'Neata (la mine e abia 8) si mersi de felicitari pt kg (desi in afara de balotat biscuiti, ciocolata si "pedalat" la mini stepper nu am facut nimic in sensul asta, abia acum de 2 saptamani m.am apucat de WW).
In Canada suntem in Toronto, unde altundeva, si e ok, incep toate sa se aranjeze, mai ales daca ne si mutam si singuri... (acum stam la cumnatul, dar de la 1 noiembrie, zborul),saptamana asta ne.am luat si masina

si ne putem misca in voie!
Vremea e ok, e cam clima de la mare/ocean, adica bate vantul cam tare si e umiditatea cam mare (parul meu o dovedeste) dar cam dupa 3 luni nu prea mai bagi in seama chestiile astea. A fost greu la inceput, cand mergeam la interviuri, la costum, si afara erau cam 32-35 de grade

... Dar am avut noroc si la asta (am fost doar la 3 interviuri si le.am luat pe toate)... Aici daca stii franceza iti gasesti repede de lucru (pe mine m.au sunat ca mi.au gasit CV.ul pe internet), adica nici macar nu le.am trimis nimic, ei m.au sunat! deci, per total, sunt multumita si da, eu zic ca ne.am acomodat! Mie imi e cam greu la servici, doar vb engleza cu toti colegii, cu sefa mea vb franceza (uneori pt ca imi e mai usor sa ma exprim, mai ales daca e vb de traduceri, eu lucrez ca traducator) si mai vb uneori si in spaniola si, la sfarsitul zilei, daca sunt f obosit, mai scap un "da", "asa"
).gif)
... Deh... greu cu atatea limbi!
P.S. Astia aici mananca la legume crude la greu, de exemplu eu, ieri, am abut 250 g morcovi si alte legume plus varza calita! Si la restaurant in portia pe care o comanzi (ma refer la felul 2) iti aduce o ditamai salata si eventual niste fructe

...
V.am pupat
Bubbles, Casa de piatra! Si la cat mai multi prichindei!
La Multi Ani
Mariilor!
ah, am uitat sa va spun de vitamine, se gasesc cred ca la toate farmaciile, fara reteta, de obicei au in nume termenul de omega. Aici se gasesc complexe de omega 3, omega 6 si omega 9! Omega 3 ajuta la eliminarea grasimilor din sange, la o digestie mai buna, daca vreti intrebati farmacistele. Mie mi le.a dat doctorul ca am colesterolul cam mare (de la ce, nu stiu)!
Pa pa