Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ramonavlas
CITAT(daconst @ 25-11-2007, 12:14 AM) *

Ramona,asa multa mancare ai luat?Cum pina la sfarsitul anului nu mai trebuie sa cumperi nimic? blink.gif
Eu deja imi imaginez un potbagaj plin ochi cu haleala. lol.gif

Da, asa multa mancare am luat, plus un bax de iaurt cu doar 18 cal/100 gr si un saculet de cartofi (care nu mai incapeau in plase.Am luat carne, lactate, legume, dulciuri )).gif , fructe, tot ce imi trebuie........
Tulip
Ramo,tu cantaresti tot-tot-tot inainte sa papi sau mai si aproximezi?
Te saturi cu 1200 calorii? sad.gif

Pt. ca pe mine zilele astea nici 2000 nu m-ar satura....si nici nu pot da vina pe rusi cool.gif
daconst
CITAT(ramonavlas @ 25-11-2007, 12:19 AM) *

CITAT(daconst @ 25-11-2007, 12:14 AM) *

Ramona,asa multa mancare ai luat?Cum pina la sfarsitul anului nu mai trebuie sa cumperi nimic? blink.gif
Eu deja imi imaginez un potbagaj plin ochi cu haleala. lol.gif

Da, asa multa mancare am luat, plus un bax de iaurt cu doar 18 cal/100 gr si un saculet de cartofi (care nu mai incapeau in plase.Am luat carne, lactate, legume, dulciuri )).gif , fructe, tot ce imi trebuie........

Ramo,ai fost cumva flamanda? grin.gif
Ca aici e o vorba care la mine se potriveste:sa nu mergi flamanda la cumparaturi ca siguri cumperi mult mai mult de cit ai nevoie.
Eu asa patesc mereu. blum.gif
ramonavlas
Tulip, da, cantaresc si calculez caloriile la tot-tot-tot ce bag in gura. Fara aproximari. Da, ma satur cu 1200 calorii, daca nu mai bag si prostii cu multe calorii....asa de pofta....
Daconst, si eu am vorba asta. Nu imi era foame, dar m-am dus cu gandul sa iau mancare pt tot anul, si asa am facut.
ina_ceva
Dana, vine si babuinul de sarbatori si va sta doua saptamani. In primavara sper sa pot pleca la el vreo trei saptamani din care cateva zile vrem sa le petrecem la Paris. Am inteles ca de la Amsterdam pana acolo sunt numai 4 ore de mers cu trenul (au mers WE trecut doi prieteni de-ai lui).

Nici eu nu m-as satura cu cat mananca Ramona blushing.gif
ramonavlas
Pai tocmai asta e ideea, sa nu ma satur..........prea tare. )).gif
daconst
CITAT(ramonavlas @ 25-11-2007, 12:49 AM) *

Pai tocmai asta e ideea, sa nu ma satur..........prea tare. )).gif

Mi-am amintit ca aici exista o dieta:mananci de toate pe jumate.Adica fiecare portie care o mancai inainte,acum o injumatatesti.Si culmea ca si da rezultate.
Da eu pina nu-s cu burta plina nu ma pot ridica de la masa. doh.gif
ramonavlas
Nici eu nu prea ma pot ridica de la masa daca nu sunt satula...dar ma straduiesc......
Eu am plecat la un film si apoi la nani. Este pe protv american pie....aviz amatoarelor......
Pupici, noapte buna, ne "vedem" maine.
hug.gif
daconst
Noapte buna,Ramo!
Eu ma uit la Teledon. floare.gif
Deea
Gata, s-a terminat meciul.... babuin fericit....sambata linistita smile.gif

Dana eu din fericire nu am avut burta niciodata si de ea am scapat repede dupa nastere, acum chiar sunt plata si cand mananc mult. Problema mea sunt pulpele....+ ceilalti pitici ai mei...respectiv ca am spatele lat si altele...dar alea sunt oase si nu am ce sa le fac.

Noapte buna tuturor!
ina_ceva
Noapte buna, Deea!
Noapte buna, neuronasi!
Tulip
Buna dimineata!!!!

