Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Ella79
CITAT(daconst @ 11-09-2007, 05:04 PM) *

Ella,chiar imi place cum arati.Ai o piele super,super si sta carnea tare bine pe tine,chiar daca e si ceva in plus acolo. blushing.gif

Eu am noroc ca am facut mult sport in viata mea. Am facut 8 ani innot de performanta in tinere si poate asta a ajutat la formarea musculaturii. Dar trebuie neaparat sa slabesc. Sper ca la anul pe vremea asta sa nu ma mai prezint la acelasi gabarit.
Am vazut pozele tale, am vazut cat de bine iti sta in fusta scurta. Pai eu fusta scurta n-am purtat in viata mea pt ca am picioarele foarte groase.

Asa ca nu ma laudati foarte tare fetelor, ca zau n-aveti de ce. Sunt bine proportionata. Atat.

CITAT(Tulip @ 11-09-2007, 05:10 PM) *

Ella,ai stat mult la soare?Esti super-super bronzata......eu n-am mai fost asa de 3 ani,dinainte sa raman insarcinata sad.gif

Nu, chiar n-am prea stat la soare ca ardea prea puternic si nu-l suportam. Eu ma dau non stop cu toate autobronzantele care imi ies in cale, tot timpul anului, si am noroc sa am si un pigment foarte bun. Cum stau 10 min la soare, cum ma innegresc.
ady_raluk
pup toate fetele pupic.gif pupic.gif ...sper sa ma reprimiti printre voi in incercarea mea disperata de a slabii...din nou...sau mai exact de a slabi ce aveam si anul trecut plus inca vreo 5 kg sad.gif sad.gif ...am sa reancep si eu numaratul, tin un pic de dieta de ieri, dar vreau sa citesc din nou toate materialele despre ww...ella pupic.gif multumesc pt ajutorul de aseara...
Ella79

Sexy, acum e randul tau sa pui poze. Sa te vedem pe role!
Sexymom
Promit, diseara pun poze, dar mai intai sa ies afara in parc cu fetele, ca la mine e numai ora 16 si inca ne mai uitam la Lampa lui Aladin )).gif
Ella79
Himere, imi place cum iti sta blonda. Si parca ai parul mai lung, sau mi se pare mie. Ma bucur ca ai revenit. Chiar mi-ai lipsit sa stii! pupic.gif
emu
Hola fetele!

w00t.gif Alte poze interesante smile.gif Arati bine Ella wink1.gif

Revin cu intrebarea de ieri - activitate intensa nu fac decat la sala, in rest sedentarism cat cuprinde.
E nevoie sa adaug 2p (majoritatea timpului stat in picioare=2p) la punctajul total necesar zilnic sau nu?
bubbles
Fetele o mana de ajutor aici http://forum.oneden.com/Casa-noua-electroc...post-main-90094 pls pupic.gif si un sfat prietenesc
michelle
CITAT(emu @ 11-09-2007, 05:31 PM) *

Revin cu intrebarea de ieri - activitate intensa nu fac decat la sala, in rest sedentarism cat cuprinde.
E nevoie sa adaug 2p (majoritatea timpului stat in picioare=2p) la punctajul total necesar zilnic sau nu?

Emi, eu zic sa nu adaugi.. Cel putin nici eu nu adaug. Acum vezi si tu cum merge dieta si daca ti se pare ca mananci putin, ai doua variante: ori adaugi cele 2p pentru activitate, ori poti consuma pana la 12p pe saptamana din punctele economisite din sport. Eu as merge pe a doua varianta grin.gif
Ella79
Emu, nici eu nu adaug la punctajul zilnic punctele din sport. Pe alea le adun si uneori (rareori) le consum in wekk-end.
bubbles
CITAT(ady_raluk @ 11-09-2007, 05:16 PM) *

pup toate fetele pupic.gif pupic.gif ...sper sa ma reprimiti printre voi in incercarea mea disperata de a slabii...din nou...sau mai exact de a slabi ce aveam si anul trecut plus inca vreo 5 kg sad.gif sad.gif ...am sa reancep si eu numaratul, tin un pic de dieta de ieri, dar vreau sa citesc din nou toate materialele despre ww...ella pupic.gif multumesc pt ajutorul de aseara...

