Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ramonavlas
Regimul clinicii LEVEL este urmatorul:
MD este in fiecare zi acelasi.
1 portocala;
2 felii paine graham;
1 cafea/ceai;
LUNI
P- 1 portocala;
1 ou;
1 sana;
2 felii paine graham;
1 cafea/ceai;
C - 2 rosii;
1/2 salata verde;
2 oua;
2 felii paine graham;
1/2 sana.
MARTI
P - 1 portocala;
1 ou;
1 sana;
2 felii paine graham;
C -60 gr carne de vaca;
1 rosie;
1 portocala;
1 felie paine graham;
1/2 sana;
1 cafea/ceai.
MIERCURI
P - 1 portocala;
1 ou;
1 salata verde;
1 sana;
C - 3 felii parizer;
1 felie paine graham;
1/2 sana;
1 portocala;
1 cafea/ceai.
JOI
P- 125 branza de vaci degresata;
1 rosie;
1 castravete;
1 felia paine prajita;
C - 60 gr carne de vaca;
2 rosii;
1 felie paine graham;
1 mar.
VINERI
P - 200 gr sunca slaba;
1 rosie;
1 felie paine graham;
C- 250 gr legume (fierte in apa);
1 rosie.
michelle
CITAT(stardust @ 23-11-2007, 04:48 PM) *

Am auzit de la multe persoana ca ciorba Radauteana e foarte buna. Ati incercat? Stiti cu cum se face? grin.gif

E ca ciorba de burta daca stii, doar ca se pune pui.

Eu cand fac ciorba, numai din asta fac. E foarte simplu: fierbi radacinoase (morcov, telina etc.. ce iti place tie), poti strecura si 1 ardei, fierbi un piept de pui. La sfarsit bati cateva galbenusuri (eu pun unul, dar mama pune 6 grin.gif ) si le adaugi in oala, apoi patrunjel. Ciorba se inacreste cu otet si se trateaza cu usturoi si smantana dupa gust. Sunt multe retete pe net, acolo o sa vezi cantitatile exacte. La unele e posibil sa scoata legumele din supa dupa ce fierb. Eu le las, ca imi place sa fie bogata ciorba.
Pieptul se taie fasii dupa ce fierbe (si se raceste), apoi se pune inapoi in oala.

excl.gif Acum merg si paginile din album care nu mergeau (erau pozele de la Sacre coeur)

Ramo, mie mi se pare ca e cam putina mancare.. Stiu ca iti doresti tare mult sa slabesti, dar ai grija...
Pot sa iti dau un sfat daca tii dieta asta: bea foarte multa apa si ia un complex de vitamine.. Bafta!
ramonavlas
De vitamine imi e cam frica, sa nu imi dea pofta mai mare de mancare. Apa (ceai) beau mai mult de 2 l/zi. La dieta asta, mai cresc putin gramajele (de ex unmde e 60 gr, mananc 100). Am inceput-o de azi ca sa nu am abateri in WE. Miercuri ma cantaresc si de azi mi-am facut si grafic.
daconst
Ramo,am tinut si eu o astfel de dieta si chiar am slabit bine...doar ca atunci cind reveneam la mancat normal ma ingrasam mult mai mult. sad.gif
Recunosc ca pe termen scurt daca as avea o ocazie ceva si ar trebui sa slabesc as tine-o iar,dar pe termen lung si la multe kg nush.
Daca la tine merge,super,nu te lasa.Macar pina de Rev sa slabesti cit iti doresti! pupic.gif

Ganesha,eu nu te-am prea citit prin alte parti si erai o necunoscuta pentru mine. lol.gif
Asa ca daca mai ai chef de povesti la gura sobei,lasa si la noi citeva ca tare ne-om bucura. wink1.gif

Miha,am vazut si restul de poze.Super!!!

Sorana,nu te uit cu pozele de la casuta.
Cu job-ul,cred ca nu trebuie sa-ti faci griji.Esti buna,stiu eu! pupic.gif
ramonavlas
Daconst, dieta asta o tin doar 5 zile, timp in care ma reacomodez cu numaratul caloriilor. Dupa ce termin dieta asta, NU renunt sa numar caloriile si nu depasesc 1000/zi.
daconst
CITAT(ramonavlas @ 23-11-2007, 09:43 PM) *

Daconst, dieta asta o tin doar 5 zile, timp in care ma reacomodez cu numaratul caloriilor. Dupa ce termin dieta asta, NU renunt sa numar caloriile si nu depasesc 1000/zi.