Nu stiu ce-i cu mine de nu am somn,toata saptamana imi doream sa dorm si sa dorm si sa dorm iar azi la 7 eram trezita blink.gif Cel putin imi pot savura in liniste si pace cafeaua... cheer.gif

Mergieti la vot,fetelor? smile.gif
ina_ceva
Cred ca sunt f in urma cu vestile dry.gif , ce vot?
ramonavlas
CITAT(ina_ceva @ 25-11-2007, 12:40 PM) *

Cred ca sunt f in urma cu vestile dry.gif , ce vot?

Europarlamentari si referendum )).gif
Eu una nu merg la vot dry.gif
daconst
Neatza!
Nici eu n-as merge la vot,sincer.Deja mi-e sila de cirul politic din Ro. mad.gif
nusarich
'Neata s de la mine!

Nici eu nu merg la vot. M-au scarbit pur si simplu, de-aia.

Ina, m-ai intrebat de varza. Eu toc varza, o las cu putina sare sa-si lase apa din ea si intre timp curat si toc o ceapa si curat de coaja si tai micut cateva rosii. Pun intr-o cratita ceapa cu putin ulei si o las sa se inabuse (o las pana devine sticloasa). Pun apoi rosiile, foi de dafin si condimente, mai las un pic sa fiarba si apoi pun varza scursa de apa. Si amestec un pic in cratita pana reusesc s-o "turtesc" putin sa intre toata varza in cratita. Ii pun apa (nu prea multa, varza are multa apa) si o dau la cuptor. Si o las la foc mijlociu pana cand s-a fiert bine si se topeste in gura.
daconst
Nusha,eu fac varza mai simplu la cuptor.Pun toate la gramada in ea si o las sa fiarba inabusit,ca nu am rabdare sa mestec atat la ea.
Si cind e aproape gata,pun ceva carnaciori deasupra sau ce am prin frigider si gata haleala. wink1.gif
ramonavlas
Tocmai mi-am facut o ciorba pt toata saptamana si imi iese o portie la 48 calorii, cu tot cu iaurt in ea (in loc de smanatana) cheer.gif
Iar acum mananc un mic dejun copios care are iar putine calorii. Mi-a fost dor sa numar. Ziua mea de cantar ramane luni, numaratul caloriilor l-am inceput de vineri...asa ca pun tickerul de cand am inceput....sa vad daca mai stiu cum il pun.......sunt f incantata ca am reusit sa ma apuc de numarat...si chiar imi place....
ramonavlas
A! Uitasem. Target-ul vreau sa il ating pana la Craciun.........
Tulip
CITAT(ramonavlas @ 25-11-2007, 01:59 PM) *

A! Uitasem. Target-ul vreau sa il ating pana la Craciun.........

10 kg? w00t.gif

Wow,ce ambitie ai!Succes! cheer.gif

Insa ai grija de tine,s-ar putea sa fie totusi prea mult! smile.gif
Tulip
Ramo,dupa ce lista de calorii te orientezi?Am vazut pe net o gramada de liste in care acelasi produs avea valori diferite sorry.gif

As vrea sa-mi socotesc din curiozitate cate calorii mananc intr-o zi normala cool.gif
ramonavlas
Tulip, in general mananc alimente care au trecute pe ambalaj valorile nutritionale. Pentru alte alimente, am o carticica (vreo 8 pagini) de Xenical, in care sunt trecute valorile nutritionale. Am incercat acum sa caut site-ul dar nu il gasesc. Mie mi-a dat carticica o nutritionista acum 4 ani.
Daca vrei, pune meniul si te ajut eu cu cea mai mare placere.
bubbles
CITAT(gandac @ 21-11-2007, 04:46 PM) *

TE PUP, BINE TE-AM GASIT!
eeeh, schimbari in viata, alt job, m-am casatorit, din pacate, nu am slabit cat as fi vrut pentru nunta, nu am reusit sa ne mobilizam intre alergatura dintre Bucuresti si Rm Valcea, drumuri saptamanale (in Valcea am facut nunta), dar am fost frumosi yahoo.gif , o sa va povestesc intr-o zi si va trimit si poze.
Dar, rusine, sa imi fie, dupa nunta am pus cateva kg instant, nu stiu cum, dar cred ca m-am linistit dupa stresul ala si am stat cateva saptamani acasa, mi-am cautat job.

CASA DE PIATRA!!!!!

