Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tulip
May, pupic.gif

Mi-am cumparat si eu o perie rotativa,sunt incantatade ea,pacat ca nu-mi sta freza numai o zi....sau nici atat daca bate vantul ca azi doh.gif doh.gif doh.gif
May
CITAT(peach @ 27-11-2007, 04:26 PM) *

tocmai a fost la mine simbata si se lauda ca au fost in berlin la un hotel de 5 stele blink.gif si au mincat o cina de 300 €/persoana si nici macar nu a fost cine stie ce caramida.gif Ce [*****] sa-mi iau sa-i corespuna fitelor ei si sa nu coste mult

w00t.gif Noi cheltuim 200 de euro pe mancarea a 2 persoane pe luna si ea da 300 de euro pe o cina? swoon.gif Eu zic sa mergi in blugi la nunta ca sa faca infart lol.gif

miha, dana, tulip hug.gif

Eu nu am curaj sa bag perie d-aia in par ca mi-e ca trebuie sa imi tai parul ca sa o mai scot )).gif
Tulip
Peach,n-ai o poza cu ea?Daca se poate in taior roz..... wink1.gif
May
CITAT(Tulip @ 27-11-2007, 05:41 PM) *

Uite-o dar nu am nimerit-o in taior lol.gif

Imagine
Tulip
CITAT(Maybeline @ 27-11-2007, 06:42 PM) *

CITAT(Tulip @ 27-11-2007, 05:41 PM) *

Uite-o dar nu am nimerit-o in taior lol.gif

Imagine

lol.gif lol.gif lol.gif
Dumbo
Daconst nu stiu... HELP...Eu le punctez ca pe fructe.

Peach si eu am ciorba de perisoare... cred ca e la moda.
ramonavlas
Ooooooof, scrisesem meniul si s-a sters, nu stiu ce i-am facut doh.gif

M-am hotarat ce mananc de cina, mi-am notat tot in agenda, asa ca scriu si aici meniul pe ziua de azi:
- 2 iaurturi - 56;
- 1 baton fitness - 90;
- 5 solano - 46;
- 110 gr mandarina - 44;
- ciorba - 150;
- 160 gr ciuperci la gratar - 56;
- 50 gr rosie - 10;
- 50 gr ardei gras - 9;
- 50 gr sunca - 39;
- 100 gr La Dorna 4% - 84;
- 1 tosta - 42;
- 1 inghetata Twix - 145 devil.gif
- 130 gr orez - 322;
- 120 gr kiwi - 44.
TOTAL 1137 cheer.gif
Am reusit si astazi..........
Monic
Peach, eu zic sa o dai gata la nunta, mergi cat mai elegant, fii cocheta simte-te bine si da-o [*****] de bufnita wink1.gif Dar mie tot mi-a ramas gandul la coafura pe care ti-ai ales-o, stii, cea cu diadema rolleyes.gif
Dana, da, eu fac naveta, ca nu am stare blushing.gif merg in medie 1 data pe luna acasa blushing.gif in tara. Deaja mi-a ajuns de atatea drumuri. Dar la salariul mizer de acasa mai bine aleg drumurile decat stresul si banii putini dry.gif si lipsa de demnitate omeneasca cu care este tratat omul de rand dry.gif

ramonavlas
Buuuun, in timp ce scriam mesajul, mi s-a ars orezul devil.gif Acum am pus altul la fiert, ar fi bine sa mai stau si pe langa el, dar cum mi-a inceput si telenovela.....da de nu mai mananc in seara asta....la noapte iar as visa MANCARE!!
Monic

Imagine

wow, ce ochi patrunzatori are w00t.gif Ochii astia sigur stralucesc si noaptea unsure.gif Cumnatul tau o ia pe post de lampa? grin.gif
ramonavlas
Pana la uram cine e bufnita? Eu am inteles ca soacra, nu cumnata! Sunt derutata rau acum, sper ca nu de la foame.
peach
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif nu nu nu arata mult prea sexy in poza asta

chiar am o poza cu ea de lanunta noastra in sacoul roz o sa o caut

Tulip eu pun spuma pt volum ..ok fara perie arat ca un arici cu volum dar tine citeva zile

Bine ca aveti voi toate ciorba de perisoare blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif ca eu nu stiu sa fac si nici nu am facut niciodata sorry.gif

