Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Ella,super retetele! cheer.gif
Si merg si la WW daca pui doar un ou la chiftelute,respectiv lapte degresat. blum.gif
Ella79
Fetelor eu, ca o baba ce sunt, ma duc sa ma parchez in pat ca azi noapte n-am dormit deloc. Cred ca si Lucas se culca mai tarziu decat mine )).gif )).gif )).gif
Monic
CITAT(Ella79 @ 28-11-2007, 09:47 PM) *

Fetelor eu, ca o baba ce sunt, ma duc sa ma parchez in pat ca azi noapte n-am dormit deloc. Cred ca si Lucas se culca mai tarziu decat mine )).gif )).gif )).gif

oare ce-o fi facut Ella noaptea trecuta rolleyes.gif
nusarich
CITAT(Monic @ 28-11-2007, 10:52 PM) *

CITAT(Ella79 @ 28-11-2007, 09:47 PM) *

Ne lasa sa ne inchipuim singure... in functie de cat de departe ajungem fiecare...
daconst
Monic,tu taci cit taci,dar si cand scoti cite una... doh.gif lol.gif
Pe Lucas nu-l culc inca,ca altfel ma scoala la 5. grin.gif Il mai tin o ora sa ma lase pina la 6. lol.gif
Monic
sa nu ma bateti, dar eu de 3 zile dimineata mananc doar gris cu lapte si nutella (nu Danutella )).gif )
nusarich
CITAT(Monic @ 28-11-2007, 10:56 PM) *

sa nu ma bateti, dar eu de 3 zile dimineata mananc doar gris cu lapte si nutella (nu Danutella )).gif )

Nu te batem, macar mananci si pentru (unele dintre) noi? grin.gif
Ella79

A citit OUG 34, Legea 350 si vreo alte 3 Directive comunitare despre granturi. sad.gif sad.gif sad.gif

Ei, care dintre voi ati ghicit? )).gif )).gif
Monic
CITAT(daconst @ 28-11-2007, 09:55 PM) *

Monic,tu taci cit taci,dar si cand scoti cite una... doh.gif lol.gif
Pe Lucas nu-l culc inca,ca altfel ma scoala la 5. grin.gif Il mai tin o ora sa ma lase pina la 6. lol.gif

Dana, cred ca maine imi fac si eu ciorba de perisoare ca mi-ai facut pofta si mie doh.gif
Si-l voi manca inaintea grisului cu lapte grin.gif ; si maine imi pun gem de zmeura deasupra blum.gif

CITAT(Ella79 @ 28-11-2007, 10:00 PM) *

A citit OUG 34, Legea 350 si vreo alte 3 Directive comunitare despre granturi. sad.gif sad.gif sad.gif

Ella, eu speram sa cai preocupari mai ... hmm... pe gustul nostru sad.gif
Eu m-am gandit DOAR la prostii blushing.gif
nusarich
CITAT(Ella79 @ 28-11-2007, 11:00 PM) *

Credeam ca numai eu citesc OUG 34 noaptea ...
Ella79
Din pacate Monic... momentan ma preocupa niste bani europeni. Pe vremea asta, tot e bine, nu? Adica activitatea se incadreaza in peisaj.. lol.gif lol.gif

Mie cel mai pofta imi e de niste paste cu rosii intr-un bol de parmezan, absolut incredibile, pe care le-am mancat pe fuga la Il Pomodoro in Budapesta. Monic, zau asa, nu le rata cu nici un chip.

Monic
Vai Nusa, si tuu??? swoon.gif

CITAT(Ella79 @ 28-11-2007, 10:05 PM) *

Din pacate Monic... momentan ma preocupa niste bani europeni. Pe vremea asta, tot e bine, nu? Adica activitatea se incadreaza in peisaj.. lol.gif lol.gif

Mie cel mai pofta imi e de niste paste cu rosii intr-un bol de parmezan, absolut incredibile, pe care le-am mancat pe fuga la Il Pomodoro in Budapesta. Monic, zau asa, nu le rata cu nici un chip.

blushing.gif le cunosc Ella cry.gif
Ella79
CITAT(nusarich @ 28-11-2007, 11:03 PM) *

Credeam ca numai eu citesc OUG 34 noaptea ...

