Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
May
Mama ce de poze ati pus, care mai de care mai frumoase w00t.gif

himere m-am intalnit in Buc cu ana ... nu v-am povestit ce peripetii am avut )).gif: ne-a dus la un local si cand am intrat se uita toata lumea la noi... pe usa scria mare ca e inchis pt renovari dar eram prea absorbiti de discutii si nu am observat niciunul )).gif.... apoi am mers la altul si acela era full.... apoi am luat un taxi si am mers la un altul )).gif si drumul a facut aprox 7 lei si Remy, neobisnuit cu banii si atent la discutiile cu noi, i-a dat taximetristului 70 lei... noroc ca si-a dat seama ca gresise inainte sa se dea jos din masina )).gif. Cand am ajuns unde trebuia, din cauza ca mersesem pe jos, ne incalzisem toti si am ales sa stam afara.... si apoi bineinteles ca ne era un frig de tremuram dar asta nu ne-a impiedicat sa turuim ca niste mori stricate )).gif. Spre sfarsit am fost epuizati, cel putin eu eram varza, aproape dormeam pe mine dar m-a inteles milkuta si nu s-a suparat hug.gif

ella bine ai revenit... eu plec sambata.. din pacate luasera ai mei deja biletele dar poate la anul o sa mergem unde mi-ai recomandat tu pupic.gif

Noapte buna floare.gif
dany
CITAT(emu @ 10-09-2007, 09:00 PM) *

Sau poate-i mai bine sa astepti sa vii din concediu, sa nu intrerupi si sa nu poti sa reincepi dupa?!
Unde plecati? Si cat stati? )).gif

Pai daca astept pana dupa concediu imi va fii frica sa pun poze lol.gif .Si ...ce sa intrerup ? Ceva ce nu am mai tinut de mult timp ? )).gif Deci eu nu am mai tinut WW din decembrie 2005 cand slabisem 9 kg ....apoi m-am mentinut la 7-8 kg slabite pana in noiembrie 2006 cand a fost povestea cu job-ul .....Apoi am luat bine ingreutate ...acum am 70,9 ( azi dimineata ) doh.gif doh.gif .Deci se cer 2 saptamani de WW strict !!!!! Sa vad daca reusesc sad.gif

CITAT(Ella79 @ 10-09-2007, 09:23 PM) *

CITAT(emu @ 10-09-2007, 09:09 PM) *

Ella, cand ai spus ca incepi dieta? De miercuri?

Eu?? Am zis eu asta?? S-ar putea sa fie vorba de altcineva. pupic.gif
Eu am inceput dieta mai de mult.

Hey , Ella , si eu imi amintesc ca ai zis ceva de reluat dieta dar nu mai stiu de cand doh.gif

Cum a fost in concediu ?? Ceva poze pentru noi ?
Anna
May..ai vreo doua Pm-uri, eu zic sa iti golesti casutza pana nu vin la tine! mad.gif
M-ai mai facut si moara stricata. biggrin.gif biggrin.gif
Io nu-s asa, da imi dadeai tu apa la moara lol.gif lol.gif

Ella de cand ai inceput sa numeri si cum merge? asteptam meniuri. pupic.gif si pooooze tease.gif hug.gif
dany
Deci ma chinui de la pranaz sa pun pozele ....Le-am pus pe toate , am reusit sa scriu comntarii la 90 % din ele si ...a picat netul doh.gif . S-a dus naibii totul sad.gif sad.gif . N-am mai avut chef sa iau totul de la inceput !!!

Incerc maine , candva , din nou ....
emu
CITAT(danyhoney @ 10-09-2007, 05:42 PM) *

Pai daca astept pana dupa concediu imi va fii frica sa pun poze lol.gif .Si ...ce sa intrerup ? Ceva ce nu am mai tinut de mult timp ? )).gif Deci eu nu am mai tinut WW din decembrie 2005 cand slabisem 9 kg ....apoi m-am mentinut la 7-8 kg slabite pana in noiembrie 2006 cand a fost povestea cu job-ul .....Apoi am luat bine ingreutate ...acum am 70,9 ( azi dimineata ) doh.gif doh.gif .Deci se cer 2 saptamani de WW strict !!!!! Sa vad daca reusesc sad.gif

Ok... tu stii cum poti controla mancarea mai bine )).gif In cazul meu... daca fac pauza dupa 2 saptamani cu greu ma urnesc sa reincep wink1.gif

