Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Na,voi ati vrut-o cu ciorba,sa nu ma injurati:

Imagine

Si sa nu ma intrebati cite puncte are. lol.gif
Dumbo
CITAT(daconst @ 28-11-2007, 11:37 AM) *

Na,voi ati vrut-o cu ciorba,sa nu ma injurati:

Imagine

Si sa nu ma intrebati cite puncte are. lol.gif

Cate puncte are?
ca eu vad cam multe perishoare pe acolo... tease.gif

ma gandesc sa ii fac si eu o poza la a mea, ca pare mai light.
Eu nu am pus decat carne, legume si bulion. Si apa. Deci nu cred ca e prea grea la puncte.
buretel
CITAT(Dumbo @ 28-11-2007, 11:08 AM) *

buretel si la mine tot pe dreapta se invarte orice i-as face. Daca tu esti defecta si eu sunt defecta.
pupic.gif Doua defecte lol.gif lol.gif
doh.gif Ca uitasem, insanatosire grabnica! hug.gif
Cum ii faci tu educatie cantarului, nu de alta, dar sa-l "aburesc" si eu laugh.gif

shock.gif Mamaaaa, Danutza swoon.gif swoon.gif Am murit si-am inviat...Pai tu stii de cand poftesc eu la o ciorba din aia? Stii, huh? laugh.gif Ce puncte, ce ww, nu mai conteaza w00t.gif Am o tona de ardei iuti in frigi, proaspeti, murati, dulci, iuti, tot ce vrei, pe alese. Numai sa ma poftesti si pe mine la masa )).gif
daconst
Dumbo,eu am pus orez in perisoare sa para mai mari.Am economisit carnea. lol.gif
Glumesc,dar parca daca nu pun orez imi ies perisoarele cam tari. doh.gif

Buretel,hai cu ardeii si eu pun ciorba la bataie.Iar cintarul il acoperim sa nu ne vada ce facem. wink1.gif
buretel
w00t.gif w00t.gif I-am adus!

Imagine

Da-l incolo de cantar, ca si-asa imi vine sa-i dau un sut in posterior lol.gif Dar tot e bun la ceva, l-am comparat cu inca 3 cantare, si imi arata 1-1.5kg in plus. Asa e mai motivant devil.gif
May
Neatza cow.gif

buretel 3 defecte ca si eu pot sa ma uit 10 mii de ani la figurina, sa clipesc, sa ma uit in toate partile, tot in dreapta se invarte )).gif. La pranz vorbesti cu remy daca imparte cartofii taranesti cu bacon cu tine, iar la cina va fac spanac pupic.gif

pisik mdaa.... am vazut si eu aseara balciul cu Basescu... ce sa faci, asta e sad.gif floare.gif

Ca sa va iasa ciorba de perisoare la putine puncte, faceti perisoarele din carne macra si orez, ies pufoase si carnea macra ( de porc) are 3 puncte la 150 g blum.gif
otilici
Buna ziua floare.gif
Si eu fac perisoarele din carne macra de vita sau porc,eventual piept de pui.Adaug orez si un ou,sa le lege.Eu pun si ceapa data pe razatoarea mica,si evident condimente smile.gif

Am tot vrut sa va intreb: voi cum punctati cus-cus-ul?Ca pe pastele normale?Ca pe punga scrie la compozitie: faina,oua,apa,sare.

Am plecat la plimbare,ca e soare tare frumos afara.Revin mai tarziu.
pupic.gif fetele.
axe10
CITAT(emu @ 28-11-2007, 01:38 AM) *

Pt traducere-n engleza din romana si invers intra pe tradusrl.com si da la dictionaries... nu stiu daca vei gasi tot ce vrei tradus.

Acum e prima data cand aud de prepelix smile.gif

E, dictionar am si eu...dar ma gandeam ca nu stiu eu din cap daca ma iei repede! Merci oricum de link.

