Buna seara!
La multi ani tuturor care se serbeaza azi!
Eu am uitat sa pun grau dar in schimb mi-am cumparat o floricica in ghiveci din aia cu frunze rosii...pe ghiveci scrie euphoria dar eu nu am gasit-o pe internet!
CITAT(emu @ 30-11-2007, 03:11 AM)

Cred ca l-am vazut si eu acum 2 ani. Nu mai tin minte cum facea... era doar pe grill? Ca daca da, atunci ala-i ca in nord.
Oala aia e bagata in priza si aprinsa timp de 10-12 ore si da, scade apa putin, dar si carnea isi lasa zeama/grasimea si nu se arde nimic.
Siropul de artar pur e un indulcitor, daca se elimina apa din el se obtine zaharul de artar (ce ciudat suna), siropul mai ieftin (cred ca se aplica celui gasit in orice magazin) are in compozitie fructoza si sirop de porumb si un foarte mic procent de sirop de artar real cateodata chiar si 0%.
Avea un gratar emorm care cred ca mergea cu energie electrica,chestia misto a fost ca putea sa dea caldura cum dorea, mai mica, mai mare. In plus de asta facea la "foc" indirect unele chestii....oricum super tare....imi curg balele de fiecare data cand il vad....si nu numai ca arata bine!
CITAT(Deea @ 30-11-2007, 05:36 PM)

Multumesc, multumesc, multumesc!
Dupa o zi nebuna la servici ma culeg si eu si ma indrept taras grabis
spre mall ....incepe week-end-ul, un we nebun cu alergatura, vizite in si afara din Bucuresti,curatenie, mancare....si o mai vedea ...
Week-end placut tuturor!
Sa inteleg ca te serbezi?!
Am mai cumparat azi un ren nebun care calareste un calutz si canta cand il strangi de "mana", un suport de lumanare in forma tot de ren!...e clar anul asta sunt cu renii!!
Si am cumparat si dulciuri de mos Nicolae ca saptamana care vine nu am cand!!...