Acum sa vin cu un raport rapid:
MD:
30gr cereale - 96 calorii - 1.7p
1 ceasca lapte 2% - 122 cal - 2.4p
Pranz:
120gr spaghete nefierte - 445 cal - 4p
50gr vita tocata 95%lean - 97 cal - 2.p
70gr rosii tocate cu ciuperci - 23 cal - 0p
5gr mozzarella - 13 cal - 0.3p
3gr parmesan - 13 cal - 0.3p
Cina:
100gr vita tocata 95%lean - 200 cal - 4p
200gr lima beans - 260 cal - 2.6p
1 lta unt - 50 cal - 1p
---------------------------------------------
Total - 1251 cal - 18.5p

Sala:
- 15 min pe treadmill (din care 5 alergat chiar cheer.gif ) Curand sper sa maresc timpul de alergat la 10 minute smile.gif
- 15 minute pe air bike;
- lucrat muschi - brate si picioare.

Am ramas fara verdeata in casa (no salads), asa ca azi bagam fasole )).gif Maine e zi de cumparaturi.

Am o nelamurire: activitate intensa nu fac decat la sala, in rest sedentarism cat cuprinde. Sa calculez 2p (majoritatea timpului stat in picioare=2p) la punctajul total necesar zilnic sau nu?

Dana, probabil la tine ma gandeam )).gif Te-ai apucat deja sau incepi mai incolo? Acum chiar ca sunt in ceata )).gif
Videoclipul ala arata o pisica dormind, atat. Mi-a placut atunci pe moment, acum vreau ceva mai hazliu. Pun linkul iar )).gif http://www.maniacworld.com/this-cat-is-so-asleep.html

CITAT
Deci ma chinui de la pranaz sa pun pozele ....Le-am pus pe toate , am reusit sa scriu comntarii la 90% din ele si ...a picat netul doh.gif . S-a dus naibii totul sad.gif sad.gif . N-am mai avut chef sa iau totul de la inceput !!!

Arghh!!! sad.gif Tin pumnii sa-ti faci timp sau chef hug.gif

p.s. mi-a luat 1 (una/o) ora sa scriu lista asta rapida lol.gif
emu
CITAT(emu @ 10-09-2007, 08:50 PM) *
Total - 1251 cal - 18.5p
Pe langa toate astea am mai mancat cativa crackeri de 240 cal si 5 puncte. Cel putin acum ma simt satula. Nu vreau sa ma duc cu stomacul gol la culcare )).gif
bubbles
Neata yahoo.gif .In sfarsit putem spune si noi ca am dormit bine )).gif .Nu stiu daca am spus ieri dar mi`au venit rusii desi sunt pe pastile (anticonceptionale) .Nu am patit niciodata asa ceva blink.gif .Ieri erau 3 saptamani fix de cand imi venise ultima oara (in lunea de dupa nunta pe 20 mi`a venit) si acum iar.Ma gandesc ca m`am dereglat putin ca pentru nunta am luat mai mult de o folie ca sa nu imi vina chiar in ziua nuntii sau sa fiu prin primele zile cand mi`e rau.M`am dereglat putin hormonal blink.gif si o fi si din cauza racelii si antibioticelor doh.gif

Multumesc pentru complimente hug.gif Dana,Dany,Otilici,Himere,May,Pisik si restul . pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Pisik
Danutza, uite aici poze - http://www.flickr.com/photos/9462424@N07/s...57601436912815/

neatza fetelor! va doresc o zi frumoasa! Dany, spor la numarat, poate tragi si pe altii (a se citi altele, adica eu blum.gif ) dupa tine
bubbles
Si poate si pe mine ma trageti dupa voi la numarat Pisik sorry.gif
michelle
Neata neuroni!
Danuta, scump foc smecherelul tau, manca-i-as falcutele pupic.gif
Himere, mai intra pe la noi sa ne tii la curent.. Esti cam scumpa la vedere hug.gif Tare bine iti sade blonduta give_rose.gif

Eu ieri am cazut pe niste scari si m-am lovit un pic la umar, cot, sold, genunchi si glezna.. Asa ca prevad ca o sa imi apara vreo doua vanatai grin.gif Mai profit si eu de zicala "imi trece pana ma marit" tease.gif
daconst
CITAT(Pisik @ 11-09-2007, 11:04 AM) *

