Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
CITAT(axe10 @ 26-11-2007, 04:01 PM) *

Miha...tot ma tin sa-ti pun o intrebare....de ce il tineau fetele alea asa pe sotul tau?....sa nu fuga cumva....? lol.gif

Jus kidding!

A...si mi-am mai adus aminte ceva....si ce era cu ratele din spatele vostru in pozele de afara?...

Am uitat sa iti raspund la intrebarea asta si am cautat postul tau sa dau reply )).gif
Le-am zis eu sa aiba grija de el )).gif
Cu retele... aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu dupa ce am vazut pozele, bineinteles ca atunci nu am observat nici o rata lol.gif
axe10
CITAT(michelle @ 29-11-2007, 11:47 AM) *

CITAT(axe10 @ 26-11-2007, 04:01 PM) *

Miha...tot ma tin sa-ti pun o intrebare....de ce il tineau fetele alea asa pe sotul tau?....sa nu fuga cumva....? lol.gif

Jus kidding!

A...si mi-am mai adus aminte ceva....si ce era cu ratele din spatele vostru in pozele de afara?...

Am uitat sa iti raspund la intrebarea asta si am cautat postul tau sa dau reply )).gif
Le-am zis eu sa aiba grija de el )).gif
Cu retele... aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu dupa ce am vazut pozele, bineinteles ca atunci nu am observat nici o rata lol.gif

Aha...parca era detinut sarmanul....ma gandeam ca-l tarasc la "taiere" lol.gif lol.gif ....

Buey, ratele cred ca erau in decor....m-am mai uitat odata!
Dumbo
Top si eu pe aici.
Deci azi m-am carat pana la doctor din nou si acum am ajuns acasa. Nici nu imi vine sa cred ca e deja ora 1 si eu nu am apucat sa mananc. Dar recuperez eu pana diseara...
acum ma duc sa imi fac:
- cafelutz - 0p
- 2 felii de paine neagra+2 felii sunca+margarina+gem dietetic = 9p

bubbles
Ziua yahoo.gif .Cantarul a fost foarte dragut cu mine si mi-a aratat 60.2 kg yahoo.gif cheer.gif .Aseara am mai mancat un compot de ananas .. si in rest nimic.Am observat ca daca nu mananc seara dau jos chiar binisor wink1.gif .Sorici nu am mancat dry.gif ca intr-un an m-am lacomit si am mancat pana mi-a fost rau )).gif .Asta se intampla cand mancam in nestire si nu ma interesa ca aveam 76 kg iar babu zicea ca arat bine si asa si ca nu-s grasa blink.gif .Ieri mi-a zis ca imi sta bine imbracata in pantaloni mulati pe behind grin.gif si ca ii vine mereu o pofta nebuna de sex.gif cand ma vede imbracata in ei )).gif
daconst
Salutare de la mare departare! salut.gif
Azi de dimineata am fost cu Lucas la o grupa de copii de varsta lui si a fost super,super.Au trecut 2 ore si copilul meu s-a simtit minunat.Noi,mamele am stat la cafea si am povestit,iar pe linga astea am construit si niste cutiute de cadouri pt mos Nicolae.
Intalnirea asta se face o data pe saptamana si mi se pare o chestie tare buna mai ales pentru Lucas care nu are prea multa lume in jur.Asa mai socializeaza si el cu cei de varsta lui. wink1.gif lol.gif

Miha
,chia ma gindeam unde ai lipsit ieri toata ziua si cind colo tu degustai pe vinuri...hac,hac! )).gif

Sorina,cum,acum vin amandinele?Si eu care credeam ca de Craciun,sa apuc si eu vreuna. sorry.gif
Tare faza cu pustiul,dar poate n-ati inteles voi bine. grin.gif lol.gif

Bubu,felicitari pentru cantar! cheer.gif

Deea,citesti,citesti dar mai da si un raport mic,cum stai cu haleala? naughty.gif

Emu,voturile cu note mici sunt mai vechi,dar acum nu mai conteaza nota...asa ca pot sa dea ce note vor,ca se pune doar numarul de voturi. tease.gif

