Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Multumim! pupic.gif

Aaa.. am uitat sa zic, noi am avut 2 valsuri, cel pregatit de noi, adus pe CD, si apoi imediat unul cantat de formatia localului: frumosul vals "Nunta de flori" a lui Hrusca, pe care au dansat si nasii si socrii..
peach
Deci asta invatai tu la cursul de dans smile.gif super Miha
Eu cum sunt placata de 7 ani tot imaginile vechi le am..si nu pot sa nu observ explozia de rosu, portocaliu sau caramiziu pe care o poarta barbatii romani ..jos palaria floare.gif

Monic daca tot ai gura mare si te dai de gol vrem sa vedem si dansul tau acum grin.gif w00t.gif

Dana nu uita sa le insiropezi ca asta-i spilul )).gif aici nu gasesti prajituri insiropate sau dulci. Ma uit la "the perfect dinner" pe vox mai daca nu se pling nemtii aia de desert tot timpul "a fost prea dulce " sau "prea dulce pt gustul meu "pai daca-i desert cum ar trebui acru? sarat? amar? sa le puna gogonele si castraveti murati sa fie fericiti.

Ramona maninci separat sau combinat?
crissy
Miha, w00t.gif Superb valsul. La poze nu m-am uitat ca nu am timp acum, dar mi-am salvat link-ul la favorite. Melodia imi place la nebunie, poti sa-mi spui cum se numeste si cine o canta? floare.gif
Pisik
Deea, vad ca nu ne mai spui nimic, cum mai stai cu dieta?meniuri, ceva?
michelle
CITAT(crissy @ 21-11-2007, 10:46 AM) *

Miha, w00t.gif Superb valsul. La poze nu m-am uitat ca nu am timp acum, dar mi-am salvat link-ul la favorite. Melodia imi place la nebunie, poti sa-mi spui cum se numeste si cine o canta? floare.gif