Macar acum ma simt si eu mai bine ca nu sunt singura... )).gif )).gif
Eu azi noapte m-am delectat cu sectiunea 8, concursul de solutii...
nusarich
CITAT(Monic @ 28-11-2007, 11:06 PM) *

Vai Nusa, si tuu??? swoon.gif

Pai tot suntem in post, nu? Macar facem ceva util.
ramonavlas
Ella, eliberat mesageria.
Pleaca babuinul si pun si eu meniul.
daconst
Ella,Nusha ce limbi straine vorbiti voi acolo ca eu nu pricep o iota? doh.gif

Monic cred ca astea sunt ceva pozitii si ele vorbesc codat. lol.gif blushing.gif
Te omor cu nutella ca n-am mai mancat de o gramada de vreme.Mai nou am dat-o pe alcooale.Seara am cana de vin fiert,asa mai dulce si dorm bustean de nu-l mai aud nici pe fi-miu cind chitzaie. grin.gif
Fiecare cu ritualul ei,tu dimineata,eu seara. wink1.gif
emu
CITAT(axe10 @ 28-11-2007, 02:19 PM) *
Auzi, dar tu ce gatesti Emu?...adica ce mancati voi pe acolo....ca la noi chiar daca nu esti in zona tot pe alea le stim.

Mie imi place tare mult atunci cand merg in locuri noi (in tara sau pe afara) sa incerc din "specificul locului".

Sunt multe de spus si nedietetice )).gif - astea specifice locului, mai ales placintele si peach cobbler si o inghetata cremoasa de caramel cu pecans )).gif

Am mai postat eu retete pe aici, la diferite topicuri pt mancare si bauturi (nealcoolice): casserole, orez cu legume, supe de fasole din 9 sau 16 feluri de boabe, cu sau fara carnati adaugati, supele le cumpar la cutie... de sarbatori fac ce-mi place mie mult ca si mancare de aici pumpkin bread, cred ca am si postat reteta pe site pe undeva. Sa nu uit de grits - o varianta alba/deschisa la culoare a malaiului pt mamaliga (se papa cu unt... si zahar am mai vazut blum.gif) Cartofi copti in coaja (prajiti n-am mai facut de mult) incarcati cu sunca presata, branza cedar, ciuperci si o lingurita de smantana peste.

Eu de obicei sunt cu lactate si ceva paine sau alte fainoase la micul dejun, la pranz si cina (mai ales daca nu e mancare gatita, ceea ce se intampla majoritatea timpului) friptura de orice sau peshte facute rapid in tigaia de teflon, cu salata (de orice fel - imi place cea de broccoli cu cashews (un fel de nuci mai dulcege)) si pastai sau alte leguminoase si un ou peste/langa.

Pt sot la micul dejun de obicei fac pancakes peste care pune sos de artar (am gasit si versiune fara zahar), oua ochi moi (fara ulei), bacon (azi a fost cu bacon cu piper si nu mai stiu ce, mirosea super bine) si biscuits (un fel de painici din foietaj) sau oatmeal (fulgi de ovaz).
Poza la biscuits - Imagine

Acum am mancare romaneasca la cuptor: orez cu prune uscate, facut cu zahar caramelizat si pe aragaz paste la fiert - le fac sos de legume cu suc de rosii, la care o sa adaug carne macra de vita, tocata, pt sotz. Mai pun o salata mare langa si gata masa )).gif Am noroc ca lui J ii plac salatele si ca nu face mofturi la mancare (decat daca-i negatita sau gatita prea mult).