Prepelix a fost...si mai este un superjoc de impuscat prepelitze...ca de la asta a plecat.Nu mai am kitul de instalare ca ti-l trimeteam!

CITAT(Pisik @ 28-11-2007, 09:23 AM) *

Axe, mama este fan prepelix si in ziua de azi. Are toate variantele, de iarna, de vara, este relaxarea ei lol.gif

Daca are kiturile poate mi le pui si mie odata pe mail...

May, asa ziceam si eu ca sunt super prelitele astea ca fac oua dietetice.

Emu, da' esti slaba fatuca...frumos iti shade. Sotul e dansul din poza? blushing.gif
gandac
buna fetelor,
Peach, nu pot inlocui strugurii cu mere, ca nu au efect, de la mere doar ma balonez. Am incercat toate fructele. Din pacate, eu ma constip foarte repede, din cauza asta nu pot renunta la struguri care ma ajuta foarte repede.
Buretel, te pup, mersi de primire.
Si, astazi am papat un pic de friptura de porc (aprox 100 g) cu piure de cartofi(cu unt), am zis max 5 puncte, au fost portii foarte mici
pupici
Ramo
Si la mine se invarte tipa, deci sunt echilibrata cica....de cele mai multe ori nu.
Nu stiu cum ma descurc cu nemancatul dupa ora 19-20. Eram obisnuita sa bag macar un mar in pat inainte de nani, la tv, si acum.....nimik de la 20. Si eu dorm pe la 12-1. Seara e crunt cu dieta. Ziua e f bine, dar seara....catepdata imi vine sa bag frigiderul in gura, fara sa il mai deschid, TOT.
peach
gasit
buretel
CITAT(gandac @ 28-11-2007, 03:29 PM) *
Peach, nu pot inlocui strugurii cu mere, ca nu au efect, de la mere doar ma balonez.
Gandacelule, si eu patesc la fel sad.gif Singurul mod in care imi plac merele este sa le curat de coaja si sa le calesc, la fel ca umplutura de placinta. Pun o tona de scortisoara, si cand sunt gata pun si miere, si iaca desertul wink1.gif

Bey, deci io chiar nu o vad pe balerina invartindu-se spre stanga blink.gif ma, dar nicicum. Deci ma iau de mana cu Dumbo si May, si ne aruncam in Dunare lol.gif lol.gif lol.gif Dezechilibratele lu' mama laugh.gif
peach
CITAT(ramonavlas @ 28-11-2007, 02:41 PM) *

Si la mine se invarte tipa, deci sunt echilibrata cica....de cele mai multe ori nu.
Nu stiu cum ma descurc cu nemancatul dupa ora 19-20. Eram obisnuita sa bag macar un mar in pat inainte de nani, la tv, si acum.....nimik de la 20. Si eu dorm pe la 12-1. Seara e crunt cu dieta. Ziua e f bine, dar seara....catepdata imi vine sa bag frigiderul in gura, fara sa il mai deschid, TOT.

prima saptamina este mai grea dupa te obisnuiesti cu programul ..mai ales daca nu faci exceptii
emu
"neatza!!

CITAT(daconst @ 28-11-2007, 03:49 AM) *

Neatza!
Deci v-am dat de lucru cu poza? cheer.gif
faza e ca la unele persoane se invarte spre stanga,la altele pe dreapta.Si asta in functie de cum e creierul dezvoltat,pe care parte.Explicatia e acolo pe sit,ce inseamna daca e pe dreapa sau pe stanga.Faza e ca la persoanele echilibrate se invarte in ambele sensuri. naughty.gif
Acum dupa ce m-am mai uitat la ea,am reusit sa o fac sa se invarta in ambele sensuri si cica asta pot persoanele echilibrate.V-ati prins,ce ma laud acum. lol.gif

Vroiam si eu sa zic ca mi-s o neechilibrata (si trag numai cu dreapta creierului) lol.gif Numai ca m-am uitat la poza inca odata si s-a rotit in ambele sensuri sad.gif