Welcome back!! Spune`ne ce ai mai facut? pupic.gif
CITAT(emu @ 11-09-2007, 05:31 PM) *

Hola fetele!

w00t.gif Alte poze interesante smile.gif Arati bine Ella wink1.gif

Si eu zic la fel ca Miha.Nu as puncta statul in picioare wink1.gif
dany
M-ai lasat cu gura cascata , Ella !!!! Tare faina esti !!

Felicitari pentru bona , Himere !!

bubbles
Dany tare misto e poza cu codite.Cat ziceai ca ai ?20 si cat blum.gif hug.gif

Cand vad poza cu tine imi inspira o stare de fericire is de bine.
dany
Am 20 pe un picior , Bubbles )).gif
emu
Super. Multumesc de raspuns wink1.gif Acum nu-mi ramane decat sa ma apuc serios de numarat. Si ieri am sarit cam multicel peste punctajul permis )).gif

Dany, ce mai faci? Cand incepi? naughty.gif
dany
Eu zic ca am inceput de azi , Emi ....sa vad pana diseara ce iese smile.gif . Ce fac ? Ma chinui sa pun pozele care s-au dus pe apa sambetei aseara doh.gif
dany
Terminasem de pus pozele si nu ma lasa sa pun mai mult de 250 poze intr-un album doh.gif . Asa ca acum fac permutari )).gif
himere2005
eu nu stiu de ce se incarca la voi asa repede pozele unsure.gif ce fel de calculatoare (a se citi scule )).gif ) aveti? ca eu ma cacai sa incarc pozele si normal ca ma apuca nervii si pun doar cateva smile.gif
o seara placuta va urez noi plecam "in voiaj" la parcul din colt blum.gif . parcul fiind in damburi zici ca iti petreci vacanta pe dealurile mioritice blum.gif
bubbles
Fetele cry.gif tare sunt proasta bang.gif .Au ramas posturi neocupate la Romana in Gheorgheni si pe langa oras bang.gif bang.gif .Maine suna soacra la Isj Ciuc sa vada daca se mai da o data examen si atunci ma duc si eu .La naiba cu mintea si hotararile mele prostesti bang.gif
ganesha
CITAT(himere2005 @ 11-09-2007, 03:41 PM) *

ganesha, tare glumeata mai esti, imi placi pupic.gif

Si-nca era 7 dimineata, iti dai seama cum e cind se-apropie miezul zilei? lol.gif pupic.gif
otilici
Rau ai facut bubbles ca nu te-ai dus.Daca nu participi la concurs inseamna ca l-ai pierdut din start blum.gif
Si eu am examen de grad principal peste o luna si inca n-am invat mai nimik grin.gif blushing.gif .Si nici mare chef nu am,tare greu ma urnesc doh.gif Noroc ca examenul e din toata experienta mea de munca,sper totusi sa-l iau pt.ca se plateste inscrierea cu vf si indesat mad.gif
bubbles
Stiu Oti crying.gif .Imi vine sa imi bag unghia in gat.Totusi eu stiu ca se mai dau examene pana se ocupa cat de cat locurile.Sper ca se va mai da inca un examen si atunci ma duc numai sa nu fie saptamana asta ca mor.Ma apuc de citit din seara asta cat de cat .
dany
Neuronii in Germania

Neuronii in Germania - part 2

Mai lipsesc pozele din ultima zi din Hamburg dar sunt pe aparatul Laviniei .

