Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Pisik
Axe, ma bucur ca te-ai descurcat cu mancarica la curs pupic.gif
Uka, de ce nu mai scrii pe aici?
Ramona, alta dieta? nu ti-ai obisnuit organismul cu prea multe diete si de aia nu mai dau rezultate? dry.gif

Ma bag la patuc, la un film ceva

Noapte buna! pupic.gif

May
Ce frumoase sunt cizmele peach, imi place f mult tocul w00t.gif sa le porti sanatoasa floare.gif
uka
sincer.....ptr ca nu am ce si ptr ca nu prea mai am timp, acum de exemplu sunt la munca, si cred ca o sa mai stau ceva, desi progr meu s-a terminat pe la ora 6...

Mersic ganesha

ceva nou despre mine..sunt la serviciu acum la bv si sunt v busy, nu am slabit nu m-am ingrasat, afara ninge superb, e o zapad de vreo jum d emetru, sunt ok in proportie de 80%, restul.....de-ale vietii.....
bubbles
Peach fff faine cimele .Sa le porti cu placere hug.gif
Uka pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Va spun noapte buna hug.gif si ca .. azi am 3 luni de cand sunt femeie maritata si cu acte in regule grin.gif
dany
Sorina ..... vreau si eu cizme dŽalea . Arata tare bine .... o poza cu ele in piciorele tale ne pui ????

Lavi , ma bucur ca te descurci , cat de cat , cu papa de la curs ! hug.gif

CITAT(uka @ 19-11-2007, 08:32 PM) *

ceva nou despre mine..sunt la serviciu acum la bv si sunt v busy, nu am slabit nu m-am ingrasat, afara ninge superb, e o zapad de vreo jum d emetru , sunt ok in proportie de 80%, restul.....de-ale vietii.....

Te omor !!!! Ai zapada in Bv ????? wacko.gif sad.gif sad.gif
Poate iti mai faci timp , din cand in cand , sa ne mai spui cate ceva despre tine , despre cum iti / va merge hug.gif
daconst
Am intrat sa va citesc ca am niste zile cam nasparlii.Sunt inainte de rusi si parca as manca doar ce nu am voie. sorry.gif

Multumim tare mult de urari,sunteti niste dragute ca de fiecare data! pupic.gif

Dany,nici eu nu mai mancasem crema asta de cind am venit aici,dar cum ieri nu aveam nimic dulce in casa,mi-a venit ideea cu asta.Si am topit-o.
Astazi am gasit iar o inventie:mere in aluat de clatite.Mama ce bune,dar cred ca si ingrasacioase rau.

Sorina,moama ce cizme ti-ai tras! w00t.gif
Sa le porti sanatoasa si vorba fetelor vrem poze cu ele incaltata.

Monic,ai tu dreptate ca ziua cea mare a lui Lucas e in ianuarie,dar pina la un an se sarbatoreste fiecare lunishoara.Dany stie! wink1.gif
dany
Nu vrei sa dezvolti ce ai scris cu galben ?????? Cate puncte ar putea sa fie ? Clatite .....mere .... ceva zahar , banuiesc , scortisoara ....Hai ca mi-ai facut pofta !!!!!!
Pisik
Neatza!

Uka, ma bucur ca esti ok, ca stai intr-un oras linistit si civilizat, ca te poti bucura de zapada adevarata. Poate iti faci timp sa ne spui mai multe despre tine pupic.gif
Danuta, mi-ai facut pofat tare cu bunatatile tale. Si eu ca si Dany cred ca nu au multe puncte

Aseara m-am culcat mai devreme decat deobicei, adica la 11 in loc de 12-1-chiar 2 si m-am trezit mult mult mai obosita, abia am tras de mine iar acum sutn chiauna. Are cineva vreo explicatie? blink.gif

Pupici, zi frumoasa pupic.gif
peach
)).gif acela era un model aproximativ acestea sunt cele pe care le-am cumparat eu.

Si incaltata cu ele..de retinut frezura )).gif )).gif sa va mai aud pe vreuna ca-mi sta bine tunsa tease.gif

Uka bine ai revenit!