Atunci e super!Doamne ajuta!
Eu stau cam rau la capitolul ambitie,momentan.Si vroiam si eu macar de Craciun sa arat mai ok,dar nush. sad.gif
ramonavlas
Sa pun si eu meniul din prima zi de numarat calorii.

- 1 cappucino vanilie - 55;
- 110 gr mandarina - 44;
- 2 toast integral Vel Pitar - 84;
- 1 ou - 70;
- 2 toast intergral Vel Pitar - 84;
- 300 ml lapte batut light - 90;
- 1 Ice Coffee (plic) - 75;
- 2 oua - 140;
- 2 toast integral Vel Pitar - 84;
- 150 ml lapte batut light - 45;
- 50 gr rosie - 10;
- 110 gr varza - 36.
TOTAL 817 calorii.

Doamne ajuta sa ma tina numaratul caloriilor..........
axe10
Daca altele sunt mai putin colerice eu nu ma pot abtine sa spun ce am de spus!!

In afara de faptul ca am facut observatie din nou la cineva pe forumul asta va mai deranjeaza ceva?....eu sunt "vinovata" ca nu a mai scris Ramona...ok....eu sunt vinovata ca nu v-a mai scris Dylly...cel putin la vedere...buuuun...ce va mai deranjeaza?

Daca aveti ceva pe bune de spus de ce nu ziceti ca sa stiu si eu.?...nu sa va ascundeti dupa PM-uri ....ca asa nu faceti decat sa folositi acest forum pt barfe. Daca vreti sa vorbiti cu persoanele care s-au autoexclus puteti s-o faceti oricand nu trebuie sa apara neaparat in zona sa le intrebati de sanatate!!!

Eu am facut de fiecare data observatii pertinente...nu am vorbit in dodii...si vedeti ca se cam adeveresc...ce sa-i faci, asta-i viata. Credeti ca am venit pe forumul asta sa joc bambilici, sa pierd timpul cu citit mesaje de la niste persoane necunoscute?...Nu, eu am venit aici sa ajut si sa fiu ajutata . Daca asta nu va convine puteti ruga moderatorii sau mai stiu eu pe cine sa-mi bareze accesul la aceasta adresa, mai ales ca am adrese fixe de IP(cine stie ce-i aia). Asa nu o sa mai fac observatie la nimeni, toata lumea o sa fie fericita si o sa vorbeasca cate in luna si in stele!

Dana...tu ai intrat in ultima luna doar ca sa spui lumii sa voteze la concurs...cam atat...crezi ca e cazul sa-i faci observatii lui Dany....?

Peach, te-ai suparat ieri degeaba pt ca asta este locul nostru de intalnire!!!....un loc in care vine cate una (ieri ai fost tu), asteapta cat asteapta, nu mai apare nimeni si pleaca atunci cand se satura de asteptat.

CITAT(michelle @ 23-11-2007, 10:03 AM) *

CITAT(axe10 @ 22-11-2007, 11:12 PM) *

Hai sa arunc meniul pe ziua de azi, dezastruos...mai am doar o zi de curs si am scapat!!!
Urata e mancarea de la catering....o compatimesc pe Deea!

Ai depasit un pic, dar nu te stresa din cauza asta. Vreo 3-4 puncte se consuma oricum prin activitatea zilnica, deci daca ar fi sa faci un total, nu ai depasit in final chiar cu mult. hug.gif

Buey, declar inchisa saptamana de nenorociri....azi am stat mai bine oricum...si o iau de la capat!
Oricum de ce m-am temut nu am scapat...

Ca dovada iata meniul zilei:
panite graham(2 buc) 0.8
unt degresat 1
mozzarela cu fistic(7g) 0.5
salam(1 felie) 0.7
banana 1
carne porc prajita(100g) 6
mamaliga 2
iaurt degresat Brenac 0.5
biscuiti graham 8

dar m-am incadrat!!

