Buna sambata sa aveti!
O zi la birou...parca nici nu asi fi plecat....numai ca mi-am gasit pc-ul curatat....adica refacut....mi-au ramas documentele dar vad ca nu gasesc deloc messangerul....poate alta data!
Ieri am petrecut excelent la munte: am ajuns in Busteni pe la 10 si ne-am si bagat la consumat o cafea. Nu am ales cel mai bun loc, dar copilului ia placut tare mult cascavalul pane (
Dany....nici nu m-am atins....ca l-a mancat ea pe tot!!) cu 2 rosioare...cica sandwitch-ul de acasa nu era bun si lapticul. Barbatul meu a servit o portie de clatite cu dulceata si sos de ciocolata....din care de abia am gustat si eu o gura....saracutzul ca nu mancase de 3 ore si-i scazuse glicemia!
Dupa aia ne-am dus in....parc...ce credeati ca nu l-a vazut Alexia?!....normal ca l-a vazut (asa cum in ultima vreme vede tot, aude tot....nu poti face o miscare fara ca ea sa stie

. Am stat vreo juma de ora acolo si am convins-o sa mergem spre telecabina sa urcam la Babele...cu chiu cu vai , dupa sta la coada doar vreo 30 min (si 82 ron consumati....copii pana in 5 ani nu platesc....noroc ca nu mi-a cerut certificatul de nastere ca a mea pare de 6...

) am ajuns la pietre. Nu fusesem la Babele de vreo 20 de ani...chiar acum vreo 5 ani le cautam la Sinaia

...frumos, racorel dar nu frig, cateva palcuri de zapada. Facut poze....urmeaza link, admirat priveliste...frumos. Ne-am coborat, tot cu telecabina, desi eu asi fi vrut pe jos, dar am renuntat din cauza de copil (de altfel nici nu credeam sa fie traseu asa lung...3,5-4 ore), am luat masa si ne-am intors in parc unde am mai stat vreo ora. Pe la 17.15 am plecat spre casa, cu una bucata copil obosit si cu una bucata sot si mai obosit...dormea pe el nu alta. Asa ca pune-te Lavinia la volan si du familia acasa ....desi si eu era batuta de acelasi vant (placut....nu ca la Dany) si umflata cu mancare-ca daca credeati ca nu am mancat dimineata o sa rabd si de pranz....de la iesirea din Otopeni si pana acasa (adica vreo 35 km) am mers numai in COLOANA....ce naiba a fost nu stiu. Credeam ca numai pe sensul de iesire din oras o sa fie aglomeratie...dar m-am inselat. Asa ca am facut o ora si un sfert pana acasa de acolo. Am trecut pe la cofetarie....ca, deh, imi scazuse si mie glicemia

...si am luat 4 prajituri. Am ajuns acasa, am mancat 1/2 prajitura, am facut dush, am intrat pe aici 3 min sa vad atmosfera, m-am bagat in pat si in 30 min dormeam dusa. Nu stiu cand a venit copilul si barbatul la culcare (ca erau odihniti dupa 2 ore de somn in masina). Asta a fost ziua la munte....urmeaza poate peste 3-4 saptamani repetir...poate mai lung!
Ma duc sa bag pozele pe imageshack si pun link-ul mai tarziu.