Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
peach
neatea

mai dar ce liniste este ..eu propun inchiderea subiectului daca oricum nu mai este nimeni interesat sa scrie aici si toata lume si-a facut jurnal separat sad.gif
michelle
Chiar, fetelor, s-a intamplat ceva? huh.gif
Poate trebuia sa postez toate povestile despre nunta la subiectul cu pricina blushing.gif
peach
CITAT(michelle @ 22-11-2007, 11:24 AM) *

Chiar, fetelor, s-a intamplat ceva? huh.gif
Poate trebuia sa postez toate povestile despre nunta la subiectul cu pricina blushing.gif

Nu Miha problema este ca fiecare scrie in jurnalul propriu si nu stau sa scrie de x ori la diferite subiecte...iar fiecare jurnal are bisericuta lui deci nu mai este nimeni interesat sa scrie aici.

vroiam sa intreb de retete ca nu mai stiu ce sa gatesc ..dar pe cine?
dany
Ati ajuns la vorba mea ca aici nu mai e cum a fost ?

Eu tocmai de aceea mi-am facut jurnal : ca sa nu vorbesc de una singura pe aici sau sa astept juma` de zi pana scrie cineva .

Ma indoiesc de chestia cu bisericutzele ....
daconst
Sorina nu am nervi sa comentez de ce s-au facut jurnale ca ma enervez si chiar n-are sens.
Lasa fata sa scrie fiecare unde vrea si basta.
Considera ca asta e un jurnal comun al celor care au mai ramas si au chef sa mai scrie aici. wink1.gif
nusarich
Am aparut si eu pe aici... dupa lupte seculare de aranjat aranjamente pentru rapoarte de aprobat. S-au pus toti sa cumpere chestii de IT la mine, asa ca am treaba cat pentru 2-3 simultan...

Sorina, despre ce retete vorbeai? Nu mai stii ce sa papi? Dar inimioara ce-ti pofteste? Sau ce ai prin frigider? Poate ne-o veni vreo idee, ceva, daca ne dai detalii.
Pisik
Eu am jurnal, dar azi am atata treaba si merge si netu prost, asa ca nu am scris nicaieri. Plus ca ma simt si f vinovata, ce sa fac., sa ma plang incontinuu ca nu pot tine dieta? deja mi-e mie rusine si cred ca v-ati saturat de vesnicele mele vaicareli sad.gif
Eu oricum scriu si sunt activa in marea majoritate a timpului si cred ca acelasi lucru se poate spune si despre alte fete, poate au zile mai aglomerate, poate nu au chef, poate nu au nimic de zis....nu stiu ce sa zic...
Pupici si hai sa nu ne suparam pupic.gif
Dumbo
cheer.gif salutici,
m-am intors si eu de la spital.
Bine ca a trecut.
Acum stau in pat cu un crac in sus si cu laptop-ul in brate.

Nu ma intrebati de chestii ingrasacioase ca nu stiu ce si cand am mancat. Stiu numai ca mi se pare ca am mai slabit. Oricum ma cantaresc eu maine dimineata la prima ora.
Mai am medical pana la sfarsitul lunii asa ca o sa am vreme sa am grija ce mananc.

Cam liniste pe aici sau mi se pare mie?
Deea
eu nu ma incadrez in "toata lumea care si-a facut jurnal separat" asa ca nu vad de ce sa se inchida acest subiect.... si nu cred ca avem obligatia sa scriem zilnic.

cand se scrie mult iar nu-i bine ca se scriu banalitati cand nu se scrie ...iar nu-i bine...

Oricum, dimineata aproape la toate subiectele era liniste mare....nu se mai scrisese nimic de ieri.
michelle
CITAT(Dumbo @ 22-11-2007, 02:12 PM) *

cheer.gif salutici,
m-am intors si eu de la spital.
Bine ca a trecut.
Acum stau in pat cu un crac in sus si cu laptop-ul in brate.