Ma doare spatele de cat am umblat azi dupa Mos Nicolae....bine ca l-am prins!! yahoo.gif
daconst
Mesajul meu era sa nu se mai certe nimeni aici si sa nu mai existe polemici.Se pare ca nu s-a inteles!
Dar bine ca exista scroll!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Un we placut va doresc fetele! pupic.gif
Ella79

Week-end placut si tie Danuta, pupic.gif si pupici lui Lucas!
danyhoney
Scap si eu cateva vorbe pe aici si apoi va salut ! Nu mai am nervi de toate astea .... si nici chef .

CITAT(daconst @ 22-11-2007, 12:07 PM) *

Sorina nu am nervi sa comentez de ce s-au facut jurnale ca ma enervez si chiar n-are sens.

Te-am intrebat pe privat in legatura cu jurnalele pentru ca as fii vrut sa stiu ce parere ai tu : de ce s-au facut jurnale . Dar nu mai conteaza !

Eu sunt ultima care mi-am facut jurnal ( cand au facut alte fete asta nimeni n-a comentat ) si tocam de aceea am simtit apropo-ul batut .Si cu asta inchei !

Numai bine !
ramonavlas
Neatza!
Vad ca nu s-a inceput prea bine WE pe forum.
Eu ma apuc de schimbat asternut, spalat haine, spalt geamuri. Spor la treaba celor care fac acelasi lucru astazi....
daconst
Neatza si de la noi!

Ramo,spor la treburi...hai si la mine. )).gif

Ella,poze cu hainutele noi nu mai ai? naughty.gif

Ma gindeam ca ieri am uitat sa va spun ieri ce-a fost mai important.Mi-am depus actele pentru cetatenie.Da,am completat o gramada de hartii ca nu apartin organizatilor teroriste...nu stiu daca m-or fi crezut aia. lol.gif
Am dat test din politica lor,desi nu ma asteptam.Au fost 20 de intrebari si am gresit doar 3.Aveam voie sa gresesc max5,ca sa pot trece.Asa ca am scapat.
In 3-4 luni imi vine pasaportul,cica.Ce mai am intrat si eu in randul lumii,cu Sorina elvetianca si Dany nemtoaica. yahoo.gif

Hai ca ma striga cineva mic. salut.gif
ramonavlas
Felicitari Daconst......motiv de baut pe forum..........sa vezi acum cum apar fetele....si daca m,ai "aduce" Peach si niste babuini....
Deea
Neata!

Am schimbat ticker=ul cheer.gif . Azi declar cheat-day.

Felicitari Dana! hug.gif
Week-end placut tuturor!
otilici
Felicitari Dana! cheer.gif cheer.gif
Felicitari Deea! cheer.gif cheer.gif
pupic.gif pupic.gif
Sexymom
CITAT(ramonavlas @ 23-11-2007, 06:51 PM) *

Regimul clinicii LEVEL este urmatorul:
MD este in fiecare zi acelasi.
1 portocala;
2 felii paine graham;
1 cafea/ceai;
LUNI
P- 1 portocala;
1 ou;
1 sana;
2 felii paine graham;
1 cafea/ceai;
C - 2 rosii;
1/2 salata verde;
2 oua;
2 felii paine graham;
1/2 sana.
MARTI
P - 1 portocala;
1 ou;
1 sana;
2 felii paine graham;
C -60 gr carne de vaca;
1 rosie;
1 portocala;
1 felie paine graham;
1/2 sana;
1 cafea/ceai.
MIERCURI
P - 1 portocala;
1 ou;
1 salata verde;
1 sana;
C - 3 felii parizer;
1 felie paine graham;
1/2 sana;
1 portocala;
1 cafea/ceai.
JOI
P- 125 branza de vaci degresata;
1 rosie;
1 castravete;
1 felia paine prajita;
C - 60 gr carne de vaca;
2 rosii;
1 felie paine graham;
1 mar.
VINERI
P - 200 gr sunca slaba;
1 rosie;
1 felie paine graham;
C- 250 gr legume (fierte in apa);
1 rosie.

