Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
emu
Mmkay... bere bruna scrie pe mine in seara asta lol.gif
Astept, cat de cuminte pot, retetele la tot ce era in farfurie )).gif

V-am pupic.gif o seara placuta in continuare wink1.gif

un link rapid video
axe10
Dana ....fara cuvinte...suntem aici toate zgaite si cu unghia in gat!!!
nusarich
Buna dimineata!

Dana, superbe pozele! Arati de numa! Bravo pentru ambitie!
Pisik
Dana, esti superba!!!!

Pozele tale m-au facut sa ma simt iarasi o vaca lipsita de vointa si sa ma enervez pe mine, mai ales ca a inceput iarasi lumea sa imi zica ca m-am ingrasat. Dar ma ambitionez eu la loc (sper) intr-o zi, si atunci sa te tii blum.gif

O zi frumoasa va doresc
bubbles
Neata yahoo.gif .Azi ma simt ceva mai bine desi nu am dormit decat vreo 2 ore wink1.gif .
nusarich
CITAT(Pisik @ 07-09-2007, 08:54 AM) *

Dana, esti superba!!!!

Pozele tale m-au facut sa ma simt iarasi o vaca lipsita de vointa si sa ma enervez pe mine, mai ales ca a inceput iarasi lumea sa imi zica ca m-am ingrasat. Dar ma ambitionez eu la loc (sper) intr-o zi, si atunci sa te tii blum.gif

O zi frumoasa va doresc

Pisi, stai linistita, nu esti chiar asa cum zici tu... Si mie mi s-a spus ca m-am ingrasat si am reactionat pur si simplu "Da, ca acum imi merge mai bine!". I-am inchis gura "dragutei" care m-a apostrofat si n-a mai indraznit sa mai zica ceva. Ce are lumea cu greutatea mea? Nu le mai pune la suflet, fii un pic mai "tepoasa", e mai bine pentru tine. Eu sunt sigura ca vei salbi, numai ca trebuie sa te mai linistesti, sa-ti pui in ordine prioritatile si se vor rezolva toate, cu siguranta. Capul sus!
michelle
Neata!
Dana, super poze, super fata, super flacau pupic.gif give_rose.gif
Bravo pt ambitie! Jos palaria w00t.gif

Axe, multumim pentru poze! cheer.gif Suteti frumoase si zambarete toate! Va invidiez ca sunteti impreuna si va distrati! wink1.gif Asteptam mai multe poze grin.gif
bubbles
CITAT(Pisik @ 07-09-2007, 08:54 AM) *

Dana, esti superba!!!!

O zi frumoasa va doresc

Pisik nu stiu daca mai tii minte .. ca si eu la un moment dat eram suparata ca imi zisese cineva ca m`am ingrasat ..Babu al meu i`a raspuns foarte scurt si la obiect "Decat sa te iei de nevasta`mea ,mai bine uita`te la a ta si apoi mai vorbim (nevasta lui a ramas cu ffff multe kg dupa nastere)."Ma rog .. nu e problema ca a ramas ea cu kg dar macar barbatu`sau sa sa uite mai intai ce are langa el si apoi sa comenteze nu .. A si inca ceva ... M`a intrebat o "prietena" ca ce fac daca ma ingras iar si mi `a zis in fata "Faci iar c..u mare" si i`am zis ca numai bine ca daca e mare are unde sa ma pupe toata lumea curioasa si rea voita dry.gif .Ma rog..nu cred ca s`a prins ca vb si despre ea )).gif .Fii putin mai increzatoare in tine mai ales ca arati foarte bine si esti frumoasa pupic.gif
BLUELIFE
Buna dimineata fetelor!
Sexy nu sunt de acord cu tine,esti o scumpete de fata si as spune mai repede cu bun gust,leger,nu modest pupic.gif
Bubbles si eu am fost la Mamaia,pacat ca nu ne-am intalnit sad.gif Dar nu am facut toxiinfectie,e drept ca nu am mancat decat o data la terasa
give_rose.gif
peach
CITAT(axe10 @ 06-09-2007, 10:26 PM) *

Batute de vant pe insula Sylt unde ca sa calci cu piciorul pe plaja marchezi 3.5 euroi....