Multumim crissy! Si noua ne-a placut din prima, si desi am ascultat multe valsuri foarte frumoase, tot la acesta am ramas. Are o rezonanta deosebita.
Melodia e din desenul animat Anastasia: Deana Carter - Once upon a time in december
daconst
Monic,am auzit o oferta de 300€ la un botez,dar mai astept sa mai raspunda fete si-ti spun apoi. wink1.gif
michelle
Am revenit cu povestea nuntii..
In dimineata nuntii cand m-am trezit, ploua afara si era un cer negru de am zis ca stau toata ziua in pat la TV si nu ies din casa. La 8.20 am iesit din casa sa merg la manichiura. Dupa ce mi-a terminat manichiura, cand sa ma imbrac, mi-am stricat o unghie. I-am zis manichiuristei sa mi-o refaca, dar tot se vedea aiurea. Am zis ca o sa o refac eu acasa. (bineinteles ca nu am mai reusit sa o mai refac) Apoi am mers la coafor si machiaj. Am chinuit-o pe aia de 3 ori sa imi refaca machiajul ca nu imi placea , mi se parea prea strident la ochi, iar fata nu era acoperita bine cu fond de ten. Cata l-a trimis pe un prieten sa-mi aduca florile pt par, dar in cutie erau doar orhideele de pus in piept, nu si orhideele mele pt par. La un moment dat ma sunase Cata care ridicase florile si mi-a zis ca buchetul e ok, dar ca e cam mare.. Incercam din rasputeri sa raman optimista.
Apoi am trecut la coafat. Am stat cu bigudiuri sub casca aproape 1 ora. Intre timp au venit si orhideele pentru par, care erau superbe.. Dupa ce mi-a cladit coafeza in cap toata coafura si m-am vazut in oglinda, am respirat usurata.. Mi-a placut enorm cum a iesit ! Toata treaba a durat pana la 13.15. Cand am iesit de la coafor nu mai ploua – iupiii !
Apoi am mers acasa, si dupa ce m-am imbracat in rochie, am stat numai in fata oglinzii, nu imi mai venea sa imi iau ochii de la mine, parca eram un personaj de basm )).gif)
In ultima vreme am tot incercat sa imi imaginez cum as arata mireasa, dar nu imi venea in minte nici o imagine cu mine. Surprinzator, am iesit mult mai bine decat mi-as fi putut imagina vreodata. Nici rochia pe care mi-am luat-o nu imi placea 100%, dar cand am luat-o pe mine mi s-a parut cea mai frumoasa rochie pe care am vazut-o vreodata.
In scurt timp a venit mirele meu cu tot alaiul. Cand au intrat pe usa, mi-au dat lacrimile w00t.gif : totul arata impecabil : Cata, buchetul mult mai frumos decat cel din foto (as putea spune cel mai frumos buchet smile.gif ), lumanarile la fel, lumea emotionata, lautarii..
Toata lumea mi-a spus ca sunt foarte frumoasa – oare de ce? grin.gif
Am fost degajata si m-am bucurat de fiecare clipa pe care am trait-o. Nu am stiut nimic de tot ce tinea de partea organizatorica. Listele cu task-uri le facusem zilele trecute si toate atributiile fusesera bine distribuite.
La starea civila a fost foarte emotionant. Am primit multe flori, felicitari si cadouri. Toate chipurile dragi erau alaturi de noi. Am stat la foto cu toti invitatii, ca sa avem o amintire a acelui moment magic cu fiecare.
Dupa starea civila aveam la dispozitie o ora pana la cununia religioasa. In ultimele saptamani ma tot framantasem cu ce vom face pe frig si ploaie in acest timp. Un prieten a venit cu ideea geniala de a merge la o pensiune din afara orasului. Zis si facut. Ne-am imbarcat toti in masini, dar nu a stiut nimeni unde vom merge. Vremea a tinut cu noi, si desi e era un ger (3 grade), eu nu am simtit frigul pe care l-au simtit ceilalti. Am facut o sedinta foto intr-un loc magnific (eu am crezut ca nu am stat ai mult de 10 minute smile.gif.. asa de repede mi s-a parut ca a trecut timpul)
Apoi ne-am indreptat spre biserica. Am fost surprinsi sa vedem schele in partea dreapta, cu o zi inainte nu erau, cand am fost la spovedit. Dar asta e, nu ne cununam in fata scandurilor, ci in fata lui Dumnezeu. A fost si o parte buna. La un moment dat am vazut fotograful catarat pe schele, ne facea poze de sus laugh.gif
Slujba a fost foarte frumoasa si emotionanta.. am avut si un cor de 6 seminaristi (de la teologic).. La biserica au mai aparut alte chipuri foarte dragi, care au strabatut toata tara sa vina la nunta noastra.
Dupa ceremonie ne-am indreptat spre local. Lumea se astepta sa mergem cu masinile, insa cand am iesit din biserica nu mi s-a parut foarte frig si am luat-o pe jos. A fost foarte frumos !
Cand am ajuns la local, am descoperit ca nu erau suficiente locuri, desi noi la ora 12 dadusem schema cu aranjamentele meselor si numarul de locuri distribuite pe fiecare masa. Cu un telefon am rezolvat problema : cei de la firma de decoratiuni au venit instant si au imbracat 10 scaune. Apoi am observat cu stupoare ca nu avem piscoturi pentru sampanie blushing.gif ) Mama impreuna cu nasii au mers la un supermarket si au cumparat rapid cateva pungi. Am avut noroc ca am ajuns la sala la 17.30 si mai era destul de mult timp pana veneau invitatii. Astea au fost singurele scapari, dar s-au rezolvat rapid grin.gif
Sala arata foarte frumos decorata, cu huse crem cu grena, florile din sfestnice frumos aranjate. Cand am dat comanda stiam exact ce flori vor fi, ca le precizasem: gerbera crem si crizanteme grena. Arcada, la fel. Dar toate au aratat mult mai frumos decat in imaginatia mea. Au stiut sa strecoare si o rochita miresei, si o minirosa.. Superb!
Apoi a urmat perioada in care am primit invitatii. Abia asteptam sa inceapa petrecerea. Pe la 21.45 am deschis dansul. Am avut putin emotii, dar a fost frumos! Am fost aplaudati si am inteles ca mamicilor noastre le dadusera lacrimile.
Apoi a inceput petrecerea.. Muzica a fost extraordinara, mancarea la fel, invitatii pe masura. Am dansat toata noaptea pana mi s-au rupt ciorapii de tot. Cand m-au furat prietenii nostri m-au dus in disco si am dansat tot timpul. A fost super! Atmosfera, muzica.. M-am simtit admirata wink1.gif
La un moment dat cand dansam cu socrul, imi zice "ia uita-te in sala, nu mai e nimeni la mese.. Lautarii nostri i-au ridicat pe toti" )).gif
Toata lumea s-a simtit extraordinar, nu am auzit plangeri nici pana azi. lol.gif Cand au cantat zorba, am observat ca danseaza si cameramanul, era in centrul cercului laugh.gif
La un moment dat isi lua la revedere un cuplu (var de-al mamei) si cand sa plece, formatia a inceput sa cante Meneaito .. si doamna respectiva a inceput dintr-o data sa topaie pasii dansului lol.gif
La 4.20 in sala erau mai mult de jumatate de invitati. Am inceput sa plang cand au inceput sa plece invitatii.. nu voiam sa se termine.. M-am bucurat insa ca toti aveau in mana marturiie pe care le-am facut noi si le tineau ca pe ceva de pret grin.gif . Un invitat a pastrat plicul nostru/card de masa ca sa ii ramana amintire si ne-a dat banii intr-un plic de-al lui pe care il adusese el.
Am aruncat buchetul si l-a prins o prietena tare buna. Ma simt tare bine sa il stiu pe maini bune grin.gif O sa il vizitez zilele astea grin.gif
Voalul i l-am pus sora-mii. A fost tare emotionata.. avea lacrimi micuta..
La 5.30 inca mai dansam cu prietenii nostri de se mirau si lautarii ca desi a venit lumea asa devreme, inca ii mai tin picioarele.
Cand am plecat, a trebuit sa luam toate florile de la aranjamente, inclusiv aranjamentul de la prezidiu. Casa mamei mele arata ca o gradina ! Florile primite de la cununie, florile de pe mese, buchetul imens de la prezidiu..
Cand am ajuns acasa, am mai stat la povesti. Nu imi venea sa cred ca s-a terminat deja. Nu mai voiam sa ma dezbrac de rochie.. Mi-am planinficat sa ma mai imbrac in ea si sa mai fac poze.. candva lol.gif