Multumim fetele pentru voturi. pupic.gif
ramonavlas
Sunt acasa la ora asta yahoo.gif yahoo.gif
Dumbo, mananc doar 1 gref, de pofta, oricum nu ma prea dau in vant dupa el, dar daca era in frigider si manadrine nu mai aneam...era bun si ala, si are si mai putine calorii.
Miha, m-am mentinut si asta era problema, nu mai slabeam cu nici o dieta, de-aia am zis sa mai incerc cu caloriile.
Azi am mai facut o oala mare de ciorba si de data asta doar de 40calorii/portie (2 polonice) cheer.gif , super tare.
Pana acum am mancat un iaurt si o portocala, deocamdata nu imi e foame, pe la 3 e ora mea de amiaza, asa ca mai astept, sa nu mi se faca iar diseara foame de lup........
michelle
CITAT(ramonavlas @ 29-11-2007, 01:55 PM) *

Azi am mai facut o oala mare de ciorba si de data asta doar de 40calorii/portie (2 polonice) cheer.gif , super tare.

Zi-ne si noua reteta naughty.gif
ramonavlas
CITAT(michelle @ 29-11-2007, 04:05 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 29-11-2007, 01:55 PM) *

Zi-ne si noua reteta naughty.gif

Cu mare placere, e o improvizatie a ciorbei mele preferate, ciorba ardeleneasca:
- 40 gr ceapa - 16;
- 140 gr morcovi - 63;
- 180 gr piept pui - 319;
- 80 gr orez - 198;
- 120 gr conopida - 30;
- 3 iaurturi (600ml) - 84 ;
- otet;
- tarhon.
Total 710calorii. Mi-au iesit 18 portii, rezulta 40 calorii/portie. Portiile le-am "masurat" ca farfuria (puneam cate 2 polonice in farfurie, apoi in oala, si tot asa). Mi-au intrat 18.....nemaipunand la socoteala ingredientele.
May
Am fost la avocata... si nu e departe, e doar la jumatate de Madrid de mine )).gif

Am vazut neste oameni de pe la televizor la mine in zona, la metrou. Habar nu am cum ii cheama, stiu ca i-am vazut la Teo la emisiune. Sunt un cuplu care canta muzica populara, el e chel si ea e o papusa de fata ( ea canta la un instrument dar nu imi amintesc la cel... ceva gen violoncel) si canta numai impreuna, au undeva la 30 de ani... poate stiti voi cine sunt ( parca pe el il cheama Puiu nu stiu cum). Nu puteau sa treaca de aparatele care verifica biletele, probabil ca aveau biletele demagnetizate... nu m-am oprit sa ii ajut... nu stiu de ce... de fapt situ de ce dar e jalnica scuza. dry.gif Oricum, banuiesc ca daca au stiu sa isi ia bilete, stiu sa isi mai ia o data ...
gandac
maybelline, in ce zona stai?
axe10
CITAT(Maybeline @ 29-11-2007, 02:22 PM) *

Am fost la avocata... si nu e departe, e doar la jumatate de Madrid de mine )).gif

Am vazut neste oameni de pe la televizor la mine in zona, la metrou. Habar nu am cum ii cheama, stiu ca i-am vazut la Teo la emisiune. Sunt un cuplu care canta muzica populara, el e chel si ea e o papusa de fata ( ea canta la un instrument dar nu imi amintesc la cel... ceva gen violoncel) si canta numai impreuna, au undeva la 30 de ani... poate stiti voi cine sunt ( parca pe el il cheama Puiu nu stiu cum). Nu puteau sa treaca de aparatele care verifica biletele, probabil ca aveau biletele demagnetizate... nu m-am oprit sa ii ajut... nu stiu de ce... de fapt situ de ce dar e jalnica scuza. dry.gif Oricum, banuiesc ca daca au stiu sa isi ia bilete, stiu sa isi mai ia o data ...

lol.gif lol.gif lol.gif ...stiu despre cine vorbesti dar nu-mi aduc nici eu aminte cum ii cheama.....
El e politist!....o fi o intamplare? lol.gif lol.gif
May
Eu habar nu am cum ii cheama... bine ca macar stii despre cine vorbesc smile.gif. Oricum miroaseau a parfum de iti muta nasul, dar erau veseli si neinfumurati. Poate totusi stie cineva cum ii cheama rolleyes.gif
ramonavlas
Nu e vorba de Cornelia si Lupu Rednic?
Daca da, MAY, de la pui la lup.................e ceva )).gif
May
Noah lol.gif lol.gif lol.gif aia sunt ramona lol.gif lol.gif lol.gif stiam eu ca e un nume de animal lol.gif lol.gif lol.gif
ramonavlas
Intr-adevar, ea e o papusa si fac o atmosfera la nunti.......i-am avut la o nunta la restaurant.
May
Imagine

