CITAT(emu @ 26-11-2007, 01:15 AM)

Ioi apuc si eu sa mai intru si sa citesc cum trebuie... sa mai si raspund ici colo
CITAT(axe10 @ 21-11-2007, 02:15 PM)

Hai ca te mai vedem pe aici...ai zis tu ceva de treburi dar cam lungutze....plus ca prostanaka de mine am uitat sa-ti las tel pe privat..uf...
Stai linistita

ca n-am stat mult si nici vreme de socializat n-am avut; poti sa lasi nr. de tel pe privat pt viitor - sper ca in primavara-vara sa ajung(em) pt vre-o saptamana-doua in vacanta, nu (numai) cu treburi.
Las neaparat nr pe privat!!!
CITAT(emu @ 26-11-2007, 04:10 AM)

Lavinia, vad ca inca te tii pe pozitii, bravo. Vin si eu din urma
La mine te refereai?

...ma simt onorata sa te invit pe aceeasi pozitie ca si mine....adica hai cu motivarea!!!!
CITAT(Pisik @ 26-11-2007, 09:12 AM)

Pt ca ieri am depasit (din nou) toate limitele bunului simt si toate recordurile in materie de dulciuri si mancat aiurea (si sotul meu la fel, parca eram bulimici, trebuie neaparat sa vorbim cu nuteitionista de chestia asta), saptamana asta ma bag si eu la ceva asemanator cu Deea, adica o sa incerc sa mananc mai mult fructe si legume, carne oricum nu vreau sa pap tot postul, cred ca o sa adaug paine, macar 1-2 felii dimineata si 1 la pranz pt ca eu am glicemia scazuta si nu pot fara paine;si cate un iaurt seara, nu stiu, o sa vad. Sper ca pana pe 5 sa revin macar la greutatea de pe ticker
Am aflat vineri ca am de organizat la sfarsit de ian un eveniment foarte amplu si dificil, o sa am la treaba de nu o sa ma vad

si eu care speram intr-o perioada mai relaxata la serviciu ca sa ma ocup de problemele noastre. se pare ca nu...e inseamna ca asa vrea Dumnezeu...sper doar sa o scot la capat cu bine.
O saptamana frumoasa!

Pisi, NU MAI CUMPARA...ce nu exista nu se consuma!
Iar ieri din insiruirea ta de la dulciuri vi s-a facut de mancare in nestire!....glucidele...carbohidratii...te satisfac pe moment,iar apoi te lasa cu foamea in gat!...
Spor la munca!
Si sa stii ca te-ai scoate cu sportul cum zicea Miha...stiu ca nu e timp, eu vreau o zi de 30 de ore daca s-ar putea...dar uite la Anca, desi nu mai tine dieta se intretine cu sportul!!
CITAT(Pisik @ 26-11-2007, 10:11 AM)

A, am fost la Gaudeamus ieri, a fost o relaxare ca nu m-am mai "culturalizat" demult. Era insa f multa lume. Pe urma am fost la targul de ciocolata

Am auzit ca s-au vandut o gramada de carti...deci oamenii mai si citesc!
Bravo voua ca ati ajuns.
Dar ati sfarsit la ciocolata....
CITAT(anca veselie @ 26-11-2007, 10:21 AM)

neatza!
da,
danutza, merci de intrebare! saptamana asta mottoul meu este:
merg inainte
de sapt trecuta am inceput sa ma mobilizez psihic si asta e rezultatul
).gif)
cu mancatul stau prost, am chef numai de bunatati, dar sapt trecuta am fost la sala 4 ore si sper sa ajung si sapt asta tot atat.
Good thinking....asa te vreau.
CITAT(bubbles @ 26-11-2007, 10:31 AM)

Peach vrea si
je cizme ca ale tale

.Noroc cu tine si cu pozele la cizme de i-am batut apropuri lui babu si sper ca s-a prins

Eu am gasit la noi in tara si am achizitionat de la Leonardo...240 ron aproximativ!...pun poza imediat.