daconst
26-11-2007, 09:18 PM
Magda,8p are merdeneaua.Depinde cit de uleioasa e.Dar pentru prima zi nu fi asa dura cu tine!
Dumbo,hai ca asteptam poze cu blugii!
Sexy,daca ai primit raspuns la intrebare,esti datoare si cu poze la noi.
Revin ca urla gupilu.
Monic,ia treci matale la raport ca nu ai mai scris cam de multisor.
MagdaC
26-11-2007, 09:31 PM
8 puncte ????
maiculitzaaaaa, ce bine am incheiat prima mea zi de dieta !!!!
dar nu era uleioasaaaaaaaa

(
in fine, asta e,am comis-o....maine e o alta zi
pup fetele de noapte buna
ina_ceva
26-11-2007, 09:49 PM
Mda, 8 pcte e, dar tare buna
Sexymom
26-11-2007, 10:26 PM
Deci nu am reusit sa instalez nu stiu ce program, asa ca Julian, Ruben, Ivan asteapta pe fir sa fie descarcati si devorati de privirile noastre, ca sunt niste tipi super misto, si tineri rau de tot.........
Hola! Meniul de Luni
1/2cupMilk0% 0.5
225grPaine 10.5
2Albusuri 1
28grHoneyHam 0.5
21grMontereyJack 2
1/4ardei gras, 1/2ciuperca, 1 fir ceapa verde 0
2 Mere 0
supa rosii 1
1 castronel de salata cu paste 2
1 portie ciorba de legume 3.5 - stiam ca o sa depasesc punctajul azi daca mananc, dar era asa de buna cand am gustat-o ca n-am rezistat sa nu-mi pun o portie zdravana in farfurie
).gif)
--------------------------------
Total 21 puncte (3 depasire)
Abia acum plec la sala... o sa am timp doar de cardio.
Axe, sa porti cu placere cizmele
Miha, inca astept pozele
).gif)
asteptam impreuna, cine stie... poate pana la anul apuc si eu sa va arat cateva
Boobieeeees

Ce ochi
format am
).gif)
Intrebarea mea e daca personajul respectiv e femeie sau barbat.
Mi-au placut pozele si protagonistii... ce-i cu La Defense, de ce se cheama asa?
ina_ceva
27-11-2007, 06:57 AM

pare barbat
bubbles
27-11-2007, 08:04 AM
Neata

.Trebuie sa merg la un liceu la practica pedagogica

.Nu am dormit azi noapte si pe la 1 ammancat 40g paine uscata si un piept de pui afumat

dar de la 7 nu mai mancasem .. si m-am culcat apoi tarziu .Le pun lapunctajul pt azi
daconst
27-11-2007, 09:49 AM
Neatza!
Cantarul mi-a zambit de dimineata,in ciuda dezastrelor culinare din ultima vreme,asa ca de azi nu mai am nicio scuza.
Azi am de umblat prin oras,sa fac un pachet unei prietene din Ro cu haine de copii.Va dati seama ca sunt in elementul meu si abia astept sa mai cheltui niste bani...ai ei,of course.
Ce ma distreaza e faptul ca ea considera hainele ieftine,care pentru mine sunt scumpe.
Se pare ca tot in Ro se castiga mai bine,ca eu una m-am zgarcit tare rau.
Emu,eu nu m-am prins ce-i cu poza asta,cred ca mi-a scapat mie ceva.Mie mi-au atras privirea sanii blondei.Sper ca nu de ala spuneti ca e barbat,ca atunci vreau si io?
Bubu,bafta astazi!
peach
27-11-2007, 09:53 AM
nope.. e femeie ..nu cred ca barbatiilor le implanteaza asa silicoane mari
Bubbles pe ei

...fi rea
bubbles
27-11-2007, 10:45 AM
Am venit de la liceu unde o colega de a mea a predat ora asta si m-am plictisiiiiiiiit

.Va dati seama ca eu totusi am habar cat de cat despre predat si proiecte de lectie

.Ea s-a cam pierdut si a stat mereu teapana

si i-am explicat apoi ca tb sa conversezi cu elevii nu sa le spui lectia ca pe Tatal Nostru
).gif)
De acum nu stiu cand voi mai avea timp sa ma duc dar macar m-a vazut profa la fata
michelle
27-11-2007, 10:50 AM
In dimineata zilei de 26 noiembrie 2007 un eurocandidat se intoarce acasa foarte dezamagit.
- Cate voturi ai obtinut? il intreaba sotia, care l-a asteptat toata noaptea.
- Trei voturi.
- Aha, ai o amanta! Stai ca-ti arat eu.
Neata!
In alta ordine de idei am inceput cautarile pentru apartament.. Deocamdata ne tenteaza unul nou de 2 camere (cu posibilitate de compartimentare in 3 cand o fi cazul

