007, 11:15 AM) *

Exista si la noi chestii asemanatoare cu stollen, gen checuri cu fructe confiate, etc. si sunt buuuune rau sad.gif

Ma fac ca nu te aud!!!!

Si ce ziceai?

Sa-ti trimit ?? )).gif tease.gif

Buretel , eu am gasit muchi de vaca , negatita , 125 gr 3 p................gatita raman 100 gr
Semintele sunt grasime buna naughty.gif

Ii dai apa la moara?... bataita.gif si tie...las-o ca stii ca nu-i trebuie!

Ia citeste mai bine , Lavi .... Pe tine te-am intrebat daca sa-ti trimit blum.gif tease.gif Asa ca ia-ti bataia inapoi )).gif
buretel
CITAT(peach @ 16-11-2007, 12:27 PM) *
Ma uit pe link, suna fain smile.gif

CITAT(danyhoney @ 16-11-2007, 12:33 PM) *
Buretel , eu am gasit muchi de vaca , negatita , 125 gr 3 p................gatita raman 100 gr
Semintele sunt grasime buna naughty.gif
Merci Dany, asa ma gandeam si eu, ca-s bune )).gif )).gif As rontai non-stop, parca-s pe stadion lol.gif
Am ramas cu vaca la 4 puncte. O las asa doh.gif

Deci am luat o super, mega, extra teapa pt pranz azi mad.gif Am comandat o salata care nu semana cu ce am cerut, si mai si baltea in ulei bad.gif Ma duc sa evaluez dezastrul. Bine ca au uitat sa-mi puna semintele de pin pe care le cerusem, ca ma mai lipeam de niste puncte laugh.gif
dany
Mie imi iese vaca ta la 5,25 p ..... deci 5
axe10
CITAT(danyhoney @ 16-11-2007, 01:42 PM) *

Ia citeste mai bine , Lavi .... Pe tine te-am intrebat daca sa-ti trimit blum.gif tease.gif Asa ca ia-ti bataia inapoi )).gif

Atunci, nu multumesc!!!

pupic.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 16-11-2007, 02:00 PM) *

Mie imi iese vaca ta la 5,25 p ..... deci 5

Gata, am rezolvat-o pe cow.gif cu 5 puncte lol.gif

Meniu pana acum:
kefir 250ml 1.5
cereale 44gr 2.5
clementine 2buc 1
cafea 1 ceasca 0
salata verde, busuioc 0
rosii (infim de putine) 0
mozzarella 40gr 3
sun dried tomatoes 1.5
ulei masline 3lg 4.5 mad.gif mad.gif
-----------------------------
Total 14

Si n-am mancat nimic, mi-e foame de bubui wacko.gif wacko.gif
Dumbo
Cate puncte are o lipie mare?
buretel
CITAT(Dumbo @ 16-11-2007, 02:33 PM) *

Cate puncte are o lipie mare?

Eu am punctat 60gr cu 3 pt.
Dumbo
Pe ziua de azi raportez:
- 2 mere+2 pere - 1p
- un rotolino la pranz (adica lipie+salata+maioneza+sunca) - 7p
- Kinder Milchschnitte - 3p

mai am 6p pentru cina. Trebuie sa le gospodaresc bine.
Monic
CITAT(peach @ 16-11-2007, 12:53 PM) *

YUHUUUUUUUUUUU de maine se deschid pistele se ski.. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

dar tebuie sa-mi reglez iar skiurile ca am cu 5 kg mai mult cry.gif

Peach, nu te supara pe mine, dar cand ai pus mai demult poze cu tine asa slaba aratai ca o scandura si aveai fata supta. Acum cred ca areti mult mai bine wink1.gif
peach
CITAT(Monic @ 16-11-2007, 04:21 PM) *