Va multumesc de complimente smile.gif

Pe fetita au botezat-o mai tarziu ca nu gasea mama-sa preot/biserica care sa-i convina. Normal botezul se face la 3-4 luni smile.gif Si nu se baga in cazan. Oricum a fost (este) o comoara de copil, a stat tare cuminte si a mai si ras in timpul ceremoniei )).gif

Si da e sotul meu, cel in camasa colorata (ca nu stiu cum ii zice culorii respective )).gif)

Auzi Dana, dar cate puncte are ciorba aia )).gif Oh! Ce bine arata!! Eu nu mai stiu cum se face o ciorba de perisoare... e vreo reteta postata pe aici?
Dumbo
Gandacel, ai incercat cu kiwi? Stiu ca de obicei functioneaza... si nici nu sunt asa ingrasachiosi.

Au navalit rusii peste mine asa ca azi am stat mai mult in pat la caldura cu mitza pe mine pe post de plapuma. Daca tot se zice ca are puteri vindecatoare macar sa munceasca si ea pentru mancarea pe care o primeste. )).gif

Ma duc sa ma arunc la loc in pat la caldura.

Totusi, cate puncte are o perishoara cu orez? 2p e ok?
daconst
Emu,eu iti dau reteta mea de ciorba ca e universala.Eu asa fac toate ciorbele,numai carnea o schimb. grin.gif Tai ceapa,ardei si morcov si le calesc intr-o lingura de ulei.Apoi sting cu apa.Fac perisoarele cu carne,orez si un ou si le bag peste legume.Las sa fiarba si eventual mai pun o mana de orez,dar asta nu e obligatoriu.La sfarsit pun suc de rosii sa se coloreze si mai am bors magic la plic din Ro.
In final pun patrunjel uscat,daca verde n-am si gata ciorba. cheer.gif
La fel fac cu cea de pui,ca de porc nu fac.
Si cea de fasole o fac tot asa numai ca nu o fac acra.La aia pun putin bacon sa aibe gust de afumatura si sa nu fie grasa.
na,ca v-am scris tot ce stiu eu in materie de gatit. lol.gif

Dumbo,eu puneam 2 p o sarma,asa ca lasa perisoara la 1,5p,as spune eu.

Gandacel prunele sunt cel mai bune la constipatie...daca sunt uscate si mai bine.Sau perele si nu au puncte. wink1.gif
Monic
Dana, hai ca n-ai zis tot, eu as vrea reteta de varza calita a gospodinei lenese, daca se poate blushing.gif Ca mi-e lene sa tot dau cu lingura de lemn cool.gif

Gandacel, exact kiwi vroiam sa iti recomand si eu. Pana la urma la mine tot ceaiul de flori de soc a functionat cel mai bine blushing.gif insa de 1 an m-am lecuit de constipatie cu ajutorul homeopatiei.

... lol.gif rad ca nebuna pt ca mi-am amintit de morcov, care iar ajuta in caz de constipatie
dar vad ca dana iti recomanda prunele uscate
Acu` prune, morcovi lol.gif inca putin si iar ajungem la babuini dansand goi pe masa lol.gif
daconst
Eu stiu ca morcovul constipa.Nu de alta dar stiu ca la copii mici in caz de diaree se da morcov fiert.Asa ca ai grija Gandacel sa n-o comiti. )).gif
Asta daca nu se gindea Monic la altceva cind a spus de morcov. lol.gif

