Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ramonavlas
Gata, am terminat si cu machiajul. Incepe sa imi placa si mie de mine. In mare stiu cu ce ma imbrac, acum sa vedem cum vin si hainele.
Monic
Dana, eu storc cate un cartof crud si imi trece pt mai multe zile durerea de gastrita wink1.gif
bubbles
Felicitari May cheer.gif
Ramo poze ceva nu ai? grin.gif
ramonavlas
Inca nu a avut cine sa imi faca. Dar o sa fac azi la chef. Bine ca mi-aio amintit, sa nu uit aparatul foto.
daconst
CITAT(Monic @ 17-11-2007, 04:49 PM) *

Dana, eu storc cate un cartof crud si imi trece pt mai multe zile durerea de gastrita wink1.gif

Cum anume Monic?Bei zeama de la cartof sau? blink.gif

May,bravo tie! cheer.gif

Ramo,petrecere frumoasa.Astept si eu poza cu machiajul si tinuta. wink1.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Hai Romania!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Eu nu ma uit la meci ca sa nu ma enervez angry2.gif degeaba )).gif ca si asa suntem deja calificati wink1.gif .
axe10
Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cate pcte au pastele de orez???
bubbles
Axe am gasit asa :
Paste din orez, fierte 1 ceasca, 120g 2 Points
axe10
Vin cu meniul pe V si S ca aseara am omis:

Vineri

paine(32g) 1.5
pastrama vita(29g) 0.6
br. Topita fitness(1 felie) 0.8
banana(175g) 1.7
cartofi fierti+vegeta+patrunjel 2
pizza de carne(1/4) 2.7
ulei(1 linguritza) 1
rosii 0
castraveti 0
crakeri sarati(2 buc) 0.4
cornulet gem(1 buc) 1
crema cremsnit(2 linguritze) 0.5
perle branza Equista(3% grasime-200g) 3.4
ardei 0
struguri 2

Sambata:

sunca porc(2 felii) 0.8
br. Topita fitness(1 felie) 0.8
panite(3 felii) 1.2
paine finlandeza(2 felie) 1.2
iaurt brenac 1% grasime(150g) 1.5
paine(15g) 0.75
mazare cu piept pui 3.6
o felie mortadela cu fistic(3.84g) 0.25
pui cu legume la wok 4
paste de orez(50g nefierte).....noroc cu Bubu ca a gasit ea raspunsul...erau cam o ceasca....zic si eu 2p
cornulet gem(1 buc) 1
pasta de linte(2 linguri) 3
gutuie 0
kiwi 0

CITAT(bubbles @ 17-11-2007, 07:45 PM) *

Axe am gasit asa :
Paste din orez, fierte 1 ceasca, 120g 2 Points

La mine de ce naiba lipseste din lista??

Merci Bubule!!!
bubbles
Axe ai lista pe care a modificat-o Dany .. ca de acolo am punctajul la paste wink1.gif
nusarich
CITAT(daconst @ 17-11-2007, 08:01 PM) *

CITAT(Monic @ 17-11-2007, 04:49 PM) *

Cum anume Monic?Bei zeama de la cartof sau? blink.gif

May,bravo tie! cheer.gif

Ramo,petrecere frumoasa.Astept si eu poza cu machiajul si tinuta. wink1.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Hai Romania!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Dana, da, zeama de cartof crud este cea mai buna pentru gastrita / ulcer. Si are efect. Stiu de la sorela mea.
bubbles
Meniu azi:

paine 4
sana 250ml 4
cartofi 2
sunca pui 100g 2.5
actimel 1.4
fructe 1
frisca diet 2
total:16.9p yahoo.gif cheer.gif si mai raportez ceva. 60 minute la bicicleta si ars dupa cum spune dansa 500 calorii grin.gif
bpaula
axe cum sunt pastele de orez la gust? le pot folosi oare si cu branza de vaci si ou la cuptor? ( asta pentru viitor) ca daca o sa trebuiasca sa ma reprofilez sa stiu macar ce gust au

azi am mancat cam 150 ml compot de struguri dar e facut de mine si are foarte putin zahar
si imi place tot mai mult sa rontai morcovi )).gif ...iepurica o sa ma strige sotul meu grin.gif

seara frumoasa sa aveti
Tulip
Paula,sunt bune!Sora mea e alergica la gluten si le papa,mie imi plac wink1.gif
nusarich
CITAT(Tulip @ 17-11-2007, 11:56 PM) *