Cam asa sta treaba cu gatitul la mine, mai mult pregatit ceva la fiecare masa si mai rar ceva sa dureze mai mult de 1 zi )).gif
daconst
Cum am deschis subiectul fierbinte,hop si May a aparut! w00t.gif
Ne-ai simtit de la distanta? )).gif
May
CITAT(daconst @ 28-11-2007, 08:23 PM) *

Nu stiu la care subiect te referi... la mancare sau la pozitia OUG lol.gif caci amandoua sunt fierbinti pt mine la ora asta blushing.gif
nusarich
Fetele, va las sa visati la ce-o fi aia OUG si ma duc sa-mi spal pletele si sa ma arunc in pat, ca maine la 5.30 dau trezirea.

Naopte buna si vise cat mai placute!
Monic
CITAT(Maybeline @ 28-11-2007, 10:31 PM) *

CITAT(daconst @ 28-11-2007, 08:23 PM) *

Nu stiu la care subiect te referi... la mancare sau la pozitia OUG lol.gif caci amandoua sunt fierbinti pt mine la ora asta blushing.gif

oug oare seamana cu pozitia capra rolleyes.gif ca eu nu ma am cu astea blushing.gif ca-s femeie maritata la casa mea grin.gif cica lol.gif
May
Ce-ai cu capra mai? Unele nu suntem maritate grin.gif blushing.gif
Monic
CITAT(Maybeline @ 28-11-2007, 10:44 PM) *

Ce-ai cu capra mai? Unele nu suntem maritate grin.gif blushing.gif

ooops, ma gandeam la oaie blushing.gif
si ma gandeam, oaie, capra, tot acolo e laugh.gif
May
Pozitia oaie chiar ca nu o stiu, cred ca o stiu numai astea maritate blushing.gif sau doar cele care stiu cum arata o putza de papagal? lol.gif
Monic
blushing.gif
ramonavlas
S-au rusinat fetele si au pleca unele din ele........

Sa pun si meniul pe ziua de azi:
- 2 iaurturi - 56;
- 100 gr mandarina - 40;
- 5 solano frisca - 46;
- ciorba - 250;
- 270 gr cartofi noi - 216;
- 50 ml lapte degresat - 16;
- 10 gr delma - 18;
- 100 gr ciuperci la gratar - 35;
- 70 gr sunca - 55;
- 80 gr rosie - 16;
- 50 gr castravete - 10;
- 50 gr la dorna 4%gr - 42;
- 1 milli desert stracciatella - 88;
- 150 gr gref - 45.
TOTAL 933 cheer.gif

Cu asta, am plecat si eu la nani, ca am o durere de burta..........
Noapte buna.
daconst
Fetele sa va spun ca i-au prins pe cei care au fraudat concursul de bb-i? w00t.gif
Da,primele 4 locuri vor fi descalificati.Deci Lucas e pe locul 3! cheer.gif
ina_ceva
CITAT(daconst @ 28-11-2007, 10:44 PM) *

Fetele sa va spun ca i-au prins pe cei care au fraudat concursul de bb-i? w00t.gif
Da,primele 4 locuri vor fi descalificati.Deci Lucas e pe locul 3! cheer.gif

cheer.gif mai exista sanse
Dumbo
cheer.gif s-a votat.
din pacate saptamanile astea numai un vot de la mine.
Oricum trist ca mocile astea mici de copii nu au nici o vina. Parintii sunt capul rautatilor.

Ramona, cum reusesti sa manaci 150gr de gref? Eu as manca 2-3kg si nu m-as opri. Ai o ambitie de admirat.