Monic,hai ca-ti spun si reteta mea de varza...doar stii ca sunt lenesa. grin.gif
Toc varza,ceapa,rosii si ce mai am prin casa pun intr-o tava de bagat la cuptor si mai pun apa si las acolo pina e gata.Nu trebuie sa stai linga cratita si iese la fel de buna. wink1.gif
peach
iaurt activia
Imagine
Monic
Dana, iti multumesc. Eu stiu ca tu nu esti lenesa, ci doar practica grin.gif Adica daca se poate face ceva fara prea mult lucru la fel de bine ar trebui sa fim proaste sa stam langa cratita ore intregi wink1.gif
Mie un var mi-a povestit ca el mananca seara cate un morcov crud, si chiar nu vreau sa folosesc expresia folosita de el, dar ideea principala e ca lasa cate un tort imens in wc dimineata lol.gif
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 27-11-2007, 09:48 PM) *

Oare ce s-o fi intamplat cu Ella?

Te pup Ramo! pupic.gif
Uite, sunt inca in viata.... ca de obicei am avut ceva probleme la birou, asa ca n-am mai avut timp de nimic. Ieri pe la 10 dimineata am descoperit ca n-am legislatie sa contractez 400.000 de euro (din care 205.000 sunt deja intrati la mine in buget), asa ca de atunci si pana acum o ora am alergat ca descreierata in toate directiile sa gasesc o solutie, ca altfel pierdeam banii. Acum am ajuns si eu acasa, mi-am cumparat niste reviste si ma pregatesc sa ma scufund in cada cu apa fierbinte si sa zac acolo uitandu-ma la poze. )).gif
emu
Ce simple sunt retetele, eu ma gandeam la cine stie ce mancaruri laborioase )).gif Multumesc, am notat tot ce-ai scris pt. cand m-or apuca poftele.
Ella79
Danuta, mi-ai facut asa o pofta de ciorba de perisoare. Si arata asa de bine... eat.gif eat.gif eat.gif
crissy
Morcovul fiert constipa. Morcovul crud (sucul de morcov) inmoaie scaunul.
daconst
Crissy,bine ca ai clarificat problema,ca deja eram in ceata! give_rose.gif

Ella,ai vazut ce simpla e reteta,poate te bagi si tu la o ciorba. naughty.gif
Stiu ca incepusesi cindva cu gatitul,cum mai merge? pupic.gif

Asa e Emu,simple tare.Sau la fel poti face ciorba de cartofi cu legume sau de fasole verde si astea chiar ca sunt bune la WW.Eu am slabit cu ele. wink1.gif
Ramo
ELLA, bine ai revenit, treci tu si peste asta, la cat de descurcareata te stiu.... hug.gif
Peach, sper ca doar la inceput e asa, exceptii nu am de gand sa fac.
Mi-am facut manichiura, astept sa se usuce oja, dupa care imi prepar cina, am o pofta pe cartofi piure..... Mi-am pastrat calorii, la amiaza am mancat doar ciorba, multa dar doar de aia.
bubbles
Seara salut.gif
bubbles
Vai fetelor atat de rusine imi e sa intru pe la voi ca .. iar nu am putut numara .Azi am taiat porcul si i-am facut pomana si m-am bagat si eu la mancat friptura cu mamaliga sorry.gif sorry.gif crying.gif .MI-e si rusine sa va mai spun ca am calcat stramb cry.gif .Doar asta am mancat azi la amiaza si pana miane nu mai pun gura pe nimic sad.gif
daconst
Bubule,sa-ti fie de bine!
De unde atata rusine pe tine?ce-i cu asta?Bine ca ti-a picat bine,nu te mai invinovati atat.
Crezi ca noi daca am avea un porc de taiat pe aici,am sta sa ne uitam la pomana porcului? blum.gif
bubbles
Imi pare rau pt ca pana acum de mult nu am mai bagat carne de porc in gura doh.gif .Multumesc Dana hug.gif pupic.gif dar .. sincer nu prea mi-e bine ca .. imi cam vine sa .. O fi vreun cupil )).gif .
nusarich
CITAT(daconst @ 28-11-2007, 09:42 PM) *

Bubule,sa-ti fie de bine!
De unde atata rusine pe tine?ce-i cu asta?Bine ca ti-a picat bine,nu te mai invinovati atat.
Crezi ca noi daca am avea un porc de taiat pe aici,am sta sa ne uitam la pomana porcului? blum.gif

Dana, eu as cam sta. Da' io mi-s defecta din nascare, am mai zis-o, daca nici la vie nu pot manca sturguri ca-s nespalati...
Dar cu porcul e altceva. In afara ca nu prea ma mai impac cu carnea (de care o fi ea), cu carnea de porc sunt cam pe sens opus. Adica o vad, ma vede si trecem una pe langa cealalta.