Pozele au fost facute cu 3 aparate ( ale mele s-au sters din aparat , nu stiu de ce ) asa ca poate vor fii cateva poze duble .
crissy
CITAT(bubbles @ 11-09-2007, 07:04 PM) *

Stiu Oti crying.gif .Imi vine sa imi bag unghia in gat.Totusi eu stiu ca se mai dau examene pana se ocupa cat de cat locurile.Sper ca se va mai da inca un examen si atunci ma duc numai sa nu fie saptamana asta ca mor.Ma apuc de citit din seara asta cat de cat .

bubbles, mergi la scoala respectiva, poate se rezolva la nivel de unitate.
dany
Va doresc o seara frumoasa ! Merg sa pap ...sper sa nu depasesc punctele )).gif
Ramo
Ma reprimiti printre voi? pupic.gif
bubbles
Yupyyyyy ramona a venit inapoi hug.gif .Binenteles ramy pupic.gif
Oti cred ca asa am sa fac.Maine suna soacra si intreaba daca se mai da vreun concurs daca nu ce sa fac .. sa ma duc la scoala respectiva si apoi candva sa dau un examen ca sa nu zica nimeni nimic sau poate se mai face inca o sedinta.Nu mai am rabdare pana dimineata.Mi`am scos carti,caiete ,manuale de la naftalina sa vedem poate am bafta ca asa mi`as dori sa ma intorc la catedra pray.gif
otilici
Bafta multa bubbles,sper sa se rezolve smile.gif
nusarich
CITAT(ramonavlas @ 11-09-2007, 08:06 PM) *

Bineinteles! Cu rezumat de "ce-ai facut in ultimele.... luni" pupic.gif
Ramo
CITAT(nusarich @ 11-09-2007, 08:22 PM) *

Hm....munca, munca, iar in pauze....munca:((
otilici
Buna Ramona!Bine ai revenit! cheer.gif
nusarich
CITAT(ramonavlas @ 11-09-2007, 08:27 PM) *

CITAT(nusarich @ 11-09-2007, 08:22 PM) *

Hm....munca, munca, iar in pauze....munca:((

Si ai pretentia sa te credem asa, fara dovezi? Hmmmm... picanterii, picanterii! Sau cum ar spune cineva: "dezvolta"...
Ramo
Am deschis noul hotel, pasarela....fff multa munca.
Sunt cu un alt baiat............suntem acum amandoi la dieta....
bubbles
Ce dieta mai tii?Ce baiat grin.gif .
nusarich
CITAT(ramonavlas @ 11-09-2007, 08:33 PM) *

Dezvolta... naughty.gif
daconst
Ramona,bine ai revenit! cheer.gif
Ma bucur ca ti-ai amintit de noi, hug.gif

Dany,moama ce de poze...imi las timp sa le vad pe toate ca sunt tare multe si nu-mi vine sa le las. sorry.gif
Tulip

Ce bine ca ai revenit!!! floare.gif

Oti,unde lucrezi?Tot in invatamant? unsure.gif
michelle
Ramo, bine ai revenit cheer.gif Spor la tinut dieta, asteptam meniuri. Sunt cu ochii pe tine )).gif

Dany, ce multe poze! Ce dezmat, vreau si eu retetele musai pupic.gif Ce reprezentau statuile verzi?
Statuia ce o imbratisa pe Axe era vie? Nu v-au inghetat picioarele in apa? )).gif
Am admirat cu multa placere casuta si gradina ta, Dany hug.gif
Tulip
inca n-am vazut toate pozele,ma uita la cele cu mancare w00t.gif w00t.gif w00t.gif wow wow
Pisik
Ramo, bine ai revenit! da-ne detalii, ca ne-ai facut curioase!

Dana, ai pm wink1.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 11-09-2007, 06:40 PM) *

Neuronii in Germania

Neuronii in Germania - part 2

Mai lipsesc pozele din ultima zi din Hamburg dar sunt pe aparatul Laviniei .

Pozele au fost facute cu 3 aparate ( ale mele s-au sters din aparat , nu stiu de ce ) asa ca poate vor fii cateva poze duble .

