Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Deea
Pisik tu nu vii diseara la Unirea la intalnirea cu Sexy?

Nu mai vine nimeni???/
cri
CITAT(Dumbo @ 28-08-2007, 02:49 PM) *

A propos, cat era o cana de sana?

Pana la urma am gasit eu
Sana proteine 3.5 lipide 3.6 glucide 1.0 calorii 64
calculand mi-a dat 1.6puncte la 100g
Pisik
CITAT(Deea @ 28-08-2007, 02:55 PM) *

Pisik tu nu vii diseara la Unirea la intalnirea cu Sexy?

Nu mai vine nimeni???/

Din pacate astazi este ziua prietenului mamei mele, un fel de "tatic" vitreg daca vreti, cu care ma inteleg f bine si ma duc sa ii urez La Multi Ani si ne-a invitat mama la masa ca ii face surpriza
himere2005
salutare!
a mai ramas cineva pe aici? sau v-ati mutat in casuta lui sexy? blum.gif
azi e ziua 2 fara cafea cheer.gif sa vedem daca ma tine
este ziua 1 la numarat. dar ziua inca nu s-a terminat, asa ca mi-e teama sa postez inca meniul grin.gif vreau sa-mi cumpar o baterie pentru cantar electronic si nu stiu de unde rolleyes.gif aveti idee? nu de alta dar sa vad cat de grasa sunt grin.gif
dimineata am fost la stomatolog la control. dan tot comenteaza ca de ce ma cheama tipul atat de des lol.gif
Amazoana
Uau Himere....felicitari ! Cum rezisti? Nu te doare capul? Nu ai ameteli?
Eu sunt la pamant fara cafea. Nici nu vreau sa aud ideea de a ma lasa de cafea mad.gif
May
Ce bine ca nu beau cafea ca se pare ca e tare pacatoasa )).gif Felicitari himerus cheer.gif
himere2005
dulci, primele zile e mai rau, maxim o saptamana, dupa care este bine. eu m-am lasat de cafea pe perioada sarcinii si alaptatului. am revenit, pentru ca simteam ca nu am destula energie. acum incerc sa ma las din nou pentru ca daca renunt nu mai retin apa atat de usor, mai dispare si din celulita. vreau sa incerc sa-mi obtin energia din fructe si legume. asta teoretic...sa vad daca rezist grin.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 28-08-2007, 04:21 PM) *

Ce bine ca nu beau cafea ca se pare ca e tare pacatoasa )).gif Felicitari himerus cheer.gif

Baaaiii, tu nu radea de mineee. Eu sunt suuuper inamorata de gustul cafelei aromate.
May
Inamorata de cafea esti cand o bei ca sa o savurezi, dar cand deja nu mai functionezi fara ea esti adicta )).gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 28-08-2007, 04:25 PM) *

Inamorata de cafea esti cand o bei ca sa o savurezi, dar cand deja nu mai functionezi fara ea esti adicta )).gif

Ete na flosc pleosc. tease.gif Eu o beau de nevoio-placere! blum.gif
May
Daca era de placero-nevoie te iertam.... dar de nevoio-placere se pedepseste )).gif
Anna
Himere f bine ca te-ai lasat de cafea wink1.gif
Sper sa te tina.
Eu de 2 sapt am renuntat la cola si sucuri in favoarea apei, din pacate acum la mare numai cu sucuri m-am tratat. doh.gif doh.gif

Am luat nurofen dar tot ma doare capul, imi tiuie urechile ma ustura gatul...uoof.
Asa as vrea sa fug acasa insa mai am 2 ore si apoi mai trebuie sa ma duc sa imi iau bagajul wacko.gif
May
Sa iti spun eu de ce medicament ai nevoie? )).gif Poate faci un tratament cand te duci sa iti iei bagajul grin.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 28-08-2007, 04:32 PM) *

Sa iti spun eu de ce medicament ai nevoie? )).gif Poate faci un tratament cand te duci sa iti iei bagajul grin.gif

auzi fato sa vezi ce bataita.gif iti iei ! Eu vad ca citesti si aiurea la dulci in jurnal, in loc de permis...penis
si acum mai ma iei si la misto ! dry.gif dry.gif
Eu chiar sunt suferinda, racita aici si tu!
Si ce zici tu sa stii ca nu functioneaza lol.gif lol.gif naughty.gif
Ai PM
May
Deci ai incercat daca stii ca nu functioneaza lol.gif si nu ma mai acuza pe mine ca vad ca stii medicamentul lol.gif pupic.gif