Ramona, nu sunt cam multe oua in regim?
Eu am inceput azi Dieta de schimbare a metabolismului, stiu ce e o tzeapa ca nu schimba nimic in organism, dar reusesc sa slabesc cu ea intotdeauna.

Fetelor, va pupic.gif pe toate si va doresc un week-end placut, la caldurica in fata televizorului.Asta o sa fac eu cel putin, si la ora asta sunt inca in pijama )).gif .

Dana, Deea felicitari si din partea mea. floare.gif
ramonavlas
Sunt 5 oua in 3 zile, e adevarat ca 3 doar in prima zi, dar nu mi se pare asa de mult....macar e consistent.
Am (re)ajuns la concluzi ca slabesc doar prin infometare. Recunosc ca asta fac acum...dar doar pana isi mai da drumul organismul. Miercuri termin dieta asta si voi manca ceva mai echilibrat cu siguranta ca nu ma voi ingrasa.
daconst
Multu fetili! pupic.gif

Deea,super tare.Hai ca vin si eu din urma.Am de gind sa repar we asta ce am stricat in timpul saptamanii. naughty.gif

Ramona,motivul e bun,dar Sorina e cu barbatul acasa,asa ca adio babuini pina luni. lol.gif

Sexy,cum e dieta aia?vad ca si tu esti tare pe pozitii.Te admir. give_rose.gif

Oti,tu cum stai cu dieta?Hai si tu dupa Deea. wink1.gif
ramonavlas
Daconst, asta e dieta lui Sexy.
DIETA DE SCHIMBARE A METABOLISMULUI 10- 20 kg in 13 zile

Cura dureaza 13 zile, este grea, dar este foare eficienta. Schimbarea metabolismului este asa de profunda incat la sfarsitul dietei se poate reveni la alimentatia normala fara a mai lua in greutate timp de 2 ani.
Daca se respecta regimul zilnic punct cu punct, se poate pierde toata grasimea acumulata in tesuturi. Cura trebuie urmata 13 zile, nici o zi in plus, nici o zi in minus.

Recomandari:

- Orice adaos de aliment in afara celor permise in cura (o bomboana, o
guma de mestecat, un biscuit, un pahar de bere sau vin) impune oprirea
imediata a curei, fiindca ea nu mai are nici un efect. Cura poate fi
reluata abia peste 6 luni.
- Daca nu rezistati sa tineti dieta mai mult de 6 zile (respectand
corect prevederile alimentare), opriti-va si reluati cura dupa 3 luni.
- Pentru a putea respecta dieta prescrisa, evitati in cele 13 zile
vizitele sau musafirii.
- Daca va chinuie foamea, beti apa, cel putin 2 l/zi.
- Salata verde cuprinsa in dieta trebuie sa fie proaspata.
- Codul (pestele) poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan.
- Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai sau invers.
- Iaurtul natural este cel nepasteurizat, fara adaos de zahar sau
fructe.

Ziua 1
- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
- pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie
- cina: 200 g friptura de vita + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

Ziua 2
- pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural

Ziua 3:
- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
- pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
- cina: telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para,
portocala)

Ziua 4:
- pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
- cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci

Ziua 5:
- mic-dejun: 1 morcov mare ras
- pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
- cina: 200 g friptura de vita + 1 telina rasa

Ziua 6:
- pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
- cina: 1/2 pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

Ziua 7:
- mic-dejun: 1 ceasca de ceai fara zahar
- pranz: nimic (bea multa apa, ajuta!)
- cina: 200 g cotlet de miel + 1 mar

Ziua 8:
- pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie

Ziua 9:
- pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
- cina: 250 g friptura de vita + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

Ziua 10:
- pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
- cina: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para,
portocala)

Ziua 11:
- pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
- cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci

Ziua 12:
- mic-dejun: 1 morcov mare ras
- pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
- cina: 250 g friptura de vita + 1 telina rasa

Ziua 13:
- pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
- cina: 250 g pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

Eu cu dieta asta am slabit 6 kg....candva
otilici
Eu sincer nu mai numar,dar cat se poate am grija ce si cat mananc.Am obosit de atata dieta fara rezultat,am cam pus niste kile tare rapid.In plus am niste probleme si nu prea am chef acum sa ma gandesc la dieta sorry.gif
Tulip
Dana,felicitari!Doar 3 ai gresit?Esti tare!!!!!!!!!!!!! cheer.gif
Deci numeri in we? naughty.gif

