Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Deea
Buna dimineata!

Ce matinale sunteti!

Multumim de urari! hug.gif
bubbles
Neata hug.gif si multumim pupic.gif .La multi ani Deea flowers1.gif
Pisik
Neatza!

La Multi Ani Deea, Bubbles, Andreea-Rodica si toate celelalte Andree, Andrei pupic.gif

Pupicei
Eu.
La Multi Ani, Andreea! floare.gif

Stie cineva info nutritionale/100g ale biscuitilor Ovezano? unsure.gif macar caloriile
Pisik
Dupa cum ma asteptam, mie mi-a iesi genul Charlotte

"You are the ultimate romantic idealist
You've been hurt before, but that hasn't caused you to give up on love.
If anything, your resolve to fall in love is stronger than ever.
And it's this feminine optimism that men find most appealing about you.

Romantic prediction: That guy you are seeing (or crushing on)?

Could be very serious - if you play your cards right! "

michelle
CITAT(Eu. @ 30-11-2007, 09:38 AM) *

Stie cineva info nutritionale/100g ale biscuitilor Ovezano? unsure.gif macar caloriile

Nici cea mai vaga idee.. Ai putea sa aproximezi relativ la alti biscuiti..
nusarich
CITAT(Pisik @ 30-11-2007, 11:41 AM) *

Dupa cum ma asteptam, mie mi-a iesi genul Charlotte

"You are the ultimate romantic idealist
You've been hurt before, but that hasn't caused you to give up on love.
If anything, your resolve to fall in love is stronger than ever.
And it's this feminine optimism that men find most appealing about you.

Romantic prediction: That guy you are seeing (or crushing on)?

Could be very serious - if you play your cards right! "

Si mie, Pisi, tot asta mi-a iesit. blushing.gif
peach
Neata

La Multi Ani! celor care isi sarbatoresc ziua de nume azi!

Coafura este pt mine sau bufnita Miha? cred totusi ca antena de prins bulgarii a la Botezatu era mai potrivita momentului )).gif

de ce [*****] nu inventeaza astia tastatura cu perna lazy.gif
Pisik
Nusa, se pare ca suntem niste romantice (a se citi blege blum.gif ) incurabile pupic.gif
nusarich
CITAT(Pisik @ 30-11-2007, 12:18 PM) *

Nusa, se pare ca suntem niste romantice (a se citi blege blum.gif ) incurabile pupic.gif

Da... poate gasim remediul odata si-odata pupic.gif
daconst
Neatza!

La multi ani Deea si Bubu!!! floare.gif floare.gif floare.gif
bubbles
Multumim fetele din nou .Dana pupic.gif pupic.gif tie si barbatelului hug.gif

O melodie care mie de multe ori imi deschide sufletul.Vi-o dedic voua ..prietenele virtuale give_rose.gif Gheorghe Iovu - Balada pt prieteni
Dumbo
partytime2.gif

LA MULTI ANI, ANDREEA si ANDREI!!!

Nessie

Foarte mult! Vreo 380 kal/100g si grasimi multe, dar nu mai stiu cate...Imi iesise biscuitele de 1,5p. doh.gif
Monic
bad.gif ce plictiseala pe forum drag.gif
si eu care credeam ca va gasesc aici schimband retete de fursecuri pt we eusa_think.gif
nusarich
CITAT(Monic @ 30-11-2007, 04:54 PM) *

bad.gif ce plictiseala pe forum drag.gif
si eu care credeam ca va gasesc aici schimband retete de fursecuri pt we eusa_think.gif

Fursecuri nu, dar ma bate un gand de turta dulce... pentru Mos Nicolae, nu de alta
michelle
Cred ca fetele sunt la sarbatorit Andrei si Andree haninoroc.gif
Dumbo
naughty.gif eu cred ca unele au febra musculara de la candelabrul ala.
Eu.
CITAT(Nessie @ 30-11-2007, 03:44 PM) *

Foarte mult! Vreo 380 kal/100g si grasimi multe, dar nu mai stiu cate...Imi iesise biscuitele de 1,5p. doh.gif

swoon.gif caaaaat?????????
nasol
gandac
La Multi Ani! Andreelor, sa aveti o zi frumoasa. Am sarit calul cu mancarea, dar va povestesc maine. Maine, ca este 1 decembrie, ma duc in Piata Unirii, sa vad cand se aprinde The bradul si luminile de pe buklevard, de abia astept.
Pupici, we placut
May
Neatza cow.gif

La multi ani deea si bubbles!! cheer.gif

I`m like Carrie too grin.gif
Deea
Multumesc, multumesc, multumesc! hug.gif

Dupa o zi nebuna la servici ma culeg si eu si ma indrept taras grabis spre mall ....incepe week-end-ul, un we nebun cu alergatura, vizite in si afara din Bucuresti,curatenie, mancare....si o mai vedea ...