CITAT(peach @ 16-11-2007, 12:53 PM) *

YUHUUUUUUUUUUU de maine se deschid pistele se ski.. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

dar tebuie sa-mi reglez iar skiurile ca am cu 5 kg mai mult cry.gif

Peach, nu te supara pe mine, dar cand ai pus mai demult poze cu tine asa slaba aratai ca o scandura si aveai fata supta. Acum cred ca areti mult mai bine wink1.gif

pai da eu slabesc la fata si piept mai intii si dupa aceea restul

nu mai intru in hainele de asta primavara si mi-e ciuda ..si nu ma simt bine..iar picoarele iar sunt cit butoaiele

am gasit rochia care sa o port la nunta la bufnita lol.gif lol.gif lol.gif

Imagine

si frezura Imagine
Monic
sper ca glumesti lol.gif lol.gif lol.gif
peach
CITAT(Monic @ 16-11-2007, 04:49 PM) *

sper ca glumesti lol.gif lol.gif lol.gif

cu coafiura sau rochia?? )).gif )).gif )).gif

Pai nu a zis ea "ultra elegant si neaparat la coafor cu manichiura" ..dorinta ei este lege pt mine devil.gif

Monic
Pai coafura imi place dar rochia nu blum.gif laugh.gif
dar daca asa a zis ea de ce nu? grin.gif in definitiv nu te cunoaste tot orasul grin.gif
peach
moda a la Botezaul

Imagine
daconst
Sorina,ar merita bufnita ceva extravagant,daca are pretentii. devil.gif
Nu sunteti nasi cumva?Ca atunci merge rochia la fix,dar coafura i-as sugera-o ei. lol.gif
peach
CITAT(daconst @ 16-11-2007, 05:54 PM) *

Sorina,ar merita bufnita ceva extravagant,daca are pretentii. devil.gif
Nu sunteti nasi cumva?Ca atunci merge rochia la fix,dar coafura i-as sugera-o ei. lol.gif

ba da

bufnita merita ceva extrem ori fusta alba cu taior roz(cum a purtat ea la mine) de 2 lei ..or o rochie sa sa o eclipseze

ok ceva frumos ..glumeam cu poza Dita-ei von Teese
Nessie
CITAT(peach @ 16-11-2007, 07:00 PM) *
ba da

bufnita merita ceva extrem ori fusta alba cu taior roz(cum a purtat ea la mine) de 2 lei ..or o rochie sa sa o eclipseze
Stii cum poti sa-i strici unei mirese nunta? Imbraca-te si tu in rochie de mireasa. lol.gif
peach
CITAT(Nessie @ 16-11-2007, 06:02 PM) *

ba da

Stii cum poti sa-i strici unei mirese nunta? Imbraca-te si tu in rochie de mireasa. lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif sa zimbesti cu impertinenta si sa intrebi: iti place noua mea rochie alba?!
daconst
CITAT(Nessie @ 16-11-2007, 09:02 PM) *

ba da

Super tare!!!! lol.gif lol.gif lol.gif
Si asa mai ai rochia,Sorina! w00t.gif
Pune-i ceva colorat peste si gata tinuta...taior roz eventual. lol.gif
peach
CITAT(daconst @ 16-11-2007, 06:06 PM) *

CITAT(Nessie @ 16-11-2007, 09:02 PM) *

ba da

Super tare!!!! lol.gif lol.gif lol.gif
Si asa mai ai rochia,Sorina! w00t.gif
Pune-i ceva colorat peste si gata tinuta...taior roz eventual. lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif nu-mi da idei devil.gif
Monic
Peach, pe mine m-ai facut taaare curioasa w00t.gif
cum arata o bufnita suedeza? Sper sa pui pozele de nunta sa le vad si eu )).gif
Apropo, sotul cu cine seamana? blushing.gif cool.gif
daconst
Monic,bufnita e viitoarea cumnata...inca nu e din familie. )).gif
bpaula
seara buna

mai trecu o zi cu bine si fara de dulce, adica cu o singura lingurita de miere de dimineata pentru energie (azi) , dar asta nu o bagam in categorie dulce grin.gif