Dar ea era blonda acum si arata super, mult mai frumoasa decat la tv

Poate zice la Teo ca nu a putut sa intre la metrou si nu a ajutat-o nimeni lol.gif doh.gif
otilici
Da May,sotii Rednic sunt.
Vezi ca sun la emisiune si spun ca ai trecut pe langa ei si n-ai vrut sa-i ajuti mad.gif lol.gif
Pisik
Ii cheama Cornelia si Lupu Rednic
otilici
Ramo...s-o fi gandit May la puiul lupului lol.gif tease.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 29-11-2007, 02:45 PM) *

Eu habar nu am cum ii cheama... bine ca macar stii despre cine vorbesc smile.gif. Oricum miroaseau a parfum de iti muta nasul, dar erau veseli si neinfumurati. Poate totusi stie cineva cum ii cheama rolleyes.gif

Da sunt veseli!
Si cred ca asa sunt si in viata reala, nu numai la tv!
May
CITAT(otilici @ 29-11-2007, 01:52 PM) *

Vezi ca sun la emisiune si spun ca ai trecut pe langa ei si n-ai vrut sa-i ajuti mad.gif lol.gif

Ma asteptam de la buretel sa zica asta, dar tu? tocmai tu? lol.gif

S-apoi, sa le fie rusine sotilor Rednic pt ca nu m-au recunoscut, tocmai pe mine, vedeta Spaniei lol.gif trebuiau sa ceara autograf giggle.gif

CITAT(axe10 @ 29-11-2007, 01:59 PM) *

Da sunt veseli!
Si cred ca asa sunt si in viata reala, nu numai la tv!

Pai cred ca sunt ca Lupu trecuse de aparate si se strica de ras ca nu poate Cornelia sa treaca si ii zicea sa sara peste bara )).gif
Monic
Peach, nu ma mai provoca ca eu nu ma am cu explicatiile, si nu vreau sa scriu iarasi o minune pe forum blush.gif
Vreau doar sa va destainui ceva: de cate ori glumim cu al meu sot despre pozitii el de fiecara data imi taie imaginatia cu pozitia candelabru. Problema e ca in atatia ani nu mi-am dat seama cum o fi pozitia asta(ma tem ca nici Paul nu stie) Poate stiti voi(May, Peach grin.gif ) si imi iesplicati si mie blum.gif , fata de la tara giggle.gif sa stiu si eu grin.gif
otilici
CITAT(Maybeline @ 29-11-2007, 03:02 PM) *

Ma asteptam de la buretel sa zica asta, dar tu? tocmai tu? lol.gif

Pai ce,numai buretel are telefon? )).gif tease.gif
peach
CITAT(Monic @ 29-11-2007, 02:13 PM) *

Peach, nu ma mai provoca ca eu nu ma am cu explicatiile, si nu vreau sa scriu iarasi o minune pe forum blush.gif
Vreau doar sa va destainui ceva: de cate ori glumim cu al meu sot despre pozitii el de fiecara data imi taie imaginatia cu pozitia candelabru. Problema e ca in atatia ani nu mi-am dat seama cum o fi pozitia asta(ma tem ca nici Paul nu stie) Poate stiti voi(May, Peach grin.gif ) si imi iesplicati si mie blum.gif , fata de la tara giggle.gif sa stiu si eu grin.gif

)).gif )).gif nu dar daca si pozitia oaie o sti de la el poate ar trebui sa ma gindesc la lustra sau veioza lol.gif lol.gif lol.gif

Dana aduce mama si de craciun amandine..asa i-am comandat wink1.gif
Apopo de concurs cea de pe locul 4(care foloste si ea un program) se plinge decea de pe locul 1 ca nu-i drept sa aiba atitea voturi ..cita ipocrizie mad.gif
Dumbo
Maybeline, deci nu e bine sa se intalneasca omul cu tine prin oras.