Buna seara yahoo.gif M-am intors si eu de pe la sat )).gif Si bineneteles ca .. azi dimineata aveam 61 kg fix crying.gif sorry.gif .Sper ca pana miercuri la ziua de cantar sa isi revina macar la cat arata ticker`ul bang.gif
michelle
CITAT(otilici @ 24-11-2007, 03:12 PM) *

Si eu tinusem candva dieta daneza si slabisem vreo 6kg cu ea.
Cred ca luna plina o fi de vina,ca Norbi toata noaptea a facut criza de isterie de m-a speriat groaznic blink.gif ,el dealtfel nefiind plangacios si e un copil f cuminte.A dormit doar dimineata 3 ore,de la 5 la 8 sad.gif Sa vad la noapte cum ne-om mai distra,tare sper sa nu se mai repete sad.gif

Da, din cauza lunei pline se manisfeta asa. Si Osarica al meu a mieunat toata noaptea wacko.gif
Susannah
CITAT(ramonavlas @ 25-11-2007, 04:44 PM) *

Tulip, in general mananc alimente care au trecute pe ambalaj valorile nutritionale. Pentru alte alimente, am o carticica (vreo 8 pagini) de Xenical, in care sunt trecute valorile nutritionale. Am incercat acum sa caut site-ul dar nu il gasesc. Mie mi-a dat carticica o nutritionista acum 4 ani.
Daca vrei, pune meniul si te ajut eu cu cea mai mare placere.

Ramona, am citit ca te-ai apucat de dieta, bravo, voiam sa te incurajez. MIe nu mi se pare ca mananci putin, eu am o vorba: nu eu mananc prea putin, ceilalti mananca prea mult. Si cam asa e, majoritatea oamenilor mananca prea mult in raport cu nevoile lor nutritionale si calorice. Altii scapa basma curata, ajutati de un metabolism bun, pe cand majoritatea....
Succes, eu cred ca poti reusi!
michelle
CITAT(Tulip @ 24-11-2007, 03:14 PM) *

Cu dieta sunt in aer....adica numar 2-3 zile si o dau in bara.....iar incep,iar stric ceva doh.gif ma bucur insa ca nu se vede la cantar si cat de cat reusesc sa ma disciplinez..... wacko.gif

Timea e in sfarsit bine,am tras-o cam multicel cu pneumonia......acum nu o iau cu mine la gradi si nu stiu ce sa fac,s-o duc sau nu la serbarea de Craciun unsure.gif Mi-e frica sa nu ia ceva virusi ca de la atatea antibiotice are sistemul imunitar cam slabit.....

Pai e bine si asa, nu te culca pe o ureche. Daca tii dieta 3-4 zile pe saptamana, tot e mai bine decat deloc grin.gif
Sanatate multa Timeei pupic.gif Nu ii dai ceva naturist pt sistemul imunitar? Ai citit despre spirulina, echinaceea?

Deea, am vazut ca ai slabit! cheer.gif Felicitari, ai avut o evolutie frumoasa pupic.gif
Dana ce veste buna! w00t.gif Bravo!!!

CITAT(Eu. @ 24-11-2007, 09:22 PM) *

Miha, am vazut si eu vreo 200 si ceva dintre pozele din Paris. Pe cele de la nunta le-am devorat in intregime )).gif
Ati fost minunati, sunteti un cuplu foarte reusit. Va doresc tot binele din lume give_rose.gif

Multumim mult!!! pupic.gif Asemenea va doresc si voua hug.gif

CITAT(ramonavlas @ 24-11-2007, 10:37 PM) *

Tulip, da, cantaresc si calculez caloriile la tot-tot-tot ce bag in gura. Fara aproximari. Da, ma satur cu 1200 calorii, daca nu mai bag si prostii cu multe calorii....asa de pofta....
Daconst, si eu am vorba asta. Nu imi era foame, dar m-am dus cu gandul sa iau mancare pt tot anul, si asa am facut.

Ce bine ca ai crescut numarul de calorii, chiar eram ingrijorata, caci 800 mi se par putine rau...
Cum rezista mancarea asa mult? Legumele, fructele? Ai luat pungi de legume congelate?
ramonavlas
Miha, rosiile, ardeii, castravetii...stau destul in frigider. Mai problema e cu ciupercile proaspete dar alea le dau gata zilele astea. Si legumele congelate, in congelator.
Am luat si cina, am facut un desert dietetic, astept sa se raceasca si dupa ce termin de tot cu mancarea, pun si meniul.......
A, si abia astept dimineata sa ma cantaresc.......