Dana pot sa fac o lista cu ce dulciuri sa gatim de craciun )).gif )).gif

Pisik posibil sa fi visat toata noaptea sau sa nu fi dormit profund ..atunci e normal sate trezesti obosita

Danny vad ca tu esti cu craciunul deja ...ceva pile la Mos Craciun? ca am o lista lunga..
daconst
Neatza! cheer.gif
Vad ca eu apar ori dimineata la deschidere,ori seara cind se da stingerea. )).gif

Dany,e simpla reteta:mere curatate si taiate felii,rondele nu foarte subtiri si dintr-un ou faci cu putin lapte,faina,un zahar vanilat si indulcitor un aluat de clatite.Sunt un fel de mere pane,dar sunt bune rau.
Ma gindeam ca poate daca le-as praji in tigaie de tefal poate ar fi mai ieftinute la puncte,dar eu am facut reteta asa cum era.

Sorina,super arata!Imi plac mai tare astea de le-ai luat tu decit alea din poza. tease.gif
Iti sta bine,ai deja tinuta de noul job. wink1.gif
Eu mi-am luat o pereche de cizme de purtat pantalonii in ei,dar fara toc,mai de calarie asa...cu 10€. lol.gif

Ramona
,eu astept pozele. naughty.gif

Miha,ai venit???Te asteptam cu povestiri si poze,of course! w00t.gif
peach
unde ai gasit asa de ieftin? vreau si eu ca ma duc saptamina viitoare la Marilyn Manson si am bilet jos si nu stiu cu ce sa ma incalt care sa nu pling dupa ei de la calcat pe picoare
michelle
CITAT(daconst @ 20-11-2007, 10:38 AM) *

Miha,ai venit???Te asteptam cu povestiri si poze,of course! w00t.gif

Neata dragelor! cheer.gif

Da, am revenit! Am umblat o gramada.. mi s-a invinetit o unghie de la cat am mers )).gif A fost super, am vizitat multe, ne-am descurcat chiar daca a fost greva.. Unele linii mergeau normal, aletele cu intarzieri, altele deloc. Din cauza lor nu am mai ajuns la Disneyland.. Asta e, ramane pe data viitoare grin.gif
Poze o sa pun dupa ce le mai selectez nitzel.

Am pus un link cu poze de la nunta facute de colegii lui Cata, la subiectul cu urari. Il pun si aici
dany
Bine ai revenit , Miha ! give_rose.gif

CITAT(peach @ 20-11-2007, 09:09 AM) *

Danny vad ca tu esti cu craciunul deja ...ceva pile la Mos Craciun? ca am o lista lunga..

N-are fata pile sad.gif

Am inceput deja cu Craciunul ca am zis sa vada Moshu` ca-l iubesc si poate - poate imi aduce si mie ceva ( de parca nu mi-ar fii adus destul anul asta )).gif )
Pisik
Bine ai revenit Miha!
Asteptam povesti cheer.gif pupic.gif
nusarich
Bine ai revenit, Miha!
bubbles
Peach foarte misto cizmele.Sa le porti cu placere si .. arati super give_rose.gif
Miha bu venit inapoi hug.gif
daconst
Miha,bine ai revenit!Hai cu povestile.Ati venit tot 2 inapoi? naughty.gif
Ca noi de la Londra am venit 3. lol.gif
Am vazut si retul de poze,super.Tu ti-ai dat voalul jos?Poze cu tortul n-ai?Foarte frumoase marturiile si meniul sau ce e ala rosu.

Sorina,ma stii pe mine cu chilipirurile ca le gasesc unde nu te astepti.Asa si cu cizmele mele de 10€.Arata tare bine.
Cu dulciurile de Craciun nu-mi mai spune nimic,ca ma vad venind cu tava de amandine la tine. lol.gif
michelle
Multumesc pentru primire pupic.gif Nu am apucat sa citesc in urma, asa ca nu stiu care sunt noutatile

CITAT(daconst @ 20-11-2007, 12:58 PM) *

Miha,bine ai revenit!Hai cu povestile.Ati venit tot 2 inapoi? naughty.gif
Ca noi de la Londra am venit 3. lol.gif
Am vazut si retul de poze,super.Tu ti-ai dat voalul jos?Poze cu tortul n-ai?Foarte frumoase marturiile si meniul sau ce e ala rosu.