Deea,felicitari floare.gif

Otilici,imi pare rau ca ai probleme..... pupic.gif
daconst
Tulip,da 3 au fost,dar faza e ca nu am inteles intrebarile ca raspunsul poate-l stiam de fapt. doh.gif
In we o sa mananc mai putin,ca deja mi-au trecut poftele de la rushi.Poate fentez si cintarul. naughty.gif
Tu cum stai?Cum mai e la servici?Timea?

Ramo,mersi.E cam stricta dieta si severa.Dar cum am mai spus,buna pe repezeala pentru o slabire mai urgenta. wink1.gif

Oti,imi pare rau ca ai probleme.Cred ca iar e luna plina,ca e perioada cam naspa la multa lume. sorry.gif
May
Neatza cow.gif

dana felicitari, e un pas important floare.gif sper sa nu se prinda ca esti terorista wink1.gif )).gif

deea super, deci a dat roade la tine dieta, tine-o tot asa pupic.gif

Eu m-am mentinut saptamana asta dry.gif
otilici
Si eu tinusem candva dieta daneza si slabisem vreo 6kg cu ea.
Cred ca luna plina o fi de vina,ca Norbi toata noaptea a facut criza de isterie de m-a speriat groaznic blink.gif ,el dealtfel nefiind plangacios si e un copil f cuminte.A dormit doar dimineata 3 ore,de la 5 la 8 sad.gif Sa vad la noapte cum ne-om mai distra,tare sper sa nu se mai repete sad.gif
Tulip
Cu dieta sunt in aer....adica numar 2-3 zile si o dau in bara.....iar incep,iar stric ceva doh.gif ma bucur insa ca nu se vede la cantar si cat de cat reusesc sa ma disciplinez..... wacko.gif

Timea e in sfarsit bine,am tras-o cam multicel cu pneumonia......acum nu o iau cu mine la gradi si nu stiu ce sa fac,s-o duc sau nu la serbarea de Craciun unsure.gif Mi-e frica sa nu ia ceva virusi ca de la atatea antibiotice are sistemul imunitar cam slabit.....
otilici
Parca ma ambitioneaza si pe mine Deea cu dieta aceea cu leguminoasele,dar sa ma mai linistesc intai si cand am sa simt ca pot ma apuc de ea.Oare orezul si cartofii sunt permise la acea dieta?
Tulip
CITAT(otilici @ 24-11-2007, 03:12 PM) *

Si eu tinusem candva dieta daneza si slabisem vreo 6kg cu ea.
Cred ca luna plina o fi de vina,ca Norbi toata noaptea a facut criza de isterie de m-a speriat groaznic blink.gif ,el dealtfel nefiind plangacios si e un copil f cuminte.A dormit doar dimineata 3 ore,de la 5 la 8 sad.gif Sa vad la noapte cum ne-om mai distra,tare sper sa nu se mai repete sad.gif

Doar 3 ore?Si cum rezista?sau a dormit ziua ceva?saracutul.... pupic.gif
otilici
Tulip,tu ii dai Timeei ceva vitamine?Eu tare i-as da ceva lui Norbi,dar nu ma pricep de care.Ii mai dau vitamina C picaturi dimineata,dar atat...si parca mananca tot mai prost.

Norbi acum doarme de la ora 12 si nu da semne ca s-ar trezi inca blum.gif Il las pana la 16 si pe urma il trezesc eu smile.gif
Tulip
CITAT(otilici @ 24-11-2007, 03:17 PM) *

Tulip,tu ii dai Timeei ceva vitamine?Eu tare i-as da ceva lui Norbi,dar nu ma pricep de care.Ii mai dau vitamina C picaturi dimineata,dar atat...si parca mananca tot mai prost.

Ii dau Sanasol(insa numai dupa tura de antibiotice,in rest nu prea ii dadeam,mai bine fructe/legume)....si Septilim pt. sistemul imunitar....cica e fff. bun......
otilici
May,ce mai gatesti bun?De dieta,bineinteles tease.gif Sunt in pana de idei.

