michelle
23-11-2007, 09:37 AM
CITAT(stardust @ 22-11-2007, 07:06 PM)

Ma faci sa rosesc, multumesc
Asa e, nici eu nu am vazut tort mai frumos, cand l-am vazut mi-au dat lacrimile.. O sa incerc sa pun azi si filmuletul cu tortul
michelle
23-11-2007, 10:03 AM
CITAT(Deea @ 22-11-2007, 08:25 PM)

Azi am mancat cam mult...
Md. 1 banana
cafea cu lapte - multa
Pranz: orez cu legume de la catering....avea mult ulei
gustare: 1 banana
pe la ora 17.00 - salata de fructe: 1 banana, 1 kiwi, 1 portocala
cina: mancarica de cartofi cu conopida
altele: 0.5l pepsi light
seminte
...cam multe banane, nu stiu ce am avut de am mancat atatea
Mie mi se pare ok meniul tau.. e in grafic ca sa zic asa
).gif)
Lasa ca bananele sunt sanatoase, au vitamine. Mai bine asa decat mai stiu eu ce alte dulciuri

CITAT(Deea @ 22-11-2007, 09:50 PM)

ce mai creste pipota in mine cand mi-e laudata mandra

..deh, si eu o cioara ca toata ciorile

Cum sa nu te topesti cand te uiti la ochii ei mari si frumosi?
CITAT(axe10 @ 22-11-2007, 11:12 PM)

Hai sa arunc meniul pe ziua de azi, dezastruos...mai am doar o zi de curs si am scapat!!!
Urata e mancarea de la catering....o compatimesc pe Deea!
Ai depasit un pic, dar nu te stresa din cauza asta. Vreo 3-4 puncte se consuma oricum prin activitatea zilnica, deci daca ar fi sa faci un total, nu ai depasit in final chiar cu mult.

CITAT(Deea @ 22-11-2007, 11:44 PM)

Miha acum am vazut valsul vostru

....imi place f. mult melodia, ... verisoara mea tot pe melodia aceasta a dansat

.... e cumva melodia din Anastasia...desene animate?
Si noi ne-am indragostit de melodia asta. Si Monic a deschis petrecerea nuntii tot cu acels vals
Da, e din desenul animat Anastasia (vezi pe
youtube secventa de film). Daca iti place, iti trimit si mp3-ul
daconst
23-11-2007, 10:17 AM
Neatza!
Am vazut multe pagini scrise si m-am bucurat,dar cind le-am citit mi-a trecut cheful.
Dany,ma intrebai pe privat ce ma deranjeaza la jurnale.Practic nu ma deranjeaza nimic,fiecare e liber sa faca ce vrea.Eu respect optiunea fiecareia.
Dar ma seaca cind vad ca doar aici apar polemici de fiecare data,ca la fiecare i se rupe daca nu e jurnalul ei. Si uite asa se supara fetele care nu mai intra aici dintr-un motiv sau altul.
Aici nu exista pic de toleranta!
Eu in jurnale nu am vazut atatea polemici cite au fost aici.Si asta de ce?Ca exista o gazda fata de care ai respect,poate.Aici nu intereseaza pe nimeni daca jigneste sau e acida si asta ma seaca.
Pe urma va intrebati de ce nu se scrie?Pai cine mai are chef dupa astfel de tratamente.Cred ca nu are rost sa va enumar fetele care nu mai intra in urma disputelor de aici,ca le stiti fiecare.
Sa nu mai spun de faza ca "mi-am facut jurnal sa pot spune ce vreau sau sa nu-mi faca nimeni observatie" a plecat tot de aici,din cauza observatiilor si a remarcilor rautacioase facute.Cind exista scroll si nu e nimeni obligat sa citeasca ceva ce nu-i convine.Chiar nu inteleg de ce e atata lipsa de intelegere aici.
Iar din punctul meu de vedere jurnalul e ceva de genul:eu scriu la tine,tu scrii la mine.Asta in cazul fetelor care au jurnal,iar restul scriu in jurnale pentru ca nu au unde sa mai scrie.
No offence,dar asta e parerea mea!
peach
23-11-2007, 10:27 AM
neatea fetele
ia nu va mai certati ca este loc pentru toate, cu
Ramona am fost dura si-mi pare rau..binenteles ca nu ne-a ascultat, pina nu se loveste omul singur de pragul de sus nu crede..si eu as fi facut la fel in locul ei..si banuiesc ca nu a fost deloc usor sa digere comentariile noastre..dar acum zau daca vad ce rost are sa deschidem rani vechi, inloc sa mergem inainte si sa ne ajutam una pe alta
!!! Repet : neuronii nu mai sunt ce au fost si pentru ca m-a durut chestia asta mi-am facut jurnal !!! poate nu mai este ce a fost
Dany dar putem sa-l facem daca ne straduim putin ..asa ca muta-ti funul inapoi la neuroni si scrie aici ce probleme ai indiferent de tip daca vrei sa fiecum a fost. Mie mi-e greu sa alerg printre jurnale sa vad ce face fiecare
Dumbo bine ca a trecut..brr nu credeam ca-i asa de complicat sa.ti scoata tija..acum daca tot ai pierdut incearca sa nu recuperezi ..si da-i bataie cu priectul