Paula,sunt bune!Sora mea e alergica la gluten si le papa,mie imi plac wink1.gif

Si mie imi plac. hug.gif . Mai exista (cel putin eu am gasit cred ca la Angst) niste paste de porumb. Mie mi-au placut mult cu lapte si cu branza.
bpaula
merci pentru raspunsuri, daca aveti si nume de produse din ce mananca sora ta Tulip sau ce mananci tu Nusa astept sa mai le scrieti pe aici cand le aveti la indemana pupic.gif
nusarich
CITAT(bpaula @ 18-11-2007, 12:06 AM) *

merci pentru raspunsuri, daca aveti si nume de produse din ce mananca sora ta Tulip sau ce mananci tu Nusa astept sa mai le scrieti pe aici cand le aveti la indemana pupic.gif

In Bucuresti exista o firma Medalim care produce si comercializeaza produse fara gluten. Am testat si sunt foarte bune. Mai ales dulciurile grin.gif .
Tulip
Pai isi comanda faina din care isi face paine sau ii mai fac eu niste briose sarate(le papa in loc de chifla),paste,la mancaruri gatita tot faina aceea o foloseste....Si e norocoasa pt. ca nu ii plac prajiturile,biscuitii,napolitanele doh.gif ,asa ca nu are probleme cu poftele..... biggrin.gif

CITAT(nusarich @ 17-11-2007, 10:23 PM) *

CITAT(bpaula @ 18-11-2007, 12:06 AM) *

In Bucuresti exista o firma Medalim care produce si comercializeaza produse fara gluten. Am testat si sunt foarte bune. Mai ales dulciurile grin.gif .

de la Medalim is comanda si ea faina smile.gif
daconst
Nusha,mersi mult! pupic.gif
O sa incerc cu zeama asta de cartof,dar o sa inchid ochii sa nu vad ce beau...ca mi se pare bleah.
Daca pun niste arome ceva in ea,nu mere? lol.gif

Tulip,si e slabatura sor-ta?
nusarich
CITAT(daconst @ 18-11-2007, 12:28 AM) *

Nusha,mersi mult! pupic.gif
O sa incerc cu zeama asta de cartof,dar o sa inchid ochii sa nu vad ce beau...ca mi se pare bleah.
Daca pun niste arome ceva in ea,nu mere? lol.gif

Poate ca mere, na, ceva suc de morcovei, ca macar ii acopera si culoarea. Oricum, am inteles ca e super. Da rezultate si chiar e recomandat de medic in ulcer (sefa mea a facut 2).
Macar cu sucurile combinate te scoti si cu vitaminele.
Tulip
CITAT(daconst @ 17-11-2007, 10:28 PM) *

Daaaaaaaaa, e slaba

Meniu smile.gif

*1 mar,1 portocala 0 P
*supa de legume 2.5 P
*iaurt cu cereale 2.3 P
*pulpa de pui cu morcovi si mazare 4.5 P
*cartofi la cuptor cu cascaval si sos de iaurt 6 P
*Martini grin.gif 2 P

Total:17.3 P din 19

Incredibil,am resit sa economisec ceva si e we! cheer.gif cheer.gif
daconst
Ca sa vedeti ce fac eu cind nu am somn... doh.gif

Ia uitati reteta de Cataif . lol.gif

Asa se face cu fidea???
May
mad.gif mad.gif mad.gif URASC MANCAREA NESANATOASA!!! mad.gif mad.gif mad.gif