Totul a fost foarte frumos, ca o nunta de poveste, toate s-au legat perfect, am trait fiecare clipa intens, m-am bucurat de fiecare moment pe care l-am petrecut. A fost de vis! Mai vreau o nunta!!! – cu acelasi sot, evident tease.gif
Pisik
Doamne, Miha, cat de frumos si emotionant, mi-au dat lacrimile cand am citit. Sa fiti fericiti toata viata ca in ziua casatoriei voastre si sa traiti un basm continuu pupic.gif
Deea
Miha bine ai revenit din luna de miere...nu am apucat sa vad pozele si nici valsul dar am citit "povestea nuntii"...foarte frumos ai descris si emotionant. Se vede ca v-ati distrat minunat si invitatii sigur s-au simtiti bine ca altfel nu stateau pana dimineata.

Pisik sunt cam tacuta, am niste chestii pe cap care ma streseaza rau de tot, sper sa se rezolve azi-maine si atunci o sa ma linistesc.
Nu pun meniuri pt. ca nu am numarat, am incercat sa schimb ceva in alimentatie....Ideea mi-a venit de la regimul pus de Danuta zilele trecute. Mi se pare foarte dur regimul si restrictiv, cel putin prima saptamana asa ca am zis sa mananc fructe si legume o saptamana dar cu mici abateri cum ar fi: cafeau de dimineata, cu lapte si putin zahar, cartofi - nu multi si doar fierti/la cuptor; ulei in mancarea gatita - 1-2 lingurite. Pana acum e ok, se vede si la cantar si nu am murit de foame, aseara am mancat si niste peste cu legume la cuptor ca aratau tare bine.

Sambata pe 9.11 aveam 77.3 kg, in saptamana urmatoare am mancat cam mult si sambata ... de buna voie si nesilita de nimeni smile.gif am mancat 2 ecleruri mari si niste mancare ingrasacioasa astfel ca duminica dimineata avem 80 kg.... evident greutate falsa....una peste alta azi aveam 76.9 si o sa ma mai cantaresc duminica sa vad ce iese. Din calculele mele si daca as aduna puncte as iesi peste 17/zi.