CITAT(Monic @ 27-11-2007, 05:58 PM) *

Imagine

wow, ce ochi patrunzatori are w00t.gif Ochii astia sigur stralucesc si noaptea unsure.gif Cumnatul tau o ia pe post de lampa? grin.gif

ce sa lumineze mai..ca.i gaura neagra nu alta lol.gif lol.gif lol.gif

Bufnita este prietena fratelui si se casatoresc in primavara ..ea are tot 32ca si mine el 27 grin.gif da nu-i ajunge nimeni la nas

De soacra va spun alta data..deocamdata clocotesc in cazanul ei cu zmoala..dar astept urmatoarea intilnire in famile sa scuip si eu venin.
Tulip
Peach,la mine nu cu volumul e problema,ci cu parul meu cret si rebel.... doh.gif doh.gif
ramonavlas
Cred ca ma las pagubasa...s-a ars si a doua tura de orez sorry.gif

Acum am inteles cine e bufnita. Peach, nu avea si soacra un "alint"? Sau imi amintesc eu gresit?
peach
CITAT(ramonavlas @ 27-11-2007, 06:10 PM) *

Cred ca ma las pagubasa...s-a ars si a doua tura de orez sorry.gif

Acum am inteles cine e bufnita. Peach, nu avea si soacra un "alint"? Sau imi amintesc eu gresit?

nu mai stiu..poate "scorpia" doar pe sef il mai alint "crocodil"
Monic
...si fratele tau poarta ochelari cu dioptrii gresite? ochelari de soare? a orbit de frumusetea bufnitei?
sau este bufnita desteapta si fumoasa si alea-alea, doar noi nu stim sa o apreciem?
peach
Ce orez ai? daca e basmati (orez fin cu bobul lung) nu trebuie sa-l fierbi decit un pic, pui capacul si il iei de pe foc, se umfla singur. Ok trebuie sa respecti cantitatile de pe pachet

daca e risotto (orez cu bobul rotnd..gras )).gif lipicios ) la el trebuie sa pui in permanenta apa fiarta(supa) putin cite putin si trebuie amestecat continu cca 20 min

daca ai orez normal(bobul lung) respecti instructiunile de pe pachet la apa/orez, amesteci doar din cind in cind la foc potrivit catre sfirsit stai linga el si daca nu este fiert mai adaugi apa.

este fratele sotului. nu stiu frate ce a gasit la ea ca-i bondoaca si urita..dar cine sa inteleaga barbatii )).gif
Monic
Peach, esti mereu plina de surprize )).gif Sau eu am tot mereu probleme ca sa inteleg relatia de rudenie dintre tine si bondoaca doh.gif
ramonavlas
Multumesc Peach de instructiuni. Problema era ca am plecat cam mult timp de langa el.
peach
Sexy cind pui pozele cu babuini ca mi s-au lungit urechile de asteptare

hai ca le-am capiat si pe fetele astea ..cu toate poftele mele

CITAT(ramonavlas @ 27-11-2007, 06:41 PM) *

Multumesc Peach de instructiuni. Problema era ca am plecat cam mult timp de langa el.

)).gif banuiam eu ca asta-i problema

pai Monic eu sunt singurica aici..si familia lui nu ma place..poveste lunga cu vegetarieni

am plecat si eu acasa va pupic ..am o gramada de invatat sad.gif
ramonavlas
Peach, spor la invatat!
Oare ce s-o fi intamplat cu Ella?
Monic
lasa Peach, important e ca el te iubeste wink1.gif
si noi la fel blum.gif
Sexymom
Peach crede-ma ca nu pot sa instalez nu stiu ce caca de program dupa telefon ca sa descarc pozele, si eu vreau sa ii vada toata lumea cat sunt de frumosi si tineri.Si e si sefu printre ei )).gif
axe10
CITAT(emu @ 27-11-2007, 02:56 AM) *

Hola! Meniul de Luni

1/2cupMilk0% 0.5
225grPaine 10.5
2Albusuri 1
28grHoneyHam 0.5
21grMontereyJack 2
1/4ardei gras, 1/2ciuperca, 1 fir ceapa verde 0
2 Mere 0
supa rosii 1
1 castronel de salata cu paste 2
1 portie ciorba de legume 3.5 - stiam ca o sa depasesc punctajul azi daca mananc, dar era asa de buna cand am gustat-o ca n-am rezistat sa nu-mi pun o portie zdravana in farfurie )).gif
--------------------------------
Total 21 puncte (3 depasire)

Abia acum plec la sala... o sa am timp doar de cardio.