Week-end placut tuturor!
Monic
eu in schimb am planuri mari pt we laugh.gif
Vraeu sa zac ca o vaca cow.gif in fotoliu, sa ma uit la tv, si in timpul reclamelor sa fac curat prin casa, sa fac ceva de mancare, sa spal grin.gif
Si voi face si varza calita invatata de la Dana wink1.gif
ramonavlas
La multi ani si din partea mea sarbatoritilor. Abia am ajuns acasa, ninge de azi dimineata f tare, cu fulgi mari, iar in trafic....mai bine nu iesi.
Azi se deschide un mall la noi, asa ca mi-am pastrat puncte pt o portie de crispy strips KFC, nu au oricum chiar asa multe calorii, sunt surprinsa. Oricum azi am apucat sa mananc doar de vreo 300 de calorii.
Dumbo
Ramona, de unde esti?

Mie mancarea de la KFC mi se pare tare ingrasacioasa. Din fericire la noi la mall sunt si chestii mai pascnice asa ca ma indrept mai degraba spre ei.

Mama ce pofta mi s-a facut de o portie de ciperci si legume la gratar eat.gif
daconst
Azi iar am avut o zi de umblatura de nu mai stiu de capul meu.Si culmea e ca nu aleg pentru mine,dar deja m-am obisnuit. doh.gif

M-am uitat la Maruta si a gatit bucatarul lui inghetata cu usturoi! w00t.gif
Cum o fi aia...ca nu pot sa-mi imaginez?
axe10
Buna seara!
La multi ani tuturor care se serbeaza azi!

Eu am uitat sa pun grau dar in schimb mi-am cumparat o floricica in ghiveci din aia cu frunze rosii...pe ghiveci scrie euphoria dar eu nu am gasit-o pe internet!

CITAT(emu @ 30-11-2007, 03:11 AM) *

Cred ca l-am vazut si eu acum 2 ani. Nu mai tin minte cum facea... era doar pe grill? Ca daca da, atunci ala-i ca in nord.
Oala aia e bagata in priza si aprinsa timp de 10-12 ore si da, scade apa putin, dar si carnea isi lasa zeama/grasimea si nu se arde nimic.
Siropul de artar pur e un indulcitor, daca se elimina apa din el se obtine zaharul de artar (ce ciudat suna), siropul mai ieftin (cred ca se aplica celui gasit in orice magazin) are in compozitie fructoza si sirop de porumb si un foarte mic procent de sirop de artar real cateodata chiar si 0%.

Avea un gratar emorm care cred ca mergea cu energie electrica,chestia misto a fost ca putea sa dea caldura cum dorea, mai mica, mai mare. In plus de asta facea la "foc" indirect unele chestii....oricum super tare....imi curg balele de fiecare data cand il vad....si nu numai ca arata bine!

CITAT(Deea @ 30-11-2007, 05:36 PM) *

Multumesc, multumesc, multumesc! hug.gif

Dupa o zi nebuna la servici ma culeg si eu si ma indrept taras grabis spre mall ....incepe week-end-ul, un we nebun cu alergatura, vizite in si afara din Bucuresti,curatenie, mancare....si o mai vedea ...

Week-end placut tuturor!

Sa inteleg ca te serbezi?!

Am mai cumparat azi un ren nebun care calareste un calutz si canta cand il strangi de "mana", un suport de lumanare in forma tot de ren!...e clar anul asta sunt cu renii!!

Si am cumparat si dulciuri de mos Nicolae ca saptamana care vine nu am cand!!...

ramonavlas
Dumbo, sunt din Targu-Mures. Mie din pacate imi place mancarea de la KFC, si mall-ul e chiar langa mine devil.gif , sper sa ma limitez la o data pe luna..........
May
Pe mine ma baloneaza ingrozitor mancarea de la KFC... dar e asa de buna blushing.gif

axe10
Emu....zahar de artar?! w00t.gif ...asta chiar ca nu am auzit-o.
Multumesc pt amanuntele date. Eu nu stiam de sirop cum se obtine decat de la tv....