Imagine

Dar ce va deadeau scoici si apa in buzunare la iesire?

Aratati tare bine toate..felicitari! in plus va invidiez ca aveti soare ..aici e frig si ceata
Pisik
Nusa, Bubbles pupic.gif

Nu e ca nu as avea replica sau ca m-ar interesa f mult ce mi se spune, dar stiu din pacate ca e adevarat si nu ma simt eu bine, atata tot. Si nu imi place ca nu mai am vointa.
bubbles
Blue noi am plecat asa dintr`o bucata.Pur si simplu ne`a sunat un prieten la ora 8 seara iar la 12 eram pe drum grin.gif .
M`am masurat blink.gif 67 cm talia si 97 la popou smile.gif .M`am urcat si pe cantar (cel mecanic care il am aici - l`am verificat cand l`am avut si pe cel electronic .. m`am suit pe amandoua si amandoua aratau cam la fel doar ca asta mecanic nu arata la suta de grame) si acum arata asta aproape 60 kg ohmy.gif Parca nu imi vine sa cred.L`am mutat peste tot in casa si asa arata .. maxim 60.5kg lol.gif
danyhoney
CITAT(peach @ 07-09-2007, 09:39 AM) *

Dar ce va deadeau scoici si apa in buzunare la iesire?

Aratati tare bine toate..felicitari! in plus va invidiez ca aveti soare ..aici e frig si ceata

Nu dadeau nici macar 3 fire de nisip....doar vederi cu moshi care dormitau la soare si cu nebuni care se scaldau....
Soare zici?....unde, unde, unde?....ca vorba Danei....ar trebui sa fi numarat orele...ieri am prins mai mult pe vapor , chiar ne-am 'ars' si nasurile ....suntem tare 'sanatoase' acum, cu bujori in obrajori. wink1.gif

Vantul asta mi-a asigurat portia pe vreo 2 ani...nu-mi mai trebuie;trebuia sa-mi aduc pantalonii si geaca anti-vant, asta daca aveam desigur! doh.gif doh.gif doh.gif

PS...sunt logata pe Dany...Axe speaking.... grin.gif

Intrebare pt moderatori:

Ce e TAZ asta?.... ca nu suntem lamurite....poate ne injurati si nu stim....tradare, tradare, dar s-o stim si noi!!!!! lol.gif lol.gif lol.gif blink.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 07-09-2007, 11:26 AM) *

Intrebare pt moderatori:

Ce e TAZ asta?.... ca nu suntem lamurite....poate ne injurati si nu stim....tradare, tradare, dar s-o stim si noi!!!!! lol.gif lol.gif lol.gif blink.gif

Taz e diavolul tazmanian lol.gif
Imagine
anca veselie
dana arati bestial!!!!!!!!!!!!!!!! yahoo.gif
ca si trioul vesel, de altfel! axe, dylly, dany pupic.gif distractie placuta in continuare!
eu nu am chef de dieta, ii dau cu sala inainte si incerc sa nu mananc seara si sa ma abtin de la prostii, desi nu-mi iese intotdeauna grin.gif
va pup!
peach
CITAT(daconst @ 06-09-2007, 09:28 PM) *

Am pus poze de prin Ro aici .
Sper sa se si vada. grin.gif

1: uuuu mama esti mai slaba decit te-am vazut prima oara
2: super poze..am ramas chiar surprinsa..mai ca nu-mi vine sa cred ca-i romania
BLUELIFE
Daconst vazandu-te realizez de ce nu mai trebuie sa cedez tentatiilor blushing.gif WE placut tuturor fetelor.Va pup pupic.gif
ina_ceva
Pisik, incearca sa fii tot timpul optimista si, cand te simti pregatita, sa te apuci de dieta. pupic.gif

Himere, unde sunt pozele zambaretze? Ieri ai promis ceva tease.gif

WE placut blue!!
Deea
pupic.gif fetele!

uff....imi trag si eu putin sufletul pe ziua de azi....deci...