Refacere grabnica, Dumbo!
Eu nu prea sunt la curent cu evenimentele, sper ca esti bine pupic.gif

Haideti dragelor, cine sparge gheata cu un meniu? grin.gif

Deea, ai mai pus poze cu papusa ta?
Ramo
CITAT(peach @ 22-11-2007, 01:56 PM) *

neatea

mai dar ce liniste este ..eu propun inchiderea subiectului daca oricum nu mai este nimeni interesat sa scrie aici si toata lume si-a facut jurnal separat sad.gif

Ma "bucur" sau nu....ca nu sunt singura de aceeasi parere....
peach
CITAT(nusarich @ 22-11-2007, 12:11 PM) *

Sorina, despre ce retete vorbeai? Nu mai stii ce sa papi? Dar inimioara ce-ti pofteste? Sau ce ai prin frigider? Poate ne-o veni vreo idee, ceva, daca ne dai detalii.

orice ca in afara de paste si orez a la elvetieni nu-mi mai amintesc nimic romanesc in afata de ciorba si mincare de cartofi ..parca mi-a spalat cineva creierul mad.gif

Miha venise azi cu reteta de ostropel..o sa fac maine ca nu parea complicat.

Nu Pisik pot sa te plingi cit vrei...este un jurnal si practic imposibil de scris doar retete si dieta..in plus suntem o comunita virtuala ce-i drept sa ne plingem una pe umarul alteia..indiferent de ce

Nu Deea nu e nimeni obligat sa scrie ..ai perfecta dreptate.. la acest subiect se scrie din ce in ce mai putin iar pina la urma va disparea

Dumbo cum a fost operatia? cit timp nu ai voie sa te misti?
nusarich
Sorina, ma gandesc si revin de acasa, ca sunt pe ultimele 2 minute.
Deea
CITAT(michelle @ 22-11-2007, 03:17 PM) *

Deea, ai mai pus poze cu papusa ta?

nu, nu am mai pus....asta e singura poza noua din calculator
Imagine
Ramo
Peach, ce zici de: salata de vinete, dovlecei, tocanita de pui cu smanatana, sarmale, mancare de legume cu carnita de pui, bulz, racituri, oua umplute, ciuperci cu usturoi si maioneza....
michelle
Mmmhh mancaruri traditionale? Sarmale, ardei umpluti, tochitura cu mujdei si mamaliguta (se poate si WW.. cumva grin.gif ), branza cu smantana, chiftelute cu sos..
Mancare de varza, fasole (cu carnati) si muraturi blum.gif , mazare cu ficatei, frigarui... naughty.gif

CITAT(Deea @ 22-11-2007, 03:59 PM) *

w00t.gif Sa nu o mai recunosc!! Ptiu sa nu o deochi ca mare si frumoasa s-a facut give_rose.gif A inceput sa foloseasca rujurile lui mami? )).gif
Deea
Miha sa stii ca a inceput deja smile.gif Am povestit...dar nu mai stiu unde, mi-a luat rimelul intr-o zi, nu stiu cum a reusit sa-l deschida cert e ca a venit foarte mandra la mine sa-mi arate ce face...era rimelata pe sprancene si la momentul cand am vazut-o eu se pieptana cu el ... smile.gif
Ramo
In ideea de a nu ma satura de orez, de maine incep alta dieta, iar in acelasi timp vreau sa ma reapuc de cantaritul manacarii si de calcularea caloriile. De maine pun si eu meniurile.
peach
CITAT(ramonavlas @ 22-11-2007, 03:01 PM) *

Peach, ce zici de: salata de vinete, dovlecei, tocanita de pui cu smanatana, sarmale, mancare de legume cu carnita de pui, bulz, racituri, oua umplute, ciuperci cu usturoi si maioneza....

cum se face tocanita cu smintina?

ce este bulz?

mazare cu ficatei..reteta Miha

nu sarmale ca-s prea complicate si m-a complimentat o prietena cu "daca le face maica.ta vreau altfel lasa" blink.gif
Ramo
Tocanita de pui cu liezon (apa cu putina faina, pt a se ingrosa), iar la sfarsit se pune smantana. Ca in ciorbe.
Bulzul se face asa: se prepara mamaliga, se face "mingi" din ea, cam cat un pumn, care se umplu cu branza, dupa care se pune pe gratar.
Deea
Bulz, din cate stiu eu e mamaliga cu smantana, branza, ou ochi
peach
CITAT(ramonavlas @ 22-11-2007, 03:09 PM) *

In ideea de a nu ma satura de orez, de maine incep alta dieta, iar in acelasi timp vreau sa ma reapuc de cantaritul manacarii si de calcularea caloriile. De maine pun si eu meniurile.