CITAT(Maybeline @ 30-11-2007, 07:16 PM) *

Pe mine ma baloneaza ingrozitor mancarea de la KFC... dar e asa de buna blushing.gif

Spicy Crisps....bune rau!

In ultima vreme nu am vizitat nici un KFC. Numai cand ma uit cata grasime e pe pielea aia de la unele bucati....mi se taie pofta!
daconst
Paula,cu cite zile fara dulce te mai lauzi? naughty.gif
bpaula
nu ma mai laud cu zile fara dulce...de o saptamana am mancat la miere de albine de numa si tot tusesc ca o magarita mad.gif
in rest am cumparat intr-o zi si halva pe care am terminat-o rapid si alta nu mai iau pana la anul grin.gif

una peste alta am venit azi de la alergologie, i-am arata doctoritei analizele, care apropo au costat vreo 5 milioane w00t.gif (noroc ca 3 mi le-a acoperit asigurarea de sanatate), si mi-a zis ca analizele sunt bune, nu am alergie decat f mica la pisica, caine si niste mucegaiuri....problema e ca asta nu exclude intoleranta la gluten asa ca nu cred ca scap fara endoscopie si biopsie la intestinul subtire sorry.gif

va salut pe toate si va felicit pe cele cuminti grin.gif pe cela mai putin cuminti doar le salut biggrin.gif

PS de maine refuz sa mai imi pun miere in ceai ca tot tusesc, o sa tratez raceala cu munca
ramonavlas
Gata, am renuntat pe ziua de azi la KFC. Improvizez eu ceva pt cina, mai sanatos. Pe la 20.30 trebuie sa apara babuinul si vad eu pana atunci ce idee de cina imi vine.
Deea
Axe nu m-am serbat, nu prea imi arde de serbari , am prea multe pe cap...am dat o tura pe la incaltaminte si am dus niste haine la curatatorie...atata tot.
emu
'ziua si la revedere )).gif Trebuie sa ies pe usa, nu ma tin de glume aiurea )).gif (niciodata blum.gif)

Miha, sa stii ca am calculat si caloriile cand am vazut cu cat am depasit ieri (ma cam panicasem )).gif) si mi-au iesit ca pt mentinere.

CITAT(axe10 @ 30-11-2007, 01:29 PM) *
Emu....zahar de artar?! w00t.gif ...asta chiar ca nu am auzit-o.
Multumesc pt amanuntele date. Eu nu stiam de sirop cum se obtine decat de la tv....

Nici eu pana ieri cand am dat de info pe wikipedia )).gif Si la arborele din care e extras ii zice sugar maple )).gif

Asta-i floarea de care vorbesti? Poinsettias (Euphorbia pulcherrima):
Imagine

La multi ani sarbatoritilor! yeah.gif

Revin mai tarziu... desi probabil majoritatea veti fi la petreceri smile.gif
axe10
Da, aia e floarea!

ramonavlas
Eu nu merg la nici o petrecere. Am pus pe foc mancarea. Orez cu piept de pui picant. Mai sanatos decat ce vroiam sa mananc, nu?
ramonavlas
Tocmai am venit de la o plimbare de vreo 4 km si de la o bulgareala cu babuinul. Cred ca ne retragem in pat la un vin fiert cu scortisoara.
Noapte buna.....
daconst
Ramona,eu tocmai mi-am topit cana de vin fiert si astept finalul la Dansez pentru tine!
Ce ma distreaza ca de data asta nu am preferati,mi-e egal cine castiga. huh.gif

Paula,mierea nu e asa periculoasa si pentru putina halva te iertam. pupic.gif
nusarich
Fetele, veti grija cu floarea respectiva, nu e de gluma cu ea pentru persoanele sensibile si pentru animalute! Stiu asta ca am tot discutat cu sefa mea despre plante neprielnice pisucelor.
emu
CITAT(ramonavlas @ 30-11-2007, 04:53 PM) *
Tocmai am venit de la o plimbare de vreo 4 km si de la o bulgareala cu babuinul. Cred ca ne retragem in pat la un vin fiert cu scortisoara.
Noapte buna.....
Ce frumos. ZAPADA!!! Mi-e asa dor de o imbulgareala.