otilici
Himere,dar nu tine chestia daca bei ceai verde sau altceva in loc de cafea?Nu ajuta?
Eu cand eram in plina colica biliara si nu puteam bea cafea dar imi era pofta,imi faceam un ceai super bun si tot sorbeam din el.Daca era nevoie,imi faceam altul.
Sincer,si eu beau cafeaua pt. gustul ei,pt.ca ma trezesc la ora 7 si beau cafeaua pe la 10 cand m-am trezit de tot )).gif
himere2005
si eu tot pentru gust )).gif e buuna rau, si renunt si la ness, adoratul meu smile.gif lasa ca voua tot va fac cafea blum.gif ca-s maso ....eu ceai verde nu prea am baut, dar mi-e frica sa nu-mi strice culoarea dintilor. eu m-am lasat de cafea si in speranta ca daca renunt la cafea si ma mai spal pe dinti cu bicarbonat sau sare se mai albesc grin.gif
otilici
Si eu tot ness beau,si numai o anumita marca blum.gif .Cafea naturala beau numai daca sunt tare disperata ca nu am ness )).gif ,sau mai beam la serviciu ca faceau fetele,dar in loc de apa )).gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 28-08-2007, 04:49 PM) *

Deci ai incercat daca stii ca nu functioneaza lol.gif si nu ma mai acuza pe mine ca vad ca stii medicamentul lol.gif pupic.gif

haha.gif
michelle
O femeie goala in fata oglinzii:
- Cand ma uit vad o persoana grasa si ridata. Am mare nevoie de un compliment.
El:
- Ai vederea foarte buna.
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 28-08-2007, 04:49 PM) *

Sa mor daca nu stiu si eu despre ce vorbiti. Dar n-am morov sorry.gif tease.gif

CITAT(michelle @ 28-08-2007, 05:48 PM) *

O femeie goala in fata oglinzii:
- Cand ma uit vad o persoana grasa si ridata. Am mare nevoie de un compliment.
El:
- Ai vederea foarte buna.

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
BLUELIFE
Ceau,feteleee!Avem casuta noua cheer.gif cheer.gif cheer.gif Pai,pleaca omu' de acasa cateva saptamani si cand vine se fgaseste mutat in alta casa? doh.gif suuperrrrr w00t.gif de s-ar putea intampla si pe bune chestia asta,uneori n-ar strica.Ideea e ca m-am intors din concediu si a fost super tare,am fost la mare,apoi la Brasov,acum mai stau cateva zile la Felix si apoi ... la servici inapoi sorry.gif Voi ,ce mai faceti?ce e nou pe aici ?cred ca imi trebuie o saptamana sa va citesc din urma lol.gif
Dumbo
Ceau,
am aparut si eu pe aici.
Cam asta am papat eu azi:
3 nectarine 0
struguri 1
corn 5
sana 6.4
paine+branza+cascaval 7
Total grandios: 19.4. Ar fi trebuit sa pap numai vre-o 18 pct, dar ieri am avut 17 asa ca se compenseaza.

O tot dau in bara la masa de pranz ca nu imi dau seama ce se ascunde in farfurie.
Azi mi-am luat o sana la pachet, dar maine cred ca ma risc din nou la cantina. bang.gif
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 28-08-2007, 01:16 PM) *

Ina, cred ca esti in cloud no.9....nu mai e mult pana pe 11....

Doar 7 acum, cand voi ajunge acolo cred ca ajung mai sus...fliu fliu fliu...

...un morcov i-ar pica numai bine...
Anna
CITAT(ina_ceva @ 28-08-2007, 10:55 PM) *

CITAT(axe10 @ 28-08-2007, 01:16 PM) *

Ina, cred ca esti in cloud no.9....nu mai e mult pana pe 11....

Doar 7 acum, cand voi ajunge acolo cred ca ajung mai sus...fliu fliu fliu...

...un morcov i-ar pica numai bine...

blum.gif blum.gif Ce mai faci Ina?
Am incercat cu nurofen si merge destul de bine sper sa ma simt mai bine maine grin.gif
uka
pana nu isi face raceala damblaua poti incerca cu orice, norocul meu k nu prea racesc
himere2005
neata fetelor
am pregatit cafeaua pentru voi blum.gif
deea, in caz de te intrebi cine a sunat aseara si a vorbit cu al tau sot, eu am fost ....stiam ca esti la intalnire si vroiam sa salut toate fetele, din pacate nu am reusit sa ajung
may, sexy sau daca are cineva numarul lui sexy, mi-as dori sa vorebesc cu ea un pic pana pleaca din tara
sa ne spuneti cum v-ati distrat wink1.gif
ALICE
Azi ma duc sa-mi iau masina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!M-au sunat ca a venit!!!!!!!! roll2.gif
Deea
Buna dimineata!

