CITAT(michelle @ 21-11-2007, 10:46 PM)

Bluelife,
Ella
Lavi, mie mi se pare ok meniul tau avand in vedere programul..
Lasa ca-l vezi pe asta de azi si-ti trece....azi de la curs am fugit la gradinita ca am avut sedinta despre serbarea de Craciun, cadouri, mosh...etc...asa ca am venit acasa...cu foamea in gat!
CITAT(Pisik @ 22-11-2007, 11:22 AM)

CITAT(daconst @ 22-11-2007, 01:02 PM)

Mey,dar ce asa putina miscare pe aici?Unde sunteti?Ati scapat la ingrasacioase?
Ella,eu abia astept nunta ta,ca sigur va fi o alta nunta de vis!

Eu da

Bine ca recunosti..."I am Ioana and I'm a food-oholic..."...inceputul e mai greu!
Sunt cu tine Pisi.
CITAT(ramonavlas @ 22-11-2007, 03:49 PM)

CITAT(peach @ 22-11-2007, 01:56 PM)

neatea
mai dar ce liniste este ..eu propun inchiderea subiectului daca oricum nu mai este nimeni interesat sa scrie aici si toata lume si-a facut jurnal separat

Ma "bucur" sau nu....ca nu sunt singura de aceeasi parere....
Ramona...shhhhhhh....ca scrii de max o saptamana pe aici dupa o absenta la scris( ca de vizualizat ai mai facut-o)....de vreo 6 luni.....nu e cazul sa comentezi!!
CITAT(Deea @ 22-11-2007, 03:59 PM)

nu, nu am mai pus....asta e singura poza noua din calculator

Pup copilul minunat!
Ce ochi are fie-ta asta...mortala nu alta!
CITAT(Deea @ 22-11-2007, 04:16 PM)

Bulz, din cate stiu eu e mamaliga cu smantana, branza, ou ochi
Bulz e cum gateste bucatarul la restaurant!
Eu de ex am vazut ca intr-un fel (asa cum a descris Ramona) se face intr-un restaurant...altii il fac altfel...cel mai mare si cel mai gras l-am mancat in Poiana Brasov la "...haiducilor"...ca am un lapsus acum.
Peach poti incerca sa fierbi un ou mediu(adica nici moale nici tare), amesteci cu niste unt, branza telemea(nu prea multa) si pui mamaliga fierbinte deasupra....o bunatate...
CITAT(Maybeline @ 22-11-2007, 04:49 PM)

Mi-am luat o oja culoarea fuchsia si e super

. Inelul meu de logodna nu imi mai vine pe degetul care trebuie, il pierd pe drum... la un moment dat o sa trebuiasca sa il duc la micsorat si vroiam sa va intreb daca aveti idee cum ramane apoi... adica raman urme sau ceva? se vede rau?
Depinde!
Are pietre de jur imprejur?
Sau e simplu si o pietricica?...daca e asa nu se intampla nimik!!
CITAT(Deea @ 22-11-2007, 06:00 PM)

CITAT(ramonavlas @ 22-11-2007, 05:52 PM)

V-ati apucat de curatenia pt Craciun?

nu...si nici nu-mi doresc sincera sa fiu... astept sa vad adac imi creste din covor o cultura de orez....pt. ca fii-mea taman ce a pus mana pe o punga de orez si pana sa ma prind eu de ce e tare liniste prin casa l-a insirat din bucatarie pana in sufragerie ... in sufragerie, in mijlocul covorului a varsat "grosul" pungii.... acum asteptam recolta

...eu nu am timp nici macar sa-mi fac baie...alerg de nebuna prin casa....curatenia cred ca o fac in saptamana dinainte....am mai zis ca nu inteleg treaba cu smotru de parca nu ai face tot anul ci numai de Paste si Craciun...Da trebuie sa spal geamurile ca s-au murdarit...dar nu pt ca vine Craciunul!!!
Ce minunata imagine am despre casa ta
Deea....pune-i si o palarie din aia de chinezoaica, cred ca ar prinde-o!!
Acuma pe bune...BUrete si cu Luchi unde sunt!!!?????