Tulip,am sa ma interesez si eu de Septilin daca zici ca e bun.Fructe si legume ii dau zilnic,dar nu mananca f bine mai nou,de asta vreau sa suplimentez cu vitamine in perioada de iarna.
ramonavlas
Uuui, ce de lume pe aici.....
Eu am cam terminat curatenia, la 17 vin la mine vara-mea si babuinul meu sa mergem la cumparaturi. In cautarea produselor cu putine calorii (pe care sa si scrie valorile nutritionale).
Dumbo
Uf, fetelor, nu va mai certati. Probabil ca fiecare are un motiv pentru care nu a mai scris. In mod sigur nimeni nu scrie pe forum pentru ca e obligat. Ci din placere. Si daca ai probleme sau nu esti in apele tale sau pur si simplu nu ai timp nu scrii.
In mod sigur atunci cand viata mea o sa revina pe un fagas normal si o sa am timp si chef de poze si retete si de numarat puncte o sa imi fac un jurnal personal. E mult mai usor de (auto)urmarit evolutia ta asa. Cata vreme sunt mai mult la taclale si mai mult ma informez raman aici.

Azi o sa ma lupt mai incetisor cu curatenia. Sper ca in saptamanile astea in care stau acasa sa reusesc sa imi amenajez o camera de sport. Am stepper, am bicicleta, cred ca imi car si cantarul acolo ca acum il am langa pat si ma tot sui pe el... Nu stiu ce o sa imi mai cumpar... Pana atunci ma gandesc cu drag la ziua in care o sa le folosesc.

Deea
Oti eu nu am tinut regimul dat de Dana ca la carte...cu siguranta de efecte de yo-yo, se cam face foamea. Eu am mancat cartofi sau orez in fiecare zi si mancare gatita cu f. putin ulei. Marti am mancat si peste slab la cuptor cu legume iar ieri salata de legume fierte (de la supa) cu piept de pui fiert. In fiecare zi mi-am baut cafeua cu lapte....ca fara cafea nu pot sa stau in picioare.
Ce NU am mancat: paine sau alte fainoase, lactate (in afara de laptele din cafea), carne doar in zilele mentionate mai sus; absolut nimic dulce.

A fost luna plina...joi sau aseara...nu satiu exact....oricum deja ma apuca nebunia, la servici zici ca toti clientii au innebunit, toti sunt nervosi, irascibili etc....

Multumesc pentru felicitari....vestea cea buna e ca am reusit sa intru in jeansii pe care ii purtam inainte sa fiu insarcinata....cei mai mici din ei....cam tipa peste solduri dar oricum ii inchid fara probleme. Cred ca am soldurile mai late de la nastere, altfel nu-mi explic.
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 05-11-2007, 02:56 PM) *

Acum catva timp a facut cineva conopida cu usturoi ( era ca o pasta ) . Nu-mi mai aduc exact aminte ce continea :conopida , sare, piper , usturoi , maioneza ..........Mai era ceva ?

Crengutza facea conopida pasata cu furculitza si amestecata cu iaurt si usturoi, o bunatate nu alta…

CITAT(daconst @ 05-11-2007, 07:08 PM) *

Fetele ce spuneti de evenimentele din Italia?Pe mine ma ia groaza.Abia astept sa-mi sun cumnata sa vad ce spune,doar ca ea nu e in Roma.

Babuinul meu a fost WE trecut acolo si am stat cu inima stransa de frica. A zis ca nu a vb deloc romaneste si s-a legitimat cu un permis din Olanda, ca sa nu aibe probleme.

CITAT(Maybeline @ 07-11-2007, 05:37 PM) *

Deocamdata doar rezidentele, dreptul de lucru al lui remy este inca in tramite biggrin.gif dar conteaza enorm si astea yahoo.gif

Felicitari, May! In sfarsit sunteti k cu actele.

Felicitari pentru casutza, Dana! Sa fie intr-un ceas bun!!!

Bine ai revenit Antonia! In poza de la avatar se vede ca ai mai slabit. Bafta sa gasesti in job nou. Dominic ce mai face?