Danutza, uite aici poze - http://www.flickr.com/photos/9462424@N07/s...57601436912815/

neatza fetelor! va doresc o zi frumoasa! Dany, spor la numarat, poate tragi si pe altii (a se citi altele, adica eu blum.gif ) dupa tine

Moama Pisik ce vacanta superba ati avut!!!!
Am salvat link-ul sa studiez pozele,ca toate sunt frumoase.Merita vazute toate lucurile pe unde ati fost voi.
bubbles
Pisik nu stiu unde te vezi tu grasa blink.gif ca arati super bine. pupic.gif
Dana asa imi place de Lucas ca ai de ce sa il apuci (falcute) Cand face un an?
Pisik
CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 10:43 AM) *

Pisik nu stiu unde te vezi tu grasa blink.gif ca arati super bine. pupic.gif
Dana asa imi place de Lucas ca ai de ce sa il apuci (falcute) Cand face un an?

Andreea, am luat 3-4 kile de la pozele astea, acum chiar ca arat ca naiba blushing.gif
Ella79
Neata fetelor!

Imi cer scuze ca nu v-am raspuns la intrebari, saluturi, ca nu v-am felicitat pentru evenimentele frumoase din viata voastra. Am citit, am vazut pozele voastre si am fost alaturi de voi cu gandul. smile.gif
M-am intors intr-adevar din concediu, desi n-am mai fost si in Italia, asa cum planuiam. Cu siguranta o sa ajung alta data, sanatosi sa fim! In Turcia a fost un concediu foarte foarte relaxant si frumos cu exceptia faptului ca mi-am rupt un picior. Nu e nimic grav, a fost un accident stupid, nici nu ma mai doare asa tare, iar de saptamana viitoare o sa ma intorc la birou.
Am reluat WW de doua saptamani si sunt incantata ca merge promitator de bine, in ciuda faptului ca stau aproape numai in pat si nu fac nici cel mai mic efort.
O sa pun si poze daca vreti neaparat sa ma vedeti in costum de baie wink1.gif. O sa micsorez cateva sa le pun aici.

nusarich
CITAT(Ella79 @ 11-09-2007, 11:59 AM) *

Neata fetelor!

Imi cer scuze ca nu v-am raspuns la intrebari, saluturi, ca nu v-am felicitat pentru evenimentele frumoase din viata voastra. Am citit, am vazut pozele voastre si am fost alaturi de voi cu gandul. smile.gif
M-am intors intr-adevar din concediu, desi n-am mai fost si in Italia, asa cum planuiam. Cu siguranta o sa ajung alta data, sanatosi sa fim! In Turcia a fost un concediu foarte foarte relaxant si frumos cu exceptia faptului ca mi-am rupt un picior. Nu e nimic grav, a fost un accident stupid, nici nu ma mai doare asa tare, iar de saptamana viitoare o sa ma intorc la birou.
Am reluat WW de doua saptamani si sunt incantata ca merge promitator de bine, in ciuda faptului ca stau aproape numai in pat si nu fac nici cel mai mic efort.
O sa pun si poze daca vreti neaparat sa ma vedeti in costum de baie wink1.gif. O sa micsorez cateva sa le pun aici.

Ella, bravo de revenire la WW! Sper sa-ti repari repede piciorul hug.gif .
Asteptam poze.

CITAT(michelle @ 11-09-2007, 10:16 AM) *

Neata neuroni!
Danuta, scump foc smecherelul tau, manca-i-as falcutele pupic.gif
Himere, mai intra pe la noi sa ne tii la curent.. Esti cam scumpa la vedere hug.gif Tare bine iti sade blonduta give_rose.gif

Eu ieri am cazut pe niste scari si m-am lovit un pic la umar, cot, sold, genunchi si glezna.. Asa ca prevad ca o sa imi apara vreo doua vanatai grin.gif Mai profit si eu de zicala "imi trece pana ma marit" tease.gif

Miha, sper sa-ti treaca repede vanataile.
Eu am cazut vineri in genunchi (ca de obicei, cand coboram pe scari, la job), acum deja e un guguloi de culoarea prunei... eu mai am timp chiar sa mai cad de cateva ori pana ma marit wacko.gif
michelle
CITAT(nusarich @ 11-09-2007, 12:48 PM) *

Miha, sper sa-ti treaca repede vanataile.
Eu am cazut vineri in genunchi (ca de obicei, cand coboram pe scari, la job), acum deja e un guguloi de culoarea prunei... eu mai am timp chiar sa mai cad de cateva ori pana ma marit wacko.gif

Multumesc, nu ma dor tare.. Mai mult m-am speriat, iar acum ma amuz de situatie.
Cred ca e ceva in atmosfera ca au mai cazut pe strada o matusa si o vara de-a mea zilele trecute.. doh.gif

Ella, insanatosire grabnica! hug.gif
dany
Buna , fetelor !!