Eu cred ca am dat-o in bara azi cu un alt strudel cu dovleac (cate puncte are? HELP!!!)
Deci:
dimineata - cafea+strudelul cu pricina ?p
pranz - 2 felii paine integrala+2felii branza + 2 felii sunca 3%grasime - 11p
cina - fructe - 1p ca am depasit

ma duc la culcare ca se vorbeste de capre aici si eu sunt moarta dupa branza de capra.

ina_ceva
Somnic usor, neuronasi!
May
CITAT(ina_ceva @ 28-11-2007, 10:30 PM) *

Noua mea pasiune din ultima vreme este bucataria vietnameza. Pana acum am gatit dupa ureche, dar am inceput sa ma documentez wink1.gif .Imi place la nebunie w00t.gif

Detalii!!!!!! w00t.gif
ina_ceva
Ah, m-ai prins blum.gif

Voi reveni cu detalii wink1.gif
May
CITAT(ina_ceva @ 28-11-2007, 10:38 PM) *

Ah, m-ai prins blum.gif

Voi reveni cu detalii wink1.gif

Hehe, ma intreb de ce te-ai razgandit )).gif Chiar astept detalii si retete blum.gif. Noapte buna pupic.gif
emu
CITAT(Maybeline @ 28-11-2007, 05:34 PM) *
Noua mea pasiune din ultima vreme este bucataria vietnameza. Pana acum am gatit dupa ureche, dar am inceput sa ma documentez wink1.gif .Imi place la nebunie w00t.gif
Detalii!!!!!! w00t.gif

Unde ai gasit mesajul asta? Cum de l-am ratat?! Sa ne tii la curent Ina smile.gif

L-am votat si eu pe Lucas, am vazut ca altii i-au dat mai putine stele deja... sau e de mai demult?

Meniu Miercuri

1 portie ciorba 3
1 biscuit 4.4 - d'ala pacatos, la care am pus poza intr-un mesaj anterior
1 cana lapte 0% 1
paste integrale 3
sos la paste 1
salata cu dressing 1
------------------------------
Total pana acum 13.5 puncte... acum stau si ma gandesc ce sa mai mananc pe langa salata de seara?!

Iar n-am fost la sala dry.gif ... Cred ca tot weekend-ul il voi petrece acolo )).gif
ina_ceva
Se spune ca, in desert, nisipul este atat de fierbinte incat poti sa prajesti oua pe el. Din cauza asta camilele au picioare atat de lungi.

In China nu exista notiunea "si-a inselat" (nevasta), in schimb exista "si-a confundat"...

In magazinul nostru, vizitati raionul "Totul pentru football". Acolo va puteti cumpara tigari, bere si televizor...

- Sa va pun si niste ciupercute?
- Nu, multumesc, mie-mi place sa le culeg singur!
- Cum doriti! Pot sa vi le risipesc pe podea...

Emu, ce ai papat pana la urma pe langa salata de seara?

Votat Lucas.Am citit despre situatia cu cele 4 locuri si mi-a placut ca le-a oferit sansa sa zica ceva in apararea lor.
nusarich
'Neata neuroni!

Si mie imi place branza de capra... dar tot dupa post.
Ina, si eu vreau retete de-alea. Te asteptam sa dezvolti...
Dana, ma asteptam sa se intample ceva de genul "descoperirii", ca nu-i corect asa...
Deea
Buna dimineata! pupic.gif

Ce-mi place cand am ce citi de dimineata! cheer.gif
axe10
CITAT(emu @ 28-11-2007, 09:22 PM) *

CITAT(axe10 @ 28-11-2007, 02:19 PM) *
Auzi, dar tu ce gatesti Emu?...adica ce mancati voi pe acolo....ca la noi chiar daca nu esti in zona tot pe alea le stim.

Mie imi place tare mult atunci cand merg in locuri noi (in tara sau pe afara) sa incerc din "specificul locului".

Sunt multe de spus si nedietetice )).gif - astea specifice locului, mai ales placintele si peach cobbler si o inghetata cremoasa de caramel cu pecans )).gif

Am mai postat eu retete pe aici, la diferite topicuri pt mancare si bauturi (nealcoolice): casserole, orez cu legume, supe de fasole din 9 sau 16 feluri de boabe, cu sau fara carnati adaugati, supele le cumpar la cutie... de sarbatori fac ce-mi place mie mult ca si mancare de aici pumpkin bread, cred ca am si postat reteta pe site pe undeva. Sa nu uit de grits - o varianta alba/deschisa la culoare a malaiului pt mamaliga (se papa cu unt... si zahar am mai vazut blum.gif) Cartofi copti in coaja (prajiti n-am mai facut de mult) incarcati cu sunca presata, branza cedar, ciuperci si o lingurita de smantana peste.