pune abea mai fur si eu idei pupic.gif

CITAT(Deea @ 22-11-2007, 03:16 PM) *

doh.gif nici nu mi-a trecut prin minte ..eu pun oul fiert moale drool.gif
Ramo
Aaaa, da, asa e bulzul. La ce ma gandeam eu ara bot, nu bulz.........
Deea
CITAT(ramonavlas @ 22-11-2007, 04:30 PM) *

si bot ce e? )).gif
May
Neatza cow.gif m-am adunat si eu pe aici

milka ptiuuuu era sa nu te mai recunosc de cand nu te-am mai vazut dry.gif hai, hai ca te iert ca ai treaba sad.gif. Felicitari pt curs, ma intreb cine ti-a facut cadoul unsure.gif pupic.gif

Mi-am luat o oja culoarea fuchsia si e super rolleyes.gif. Inelul meu de logodna nu imi mai vine pe degetul care trebuie, il pierd pe drum... la un moment dat o sa trebuiasca sa il duc la micsorat si vroiam sa va intreb daca aveti idee cum ramane apoi... adica raman urme sau ceva? se vede rau?

peach
CITAT(Maybeline @ 22-11-2007, 03:49 PM) *

Neatza cow.gif m-am adunat si eu pe aici

milka ptiuuuu era sa nu te mai recunosc de cand nu te-am mai vazut dry.gif hai, hai ca te iert ca ai treaba sad.gif. Felicitari pt curs, ma intreb cine ti-a facut cadoul unsure.gif pupic.gif

Mi-am luat o oja culoarea fuchsia si e super rolleyes.gif. Inelul meu de logodna nu imi mai vine pe degetul care trebuie, il pierd pe drum... la un moment dat o sa trebuiasca sa il duc la micsorat si vroiam sa va intreb daca aveti idee cum ramane apoi... adica raman urme sau ceva? se vede rau?

eu mi-am micsorat verigeta si nu se vede absolut nimic
May
CITAT(peach @ 22-11-2007, 04:00 PM) *

eu mi-am micsorat verigeta si nu se vede absolut nimic

Mersi, sper sa nu se vada nici la al meu pupic.gif
Ramo
CITAT(Deea @ 22-11-2007, 06:34 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 22-11-2007, 04:30 PM) *

si bot ce e? )).gif

Am descris la post-ul 3170. Doar a in loc de botz, am scris bulz )).gif
Deea
Merci Ramo, am vazut acum....interesant, n-am mancat nicodata

Peach eu de cateva zile mananc supa de dovlecei cu paste alfabet, am scris aici http://forum.oneden.com/Ce-gatim-azi-de-post-t1481.html cum se face...mesajul 12
peach
multumesc fetelor pt idei...pt o saptamina am ce sa gatesc pupic.gif
Nessie
Off topic: Vad ca scrieti mereu "mesajul nr..." Daca dati un click acolo pe numar se deschide un meniu cu linkul direct catre acel mesaj. Il copiati si dati paste cand vreti sa indrumati pe cineva direct catre un mesaj anume. wink1.gif
Ramo
V-ati apucat de curatenia pt Craciun?
Deea
CITAT(ramonavlas @ 22-11-2007, 05:52 PM) *

lol.gif nu...si nici nu-mi doresc sincera sa fiu... astept sa vad adac imi creste din covor o cultura de orez....pt. ca fii-mea taman ce a pus mana pe o punga de orez si pana sa ma prind eu de ce e tare liniste prin casa l-a insirat din bucatarie pana in sufragerie ... in sufragerie, in mijlocul covorului a varsat "grosul" pungii.... acum asteptam recolta smile.gif
peach
CITAT(Deea @ 22-11-2007, 05:00 PM) *

lol.gif nu...si nici nu-mi doresc sincera sa fiu... astept sa vad adac imi creste din covor o cultura de orez....pt. ca fii-mea taman ce a pus mana pe o punga de orez si pana sa ma prind eu de ce e tare liniste prin casa l-a insirat din bucatarie pana in sufragerie ... in sufragerie, in mijlocul covorului a varsat "grosul" pungii.... acum asteptam recolta smile.gif

da-i stropitoarea )).gif )).gif )).gif

CITAT(ramonavlas @ 22-11-2007, 04:52 PM) *

nuuuuuuuuu... pai mama ce mai face cind vine?! grin.gif
Sexymom
Mami a mea a facut casa luna, azi i-a spus Biancai sa se descalte la usa si la mine se uita ca un politai )).gif
stardust
Miha, cat ai putut fi de frumoasa !!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Mi-a placut dansul vostru mult!! Eu in Romania n-am prea fost pe la nunti "selecte" si oricum, deja de ceva ani buni n-am mai prea fost deloc la nunta. Totul a aratat superb, eu tort asa de frumos n-am mai vazut blink.gif

Peach, mie sa stii ca tot imi place freza ta!