Ella , sa-ti treaca repede piciorul !!! Of , ce aiurea trebuie sa fie sa stai doar in pat . Astept cu nerabdare pozele ca sa ma pot zgaria pe ochi smile.gif

Miha , hai ca mai e ceva timp pana la nunta si poate nu te vei invineti chiar asa de rau . Ai pus comprese reci ?
michelle
CITAT(danyhoney @ 11-09-2007, 01:08 PM) *

Miha , hai ca mai e ceva timp pana la nunta si poate nu te vei invineti chiar asa de rau . Ai pus comprese reci ?

Deocamdata a aparut o vanataie doar la genunchi.. Nu am pus comprese, nu mi-a trecut prin cap. Oricum nu e deloc grav avand in vedere ca am cazut pe moale lol.gif (aka slaninuta mea)
Sexymom
Salut si eu toate fetele frumoase pupic.gif
Ella,Mich asa va laudati voi??? pai eu alerg pe role cu orele si nu cad si voi fara role va rupeti picioarele tease.gif
Sa va faceti bine cat mai repede.
Dany esti superba cu codite, o sa incerc si eu coafura ta )).gif .
Pisik tare mai esti frumoasa si slaba. pupic.gif
Maybeline cand ajungi pe aici sa imi dai si mie un semn, ti-am vazut pozele si mi-au placut mult.
Pe celelalte va imbratisez si va doresc o zii minunata.

Daconst ma oftic ca nu mi se incarca site-ul sa iti vad pozele, dar mai incerc, sa il vad si eu pe Lucas.
Pisik
CITAT(Sexymom @ 11-09-2007, 02:08 PM) *

Salut si eu toate fetele frumoase pupic.gif
Ella,Mich asa va laudati voi??? pai eu alerg pe role cu orele si nu cad si voi fara role va rupeti picioarele tease.gif
Sa va faceti bine cat mai repede.
Dany esti superba cu codite, o sa incerc si eu coafura ta )).gif .
Pisik tare mai esti frumoasa si slaba. pupic.gif
Maybeline cand ajungi pe aici sa imi dai si mie un semn, ti-am vazut pozele si mi-au placut mult.
Pe celelalte va imbratisez si va doresc o zii minunata.

Daconst ma oftic ca nu mi se incarca site-ul sa iti vad pozele, dar mai incerc, sa il vad si eu pe Lucas.

Sexy, as vrea eu sa fiu slaba, dar iarasi bat in 75 in curand blushing.gif Felicitari pt ambitie, poate mai imprastii si in jur, sa ajunga si pana la mine naughty.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 11-09-2007, 01:08 PM) *

pai eu alerg pe role cu orele si nu cad si voi fara role va rupeti picioarele tease.gif

Pai da, ca abia atunci sintem atente si cu ochii in paishpe lol.gif cind sintem in civil sintem cu capu-n nori lol.gif
bubbles
Pisik orice ai zice nu te cred tease.gif .Tot slaba esti blum.gif
Miha stii ca este o vorba din popor "Scoala pamantule tu ca .. doarme" tease.gif .Serios acum ... cred ca de la vremea asta e lumea "cu capul in nori" ca am mai auzit si eu persoane care pur si simplu se simt ametite. flowers1.gif
Ella insanatosire grabnica hug.gif
A fost babu la banca,a depus actele si mai are de trimis 3 hartii maine prin fax si sa vina evaluatorul acasa la piatra sa stabileasca pretul apartamentului asta(ca l`am pus ca garantie) si apoi sa primim banii sapt viitoare cheer.gif pray.gif si apoi sa luam apartament in Gheorgheni si sa il facem cum vrem noi ca am hotart sa luam unul in care nu s`a investit nimic ca ne ajunge mai putin cu mult.
michelle
CITAT(ganesha @ 11-09-2007, 02:40 PM) *