HIMERE!!!!!!!!!!!!!!!! Bine (ca) ai revenit..........

Susannah, multumesc de incurajari pupic.gif
himere2005
pup toti neuronasii
sunt cam pe fuga, o sa incerc sa mai intru si dupa ce se culca Bia
dana, ti-am vazut casuta, e absolut superba, cu multe geamuri, vara o sa fie inundata de lumina.....felicitari si s-o stapaniti sanatosi
miha, cu tine am vorbit un pic la telefon si sper din tot sufletul sa ne vedem hug.gif poate imi lasi intr-o zi si adresa voastra intr-un pm
monic, ramona, eu, antonia, peach, imi pare bine ca ati scris mai multe mesaje, a revenit si sorana cheer.gif de care imi era tare tare dor
pisik, am avut impresia ca te-am vazut intr-o masina de bucuresti, tare mi-as fi dorit sa fi fost tu prin galati zilele trecute
ramona, multa bafta in ce priveste dieta
nusa, tulip, luchi, deea.....toti neuronasii.....mi-e dor de voi, de povestile noastre, mi-e dor si de viata mea....de timp liber.....we trece extrem de repede si parca nici n-ar fi
recomand tuturor persoanelor care au de gand sa lucreze 10 h pe zi si care au familie sa renunte la idee....ca nu se merita....viata trece pe langa noi mult prea rpd. sunt ok si sper sa reusesc sa mai intru 1 data sa dau mai multe amanunte

pupici dragi pupic.gif
bubbles
Himere pupic.gif pupic.gif chiar ma intrebam ce s-a intamplat cu tine hug.gif
Miha foarte frumoase pozele hug.gif

Deea felicitari pt schimbarea tickerului si la cat mai multe kg date jos wink1.gif
MagdaC
Stiam eu de ce am intrat pe aici smile.gif
M-a busit si pe mine ambitia si cheful de numarat.
Azi am spart toate baremele la dulciuri, dar e prima zi de rusi....suparare mare...asa ca ma iert (oarecum).
De maine dimineata ma pun pe numarat, si daca reusesc sa-l urnesc pe tati de la calculator, intru sa va povestesc smile.gif
Acuma o sa actualizez ticker-ul...o sa ma ia plansul uitandu-ma la el sad.gif

pupicesc fetele...

mai intru o fraza, ca sa imi apara semnatura smile.gif
deci, iata-ma !!

ooffff, nu a aparut ticker-ul. tre' sa vad de ce....
otilici
Himere,ce ma bucur ca ai intrat pe la noi!Ma bucur ca esti bine,abia astept sa ne mai povestesti despre serviciu si despre Bia ceva noutati smile.gif
pupic.gif
ramonavlas
Pun meniul pe ziua de azi.....de mult nu m-am mai tinut de puncte, calorii, dieta in WE, asa ca......

- 220 gr ciuperci la gratar - 78;
- 190 gr rosii - 38;
- 140 gr La Dorna 2%gr - 104;
- 120 gr sunca pui - 118;
- 2 toast - 84;
- 50 gr ardei gras - 9;
- 90 gr sunca Caroli - 88;
- 100 gr La Dorna 4%gr - 84;
- 1 baton Fitness - 90;
- 6 bomboane solano cu frisca - 55;
- 1 budinca dietetica - 75;
- 1 compot cocktail fructe - 200.
TOTAL 1023 cheer.gif
Cam multe dulciuri azi, dar bine ca a iesit numaratoarea.......
MagdaC
Ramo, mie mi se pare ca papi cam putin, zau...
Vezi sa nu iti incetinesti metabolismul cu dieta asta.

Am vazut si eu valsul de la nunta lui Miha smile.gif Suuuperb ! Casa de piatra, Miha! ...zic si eu cu intarziere smile.gif
ina_ceva
Intr-adevar Miha, pozele din Paris sunt superbe (si multe biggrin.gif ). Sunteti o naughty.gif pereche reusita wink1.gif
michelle
Himere ma bucur tare mult ca ti-am auzit glasciorul, esti o dulce pupic.gif give_rose.gif

Magda, te asteptam cu tickerul si meniurile. Bafta!! hug.gif

Ramo, e ok meniul avand in vedere ca e si we naughty.gif

CITAT(MagdaC @ 25-11-2007, 08:31 PM) *

Am vazut si eu valsul de la nunta lui Miha smile.gif Suuuperb ! Casa de piatra, Miha! ...zic si eu cu intarziere smile.gif