Axe, sa porti cu placere cizmele smile.gif

Merci..

Ce e asta ...curiozitatea ma omoara nu alta! blum.gif
michelle
Ramo, arata bine meniul tau! Nu e problema ca ai calcat un pic cu cioco, asta e, se mai intampla. Eu zic ca intr-o dieta e chiar indicat, sa nu se dezvete organismul nostru de dulciuri lol.gif

Oare ce coafura si ce rochie isi alege bufnita? grin.gif Tre sa se asorteze cu ochii nu de alta devil.gif
emu
Sexymom ai incercat sa le trimiti pe e-mail (de pe telefon)?
Ar trebui sa mearga sa faci transfer wireless si daca ai Bluetooth activat la laptop (de la telefon la laptop si invers).

'ziua buna va zic si eu smile.gif

Pana acum am reusit sa mananc peste jumate din puncte si inca mai mi-e foame )).gif

10gr alune 2
1portie ciorba 3
3lte smantana light 0
2 albusuri 1
1LG germeni de grau 0.5
1lta splenda(indulcitor) 0
1 mar 0
160gr pilaf 4
------------------------------
Total partial 10.5p
- modificat la ciorba ca au iesit mai multe portii decat am apreciat initial.

Monterey Jack e o branza semi-tare, facuta cu lapte de vaca; vine si in varianta picanta, cu ardei iuti, si-mi place la nebunie smile.gif
michelle
CITAT(emu @ 27-11-2007, 08:42 PM) *

Monterey Jack e o branza semi-tare, facuta cu lapte de vaca; vine si in varianta picanta, cu ardei iuti, si-mi place la nebunie smile.gif

Puteam sa jur ca e ceva tarie haninoroc.gif
axe10

Aha...merci, asa mai invata omu'!

Miha...cam putine puncte erau pt o tarie.... naughty.gif

Stie cineva cate puncte are un ou de prepelita?
emu
CITAT(michelle @ 27-11-2007, 02:44 PM) *
Puteam sa jur ca e ceva tarie haninoroc.gif

lol.gif lol.gif

Info nutritional pt oul de prepelita calorii 14, grasime 1 pentru 1 ou de 9 grame.
Sunt bune ouale astea? Nu-mi aduc aminte sa fi mancat vreodata.
buretel
Sara buna! )).gif
Mi-a fost tare dor de voi pupic.gif pupic.gif
Am revenit dintr-un mini concediu, mi-am vazut parintii wub.gif wub.gif Evident, de 4 zile nu mai numar nimic blushing.gif Primele zile chiar mi-a iesit, numaram de capiam, am speriat-o pe mama cand m-a vazut cu carnetelul si calculatorul dupa mine lol.gif
May, daca pana acum n-ai facut-o deja, cand vei citi mai departe sigur divortezi lol.gif Nu-i nimic, ma ia Bubu )).gif Deci pe langa ne-puncte, am ingurgitat alcoale (diverse, cu si fara alcool), am fumat subtiiiire de tot, si am mancat 2 tone de covrigi grin.gif grin.gif

Am citit in diagonala pe aici, dar vreau sa va hug.gif pe toate! give_rose.gif
Sorina, m-am amuzat cu bufnita ta, parca ar fi colega mea de birou biggrin.gif biggrin.gif

In rest, de maine vreau sa ma cumintesc si mai ales, sa-mi restabilesc echilibrul interior, caci sunt cam tulbure zilele astea. O fi de la alcoale, o fi de la vreme, cine mai stie? tease.gif

PS: Michelle, ai fost superba!!! Am vazut toate pozele, am citit si foiletonul nuntii (m-ai emotionat give_rose.gif )....intr-un cuvant: superb!

Gandacel, Ramona, Magda, bine ati revenit give_rose.gif
michelle
CITAT(axe10 @ 27-11-2007, 08:47 PM) *

Am vazut ca are putine puncte, dar am zis ca o fi cine stie ce bautura miraculoasa )).gif

Nu am idee, dar e mic tare, nu?.. Ai cautat pe calorieking.com sau pe fettrecher.de?