CITAT(nusarich @ 22-11-2007, 01:11 PM) *

S-au pus toti sa cumpere chestii de IT la mine, asa ca am treaba cat pentru 2-3 simultan...

Spor la munca Nusa!

CITAT(nusarich @ 22-11-2007, 09:00 PM) *

Sorina, mie imi e pofta de varza (dulce, cu multe rosii) la cuptor.
Ma mai bate gandul la un ghiveci cu multe legume si la niste supa crema de conopida.

Nusa, se poate , te rog, sa detaliezi reteta de varza cu rosii la cuptor si supa crema de conopida?
Ella79
Daconst, felicitari! Sa ne arati si noua pasaportul nemtesc. cheer.gif Si promite-ne ca il uzi, da?
Poze cu hainele nu am. Din pacate nu mi-a mai ars de pozat nimic in ultima vreme.
ina_ceva
CITAT(Dumbo @ 23-11-2007, 09:07 AM) *

Am reusit sa slabesc destul de mult in zilele astea de spitalizare. Din pacate inca nu am voie si nici nu am cum sa fac alt sport decat de recuperare.

Recuperare rapida floare.gif

Felicitari Deea si Dana pentru reusite ! Spor la slabit wink1.gif
ina_ceva
Am avut o pofta toata ziua de usturoi si am salivat pe la serviciu asa ca, ajunsa acasa, mi-am pus la fiert cartofi si mi-am facut mujdei cu sos de rosii, ca sa am ce papa la cina wink1.gif
Sper sa gasesc si un film interesant si sa petrec o seara calduroasa, in pat grin.gif
daconst
Deea super faza ca intri in blugii de dinainte.Asa-i ca te simti mai normala?Eu intru in cei elastici,dar faza e ca mai am burta.Tu ai scapat de ea de tot?

Ina,acum m-am prins ca tu recuperai din urma.Bine ai revenit! pupic.gif
Subscriu la conopida cu iaurt sau smantana cu usturoi.Bunatate nu gluma.
Tu ce mai faci,cum e la job?

May,chiar asa,bine ca nu s-au prins. lol.gif
Sa ne spui meniul de duminica. blum.gif

Oti,Tulip,de ce nu dati echinacea la copii?E cea mai buna si e naturista.Sunt ceaiuri si siropuri.
Oti,poate-i iese vreo maseluta si de aia plinge noaptea.La noi asa e cind iese ceva nou la orizont.

Dumbo, give_rose.gif

Ella,aici vin si sarbatorim. wink1.gif
Desi eu nu o vroiam neaparat,cetatenia germana.Dar am auzit ca de la anul se va lua mai greu si pot s-o pastrez si pe asta romaneasca acum.Asa ca am zis sa ma scap de-o grija. )).gif

Uitasem ceva,fetele care puteti, sunati la Teledonul de pe Antena 1,sa ajutati pe bietii copilasi bolnaviori sa poata fi tratati si in Ro. floare.gif floare.gif floare.gif
ina_ceva
CITAT(daconst @ 24-11-2007, 08:09 PM) *

Ina,acum m-am prins ca tu recuperai din urma.Bine ai revenit! pupic.gif
Subscriu la conopida cu iaurt sau smantana cu usturoi.Bunatate nu gluma.
Tu ce mai faci,cum e la job?

Am avut de recuperat nu gluma, vreo 70 de pagini grin.gif
La job e bine, imi tine timpul si mintea ocupate si nu o iau razna blushing.gif acum, cat sunt fara babuin.
Tulip
Dana,a luat Timea echinaceea,a facut o cura de aproape 2 luni in septembrie/octombrie....si tot s-a imbolnavit sorry.gif
Imunostimulatorul ce-i dau acum e tot un complex din extracte vegetale......sa vedem ce si cum wacko.gif