Deea, acum Alexia iti seamana mult mai bine. A crescut foarte mult de cand n-am mai vazut-o si e o frumoasa give_rose.gif

La mine toate-s vechi. Sunt tot "foamnea-n gat", deja ma gandesc ce sa mananc in seara asta bun (nu de dieta, din pacate sad.gif ). Cred ca vremea asta nu ma motiveaza deloc. Am gasit scuza naughty.gif
axe10
CITAT(michelle @ 21-11-2007, 10:46 PM) *

Bluelife, Ella pupic.gif pupic.gif

Lavi, mie mi se pare ok meniul tau avand in vedere programul..

Lasa ca-l vezi pe asta de azi si-ti trece....azi de la curs am fugit la gradinita ca am avut sedinta despre serbarea de Craciun, cadouri, mosh...etc...asa ca am venit acasa...cu foamea in gat!

CITAT(Pisik @ 22-11-2007, 11:22 AM) *

CITAT(daconst @ 22-11-2007, 01:02 PM) *

Mey,dar ce asa putina miscare pe aici?Unde sunteti?Ati scapat la ingrasacioase? )).gif

Ella,eu abia astept nunta ta,ca sigur va fi o alta nunta de vis! wink1.gif

Eu da sad.gif

Bine ca recunosti..."I am Ioana and I'm a food-oholic..."...inceputul e mai greu! pupic.gif

Sunt cu tine Pisi. hug.gif

CITAT(ramonavlas @ 22-11-2007, 03:49 PM) *

CITAT(peach @ 22-11-2007, 01:56 PM) *

neatea

Ma "bucur" sau nu....ca nu sunt singura de aceeasi parere....

Ramona...shhhhhhh....ca scrii de max o saptamana pe aici dupa o absenta la scris( ca de vizualizat ai mai facut-o)....de vreo 6 luni.....nu e cazul sa comentezi!!

CITAT(Deea @ 22-11-2007, 03:59 PM) *

Imagine

Pup copilul minunat!
Ce ochi are fie-ta asta...mortala nu alta!

CITAT(Deea @ 22-11-2007, 04:16 PM) *

Bulz e cum gateste bucatarul la restaurant!
Eu de ex am vazut ca intr-un fel (asa cum a descris Ramona) se face intr-un restaurant...altii il fac altfel...cel mai mare si cel mai gras l-am mancat in Poiana Brasov la "...haiducilor"...ca am un lapsus acum.

Peach poti incerca sa fierbi un ou mediu(adica nici moale nici tare), amesteci cu niste unt, branza telemea(nu prea multa) si pui mamaliga fierbinte deasupra....o bunatate...

CITAT(Maybeline @ 22-11-2007, 04:49 PM) *

Depinde!
Are pietre de jur imprejur?
Sau e simplu si o pietricica?...daca e asa nu se intampla nimik!!

CITAT(Deea @ 22-11-2007, 06:00 PM) *

lol.gif lol.gif ...eu nu am timp nici macar sa-mi fac baie...alerg de nebuna prin casa....curatenia cred ca o fac in saptamana dinainte....am mai zis ca nu inteleg treaba cu smotru de parca nu ai face tot anul ci numai de Paste si Craciun...Da trebuie sa spal geamurile ca s-au murdarit...dar nu pt ca vine Craciunul!!!

Ce minunata imagine am despre casa ta Deea....pune-i si o palarie din aia de chinezoaica, cred ca ar prinde-o!! lol.gif lol.gif

Acuma pe bune...BUrete si cu Luchi unde sunt!!!?????
stardust
May, te-ai logodit? rolleyes.gif Felicitari! w00t.gif
Deea
Axe hug.gif , o prietena buna spune despre fii-mea ca are ochii cat cescuta de cafea smile.gif In alta ordine de idei cred ca ai o idee tare buna despre casa mea...cat e ziua de lunga si sta cu mamaie e un mielusel, nu misa in front smile.gif; cand ajungem noi acasa parca ii apasa cineva pe un buton si o apuca nazbatiile. La palarine de chinezoi nu m-am gandit...deocamdata isi pune galetusa pt. jucariile de plaja pe cap si se plimba prin casa. lol.gif

Soranutza multumesc pt. complimente hug.gif ...ma bucur ca zici ca seamana cu mine blum.gif . Las ca vine Danuta si ne contrazice....ea intotdeauna a sustinut ca Alexia seamana cu tati ei

Azi am mancat cam mult...