He he, nu suntem 3 inca.. Intai casa blum.gif
Acolo sunt doar cateva poze, am zis sa nu va tin cu sufletul la gura asa mult. Am peste 1000 de poze facute de prieteni, cele profi nu le avem inca. Da, mi-a dat voalul jos la dezgatit, in rest am stat cu el. Nu se vede ca e prins la spate pe o portiune mica.. O sa incerc sa mai pun poze in album, trebuie sa selectez..
Cartonul cel rosu e card de masa, cu numele invitatilor si in interior era indoit ca pt plic cu bani. Avea 2 functionalitati de fapt grin.gif

Sper sa vin cat mai repede cu povesti si cu mai multe poze.
Pupici!!
Monic
Peach, iti sta tare bine tunsa asa blum.gif si arati tare bine rolleyes.gif sincer!
Doar biciul iti lipseste din mana grin.gif

Dana, si eu fac aluat de clatite exact ca si tine, dar de multe ori rad merele si le pun in aluat apoi le prajesc ca pe niste clatite. Mai pun peste ceva scortisoara sau nutella(la mine ciocolata merge cu orice wink1.gif )
Sau daca am chef de sarat rad cascaval in aluat rolleyes.gif si pun deasupra smantana doh.gif
Monic
Miha, welcome back, de-abia am asteptat sa intri floare.gif Am vazut pozele, dar vreau MAI MULT naughty.gif
peach
CITAT(Monic @ 20-11-2007, 01:47 PM) *

Peach, iti sta tare bine tunsa asa blum.gif si arati tare bine rolleyes.gif sincer!
Doar biciul iti lipseste din mana grin.gif

si calul grin.gif
Monic
CITAT(peach @ 20-11-2007, 04:02 PM) *

si calul grin.gif

eu ma gandeam la un taur, dar daca tu preferi calaritul atunci cal sa fie! grin.gif
peach
)).gif )).gif )).gif comunal

Dana ma gindeam ca poate ai gasit la vreo firma pe care o avem si noi...ai zis AMANDINE???? vezi ca la mine nu merge cu amandina si sa vii cu savarina ca te pun la dat zapada pt asta )).gif )).gif

Imi aduce mama amandine w00t.gif ..are ea o cofetarie de unde am mincat azi primavara si fac niste amandine siropoase si ciocolatoase de mori grin.gif
Monic
Fetelor blushing.gif ma ajutati si pe mine cu un sfat?
Pe data de 16 decembrie vom boteza copilul unor prieteni apropiati. Ne-am gandit ca pe langa cadouri sa ii dam mai bine o suma de bani... insa nu stiu cam cat se da la asemenea ocazii. Aveti vreo idee?
michelle
Ok, la cate poze sa ma opresc de selectat? grin.gif
peach
CITAT(michelle @ 20-11-2007, 03:55 PM) *

citeva reprezentative pe fiecare etapa
Monic
CITAT(michelle @ 20-11-2007, 05:55 PM) *

hmmm ... eusa_think.gif fingers.gif 1000? wink1.gif
ramonavlas
Pisik, da, cred ca s-a cam obisnuit organismul meu cu diete, dar nu mai am ce face acum....daca imi spunea cineva atunci cand m-am apucat eu de "sportul" asta.....
Daconst, poze pe aparatyul meu vad ca nu prea am. Am sa il cer de fratele meu (sper ca el a facut), dar mai am o speranta. A fost si fotograful meu acolo, el stiu ca mj-a facut multe poze, dar el sta la Reghin, asa ca astept sa vine cu cd-ul.
Miha, bine ne-ai gasit hug.gif

Sunt la a doua zi de dieta budista, ma simt f bine, imi place ce mananc, acum astept sa vad si rezultate.
Monic
Ramona, nu ne dai amanunte? Ce mananci, ce nu mananci? Care mai e viata ta? Eu sunt tare curioasa cum mai stai cu baietii, daca momentan ai pe cineva, cum s-a terminat povestea cu tipul acela cu care conversai pe mess....?
michelle
Dragele mele, am mai pus aici niste pozute, sper sa aveti rabdare sa le vedeti. Sunt poze facute de prieteni, nu sunt toate foarte bine reusite, nu am scos ochii rosii ca nu am avut timp.

O sa pun si valsul nostru dupa ce se uploadeaza.

Ok, nu e foarte reusit, dar asta e blushing.gif
bubbles
Ramona cum e dieta asta? pupic.gif
Monic .. noi trebuia sa botezam asta vara dar .. nu a mai putut pleca babuinul din cauza serviciului si nu am mai putut fi acolo si .. aveam cumparate hainutele de vreo 300 ron si mai tb sa ii mai dam inca pe atat ca nasi doh.gif .Dar tot nasi ii suntem ca noi ii vom taia motul si aici are cam aceeasi insemnatate wink1.gif Sper sa intelegi .Adica la noi nasii dau si cadouri si bani smile.gif

Foarte frumos valsul pupic.gif .As pune si eu dela noi de la nunta dar nu stiu cum sa selectez numai partea aia de pe dvd sorry.gif
axe10
Buna seara...deschis paginile Mihaelei sa vad pozele...sper ca asta seara!
Bine te-ai intors Miha si de la mine.