CITAT(Sexymom @ 11-09-2007, 01:08 PM) *

pai eu alerg pe role cu orele si nu cad si voi fara role va rupeti picioarele tease.gif

Pai da, ca abia atunci sintem atente si cu ochii in paishpe lol.gif cind sintem in civil sintem cu capu-n nori lol.gif

Razi de mine, ai?
Las' ca rad si io.. Era bezna si nici nu am apucat sa gandesc pana la capat sa scot telefonul sa-mi lumineze calea (ca de, are incorporata lanterna) ca ma si prabusesc bai frate. Si Cata voia sa ma prinda dar nu stia de unde sa ma ia, decat dupa voce care striga "au, au au, au, au" dupa fiecare treapta peste care cazusem lol.gif
bubbles
Am si eu o intrebare .. sorry.gif
A facut bunica compot de visine dar nu a pus zahar deloc in el ca stie ca eu sunt impotriva zaharului grin.gif .Cum punctez o cana de compot?
Ella79
CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 03:47 PM) *

A facut bunica compot de visine dar nu a pus zahar deloc in el ca stie ca eu sunt impotriva zaharului grin.gif .Cum punctez o cana de compot?

pai in cazul asta eu as pune 0p.
michelle
CITAT(Ella79 @ 11-09-2007, 03:51 PM) *

CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 03:47 PM) *

pai in cazul asta eu as pune 0p.

De acord..
bubbles
Multumesc cheer.gif .Ce bine imi pare ca bunicuta mea face mancare fara grasimi (gatita) iar la compot,dulceata etc nu pune zahar.A facut si o dulceata de visine acraaaaaa de ti se face gura punga grin.gif lol.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 03:55 PM) *

Multumesc cheer.gif .Ce bine imi pare ca bunicuta mea face mancare fara grasimi (gatita) iar la compot,dulceata etc nu pune zahar.A facut si o dulceata de visine acraaaaaa de ti se face gura punga grin.gif lol.gif

Sa iti fie de bine atunci!
Mie imi place compotul de visine sa il mananc cu mamaliga rece grin.gif eat.gif
Sexymom
CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 04:55 PM) *

A facut si o dulceata de visine acraaaaaa de ti se face gura punga grin.gif lol.gif

Pai pune-o la ciorba pe post de acreala lol.gif
bubbles
Sexy mie imi place dulceata as aacra .. si merele la fel.Sunt innebunita dupa mancarea acra.La ciorba pun borsul traditional blum.gif