Am fost la onomastica si m-am simtit ca dracu si inca ma mai simt mad.gif. Am manacat cate un pic din toate doar cat sa imi satisfac poftele si corpul meu m-a pedepsit crunt... am inceput sa ma umflu in burta ca un balon, am crezut ca si pleznesc acolo, parca ma apasa pe toate organele, ca sa nu mai spun ca am crezut ca o sa imi vina rau... m-am albit toata, de abia mai respiram ... nici nu puteam sa descriu ce ma doare pt ca simteam ca ma doare apendicul, splina, burta, stomacul, tot! Daca nu era baia atat de aproape de salon pe cuvant ca imi bagam degetele pe gat numai ca sa iasa odata din mine porcariile alea. Pur si simplu eram bine mersi si la 5 min ma rugam sa nu mi se faca rau, sau sa nu plezneasca ceva in mine. Geeezzz dry.gif
daconst
Of,Doamne,May! sad.gif
Poate daca aveai un triferment ceva sa fi luat.Cred ca organismult tau nu mai e obisnuit cu mancare grea si a reactionat.
Chiar ma gindeam sa te intreb cum te-ai distrat,dar asa mai bine lipsa petrecere.
peach
CITAT(Maybeline @ 18-11-2007, 02:46 AM) *

mad.gif mad.gif mad.gif URASC MANCAREA NESANATOASA!!! mad.gif mad.gif mad.gif

Am fost la onomastica si m-am simtit ca dracu si inca ma mai simt mad.gif. Am manacat cate un pic din toate doar cat sa imi satisfac poftele si corpul meu m-a pedepsit crunt... am inceput sa ma umflu in burta ca un balon, am crezut ca si pleznesc acolo, parca ma apasa pe toate organele, ca sa nu mai spun ca am crezut ca o sa imi vina rau... m-am albit toata, de abia mai respiram ... nici nu puteam sa descriu ce ma doare pt ca simteam ca ma doare apendicul, splina, burta, stomacul, tot! Daca nu era baia atat de aproape de salon pe cuvant ca imi bagam degetele pe gat numai ca sa iasa odata din mine porcariile alea. Pur si simplu eram bine mersi si la 5 min ma rugam sa nu mi se faca rau, sau sa nu plezneasca ceva in mine. Geeezzz dry.gif

May eu cred ca ai facut alergie la ceva (peste, scoici, ciuperci)..nu reactionezi asa indiferent cit de nesanatoasa a fost mincarea
May
Neatza cow.gif

Da, nu stiu ce sa zic... nu cred ca am facut alergie pt ca nu era nimic ce sa zici ca mancam pt prima oara si nici nu am avut alta reactie decat cea cu stomacul... eu cred ca a fost mult prea grea mancarea fata de ce mananc in mod normal si mi-a produs gaze sau ceva, simteam ca si cum digeram pietre nu mancare. Oricum, prin ce am trecut nu le doresc nici dusmanilor sad.gif

Acum sunt mai ok, am dat-o pe ceaiuri, nu mai am dureri dar ma simt indispusa si mi-e greata. Multumesc pupic.gif

Singurul lucru care m-a facut sa ma simt bine a fost ca prindeam mesenii ca se uitau pe furis la mine, mai ales femeile lol.gif. Stiti situatia in care te uiti brusc la o persoana si iti dai seama ca ea se uita la tine si reactioneaza stangaci in a schimba repede privirea apoi se uita inca o data sa verifice daca te-ai prins si le faci faza din nou lol.gif. Majoritatea sunt persoane pe care le vad doar la aceasta ocazie, deci persoane pe care nu le-am mai vazut de 1 an, asa ca o iau ca pe un compliment laugh.gif

Apropo, de ce banuiesc eu ca e de la mancare. In fiecare sambata este pe Romantica o emisiune in care, pe langa altele, se fac un fel de experimente in care oamenii cu un stil de viata sanatosi sunt pusi sa manance anumite chestii ca sa vada cum reactioneaza corpul lor la ele. Imi amintesc de un tip care a fost pus sa manance cascaval zilnic timp de 2 saptamani, in conditiile in asta nu facea parte din alimentatia lui sanatoasa. Imediat dupa prima masa cu cascaval pur si simplu i s-a umflat ingrozitor burta, avea gaze si ii venea sa vomite.... deja dupa a 3-a zi vomita dupa fiecare masa. Doctorii spuneau ca asta a fost modul prin care corpul a respins mancarea nesanatoasa in cazul lui.