CITAT(buretel @ 27-11-2007, 09:06 PM) *

PS: Michelle, ai fost superba!!! Am vazut toate pozele, am citit si foiletonul nuntii (m-ai emotionat give_rose.gif )....intr-un cuvant: superb!

Hey, bine ai revenit! hug.gif Se iarta tot, dar de maine, pe cai!
Saru'mana de complimente! pupic.gif
daconst
Gata,a adormit gupilu,am si eu timp,dar nu mai e nimeni. sad.gif
Lasa ca maine recuperez,ca sunt casnica...am rezolvat azi pe toata lumea si maine stau si maine stau si ma relaxez. wink1.gif

Sorina,m-ai mirosit cu ciorba de perisoare...i-am facut si poze pentru celalalt forum,daca vrei ti-o arat. grin.gif
Daca vrei facem cind vin la tine ca e simplu de facut si mie chiar imi iese buna.
Mai da ce povesti aici cu bufnita...sa stii ca si mie tot freza aia de spunea Monic de ea mi-a ramas in minte.Pacat ca te-ai tuns ca aia chiar era de fitze. lol.gif

Buretel,ne-ai lipsit! hug.gif

Tulip,sa stii ca daca bagi spuma,nu neaparat de volum,tine mult mai bine frizura.Eu imi intindeam parul pe vremuri cu peria aia. blum.gif

Dumbo,nu are puncte pomello ca face parte din categoria citricelor.Deci am scapat. wink1.gif

Sexy
,hai fata cu pozele ca murim de curioase. naughty.gif

Emu,deci cu d-astea umbli? w00t.gif

daconst
Hai sa va pun un test fain pentru dimineata la cafea. naughty.gif
In ce parte se invarte figurina?Uitati-va la poza .
Apoi cititi explicatia din stanga.
axe10
CITAT(emu @ 27-11-2007, 08:50 PM) *

lol.gif lol.gif

Info nutritional pt oul de prepelita calorii 14, grasime 1 pentru 1 ou de 9 grame.
Sunt bune ouale astea? Nu-mi aduc aminte sa fi mancat vreodata.

yahoo.gif Mama ce noroc pe capul meu!!! grin.gif . ..introducand in calculator...iese la 9g 0(zero puncte)...la suta de grame de abia 0.3p....numai de astea imi iau de acum in colo. Eu le-am mancat intr-o salata cumparata si deja ma ingrozeam la gandul ca nu stiu nimic de ele...m-am bazat pe faptul ca sunt mici si deci si galbenusul mic...eu ziceam vreo 2 pcte,plus masline negre...hmmm..ieseam bine oricum. Acum sunt si mai fericita!!!

Sunt bune cum sa nu...ca si alea de gaina...numai ca sunt tare mici!!

CITAT(buretel @ 27-11-2007, 09:06 PM) *

Sara buna! )).gif
Mi-a fost tare dor de voi pupic.gif pupic.gif
Am revenit dintr-un mini concediu, mi-am vazut parintii wub.gif wub.gif Evident, de 4 zile nu mai numar nimic blushing.gif Primele zile chiar mi-a iesit, numaram de capiam, am speriat-o pe mama cand m-a vazut cu carnetelul si calculatorul dupa mine lol.gif

Sa inteleg ca ai fost "acasa"?!

dry.gif Deci de mine nu ti-a fost nici macar cat negru sub unghie dor!!! crying.gif

Bineeee... blum.gif

CITAT(michelle @ 27-11-2007, 09:11 PM) *

Am vazut ca are putine puncte, dar am zis ca o fi cine stie ce bautura miraculoasa )).gif

Nu am idee, dar e mic tare, nu?.. Ai cautat pe calorieking.com sau pe fettrecher.de?

Daaa, poate descopea ea ceva minune:te binedispune, iti tine de foame si nici nu te ingrasa....

M-ai spart cu pleasantry.gif fettrecher.de pleasantry.gif ....iuhuuuuuu....io sunt Lavinia-antitalent la germana....iar prepelitza nu stiu in engleza deact daca consult dictionarul!!!