Apropo .. am ramas cu un gust foarte amar in gura din cauza bancilor din romania .Cica Credit pentru tinerii casatoriti - ca sa ii ajute.Si cand te dui la banca realizezi ca trebuie sa ai ditamai venitul si ca tb sa ai si ceva sa pui gaj si ca s`ar putea sa trebuiasca sa mai pui si un parinte cu salarul pentru ca veniturile nu iti ajung si unde mai pui cata hartogaraie iti trebuie.Nu stiu daca v-am zis ca am patit cu Brd - ul .Amluat in Ianuarie 8400 E si am platit 1160 Euro cu o rata de 160 E pe luna din care numai 25 E era pt rata restul era dobanda si comisioanele lor si cand am fost sa platim rata integral a trebuit sa mai dam 8470E inapoi cu comisionul lor de 3% .Exact parca nu am fi platit nimic timp de 7 luni blink.gif .
himere2005
salutare neuronilor cuminti si nu numai floare.gif
azi sunt incantata ca i-am gasit bona fetei. bia la final a si pupat-o pe obraz rolleyes.gif blum.gif se pare ca i-a placut persoana ca eu de asta aveam emotii. nici mult nu-mi cere (400 ron), asa ca sper sa fie bine. in caz de voi gasi ceva nu mai stau cu grija in privinta asta
ella, tare bine imi pare ca ai dat un semn de viata si ca v-ati simtit bine in concediu. cam aiurea cu piciorul, pup fata frumoasa pe piciorus sa treaca )).gif apropos de asta, atat o alinta maica-mea pe fata, incat seara trebuie sa-i pup degetele, picioarele si funduletul ca altfel nu adoarme )).gif
michelle, eu una nu stiu ce sa zic de fiecare data ca viata mea e cam monotona. mai este si bia care nu ma lasa sa-mi exprim punctul de vedere, macar pe la alte subiecte si faptul ca se petrec niste schimbari in perioada asta. cred ca atunci cand s-or mai limpezi apele o sa fie mai bine. mai intru sa va povestesc noutati de pe la servici, poate voi iesi si impreuna cu colegele sau colegii in oras, va mai povestesc picanterii, dar asa...e cam plictisitor programul meu. prietenii care nu au copilasi s-au cam indepartat, probabil au impresia ca e dificil sa ne distram daca avem copil mic unsure.gif ...eu stiu care-s motivele?. am inceput sa-mi mai fac cunostinte noi in parc, dar parca nu sunt prea plini de viata...bine, poate e de vina si varsta, majoritatea fiind in jur de 35 de ani, desi eu vad aici multe fete sarite de 30 si cu pofta de viata mai ceva ca la 20 blum.gif
sexy, felicitari fetitei tale care intra la scoala floare.gif
ganesha, tare glumeata mai esti, imi placi pupic.gif
bubbles, trimite si aici niste borcane de dulceata. ofer la schimb borcane cu aer de galati )).gif
am citit si eu subiectul creat de axe. n-o sa comentez decat atat. in viata vom intalni si persoane sincere si unele mai putin sincere, dar asta nu inseamna sa ne pierdem increderea in prieteni, pentru ca asta ar insemna sa ne stingem incet incet
daconst
Ella,bine ai revenit!!! pupic.gif
Ce dor imi era de tine.Credeam ca te-ai ratacit prin lume si nu mai scrii la noi.Nu de alta dar stiu ca esti om de baza la diete. blum.gif
Astept pozele din concediu si cred ca daca ai facut in costum de baie arati super...dar asa esti tu modesta.

Miha,bey ce aveti frate cu cazaturile?oare la bebecute e broblem?

Sexy,deja mi te imaginez pe role cu fetile.Hai pune poze sa ne amuzam si noi. naughty.gif
Sexymom
Hai ca fac diseara poze cand ies cu fetele si le postez.Pacat ca nu ma vedeti in actiune, ca tare frumos mai patinez, am stofa de balerina yahoo.gif
michelle
SUPER FUNNY

Felicitari pt bona, Himere! cheer.gif Spor la cautat un job bun de acum pupic.gif
Tulip
Wow,fetelor,cat am avut de recuperat! cheer.gif cheer.gif

M-am uitat si la poze,Himere,nu ne-ai zis ca te-ai facut blonda blum.gif ,iti sta fff. bine!!!

Dana,vreau un baietel ca al tau.....poate imi spui reteta tease.gif

In rest sunt tare incantata,de 2 zile m-am mutat la o alta gradinita(pt. 1 an),imi place fff. mult smile.gif Colectivul e mai mult decat ok(cel putin asa mi s-a parut),astept cu nerabdare ziua de luni sa-mi cunosc copilasii din grupa biggrin.gif biggrin.gif

De maine ma apuc si eu de numarat pt.ca mananc tare dezordonat si nesanatos

Ella,asteptam poze! naughty.gif
Ella79
Va multumesc mult fetelor! Sincer va spun ca ma maguleste primirea voastra. Si mie imi era dor de voi.
Sexymom
Sa inteleg ca sunt singura care pune poze deochiate devil.gif (adica in costum de baie)???
Ella o sa vedem si buba de la picior blum.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 11-09-2007, 04:42 PM) *

Ce dor imi era de tine.Credeam ca te-ai ratacit prin lume si nu mai scrii la noi.Nu de alta dar stiu ca esti om de baza la diete. blum.gif
Astept pozele din concediu si cred ca daca ai facut in costum de baie arati super...dar asa esti tu modesta.

Danuta, nu sunt deloc modesta. Mi-a fost chiar foarte foarte ciuda pe mine. Vara asta am avut cu 10 kg mai mult decat vara trecuta si, crede-ma, mi-a fost super jena sa ma imbrac in costum de baie.
Poate ca asta m-a motivat sa ma apuc iarasi de dieta, sa fac ceva sa slabesc la loc...
Am vazut si eu pozele cu Lucas de la semnatura ta. Nu-mi vine sa cred ce repede creste, ce baiat mare s-a facut. Am vazut ca sta deja in picioruse. WOW!!