..nimic nu.i mai minuat decit un copil.
Nusarich azi m-am oprit la ostropelul lui Miha pt sot si la mamaliga cu smintina si ou fiert moale a lui Ramona..eu vinerea si miercurea nu maninc carne de obicei dar lactate da.
Am fost la doctor ieri si mi-am luat analizele..toate bune si frumoase pina la fier, care la mine are valoarea 12 si normala e de 300 iar maxima de 600. Lipsa fierului provoaca oboseala, depresie, durere de cap, ameteala ..aviz amatoarelor..special
Pisik. Pierderea fierului se face prin menstruatie abundenta, sport sau dieta. La mine trebuie sa fi fost dieta. Asa ca de luni imi vor face intravenoas cite o plosca intreaga de 2 ori pe saptamina 4 saptamini..sa nu va jucati cu magnetul pe linga mine dupa aceia
Doi mosnegi se intalnesc:
- Ce mai faci, Vasile?
- Uite, am fost la femei.
- Si cum a fost?
- Mai curat decat la barbati.
danyhoney
23-11-2007, 10:48 AM
Neata !
CITAT(peach @ 23-11-2007, 09:27 AM)

poate nu mai este ce a fost
Dany dar putem sa-l facem daca ne straduim putin ..asa ca muta-ti funul inapoi la neuroni si
scrie aici ce probleme ai indiferent de tip daca vrei sa fiecum a fost. Mie mi-e greu sa alerg printre jurnale sa vad ce face fiecare
Cine zice ca am probleme ???
daconst
23-11-2007, 10:57 AM
Deea,am vazut poza cu Alexia,minune mica cu ochi mari!
O frumusete si ce par lung are!Nu-i faci codite?
Ramona,cum se cheama dieta ta,pina la urma?
Sa nu ne uiti cu pozele de la chef!
Sorina,mama ce ne-ai provocat aici cu mancarurile!
Zici ca asa complimente ai primit la sarmale?
peach
23-11-2007, 11:03 AM
"probleme" zilnice..bune sau rele, nu ma refeream la nimic special
ex: pt mine ieri o
problema era ca nu stiam ce sa gatesc
CITAT(daconst @ 23-11-2007, 09:57 AM)

Sorina,mama ce ne-ai provocat aici cu mancarurile!
Zici ca asa complimente ai primit la sarmale?