Eu de obicei sunt cu lactate si ceva paine sau alte fainoase la micul dejun, la pranz si cina (mai ales daca nu e mancare gatita, ceea ce se intampla majoritatea timpului) friptura de orice sau peshte facute rapid in tigaia de teflon, cu salata (de orice fel - imi place cea de broccoli cu cashews (un fel de nuci mai dulcege)) si pastai sau alte leguminoase si un ou peste/langa.

Pt sot la micul dejun de obicei fac pancakes peste care pune sos de artar (am gasit si versiune fara zahar), oua ochi moi (fara ulei), bacon (azi a fost cu bacon cu piper si nu mai stiu ce, mirosea super bine) si biscuits (un fel de painici din foietaj) sau oatmeal (fulgi de ovaz).
Poza la biscuits - Imagine

Acum am mancare romaneasca la cuptor: orez cu prune uscate, facut cu zahar caramelizat si pe aragaz paste la fiert - le fac sos de legume cu suc de rosii, la care o sa adaug carne macra de vita, tocata, pt sotz. Mai pun o salata mare langa si gata masa )).gif Am noroc ca lui J ii plac salatele si ca nu face mofturi la mancare (decat daca-i negatita sau gatita prea mult).

Cam asa sta treaba cu gatitul la mine, mai mult pregatit ceva la fiecare masa si mai rar ceva sa dureze mai mult de 1 zi )).gif

Merci de raspuns Emu...credeam ca nu o sa-l vezi....

Pecan alea au gust ca nucile?...am vazut o gramada de retete cu pecan...se pare ca e f folosit in state. Sirop de artar am vazut si la noi scump rau...vreo 7$ un borcanel si nu stiu daca merita banii. Scrie pe el ca e made in Canada, asa cum ar trebui dar cand vad ca e praful pe borcan ma gandesc de cand sta pe raft si mi se taie.

E bine ca nu petreci prea mult timp in bucatarie. Nici mie nu-mi place, dar nu am incotro. Ma misc repede spre norocul meu.

Te pup si poate te urnesti la sala...
buretel
Neata! wacko.gif Ieri n-am stat sa numar punctele, pt ca m-a doborat prea tare raceala ca sa mai tin socoteala. Oricum, la pranz am avut o combinatie tare de tot lol.gif peste-pane, piure si fasole )).gif )).gif
Seara am mancat fructe cu miere, 4 ceaiuri si 2 supe la plic, ca sa desfund esofagul devil.gif
Buretoiul e socat ca nu mai pot vorbi, a spus ca ii tiuie urechile de atata liniste, si sa ma fac bine mai repede laugh.gif
Azi sunt teleghidata, abia mi-am urnit posteriorul spre servici doh.gif Deci ma dor si firele de par de la atata raceala; febra, nas curgator, tuse...ce sa-mi doresc mai mult in sezonul sarbatorilor? dry.gif

Meniu azi:
MD kefir+cereale 4p.
Pranz - fie improvizeaza buretoiul, fie take-away scrie pe noi devil.gif

Ramona, felicitari!! cheer.gif Te-ai apucat serios de dieta.
Dumbo, parca au scris fetele aici de placinta de dovleac. Nu-s sigura, sa nu delirez de la boala biggrin.gif Am sa caut.
Ina, si eu sunt curioasa cu mancarea vietnameza w00t.gif
Ella, Nusha, va invidiez, n-as putea sa ma duc la culcare cu un vraf de legi si alte cele in brate blushing.gif
May, te-ai trezit? tata.gif tata.gif tata.gif
Axe, pecan sunt tot niste nuci, mai lunguiete si mai gustoase. Uite aici niste informatii Nuci Pecan. In stare pura n-am mancat, dar in inghetate daaaa drool.gif drool.gif