Himere...imi pare rau ca nu ai putut vorbi cu fetele, am uitat complet ca e tel. redirectionat la Dan... sad.gif Cum adica nu ai putut sa ajungi? erai in Bucuresti?

A fost super la intalnire...eu am fost si cu Alexia smile.gif Sper ca nu le-am chinuit prea mult pe fete cu alergatul dupa Alexia. Au facut cu schimbul la alergat dupa mandra )).gif Fetele niste dragute si Sexy....e chiar sexy smile.gif.
Ma duc sa beau o cafea si dupa ce ma trezesc mai vorbim...acum nu-mi adun cuvintele prea bine. Pupici.

CITAT(ALICE @ 29-08-2007, 08:19 AM) *

Azi ma duc sa-mi iau masina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!M-au sunat ca a venit!!!!!!!! roll2.gif

S-o stapanesti sanatoasa, sa va poarte pe unde vreti voi fara incidente!
Anna
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Felicitari Alice sa te bucuri de ea!! pupic.gif

Neatza fetelor! give_rose.gif

Ma servesc si eu cu o cafea hug.gif
otilici
Buna dimineata fetele! cheer.gif Am venit sa-i iau cafeaua de sub nas lui himere,ca ea oricum nu mai bea tease.gif
Amazoana
Neataaaa
Am simtit cumva moros de cafea?
himere2005
deea, eu am sunat din galati. dar tare mi-as fi dorit sa fiu langa voi...drumul nu era o problema. sper totusi ca forumul sa ramana in viata si sa ne putem vedea alta data cu toate hug.gif
sotul tau are o voce tare placuta la telefon naughty.gif blum.gif ma asteptam sa aiba o voce mai dura laugh.gif
bubbles
Neata.CE faceti? pupic.gif Ma duc sa imi schimb buletinul yahoo.gif .Am fost si la Bacau asa ca nu prea am reusit sa ma tin de WW .Mai rau e ca ma apuca strechea si dau in dulce lol.gif
Didi
Buna dimineata!

Eu fac parte dintre cei care beau cafeaua mai mult de nevoie, decat de placere. La tensiunea mea de dimineata (90/60 blink.gif ), imi cade foarte bine o cana de cafea.
Asa ca, pentru voi toate:

Imagine

axe10
Buna dimineata fetelor,
Azi nu am putut sa ma ridic din pat dimineata sa merg la servici, dar noroc ca-l avertizasem pe shefu ca s-ar putea sa ma duc dupa masa din cauza de musafiri. Aseara au fost pe la noi niste prieteni (de fapt el a fost coleg cu noi de servici) care au castigat acum 5 ani loteria vizelor si au plecat in SUA. Desi barbatul meu ii luase de la aeroport acum 2 luni cand au venit in vacanta, nu am gasit timp sa ne vedem pana acum si pt ca pe 5 septembrie or sa plece trebuia sa ne strangem sa stam la povesti. Imi place sa-i ascult cum e viata in America, lor le merge bine, chiar inainte sa plece si-au cumparat o casa (stau in Atlanta) si o a 4-a masina (nu va ganditi ca sunt masini noi dar sunt bune si lor le place). Sunt niste oameni modesti, care nu s-au schimbat deloc de cand au plecat, la fel de modest traiau si aici....Au plecat de la noi pe la 1:30 si pana m-am pregatit de culcare s-a facut 2 si nu am putut sa-mi ridic capul de pe perna dimineata. Barbatul meu a fost tareeeeeeeee harnic ieri si dupa ce a facut putina ordine prin casa a pregatit chiar si masa pt noi toti...adica a facut gratarul, a prajit cartofi (pe care i-a cumpat congelati ca sa nu piarda timp cu curatatul si taiatul) si cumparasem niste inele de calamari pe care i-a pus in tigaie si prajiti i-am mancat cu lamaie.....berea a stat pe masa tot timpul ca sunt mare amatori. Eu nu am mancat decat gratar si calamari ca stiti cu cartofii nu sunt prietena si am baut apa si fanta....deci....am fost cuminte partial.
Am petrecut o seara placuta! Imi pare rau ca nu am ajuns s-o vad pe sexy asa ca astept pozele pe aici pe undeva.
Azi e ultima zi deservici, de maine sunt in concediu.
Se apropie toamna (calendaristic) cu repeziciune si deja ma gandesc la inceperea gradinitei Alexiei ....v-am zis ca ea nu vrea in grupa mijlocie?...a zis ca tot la grupa mica vrea sa stea.... )).gif