Bestiale pozele, unele mi-au trezit melancolii (pozitive biggrin.gif ), altele m-au lasat cu gura cascata la peisaje, altele au fost artistice rau (alea din tren, dementiale rau, cu fundalul in miscare si viu colorat)... da' toate ca toate, pina am am ajuns la pozele 5,6 si 8 din albumul cu 93 de poze naughty.gif naughty.gif Acolo m-am intrigat rau lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Ca sa nu mai vorbim de 10 si/sau de 13 lol.gif lol.gif Va dau o floricea floare.gif
Sexymom
CITAT(Ella79 @ 11-09-2007, 06:17 PM) *

Sexy, acum e randul tau sa pui poze. Sa te vedem pe role!

Executat:
Poza 1:
Imagine

Poza 2:(nu sunt unica nebuna pe role cu gramezi de copii in jur, luati aminte de la mine, prietenele mele sunt mai mari de varsta )).gif )
Imagine

Si cu copiii nostri dragi si cuminti care maine incep scoala.
La cat de relaxati sunt nu ai spune ca traiesc emotia primei zi de scoala )).gif
Imagine
Sexymom
Imagine

Si cel mai frumos copil dupa pista, NORA in varsta de 2 ani
Imagine

Pe fundal e pretioasa mea fetita care maine incepe clasa 1-a.
Noapte buna fete dragi, pe maine. pupic.gif
emu
Am revenit... asa tarziu in noapte )).gif (sau devreme dimineata, in functie de cine de pe unde citeste smile.gif )

Dany, am vazut pozele... aceleasi rugaminti am ca si Miha, aceleasi intrebari si acelasi comentariu )).gif dar mai adaug ca am remarcat pozele cu Hallo Neuron(i?) blum.gif Ce inseamna WW Moin Moin?

Sexymom ai un corp de invidiat!

Ramona cheer.gif Bine ai revenit! Chiar m-am gandit la tine azi smile.gif

Ok, acum raportul si o tai la film:
MD:
60gr cereale 3.3p
120gr cottage cheese 2p
Pranz:
100gr fasole rosie 1.7p
20gr vita 0.8p
60gr rosii 0p
Gustare:
9 buc. crackers 6.7p
Cina:
3 felii subtiri paine whole grain 2p
2lte maioneza 2p
fasole lima la conserva 1.5p
foarte putina salata(rusine rusine) 0p
------------------------------------------
Total 20p - e mai bine decat ieri )).gif
Sala:
-15 treadmill (5min alergat)
- 20 elliptical (alternat rezistenta 1 si 8)
- lucrat brate si picioare.

Acum, pt ca nu spuneti nimic pe aici de cate si ce mancati, trebuie sa va intreb (pe cele care sunteti la dieta): voi chiar tineti strict de puncte sau mai si fluctuati? Ma cam simt cu musca pe caciula ca n-am inceput cum trebuie )).gif

V-am pupat... sa aveti o zi buna hug.gif
michelle
Neata!
Sexy, ai niste picioare sexy naughty.gif Mama si ce bronzata esti! grin.gif
Multa bafta printeselor tale in noul an scolar cheer.gif Sa fie harnice si sarguincioase si sa o asculte pe mami wink1.gif

CITAT(emu @ 12-09-2007, 06:30 AM) *

MD:
60gr cereale 3.3p
120gr cottage cheese 2p

Ai mancat cereale cu branza? grin.gif
Eu.

CITAT(ramonavlas @ 11-09-2007, 08:33 PM) *

confirm partea cu pasarela naughty.gif fost, vazut, cazut fata, mancat cea mai buna pizza din viata mea si nu reusit sa o termin )).gif
Ramona, felicitarile mele, ati realizat ceva minunat floare.gif I-am vazut si pe parintii tai blum.gif din pacate tu nu erai in zona sorry.gif

dany
Bine ai revenit , Ramo !!!!! Ce baiat ??? Zic si eu : dezvoltaaaa ! )).gif Bafta la dieta !

Sexy , de cate ori te vad imi bag unghia in gat la cat de bine arati . Bravo !!