Dana... ma faci sa bag capul in pamant ca strutul cand vad cum arati! As mai vrea si eu sa port fuste asa scurte...dar nu se poate....poate vazabdu0te ma ambitionez si eu.

Nu stiu cine a zis ca eu si Dana suntem un model...sau exemplu de vointa...in fine...eu ies din categoria asta pt. ca am 10kg in plus de la sarcina.... si asta pt. ca nu am vointa necesara.

Ina..spor la facut bagaje, drum bun si distractie placuta!
ina_ceva
pupic.gif merci Deea!
himere2005
salutare
ina, fata mea e cam agitata azi, incerc sa pun niste poze cand pot, dar trebuie sa-mi fac eu altele ca in baza lui dan zici ca am ochii strambi )).gif
dana, esti manechin, ce mai wink1.gif
dylly, se cunoaste ca faci sport smile.gif bravo

am 2 poze cu bia si una cu mine

Imagine

Imagine

Imagine

sper sa revin cu poze mai k lumea cu mine ca mie nu prea mi-a placut. merg sapt. viitoare sa filez parul si revin atunci cu poze
daconst
Fetele multumim ca ne-ati vazut pozele,m-ati facut sa blushing.gif
In poze aveam cam 64-65kg,la 1.70,dar lucrurile s-au cam schimbat,din pacate.Am scapat la oala cu sarmale si prajituri romanesti si am mai pus vreo 3-4kg de atunci.Deci pozele nu mai arata realitatea. blushing.gif
De asta va spuneam ca de saptamana viitoare incep iar serios cu dieta si sala si pina nu ajung ca inainte de sarcina nu ma las si va trag si pe voi dupa mine,na. tease.gif

Emu,nu se vede nik la video ala. sad.gif

Himere sunteti niste frumoase.Cred ca e tare mandru Dan de voi.Imi place mult cum arati mai blonduta. naughty.gif

Sorina,de aia am facut poze pe la mare in statiuni,ca e frumos si la noi,sa stii.

We placut fetili! pupic.gif

axe10
Azi am servit mancare chinezeasa...stil Dana....adica ne-a pus la treaba. V-o prezint pe Dylly in preiera absoluta si cred ca e ocazie unica gatind....daca murim pana maine sa stiti ca v-am iubit! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
(eu si Dana)

Imagine

Si uite o diva....pe bicicleta.....

Imagine
daconst
WOW!!!!!Chiar e DYLLY????? yahoo.gif
Nu e trucata poza?????vrem poza cu cap cu tot! tease.gif

Dany superrr arati! cheer.gif
cred ca ai facut cura si noua nu ne-ai spus naughty.gif
axe10
Hai ca pun si intreaga...la aburi....

Imagine
ina_ceva
Nu-mi vine sa cred, ce bucatareasa e dylly. Cand vii sa ne gatesti si noua wink1.gif ? pupic.gif

Dany, arati f tanara in poza wink1.gif , imi place tatuajul cu delfin blum.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 07-09-2007, 10:16 PM) *

Dany superrr arati! cheer.gif
cred ca ai facut cura si noua nu ne-ai spus naughty.gif

Ce cura , mey ??? poate de mancare si de alcool tease.gif . Lasa ca pun toate pozele saptamana viitoare si sa te vad atunci ce mai zici )).gif . In poza aia m-a prins Lavinia bine ca altfel ...vai de mama mea la kg

CITAT(ina_ceva @ 07-09-2007, 10:59 PM) *

Dany, arati f tanara in poza wink1.gif , imi place tatuajul cu delfin blum.gif

He , he , he ai vazut repede tatuajul )).gif ...adica m-ai studiat amanuntit naughty.gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 08-09-2007, 01:01 AM) *