Multuuuu pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 25-11-2007, 08:42 PM) *

Intr-adevar Miha, pozele din Paris sunt superbe (si multe biggrin.gif ). Sunteti o naughty.gif pereche reusita wink1.gif

Saru'mana!! pupic.gif
Tulip
Haide,Himerush,te mai asteptam la un pahar de...vorba.... naughty.gif ....Ma bucur ca esti bine,te inteleg perfect ca ti-e fff. greu sa lucrezi 10 ore,eu lucrez numai 5 si sunt rupta si obosita si parca nu as avea timp pt. mine si failia mea sorry.gif

Concediu cand ai? tease.gif Poate reusesti sa intri mai des atunci......
daconst
Himere,cred ca functioneaza telepatia! pupic.gif
Ca m-am tot gindit la tine si uite ca ai scris.
Ce ma distrezi ca inainte stateai acasa si vroiai job,acum ai job si ai vrea acasa. lol.gif
Te cred ca ti-e greu si parca de asta nu prea ma trage inca ata la munca.Dar ceva va trebui sa muncesc,ca avem cheltuieli acum. wink1.gif

Magda,daca ai rushii,te iertam cu dulciurile. pupic.gif
emu
Ioi apuc si eu sa mai intru si sa citesc cum trebuie... sa mai si raspund ici colo smile.gif

CITAT(axe10 @ 21-11-2007, 02:15 PM) *
Hai ca te mai vedem pe aici...ai zis tu ceva de treburi dar cam lungutze....plus ca prostanaka de mine am uitat sa-ti las tel pe privat..uf...
Stai linistita wink1.gif ca n-am stat mult si nici vreme de socializat n-am avut; poti sa lasi nr. de tel pe privat pt viitor - sper ca in primavara-vara sa ajung(em) pt vre-o saptamana-doua in vacanta, nu (numai) cu treburi.

Am incheiat saptamana cu succes, am rezistat eroic tuturor drumurilor si mancarurilor de tot felul, si-acum astept pozele de pe la rude si sa inceapa saptamana urmatoare.

Si raport de la sala, pt azi, 35 min speed intervals, 355 calorii consumate plus greutati pt brate si umeri. Atat... ca ma terminase treadmilla.

CITAT(daconst @ 22-11-2007, 05:02 AM) *
Mey,dar ce asa putina miscare pe aici?Unde sunteti?Ati scapat la ingrasacioase? )).gif
Mai si intrebi?! lol.gif M-am simtit vizata blum.gif (cu ingrasacioasele)

Whoa super cadou Annais... sa ai spor la invatat wink1.gif

Ok, ma opresc aici, ma duc sa fac salata pt la cina... incerc sa ma pregatesc pt o noua sapt de WW )).gif
emu
CITAT(Maybeline @ 22-11-2007, 10:49 AM) *
Inelul meu de logodna nu imi mai vine pe degetul care trebuie, il pierd pe drum... la un moment dat o sa trebuiasca sa il duc la micsorat si vroiam sa va intreb daca aveti idee cum ramane apoi... adica raman urme sau ceva? se vede rau?
N-ar trebui sa se cunoasca... si pe-al meu a trebuit sa-l duc la micsorat si nu se cunoaste unde s-a lucrat... Ca sfat, pana-l micsorezi, infasoara o atza pe el, cat sa stea mai bine pe deget.
CITAT(ramonavlas @ 22-11-2007, 11:52 AM) *
V-ati apucat de curatenia pt Craciun?
Hell NO! Nu inca, sa vad cum strecor in program si curatenia generala sweating.gif desi n-ar prea fi cazul, ca atunci cand ma apuca damblaua curat geamurile luna (de-astea mi-e cel mai urat, de-aia le si mentionez)... sarbatoare sau nu )).gif
CITAT(Dumbo @ 23-11-2007, 03:07 AM) *
Am avut frisoane vre-o 3-4 ore si nu reuseau sa ma scoata din hipotermie cu nici o injectie. Am avut greturi si de toate. Iar alte injectie... Brrrr...
Ma bucur ca a reusit operatia... Cu frisoanele e urat de tot, bine ca ai trecut peste relativ rapid. Insanatosire grabnica smile.gif
emu
CITAT(gandac @ 23-11-2007, 06:01 AM) *
pupic.gif va multumesc, intr-adevar tineam cu sotul meu pe vremea aceea, dar acum nu il mai pot mobiliza, e foarte prins in ceea ce face, are mult de lucru, incerc sa il conving sa tina si el, cas mie mi-e foarte greu sa tin singura ,pentru ca sunt foarte pofticioasa.
dar incerc

