CITAT(michelle @ 26-11-2007, 11:59 AM)

Neata fetelor!
Emu, bine ai revenit! Si noi asteptam pozele
Pisik, de ce nu incerci sa faci sport? Asa mai echilibrezi situatia cumva.. Sau sa incerci sa mananci dulciuri doar in we, ca de renuntat la ele e clar ca nu putem renunta

Spor la organizarea evenimentului, sa fie o reusita!

We asta am primit dvd-urile cu poze si filmul de la nunta de la fotograf, asa ca asta a fost ocupatia mea tot timpul
Ne-a facut un intro de ne-a lasat masca pe toti

Hmmm, da, ar trebui sa ma apuc de sport, dar mi-e f greu....
iar dulciuri, da, e clar ca nu pot renunta la ele, dar macar sa nu mai mananc ca sparta fara limita...atat as vrea....
CITAT(Deea @ 26-11-2007, 12:03 PM)

Neata!
Pisik am slabit intr-o saptamana 1 kg si vreo 300 grame. Si intr-un an si 4 luni cat se vede pe ticker.
Sambata ziceam c-o sa mananc de numa....nu am putut, ieri am mancat ceva mai mult ca am facut snitele si alea imi plac....azi am reluat dieta.
O, daca slabesc si eu atata ar fi bine...desi tot nu imi ating targetul de trei kile, da macar sa nu ma duc mai grasa
Dana, si eu si sotul parca am fost salbatici week-end-ul asta, el chiar mai rau ca mine, era numa cu ochii dupa mancare, am mancat toata ziua dulciuri, seara am mancat si mancare normala si apoi am mers in vizita si el tot dupa mancare, nu stiu ce a avut, ce am avut de fapt
A, am fost la Gaudeamus ieri, a fost o relaxare ca nu m-am mai "culturalizat" demult. Era insa f multa lume. Pe urma am fost la targul de ciocolata