Da de la Cris.. ca ei nu-i e rusine sa-mi spuna pe fata ce gindeste
Doamne ce bine ca Marcel saracul maninca orice gatesc eu..si nu comenteaza nimic..oricum dupa dovleceii fierti in apa cu sare a lui soacramea ai mei cu sos tomat sunt lux
ps: eu nu.i pot minca pe ai mei
nusarich
23-11-2007, 11:09 AM
Sorina, si eu am anemie nu-stiu-de-care si cica sa iau fier pastilute. Dupa o luna de tratament nu se vedea nimic, dar eu ma simteam ca un mistret. Eram super constipata si tot cu anemia respectiva. Asa ca am renuntat. O sa mananc mai multe cereale si rosii si o sa vad eu cum va fi la urmatoarele analize.
peach
23-11-2007, 11:18 AM
CITAT(nusarich @ 23-11-2007, 10:09 AM)

Sorina, si eu am anemie nu-stiu-de-care si cica sa iau fier pastilute. Dupa o luna de tratament nu se vedea nimic, dar eu ma simteam ca un mistret. Eram super constipata si tot cu anemia respectiva. Asa ca am renuntat. O sa mananc mai multe cereale si rosii si o sa vad eu cum va fi la urmatoarele analize.
mie mi-a zis doctorul ca pot lua si pastile dar dureaza mult prea mult si e mai bine intravenos mai ales la asemenea deficit. Intreaba doctorul tau daca nu poti face intravenos. Mai am o prietena care se chinuie de luni de zile cu pastile si nu reuseste.
pe sot la gasit cu deficit de B12 (cica fostii vegetarieni isi revin greu) asa ca ieri i-au facut o injectie cu B12 direct. Toata ziua sa vaitat

de durere..barbatii astia
daconst
23-11-2007, 11:19 AM
Nusha,eu am avut anemie mare dupa nastere,ca pierdusem sange si dr mi-a recomandat un sirop de plante care se gaseste aici in farmacie si care nu da constipatie.Trebuia sa beau 3 capacele pe zi timp de 2-3 luni.Am baut doar o luna si mi-am revenit perfect.
Eu zic sa cauti varianta naturista ca pastilele constipa rau.
Sorina,sa-ti cumpar siropul asta?Ca nu e rau la gust.
peach
23-11-2007, 11:27 AM
nu are rost acum ..nici nu stiam ca am am lipsa de fier pina saptamina trecuta cind nu m.am putut da dimineata jos din pat din cauza ametelii...ca depresie si dureri de cap am de mult dar astea pot avea si alte cauze..poate trec si astea cu ocazia asta
Ce-i cu
Burete si
Himere nu au scris de mult
michelle
23-11-2007, 11:29 AM
Si fiindca se apropie week-end-ul, imi permit sa pun 2 filmulete cu
tortul nostru care a avut 28 de trandafiri
Partea 1Partea 2Revin si cu pozele de la Paris
daconst
23-11-2007, 11:30 AM
Semnifica ceva 28?Sau asa s-a intamplat?
michelle
23-11-2007, 11:34 AM
CITAT(daconst @ 23-11-2007, 11:30 AM)

Semnifica ceva 28?Sau asa s-a intamplat?
Asa s-a intamplat. Initial au zis ca trebuie 18, apoi in ziua nuntii ne-au mai cerut inca 10
daconst
23-11-2007, 11:41 AM
Dumbo,nu te doare spatele?Ai ramas asa inclinata.
Ganesha,tu ce ne mai spui?
Cind ai timp si chef poate ne povestesti ceva din Canada,de la tine.Ca eu tare sunt curioasa cum sunt comunitatile de romani acolo.Sunt multi romani,asa-i?
Cind ai fost ultima oara in tara?
gandac
23-11-2007, 11:42 AM
Hei, salutare, fetelor, ma confesez, aseara am mancat o saorma mica si am baut 2 cani de vin fiert si un sandwich in timpul zilei, dar recuperez azi. Mi-e foarte greu sa le numar, m-am dezobisnuit total si tot uit, dar sper sa reusesc sa ma apuc ca lumea de numarat, ca tre sa slabesc macar 3-4 kg pana la craciun .
Pupici
daconst
23-11-2007, 11:44 AM
Gandacel,salutam revenirea ta!
Ce mai faci????Cum mai sunteti cu dieta?ca tu parca tineai cu sotul impreuna,nu?
gandac
23-11-2007, 12:01 PM