Cred ca asta am patit eu cu mezelurile pt ca eu le-am scos din alimentatie de mult. In afara de 1 sortiment f usor, nu consum asa ceva....
bubbles
May hug.gif Ma bucur ca te simtesti mai bine pupic.gif .Cat despre respingerea mancarii .. eu patesc asa cu carnea fripta si mai ales cea de porc ... nici macar cea degresata si prajita nu o mai suport.Imi vine sa vars.Am patit-o anul trecut cand au taiat socrii porcul si au facut pomana porcului si am mancat cu mamaliga si .. mi-a fost rau de am crezut ca si mor blink.gif .
Azi eu sunt in continuare la WW si tb sa consum 21 P ca sa am totalul de 133 pe sapt asta cheer.gif si sper ca diseara sa mai biciclesc un pic wink1.gif .Fug sa ii fac mancare lui babu pulpe prajite iar mai tarziu ii fac o pizza cu salam si cas drool.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 17-11-2007, 07:57 PM) *

Axe ai lista pe care a modificat-o Dany .. ca de acolo am punctajul la paste wink1.gif

O am dar nu m-am uitat. Eu mi-am facut o selectie intr-un excel ca s-a gasesc mai usor chestiile care le mananc mai des, mai sanatoase...etc...si de aia nu le-am gasit ca nu vazusem, consumasem...merci inca odata!

CITAT(bpaula @ 17-11-2007, 09:48 PM) *

axe cum sunt pastele de orez la gust? le pot folosi oare si cu branza de vaci si ou la cuptor? ( asta pentru viitor) ca daca o sa trebuiasca sa ma reprofilez sa stiu macar ce gust au

azi am mancat cam 150 ml compot de struguri dar e facut de mine si are foarte putin zahar
si imi place tot mai mult sa rontai morcovi )).gif ...iepurica o sa ma strige sotul meu grin.gif

seara frumoasa sa aveti

Sunt bune si gumilastice...elastice...bune. Nu au gust nici de orez dar nici de faina. Eu le-am pus sub puiul cu legume la wok!

CITAT(nusarich @ 17-11-2007, 09:58 PM) *

Si mie imi plac. hug.gif . Mai exista (cel putin eu am gasit cred ca la Angst) niste paste de porumb. Mie mi-au placut mult cu lapte si cu branza.

Dar porumbul are mai multe puncte ca orezul....ca altfel am da-o pe mamaliga toate!

May, imi pare rau ca ti s-a intamplat asa....nasol.Eu azi am fost la soacra, ieri ma intreaba ca noi ce vrem sa mancam, eu zic...carne slaba la gratar si salata in principal...ce credeti ca a facut ea:un platou cu mezeluri...snitzele de pui, friptura de porc la oala de pamant cu legume si in loc de salata verde, varza..rosii sau mai stiu eu ce ...a facut o minunata salata din orez fiert, gogosar acru, porumb din conserva,mazare din conserva...dar nu a pus ulei a tinut sa-mi zica!!
Merci!
Mama saraca e si ea la regim ca a depasit cu mult kg normale...ii tot zicea ca nu mai vrea nimik ca tine regim si tampita zicea...lasa draga acum la batranete iti mai trebuie regim?!....pai cum dracu! Ea sa traiasca 100 de ani si mama sa moara inainte de 60....ce m-am enervat. Mama ii zice ...am ajuns la 89kg(164cm) si trebuie sa slabesc ca trebuie sa ma operez de colecist dupa sarbatori si ea ii zice mamei....bai, Reta...eu credeam ca ai suta...stai bine draga!!

