Buna dimineata fetelor,
Azi nu am putut sa ma ridic din pat dimineata sa merg la servici, dar noroc ca-l avertizasem pe shefu ca s-ar putea sa ma duc dupa masa din cauza de musafiri. Aseara au fost pe la noi niste prieteni (de fapt el a fost coleg cu noi de servici) care au castigat acum 5 ani loteria vizelor si au plecat in SUA. Desi barbatul meu ii luase de la aeroport acum 2 luni cand au venit in vacanta, nu am gasit timp sa ne vedem pana acum si pt ca pe 5 septembrie or sa plece trebuia sa ne strangem sa stam la povesti. Imi place sa-i ascult cum e viata in America, lor le merge bine, chiar inainte sa plece si-au cumparat o casa (stau in Atlanta) si o a 4-a masina (nu va ganditi ca sunt masini noi dar sunt bune si lor le place). Sunt niste oameni modesti, care nu s-au schimbat deloc de cand au plecat, la fel de modest traiau si aici....Au plecat de la noi pe la 1:30 si pana m-am pregatit de culcare s-a facut 2 si nu am putut sa-mi ridic capul de pe perna dimineata. Barbatul meu a fost tareeeeeeeee harnic ieri si dupa ce a facut putina ordine prin casa a pregatit chiar si masa pt noi toti...adica a facut gratarul, a prajit cartofi (pe care i-a cumpat congelati ca sa nu piarda timp cu curatatul si taiatul) si cumparasem niste inele de calamari pe care i-a pus in tigaie si prajiti i-am mancat cu lamaie.....berea a stat pe masa tot timpul ca sunt mare amatori. Eu nu am mancat decat gratar si calamari ca stiti cu cartofii nu sunt prietena si am baut apa si fanta....deci....am fost cuminte partial.
Am petrecut o seara placuta! Imi pare rau ca nu am ajuns s-o vad pe sexy asa ca astept pozele pe aici pe undeva.
Azi e ultima zi deservici, de maine sunt in concediu.
Se apropie toamna (calendaristic) cu repeziciune si deja ma gandesc la inceperea gradinitei Alexiei ....v-am zis ca ea nu vrea in grupa mijlocie?...a zis ca tot la grupa mica vrea sa stea....
CITAT(ALICE @ 29-08-2007, 08:19 AM)

Azi ma duc sa-mi iau masina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!M-au sunat ca a venit!!!!!!!!

Felicitari Alice, s-o intrebuintati cu spor si putine reparatii....si sa va plimbati cat mai mult cu cat mai putina benzina!!!!
Era un Chevrolet, parca?