va multumesc, intr-adevar tineam cu sotul meu pe vremea aceea, dar acum nu il mai pot mobiliza, e foarte prins in ceea ce face, are mult de lucru, incerc sa il conving sa tina si el, cas mie mi-e foarte greu sa tin singura ,pentru ca sunt foarte pofticioasa.
dar incerc
daconst, e baietelul tau??! stiu ca erai insarcinataultima oara cand am intrat eu pe forum
Deea
23-11-2007, 12:03 PM

fetele
Nu ma incanta discutiile astea intepate.... de asta prefer sa nu mai zic nimic si sa vedem ce-o iesi. Eu am zile in care nu am timp sa scriu, altele in care nu am chef, alte zile in care scriu si nu primesc nici un raspuns asa ca iau o pauza de 1-2 zile si poate dupa aia am chestii mai interesante de zis etc...
Dana inca nu-i fac codite, e cret parul ei la spate si nu am ce sa-i prind... daca te-ai uitat bine la poza o sa observi un breton " in tendinte"

...este tunsa de mine pentru ca nu sta cu nici o agrafa si cu nici un fel de elastec, cum ii prind parul cum se enerveaza si pana nu le scoate pe toate nu se lasa.
nusarich
23-11-2007, 12:05 PM
Dana, o sa intreb si la magazinele naturiste, poate gasesc ceva care sa nu-mi creeze probleme, sa vad cum imi fac timp sa caut...
daconst
23-11-2007, 12:14 PM
Gandacel,e baietelul meu,daaa.
Eu am pus peste 30 de kg in sarcina si acum ma mai chinui sa scap de ultimele kg,care nu vor nicicum sa plece...dar de fapt nici nu fac nimic.Cu dieta sunt varza,ca ma scap mereu la dulce.Eu eram aia cu nutella pe vremuri,dar macar acum mi-a trecut.
Pacat ca am descoperit alte tentatii.
Deea,esti mortala cu "breton in tendinte".
Eu vedeam par lung tare la spate si ma gindeam ca ajunge de doua moatze.
Of,ca tare mi-s dragi fetitele,ca poti sa le faci o gramada de chestii sa arate chic.
Nusha,zilele astea merg la dentist si ma gindeam la tine.Chiar mi-au plombat o masea si ma durea in continuare.Am mers sa-mi omoare nervul ca seara ma urcam pe pereti de durere.
Mai am vreo 2 plombite de facut si curatirea profesionala,care astia o fac in fiecare an,vrei nu vrei.
Tu ti-ai rezolvat problemele?
Dumbo
23-11-2007, 12:24 PM
Peach, proiectul mai are de asteptat pana ma pun pe picioare. Numai ca acum nu mai am nici o "scuza".
Azi de dimineata aveam 65 de kilograme. Din pacate inca nu pot face miscare asa ca sper sa nu pun prea multe inapoi.
Daconst, nu imi dau seama despre ce inclinat e vorba, dar daca e vorba de "poza" mea acum chiar ca se potriveste. Pentru ca chiar asa stau. In pat, cu piciorul in sus pe o perna inalta. Si cu laptop-ul in brate.
daconst
23-11-2007, 12:51 PM
CITAT(Dumbo @ 23-11-2007, 02:24 PM)