Pisik
Bravo Deea, succes, sa te poti tine de treaba. Si eu am avut un week-end nu prea cuminte si am zis ca e greutate falsa, din pacate se mentine de cateva zile, deci cred ca nu e prea falsa...asta este, sunt iarasi aproape de 73, cateodata simt ca parca sunt la "cooperativa munca in zadar", dar macar am reusit cat de cat sa ma echilibrez, sa vedem cat ma tine.
daconst
Miha,Doamne ce m-am emotionat cum ai povestit!Superrr!
Ti-am zis ca o sa treaca totul asa repede,parca prea repede.Dar amintirile raman vii! pupic.gif

Deea,sa stii ca ma bate si pe mine gindul la dieta aia,ca prea sunt in bataie de joc cu WW.Nu ma pot tine de treaba deloc cind stiu ca pot manca de toate.Adica nu am limita la cite putin din toate.Si mai nou am scapat si la cioco. sorry.gif
Bravo tie pentru cintar si poate asa ma tragi dupa tine ca sunt purcica rau,da rau tare. blushing.gif

Monic,o alta tipa din Mangalia a spus ca la ea au fost doar cadouri si o bratarica de aur gravata.In total cam 100€.
Cred ca depinde de zona tare mult,parerea mea.
Deea
smile.gif nu ma laudati ca precis o iau pe langa aratura smile.gif

Dana nici eu cu ww nu prea mai aveam limite, depaseam constant punctele si ... kg. ramaneau. Acum sa vad ce iese daca ma tin in linii mari de regimul dat de tine, sa-l tin ca la carte mi-e frica de efecte yo-yo si altele .... imi scade glicemia f. repede si pic din picioare daca nu ma alimentez cat de cat. Duminica a fost prima zi la mine, am mancat cartofi cu conopida (reteda data de Ganesha) si supa de rosii cu dovlecei, supa care avea si paste in ea. Luni si marti la fel, un pic de cartofi, un pic de mazare, supa, aseara peste slab (merluciu) cu multe legume facut la cuptor in vas de yena. Sper ca pana la Craciun sa tin regimul....sa vad daca si cat slabesc.
Pisik
Deea, poate pui si meniuri, asa cu MD, P si C, sa ne mai inspiram si noi. Parca tii si post, nu?

Monic, eu la anul sunt nasica de botez si imi prind si mie bine niste sfaturi.
Eu ma gandeam sa dam asa:
-sa platim biserica
-sa ii dam bani (nu stiu cat)
-sa ii luam doua trusouri: unul pentru dupa botez si unul potrivit sezonului
-sa ii luam ceva de aur, cercelusi, bratarica, nu stiu...
nusarich
Miha, si mie mi-au dat lacrimile.
gandac
HEEEI, Michelle, felicitari inca o data, noi am vb si separat, acum am citit si peripetiile tale din ziua nuntii. Eu cred ca nu am mai intrat de vreun an pe forum, dar de zilele astea ma intorc la WW, asa ca astept sfaturi si o sa va mai intreb cate ceva despre cura.
Si, poate , intr-o zi, o sa va povestesc si eu peripetiile din ziua nuntii )).gif
Bine v-am regasit
peach
CITAT(gandac @ 21-11-2007, 12:59 PM) *

HEEEI, Michelle, felicitari inca o data, noi am vb si separat, acum am citit si peripetiile tale din ziua nuntii. Eu cred ca nu am mai intrat de vreun an pe forum, dar de zilele astea ma intorc la WW, asa ca astept sfaturi si o sa va mai intreb cate ceva despre cura.
Si, poate , intr-o zi, o sa va povestesc si eu peripetiile din ziua nuntii )).gif
Bine v-am regasit

Sa nu-mi vina sa cred ce-mi vad ochii w00t.gif Bine ai revenit Gandacel!!! Pe unde ai umblat atita timp?
Detalii...
gandac
TE PUP, BINE TE-AM GASIT!
eeeh, schimbari in viata, alt job, m-am casatorit, din pacate, nu am slabit cat as fi vrut pentru nunta, nu am reusit sa ne mobilizam intre alergatura dintre Bucuresti si Rm Valcea, drumuri saptamanale (in Valcea am facut nunta), dar am fost frumosi yahoo.gif , o sa va povestesc intr-o zi si va trimit si poze.
Dar, rusine, sa imi fie, dupa nunta am pus cateva kg instant, nu stiu cum, dar cred ca m-am linistit dupa stresul ala si am stat cateva saptamani acasa, mi-am cautat job.
peach
CITAT(gandac @ 21-11-2007, 01:46 PM) *

TE PUP, BINE TE-AM GASIT!
eeeh, schimbari in viata, alt job, m-am casatorit, din pacate, nu am slabit cat as fi vrut pentru nunta, nu am reusit sa ne mobilizam intre alergatura dintre Bucuresti si Rm Valcea, drumuri saptamanale (in Valcea am facut nunta), dar am fost frumosi yahoo.gif , o sa va povestesc intr-o zi si va trimit si poze.
Dar, rusine, sa imi fie, dupa nunta am pus cateva kg instant, nu stiu cum, dar cred ca m-am linistit dupa stresul ala si am stat cateva saptamani acasa, mi-am cautat job.