Buey voi ati jucat acum cativa ani jocul prepelix(apropos de prepelitze) de pe pagina de la connex (pe vremea aia)....ce ma distra tampenia aia de joc!
Tulip
Mey,cred ca m-am exprimat gresit..... )).gif eu bag spuma in par caci nu pot trai fara spuma...doar ca la mine nu volumul e problema.....ci parul asta incapatanat,rebel,uscat care nu sta cum as vrea eu laugh.gif

Dana,ce ma distreaza testul....de 5 minute ma uita la tipa laugh.gif
ina_ceva
CITAT(daconst @ 27-11-2007, 09:49 AM) *

Cantarul mi-a zambit de dimineata,in ciuda dezastrelor culinare din ultima vreme,asa ca de azi nu mai am nicio scuza. cheer.gif

Ia vezi ca stau cu ochii pe tine pupic.gif

CITAT(Tulip @ 27-11-2007, 11:08 PM) *

Dana,ce ma distreaza testul....de 5 minute ma uita la tipa laugh.gif

Si eu, dar isi schimba directia destul de des, la intamplare
Sexymom
Fata Emu zi cum sa fac , ca tiu acum tel in mana. Poate reusim sa descarcam barbatii impreuna lol.gif
emu
CITAT(axe10 @ 27-11-2007, 05:03 PM) *

Daaa, poate descopea ea ceva minune:te binedispune, iti tine de foame si nici nu te ingrasa....

Buey voi ati jucat acum cativa ani jocul prepelix(apropos de prepelitze) de pe pagina de la connex (pe vremea aia)....ce ma distra tampenia aia de joc!

Ha, sa descopar eu asa ceva, credeti ca va spun? blum.gif Numa' pt mine tin, na lol.gif

Pt traducere-n engleza din romana si invers intra pe tradusrl.com si da la dictionaries... nu stiu daca vei gasi tot ce vrei tradus.

Acum e prima data cand aud de prepelix smile.gif

Dana, la clipul ala m-am uitat mai demult si tot nu vad cum spun ei )).gif
Sexymom m-am incurcat )).gif n-am telefon de-ala (si nici tel performant), dar am vazut ca ai specificat ca are Bluetooth... o sa caut pe net sa vad daca gasesc explicatii la cum se face )).gif
May
Buretel sa stii ca de cand nu ai mai intrat am simtit ca ceva lipseste in viata mea... te vreau inapoi, nu mai vreau sa divortam... cat despre viciile tale... asa m-as ineca intr-un pahar de ceva ( ca atat imi trebuie ca sa alerg libera pe campii) si as da gata 821581375318 de tigari... pupic.gif

M-am uitat vreo 5 min la figurina aia si s-a miscat tot timpul in sensul acelor de ceasornic. Remy a vazut-o in sensul invers la inceput si apoi in sensul acelor de ceasornic... o fi bine, o fi rau? unsure.gif

axe cred ca ma dau pe oua de prepelita la 0.3 p pe suta de grame w00t.gif
emu
Deci am gasit niste instructiuni generale pt cum sa faci transferul, acum cat sunt de bune sau nu, nu stiu:
Ce-ti trebuie: telefonul si laptopul cu bluetooth activat.

Pasul 1: trebuie sincronizate/imperecheata dispozitivele cu bluetooth activat deja: una bucata telefon cu laptop-ul
Pasul 2: du-te in folderul unde sunt pozele pe care vrei sa le trimiti, alege una sau mai multe, in functie de cate vrei sa trimiti odata, si alege Trimite prin Bluetooth in Optiuni sau Copiaza via Bluetooth; incearca-le pe amandoua, ca depinde de modelul de telefon; dupa ce dai una din optiunile enumerate o sa te trimita la Meniul pt Dispozitive (devices menu)
Pasul 3: du-te la laptop si intra in meniul de la Bluetooth si trebuie sa-ti apara vizibilitate laptop on sau off (activata sau dezactivata). Asigura-te ca e activata, daca nu activea vizibilitatea atunci. Atunci o sa-ti spuna sa inchizi sau sa deschizi conectivitatea Bluetooth - deschide-o.

Acum intoarce-te la telefon, da pe Cauta Dispozitive (look for devices) si o sa-ti gaseasca laptop-ul. Selecteaza-l (dintr-o lista presupun) - si telefonul si laptop-ul vor bipai in acelasi timp si-ti vor cere sa introduci o parola, care de obicei este formata din 4 zerouri 0000; odata conectate laptop-ul te va intreba daca vrei sa accepti transferul -> da-i OK sa inceapa transferul.