A propos de ajutat am avut o gramada de peripetii in concediu, dar cea mai tare a fost cu o babutza. Eram intr-un capat de Belgie si nu prea se vorbea engleza acolo. Si ne trezim cu o babutza, toata rosie in obraji, transpirata si gafaind ne intreaba daca vorbim engleza. Ii zic ca da, deja aveam scenari in minte, cum sa chem salvarea, cum sa caram baba la cea mai apropiata terasa sa ii dam ceva suc de baut, daca e diabetica, oare are pastile de inima... etc... Si babutza ne zice zambitoare ca ar vrea numai sa o ajutam cu ceva bagaje, ca a umblat toata ziua la cumparaturi si sta la hotelul din colt. doh.gif Atat voia... sa o ajutam cu bagajele. Si noi care credeam ca isi da duhul.
Am lasat-o in fata hotelului, ne-a multumit, ne-am crucit si am plecat.
bubbles
Ziua.Am venit din oras si as vrea sa pun niste poze cu ce am luat dar nu mai stiu pe ce site tb sa intru bang.gif .Nu stiti..ala in care bagi linkul si apare poza mare bang.gif
otilici
CITAT(bubbles @ 29-11-2007, 03:43 PM) *

Ziua.Am venit din oras si as vrea sa pun niste poze cu ce am luat dar nu mai stiu pe ce site tb sa intru bang.gif .Nu stiti..ala in care bagi linkul si apare poza mare bang.gif

http://www.imageshack.us/
Asta e?
bubbles
Mersi Oti pupic.gif pupic.gif Asta era wink1.gif

Imediat pun poze cu ce am luat grin.gif
otilici
Cu placere bubbles pupic.gif
bubbles
Prima poza este cu un set care l-am gasit la 11.50 lei si mi s-a parut acceptabil fiind Milka si avand si o cana foarte frumoasa.In set mai avea pe lng cana si un Mos Milka,un Mos neculai )cred eu ca e mai mic )).gif ) si 4 bomboane de ciocolata Milka
Imagine

A doua e cu o familie pleasantry.gif mai mare.Am mai cumparat cativa Mosi ca sa fie pt brad grin.gif si promit ca nu ma ating de ei pana la Craciun si nici nu ii spun lui babu ca i-am luat pana atunci secret.gif
Imagine

Ultima e cu niste cizmulite din material pe care vreau sa le pun ca la straini grin.gif pt cadouri )).gif Astea le am de mai demult luate )).gif
Imagine
Monic
....o si vad pe Peach agatand amandine pe pomul de craciun laugh.gif

Bubule, imi place ca sunt lucruri de calitate, dar mi se par destul de scumpe sad.gif Si eu ca si Dana m-am cam zgarcit, ca parca aici sunt mai ieftine dulciurile sad.gif
peach
pina afla Sexy cum se incarca pozele cu babuini spanioli..pun si eu unul elvetian sa va mai abat gindurile de la amandine si sorici blum.gif

Imagine
Dumbo
bubbles si pisica ta bea apa de la chiuveta? sweating.gif ce de cioco....

Peach crezi ca ne potolesti poftele cu bunaciunea asta? Cred ca are o gramada de puncte ca e dulce tare. Noroc ca mai am 8 puncte disponibile. Le licitez pe toate. Cine da mai mult?
Monic
wooow Peach w00t.gif ce bucata de soric aveti si voi pe-acolo w00t.gif
adevarata atractie turistica baby.gif
nu ai o poza si din fata? blushing.gif ca mie nu-mi plac oamenii care stau cu spatele cand te uiti la ei lol.gif
May
CITAT(Dumbo @ 29-11-2007, 03:22 PM) *

mai am 8 puncte disponibile. Le licitez pe toate. Cine da mai mult?

Mai am 16,5, care da mai mult? laugh.gif

CITAT(Monic @ 29-11-2007, 03:32 PM) *

nu ai o poza si din fata? blushing.gif ca mie nu-mi plac oamenii care stau cu spatele cand te uiti la ei lol.gif

Nu iti ajunge putza papagalului? lol.gif
bubbles
Dumbo pisica mea numai asa bea apa lol.gif .Te anunta cand ii e sete .. se duce la chiuveta si miauna intruna pana te duci sa ii dai drumul la apa laugh.gif
Peach e numai bun elvetianul .. ca pt mine nu are puncte.. ar fi ca un bonus biggrin.gif