Tot vroiam sa te intreb cum papa Lucas?Bine sau e mofturos?Si ce papa?Ii gatesti separat sau din borcanele? smile.gif
Eu.
Miha, am vazut si eu vreo 200 si ceva dintre pozele din Paris. Pe cele de la nunta le-am devorat in intregime )).gif
Ati fost minunati, sunteti un cuplu foarte reusit. Va doresc tot binele din lume give_rose.gif
daconst
Tulip,eu sunt o lenesa si ii dau tot borcanele.Aici nu sunt asa scumpe ca in Ro.ca acolo era sa fac cu inima la preturi.Eu le iau la 50 de ct cind sunt la reducere si in tara erau 75 mii borcanelul mad.gif
Lucas e un mancacios si mai nou vrea tot ce mancam noi,dar nu prea-i dau.Doar asa ce nu e prea dulce sau sarat.Are tot 10kg jumate,ca deja ma gindeam ca ia proportii,dar s-a oprit si luna asta n-a mai luat deloc in greutate.
Mai nou ocupatia lui e sa scoata tot din dulapuri. doh.gif
Si mi-am amintit de tine ca atunci cind te-am cunoscut,asta facea si Timea si pe mine ma amuza teribil. blushing.gif

Ina,sper ca iti vine babu de sarbatori,nu?

Chiar fetili ce planuri aveti,pe unde va petreceti?Hai faceti-mi in ciuda ca eu nu vin in tara,asa ca nema petrecere. sorry.gif
MagdaC
Pup neuronasii smile.gif
Ce mai face fetele? Se mai cearta, se mai impaca...?
Ca fetele wink1.gif

Eu...ma ingras sad.gif
Nu stiu ce [*****] am,parca m-am tampit de tot. Ma tot uit la mine cum iau proportii, si parca n-am ambitie deloc sad.gif
Mai intru si eu pe la voi, sper sa gasesc motivatie si inspiratie.
La mine e mult pana incep sa ma fixez mental pe ideea de dieta. Pe urma e mai simplu.
Eh....mi-oi gasi eu calea, pana la urma smile.gif

pupicei la fete...
daconst
Magda, hug.gif
Nu esti singura pe aratura,stai linistita.cam toata lumea se plinge de asta.
Eu incerc sa nu iau proportii mari cu sarbatorile,ca apoi sigur ma mobilizez si slabesc pina da caldura.Doar ca la mine iarna=pot manca ce vreau ca nu se vede de sub geaca groasa. doh.gif
Tulip
Hehe,te amuza,Dana? grin.gif grin.gif Hai ca ti-a venit si tie randul....parca te vad cum mergi si strangi dupa el si tot degeaba... )).gif )).gif )).gif
MagdaC
Eh, problema mea e ca au inceput sa tzipe hainele pe mine sad.gif
Unele fermoare au cedat nervos blushing.gif
Dar nu vreau sa-mi iau altele, īca sa nu ma obisnuiesc cu dimensiunile astea.
Ma gandesc ca macar de disperare de haine lipsa ....poate ma cumintesc smile.gif

daconst
Magda,eu am haine de vara si haine de iarna,adica marimi diferite din acelasi motiv. lol.gif

Tulip,m-o ajuns si e mine...ca de aia e bine sa nu razi de necazul altuia. )).gif

Sorana,iti scriu acum pina nu uit.Ai vazut cumva filmul Stardust si de acolo nick-ul tau?
Am auzit ca e un film superb si ma gindesc sa fac rost de el. wink1.gif
ramonavlas
Am venit de la cumparaturi. Mi-am umplut portbagajul masinii cu alimente cu putine calorii si mi-am mai golit portofelul. Oricum, anul asta, in afara de tigari, nu mai am nimik de cumparat...de-ale gurii.
Mi-am calculat necesarul zilnic de calorii, mi-a iesit 1874 si am zis ca e cam mult sa scad aproape 900 de calorii. Asa ca am ramas sa mananc maxim 1200.
Acum sa pun si meniul:
- 3 toast - 126;
- 110 gr mandarina - 44;
- 140 gr rosie - 28;
- 1 ou - 70;
- 100 gr sunca pui - 98;
- 100 gr perle branza - 74;
- 130 gr polonez - 384 devil.gif
- 50 gr ardei gras - 9;
- 1 desert cu stracciatella - 88;
- 210 gr mar - 141.
TOTAL 1122 cheer.gif
daconst
Ramona,asa multa mancare ai luat?Cum pina la sfarsitul anului nu mai trebuie sa cumperi nimic? blink.gif
Eu deja imi imaginez un potbagaj plin ochi cu haleala. lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.