Azi fusei tot cuminte...chiar si la curs,iata:

paine(37g) 2
crema br. Exquista 0.2%(30g) 0.3
salam (2 felii) 1.4
zahar 0.5
salata gogosari acri 0.5
gratar porc(120g) 3
prajitura excelent(1/2) 3
cola light 0
pasta de linte(6 linguri) 3
panite(3 buc) 1.2
snitel pui(60g) 1.8
rosie 0

Spre seara...ca acum e tareeee soare apar si fructele!!

axe10
M-am intors sa mai zic ceva:MOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MIHHHHHHHHHHHHAAAAAAAA CCCCCEEEEEEEEEEEEE DDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNSSSSSSSSSSSS!!!!! salut.gif
Monic
Miha, ai fost o mireasa foarte frumoasa, eleganta, degajata... am vazut toate pozele, ati fost frumosi amandoi, iar valsul... rolleyes.gif vad ca ai ramas la ideea originala wink1.gif se pare ca amandoua am dansat pe aceeasi melodie valsul miresei... Oricum, jos palaria, ati dansat minunat! give_rose.gif
Vreau sa ma marit din nou ca sa mai fac o nunta cool.gif blushing.gif
Pisik
Miha, absolut superb valsul! Si mie mi-a trezit nostalgii, mai vreau o nuntaaaaa (tot cu al meu sot, evident grin.gif )

Ramona, da-ne detalii despre regim, sper sa dea rezultate pupic.gif
ramonavlas
Miha, pozele sunt minunate iar dansul...absolut superb.......

Dieta budista (pe care o tin eu) consta in consumarea orezului, legumeleor si frcutelor. Mie orezul imi place f mult, fructele la fel, nu pot o zi macar fara ele, cu legumele e mai problema, dar daca e vorba de muraturi...cat de multe si cat mai acre.
Imi place mult dieta asta, e prima data cand o tin, sper sa dea si rezultate.

Monic, despartirea de tipul de pe net....hm, nu as vrea sa vorbesc despre asta, imi cer scuze. Da, acum sunt cu altcineva, un tip care ma iubeste (mi-o zice in fiecare zi, imi demonstreaza), de la mine din oras, e sef de raion la un magazin mare din oras....ne intelegem bine.
emu
Bine v-am regasit floare.gif

Miha am reusit sa vad cateva poze, absolut superb/superbi/superba give_rose.gif Frumoase toate de la rochia de mireasa pana la aranjamentele florale. Casa de piatra si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti smile.gif
nusarich
Miha, m-ai dat pe spate! Ati fost absolut superbi!
daconst
Moama,Miha,ce vals ati avut! w00t.gif
Superrr!S-au meritat orele de dans! wink1.gif

Monic,intreb mamicile si-ti spun cu botezul.
Mersi de ideile de clatite. grin.gif pupic.gif

Emu,ce ne mai spui de tine???

Sorina,dar alea de la maica-ta se termina pina vin eu,nu?Asa ca tot vin cu tava. lol.gif
Monic
Dana hug.gif multumesc
dany
CITAT(michelle @ 20-11-2007, 05:44 PM) *

Ok, nu e foarte reusit, dar asta e blushing.gif

Super fain valsul !! V-ati scos banii dati pe lectiile de dans )).gif

CITAT(ramonavlas @ 20-11-2007, 07:53 PM) *

Miha, pozele sunt minunate iar dansul...absolut superb.......

Dieta budista (pe care o tin eu) consta in consumarea orezului, legumeleor si frcutelor. Mie orezul imi place f mult, fructele la fel, nu pot o zi macar fara ele, cu legumele e mai problema, dar daca e vorba de muraturi...cat de multe si cat mai acre.
Imi place mult dieta asta, e prima data cand o tin, sper sa dea si rezultate.

Monic, despartirea de tipul de pe net....hm, nu as vrea sa vorbesc despre asta, imi cer scuze. Da, acum sunt cu altcineva, un tip care ma iubeste (mi-o zice in fiecare zi, imi demonstreaza), de la mine din oras, e sef de raion la un magazin mare din oras....ne intelegem bine.