)
Emu, bun meniul

In poza am incercat sa prind zona cu astefel de
tentatii a Parisului. Din pacate nu am indraznit sa fac mai multe, ca erau mult mai expresive. Am
furat una, asa mai de la distanta, cu zoom
Dumbo
27-11-2007, 11:32 AM
Buna dimineata,
am fost la "plimbare" prin oras si din 2 chestii pe care mi le-am propus nu am rezolvat nici una. Cred ca mai bine ma intorceam pe urechea cealalata dimineata si mai dormeam vre-o cateva ore ca eram mai castigata.
Astept sa imi treaca toate cele 3 ceasuri rele si ma apuc de treaba.
michelle
27-11-2007, 12:05 PM
CITAT(Dumbo @ 27-11-2007, 11:32 AM)

Buna dimineata,
am fost la "plimbare" prin oras si din 2 chestii pe care mi le-am propus nu am rezolvat nici una. Cred ca mai bine ma intorceam pe urechea cealalata dimineata si mai dormeam vre-o cateva ore ca eram mai castigata.
Astept sa imi treaca toate cele 3 ceasuri rele si ma apuc de treaba.
Dumbo, tu nu trebuie sa stai in pat?
peach
27-11-2007, 12:30 PM
Sexy cind pui "motivatiunile" de slabit?
Neatza
michelle
27-11-2007, 01:21 PM
CITAT(Maybeline @ 27-11-2007, 01:14 PM)

Neatza

Hola bombon!
bubbles
27-11-2007, 01:22 PM
N`ziua May

.Ce faci ?Ceva bun de mancare
gandac
27-11-2007, 01:53 PM
hei, buna, fetelor
nu am de gand sa imi pun target de 30 kg acum, ca intr-adevar o iau razna. Vreau 13 kg pentru ionceput sa dau jos si apoi mai schimb targetul, dar in total in decusrul timpului, 30 kg vreau sa dau jos, chiar mai multe de 30
dar trebuie sa reusesc sa ma mobilizez, ca astazi s-a mancat pizza spre exemplu la serviciu.
pupici
michelle
27-11-2007, 01:56 PM
CITAT(gandac @ 27-11-2007, 01:53 PM)

ca astazi s-a mancat pizza spre exemplu la serviciu.
Nu-i nimic, calculezi punctele respective si mergi mai departe. Incearca sa scrii intr-u fisier sau intr-un carnetel toate meniurile, indiferent cat de des sari calul si sa urmaresti evolutia ta..
bubbles
27-11-2007, 01:57 PM
Bafta

gandacel
gandac
27-11-2007, 02:00 PM
CITAT(michelle @ 27-11-2007, 03:56 PM)

CITAT(gandac @ 27-11-2007, 01:53 PM)

ca astazi s-a mancat pizza spre exemplu la serviciu.
Nu-i nimic, calculezi punctele respective si mergi mai departe. Incearca sa scrii intr-u fisier sau intr-un carnetel toate meniurile, indiferent cat de des sari calul si sa urmaresti evolutia ta..
am un fisier in excel facut cu formule, in el incep sa le trec
mersi frumos, Bubbles
bubbles
27-11-2007, 02:07 PM
Ehee vad ca ti-ai pus si ticker

.Azi ce ai mancat?Daca m-ai vedea pe mine .. cate carnetele am in geanta mea imensa

si am si calculator dupa mine ca sa calculez tot ce are info nutritionale ,in caz ca nu am lista
gandac
27-11-2007, 02:20 PM
michelle, superbe pozele din luna de miere
CITAT(bubbles @ 27-11-2007, 04:07 PM)

Ehee vad ca ti-ai pus si ticker

.Azi ce ai mancat?Daca m-ai vedea pe mine .. cate carnetele am in geanta mea imensa

si am si calculator dupa mine ca sa calculez tot ce are info nutritionale ,in caz ca nu am lista

daaaa, m-am chinuit, ca nus tiu de ce nu reuseam sa il pun in descrestere tickerul. pizza am mancat azi si 2 bucatele de creier pane, dar nu stiu cat s ail punctez. Pizza am papat jumatate doar, aera cu pui, mozarella si ciuperci, 2 puncte de felie este bine? sau 3?
michelle
27-11-2007, 02:21 PM
Multumesc, Gandacel!
Pai depinde de marime.. Eu punctez cu 15 puncte jumate de pizza extralarge.. Daca era medium, cred ca 10p e ok.
bubbles
27-11-2007, 02:23 PM
Vai Miha nu stiu daca ti-am povestit dar am fost in cl a12a in Iasi si am fost lng Mall la o pizzerie ca nu imi vine acum numele.Si i-am zis sa imi aduca o pizza extralarge .. eu cu convingerea ca e "mica"

