CITAT(ina_ceva @ 29-11-2007, 01:10 AM)

Se spune ca, in desert, nisipul este atat de fierbinte incat poti sa prajesti oua pe el. Din cauza asta camilele au picioare atat de lungi.
In China nu exista notiunea "si-a inselat" (nevasta), in schimb exista "si-a confundat"...
In magazinul nostru, vizitati raionul "Totul pentru football". Acolo va puteti cumpara tigari, bere si televizor...
- Sa va pun si niste ciupercute?
- Nu, multumesc, mie-mi place sa le culeg singur!
- Cum doriti! Pot sa vi le risipesc pe podea...
CITAT(ina_ceva @ 29-11-2007, 01:10 AM)

Emu, ce ai papat pana la urma pe langa salata de seara?
Votat Lucas.Am citit despre situatia cu cele 4 locuri si mi-a placut ca le-a oferit sansa sa zica ceva in apararea lor.
1 portie din orezul cu prune (n-a iesit asa dulce cum voiam... dieta asta) de 1.8 puncte, 50gr ton in apa 1p cu 2 lingurite smantana light, 1 mar si o bomboana weight watchers cu menta de 1p. Totalul pe ieri a ajuns la 17 puncte, deci mai am 2,5p de recuperat saptamana asta.
CITAT(axe10 @ 29-11-2007, 03:12 AM)

Merci de raspuns Emu...credeam ca nu o sa-l vezi....
Pecan alea au gust ca nucile?...am vazut o gramada de retete cu pecan...se pare ca e f folosit in state. Sirop de artar am vazut si la noi scump rau...vreo 7$ un borcanel si nu stiu daca merita banii. Scrie pe el ca e made in Canada, asa cum ar trebui dar cand vad ca e praful pe borcan ma gandesc de cand sta pe raft si mi se taie.
E bine ca nu petreci prea mult timp in bucatarie. Nici mie nu-mi place, dar nu am incotro. Ma misc repede spre norocul meu.
Te pup si poate te urnesti la sala...
Pecan sunt bune, da... cashews si mai bune

o sa intreb la posta azi sa vad daca pot trimite spre Ro

Siropul de artar e bun la gust, e dulce; cand pui peste pancakes (clatite mai groase, ca-s facute cu mai multa faina) sa-l amesteci cu unt topit
).gif)
asta daca te incumeti vreodata sa iei...
Am uitat sa-ti zic de barbeque - care in sud e folosit ca substantiv (carnea se afuma mai intai si apoi se gateste cu mirodenii si feluri de sosuri, in functie de zona unde se face), iar in nord ca verb (facuta gratar cu sos de bbq). Mie-mi place eastern style Carolina de Nord (aici bbq se face din porc, deh statul porcilor

) - care-i facut cu un sos cu otet si dulce- picant; mai e western style, cu sos de rosii, Virginia style - cu mustar; bbq-ul de texas am inteles ca se face cu carne de vita, cred ca iese cam uscat, nu stiu, n-am incercat - o asteptam pe
Honey sa ne spuna

.
Am facut bbq acasa, in crock-pot (vas electric cu un castron de ceramica in el) am pus bucata de porc cu 1/4 ceasca apa si am lasat in oala, peste noapte, 12 ore (la mic/slow). Sosul preparat separat.

Nu stiu de ce aveam impresia ca oala asta isi are originea in olanda... Oricum imi prinde bine, ca in ea fac sarmalele de sarbatori si supele de fasoale

Sper si eu sa ma urnesc la sala azi.