Md. 1 banana
cafea cu lapte - multa

Pranz: orez cu legume de la catering....avea mult ulei
gustare: 1 banana

pe la ora 17.00 - salata de fructe: 1 banana, 1 kiwi, 1 portocala

cina: mancarica de cartofi cu conopida

altele: 0.5l pepsi light
seminte

...cam multe banane, nu stiu ce am avut de am mancat atatea
Ramo
Axe, in primul rand...fara shhhhh........
In al doilea rand, tocmai din motivul pe care l-a scris Peach, nu am avut de ce sa intervin.
In al treilea rand....prea le stii tu pe toate........
In al patrulea rand, cu riscul de a mi se aduce injurii......ai avut si tu vina ta(un motiv pt care nu am mai intrat). Remember? Sau acum "imi bat eu gura degeaba?" (citat din Axe-stie-tot).
axe10
CITAT(ramonavlas @ 22-11-2007, 08:31 PM) *

In al doilea rand, tocmai din motivul pe care l-a scris Peach, nu am avut de ce sa intervin.
In al patrulea rand, cu riscul de a mi se aduce injurii......ai avut si tu vina ta(un motiv pt care nu am mai intrat). Remember? Sau acum "imi bat eu gura degeaba?" (citat din Axe-stie-tot).

Nu era cazul chiar tu sa zici ca e liniste...daca nu ai inteles. Eu m-am plimbat pe aici we-uri intregi si nimeni nu era in zona...ba cu treburi, ba cu servici, copii...vacante.

Stiam ca o sa zici ca e vina mea. Eu am zis ce am avut de zis ...atunci nu ti-a convenit, acum nu-ti convine...dar vad ca pana la urma am avut dreptate (imi pare rau de asta sa nu crezi ca ma bucur). Mi-am dat cu parerea pentru ca sunt trecuta prin experiente de tot felul si tu te-ai suparat. Acum din nou!!
Nu prea accepti observatii, nu?
Nu tot ce zboara se mananca sa stii...retine-o si pe asta ...
nusarich
Sorina, mie imi e pofta de varza (dulce, cu multe rosii) la cuptor. Si poti sa-i pui alaturi si o bucatica de carnita (de care vrei tu) daca nu tii post.
Eu saptamana asta am avut niste supa de rosii si paste si cartofi la cuptor. Iubi al meu a papat supa de rosii cu crutoane (eu fara) si cartofii i-a presarat cu branza rasa (din nou eu nu, ca tin post).
Ma mai bate gandul la un ghiveci cu multe legume si la niste supa crema de conopida.

Deea, Alexia e o dulce! Ochisorii ei iti iau pur si simplu ochii, sunt atat de expresivi...

Soranutza, ce mai faci? Ce papa bun faci asta-seara? Spune tot, poate adaptam la WW sa iasa cu puncte mai putine, vorba lui May..
May
Apropo de curatenia de Craciun... eu fac o asemenea curatenie de 2 ori pe luna ( in afara de geamuri) iar intre curateniile astea mai fac si d-alea zilnice... sa ma ia [*****] de nu se face mizerie in casa ca la nebuni si cum eu stau acasa toata ziua nu suport sa fie mizerie asa ca ma pun sa le fac, iar a doua zi o iau de la capat sad.gif

axe mama ce pofta mi-ai facut cu ou cu unt si mamaliguta drool.gif se executa cat de curand. Cat despre inel, da, e simplu cu o singura pietricica. Inca nu il micsorez pana nu ajung la greutatea dorita floare.gif

soranuta nu numai ca m-am logodit dar am si facut nunta, deh, daca ai lipsit atat )).gif glumesc )).gif. Da. cica m-am logodit, adica am primit inelul ca cererea a fost facuta de mult timp give_rose.gif
Deea
CITAT(nusarich @ 22-11-2007, 09:00 PM) *

Deea, Alexia e o dulce! Ochisorii ei iti iau pur si simplu ochii, sunt atat de expresivi...

hug.gif ce mai creste pipota in mine cand mi-e laudata mandra smile.gif ..deh, si eu o cioara ca toata ciorile smile.gif
dany

CITAT(ramonavlas @ 22-11-2007, 07:31 PM) *

Imi pare rau ,Ramo dar ..... tu nu ai mai intrat de cand ai dat chix cu tipul din Londra ( atunci au zis cateva fete ceva care nu ti-a prea convenit ).... Habar nu ai ce s-a intamplat intre timp ....Eu ti-am urat " bun revenit " si sper ca iti e mai bine acum !!!