cum se fac de fapt la noi

si cand a venit ala cu farfuria sa mor nu alta.Si se mai uitau si oamenii ciudat

Ce-or fi zis .. "uite si la asta ,a scapat la pizza

"Nu am putut sa o mananc singura
ramonavlas
27-11-2007, 02:58 PM
Azi am terminat mai repede cu munca.....nu imi vine sa cred ca la ora asta deja imi iau amiaza.....
Eu, multumesc. Daca vrei, pune jos ce mananci si te ajut eu cu caloriile. Eu la servici imi pun un mar sau portocala, 2 iaurturi, un baton fitness si bomboane solano. Bine acum depinde si ce program ai. Oricum grija mare la fructe ca au multeee calorii.......
Dumbo
27-11-2007, 02:59 PM
Ar trebui sa stau mai mult in pat, dar crezi ca pot... ?
cand sunt la lucru am un program infernal, plec din casa pe la 7:15 si vin acasa la 7-8-9 seara. Deci iti dai seama ca nu am timp sa fac nimic.
Asa ca acum incerc sa profit. Desi incerc sa ma si odihnesc cat mai bine. Uf, cam greu.
Azi am mancat asa:
cafelutza
800gr pomello
1 buseu cu dovleac (asta cat sa il punctez?)
In rest diseara am ciorbitza de perisoare si vreau sa vad daca mai intra ceva pe langa ele.
Daca nu, rod un morcov.
Monic
27-11-2007, 03:07 PM
ma bag si eu la un raport
vad ca saptamana trecuta iar s-a
acidificat atmosfera pe forum

Aiurea rau. Poate se trage de la luna plina de saptamana trecuta... Eu nu am nici un fel de comentarii, tot ce as vrea sa va zic e ca eu nu pot fara voi, trebuie sa intru sa vad ce ati mai facut, cum mai sunteti... Bineinteles fiecare aveti un alt fel de a va exprima si a va comporta si e normal pt ca nu suntem la fel, si ar trebui sa ne acceptam... E adevarat ca mai demult eram mult mai diplomate si era mult mai placuta atmosfera, dar asta e, dupa o vreme ne-am dat fiecare arama pe fata

Oricum eu le admir pe
Dana si pe Miha (in special, mai sunt si multe altele) care au reusit sa ramana mereu fidele forumului, si diplomate pana la capat. Bravo lor!
gandac
27-11-2007, 03:10 PM
michelle, mersi, medie era pizza, 10 puncte m-am gandit si eu.
ramonavlas, struguri mananc cam jumatate de kg in fiecare seara cand ajung acasa, aca altfel am probleme... si cum nu prea beau cafea, ceaiul nu imi place, aleg strugurii albi. Ar trebui sa ii punctez?
Monic
27-11-2007, 03:14 PM
Eu am fost plecata in tara in we, si abia ieri am reusit sa intru sa va citesc. Inca nu am vazut pozele puse de
Miha, abia acum urmeaza

Ma bucur ca ati scris atat de mult
Peach, Ella atat de mult m-am uitat la voi si la pozele voastre incat mi-am tras si eu o coafura cam ca si a voastra. Poze nu am

dar imi place ce a iesit.
May buey fato

ma rusinez cand te citesc. Eu fac curat doar cand e tare murdar la noi

Dimineata abia ma adun sa fac paturile si sa fac ceva de mancare, iar la 12 o iau inspre servici. Iar seara la 10 cand ajung eu acasa am chef doar de televizor

CITAT(gandac @ 27-11-2007, 04:10 PM)

michelle, mersi, medie era pizza, 10 puncte m-am gandit si eu.
ramonavlas, struguri mananc cam jumatate de kg in fiecare seara cand ajung acasa, aca altfel am probleme... si cum nu prea beau cafea, ceaiul nu imi place, aleg strugurii albi. Ar trebui sa ii punctez?
gandacelule, eu de la struguri m-am ingrasat in toamna trecuta 4 kg
ramonavlas
27-11-2007, 03:18 PM
Gandacel, cum zicea si Monic, ai mare grija cu strugurii. Au 1 punct/100 gr si 98 calorii/100 gr