Mai e cazul sa pun meniul....?

Lasa ca o iau maine de la capat!!!

ina_ceva
Buna seara buna seara...am venit cu sanioara...

Tare dor mi-a fost de voi, dar ma pun eu la punct cu noutatile.
Am petrecut doua saptamani super cu babuinul, acum iar singurica sorry.gif ; am aflat ca va trebui sa ma mut cu totul in februarie, macar e la doua strazi distanta de mine.

O seara placuta si un inceput de saptamana si mai placut!!!! pupic.gif
Monic
Dana, poti amesteca sucul de cartof crud cu suc de morcovi sau orice alt suc natural, cred ca important e ca sucul de cartof sa fie mai mult decat celalalt suc. Chiar are efect. Si sucul de varza cruda e ff bun, si incredibil de dulce, doar sucul ala mie nu imi place pt ca pisca dry.gif
May
axe wacko.gif in locul mamei tale ii ziceam vreo doua mad.gif floare.gif

ina de ce sa te muti? unsure.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .O noua saptamana WW ... noi puncte de consumat grin.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 18-11-2007, 10:48 PM) *

Exact !!
danyhoney
Pentru ca ieri n-am dat pe aici .... ii urez acum LA MULTI ANI lui LUCAS !!!!
daconst
CITAT(danyhoney @ 19-11-2007, 01:21 PM) *

Pentru ca ieri n-am dat pe aici .... ii urez acum LA MULTI ANI lui LUCAS !!!!

Multumim la matusa Dany! pupic.gif

Eu am comis-o ieri rau de tot cu crema de zahar ars. sorry.gif
Asa ca saptamana asta nu ma urc pe cintar.

Hai ca am stat inclinata jumate de ora.Am uitat sa il trimit.
May
E ziua lui Lucas? w00t.gif LA MULTI ANI!!
danyhoney
CITAT(daconst @ 19-11-2007, 12:32 PM) *

Multumim la matusa Dany! pupic.gif

Eu am comis-o ieri rau de tot cu crema de zahar ars. sorry.gif
Asa ca saptamana asta nu ma urc pe cintar.

Hai ca am stat inclinata jumate de ora.Am uitat sa il trimit.

Eu n-am mai mancat asa ceva de vreo 5 ani cred ....Noroc ca nu sunt pofticioasa ca acum ma apucam de facut )).gif

CITAT(Maybeline @ 19-11-2007, 12:33 PM) *

E ziua lui Lucas? w00t.gif LA MULTI ANI!!

A fost ieri tease.gif
Pisik
La multi ani Lucas! pupic.gif
May
Am inteles ca a fost dar eram prea mirata si a iesit altceva lol.gif
bubbles
La Multi Ani Lucas!!!! give_rose.gif
Monic
Haideti mey, cum sa fie ziua lui Lucas, poate a implinit ieri 10 luni, dar nu e ziua lui, ca el e capricorn de-al meu grin.gif ca si ma-sa wink1.gif cheer.gif floare.gif
danyhoney
Si daca ieri a implinit 10 luni ... nu a fost ziua lui ? )).gif

Si la 10 luni ii putem spune : La multi ani .... ca in fiecare luna , dealtfel , pana acum .
Monic
Dany, )).gif ma dau batuta bataita.gif Apropo, imi place tare mult avatarul tau floare.gif
Oare ce-o fi facand Peach? O fi cumparat rochia aceea? Sau oare este tocmai la o proba la coafor? rolleyes.gif Sper sa nu ne uite si sa faca si poze cu rochia si coafura grin.gif ca eu de-abia astept cheer.gif
May, sa stii ca si eu sunt cam asa cu ingrasacioasele. Noi nu prea mancam carne si de cate ori am mancat in ultimii 2 ani m-am simtit rau si mi-au iesit niste puncticele marunte pe picioare(gambe) care ma mancau infernal si treceau dupa cateva ore wacko.gif
ramonavlas
Salutare!
La multi ani si de la mine pt Lucas, sa cresti mare.
De azi m-am apucat si eu de o alta dieta, ca nu mai merge nimik, SPER ca asta va da rezultate.
Pozele de la chef inca nu le-am vazut nici eu, dar sper ca azi le descarc si vi le arat si voua....daca mai stiu cum.........
Oricum a fost f frumos, am stat de la 17 pana dimineata la 3 )).gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 18-11-2007, 11:48 PM) *