Daconst, nu imi dau seama despre ce inclinat e vorba, dar daca e vorba de "poza" mea acum chiar ca se potriveste. Pentru ca chiar asa stau. In pat, cu piciorul in sus pe o perna inalta. Si cu laptop-ul in brate.
Nu,iubita.
Ma refeream ca atunci cind scrii un mesaj apare numele tau jos scris inclinat.Si facusem o gluma ca dura cam mult pina sa-l trimiti!
Sanatate mult!
michelle
23-11-2007, 01:07 PM
Am revenit si cu
pozele din Paris! Enjoy!
CITAT(peach @ 23-11-2007, 09:27 AM)

Asa ca de luni imi vor face intravenoas cite o plosca intreaga de 2 ori pe saptamina 4 saptamini..sa nu va jucati cu magnetul pe linga mine dupa aceia
Vezi sa nu afle soacra-ta

Sanatate multa
miha f frumos tortul, oare cum o fi fost la gust?
deea ii place fetei tale cu parul valvoi
dumbo sper sa iti revii repede si sa auzim de
nusarich
23-11-2007, 01:10 PM
Dana, da, mi-am terminat "chestiile" prin iunie, dar trebuie sa merg sa-mi fac controlul de 6 luni, bine ca mi-ai adus aminte sa sun, ca in fiecare zi imi tot propun sa sun sa-mi fac programare.
Intrebare pentru fetele care tin post: eugeniile Dobrogea cu cacao sunt de post sau nu? Voi ce stiti?
michelle
23-11-2007, 01:11 PM
CITAT(Maybeline @ 23-11-2007, 01:08 PM)

miha f frumos tortul, oare cum o fi fost la gust?
Cica a fost bun
Pana la urma am mers pe varianta cu ce le place invitatilor, nu mie.. Sincer nu a fost pe placul meu, dar ceilalti l-au devorat
gandac
23-11-2007, 01:18 PM
felicitari, daconst, sa-ti traiasca baietelul, sa se faca mare si frumos, sa fie fericit si sanatos.
Atat de multe kg ai pus in timpul sarcinii?

. Asta imi este si mie frica, sunt sigura ca in cazul unei sarcini o sa pun foarte multe kg, de aceea vreau sa slabesc vreo 30 kg, si sa fac si sala, ca sa fiu macar in forma, cand ne von hotari sa facem si bebe (mai asteptam maxim 3 ani). Dar usor de zis, greu de facut.
Dar, poate ca alaturi de voi o sa reusesc.
Pupici
aaa, apropos, v-au placut pozele?!
aaa, scuze, fetelor, m-am intors la paginile anterioare si am vazut ca v-au placut pozele.
multumesc, maybelline
Pisik
23-11-2007, 01:21 PM
CITAT(nusarich @ 23-11-2007, 03:10 PM)

Dana, da, mi-am terminat "chestiile" prin iunie, dar trebuie sa merg sa-mi fac controlul de 6 luni, bine ca mi-ai adus aminte sa sun, ca in fiecare zi imi tot propun sa sun sa-mi fac programare.
Intrebare pentru fetele care tin post: eugeniile Dobrogea cu cacao sunt de post sau nu? Voi ce stiti?
Da, sunt; si bune rau

; nu stiu de ce m-a cenzurat ca nu era un cunvant urat
Miha super pozele

(la pag 18 si parca si urmatoarea nu se vad toate)
gandacel cu placere
nusarich
23-11-2007, 01:29 PM
Merci mult, Pisi. Stateam sa ma uit la o eugenie de numa...
Miha, superbe pozele! Si voi asa de fericiti si destresati...
danyhoney
23-11-2007, 01:38 PM
Frumoase pozele , Miha ! Cum spunea si May , de la pagina 17 nu se mai vad toate ....
stardust
23-11-2007, 02:36 PM