CASA DE PIATRA! MULTA FERICIRIRE SI INTELEGERE SI LA CITI MAI MULTI MOSTENITORI!!!

cum ai facut nunta fara sa ne dam si noi cu parerea despre rochie si aranjamente ? )).gif )).gif Ma bucur pentru tine si sa fiti voi fericiti wink1.gif

Hai ca si eu ma chinui iar sa slabesc si ma paraseste motivatia la fiecare 2 zile in cazul fericit ..de cele mai multe ori seara sorry.gif Vezi ca actualizat Dany lista WW si bine ai revenit in lupta cu kg! box.gif
gandac
Am ramas vreo 3 luni fara calculator, din cauza placii de baza si nu mai stiu ce si, nu ne-a ars sa stam sa cumparam calculator cu atata cheltuiala si nici nu am mai vrut sa ni-l peticim si atunci, ne-am luat abia dupa nunta. Din pacate, acum nu merge serverul ca v-as fi dat linkul, cu galeria de la nunta.

uiter, cateva, ca sa vezi rochita, aici deja se schimbase sotul la maneca scurta, se incalzise cu camasa cu butoni si sacou, am facut pe 07.07.2007 nunta si , am avut noroc ca am facut-o mai la munte si nu a fost foarte foarte cald
Din pacate, vad ca nu ma lasa sa pun mai multe poze, dar o sa fac diseara poate, un album si, va dau link

Click sa vezi atasamentul
otilici
Buna ziua! floare.gif
Eu azi am fost sa ma programez la endocrinologie si cica numai in 20dec mai sunt locuri blink.gif .Vreau si de acolo o opinie,niste investigatii.Deocamdata nu mai numar,ca vad ca depasesc mereu punctele.De cand nu numar parca sunt mai linistita,am grija doar sa nu exagerez.Dana,Deea,si pe mine ma tenteaza regimul acela.Si eu m-am gandit sa-l tin in acelasi mod cum zice Deea,nu cred ca avem nimic de pierdut chiar daca nu mancam exclusiv vegetale.
Ma doare gatul ingrozitor de vreo 2 ore,abia pot sa inghit...am luat rapid un Strepsils si un ceai cald,dar nu stiti cumva si alte remedii,mai naturiste? smile.gif
peach
CITAT(gandac @ 21-11-2007, 02:09 PM) *

Am ramas vreo 3 luni fara calculator, din cauza placii de baza si nu mai stiu ce si, nu ne-a ars sa stam sa cumparam calculator cu atata cheltuiala si nici nu am mai vrut sa ni-l peticim si atunci, ne-am luat abia dupa nunta. Din pacate, acum nu merge serverul ca v-as fi dat linkul, cu galeria de la nunta.

uiter, cateva, ca sa vezi rochita, aici deja se schimbase sotul la maneca scurta, se incalzise cu camasa cu butoni si sacou, am facut pe 07.07.2007 nunta si , am avut noroc ca am facut-o mai la munte si nu a fost foarte foarte cald
Din pacate, vad ca nu ma lasa sa pun mai multe poze, dar o sa fac diseara poate, un album si, va dau link

Click sa vezi atasamentul

ce miresuca frumoasa ai fost wink1.gif floare.gif ..sotul tau nu avea barba? sau incurc eu persoanele?
michelle
Gandacel, bine ai revenit! Ai fost intr-adevar superba! give_rose.gif pupic.gif
Otilici, incearca pt gat Neo Angin. Ia 2-3 dropsuri.. sunt foarte bune.
Tulip
Salutare!!!!!!!!!!