m-a enervat si pe mine o tuta azi la magazin, am intrat in pauza de pranz, in drum spre doctor intr-un magazin...am vazut o fusta ieftina, un fel de raiat elastic si am zis sa o iau fara sa o probez, marturisesc ca la fusta imi cam dau seama ce marime imi trebuie ca la mine problema mare si tragica e la pantaloni....in fine, ii zic tutei ca o cumpar fara sa o probez si sa o intreb daca mai are una aceeasi marime ca cea de pe umeras avea un defect si ea imi zice sa o probez si apoi imi cauta, eu iar ii zic ca o cumpar fara sa o probez, ea se indreapta spre raft si iar zice sa o probez, eu m-am uitat urat la ea angry2.gif , ea a zis ca in fond e problema mea si mi-a dat marimea ce o vroiam orc.gif

marturisesc ca si daca nu mi-ar fi fost buna nu ma mai duceam sa o schimb ca sa ii dau satisfactie uratei ( sa fiu sincera nu stiu daca era urata dar a fost rautacioasa) grin.gif...acasa am probat-o cu emotie, culmea e ca desi ma asteptam sa fie fixa a intrat usor si in talie e chiar lejera (dar asta nu ma mira ca la mine picioarele is problema)

in rest astept inca lamuriri de la medici, am facut analize de sange, teste alergologice...nu am depistat inca care e problema urmeaza alte analize de sange specifice pentru alergii si pentru o suspiciune (mica) de hepatita...

sa stiti ca seara citesc tot ce faceti si ce se mai intampla doar ca mai greu cu scrisul blushing.gif

give_rose.gif
bubbles
Burete de ce ai pus la 2 clementine 1p ? blink.gif
Peach esti criminala lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
CITAT(bubbles @ 16-11-2007, 07:00 PM) *

Pt ca erau d-alea mutante )).gif

Nu stiu de ce aveam impresia ca bufnita e soacra eusa_think.gif
bubbles
Meniu azi final:
lapte 200ml 0.1% 1
cereale 2
actimel 1.4
cartofi WW 2
carne pui fiarta 200g pulpa 5
sana 4
paine 2
3 kiwi 0
gogosari 0.5
tital:17.9p yahoo.gif cheer.gif .Numai la Buretel se putea sa fie un fruct mutant blum.gif .Si eu stiam ca bufnita e soacra blink.gif
buretel
CITAT(bubbles @ 16-11-2007, 08:00 PM) *

Nu erau mutante. Dar eu mananc zilnic peste 200gr fructe si 300gr legume. Mai rar "sau", e sigur "si" )).gif Asa ca pun 1 pt din oficiu in dreptul primului consum de fructe/legume, pt ca oricum il indeplinesc wink1.gif
May
buretel.... nu te mai iubesc... te parasesc, sa uiti ca exist! Am aflat ca pufai.... sorry.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 16-11-2007, 08:11 PM) *

buretel.... nu te mai iubesc... te parasesc, sa uiti ca exist! Am aflat ca pufai.... sorry.gif

Si beau si alcoale lol.gif lol.gif Sunt vicioasa tare )).gif
tata.gif
May
Ptiuuu bag divort! mad.gif
bubbles
Burete vino la mine ca si eu le mai pufai si le mai beau lol.gif lol.gif
Ramo
Fetelor, va uitati la "Dansez pentru tine"? Mie imi place de la inceput Ioana Ginghina cu partenerul si azi sunt la duel. Am niste emotii pt ei.... doh.gif
Dumbo
Buna seara,
uf, am ajuns acasa, maine o sa am o zi groaznica, trebuie sa ma duc sa imi fac analizele deci de dimineata fara mancare, bautura, etc...
blink.gif
Seara am mai adaugat "cateva" puncte:
- salata - 0p
- 2 feli toast cu sunca - 6p
Total: 17p
Inainte de culcare mai bag un ceai, din pacate nu mai am zaharina... il incert neindulcit si daca nu merge atunci il indulcesc cu fructoza.