In alta ordine de idei : cand am tras EU un semnal de alarma in legatura cu " neuronii" nimeni nu a zis nimic .....Acum a deschis Peach gura si ....hop toata lumea sare !!!!

Ca nu-i convine cuiva ca mi-am facut jurnal ( sunt ultima care si-a facut jurnal )......mi-e egal !!!! Scriu la neuroni cand pot ajuta sau cand e ceva ce ma " atinge " si pe mine ..... In rest ....pauza !!! Repet : neuronii nu mai sunt ce au fost si pentru ca m-a durut chestia asta mi-am facut jurnal !!! Nu mai aveam chef sa scriu de una singura pe aici .........

Sa vad cine ma condamna !!!!!

CITAT(Deea @ 22-11-2007, 08:50 PM) *

hug.gif ce mai creste pipota in mine cand mi-e laudata mandra smile.gif ..deh, si eu o cioara ca toata ciorile smile.gif

Ai motive sa-ti creasca pipota !!!!!!!
axe10
Hai sa arunc meniul pe ziua de azi, dezastruos...mai am doar o zi de curs si am scapat!!!
Urata e mancarea de la catering....o compatimesc pe Deea!

paine(35g) 1.75
br.topita fitness(1.5 felii) 1.5
salam(2 felii) 1.4
zahar 1.5
chiftea 3
cartofi la cuptor+boia+ulei 4
shaorma 10
ardei cu varza murati 0
lipie 2
pasta de linte(3 linguri) 1.5
mar 0

Depasire vreo 7 p....
Deea
Axe, de obicei de unde mancam noi e mancare buna...dar din aia cu "interzise"... nu stiu de ce [*****] pun in orez si in "jardiniera de legume" - asa se numeste - o gramada de ulei...Eu nu am timp, sau imi e lene sa-mi pregatesc de acasa, de asta tot comand la servici. Noi avem sediul la mama naibi, pe soseaua care duce la Metro Berceni....nu avem nimic prin zona sa zic ca ies si-mi cumpar un iaurt ceva, deci daca nu ma duc cu sufertasul ori chitai de foame ori comand.

Dany multumesc...mama ce pipota am blum.gif hug.gif

Miha acum am vazut valsul vostru cheer.gif ....imi place f. mult melodia, ... verisoara mea tot pe melodia aceasta a dansat smile.gif.... e cumva melodia din Anastasia...desene animate?
otilici
Deea,am vrut sa scriu mai devreme,dar nu am apucat sa pun mana pe tastatura pana s-au culcat baietii: nu numai ca e o scumpa Alexia,asta stii deja,dar mi se pare mult mai matura decat varsta ei.Are niste priviri inteligente de mori nu alta.Si nu te stresa prea tare,ca toti copiii fac nazbatii.Al meu ma termina ca-s acasa cu el toata ziua,trebuie sa-l pazesc non-stop.Dar si asa face destule boacane.
nusarich
'Neata neuroni!

Peach, la ce mancare te-ai oprit?
Dumbo
Buna dimineata,
Ce bine e sa te trezesti tarziu, acum ma duc sa imi fac si cafelutza.
Deci luni m-am internat in viteza si marti m-a operatat domn'doctor. Am avut o fractura inchisa si mi s-a pus o tija metalica in tibie si un surubel mic in zona gleznei. Marti le-am scos. A fost destul de nasoala operatia, dar si mai nasol chinul dupa operatie. Am avut frisoane vre-o 3-4 ore si nu reuseau sa ma scoata din hipotermie cu nici o injectie. Am avut greturi si de toate. Iar alte injectie... Brrrr...
Bine ca a trecut.
Seara deja ma plimbam prin salon. Cam schiopatat dar ma plimbam.

Acum inca ma mai deranjeaza un pic genunchiul si glezna, dar ma plimb prin casa, ceea ce e ok.

cheer.gif
Am reusit sa slabesc destul de mult in zilele astea de spitalizare. Din pacate inca nu am voie si nici nu am cum sa fac alt sport decat de recuperare.
Am medical pana la sfarstiul lunii asa ca probabil o sa am si eu mai mult timp pentru curatenie, mutat florile prin ghivece si nu in ultimul rand retete WW.
Si poate cand o sa ma simt mai bine ma apuc sa si proiectez un bb.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.