Acum cat timp ai tinut dieta? Sotul tau chiar reusea sa se incadreze in puncte? Intreb din simpla curiozitate, pt ca sotul meu de buna voie a incercat si a renuntat dupa a doua zi )).gif

Dana felicitari pt cetatenie.
Deea foarte frumos. La cat mai multe jos...

Lavinia, vad ca inca te tii pe pozitii, bravo. Vin si eu din urma smile.gif

Avem un prieten care de la 138kg a ajuns in ultimele 3 luni la 97kg (asta la o inaltime de 180cm). A taiat din alimentatie amidonoasele si fainoasele (nu e fan dulciuri) si atat i-a trebuit ca in primele 2 luni sa dea jos 34kg si nu s-a infometat - asta-i pt cine spune ca nu se poate slabi decat prin infometare. Binenteles ca are tabieturile lui si zilnic nu-i lipseste la micul dejun pungulita de alune si a mai avut cheat-days pe parcurs, ba de zile aniversare, ba de alte sarbatori, ba din cauza ca ne duceam noi peste el si-l corupeam la ingrasacioase )).gif

Miha, cred ca maine apuc sa ma uit si eu pe poze. Ma bucur sa citesc ca ati avut o saptamana frumoasa.
Pisik
Neatza!

Himere, nu eram eu in Galati, cum credeai ca treceam pe acolo fara sa dau vreun semn? Te-am sunat acum vreo doua sapt, nu ai raspuns si nu am mai incercat, era de pe telefonul de serviciu; te mai sun, mi-e dor de vocea ta optimista pupic.gif
Dana, felicitari pt cetatenie, nemtoaico cheer.gif
Deea bravo! Spune-mi si mie cate kg si in cat timp ai dat jos?

Pt ca ieri am depasit (din nou) toate limitele bunului simt si toate recordurile in materie de dulciuri si mancat aiurea (si sotul meu la fel, parca eram bulimici, trebuie neaparat sa vorbim cu nuteitionista de chestia asta), saptamana asta ma bag si eu la ceva asemanator cu Deea, adica o sa incerc sa mananc mai mult fructe si legume, carne oricum nu vreau sa pap tot postul, cred ca o sa adaug paine, macar 1-2 felii dimineata si 1 la pranz pt ca eu am glicemia scazuta si nu pot fara paine;si cate un iaurt seara, nu stiu, o sa vad. Sper ca pana pe 5 sa revin macar la greutatea de pe ticker blushing.gif

Am aflat vineri ca am de organizat la sfarsit de ian un eveniment foarte amplu si dificil, o sa am la treaba de nu o sa ma vad sad.gif si eu care speram intr-o perioada mai relaxata la serviciu ca sa ma ocup de problemele noastre. se pare ca nu...e inseamna ca asa vrea Dumnezeu...sper doar sa o scot la capat cu bine.

O saptamana frumoasa! pupic.gif
bubbles
Neata yawn.gif .Nu-mi vine sa cred ca sunt acasa la Piatra.De mult nu am mai dormit aici si .. acum mi-e dor de casa mea din Gh doh.gif .Sper sa ma tin de numarat azi wink1.gif
michelle
Neata fetelor!
Emu, bine ai revenit! Si noi asteptam pozele naughty.gif
Pisik, de ce nu incerci sa faci sport? Asa mai echilibrezi situatia cumva.. Sau sa incerci sa mananci dulciuri doar in we, ca de renuntat la ele e clar ca nu putem renunta grin.gif Spor la organizarea evenimentului, sa fie o reusita! pupic.gif

We asta am primit dvd-urile cu poze si filmul de la nunta de la fotograf, asa ca asta a fost ocupatia mea tot timpul grin.gif
Ne-a facut un intro de ne-a lasat masca pe toti w00t.gif
bubbles
Miha da sa vedem si noi pozele grin.gif si poate reusesti sa splituiesti (de parca as stii ce inseamna ... noroc ca mi-ai zis tot tu lol.gif ) sa vedems i noi intro
michelle
CITAT(bubbles @ 26-11-2007, 10:03 AM) *

Miha da sa vedem si noi pozele grin.gif si poate reusesti sa splituiesti (de parca as stii ce inseamna ... noroc ca mi-ai zis tot tu lol.gif ) sa vedems i noi intro

M-am gandit la asta dar zau daca am idee cum sa fac..
Deea
Neata!