Mult zic eu, adica mai bine mananci ceva citrice, au mai putine calorii./
gandac
27-11-2007, 03:39 PM
DA, dar citricele nu au nici un efect in ce probleme am eu. de anul trecut mananc struguri zilnic si nu am avut probleme, nu am pus pe mine, dar vara asta la o luna si ceva dupa nunta, m-am ingrasat brusc 4 kg, dar nu stiu cum si de ce? dupa nunta am stat acasa cam o luna, mi-am cautat de lucru si cand am inceptu serviciul, m-am ingrasat. Nu reusesc sa imi explic, probabil unde nu am mai fost stresata cu nhunta si cu faptul ca nu imi gaseam de lucru.?!
Atunci, poate ar fi mai bine sa ii punctez.
CITAT(Monic @ 27-11-2007, 02:14 PM)

May buey fato

ma rusinez cand te citesc. Eu fac curat doar
cand e tare murdar la noi
Pai si eu la fel, deci in fiecare zi... nu stiu daca sa rad sau sa plang
Noi am primit toate cele 3 ceasuri rele azi adunate intr-o mare palma dupa ceafa.... i-a iesit denegat dreptul de munca lui remy... cumva ne asteptam la raspunsul asta dupa ce mai multi cunoscuti au primit acelasi raspuns cu motivul ca pana in 2009 ( cand se termina perioada de proba a Romaniei in U.E.) nu se da dreptul de munca pt romani. Ce sa zic... incerc sa ma adun ca sa nu il demoralizez pe remy si mai rau... de cand mi-a dat vestea parca sunt pe alta planeta
May, imi pare rau
CITAT(ramonavlas @ 27-11-2007, 04:58 PM)

Azi am terminat mai repede cu munca.....nu imi vine sa cred ca la ora asta deja imi iau amiaza.....
Eu, multumesc. Daca vrei, pune jos ce mananci si te ajut eu cu caloriile. Eu la servici imi pun un mar sau portocala, 2 iaurturi, un baton fitness si bomboane solano. Bine acum depinde si ce program ai. Oricum grija mare la fructe ca au multeee calorii.......
Ramona
daca nu te deranjeaza, intra in jurnalul meu (Eu.'s home) ca acolo imi trec meniurile zilnic
Monic
27-11-2007, 04:13 PM
May, gandeste-te ca nu prea aveti ce face. E un joc politic murdar ce nu tine cont de omul de rand
Oricum, imi pare rau sa te vad suparata
Multumesc fetele... nu sunt suparata... sunt doar trista si satula... de ce oare mai accepta Ministerul toate demersurile pt obtinerea dreptului de munca daca stiu sigur ca nu se acorda? Oare ei nu se gandesc ca stau oamenii pe drumuri atata timp pt a face rost de documentele ce trebuiesc depuse, ca se cheltuiesc o gramada de bani... ca se nasc sperante?
peach
27-11-2007, 04:22 PM
CITAT(Maybeline @ 27-11-2007, 03:02 PM)

Noi am primit toate cele 3 ceasuri rele azi adunate intr-o mare palma dupa ceafa.... i-a iesit denegat dreptul de munca lui remy... cumva ne asteptam la raspunsul asta dupa ce mai multi cunoscuti au primit acelasi raspuns cu motivul ca pana in 2009 ( cand se termina perioada de proba a Romaniei in U.E.) nu se da dreptul de munca pt romani. Ce sa zic... incerc sa ma adun ca sa nu il demoralizez pe remy si mai rau... de cand mi-a dat vestea parca sunt pe alta planeta

off May lasa..nu fi asa dezamagita.. 2009 este peste un an practic..mai sta un an la negru..mai stringeti un an din dinti..dupa care o sa fie bine
ramonavlas
27-11-2007, 04:23 PM
May, imi pare rau.....
Eu, ti-am raspuns la tine in jurnal.
CITAT(peach @ 27-11-2007, 03:22 PM)

off May lasa..nu fi asa dezamagita.. 2009 este peste un an practic..mai sta un an la negru..mai stringeti un an din dinti..
dupa care o sa fie bine 
Promiti?
ramo mersi
Gata, stiu ca va pare rau la toate si va

si multumesc dar sa trecem peste ca avem lucruri mai bune pt care sa ne bucuram: ne-am trezit si azi, avem mancare pe masa, suntem sanatoase... restul vine si el
peach
27-11-2007, 04:29 PM
CITAT(Maybeline @ 27-11-2007, 03:26 PM)

off May lasa..nu fi asa dezamagita.. 2009 este peste un an practic..mai sta un an la negru..mai stringeti un an din dinti..
dupa care o sa fie bine 
Promiti?
ramo mersi
Gata, stiu ca va pare rau la toate si va

si multumesc dar sa trecem peste ca avem lucruri mai bune pt care sa ne bucuram: ne-am trezit si azi, avem mancare pe masa, suntem sanatoase... restul vine si el

nu promit dar miros..si la asta nu ma intrece nimeni
CITAT(peach @ 27-11-2007, 03:29 PM)