He , he , he ai vazut repede tatuajul )).gif ...adica m-ai studiat amanuntit naughty.gif

blum.gif blum.gif
daconst
floare.gif floare.gif floare.gif La multi ani Mariilor!!!! floare.gif floare.gif floare.gif
ghemotoc
'Neata (la mine e abia 8) si mersi de felicitari pt kg (desi in afara de balotat biscuiti, ciocolata si "pedalat" la mini stepper nu am facut nimic in sensul asta, abia acum de 2 saptamani m.am apucat de WW).
In Canada suntem in Toronto, unde altundeva, si e ok, incep toate sa se aranjeze, mai ales daca ne si mutam si singuri... (acum stam la cumnatul, dar de la 1 noiembrie, zborul),saptamana asta ne.am luat si masina cheer.gif si ne putem misca in voie!
Vremea e ok, e cam clima de la mare/ocean, adica bate vantul cam tare si e umiditatea cam mare (parul meu o dovedeste) dar cam dupa 3 luni nu prea mai bagi in seama chestiile astea. A fost greu la inceput, cand mergeam la interviuri, la costum, si afara erau cam 32-35 de grade sad.gif... Dar am avut noroc si la asta (am fost doar la 3 interviuri si le.am luat pe toate)... Aici daca stii franceza iti gasesti repede de lucru (pe mine m.au sunat ca mi.au gasit CV.ul pe internet), adica nici macar nu le.am trimis nimic, ei m.au sunat! deci, per total, sunt multumita si da, eu zic ca ne.am acomodat! Mie imi e cam greu la servici, doar vb engleza cu toti colegii, cu sefa mea vb franceza (uneori pt ca imi e mai usor sa ma exprim, mai ales daca e vb de traduceri, eu lucrez ca traducator) si mai vb uneori si in spaniola si, la sfarsitul zilei, daca sunt f obosit, mai scap un "da", "asa" )).gif... Deh... greu cu atatea limbi!
P.S. Astia aici mananca la legume crude la greu, de exemplu eu, ieri, am abut 250 g morcovi si alte legume plus varza calita! Si la restaurant in portia pe care o comanzi (ma refer la felul 2) iti aduce o ditamai salata si eventual niste fructe biggrin.gif...
V.am pupat

Bubbles, Casa de piatra! Si la cat mai multi prichindei!
La Multi Ani Mariilor!

ah, am uitat sa va spun de vitamine, se gasesc cred ca la toate farmaciile, fara reteta, de obicei au in nume termenul de omega. Aici se gasesc complexe de omega 3, omega 6 si omega 9! Omega 3 ajuta la eliminarea grasimilor din sange, la o digestie mai buna, daca vreti intrebati farmacistele. Mie mi le.a dat doctorul ca am colesterolul cam mare (de la ce, nu stiu)!
Pa pa
ganesha
CITAT(ghemotoc @ 08-09-2007, 02:31 PM) *

P.S. Astia aici mananca la legume crude la greu, de exemplu eu, ieri, am abut 250 g morcovi si alte legume plus varza calita! Si la restaurant in portia pe care o comanzi (ma refer la felul 2) iti aduce o ditamai salata si eventual niste fructe biggrin.gif...
V.am pupat

ah, am uitat sa va spun de vitamine, se gasesc cred ca la toate farmaciile, fara reteta, de obicei au in nume termenul de omega. Aici se gasesc complexe de omega 3, omega 6 si omega 9! Omega 3 ajuta la eliminarea grasimilor din sange, la o digestie mai buna, daca vreti intrebati farmacistele. Mie mi le.a dat doctorul ca am colesterolul cam mare (de la ce, nu stiu)!
Pa pa