Ramona, eu ma uit la euforia ca imi cam plac emisiunile de shopping. La "Dansez pentru tine" nu prea am nervi sa ma uit.
May
Si eu ma uit la Danzez pt tine ca ma cheama socrela la tv cand danseaza alex, ca de el imi place naughty.gif
otilici
Si mie-mi place Ioana Ginghina,si imi place mult tipa aceea cu hipoacuzie smile.gif
axe10
Neata

Vroiam sa intreb cine e bufnitza lui peach dar am aflat....asteptam poze de la zoo... lol.gif lol.gif

CITAT(buretel @ 16-11-2007, 08:14 PM) *

CITAT(Maybeline @ 16-11-2007, 08:11 PM) *

Si beau si alcoale lol.gif lol.gif Sunt vicioasa tare )).gif
tata.gif

Si mai face si S.E.X.... blum.gif
daconst
Neatza!
Fetili,aseara m-a apucat iar durerea de stomac,gastrita asta.Va dati seama ca am mancat ca sparta si apoi m-a luat si mai tare.
Care era regimul la gastrita?Se pare ca fara nu merge. sorry.gif
axe10
CITAT(daconst @ 17-11-2007, 10:02 AM) *

Neatza!
Fetili,aseara m-a apucat iar durerea de stomac,gastrita asta.Va dati seama ca am mancat ca sparta si apoi m-a luat si mai tare.
Care era regimul la gastrita?Se pare ca fara nu merge. sorry.gif

Eu o tratez cu dicabocalm si omez... doh.gif ...si lapte caldutz.

Ramo
Neatza!
Ce-i cu linistea asta pe aici de dimineata???? Stiu ca e WE, dar chiar asa?????
bubbles
Neata yahoo.gif .Eu aseara am calcat stramb bang.gif si la revedere puncte economisite .Trebuie sa ma duc sa i fac de mancare lui babu si apoi sa i le duc si sa ies sa imi caut si mie de mancare grin.gif
axe10
Daca tot e liniste si m-am plimbat pe aici s-o sparg eu!!!

Ieri am macat vreo 17 p...am in tabel acasa pun diseara meniul. Am mancat si fructe ieri, mi-am insusit critica.
Am fost cu mama la un magazin de inramat si si-a comandat ramele pt goblenuri.
Tot aseara un dragutz de politist vroia sa-mi ia carnetul...ca cica am trecut pe rosu. Eu stiu clar ca era galben...dar pana la urma m-a last in pace ca cica eram cu copilul...si mama...
Sanchi...

Aici ploua mocaneste ca si la Amalia, vreme de treaba intensa in pat. Desi pleaca frate-miu in concediu la tara a ramas mama cateva zile la cererea expresa a Alexiei...deci, nema jocuri d'astea de dupa amiaza cand doarme copilul.
Am cumparat ieri o gramada de chestii dietetice, in sf mi-am gasit din nou salam de 0.6p felia, Exquista cu 0.2% grasime, iaurt nu chiar degresat ci cu 1% grasime ca era nou de la Brenac, piept de pui, loboda care o arunc in oala in dupa masa asta, legume, cascaval bun la puncte...
Cum saptamana viitoare o sa ajung tare tarziu acasa cred ca o sa stau pana la miezul noptii sa gatesc daca nu intarzie mama pe la mine.

bubbles
Axe ce salam iei tu la 0.6p felia?Si ce cascaval ? hug.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 17-11-2007, 12:24 PM) *

Axe xe salam iei tu la 0.6p felia?Si ce cascaval ? hug.gif

Salam Zimbo(la selgros si Carefour am gasit) nemtesc...4 anotimpuri se numeste!!