Sursa e asta ... vezi daca merge. Tin pumnii blum.gif

p.s. in legatura cu dieta si sportul - n-am ajuns la sala sad.gif si am depasit cu un punct azi, dar mi-e bine, chiar nu-mi e foame w00t.gif
ce-am mai papat azi:
inca 100gr pilaf - 2.5
100gr branza Cottage1%-1.2p rotunjit la 1
paste 4
sos de rosii cu 1lta parmezan 1
-----------------------------------------
Total final 19p
emu
Am primit cateva poze de la botez, le-am pus aici si-am mai adaugat si eu vreo doua facute acasa, inainte. Acum astept poze si de joi, de la ziua recunostintei unsure.gif

Am uitat sa mentionez mai sus salata din seara asta si inca un mar, tot 0 p.
Pisik
Neatza!

Buretel, bine ai revenit!
May, imi pare rau si mi se pare f nedrept. Am vazut aseara la stiri ca Basescu a fost la Madrid si primarul i-a dat cheia orasului. Decat sa schimbe amabilitati politice, mai bine s-ar ocupa de oamenii care muncesc cinstit si fac treaba spaniolilor care mai mult freaca menta (din cate am auzit) mad.gif
Axe, mama este fan prepelix si in ziua de azi. Are toate variantele, de iarna, de vara, este relaxarea ei lol.gif

Eu si ieri am dat-o in bara, am fost la o intalnire toata ziua, la pranz ni s-a servit pizza, iar seara am avut eu grija sa o festelesc.
Veste buna, insa: 10 min de bicla si o serie de 20 min de pilates w00t.gif ; sunt mandra de mine. De azi sper sa reusesc sa temperez si mancarea si sa ma tin in continuare de pilates macar. ca bicicleta nu e reparata si face ca toti dracii, mi-e ca vin vecinii peste mine de cat huruie laugh.gif

Hai va pupic, o zi frumoasa pupic.gif
daconst
Neatza!
Deci v-am dat de lucru cu poza? cheer.gif
faza e ca la unele persoane se invarte spre stanga,la altele pe dreapta.Si asta in functie de cum e creierul dezvoltat,pe care parte.Explicatia e acolo pe sit,ce inseamna daca e pe dreapa sau pe stanga.Faza e ca la persoanele echilibrate se invarte in ambele sensuri. naughty.gif
Acum dupa ce m-am mai uitat la ea,am reusit sa o fac sa se invarta in ambele sensuri si cica asta pot persoanele echilibrate.V-ati prins,ce ma laud acum. lol.gif
Dumbo
Buna dimineata.
Vai am ametit de cand ma tot uit la tipa aia... si degeaba. Tot pe dreapta se invarte.

E a doua zi in care nu ma cantaresc si parca sunt in sevraj. Tot ma gudur pe langa cantar. l-am sters de praf... parca m-as sui pe el dar nu vreau. Poate reusesc pana disearasa nu ma sui.
daconst
Dumbo,eu vorbesc cu cintarul inainte si il fac din vorbe...iar cind ma urc pe el,tzop si arata mai putin. lol.gif
Hai ca ti-am dat reteta,fa-ti curaj acum. naughty.gif

Emu am vazut pozele de la botez,esti o frumoasa.Si slaba tareeee!
Da ce mare e fetita,asa se boteaza la ei?Pina la varsta se poate boteza?
Bine ca n-o baga in cazan,ca la noi. lol.gif
peach
CITAT(daconst @ 28-11-2007, 09:08 AM) *

Dumbo,eu vorbesc cu cintarul inainte si il fac din vorbe...iar cind ma urc pe el,tzop si arata mai putin. lol.gif

aha deci..eu cred ca al meu vorbeste chineza doar ca nu pot sa-l vrajesc nici cum )).gif

buey eu am creierul defect..daca clipesc se invirte in partea cealalta..jur fool.gif

Dana baga link-ul cu ciorba sa-mi inmoi ochii grin.gif

Pisik bravo tie 30 min sport pe zi e super. Vezi daca sotul se pricepe sa desfaca bicicleta sa se uite de unde face zgomot..eventual sa o unga. A reusit al meu si e anti-tehnica talent grin.gif

Burete bine ai revenit!