ina de ce sa te muti? unsure.gif

Nu o mai baga in seama de mult...si e mai bine asa....dar i-am zis eu stati linistite!

Eu azi am fost la curs. Pranzul nu a fost grozav dar am ales:snitzel de pui , cartofi prajiti(i-am lasat in cutie), salata de sfacla si ecler(l-am abandonat pe masa). Daca pot alege e bine....
Mi-am umplut capul la max cu info pe ziua de azi dar se pare ca azi am terminat mai repede...de maine ora 18 scrie pe mine la plecare.
Acum astept pe cosmeticiana ca a amanat sedinta de sambata ca-i venisera finii si nu putea pleca.

Meniul zilei este:

paine(28g) 1.4
svaiter(33g) 2.7
salam (2 felii) 1.4
kiwi(2 buc) 0
snitel pui(125g) 3.75
salata de sfecla 1
zahar(2 linguritze) 0.5
lapte cafea(1buc) 0.5
cola light 0
ciorba loboda(2 portii) 1
bautura soia(320g) 4.2

Ce naiba?...de ce nu m-am uitat cat are beutura aia? ...am zis s-o termin din frigi si pe urma m-am uitat...uffff....si o sa mi se faca foame...dar salata scrie pe mine dupa ora 19.

Fug sa ma pregatesc!
peach
CITAT(Monic @ 19-11-2007, 02:33 PM) *

Dany, )).gif ma dau batuta bataita.gif Apropo, imi place tare mult avatarul tau floare.gif
Oare ce-o fi facand Peach? O fi cumparat rochia aceea? Sau oare este tocmai la o proba la coafor? rolleyes.gif Sper sa nu ne uite si sa faca si poze cu rochia si coafura grin.gif ca eu de-abia astept cheer.gif

peach e in carapace ..se simte pe post de simbure

nunta e la sfirsitul lui martie asa ca mai am timp sa caut..desi ideea cu rochia mea de mireasa si sacoul roz nu-mi dispace deloc devil.gif ..na ca au inceput sa-mi creasca coarne

simbata mi-am tras cizme (de genul acesta si pantaloni 3/4 de la c&a cu model scotian..nu de alta dar blugii la burlanele mele nu intra in cizme... dar cu pantaloni de stofa merge wink1.gif imi lipseste doar calul

La multe multe multe luni Lucas! cheer.gif

uka
hello, hello, e cumva cineva din canada pe aici? daca da astept un PM pls...
ramonavlas
CITAT(uka @ 19-11-2007, 09:32 PM) *

pupic.gif Asa scurt?
Bine ai revenit.........
Nessie
CITAT(uka @ 19-11-2007, 07:32 PM) *

Ganesha e din Canada.
axe10
Eu de ce nu pot sa vad cizmele piersicutei?! sad.gif

Nush ce [****] are netul asta. I-am sunat p'astia la erdeeshi si tot configureaza pe acolo dar tot nashpa merge. Ieri chiar nu a mers pana spre seara!

Adaug la meniul o mega salata de rosii+ardei+castravete+2ridichi+ulei=2p (cu depasire de legume) cu 4 crakeri sarati unsi cu crema de branza 0.2% grasime de la exquista....asa ca m-am incadrat la limita pe ziua de azi.

Azi dimineata mi-am manact md-ul in trafic in nebunia care se numeste Bucuresti!...maine trebuie sa ajung la 9 la curs asa ca o sa plec si mai devreme...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.