Trebuie sa imi schimb tactica: comentariile trebuie sa le fac imediat ce gasesc un mesaj la care vreau sa comentez. Am zis ca citesc toate paginile si apoi adaug si eu cate ceva. Numai bine ca am uitat tot ce am vrut sa zic
Ieri seara am mancat la libanez pentru prima data in viata mea. Mi-a placut foarte mult, au multe condimente (dar nu e nimic picant, cel putin nu din ce am gustat eu). Gatesc cu mult usturoi, iaurt, menta, patrunjel si busuioc. Am fost placut surprinsa. Mie mi se pare ca este o mancare fina dar sanatoasa. Au foarte multe cruditati, salate, ulei de masline si cred ca nu prajesc prea multe in ulei ci pe grill.
Imi ies ochii din cap de foame. Cam asa arat:
N-avem cantina la servici, asa ca ori vin cu mancare pregatita de acasa, ori fac foamea. Cum vesnic mi-e lene, cam fac foamea. Astazi colega de birou zicea sa mergem sa mancam undeva, de la ora 12 (acum e 13.36) o tot astept.
gandac
23-11-2007, 02:36 PM
fetelor, cum imi pun tickerul pe forum?
ca nu mai stiu. stiu de unde il iau , dar sa mor daca mai stiu cum il pun pe forum
stardust
23-11-2007, 02:39 PM
Miha, ce-mi place cum iti statea parul la pagina doi, asa cu bucle mari. Te prinde bine. Asa se aranjeaza el singur? Asa as vrea sa-mi stea si mie dar ...
Bun, s-a hotarat colega sa mergem sa mancam. Dar cica e tare ocupata si trebuie sa dureze maxim 30 minute masa, deci mergem intr-un loc... interzis
michelle
23-11-2007, 02:44 PM
CITAT(gandac @ 23-11-2007, 02:36 PM)

ca nu mai stiu. stiu de unde il iau , dar sa mor daca mai stiu cum il pun pe forum
Trebuie sa copii
aici codul HTML sau BBcode.. nu mai stiu care e cel cu paranteze patrate [, ]
CITAT(stardust @ 23-11-2007, 02:39 PM)

Miha, ce-mi place cum iti statea parul la pagina doi, asa cu bucle mari. Te prinde bine. Asa se aranjeaza el singur? Asa as vrea sa-mi stea si mie dar ...
Multumesc, si mie imi place tare mult.
Dar e parul de la nunta, am stat cu el asa pana joi, nu imi venea sa ma spal pe cap

Era plin de fixativ si incalcit de la cat de tapat era
May, Nusa, Dany, multumesc!
Pisik
23-11-2007, 02:47 PM
Soranutza, e buna tare papa libaneza.
Eu azi am mancat de la Snack Attack fajita cu humus, adica lipie cu humus, salata verde si muuuult patrunjel, f f bun, am mancat ambele bucati (practic doua rulorui, facute dintr-o lipie) si ma simt f satula. Si la restaurantele libaneze e super, yumy
Dumbo
23-11-2007, 02:55 PM
Daconst, am priceput acum. De obicei incep sa scriu si pana imi termin ideaa ma mai apuc si de altceva. Cam greu cu scrisul, sunt inginer(a) cu privirea inteligenta.
Miha ce frumoase sunt pozele din luna de miere. Cred ca aveti niste amintiri foarte frumoase. Sa le tot aratati nepotilor peste ani.
Gandacel vrei sa slabesti 30 de kilograme? Nu e cam mult?
Cred ca inca nu mi-am revenit complect. Azi am mancat 2 felii de paine cu sunca slaba si cu o gogonea. Si inca nu mi-e foame. Diseara mi-am propus niste cartofi copti in coaja peste care arunc niste branza sarata. Uf, si cand ma gandesc ca inainte mi-era continuu foame si mancam mult mult mult de tot. Si imi doream sa nu mai bag atata in mine. Asa e cu femeile. Cum o intorci tot nu sunt multumite.
Voi de unde luati retetele WW?
michelle
23-11-2007, 02:56 PM
Si fiindca suntem in postul Craciunului, si incercam sa fim mai buni, o dedicatie pentru voi
Robbie Williams - Better Man
Nessie
23-11-2007, 03:08 PM
CITAT(gandac @ 23-11-2007, 02:36 PM)