lol.gif lol.gif Nu ma pot abtine sa las sa treaca, ce m-a distrat faza cu "astia aici" lol.gif Da' ce-s ei, nu-s tot din rasa asta, ca doar nu-s o curiozitate a naturii lol.gif Pai maninca, saracii, probabil chiar iau in serios faza cu piramida alimentelor care zice ca tb consumate 5-10 portii de fructe/legume. wink1.gif
Colesterolul rau (ca este si ala bun) nu-i o enigma, el se depune incepind cu primele ore de viata si odata depus nu se misca de acolo niciodata. De cele mai multe ori e rezultatul filozofiei de viata a mamichii si bunichii carora li se parea ca daca ne hranesc cu "brinzica buna de la tzara, si smintinica si laptic de la tzaran" o sa pocnim de sanatate si o sa avem oase puternice. Si inca multe alte cauze. (Acu' doar sa nu mai facem si noi la rindul nostru aceeasi greseala cu copiii nostri.)

Eu tot prin zona stau, altundeva decit Toronto, ce-i drept blum.gif . Nu ma intelege gresit, eu nu sint genul care sa diferentieze oamenii dupa sex, nationalitate (ala-i roman au ba), rasa, religie, etc dar daca vrei sa ne conversam, da-mi un PM. floare.gif

P.S.: intotdeauna o carenta de vitamine si/sau minerale o sa impiedice slabitul, pentru ca organismul o sa-si concentreze atentia in primul rind asupra ei ca sa o repare. (asta apropo de chestia cu omegaurile, lafel mai e si aia cu cromul, si muuulte altele) La o persoana cu un anume deficit, o sa apara coincidenta respectiva - organismul si-a luat ce-i trebuie, acum se apuca de slabit, dar nu slabeste DIN CAUZA suplimentelor respective. De aia e bine sa se ia in fiecare zi un supliment de multivitamine si minerale si NU, nu ingrasa, dupa cum se tot vehiculeaza gresit. Si nici nu exista riscul de prea mult, pentru ca din alimentatie nu luam niciodata ce avem nevoie si in plus, doar prea putine vitamine nu sint hidrosolubile, restul daca-s prea multe se elimina imediat.
May
A fost odata ca niciodata ca de nu ar fi, nu s-ar mai povesti....

Milka

Imagine

Si cu Fulga

Imagine

Si s-au hotarat cele 2 vacute sa pasca impreuna

Imagine

Fulga scapata in porumb

Imagine

Nu putea lipsi taurul comunal

Imagine

Pazitorul turmei

Imagine

danyhoney
Un cocktail pentru neuroni smile.gif

Imagine

Lavinia la probat ochelari de soare ....

Imagine

Si eu nu m-am lasat mai prejos )).gif

Imagine

Mai multe poze ...pentru cine e interesat ...saptamana viitoare tease.gif

WOOOOOOOWWWWWWW , MAY !!!!!!!!!!!! Saru-mana pentru poze !!!!!! Sunteti frumusele amandoua ...nu zic nimic de tauras ca sa nu mi-o iau dupa ceafa lol.gif

Trebuie sa spun ca Anna arata mai altfel decat in pozele puse de ea .....mai ...naturala ....mai tinerica .... tease.gif
May
Despre Milka ce sa zic.... e o fiinta cum rar mai intalnesti in lumea asta nebuna de tot... o fata cu mult bun simt, modesta, o fata cu care poti sa vorbesti despre orice fara un motiv anume... conversatia a curs pur si simplu de la sine. Am descoperit cu placere ca este aceeasi pe care o stiam doar vorbind pe net, ca nu are 2 fete, ca este la fel de deschisa si de plecata cu sorcova ca si mine.. zuzu power rock.gif

La mine toate sunt bune, sunt mereu pe drumuri si profit din plin de aceste zile... v-am citit si am vazut surpriza lui dany.... eu ma intreb oare ce se face dirk cu 3 femei pe cap? grin.gif