Poate dai mai multe detalii despre dieta ta !!!

Ma bucur enorm ca ai gasit pe cineva care iti spune ( si demonstreaza ) ca te iubeste
CITAT(emu @ 20-11-2007, 07:57 PM) *

Bine v-am regasit floare.gif

Pe unde ai umblat ????? Am vrut sa intreb de tine acum cateva zile dar am zis ca apari tu candva hug.gif

Ceva noutati ?????
emu
)).gif Am umblat cu treburi... si o sa mai umblu pana-n Craciun (asa ziceam acum cateva saptamani, dar e posibil sa se prelungeasca perioada) smile.gif Am fost si in Romanica, m-am intors... si prin alte parti pe aici. De joi pana luni suntem prinsi cu treburi de familie, ziua recunostintei - joi si apoi botezul nepotelei - duminica. Vineri sau sambata imi las zi de cumparaturi, sper sa gasesc rochie de data asta )).gif mai ales ca nu vreau sa ma duc imbracata intr-una din cele doua rochii neagre - propretate personala - la botez. Cred ca abia luni dupa amiaza ajungem acasa.

Cu kg-le stau bine, adica tot acolo unde eram acum cateva saptamani smile.gif Ceea ce-i ok, ca n-am reusit sa ma tin de ww strict. De mers la sala nici nu s-a mai pus problema smile.gif... am reinceput cu forte "proaspete" de ieri (luni).

Ma simt obosita rau de tot... grrr! si e abia 4 pm dry.gif

Sa nu uit sa spun ca... am mancat weiswurst in aeroport in Munchen grin.gif Mi-a placut tare naughty.gif
daconst
Miha,m-am uitat la toate pozele ca eram curioasa sa vad tortul.
Cam mic,parca...dupa apetitul meu. lol.gif Dar foarte frumos!
A ajuns la toata lumea? blum.gif
Cine sunt doamnele din poza asta naughty.gif
michelle
Multumesc tuturor pt aprecieri! Bineinteles ca s-a gresit un pas si la un mom. dat m-a calcat Cata pe rochie si a trebuit sa ma redresez.. Si aia au dat drumul la artificii la inceput, in loc sa dea dupa cel putin 30 de sec... Dar per total a iesit ok, ca doar nu suntem la Dansez pentru tine blum.gif

CITAT(daconst @ 20-11-2007, 11:58 PM) *

Da, a ajuns si a mai si ramas. Au fost 15 kg de tort.. Nu am comandat mult pt ca la sfarsit nu mai sunt toti invitatii. grin.gif
In poza sunt socrii si nasii de botez ai lui Cata. (matusa si unchi)
daconst
CITAT(michelle @ 21-11-2007, 11:35 AM) *

Mi s-au parut tare elegante doamnele pentru varsta lor.Si chic imbracate! wink1.gif
nusarich
CITAT(michelle @ 21-11-2007, 11:35 AM) *

Multumesc tuturor pt aprecieri! Bineinteles ca s-a gresit un pas si la un mom. dat m-a calcat Cata pe rochie si a trebuit sa ma redresez.. Si aia au dat drumul la artificii la inceput, in loc sa dea dupa cel putin 30 de sec... Dar per total a iesit ok, ca doar nu suntem la Dansez pentru tine blum.gif

Da, a ajuns si a mai si ramas. Au fost 15 kg de tort.. Nu am comandat mult pt ca la sfarsit nu mai sunt toti invitatii. grin.gif

M-am uitat si eu la poza de care zicea Dana si doamna blonda in rochita rozalie seamana perfect cu o profesoara de geografie prietena cu mama lui iubi... Chiar ma gandeam ca dansa e...
michelle
CITAT(nusarich @ 21-11-2007, 09:41 AM) *

M-am uitat si eu la poza de care zicea Dana si doamna blonda in rochita rozalie seamana perfect cu o profesoara de geografie prietena cu mama lui iubi... Chiar ma gandeam ca dansa e...

Ea e mama lui Cata, aka soacra-mea )).gif
nusarich
Pai sa-ti traiasca, Miha! Stii cat de bine seamana? Or fi ceva surori? Habar n-am! Dar sunt identice!
daconst
Eleganta socrela,dar ma gindeam ca are parinti mai tineri Cata.

Am uitat sa-ti spun ca mi-a placut ca nu ati avut baloane,prea are toata lumea acum si ghirlanda de flori de la intrare a fost super. wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.