Daca altele sunt mai putin colerice eu nu ma pot abtine sa spun ce am de spus!!
In afara de faptul ca am facut observatie din nou la cineva pe forumul asta va mai deranjeaza ceva?....eu sunt "vinovata" ca nu a mai scris Ramona...ok....eu sunt vinovata ca nu v-a mai scris Dylly...cel putin la vedere...buuuun...ce va mai deranjeaza?
Daca aveti ceva pe bune de spus de ce nu ziceti ca sa stiu si eu.?...nu sa va ascundeti dupa PM-uri ....ca asa nu faceti decat sa folositi acest forum pt barfe. Daca vreti sa vorbiti cu persoanele care s-au autoexclus puteti s-o faceti oricand nu trebuie sa apara neaparat in zona sa le intrebati de sanatate!!!
Eu am facut de fiecare data observatii pertinente...nu am vorbit in dodii...si vedeti ca se cam adeveresc...ce sa-i faci, asta-i viata. Credeti ca am venit pe forumul asta sa joc bambilici, sa pierd timpul cu citit mesaje de la niste persoane necunoscute?...Nu, eu am venit aici sa ajut si sa fiu ajutata . Daca asta nu va convine puteti ruga moderatorii sau mai stiu eu pe cine sa-mi bareze accesul la aceasta adresa, mai ales ca am adrese fixe de IP(cine stie ce-i aia). Asa nu o sa mai fac observatie la nimeni, toata lumea o sa fie fericita si o sa vorbeasca cate in luna si in stele!
Dana...tu ai intrat in ultima luna doar ca sa spui lumii sa voteze la concurs...cam atat...crezi ca e cazul sa-i faci observatii lui Dany....?
Peach, te-ai suparat ieri degeaba pt ca asta
este locul nostru de intalnire!!!....un loc in care vine cate una (ieri ai fost tu), asteapta cat asteapta, nu mai apare nimeni si pleaca atunci cand se satura de asteptat.
CITAT(michelle @ 23-11-2007, 10:03 AM)

CITAT(axe10 @ 22-11-2007, 11:12 PM)

Hai sa arunc meniul pe ziua de azi, dezastruos...mai am doar o zi de curs si am scapat!!!
Urata e mancarea de la catering....o compatimesc pe Deea!
Ai depasit un pic, dar nu te stresa din cauza asta. Vreo 3-4 puncte se consuma oricum prin activitatea zilnica, deci daca ar fi sa faci un total, nu ai depasit in final chiar cu mult.

Buey, declar inchisa saptamana de nenorociri....azi am stat mai bine oricum...si o iau de la capat!
Oricum de ce m-am temut nu am scapat...
Ca dovada iata meniul zilei:
panite graham(2 buc) 0.8
unt degresat 1
mozzarela cu fistic(7g) 0.5
salam(1 felie) 0.7
banana 1
carne porc prajita(100g) 6
mamaliga 2
iaurt degresat Brenac 0.5
biscuiti graham 8
dar m-am incadrat!!
Ma doare spatele de cat am umblat azi dupa Mos Nicolae....bine ca l-am prins!!