Vezi ca sutn toate detaliile in subiectul
Cum sa imi pun ticker?
nusarich
23-11-2007, 03:17 PM
Mos Ion in trenul de Constanta, in compartiment cu un grup de tineri.
- Mergeti la mare copii ?
- Da bade.
- Pai va rog si eu ceva, ca sunt cam batran si obosit. Daca adorm ma treziti si pe mine sa cobor la Medgidia ?
- Da tataie, dormi linistit.
Adoarme mosul, tinerii se apuca de cantat, de jucat carti...cand se uita pe geam la un moment dat trenul e ra deja oprit in Medgidia. Intra in panica, il trezesc pe mos ... HAI TATAIE CA E MEDGIDIA!!! Trenul se pune in miscare...
- Pai cum sa fac ca imi rup gatul ?
- Mosule sa faci cum iti spun eu, il invata unul, dupa ce sari din tren o iei la fuga pe peron odata cu trenul asa sa nu-ti pierzi echilibrul si dupa aia incetinesti si te opresti.
Zis si facut, sare mosul, o ia la fuga pe langa tren. Tinerii rasufla usurati ca l-au ajutat.
Dupa cinci minute apare mosul in compartiment. Stupoare!!!
-Ce s-a intamplat bre ?
- Mai copii, am facut cum m-ati invatat voi, am luat-o la fuga pe langa tren si cand sa incetinesc, pe la ultimul vagon, o namila de om m-a luat de subtioara: - hai tataie ca te ajut eu, hopa sus ...
peach
23-11-2007, 03:27 PM
Frumoase poze
Miha
Gindacel ar fi bine sa iti pui tinte mai mici la 10 kg sau 15 kg ..sau sa treci sub x kg altfel posibil sa te apuce disperarea la un momentdat
Soranutza voi nu aveti pauza de masa fixa la genul 12-13 toata firma merge si maninca? La noi ai 45 min obligatorii de la stat(vrei nu vrei trebuie sa ai pauza)
Un cuplu in virsta sta ca intotdeauna pentru micul dejun pe terasa.
Deodata, sotia se apleaca peste masa si ii trage sotului una de-l lipeste cu spatele de scaun.
O vreme e liniste, apoi intreaba batrinul mirat:
- Pentru ce a fost asta?
- Pentru 45 ani de sex nereusit!
El sta pe ginduri afundat in scaun.
Dupa o vreme, se ridica si ii trage ei una peste cap de zboara cu tot cu scaun de pe terasa.
- Da' tu de ce ai facut asta? zbiara ea la el.
- De unde stii tu diferenta dintre un sex reusit si unul nereusit?
stardust
23-11-2007, 03:45 PM
Nu, nu avem pauza fixa. Fiecare vine si pleaca de la servici cand vrea. Isi ia sau nu pauza de masa care dureaza cat vrea fiecare.
Am aflat indirect ca unul din colegii mei astazi a fost concediat din lipsa de finante. Stau ca pe ace sa vad ce urmeaza
peach
23-11-2007, 03:51 PM
CITAT(stardust @ 23-11-2007, 02:45 PM)

Nu, nu avem pauza fixa. Fiecare vine si pleaca de la servici cand vrea. Isi ia sau nu pauza de masa care dureaza cat vrea fiecare.
Am aflat indirect ca unul din colegii mei astazi a fost concediat din lipsa de finante. Stau ca pe ace sa vad ce urmeaza