Sexymom
MAMAAAAAAA MI-AU IESIT OCHIIIIII, CE BESTIAL ARATI ELLA w00t.gif w00t.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 11-09-2007, 04:57 PM) *

Ella o sa vedem si buba de la picior blum.gif

Nu, poze cu buba de pa picior nu avem. dar avem cu piciorul inainte de buba. blum.gif
Imagine
Tulip
CITAT(Sexymom @ 11-09-2007, 04:59 PM) *

w00t.gif w00t.gif w00t.gif

perfect de acord cu tine!!!!
himere2005
arati bestial give_rose.gif
tulip, cred ca par mai blonda de cat sunt si din cauza prostiei )).gif glumeam blum.gif in partea de sus sunt mai blonda, in partea inferioara e ceva mai inchis, da' merge. ma duc sa-l si aranjez la sfarsit de saptamana, ca poate vine vreun crai la interviu sa ma intervieveze lol.gif
bubbles
CITAT(Ella79 @ 11-09-2007, 04:58 PM) *

CITAT(daconst @ 11-09-2007, 04:42 PM) *

Danuta, nu sunt deloc modesta. Mi-a fost chiar foarte foarte ciuda pe mine. Vara asta am avut cu 10 kg mai mult decat vara trecuta si, crede-ma, mi-a fost super jena sa ma imbrac in costum de baie.
Poate ca asta m-a motivat sa ma apuc iarasi de dieta, sa fac ceva sa slabesc la loc...
Am vazut si eu pozele cu Lucas de la semnatura ta. Nu-mi vine sa cred ce repede creste, ce baiat mare s-a facut. Am vazut ca sta deja in picioruse. WOW!!

Nu numai tie Ella desi tu arati super bine (fata de mine) clap.gif clap.gif .Eu am stat cam o ora pana m-am dezbracat in costum si asta dupa ce am vazut ca prietena asta a noastra a facut topless.Si mereu mi se parea ca lumea imi analizeaza mie celulita .. si nu mai zic ca abia m`a convins B sa fac poze doh.gif
himere2005
ella, te-ai facut un saten deshis spre blond?
daconst
Ella,chiar imi place cum arati.Ai o piele super,super si sta carnea tare bine pe tine,chiar daca e si ceva in plus acolo. blushing.gif

Tulip,ma bucur pentru tine...reteta am mai spus-o ciocolata multa. blum.gif

Himere,nu mai esti normala,dar te simt ca esti iar tu si mi-esti draga asa. pupic.gif
Ella79
CITAT(Sexymom @ 11-09-2007, 04:59 PM) *

offf, mai Sexy! Nu vrei tu sa facem schimb? Ca eu as vrea sa arat ca tine, mai ales dupa ce am facut 3 copilasi.
Eu sunt o mica obezuta, cum spuneam am 10 kile in plus, mi-e realmente jena sa spun cat cantaresc din acest motiv nu mai am nici tiker.
Arat bine in poze pt ca sunt pozele misto facute, ca in apa toata lumea arata mai bine decat daca sta in picioare. Dar cum poze in picioare nu am... (de rusine, desigur) vi le arat pe astea.

Sexymom
CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 06:02 PM) *

.Eu am stat cam o ora pana m-am dezbracat in costum si asta dupa ce am vazut ca prietena asta a noastra a facut topless.

Eu si in padure umblu in costum de baie. lol.gif am dovezi lol.gif
Ella79
CITAT(himere2005 @ 11-09-2007, 05:02 PM) *

ella, te-ai facut un saten deshis spre blond?

Da, ma chinui de asta primavara sa imi mai deschid parul, ca am vrut sa fiu si eu mai blonda vara. Intr-un final am reusit, numai ca intre timp a venit toamna si acum vreau sa mi-l inchid la loc doh.gif
Sexymom
Si cu mult mai multe kile in spate decat voi )).gif
Tulip
CITAT(daconst @ 11-09-2007, 05:04 PM) *

Tulip,ma bucur pentru tine...reteta am mai spus-o ciocolata multa. blum.gif

Dana,garantezi? tease.gif Macar sa-mi pot cumpara ciocolata fara mustrari de constiinta )).gif )).gif

Ella,ai stat mult la soare?Esti super-super bronzata......eu n-am mai fost asa de 3 ani,dinainte sa raman insarcinata sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.