A, si mie imi place branza de capra drool.gif drool.gif E preferata mea, de fapt smile.gif
michelle
CITAT(axe10 @ 27-11-2007, 11:03 PM) *

M-ai spart cu pleasantry.gif fettrecher.de pleasantry.gif ....iuhuuuuuu....io sunt Lavinia-antitalent la germana....iar prepelitza nu stiu in engleza deact daca consult dictionarul!!!

He he, crezi ca io am talent la germana? )).gif Eu folosesc dictionarul asta:
http://www.iee.et.tu-dresden.de/cgi-bin/cg...rnerr/search.sh

CITAT(emu @ 28-11-2007, 04:22 AM) *

Am primit cateva poze de la botez, le-am pus aici si-am mai adaugat si eu vreo doua facute acasa, inainte. Acum astept poze si de joi, de la ziua recunostintei unsure.gif

Ce frumoasa esti!!! give_rose.gif Si ce mult ti-a crescut parul! Ptiu ptiu sa nu te deochi! Aveti o dulceata de finuta! pupic.gif

CITAT(Pisik @ 28-11-2007, 09:23 AM) *

Veste buna, insa: 10 min de bicla si o serie de 20 min de pilates w00t.gif ; sunt mandra de mine. De azi sper sa reusesc sa temperez si mancarea si sa ma tin in continuare de pilates macar. ca bicicleta nu e reparata si face ca toti dracii, mi-e ca vin vecinii peste mine de cat huruie laugh.gif

Bravo, Pisik, vrem sa mai citim despre activitati din astea hug.gif

Dana, votat barbatelul! pupic.gif
Ella, multumim pentru retete hug.gif
Ramo, f bine arata meniul tau. Daca pe tine te satura e ok. Chiar, ai mai pus ceva pe tine cat ai facut pauza la diete sau te-ai mentinut?

CITAT(Maybeline @ 28-11-2007, 11:34 PM) *

Detalii!!!!!! w00t.gif

He he, ai vrut sa scapi, noroc ca te-a citat May cheer.gif Asa ca asteptam retetele tale naughty.gif

CITAT(buretel @ 29-11-2007, 10:07 AM) *

Dumbo, parca au scris fetele aici de placinta de dovleac. Nu-s sigura, sa nu delirez de la boala biggrin.gif Am sa caut.

Puncteaz-o ca pe cea cu mere..

Buretel, imi pare rau sa aud ca ai racit asa tare.. Iei si antibiotice? Sper ca stai acasa, in pat..
buretel
As vrea eu sa stau in pat sorry.gif Sunt la servici, dar cred ca nu rezist pana la pranz. Inca nu am fost la doctor, ca n-as prea vrea sa iau antibiotice sad.gif
May
CITAT(buretel @ 29-11-2007, 09:07 AM) *

May, te-ai trezit? tata.gif tata.gif tata.gif

M-a trezit o racitura care imprastie miros de kefir pe forum devil.gif pupic.gif

Sa stiti ca e alarma falsa daca anunta cutremur in Spania peste 20 min... sunt doar eu care imi urnesc fundul afara cow.gif pe vremea asta mirobolanta dry.gif
peach
neata fetele

mama ce aroma de sorici, jumari, chiftele si ciorbe pe forumul asta. Dana cu ce acresti ciorba?