Pisik am slabit intr-o saptamana 1 kg si vreo 300 grame. Si intr-un an si 4 luni cat se vede pe ticker.
Sambata ziceam c-o sa mananc de numa....nu am putut, ieri am mancat ceva mai mult ca am facut snitele si alea imi plac....azi am reluat dieta.
daconst
Neatza fetili!

La noi iar a nins de numa,totul e alb afara.
Eu sunt cu rushii pe mine,dar poftele au plecat,asa ca sunt fericita ca am senzatia aia cind n-as manca nimic. cheer.gif

Pisik,e de rau daca si sotul mananca cu tine prostioare,ca altfel te mobilizai mai repede.Macar al meu nu se atinge de dulciuri decit daca e mort de foame si altceva de mancare nu se gaseste.
Poate e bine sa fii ocupata cu ceva si sa uiti sa mai mananci. wink1.gif

Miha,tot vroiam sa te intreb,cum te simti duamna? grin.gif
Te inteleg cu dvd-urile ca eu m-am uitat la caseta video pina s-a uzat. lol.gif

Ancutule esti mai bine cu morlul? pupic.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 26-11-2007, 11:59 AM) *

Neata fetelor!
Emu, bine ai revenit! Si noi asteptam pozele naughty.gif
Pisik, de ce nu incerci sa faci sport? Asa mai echilibrezi situatia cumva.. Sau sa incerci sa mananci dulciuri doar in we, ca de renuntat la ele e clar ca nu putem renunta grin.gif Spor la organizarea evenimentului, sa fie o reusita! pupic.gif

We asta am primit dvd-urile cu poze si filmul de la nunta de la fotograf, asa ca asta a fost ocupatia mea tot timpul grin.gif
Ne-a facut un intro de ne-a lasat masca pe toti w00t.gif

Hmmm, da, ar trebui sa ma apuc de sport, dar mi-e f greu.... sad.gif
iar dulciuri, da, e clar ca nu pot renunta la ele, dar macar sa nu mai mananc ca sparta fara limita...atat as vrea....

CITAT(Deea @ 26-11-2007, 12:03 PM) *

Neata!

Pisik am slabit intr-o saptamana 1 kg si vreo 300 grame. Si intr-un an si 4 luni cat se vede pe ticker.
Sambata ziceam c-o sa mananc de numa....nu am putut, ieri am mancat ceva mai mult ca am facut snitele si alea imi plac....azi am reluat dieta.

O, daca slabesc si eu atata ar fi bine...desi tot nu imi ating targetul de trei kile, da macar sa nu ma duc mai grasa doh.gif

Dana, si eu si sotul parca am fost salbatici week-end-ul asta, el chiar mai rau ca mine, era numa cu ochii dupa mancare, am mancat toata ziua dulciuri, seara am mancat si mancare normala si apoi am mers in vizita si el tot dupa mancare, nu stiu ce a avut, ce am avut de fapt blushing.gif

A, am fost la Gaudeamus ieri, a fost o relaxare ca nu m-am mai "culturalizat" demult. Era insa f multa lume. Pe urma am fost la targul de ciocolata blushing.gif
michelle
Iata si pozele de la fotograf (ma rog, cateva, ca avem 1920 de poze )).gif )

CITAT(daconst @ 26-11-2007, 10:07 AM) *

Miha,tot vroiam sa te intreb,cum te simti duamna? grin.gif
Te inteleg cu dvd-urile ca eu m-am uitat la caseta video pina s-a uzat. lol.gif

Hmm.. nu s-a schimbat nimic, in afara de faptul ca imi atarna ceva pe mana stanga )).gif
anca veselie
neatza!
da, danutza, merci de intrebare! saptamana asta mottoul meu este: merg inainte )).gif
de sapt trecuta am inceput sa ma mobilizez psihic si asta e rezultatul )).gif cu mancatul stau prost, am chef numai de bunatati, dar sapt trecuta am fost la sala 4 ore si sper sa ajung si sapt asta tot atat.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.