Miha,ai fost superba-superba-superba! give_rose.gif

Oti,sanatate multa! pupic.gif Norbi e bine? smile.gif
Monic
Fetelor, voi ati citit postarile de la dieta aceea pana la capat? Pt ca daca tin bine minte toate s-au ingrasat la loc(daca vorbim de aceeasi dieta unsure.gif )
Dana, Pisic, Bubule va multumesc pt idei! Dana, iti multumesc ca te-ai interesat pt mine; noi deja am cumparat si am dat o gramada de maruntisuri copilului(acum suntem undeva pe la 5-7 milioane);
De fapt noi am cumparat toate cremele, lotiunile, sapun, pudra, pampers, hainute, cam tot de ce are nevoie un nou nascut. Dar ideea cu aurul e super!, mersic Pisik, insa chiar nu stiu cat sa bag in plic blushing.gif ca nu vreau nici sa ma fac de minune blush.gif (noi tocmai am dat 30 mii de euro pt o locuinta din Cluj, asa ca suntem cam la fundul sacului blushing.gif cool.gif )
Miha, ma bucur ca ai povestit pataniile din ziua nuntii, ma bucur din suflet pt tine ca totul a iesit la superlativ!!! Mai vreau poze grin.gif Pe mine m-ai facut sa visez cu ochii deschisi rolleyes.gif Eu sunt cea care uram nuntile, uram ideea de mireasa/nunta in sine, si uite ca acum imi vine sa divortez ca sa mai fac o repeta pleasantry.gif rolleyes.gif
Peach vai doamne ce jignire cry.gif auzi la dansa pope.gif , adica eu cu gura mare? nana.gif
lol.gif

Gandacel, eu nu te mai tin minte, dar am vazut pozele si concluzia e ca esti o frumoasa!
gandac
fetelor, de unde iau si eu lista actualizata, nu prea ma descurc pe forumul asta
otilici
Mercic Miha de idee,am sa iau Neo-Angin daca mai ies azi din casa grin.gif .Tare mi-a placut sa citesc povestea nuntii,ma bucur ca toate au iesit neasteptat de bine pupic.gif
Multumesc Tulip floare.gif .Norbi e ok,cel putin deocamdata,dar sper sa treaca fara sa ma complic prea mult grin.gif .Daca nu,dau cu alcoale pe gat,sa se dezinfecteze tease.gif lol.gif Am glumit,sa nu cumva sa credeti asa ceva despre mine blushing.gif blum.gif
gandac
Peach, cred ca incurci, sotul meu nu avea barba, e mai nebarbierit cateodata, dar nu isi lasa barba, rar a avut cioc, dar nu mai stiu ce poze v-am aratat cu mult timp in urma. Mie imi place cu cioc, parca este D'artagnan, cu parul cret, ii sta tare bine, dar nu vrea )).gif
peach
CITAT(gandac @ 21-11-2007, 02:50 PM) *

Peach, cred ca incurci, sotul meu nu avea barba, e mai nebarbierit cateodata, dar nu isi lasa barba, rar a avut cioc, dar nu mai stiu ce poze v-am aratat cu mult timp in urma. Mie imi place cu cioc, parca este D'artagnan, cu parul cret, ii sta tare bine, dar nu vrea )).gif

posibil sa fie ceatea in memoria mea dupa atita timp floare.gif
cind ziceai ca te apuci de dieta?

Monic nu schimba subiectul asa elegant..filmuletul !!!
michelle
CITAT(gandac @ 21-11-2007, 03:45 PM) *

fetelor, de unde iau si eu lista actualizata, nu prea ma descurc pe forumul asta

gandacel, cred ca de aici poti sa o iei. Daca gresesc, va rog sa ma corectati

CITAT(peach @ 21-11-2007, 04:00 PM) *

Monic nu schimba subiectul asa elegant..filmuletul !!!

Da da.. mi s-au lungit urechile de cand astept grin.gif
Deea
Oti pt. gat e buna tinctura de propolis. hug.gif

Monic, http://forum.oneden.com/Super-dieta-t1476.html asta e dieta, nu am cautat pareri despre ea....oricum... AM SPUS CA NU O TIN EXACT CA ACOLO PT. CA E RESTIRCTIVA, CEL PUTIN PRIMA PARTE. Oricum, despre ingrasatul dupa o dieta.....vad ca 90% din persoane se ingrasa indiferent de dieta tinuta daca nu isi schimba total regimul alimentar.
otilici
Deea,tinctura asta se bea ca atare?Nu e prea concentrata?Am sa caut maine la Plafar.
Deea
CITAT(otilici @ 21-11-2007, 04:30 PM) *

Deea,tinctura asta se bea ca atare?Nu e prea concentrata?Am sa caut maine la Plafar.