Sper sa va intalniti si voi toate pana plec eu si sa incerc sa ajung caci nu pot stabili eu o data si sa veniti special pt bine caci nu stiu ce am sa fac de pe o zi pe alta sad.gif

dany esti super tare lol.gif lol.gif lol.gif

Acum astept sa ma laude si Milka pe mine ca asa a fost intelegerea lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(danyhoney @ 08-09-2007, 11:46 PM) *

Trebuie sa spun ca Anna arata mai altfel decat in pozele puse de ea .....mai ...naturala ....mai tinerica .... tease.gif

Pai daca nu isi mai face poze singura )).gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 09-09-2007, 12:53 AM) *

v-am citit si am vazut surpriza lui dany.... eu ma intreb oare ce se face dirk cu 3 femei pe cap? grin.gif

Pai ...Dirk a fost dupa-amiaza la job saptamana asta asa ca .....a avut liniste )).gif . Dar azi i s-a infundat :ne-a dus la cumparaturi si a trebuit sa stea dupa fundul nostru lol.gif . A rezistat eroic si ...ne-a mai facut si cina cheer.gif

Astept comentarii de la Milka tease.gif
May
Milka sa vorbesti frumos, da? Poarta-te civilizat )).gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 09-09-2007, 01:00 AM) *

Milka sa vorbesti frumos, da? Poarta-te civilizat )).gif

lol.gif Cum sa se poarte civilizat daca e o zuza ????????? Nu merge tease.gif Prea multe pretentii ai si tu )).gif

Ai PM , May !!!!!
danyhoney
Astept si astept sa scrie Milka ceva si .....ma ia somnul sad.gif

Va citesc maine sau luni !! Distractie placuta in continuare !!!
otilici
Buna dimineata! cheer.gif
May, Ana, sunteti beton de frumoase amandoua si va sta tare bine impreuna wink1.gif .Tare ma bucur ca v-ati distrat asa bine (am vrut sa zic ca ma bucur ca v-ati simtit bine impreuna lol.gif lol.gif ,dar nah...iar intelegeati altceva... lol.gif lol.gif )
Dany,imi plac coditele tale de nu se mai poate!!! Musai azi sa-mi fac si eu. Dar sa nu-mi cereti poze... )).gif
Lavinia pare cu ochelarii aia o doamna ff serioasa tease.gif
Cu Dylly ce-ati facut de nu mai apare?Sau ati inchis-o la bucatarie ca acu se face mare bucatareasa? tease.gif
Acu ma vad ca cica-s veverita lol.gif
Tulip
Monic,casa de piatra!Multa-multa fericire!
Imagine
daconst
Dany,May,superrr poze!!!
Frumoase,de frumoase! cheer.gif

Monic,Casa de piatra!!!! give_rose.gif
Abia astept pozele sa vad o mireasa superba! naughty.gif

Otilici,tot astept raspunsul tau si nu nika. sad.gif

Tulip,cum mai e la munca?Cind o pui de bb2,ca eu abia astept. blum.gif
Tulip
Dana,poate-s o puturoasa dar vreau acasaaaaaaaaaaaa )).gif )).gif )).gif
La munca e plictiseala,inca nu vin copiii,insa din 17,cand incepe anul scolar sigur o sa fie ok cheer.gif cheer.gif
Incerc sa-mi rezolv o detasare la o gradinita de langa mine,daca o sa se rezolve,o sa fiu la 2 min. de casa wink1.gif

Nu stiu cand sa ma apuc de bb2,parca as mai astepta un pic,crd ca la anul naughty.gif naughty.gif

Tu cand te apuci de o surioara/fratior? tease.gif
daconst
Tulip si eu tot la anul,sa nu fie diferenta prea mare intre ei,ca apoi sunt generatii diferite si sigur nu mai au nimic in comun.
Sa vedem,ca eu sunt tare curajoasa acum,sper insa sa nu se schimbe Lucas prea tare,ca pina acum a fost un copil tare cumintel.
Daca ar fi toti copii asa,as fi in stare sa fac si 3 ca tare mi-s dragi. blum.gif
Amazoana
MAAAYYYY arati suuuuperb!!!! Felicitari. Imi plac maxim pozele!!!!!

