seara buna
mai trecu o zi cu bine si fara de dulce, adica cu o singura lingurita de miere de dimineata pentru energie (azi) , dar asta nu o bagam in categorie dulce
m-a enervat si pe mine o tuta azi la magazin, am intrat in pauza de pranz, in drum spre doctor intr-un magazin...am vazut o fusta ieftina, un fel de raiat elastic si am zis sa o iau fara sa o probez, marturisesc ca la fusta imi cam dau seama ce marime imi trebuie ca la mine problema mare si tragica e la pantaloni....in fine, ii zic tutei ca o cumpar fara sa o probez si sa o intreb daca mai are una aceeasi marime ca cea de pe umeras avea un defect si ea imi zice sa o probez si apoi imi cauta, eu iar ii zic ca o cumpar fara sa o probez, ea se indreapta spre raft si iar zice sa o probez, eu m-am uitat urat la ea

, ea a zis ca in fond e problema mea si mi-a dat marimea ce o vroiam
marturisesc ca si daca nu mi-ar fi fost buna nu ma mai duceam sa o schimb ca sa ii dau satisfactie uratei ( sa fiu sincera nu stiu daca era urata dar a fost rautacioasa)

...acasa am probat-o cu emotie, culmea e ca desi ma asteptam sa fie fixa a intrat usor si in talie e chiar lejera (dar asta nu ma mira ca la mine picioarele is problema)
in rest astept inca lamuriri de la medici, am facut analize de sange, teste alergologice...nu am depistat inca care e problema urmeaza alte analize de sange specifice pentru alergii si pentru o suspiciune (mica) de hepatita...
sa stiti ca seara citesc tot ce faceti si ce se mai intampla doar ca mai greu cu scrisul