Am vazut ca vorbeati de perisoare si de oua de prepelita. Eu fac perisoare mai mult din piept de pui si ies absolut dementiale. Si cu puncte putine.
A, si ouale de prepelita stiam eu ca nu au colesterol. Acum, daca voi stiti mai multe, poate ne impartasiti si noua. In orice caz, ouale de prepelita sunt foarte bune baute dimineata pe stomacul gol. Ca medicament. Se tine o cura de oua crescator, parca se incepe de la 6 si se continua pana pe la ... nu mai stiu cate. Am tinut-o mai demult.
Ella79
CITAT(daconst @ 28-11-2007, 09:08 PM) *

Ella,ai vazut ce simpla e reteta,poate te bagi si tu la o ciorba. naughty.gif
Stiu ca incepusesi cindva cu gatitul,cum mai merge? pupic.gif

ooooo, inventez, inventez. Pe mine ma relaxeaza sa gatesc, cand am timp, ma apuc de bucatarit. Ultimele dati am facut chiftelute de dovlecel la cuptor pe hartie de copt (fara ulei, neprajite) si un fel de mancare de legume la gratar in sos de rosii. )).gif Au iesit super bune si ieftine la puncte.
Am mai facut intr-o sambata sutlaki cum imi facea mie bunica-mea. E un fel de orez cu lapte, bagat la cuptor la care poti sa pui pe deasupra piersici din compot.
O sa razi, dar ciorba mie nu imi iese aproape niciodata. lol.gif Ori o fac tocana, ori iese prea chioara. unsure.gif

Ramo, ce culoare ti-ai facut unghiile? Mie mai nou imi plac scurte, patrate si mov inchis.
daconst
Nusha,suna bine perisoarele din carne de pui. naughty.gif
Da ce ma fac ca n-am masina de tocat carnea. lol.gif
Mersi de pont. give_rose.gif

Ella,pune si aici reteta de chiftelute cu dovlecei si a orezului.
Oare merge in loc de dovlecei sa bag zuchini? huh.gif
Ramo
Ella, ce m-ai nimerit!!! Radeam singura cand am citit mesajul si ma uitam la unghiile mele. Am unghiile mici (pt ca se tot rup, nu le pot creste), patrate si.....tocmai le-am vopsit mov inchis!!! w00t.gif w00t.gif
Bubule, sa iti fie de bine, lasa ca recuperezi pana la sfarsit de saptamana.

Daca am poftit cartofi piure, din aia mi-am facut. Inca nu am calculat cum stau cu caloriile pe azi, dar vad dupa, sa mananc linistita.
Dumbo
drool.gif drool.gif drool.gif drool.gif drool.gif mama ce mi-e pofta de un sorici.
Ramo
Daconst, sigur se poate inlocui. Si eu folosesc doar zuchinni, imi plac mai mult.

Vad ca pe multe ne apuca poftele pe aici......... baby.gif La mine nu e cazul, tocmai ce mi-a venit fericirea.