).gif)
Te-ai hotarat cu ce te imbraci la nunta?
Dumbo
27-11-2007, 04:35 PM
May imi pare foarte rau. Din pacate nu e nimic de facut. Lasa ca 2009 nu e chiar atat de departe. E pacat sa iti strici sarbatorile de iarna din cauza asta.
peach
27-11-2007, 05:26 PM
CITAT(Maybeline @ 27-11-2007, 03:31 PM)

CITAT(peach @ 27-11-2007, 03:29 PM)

).gif)
Te-ai hotarat cu ce te imbraci la nunta?
nope
tocmai a fost la mine simbata si se lauda ca au fost in berlin la un hotel de 5 stele

si au mincat o cina de 300 €/persoana si nici macar nu a fost cine stie ce

Ce [*****] sa-mi iau sa-i corespuna fitelor ei si sa nu coste mult
Monic fa-ti o poza cu mobilul sa vedem si noi freza. Si bine ai revenit!
Eu mi-am luat un feon rotativ cu perie si merge super doar ca miroase de te indoaie a plastic...vai mama noastra..acum ii dau drumul si il pun pe geam poate iese o data mirosul ala
).gif)
ce or zice vecinii?
Ramo ce-ai mincat azi?
Dumbo
27-11-2007, 05:37 PM
Peach eu am patit cand am fost la coafor sa i se arda feon-ul vechi si sa fie nevoit sa ia unul nou. Imi venea sa il strang de gat pe tip.
peach
27-11-2007, 05:43 PM
CITAT(Dumbo @ 27-11-2007, 04:37 PM)

Peach eu am patit cand am fost la coafor sa i se arda feon-ul vechi si sa fie nevoit sa ia unul nou. Imi venea sa il strang de gat pe tip.
eu a trebuit sa ma spal pe cap dupa din cauza mirosului..si statea asa frumos

..acum iar sunt arici pina trece mirosul
Lipsa de miscare te poate ingrasa
Gandacel iar statul acasa si rontaind una alta fara sa.ti dai seama ajuta si el. Nu merge sa inlocuiesti strugurii cu mere?
ramonavlas
27-11-2007, 05:57 PM
Diferenta de calorii intre struguri si mere pe 100 grame este de 31, tot e mai bine mere. Dar si mai bine manadarine, care au 40 cal/100 gr sau gref (30 cal/100gr)/
Tocmai ma uitam prin camara, frigider, sa vad ce mananc de cina. Ma hotarasc si scriu meniul pe ziua de azi.
michelle
27-11-2007, 06:28 PM
CITAT(Maybeline @ 27-11-2007, 04:26 PM)

dupa care o sa fie bine 
Promiti?
Si eu promit!
daconst
27-11-2007, 06:29 PM
Of,ca abia m-am linistit si eu ca umblu de dimineata pe drumuri.Acum bag un mesaj la foc continuu ca deja apare babuinul si adio laptop.
May,ce sa zic,fara cuvinte!
Eu chiar am avut o zi buna azi si ma gindeam ca e la toata lumea.Ma bucur ca esti cu moralul bine si cu asta il ajuti si pe Remy!
Dumbo,vroim sa te intreb daca pomello are puncte?
Monic,ma gindeam eu ca ai dezertat in we.Faci naveta in Ro deja?
Gata,ma duc sa termin ciorba si revin...sper.
peach
27-11-2007, 06:37 PM
CITAT(ramonavlas @ 27-11-2007, 04:57 PM)

Diferenta de calorii intre struguri si mere pe 100 grame este de 31, tot e mai bine mere. Dar si mai bine manadarine, care au 40 cal/100 gr sau gref (30 cal/100gr)/
Tocmai ma uitam prin camara, frigider, sa vad ce mananc de cina. Ma hotarasc si scriu meniul pe ziua de azi.
stiu ca mandarinele au mai putine calorii dar mie personal nu imi tin de foame (de sete mai degraba) asa ca eu prefer merele
CITAT(daconst @ 27-11-2007, 05:29 PM)

Gata,ma duc sa termin ciorba si revin...sper.

de perisoare?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.