Fetele am primit si o veste proasta..Se pare ca nu se mai elibereaza postul la scoala la care visam eu sad.gif si nu ma mai pot angaja cry.gif iar sad.gif .Sunt super ofticata .. de acum ramane sa astept sa deschida unchiu meu (care e si nas de cununie) firma de constructii sad.gif
peach
Bubbles sunt multe scoli in Bucuresti trimite cv tau la alte scoli..sau intreaba. Doar nu te dai batuta dupa primul raspuns negativ?! pupic.gif

Monic de unde le scoti mama? lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Peach hug.gif eu nu sunt din Bucuresti ci din Gheorgheni unde daca nu stii maghiara nu prea ai unde sa te angajezi decat la o scoala unde se preda in romaneste .
peach
ce faci May vad ca-ti pastrezi 2 puncte jumate..sau alea sunt pt nutella grin.gif

CITAT(bubbles @ 29-11-2007, 04:41 PM) *

Peach hug.gif eu nu sunt din Bucuresti ci din Gheorgheni unde daca nu stii maghiara nu prea ai unde sa te angajezi decat la o scoala unde se preda in romaneste .

sad.gif ufff ..imi pare rau. Dar nu.ti pierde speranta..poate se elibereaza locul sau poate apare o alta oportunitate ..hai capul sus pupic.gif
May
CITAT(peach @ 29-11-2007, 04:45 PM) *

ce faci May vad ca-ti pastrezi 2 puncte jumate..sau alea sunt pt nutella grin.gif

blink.gif ?
bubbles
Sa va mai zic ce am patit azi .. aseara m-am jucat pleasantry.gif cu babuinul si cum nu mai iau pastile anti bebe .. azi m-am dus la farmacie sa iau postinor 2 (pastilutele alea 2 care se iau in maxim 72 de ore) .Eu stiam ca sunt maxim 20 lei si .. i-am zis farmacistei sa imi dea o cutie si cand am vazut pretul sa cad jos nu alta swoon.gif shock.gif .42 lei o cutie cu 2 pastilute.Asta ca invatatura de minte ca sa iau iar antibebe de luna viitoare ca alea sunt 26 lei blink.gif .Asa imi tb daca ma joc si nu am grija lol.gif laugh.gif
May
Pai daca stiati ca nu va mai protejeaza pastilele de ce nu ati avut grija? huh.gif Nu zic de tine in mod special, dar in ultimul timp cam multe persoane din jurul meu au trebuit sa apeleze la postinor si am observat o degajare si o nonsalanta la ele... adica nici nu mai aveau grija, era mai usor sa ia un postinor.... nust, parerea mea e ca astfel de pastile sunt pt cazurile speciale nu pt toata ziua unsure.gif
bubbles
May eu nu le iau mereu doar ca de data asta am avut o problema pleasantry.gif .De protejat ne protejam doar ca s-a intamplat ceva wink1.gif si a tb sa apelam la pastilutele astea rolleyes.gif
May
Pai din mesajul tau nu reiese ca a fost ``un accident``, de asta am zis smile.gif
bubbles
Am inteles May blum.gif .Oricum mi-a fost invatatura de minte .Trebuie sa iau de "alea" cu menta din care a zis Axe grin.gif .
Monic
CITAT(Maybeline @ 29-11-2007, 06:57 PM) *

Pai daca stiati ca nu va mai protejeaza pastilele de ce nu ati avut grija? huh.gif Nu zic de tine in mod special, dar in ultimul timp cam multe persoane din jurul meu au trebuit sa apeleze la postinor si am observat o degajare si o nonsalanta la ele... adica nici nu mai aveau grija, era mai usor sa ia un postinor.... nust, parerea mea e ca astfel de pastile sunt pt cazurile speciale nu pt toata ziua unsure.gif

w00t.gif May, sa nu spui ca soacra... swoon.gif
emu
CITAT(ina_ceva @ 29-11-2007, 01:10 AM) *

Se spune ca, in desert, nisipul este atat de fierbinte incat poti sa prajesti oua pe el. Din cauza asta camilele au picioare atat de lungi.

In China nu exista notiunea "si-a inselat" (nevasta), in schimb exista "si-a confundat"...

In magazinul nostru, vizitati raionul "Totul pentru football". Acolo va puteti cumpara tigari, bere si televizor...