Tulip daca toi ai parul uscat..vezi ca exista sampoane "care iti fac parul sa straluceasca" de fapt au ceva gras prin ele ..ideal pt cele care au par uscat.
buretel
Hey, bine ai revenit! hug.gif Se iarta tot, dar de maine, pe cai!
Saru'mana de complimente! pupic.gif
pupic.gif Gata, de azi sunt cuminte! Pai patru zile de dezmat m-au adus la 2.5kg in plus sorry.gif sad.gif

CITAT(axe10 @ 27-11-2007, 11:03 PM) *

Sa inteleg ca ai fost "acasa"?!
dry.gif Deci de mine nu ti-a fost nici macar cat negru sub unghie dor!!! crying.gif
Bineeee... blum.gif
Dap, acasa wink1.gif Cum sa nu-mi fie dor? pupic.gif Doar am si zis, mi-a fost dor de voi toate hug.gif

CITAT(Maybeline @ 28-11-2007, 02:32 AM) *
Buretel sa stii ca de cand nu ai mai intrat am simtit ca ceva lipseste in viata mea... te vreau inapoi, nu mai vreau sa divortam... cat despre viciile tale... asa m-as ineca intr-un pahar de ceva ( ca atat imi trebuie ca sa alerg libera pe campii) si as da gata 821581375318 de tigari... pupic.gif
lol.gif Gata, am rupt foaia de divort, cand tocmai ma pregateam s-o trimit la tribunal lol.gif
Si nu te ineca in ceva, ca vine soarele si pe strada ta pupic.gif Am citit despre Remy, imi pare tare rau ca nu a obtinut dreptul de munca. Dar te pui cu birocratia si prostia? sad.gif
In afara de Almodovar si paella, spaniolii sunt de kko, asa sa le spui din partea mea tease.gif Ca degeaba a "parcat" soarele in dreptul lor, si degeaba au tras Mediterana de maneca, tot ma enerveaza blum.gif Iac-asa!!

Sorinuta, Danutza, Pisik hug.gif pupic.gif Multumesc mult give_rose.gif

Deci, meniu pe azi, doar md:
kefir 250ml 1.5
cereale 44gr 2.5
ceai 2 cani 0 0
virusi, muci, raceala 0 lol.gif lol.gif
-------------------------------
Total 4

Deci pana la urma am reusit yahoo.gif Buretoiul m-a molipsit cu virusii lui dry.gif Asa ca acum sunt ametita, cu pachete de servetele in diferite forme, arome, dimensiuni lol.gif , picaturi, crema pt nas, si mai ales sunt aproape fara voce sorry.gif Ceea ce e cel mai grav, ca-s guresa de fel.
Norocul meu ca am racit, ca nu mai trebuie sa gatesc lol.gif lol.gif May, gatesti tu pt mine azi? laugh.gif

Apropo de balerina-invartitoare, cand am deschis pagina, statea nemiscata. Eu credeam ca asta e testul, si fara sa clipesc, am declarat ca se invarte in sensul acelor de ceasornic, deci spre dreapta. Dupa ce s-a si miscat, numai spre dreapta am vazut-o, asa cum intuisem de la inceput.
Puteam sa ma uit mult si bine blink.gif ca doar spre dreapta am vazut-o. SUnt defecta? lol.gif
daconst
Sorina,pai e bine daca se schimba in ambele parti,esti echilibrata...cica. lol.gif
Ti-am trimis poza cu ciorba pe mail,ca poate aici ma alearga fetele care sunt la cura sau tin post. grin.gif
buretel
CITAT(daconst @ 28-11-2007, 10:58 AM) *

Sorina,pai e bine daca se schimba in ambele parti,esti echilibrata...cica. lol.gif
Ti-am trimis poza cu ciorba pe mail,ca poate aici ma alearga fetele care sunt la cura sau tin post. grin.gif

Ba pune-o si aici, ca io as manca o ciorba )).gif Sau mai degraba o supa, pt raceala e numai buna rolleyes.gif
Dumbo
M-am dus si am vorbit frumos cu cantarul. Ii fac pregatirea pentru maine dimineata. Am salutat si florile. Trebuie sa le fac si un dush mai tarziu. Am vorbit si cu pisica si i-am facut educatie... bang.gif Cred ca trebuie sa ma duc cat mai rapid la lucru pana nu inebunesc.

buretel si la mine tot pe dreapta se invarte orice i-as face. Daca tu esti defecta si eu sunt defecta.

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.