CITAT(ALICE @ 29-08-2007, 08:19 AM) *

Felicitari Alice, s-o intrebuintati cu spor si putine reparatii....si sa va plimbati cat mai mult cu cat mai putina benzina!!!!
Era un Chevrolet, parca?
himere2005
felicitari alice, asteptam poze cu tine la volan
axe, tare mi-as dori sa am si eu prieteni in strainatate care sa revina in tara si sa-mi povesteasca cate in luna si in stele. eu una ma bucur cand incepe sa le mearga bine, parca iti mai dau sperante la mai bine
multumesc mult deea si nessie pentru nr. lui sexy, am reusit sa vorbesc cu mamica cea sexoasa cheer.gif
Deea
Himere, zi-ne repede ce ati vorbit, i-a placut de noi? blum.gif Nr. de e care m-ai sunat aseara e al tau...sa-l salvez in tel.
himere2005
da, e al meu deea smile.gif
n-am apucat sa comentam nimic de la intalnire, era incantata ca v-ati vazut, astept mai multe detalii pe forum de la voi grin.gif picante neaparat )).gif cine a baut mai multa bere laugh.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 29-08-2007, 12:41 PM) *

da, e al meu deea smile.gif
n-am apucat sa comentam nimic de la intalnire, era incantata ca v-ati vazut, astept mai multe detalii pe forum de la voi grin.gif picante neaparat )).gif cine a baut mai multa bere laugh.gif

smile.gif bere n-a baut nimeni blum.gif, doar pepsi si apa plata...am fost fete cuminti si am facut si sport, dupa cum am spus si dimineata am alergat dupa Alexia pe terasa. A venit si sotul lui Sexy cu fetele la un momentdat asa ca a fost Bianca babysitter blum.gif
michelle
Inaintea unei operatii, chirurgul isi intreaba pacientul:
- Ce varsta aveti?
- Peste o luna voi implini 40 de ani.
La care chirurgul spune:
- Imi place optimismul dumneavoastra!
otilici
lol.gif lol.gif lol.gif
Imi plac bancurile tale,Miha blum.gif
himere2005
si mie imi plac ca sunt cu subinteles naughty.gif
mai avem un pic si incepe prison break, nu?
ati stat pana tarziu fetelor? nu ne povestiti nimic de la intalnire ? grin.gif nu stiu cum de a rezistat sexy fara berica. cred ca a vrut sa fie cuminte ca voi, sa nu faca nota discordanta blum.gif

m-am tinut de treaba ieri
iata si meniul:
1 ou-2p
maioneza-0.5p-1 lingurita
paine 5 felii-5p
carne pui-2p
1/2 banana-0.5p
1 mar-0p
paste-2p
iaurt diet-1p
mazare cu cartofi-2p
branza rasa-1p
rosii-0p
1 pahar de bere-2p blum.gif
----
total 18p
Deea
Himere, am stat pana pe la 9:30... deci nu foarte tarziu, oricum eu am plecat prima pt. ca cineva ... smile.gif trebuia sa faca baie si sa doarma.
ina_ceva
Sexy nu a baut bere pt ca s-a pus pe dieta si de luni e cumintzica cumintzica wink1.gif

dany
Super tari bancurile , Miha si super frumosi pantofiorii !!!!!! Sa dea D-zeu sa ai vreme buna la nunta !!!!!

Ce liniste pe aici azi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
michelle
CITAT(danyhoney @ 29-08-2007, 11:38 PM) *

Super tari bancurile , Miha si super frumosi pantofiorii !!!!!! Sa dea D-zeu sa ai vreme buna la nunta !!!!!
Ce liniste pe aici azi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Multumesc pupic.gif

Dap, e liniste si pace.. Eu sunt intr-un training de 2 zile care se termina vineri. Va pupic!

PS: Sper ca sunteti cuminti grin.gif
Amazoana
Neata neuroni cheer.gif
Imagine
Pisik
Neatza! La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de Alexandru, Alexandra.

La Multi Ani celor doua Alexii ale noastre, le transmit un pupic mare prin mamicile lor, Deea si Axe.

Pupici si o zi fumoasa!
Deea
pupic.gif Pisik!

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Alexandru/Alexandra/Alexia!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.