Ana~Milka, in primul rand, SA TRAIESTI CU NUMELE!!!! Si in al 2lea, arati suuuper. Ce ati mancat acolo? wacko.gif tease.gif

Dany, sunteti tare dragute wink1.gif Si eu sunt curioasa, ce i-ati facut Ioanei de nu apare in nici o poza? tease.gif
Anna
Neatza fete cucuiete!! pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Dany, May voi aseara asteptati asteptati numa ca eu dormeam ....visa milka la rauri cristaline si iarba verde blushing.gif blushing.gif

Si acu sa nu zica May ca nu am laudat-o devil.gif sa va spun si varianta mea )).gif

M-am simtit super bine cu ei doi si May e exact cum ma asteptam sa fie. E degajata, vorbareatza, vesela ( ce zici May...ma descurc, zic bine? tata.gif tata.gif tease.gif tease.gif )
Serios acu la cat de mult tot vorbisem noi inainte pe mess mi se pare ca o stiu de-o viata si exact asa a si decurs intalnirea, ziceai ca suntem prietene de cand lumea.
Sa fi vazut ce emotii si cat entuziasm pe capul meu inainte sa plec de acasa doh.gif doh.gif parca mergeam la maritat tease.gif.

Dany ma bucur ca ti-au placut pozele si ca-s mai dragutza in astea pupic.gif hug.gif
Uimitor si eu si May am fost de parere ca am iesit bine in toate pozele facute, mai sunt unele pe care o sa le posteze ea sapt viitoare.

Dulci multu de urari hug.gif give_rose.gif

Otilici multu pupic.gif hug.gif
nusarich
La Multi Ani Mariilor de ieri si Anelor de azi! Mie nu prea imi merge netul, de-asta intru asa de rar in we...

Si Casa de piatra lui Monic! Sa aveti o viata ca o poveste!

Fetelor sunteti niste frumoase toate! Mai sunt multe surprize?
ghemotoc
Ganesha, poate m.ai inteles gresit... cu "astia aici" vroiam sa spun in comparatie cu cei din Europa si mai ales din Romania... nu am nimic personal cu ei, nu sunt rasista, pur si simplu am facut un comentariu in legatura cu portiile de legume care, in Romania, cam lipsesc... Si cu colesterolul si cu vitaminele, nicio problema, inteleg despre ce e vorba, citesc si eu si vorbescu cu docori, mersi de sfaturi!
Monic, Casa de piatra!

Uitati.ma si intr.o poza recenta (de ieri)!
ganesha
CITAT(ghemotoc @ 09-09-2007, 03:16 PM) *

Ganesha, poate m.ai inteles gresit... cu "astia aici" vroiam sa spun in comparatie cu cei din Europa si mai ales din Romania...
Uitati.ma si intr.o poza recenta (de ieri)!

Cre'ca m-ai inteles tu gresit, pe mine ma amuzase exprimarea, expresia in sine, si atita tot, drept dovada si emoticoanele de rigoare. floare.gif Cit despre restul, faceam doar conversatie, pe mine ma streseaza si pasioneaza foarte tare subiectele respective, si de fiecare data cind se iveste ocazia ma abtin foarte greu sa nu zic o tzira din ce am pe suflet rolleyes.gif . Arati tare bine in poza de ieri! wink1.gif
May
Milka a mancat iarba stricata aseara si de aceea nu raspundea )).gif. O sa pun si restul de poze zilele astea caci deocamdata nu ma ajuta tehnica doh.gif. Nota 10 milkutzo pt complimente grin.gif

Casa de piatra monic si asteptam pozele cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Deea
Casa de piatra Monic!

May si Anna ...sunteti tare dragute... cam semanati voi doua.... smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.