CITAT(michelle @ 11-09-2007, 08:40 PM) *

Dany, ce multe poze! Ce dezmat, vreau si eu retetele musai pupic.gif Ce reprezentau statuile verzi?
Statuia ce o imbratisa pe Axe era vie? Nu v-au inghetat picioarele in apa? )).gif
Am admirat cu multa placere casuta si gradina ta, Dany hug.gif

Miha , retete pe PM daca vrei ca nu sunt deloc de WW blum.gif . Statuile verzi nu reprezinta ceva anume : sunt pe insula Sylt si sunt niste oameni batuti de vant . Copii au fata pusa invers si eu am vazut asta doar acum ...pana acum nu dadusem importanta doh.gif .Da , "statuia care era cu Lavinia era un mim . Am ras de ne-am cocsat cu el . Eu n-am intrat in apa doar fetele . Dar cred ca era rece rau ca Lavinia striga doar " aoleu , anexita mea " lol.gif . N-am mai pus comentarii la poze ca nu am mai avut chef ieri grin.gif
CITAT(ganesha @ 11-09-2007, 09:23 PM) *

pina am am ajuns la pozele 5,6 si 8 din albumul cu 93 de poze naughty.gif naughty.gif Acolo m-am intrigat rau lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Ca sa nu mai vorbim de 10 si/sau de 13 lol.gif lol.gif Va dau o floricea floare.gif

Pai , ne-am facut si noi de cap intr-o zi tease.gif

CITAT(emu @ 12-09-2007, 05:30 AM) *

Dany, am vazut pozele... aceleasi rugaminti am ca si Miha, aceleasi intrebari si acelasi comentariu )).gif dar mai adaug ca am remarcat pozele cu Hallo Neuron(i?) blum.gif Ce inseamna WW Moin Moin?

! WW Moin Moin " = Weight Watchers salutari ( formula de dat buna ziua aici , la mine smile.gif )

La " Hallo neuroni " scrisese dylly prea labartat si nu a intrat totul in poza )).gif

CITAT(emu @ 12-09-2007, 05:30 AM) *

Acum, pt ca nu spuneti nimic pe aici de cate si ce mancati, trebuie sa va intreb (pe cele care sunteti la dieta): voi chiar tineti strict de puncte sau mai si fluctuati? Ma cam simt cu musca pe caciula ca n-am inceput cum trebuie )).gif

Eu ...fluctuez . Ieri n-am depasit ....azi sa vad , poate voi fluctua ( in minus sper )).gif ) .

CITAT(Tulip @ 11-09-2007, 08:52 PM) *

inca n-am vazut toate pozele,ma uita la cele cu mancare w00t.gif w00t.gif w00t.gif wow wow

Sper ca n-ai dat iama in frigider dupa ce le-ai vazut )).gif
daconst
Fetili,azi imi pleaca socrosenia! cheer.gif
De maine sunt la dieta si sper sa stau mai mult cu voi. salut.gif
Revin mai tarziu.
michelle
Danuta, spor la numarat!

CITAT(danyhoney @ 12-09-2007, 10:02 AM) *

Eu ...fluctuez . Ieri n-am depasit ....azi sa vad , poate voi fluctua ( in minus sper )).gif ) .

Dany, suntem cu ochii pe tine wink1.gif

S-a intors Monic! cheer.gif cheer.gif give_rose.gif pupic.gif
Monic
in sfarsit am reusit sa intru si eu sa va vad
nu am reusit sa citesc in urma, vreau doar sa va spun ca nunta a iesit super(nu a plouat si nu mi-a fost frig), au venit toti invitatii, am avut si persoane la care nu ma asteptam sa vina, toata lumea s-a simtit bine si totul a iesit bine
eu am fost o frumoasa grin.gif (ca sa vedeti cat sunt de modesta lol.gif ) iar poze va promit pe marti pt ca doar atunci ajung sa le pun pupic.gif
(inca nu m-am ingrasat la loc)
michelle
Ma bucur sa aud ca a fost totul bine hug.gif
Abia astept pozele.. nu mai am rabdare pana marti )).gif

Nu ai nici un preview? tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.