Cascaval Dalia de la Mili...22% grasime
Ramo
Eu ma pregatesc sa merg la o petrecere si inca nu stiu cu ce ma imbrac. La 14 merg la machiaj si la 17 trebuie sa fim la restaurant.
Trebuia sa stiu la ora asta ce imi iau pe mine. nu? Si stiam de 2 saptamani ce o sa fac azi.... mad.gif
axe10
CITAT(ramonavlas @ 17-11-2007, 12:27 PM) *

Eu ma pregatesc sa merg la o petrecere si inca nu stiu cu ce ma imbrac. La 14 merg la machiaj si la 17 trebuie sa fim la restaurant.
Trebuia sa stiu la ora asta ce imi iau pe mine. nu? Si stiam de 2 saptamani ce o sa fac azi.... mad.gif

Absolut!

Dar asa suntem noi fetele....

Ceva sexy? blink.gif
bubbles
Mersi de raspun Axe pupic.gif .Am sa ma uit si eu de cascaval poate gasesc si pe aici .. ca salam mai greu dry.gif .
Ramona asa fac si eu .. stiu de o luna ca tb sa ma duc undeva si abia in ultima zi ma agit )).gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 17-11-2007, 02:17 PM) *

Daca tot e liniste si m-am plimbat pe aici s-o sparg eu!!!

Ieri am macat vreo 17 p...am in tabel acasa pun diseara meniul. Am mancat si fructe ieri, mi-am insusit critica.
Am fost cu mama la un magazin de inramat si si-a comandat ramele pt goblenuri.
Tot aseara un dragutz de politist vroia sa-mi ia carnetul...ca cica am trecut pe rosu. Eu stiu clar ca era galben...dar pana la urma m-a last in pace ca cica eram cu copilul...si mama...
Sanchi...

Aici ploua mocaneste ca si la Amalia, vreme de treaba intensa in pat. Desi pleaca frate-miu in concediu la tara a ramas mama cateva zile la cererea expresa a Alexiei...deci, nema jocuri d'astea de dupa amiaza cand doarme copilul.
Am cumparat ieri o gramada de chestii dietetice, in sf mi-am gasit din nou salam de 0.6p felia, Exquista cu 0.2% grasime, iaurt nu chiar degresat ci cu 1% grasime ca era nou de la Brenac, piept de pui, loboda care o arunc in oala in dupa masa asta, legume, cascaval bun la puncte...
Cum saptamana viitoare o sa ajung tare tarziu acasa cred ca o sa stau pana la miezul noptii sa gatesc daca nu intarzie mama pe la mine.

Bravos, esti cumintica! pupic.gif
Eu nu mai suport Exquisa aia neam, pur si simplu nu o mai inghit, mi se face greata de la ea. M-am lamurit dupa ce am tinut vreo 2 cutii in frigider pana s-au stricat, pt ca pur si simplu nu ma puteam atinge. Cred ca mi s-a luat de ea de cand am tinut eu frumos WW si mancam numa din asta
May
Neata cow.gif

Si noi iesim in seara asta, mergem la o onomastica, deci e cheat day pt mine azi si il merit din plin dupa cantarirea de azi dim yahoo.gif. Am recuperat stricaciunile din concediu, de acum sper sa incep modificarea tickerului
axe10
CITAT(Pisik @ 17-11-2007, 12:36 PM) *

Bravos, esti cumintica! pupic.gif
Eu nu mai suport Exquisa aia neam, pur si simplu nu o mai inghit, mi se face greata de la ea. M-am lamurit dupa ce am tinut vreo 2 cutii in frigider pana s-au stricat, pt ca pur si simplu nu ma puteam atinge. Cred ca mi s-a luat de ea de cand am tinut eu frumos WW si mancam numa din asta

Era crema nu din aia la cutie de 500g...ca nici mie nu-mi place aia!!

CITAT(axe10 @ 17-11-2007, 12:35 PM) *

Tu intrebai de painea mea finlandeza?...
E ca Wasa, cu compozitie putin diferita dar mai scumpa putin la pcte....

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.