Ce de lume pe aici miercuri la ora asta........oare redevine incet forumul ceea ce a fost? naughty.gif
daconst
Ramo,eu sper,mai ales ca vin sarbatorile si forumul ma ajuta sa trec mai usor peste faptul ca nu sunt acasa! sad.gif

Ella,deci movul e la moda?ca unghile le am tot scurte de cind am nascut. doh.gif
Ramo
CITAT(daconst @ 28-11-2007, 10:12 PM) *

Ramo,eu sper,mai ales ca vin sarbatorile si forumul ma ajuta sa trec mai usor peste faptul ca nu sunt acasa! sad.gif

Ella,deci movul e la moda?ca unghile le am tot scurte de cind am nascut. doh.gif

Si eu sper....
Da, movul e o culoare la moda anul asta, cel inchis, dar pt mine, la moda e ce imi place si ce imi sta bine. Oricat ar fi fost la moda anul asta rochitele, fustele gogosar, nu as putea purta niciodata. La fel pantofii cu botul rotund. Altfel arata botul ascutit, da o eleganta, pe cand botul rotund....mie nu mi se pare.
nusarich
CITAT(daconst @ 28-11-2007, 10:05 PM) *

Sa-ti fac cadou una? Ca am vreo 2, una pe care o mai folosesc din cand in cand si una nou-nouta, in cutia ei. Dar la noi se gaseste si piept de pui tocat, la casoleta.
axe10
CITAT(emu @ 28-11-2007, 06:03 PM) *

Ce simple sunt retetele, eu ma gandeam la cine stie ce mancaruri laborioase )).gif Multumesc, am notat tot ce-ai scris pt. cand m-or apuca poftele.

Auzi, dar tu ce gatesti Emu?...adica ce mancati voi pe acolo....ca la noi chiar daca nu esti in zona tot pe alea le stim.

Mie imi place tare mult atunci cand merg in locuri noi (in tara sau pe afara) sa incerc din "specificul locului".

daconst
Ramo si eu am zis la fel cu botul rotund cind a aparut,ca n-o sa port veci,ca ma arata bondoaca.Dar uite ca am ajuns sa port.mai ales la colanti imi sta bine,zic eu. blushing.gif
Cu fusta gogosar,nu stiu ce sa zic ca pe vremuri cind eram mai tinerica si se purta,am purtat.Acum nu am asa ceva in garderoba.
Ella79

special pentru Danuta pupic.gif
chiftelute de dovlecei:
se rad pe razatoarea mare vreo 3 - 4 dovlecei (sau zucchini), se scurg de zeama, se amesteca cu 2 oua si 3 linguri de pesmet si niste marar tocat. Se formeaza cu mana chiftelute si daca par prea zemoase se mai dau prin pesmet.
Se incinge cuptorul. Pe o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza chiftelutele si se lasa 30 de minute la 160 de grade, apoi sunt gata.

sutlaki:
se face orez cu lapte dupa reteta clasica dar se lasa mai moale (sa fie mai mult lapte deasupra). Cand e gata se rastoarna in castronele mici, rezistente la temperatura ridicata si se baga la cuptor unde se lasa 20 de min la foc potrivit. In timpul asta orezul absoarbe restul de lapte si se coace, se formeaza deasupra o crusta aurie. Cand e gata se poate pune deasupra gem sau se pot pune fructe din compot (piersici, pere, caise).

nusarich
CITAT(Ella79 @ 28-11-2007, 10:21 PM) *

special pentru Danuta pupic.gif
chiftelute de dovlecei:
se rad pe razatoarea mare vreo 3 - 4 dovlecei (sau zucchini), se scurg de zeama, se amesteca cu 2 oua si 3 linguri de pesmet si niste marar tocat. Se formeaza cu mana chiftelute si daca par prea zemoase se mai dau prin pesmet.
Se incinge cuptorul. Pe o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza chiftelutele si se lasa 30 de minute la 160 de grade, apoi sunt gata.

sutlaki:
se face orez cu lapte dupa reteta clasica dar se lasa mai moale (sa fie mai mult lapte deasupra). Cand e gata se rastoarna in castronele mici, rezistente la temperatura ridicata si se baga la cuptor unde se lasa 20 de min la foc potrivit. In timpul asta orezul absoarbe restul de lapte si se coace, se formeaza deasupra o crusta aurie. Cand e gata se poate pune deasupra gem sau se pot pune fructe din compot (piersici, pere, caise).