inghiti o lingurita de tinctura, e cam rea la gust dar mie imi face tare bine la gat. Ideal e sa reusesti sa tii putin tinctura in gura, pana sa o inghiti. Poti sa pui pe o bucata de paine sau un cub de zahar.
ramonavlas
Dany, la dieta pe care o tin, mananc doar orez fiert (pun "secretul gustului"), legume si fructe (din astea de orice fel).
Peach, mananc orezul cu legumele si fructele separat, cand imi e foame.
Miha, s-a ridicat parul pe mine cand am citit povestea. Astept si eu acea zi.........
otilici
Ramo,si se vad ceva rezultate?Nu mi se pare greu de tinut,si mie imi place mult orezul.
Merci mult Deea,am sa incerc.Eu nu am treaba,pot inghiti orice medicament daca stiu ca-mi face bine. pupic.gif
May
Neatza cow.gif

deea sa ne tii la curent cu rezultatele dietei. Ai dreptate, dupa orice dieta, oricat de sanatoasa ar fi, daca nu mentii un stil de viata sanatos, e imposibil sa nu incepi sa te ingrasi iar pupic.gif

miha superba povestea si super-super totul rolleyes.gif. Oare eu sunt defecta? Imi place sa vad cum a decurs nunta oricui, ma emotionez pt persoana respectiva.... dar cand ma gandesc la nunta mea doh.gif imi inspira numai bataie de cap wacko.gif

gandacel nu mai tin minte cine esti dar esti f frumoasa floare.gif

crissy
miha, floare.gif .
Otilici, remediu babesc pt gat: suc de lamaie cu miere de albine. Si exista in farmacii sprei Tantum Verde. E f. bun pt gat si nu e rau la gust. Pt caile respiratorii e f. bun ceaiul de cimbrisor (f bun la gust), siropul din muguri de brad. Sanatate.
otilici
Merci mult crissy pupic.gif .Acum sunt mai bine,ca am tot baut ceai caldut de cand stau aici cu voi blum.gif ,dar parca vad ca maine ma apuca iar si e asa bine cand am alternative.Ceaiul de cimbrisor imi place muuult,oare cum de nu am acum in casa? sorry.gif
michelle
Ca remediu naturist pentru raceala mai stiu ceaiul de ceapa.

CITAT(Tulip @ 21-11-2007, 03:38 PM) *

Miha,ai fost superba-superba-superba! give_rose.gif

Multumesc! pupic.gif

CITAT(ramonavlas @ 21-11-2007, 05:01 PM) *

Miha, s-a ridicat parul pe mine cand am citit povestea. Astept si eu acea zi.........

Pai te asteptam si pe tine cu povestea pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 21-11-2007, 05:07 PM) *

miha superba povestea si super-super totul rolleyes.gif. Oare eu sunt defecta? Imi place sa vad cum a decurs nunta oricui, ma emotionez pt persoana respectiva.... dar cand ma gandesc la nunta mea doh.gif imi inspira numai bataie de cap wacko.gif

Multumesc! pupic.gif
Asa credeam si eu despre nunta, dar o sa vezi ca o sa fie exact asa cum vei vrea tu. Doar mireasa e intotdeauna in centrul atentiei si totul se face tinand cont de ce vrea ea tease.gif
peach
CITAT(ramonavlas @ 21-11-2007, 04:01 PM) *

Peach, mananc orezul cu legumele si fructele separat, cand imi e foame.

sa ne spui si noua cum merge, cum te simti si ce rezultate da
May
CITAT(michelle @ 21-11-2007, 04:39 PM) *

Doar mireasa e intotdeauna in centrul atentiei si totul se face tinand cont de ce vrea ea tease.gif

pai asta e viata mea de zi cu zi, trebuie sa fiu mireasa? Glumesc )).gif probabil ca asa va fi dar pana atunci ma gandesc la nunta ca la o pacoste doh.gif
ramonavlas
CITAT(otilici @ 21-11-2007, 07:07 PM) *

Ramo,si se vad ceva rezultate?Nu mi se pare greu de tinut,si mie imi place mult orezul.
Merci mult Deea,am sa incerc.Eu nu am treaba,pot inghiti orice medicament daca stiu ca-mi face bine. pupic.gif

Nu m-am cantarit inca dar ma simt f bine. Tocmai mi-am pregatit cine. Orez fiert, ciuperci la gratar si varza murata....
peach
CITAT(michelle @ 21-11-2007, 04:39 PM) *

Asa credeam si eu despre nunta, dar o sa vezi ca o sa fie exact asa cum vei vrea tu. Doar mireasa e intotdeauna in centrul atentiei si totul se face tinand cont de ce vrea ea tease.gif

da da..

GOOOOOOOGONELE aha..de asta-mi era pofta

eusa_think.gif sa-i spun lui mama sa-mi trimita grin.gif

otilici
May ai PM grin.gif
axe10
CITAT(emu @ 20-11-2007, 08:57 PM) *

Bine v-am regasit floare.gif

Hai ca te mai vedem pe aici...ai zis tu ceva de treburi dar cam lungutze....plus ca prostanaka de mine am uitat sa-ti las tel pe privat..uf...