Nusa, eu n-am Poinsettias (cum ii spune pe romaneste?), dar am vazut ca se poarta in sezonul asta (sau cel putin asa mi se pare) smile.gif Deci pisica noastra e in siguranta )).gif De curiozitate... ce probleme i-ar putea cauza?
emu
)).gif Bubbles, mi-ai dat de lucru cu siteul ala. Am mai facut niste teste azi )).gif Unul "Who's Your Inner Rock Chick?" nu ca as fi rocheritza... dar ma distreaza tare si altul in spiritul sarbatorilor "Care nume de Elf ti se potriveste?" )).gif mi-au iesit in 2 incercari , desi am introdus acelasi nume, Fuzzy Mc Minni si Twinkles Snowballer lol.gif

Your Elf Name Is...

Imagine

Twinkles Snowballer

What's Your Elf Name?
http://www.blogthings.com/elfnamegenerator/
May
Apropo de floarea ta axe, euphorbia pulcherrima, flor de pascua aici in Spania (apare in preajma Craciunului prin magazine )... in tara stiu ca ii zicea Craciunitza sau ceva de genul... tocmai am dat de ea in revista pe care o citeam si scrie aici ca pt a obtine ``frunzele`` acelea rosii in fiecare an ( de Craciun), trebuie sa tii floarea 14 ore pe zi in bezna, incepand cu o luna inaintea Craciunului ( cica in sifonier ar fi perfect, pe bune) blink.gif

emu ai o reteta probata de pancakes? grin.gif
axe10
Daca vrei sa vezi cate puncte ai acumulat pe permisul auto!

CITAT(Maybeline @ 01-12-2007, 01:28 AM) *

Apropo de floarea ta axe, euphorbia pulcherrima, flor de pascua aici in Spania (apare in preajma Craciunului prin magazine )... in tara stiu ca ii zicea Craciunitza sau ceva de genul... tocmai am dat de ea in revista pe care o citeam si scrie aici ca pt a obtine ``frunzele`` acelea rosii in fiecare an ( de Craciun), trebuie sa tii floarea 14 ore pe zi in bezna, incepand cu o luna inaintea Craciunului ( cica in sifonier ar fi perfect, pe bune) blink.gif

emu ai o reteta probata de pancakes? grin.gif

Merci de info May....asa o sa fac!
Deocamdata nu le are pe toate rosii....s-or face pana la Craciun?
daconst
Neatza si LA MULTI ANI ROMANI!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

S-a terminat si concursul de bb-i,iar Lucas a iesit pe locul 3 datorita voua.Asa ca va multumim la toate,cele care ne-ati votat! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Un we placut va doresc! floare.gif
ramonavlas
Neatza si la multi ani tuturor romanilor.
Aseara nu am baut toata cana de vin, doar vreo 4 guri mici.
Si m-am trezit cu o foameeeeeeeee.
Babuinul a plecat la fotbal. Dupa ce vine vrem sa mergem prin magazine si la cumparaturi. Pt diseara am scos sa fac un pui la rotisor.
WE placut........
ramonavlas
Vad ca sunt singura pe aici. Am ramas datoare cu meniul pe ziua de ieri:
- 5 solano frisca - 46;
- 3 iaurturi - 84;
- 90 gr portocala - 42;
- ciorba - 200;
- 1 inghetata Twix (asta a fost ultima) - 145;
- orez cu piept de pui - 385;
- 1 pahar vin fiert cu scortisoara (din care am baut 4 guri) - 60;
TOTAL 962 cheer.gif
In WE e cel mai greu, asa ca sa vedem cum merge zilele astea.........
May
Noi suntem romani, noi suntem romaaaaaani param pam pam )).gif La multi ani!
Dumbo
Buna dimineata,
Cred ca fetelele sunt la defilare cheer.gif
Eu ma duc sa defilez un pic prin boxa.
bubbles
Buna ziua.Am ajuns si eu acasa dupa ce ieri am sarbatorit cu socrii si am fost si pe la finuta pe acasa si am iesit cu parintii ei la un suc grin.gif .Cantarul e foarte bun cu mine si nu arata schimbari mari wink1.gif .La noapte cred ca plecam la Cv.AM cumparat si un antiradar doh.gif si am mai dat niste bani ..Azi ii fac curat bunicii in bucatarie asa ca am niste puncte economisite )).gif .Mi-am luat si sana Tnuva .. am gasit in Kauf si asa bine mi-a parut de se uitau oamenii la mine ca la o ciudata blink.gif .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.