Simbata imi vin amandinele si gogonelele cheer.gif cheer.gif cheer.gif (nu nu sunt gravida dar sunt pofticoasa..mama isi face cruce cind aude ce poftesc)..si rusine Ramo ca acum ma gindesc doar la soric proaspat cu sare fingers.gif

Monic mai explica tu o data si pentru cele casatorite ce-i aia pozitia capra/oaie? blushing.gif ca eu nu am auzit pina acum si deh..aproape 7 ani de casnicie..mama ce baba sunt )).gif

Apropo de baba..ies vineri seara cu nasa la un pahar de vorba..dupa ce am colindat 3 baruri ca nu se mai fumeaza aproape nicaieri am gasit unul pt fumatori ticsit de toti fumatorii din regiune. Binenteles ca nu mai erau locuri si toata lumea statea in picoare. Linga noi 3 cotofane frumoase si cu votca in mina. La un moment dat un pustulica ne face semn ca putem sa venim la masa lui ca el pleaca in 2 minute. Fericite ne asezam si ii multumim pustului, la care el zice: V-am preferat pe voi decit pe alea tinere.. batista.gif

ce faci May ai cazut din pat?
May
CITAT(peach @ 29-11-2007, 09:37 AM) *

Monic mai explica tu o data si pentru cele casatorite ce-i aia pozitia capra/oaie? blushing.gif ca eu nu am auzit pina acum si deh..aproape 7 ani de casnicie..mama ce baba sunt )).gif

Pozitia capra e doggy style, ca si cainii lol.gif blushing.gif

Oaia a inventat-o monic laugh.gif

CITAT(peach @ 29-11-2007, 09:39 AM) *

ce faci May ai cazut din pat?

Tre` sa plec in excursie cu metroul 3 ore dus-intors, de abia astept dry.gif

Am fugit, vb mai tarziu floare.gif
nusarich
Sorina, vezi, se mai intampla si de-astea... Daca erati "tinere" ati fi ramas in picioare, asa, mao "coapte", aveti mai multa trecere.

May, da' stiu ca dai niste detalii maica....
peach
CITAT(nusarich @ 29-11-2007, 09:56 AM) *

Sorina, vezi, se mai intampla si de-astea... Daca erati "tinere" ati fi ramas in picioare, asa, mao "coapte", aveti mai multa trecere.

May, da' stiu ca dai niste detalii maica....

dupa afirmatia asta as fi preferat sa stau in picoare biggrin.gif

)).gif )).gif Stiu May dar voiam sa o vad pe Monic cum explica )).gif )).gif )).gif

eu in 3 ore trec toata elvetia de la un cap la altul )).gif unde te duci asa departe?
michelle
Ieri am fost cu firma in Rep. Moldova, la Milestii Mici (pe langa Chisinau), unde se afla o galerie imensa subterana (aprox 200 km de tunel sapat) cu o imensa colectie de vinuri.

CITAT
Vinurile de colectie de la Milestii Mici sunt vinuri exceptionale, cel mai vechi vin datand din 1969. Rafinatele vinuri albe, cum ar fi „Milestscoe 1986”, „Dnestrovscoe 1984”, viguroasele vinuri rosii – „Cabernet 1986”, „Codru 1986”, „Negru de Purcari 1986” sau delicatele vinuri de desert – „Gratiesti1986 ”, „Auriu1986 ”, „Trandafirul Moldovei1986 ” sunt vinuri care reprezinta image-ul vinificatiei nu numai in Moldova, ci si peste hotarele ei.
Sursa

Am degustat 6 tipuri de vin si am baut apoi din cel care ne-a placut cel mai mult. Cel mai aromat si mai tare era unul pe la vreo 3 mil wacko.gif
Ne-am intors toti cu sacosele pline cu sticle de vin (pe care nu le-am declarat la vama tease.gif )

Pozici aici
peach
ai fost cu toata firma Miha?
michelle
CITAT(peach @ 29-11-2007, 11:19 AM) *

Aproape toata.. au lipsit vreo 3
peach
CITAT(michelle @ 29-11-2007, 10:21 AM) *

CITAT(peach @ 29-11-2007, 11:19 AM) *

Aproape toata.. au lipsit vreo 3

care au lucrat )).gif

super sef salut.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.