- Sa va pun si niste ciupercute?
- Nu, multumesc, mie-mi place sa le culeg singur!
- Cum doriti! Pot sa vi le risipesc pe podea...

lol.gif

CITAT(ina_ceva @ 29-11-2007, 01:10 AM) *
Emu, ce ai papat pana la urma pe langa salata de seara?

Votat Lucas.Am citit despre situatia cu cele 4 locuri si mi-a placut ca le-a oferit sansa sa zica ceva in apararea lor.

1 portie din orezul cu prune (n-a iesit asa dulce cum voiam... dieta asta) de 1.8 puncte, 50gr ton in apa 1p cu 2 lingurite smantana light, 1 mar si o bomboana weight watchers cu menta de 1p. Totalul pe ieri a ajuns la 17 puncte, deci mai am 2,5p de recuperat saptamana asta.

CITAT(axe10 @ 29-11-2007, 03:12 AM) *
Merci de raspuns Emu...credeam ca nu o sa-l vezi....

Pecan alea au gust ca nucile?...am vazut o gramada de retete cu pecan...se pare ca e f folosit in state. Sirop de artar am vazut si la noi scump rau...vreo 7$ un borcanel si nu stiu daca merita banii. Scrie pe el ca e made in Canada, asa cum ar trebui dar cand vad ca e praful pe borcan ma gandesc de cand sta pe raft si mi se taie.

E bine ca nu petreci prea mult timp in bucatarie. Nici mie nu-mi place, dar nu am incotro. Ma misc repede spre norocul meu.

Te pup si poate te urnesti la sala...

Pecan sunt bune, da... cashews si mai bune naughty.gif o sa intreb la posta azi sa vad daca pot trimite spre Ro smile.gif Siropul de artar e bun la gust, e dulce; cand pui peste pancakes (clatite mai groase, ca-s facute cu mai multa faina) sa-l amesteci cu unt topit )).gif asta daca te incumeti vreodata sa iei...

Am uitat sa-ti zic de barbeque - care in sud e folosit ca substantiv (carnea se afuma mai intai si apoi se gateste cu mirodenii si feluri de sosuri, in functie de zona unde se face), iar in nord ca verb (facuta gratar cu sos de bbq). Mie-mi place eastern style Carolina de Nord (aici bbq se face din porc, deh statul porcilor lol.gif ) - care-i facut cu un sos cu otet si dulce- picant; mai e western style, cu sos de rosii, Virginia style - cu mustar; bbq-ul de texas am inteles ca se face cu carne de vita, cred ca iese cam uscat, nu stiu, n-am incercat - o asteptam pe Honey sa ne spuna smile.gif.

Am facut bbq acasa, in crock-pot (vas electric cu un castron de ceramica in el) am pus bucata de porc cu 1/4 ceasca apa si am lasat in oala, peste noapte, 12 ore (la mic/slow). Sosul preparat separat.
Imagine
Nu stiu de ce aveam impresia ca oala asta isi are originea in olanda... Oricum imi prinde bine, ca in ea fac sarmalele de sarbatori si supele de fasoale smile.gif

Sper si eu sa ma urnesc la sala azi.
Monic
apropos de asta
eu nu iau pastile de 2 ani, si mi-au ramas 2 cutii de novinette... nu stiu ce sa fac cu ele eusa_think.gif
bubbles
Pai mai sunt valabile? )).gif Eu iau pastile ca inca nu vrem bebe sad.gif
emu
CITAT(michelle @ 29-11-2007, 04:18 AM) *

Ce frumoasa esti!!! give_rose.gif Si ce mult ti-a crescut parul! Ptiu ptiu sa nu te deochi! Aveti o dulceata de finuta! pupic.gif

Trebuia sa-mi fi pus o funda rosie lol.gif Multumesc smile.gif
CITAT(michelle @ 29-11-2007, 04:18 AM) *
CITAT(Pisik @ 28-11-2007, 09:23 AM) *

Veste buna, insa: 10 min de bicla si o serie de 20 min de pilates w00t.gif ; sunt mandra de mine. De azi sper sa reusesc sa temperez si mancarea si sa ma tin in continuare de pilates macar. ca bicicleta nu e reparata si face ca toti dracii, mi-e ca vin vecinii peste mine de cat huruie laugh.gif

Hmm cum de-am ratat si mesajul asta? Bravo clap.gif la cat mai multa miscareeeeee hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.