Te asteptam la gura sobei cu povesti de la sala!! pupic.gif

CITAT(gandac @ 21-11-2007, 03:09 PM) *

Eu personal nu te stiu ca sunt mai noua...adica inscrisa dupa tine...si te felicit!
Sexy mireasa!! naughty.gif naughty.gif
Rochitza verde e de la cununie?
Va sta bine la amandoi asa mai plinutzi.

CITAT(otilici @ 21-11-2007, 03:09 PM) *

Ma doare gatul ingrozitor de vreo 2 ore,abia pot sa inghit...am luat rapid un Strepsils si un ceai cald,dar nu stiti cumva si alte remedii,mai naturiste? smile.gif

Eu nu prea cred in d'astea de supt dar la recomandarea medicului meu am luat hexoralette de supt si a fost ok!

CITAT(Deea @ 21-11-2007, 05:00 PM) *

CITAT(otilici @ 21-11-2007, 04:30 PM) *

inghiti o lingurita de tinctura, e cam rea la gust dar mie imi face tare bine la gat. Ideal e sa reusesti sa tii putin tinctura in gura, pana sa o inghiti. Poti sa pui pe o bucata de paine sau un cub de zahar.

Trece-o prin paine Oti....ca alcolistii spirtul.... lol.gif lol.gif ...glumesc...nu ma pot abtine!!

Am fost tare rea azi...adica am depasit pctele din cauza de masa de pranz defectuoasa la curs:

paine(36g) 2
pastrama vita(32g) 0.8
crema br. Exquista 0.2%(25g) 0.25
pizza(1/2) 10
strudel mere 3
cola light 0
pulpa cu piele la rotisor(50g) 2.5
salata rosii castraveti, ridichi, ardei 1
panita(1 buc) 0.4
telemea capra(30g) 2
zahar 1

BLUELIFE
yeah.gif Doamne ,Miha, cat de frumosi sunteti...Si valsul.... blush.gif foarte fffffffffffffffffffffffffffff frumos give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif love is in the air w00t.gif minunat Dumnezeu sa va dea tot ce va doriti si o casatorie perfecta ...ca a mea
Ella79

Miha, CASA DE PIATRA si multa multa fericire. E foarte emotionanta povestea ta. Mai - mai ca ma faci sa imi doresc si eu o nunta tradicionala. smile.gif
Monic, ai PM
michelle
Bluelife, Ella pupic.gif pupic.gif

Lavi, mie mi se pare ok meniul tau avand in vedere programul..
daconst
Mey,dar ce asa putina miscare pe aici?Unde sunteti?Ati scapat la ingrasacioase? )).gif

Ella,eu abia astept nunta ta,ca sigur va fi o alta nunta de vis! wink1.gif
Anna
hug.gif Miha am citit si eu povestea nuntii si am vazut si pozele, superbe!!
Ai fost tare frumoasa pupic.gif Casa de piatra! hug.gif

May, Dany ce mai faceti? Ca nu am mai dat de voi pe mess. Va pup. pupic.gif

Am apucat si eu sa citesc cateva pag in urma, spor la dieta tuturor pupic.gif mi-e dor de voi si va hug.gif pe fiecare.
Eu sunt bine, nimic nou de povestit. Am primit cadou un curs de fotografie, imi place f f mult, e un prof atat de pasionat si priceput, sunt tare incantata.
In rest ma chinui cu licenta...de fapt tot incerc sa ma apuc de ea sad.gif.
Oscilez intre cele doua joburi incat am ajuns aseara sa ma vad cu o clienta la ora 21.30 la un bar..noroc ca sta in zona mea. De asta dau eu mai rar pe aici.
Cu dieta...hmm...nu prea mai apuc sa mananc, dar am o greutate constanta.

Abia astept zapada si parca un pic un pic astept si Craciunul, nu f mult, ca nu sunt fan biggrin.gif
Dar as vrea la munte, poate apuc sa plec prin decembrie.

O zi frumoasa fetelor! pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 22-11-2007, 01:02 PM) *

Mey,dar ce asa putina miscare pe aici?Unde sunteti?Ati scapat la ingrasacioase? )).gif

Ella,eu abia astept nunta ta,ca sigur va fi o alta nunta de vis! wink1.gif

Eu da sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.