Ella, ce-mi faci, mama, eu tin post, astea sunt preferatele mele, iti dai seama ce manac de Craciun? Ce porc, ce fripturi... orez cu lapte (si gem de zmeura deasupra) si niste chiftelute de dovlecei (mama mai punea in ele niste branza telemea rasa). Mama, abia astept...
daconst
CITAT(nusarich @ 28-11-2007, 10:18 PM) *

CITAT(daconst @ 28-11-2007, 10:05 PM) *

Sa-ti fac cadou una? Ca am vreo 2, una pe care o mai folosesc din cand in cand si una nou-nouta, in cutia ei. Dar la noi se gaseste si piept de pui tocat, la casoleta.

Na ca pe asta n-am stiut-o,ca este carne de pui tocata.Nu vazusem cind am fost in tara.
Multumesc de oferta pupic.gif ,dar as gasi si aici ieftine,poate.Insa acum nici nu am loc in bucatarie la cite s-au adunat in timp. doh.gif
Ella79
Deci asa Ramo, si tu tot cu mov imi esti! )).gif Bravo, bravo!!! Sezonul asta sunt innebunita dupa unghiile mov, lucioase. Daconst, daca tot ai unghii scurte, da-le o culoare inchisa si esti super in trend. )).gif
Ramo, tu de unde ti-ai gasit ora mov? Eu nu am gasit inca nici una sa imi cumpar. Imi fac la salon cu una de la Orly dar trebuie sa imi fac comanda si sa astept 2 saptamani ca sa imi pot cumpara una de la ei. sad.gif Ma gandeam ca poate a mai aparut si de la alta firma..
Ramo
Ella, este la loreal.
Ella79
CITAT(nusarich @ 28-11-2007, 10:24 PM) *

Ella, ce-mi faci, mama, eu tin post, astea sunt preferatele mele, iti dai seama ce manac de Craciun? Ce porc, ce fripturi... orez cu lapte (si gem de zmeura deasupra) si niste chiftelute de dovlecei (mama mai punea in ele niste branza telemea rasa). Mama, abia astept...

Ups... blushing.gif iertare, iertare plecaciune.gif ca sa imi mai spal din pacate zi adresa si de Craciun livrez eu la domiciliu. smile.gif
Dar, uite, chiftelutele sunt de post, nu? wink1.gif

CITAT(ramonavlas @ 28-11-2007, 10:28 PM) *

Ella, este la loreal.

Gata, maine imi iau pauza de masa (sper sa pot) si ma duc pana la magazinul Victoria sa caut.

Ramo, ai casuta de PM-uri plina. Mai fa loc pt unul, te rog. smile.gif
nusarich
Ar fi de post, Ella, dar oul din pacate nu e de post. As vrea eu... Dar saru' mana de intentie si de aducere-aminte, ca mancarurile astea simple sunt atat de bune si de usoare de nu ne vine sa credem. pupic.gif
Ella79
CITAT(nusarich @ 28-11-2007, 10:39 PM) *

Ar fi de post, Ella, dar oul din pacate nu e de post. As vrea eu... Dar saru' mana de intentie si de aducere-aminte, ca mancarurile astea simple sunt atat de bune si de usoare de nu ne vine sa credem. pupic.gif

Pai eu cred ca merg si fara ou sau, eventual, legate cu putin ulei daca e permis.
nusarich
Poate ar putea merge, dar mi-e teama sa nu alerg dupa ele prin tava, sa se-mprastie original. Ei, mai e un pic si o sa se termine si postul si o sa am placerea sa le savurez. Esi o draguta, ca de obicei. Poate chiar oo sa le incerc sa vad daca merg si asa.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.