daca te concedia aflai deja, stai linistita
Dumbo
23-11-2007, 03:54 PM
Si noi avem pauza de masa si cantina si bufet... dar parca e mai sanatos cand ma duceam cu manarea de acasa.
nu e chiar asa de greu sa pui ceva legume cu carnitza sau o salata cu ceva intr-o caserola.
ramonavlas
23-11-2007, 04:01 PM
Miha, superbele pozele, iar voi.....no comment...
Daconst, dieta se numeste LEVEL, dar in acelasi timp imi calculez si caloriile. Tocmai mi-am luat pranzul, am calculat caloriile si acum ma apuc de ceva curatenie. Diseara, dupa cina, pun si meniul cu calorii cu tot. M-am hotarat sa nu depasesc 1000 de calorii/zi.
Stiu ca in 2003 cu "dieta" asta am slabit si sunt hotarata sa slabesc tot cu asta. Doar ca imi amintesc de unele zile in care imi era foame rau....pana ma reobisnuiesc e mai greu.
Miha, inca ceva.....multumesc mult de tot. Esti o dulce si o sa iau in considerare recomandarile tale.
ganesha
23-11-2007, 04:15 PM
CITAT(daconst @ 23-11-2007, 11:41 AM)

Ganesha,tu ce ne mai spui?
Cind ai timp si chef poate ne povestesti ceva din Canada,de la tine.
Pai bat cimpii cu povesti mereu, ba la mine in jurnal, ba pe la gura sobei, ba pe la altele, is cam greu de oprit cind ma pornesc

Ca eu tare sunt curioasa cum sunt comunitatile de romani acolo.Sunt multi romani,asa-i?
Sincer...nu stiu.
).gif)
Am prieteni o gramada, dar putini sint romani ca asa s-a nimerit.

Cind ai fost ultima oara in tara?
Decembrie 2003.
Doamne, de cind ma tin sa-i zic
lu' Miha ca a fost superba, si ca povestea ei si filmuletele m-au emotionat tare de tot
michelle
23-11-2007, 04:28 PM
CITAT(ramonavlas @ 23-11-2007, 04:01 PM)

Miha, superbele pozele, iar voi.....no comment...
[...]
Miha, inca ceva.....multumesc mult de tot. Esti o dulce si o sa iau in considerare recomandarile tale.
Asteptam meniul, poate asa ne mai inspiram si noi
CITAT(ganesha @ 23-11-2007, 04:15 PM)

Doamne, de cind ma tin sa-i zic
lu' Miha ca a fost superba, si ca povestea ei si filmuletele m-au emotionat tare de tot

Saru'mana!

CITAT(Dumbo @ 23-11-2007, 03:54 PM)

Si noi avem pauza de masa si cantina si bufet... dar parca e mai sanatos cand ma duceam cu manarea de acasa.
nu e chiar asa de greu sa pui ceva legume cu carnitza sau o salata cu ceva intr-o caserola.
Da, nici eu nu pot fara un pranz consistent. Pe mine nu ma satura o salata sau un iaurt sau o banana (astea eu le consider gustari). Tre sa bag o ciorba, sau felul doi cu 2 felii de paine.
La noi ciorba nu e apa chioara, e mai consistenta, cu multe legume, eventual cu carne.
stardust
23-11-2007, 04:48 PM
Am auzit de la multe persoana ca ciorba Radauteana e foarte buna. Ati incercat? Stiti cu cum se face?
Dumbo
23-11-2007, 04:49 PM
CITAT(ramonavlas @ 23-11-2007, 04:01 PM)

Daconst, dieta se numeste LEVEL, dar in acelasi timp imi calculez si caloriile. Tocmai mi-am luat pranzul, am calculat caloriile si acum ma apuc de ceva curatenie. Diseara, dupa cina, pun si meniul cu calorii cu tot. M-am hotarat sa nu depasesc 1000 de calorii/zi.
Stiu ca in 2003 cu "dieta" asta am slabit si sunt hotarata sa slabesc tot cu asta. Doar ca imi amintesc de unele zile in care imi era foame rau....pana ma reobisnuiesc e mai greu.
cum e dieta asta?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.